duminică, 13 august 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROLOGICE pentru perioada 14 - 20 august



Zodia/ascendentul BERBEC
Începutul săptămânii: Toată atenţia ta se îndreaptă spre sectorul finanţelor dar şi asupra valorilor personale. În această perioadă te identifici prin ceea ce deţii în mod palpabil. Se întrevăd cheltuieli în plus datorită unor bucurii pe care vrei să le faci, ţie dar şi familiei tale. Relaţia cu superiorii este bună şi simţi că eşti apreciat(ă) la adevărata ta valoare.
Mijlocul săptămânii: În mare parte, ai succes în tot ce vrei să întreprinzi. Şi asta datorită farmecului tău, ştii să-ţi acaparezi interlocutorii prin discuţii interesante şi te adaptezi rapid la circumstanţe.  Ai timp şi pentru tine, să-ţi dăruieşti câteva momente plăcute în care să fii regele/regina timpului tău. Pe de altă parte, te îngrijorezi pentru o deplasare pe care eşti obligat(ă) s-o faci. Chiar şi o mică vizită într-un loc nu tocmai primitor îţi creează angoase.
Sfârşitul săptămânii: Apar confruntări în familie. Problemele survenite în acest sector te iau cu asalt, obligându-te să reacţionezi cu diplomaţie. Este posibil ca personajul principal al acestor probleme să fie o persoană de sex feminin. Se recomandă atenţie în această perioadă!


Cartea de tarot pentru tine este REGINA DE MONEDE, o carte care sugerează o atenţie deosebită valorii şi calităţii. Fie că este vorba despre relaţii sau de partea materială a vieţii. Cartea spune că poţi avea parte de atenţiile şi sfaturile unei persoane care ţine la tine şi are experienţă de viaţă, a trecut prin ceea ce treci tu acum şi vrea să-ţi împărtăşească „secretele” ei de reuşită. Totodată, această carte te îndeamnă să te bucuri de ceea ce ai împreună cu cei dragi. Vei atrage în acest fel bunăstare şi prosperitate în ceea ce faci.







Zodia/ascendentul TAUR
Începutul săptămânii: Această perioadă este marcată de oboseală psihică. Ori nu te odihneşti suficient, ori duci pe umeri toate responsabilităţile familiei, inclusiv cele de la serviciu, unde şefii îţi cer din ce în ce mai mult. Este bine să ştii că acum şansele tale cu persoanele aflate la mare distanţă cresc, chiar se întrevede o nouă ofertă din care să câştigi bani dintr-o activitate care te mulţumeşte.
Mijlocul săptămânii: Te preocupă în mod deosebit partea financiară. Este posibil ca principala cauză să fie întârzierea unor rambursări, restituiri de bani în care aveai o bază. Din această cauză, vei fi nevoit(ă) să te abţii de la unele plăceri şi nevoi care presupun cheltuieli. În schimb, relaţiile cu membrii familiei dar şi situaţia de la locul de muncă sunt excelente, ceea ce promit o bună cooperare şi te ajută să depăşeşti agitaţia cauzată de lipsa banilor.
Sfârşitul săptămânii: Apar schimbări în ritmul tău de zi cu zi, care te tulbură. Abia ai reuşit să intri pe un făgaş al seninătăţii că, imediat, apar fel şi fel de probleme care să te scoată sărite. Poate fi vorba despre o suprasolicitare la locul de muncă. Vestea bună apare duminică din partea familiei. Este posibil să-ţi petreci această zi împreună cu cei dragi, dăruindu-ţi multă bucurie.


Cartea din tarot pentru tine este ASUL DE CUPE, o carte care sugerează împlinire sufletească. Poate fi vorba despre un nou început care să te entuziasmeze, să-ţi insufle emoţii pozitive. În ciuda unor probleme cu care te confrunţi, întâlneşti în drumul tău ocazii să te simţi plin(ă) de fericire, vindecare şi bunăstare,  dar şi să-ţi găseşti calea spirituală.









Zodia/ascendentul GEMENI
Începutul săptămânii: Unele proiecte demarate bat pasul pe loc şi acest fapt îţi consumă toată energia. Familia nu-ţi este de mare ajutor, de parcă nimeni nu te mai înţelege. În schimb, poţi avea parte de bucurie de pe urma unor restituiri de bani sau primeşti un cadou din partea cuiva.
Chiar tu însuţi te vei simţi de nerecunoscut în toată această săptămână. Guvernatorul tău, Mercur, este retrograd şi în cuadratură cu zodia ta, creându-ţi situaţii dificile pe care nu le poţi înţelege şi, de aici, nu îţi trebuie mult timp să intri în agitaţie şi nervozitate care te adâncesc şi mai tare în abisul nereuşitelor.
Mijlocul săptămânii: Revii la sentimente mai bune şi simţi că lucrurile încep să ia o direcţie bună şi precisă. Intri în contact cu persoane care îţi pot da idei sau susţine în scopurile tale.
Sfârşitul săptămânii: Pregăteşte-te pentru o nouă rundă de nervi! Eşti nevoit(ă) să renunţi la ceva ce-ţi place, nu te simţi satisfăcut(ă) în iubire simţindu-te mai puţin răsfăţat(ă) iar problemele financiare iau amploare. Ziua de duminică pare mult mai promiţătoare de surprize plăcute: întâlniri sau vizite care te fac să te simţi bine. Totodată, farmecul tău creşte şi te simţi ca peştele în apă.

Cartea din tarot pentru tine este NEBUNUL, o carte care sugerează inocenţa, dar şi naivitatea. Poate avea o semnificaţie pozitivă sau negativă în funcţie de paşii pe care îi faci: unde, când şi cum. Poate aduce un succes răsunător venit de pe urma unei îndrăzneli de a schimba şi de a pune la probă norocul, dar, în acelaşi timp, poate aduce şi o mare dezamăgire în cazul în care se face un pas greşit. Oricum, cartea spune că ai „n” posibilităţi pe care le poţi experimenta cu condiţia de a fi atent(ă) la consecinţe şi avertismentele de rigoare.






Zodia/ascendentul RAC
Începutul săptămânii: Poate vrei să aderi într-un grup, să intri într-o anumită clasă socială sau doar să te prezinţi şi să te integrezi într-un mediu în care simţi că vei avea foloase. Există tendinţa de a te complexa, de a crede că nu eşti la înălţimea acelora pe care îi întâlneşti. Trebuie să ştii că nu ai motive să te macine astfel de temeri. Trebuie doar să ai grijă să nu devii invadent(ă) şi să ai pretenţia de a fi apreciat(ă) la prima apariţie a ta. Eşti dotat(ă) cu şarm şi magnetism personal şi, în plus, ai o mare intuiţie care te va ajuta să-ţi dai seama care este momentul oportun pentru  a acţiona şi în ce mod.
Se întrevăd probleme financiare de pe urma unor plăţi, datorii, taxe.
Mijlocul săptămânii: Simţi că nu te poţi adapta iar mediul în care îţi desfăşori activitatea ţi se pare ostil şi critic. Unele deplasări ţi se par o corvoadă. Suferi deoarece nu te poţi exprima şi ceilalţi te înţeleg greşit, criticându-te. Relaţia cu familia este bună şi se întrevăd rezolvări în sectorul financiar.
Sfârşitul săptămânii: Eşti mult mai sensibil(ă) decât în mod obişnuit. Luna traversează zodia ta, tulburându-te în profunzime creându-ţi stări oscilatorii. Problemele cu partenerul tind să te deranjeze şi să-ţi rănească amorul propriu şi aşteptările. Odată cu acestea, apar şi neînţelegeri cu familia de origine sau probleme din trecut care te presează să le rezolvi. Duminică poate fi o zi mai luminoasă pentru tine în care să ai parte de surprize plăcute.


Cartea din tarot pentru tine este MAREA PREOTEASĂ, o carte care sugerează puterea cunoaşterii. În această perioadă este recomandabil să acţionezi mereu după ce meditezi asupra situaţiei. Calmul şi rezervarea îţi vor aduce mari beneficii. Tot acum încearcă să fii mai atent(ă) la anumite semnale pe care le emite intuiţia şi ascult-o. Vei afla cheia multor secrete ascunse lumii, prinsă în obişnuinţele sale.







Zodia/ascendentul LEU
Începutul săptămânii: O perioadă destul de tulburată în care se anunţă probleme, greutăţi la locul de muncă. Îţi doreşti să atragi aprecierile şefilor sau ale persoanelor de care depinde bunul mers al afacerilor tale, însă nu prea reuşeşti. Pentru a reuşi să te faci apreciat(ă) trebuie să-ţi  oferi  disponibilitatea, fără a cere atenţii în mod gratuit. Îţi trebuie tact şi diplomaţie, mai ales că Marte, planeta care domină agresivitatea şi impulsivitatea, se află în zodia ta, influenţându-te nefast. Important este să ştii că ai şanse de a te (re)integra într-o echipă care să-ţi aducă beneficii practice şi materiale.
Mijlocul săptămânii: Te frământă situaţia financiară şi eşti supus(ă) la tot felul de restricţii, neînţelegând cum de ai ajuns în această situaţie. Câteodată ţi se întâmplă să te cerţi singur(ă) pentru greşelile care au transformat o situaţie financiară acceptabilă într-una labilă, fără un suport concret.
Tot acum, este posibil să primeşti suport, veşti bune sau oferte din partea unor colaboratori.
Sfârşitul săptămânii: Treci printr-un proces de interiorizare şi suferinţă sufletească dar şi fizică. Apar probleme în familie datorită unor contraste evidente dintre planurile acesteia şi ceea ce gândeşti şi vrei tu.  Schimbările survenite te copleşesc, slăbindu-ţi imunitatea. Se recomandă atenţie la felul cum te hrăneşti şi să acorzi timp odihnei.


Cartea din tarot pentru tine este 3 DE SPADE, o carte care sugerează dezamăgire. Cartea te pune în gardă că eşti pe punctul de a descoperi adevărul în faţă şi nu unul tocmai plăcut. Nu este o carte care poartă o imensă negativitate, ci dezvăluie faptul că ai unele aşteptări care nu se sincronizează cu realitatea şi, în acest caz, îţi trebuie mult realism şi adaptare la circumstanţele date.









Zodia/ascendentul FECIOARĂ
Începutul săptămânii: Apar veşti bune de departe sau pleci într-o călătorie care te va îmbogăţi sufleteşte. La fel, este posibil să-ţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă, acceptând idei, filosofii prin intermediul unor persoane elevate. Trebuie, însă să lupţi cu tendinţa ta de interiorizare, teama de a fi în centrul atenţiei: uneori, a te arăta orgolios/orgolioasă de ceea ce eşti şi poţi, şi chiar să te simţi câteodată buricul pământului, nu este un păcat capital şi de neiertat. Modestia are şi ea limitele ei.
Mijlocul săptămânii: Este o perioadă a responsabilităţilor şi ţi se cere maleabilitate şi adaptare din mers. Îţi este greu până pricepi ceea ce ai de făcut, dar odată înţeleasă treaba, dai randament făcându-te apreciat(ă) de superiori şi ai posibilitatea de a-ţi rotunji  bugetul. Doar responsabilităţile în familie nu prea reuşeşti să le duci la bun sfârşit, atrăgând critici din partea acesteia.
Sfârşitul săptămânii: Te încurcă nişte plăţi, taxe care îţi micşorează bugetul. Treci printr-o perioadă tulbure în ceea ce priveşte partea financiară. Dar îţi revii repede datorită unui sprijin venit din partea unei persoane din familie mai în vârstă.


Cartea din tarot pentru tine este CAVALERUL  DE MONEDE, o carte care sugerează perseverenţă şi siguranţă. Eşti pe punctul de a realiza ceva important dar progresul este destul de lent sau aşa este indicat să fie. Se înaintează încet dar sigur. Apariţia acestei cărţi îţi spune că eşti pe drumul cel bun. Înaintează în ceea ce faci, dar fii mereu detaşat, fără să grăbeşti procesul.









Zodia/ascendentul BALANŢĂ
Începutul săptămânii: Simţi nevoia de solitudine şi să te bucuri de confort în pace. Izolarea îţi declanşează dorinţa de a medita, de a înţelege lucrurile subtile ale vieţii tale. Acest fapt îţi dă putere şi capacitatea de a renaşte din propria cenuşă.
Contactul cu un grup sau ieşirea în societate te supără acum dar îţi va lărgi orizontul aducându-ţi oportunităţi de afirmare.
Mijlocul săptămânii: Este o perioadă în care oscilezi în diverse stări. Contactul cu persoane de departe sau nişte veşti nu tocmai bune, te pun în agitaţie. Poate fi vorba despre o deplasare în interes de serviciu care nu-ţi face plăcere sau să întâmpini probleme în propria călătorie. Important este că nu te pierzi cu firea cu una, cu două ci reuşeşti să te adaptezi în orice circumstanţă dată. Tot acum, întâlneşti oportunităţi de a închega legături cu persoane care îţi pot fi de ajutor.
Sfârşitul săptămânii: Această perioadă este destul de stresantă pentru tine. Intervin schimbări care îţi vor da planurile peste cap. Eşti nevoit(ă) să intuieşti ceea ce vor ceilalţi de la tine, mai ales şefii şi persoanele cu autoritate. Ai o stimă de sine destul de scăzută în această perioadă, de aceea este indicat să ai în vizor şi activităţi care conduc spre dezvoltare personală. Îţi va face mult bine!


Cartea din tarot pentru tine este 7 DE SPADE, o carte care sugerează înşelăciune. Apariţia acestei cărţi te invită să fii foarte prudent(ă) în tot ceea ce vrei să faci. Are un dublu sens: ori există riscul de a fi victima unei trădări, înşelăciuni, ori eşti tu cel/cea care vrea să se sustragă de la anumite obligaţii şi responsabilităţi, împiedicându-le, astfel, prin aplicarea unor stratageme nu tocmai demne de laudă. Cartea te avertizează că, dacă nu eşti corect, rişti să pici în propria capcană şi să fii descoperit. Nu te încrede imediat în acele persoane care ţi se par ca fiind „de treabă”.






Zodia/ascendentul SCORPION
Începutul săptămânii: În această perioadă te confrunţi cu ceva dificultăţi în sectorul parteneriatelor. Sunt vizate, în special, acele relaţii care au o directă legătură cu persoane cu autoritate, şefi, părinţi. Responsabilităţile la serviciu cresc şi acest lucru îţi aduce o tensiune evidenţiată. Simţi că eforturile tale nu sunt suficient apreciate. Îţi trebuie mult tact zilele acestea.
Mijlocul săptămânii: Este o perioadă în care vrei să te retragi în carapacea ta, dar nu pentru a sta confortabil, ci pentru a gândi, a pune cap la cap fiecare situaţie şi conjunctură care au dus la anumite schimbări cam neplăcute pentru tine. Este posibil să-ţi faci griji pentru nişte bani pe care trebuie să-i primeşti dar întârzie să apară sau veniturile partenerului să fie foarte mici din varie motive.
Sfârşitul săptămânii: Este o perioadă schimbătoare, în care stările tale variază destul de des. În principal, perioada este marcată de întâlniri, revederi, contacte cu persoane aflate departe. Călătoriile sunt unele din activităţile care îţi ocupă timpul. Şi în acest caz poţi fi mulţumit(ă) dar şi nemulţumit(ă) cu mare uşurinţă.
Te confrunţi cu o sensibilitate ieşită din comun, marcându-te la orice pas. Încearcă ca în această perioadă să nu pui la suflet orice ţi se pare. Neînţelegerile sunt la orice pas. Trăieşte detaşat, cel puţin în perioada aceasta, şi aşteaptă să treacă!


Cartea din tarot pentru tine este 6 DE CUPE, o carte care sugerează amintiri frumoase. Trecutul este important pentru tine în această perioadă. Îţi face bine să-ţi aminteşti de perioadele pline de inocenţă ale copilăriei şi ale tinereţii. Gândeşte-te doar la trecutul care te-a făcut fericit(ă) şi vezi ce efect are asupra ta acum. Această carte te va face să vezi şi să descoperi frumuseţea lucrurilor simple şi al traiului de acum câţiva ani, perioadă în care gustai din viaţă şi simţeai toate mirodeniile sale care, atunci,  îţi parfumau prezentul. 







Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR
Începutul săptămânii: Eşti prins(ă) de muncă şi de câteva mici probleme de sănătate. Poate fi de vină şi oboseala care îşi arată colţii. Este posibil să primeşti nişte veşti nu tocmai plăcute, venite de departe, sau chiar să ai contact cu persoane care locuiesc departe de tine şi acestea să te surprindă neplăcut.
Mijlocul săptămânii: Apar neînţelegeri în relaţii. Sunt afectate, în special, relaţiile cu superiorii dar şi cele familiale. Te simţi încolţit(ă) şi nu pricepi care este motivul. Cei din familie îţi lasă impresia că parcă trăiesc pe altă lume, ruptă de realitate, iar cei de la muncă, te critică din te miri ce şi fără motiv. Dar reuşeşti să te detaşezi, creându-ţi portiţele de ieşire, doar de tine ştiute.
Sfârşitul săptămânii: Îţi faci griji din cauza banilor. Bugetul este destul de mic iar sumele de bani promise, întârzie să apară. Te simţi ca şi cum ai fi condamnat(ă) la arest domiciliar: nu poţi ieşi, nu te poţi ocupa de ceea ce-ţi place, iar toate acestea din cauza lipsei de bani.


Cartea din tarot pentru tine este 7 DE MONEDE, o carte care sugerează aşteptarea. Cartea îţi spune că este un moment propice pentru a reflecta asupra viitorului tău. Este important pentru tine acum să pricepi clar care sunt aşteptările tale în ceea ce priveşte efortul pe care l-ai depus într-o anumită chestiune. Încă mai ai timp să schimbi ceva în metoda pe care o practici pentru a-ţi atinge scopul, dar fără să bruschezi nimic. 








Zodia/ascendentul CAPRICORN
Începutul săptămânii: Porţi  dorinţa în suflet de a avea timp doar pentru tine. Ţi-e dor să te regăseşti şi să te accepţi. Acum şansele sunt destul de elevate  de a se întâmpla toate acestea. Te aşteaptă, totuşi, o mică perioadă în care te vei confrunta cu diverse crize interioare şi trebuie să-ţi găseşti puterea de a le înfrunta. Este posibil ca anumite veşti să te bulverseze destul de profund.
Mijlocul săptămânii: Se recomandă prudenţă în această perioadă. Există riscul de a  te implica în certuri şi neînţelegeri cu ceilalţi: colegi, vecini, rude etc. Oricum, atmosfera la serviciu este tensionată, dar cu autocontrol totul se poate depăşi. Te afli într-o situaţie destul de sensibilă şi în sfera sănătăţii unde poţi acuza diferite afecţiuni.
Există şi veşti bune şi una dintre ele este că familia te sprijină şi îţi induce o stare de bine, dându-ţi spor în tot ceea ce faci. Apoi, eşti tu, care dispui de o forţă interioară de invidiat, reuşind să scoţi, astfel, apă din piatră seacă.
Sfârşitul săptămânii: În această perioadă dai atenţie parteneriatelor. Eşti sociabil(ă),  deschisă relaţiilor şi dedici timp unor activităţi care îţi fac plăcere, independent sau împreună cu copiii. Totuşi se întrevăd ceva probleme de rezolvat cu familia de origine dar şi cu superiorii de la locul de muncă. Îţi trebuie o doză de diplomaţie pentru a trece uşor peste toate acestea.


Cartea din tarot pentru tine este EREMITUL, o carte care sugerează introspecţie. Apariţia acestei cărţi îţi spune că acum este momentul potrivit de a căuta momente în care să reflectezi liniştit(ă) la ceea ce vrei să faci. Caută, cercetează, acordă-ţi timp suficient pentru a te asculta şi a-ţi răspunde. Este o perioadă marcată de înţelepciune care te va ajuta să descoperi multe lucruri folositoare pentru viitorul tău.









Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR
Începutul săptămânii: Trăieşti în două lumi paralele: într-una te simţi bine în solitudine, iar în cealaltă eşti timorat(ă) de schimbările  care te iau cu asalt. Schimbările sunt provenite din relaţiile în care nu contenesc reproşurile şi certurile. Descoperi lucruri care nu-ţi sunt pe plac şi din această cauză există riscul ca unele relaţii să se încheie.
Mijlocul săptămânii: La capitolul iubire eşti destul de nemulţumit(ă) şi eşti la un pas de depresie deoarece te pierzi de sistemul tău de valori şi te încrezi în complexele pe care le-ai creat cu ajutorul acelora care te-au dezamăgit. Totuşi, eşti puternic(ă) şi nu cedezi cu una cu două, încăpăţânându-te să cauţi şi să crezi că ce-i al tău, e pus deoparte!
Sfârşitul săptămânii: Această perioadă o dedici muncii şi în bucuria de a produce. Într-un fel, mai mult munceşti pentru a le demonstra celor dragi că eşti în stare să-i mulţumeşti din acest punct de vedere. Totodată, te răzvrăteşti împotriva acelora care încearcă să te convingă de unele concepte pe care nu vrei să le accepţi. Relaţiile cu persoane aflate la mare distanţă, te nemulţumesc.


Cartea din tarot pentru tine este TURNUL, o carte care sugerează o cădere, demolare forţată. Ţi-ai construit în jurul tău, odată cu trecerea timpului, un fel de fortăreaţă pentru a fi în siguranţă, rupându-te de realitate. Cartea te previne  că te vei confrunta cu situaţii în care ceea ce credeai ca fiind sigur, se va dărâma. Se va dărâma tot ce ai construit greşit. Conceptele care nu mai sunt valabile se vor destabiliza şi vei fi nevoit(ă) să o iei de început cu un alt mod de gândire.








Zodia/ascendentul PEŞTI
Începutul săptămânii: Eşti sociabil(ă) în aceste zile şi ai dorinţa de contacta cât mai multe persoane cu care să împarţi momente frumoase. Ai oportunitatea de a te împlini  prin cunoaştere, studiu şi cercetare, să descoperi metode de a creşte confortul şi bucuria în mediul în care trăieşti, dar şi  de a cunoaşte persoane fascinante.
Mijlocul săptămânii: Ritmul vieţii tale este deranjat de unele evenimente care se petrec în familie. Nu reuşeşti să înţelegi cum stau cu adevărat lucrurile şi acest fapt îţi dă o oarecare angoasă. Poate să  apară certuri din senin, să fii expus(ă) criticilor sau chiar tu să faci uz de critici împotriva altora.
Sfârşitul săptămânii: Doreşti să te ocupi de acele activităţi care te fac să te simţi bine, împăcat(ă) cu tine şi cu cei apropiaţi. Ai o mare deschidere pentru aşa ceva, dar nu toate merg conform planurilor şi dorinţelor tale. Te simţi supus(ă) unor teste ale destinului, teste care îţi scot în cale numai acele situaţii ce nu vrei să le întâlneşti. Câteodată o schimbare şi o rupere din rutina ta sunt binevenite.


Cartea din tarot pentru tine este 10 DE BÂTE, o carte care  sugerează efort. Apariţia acestei cărţi îţi spune că ţi-ai luat în spate o greutate prea mare pentru a o putea căra şi faci mari eforturi pentru a ajunge la destinaţie. Îţi este necesară o mai bună organizare în viaţa ta pentru ca scopurile să devină palpabile. Asumându-ţi o serie întreagă de responsabilităţi pentru care nu eşti încă pregătit(ă) îţi poate crea destule dificultăţi. Acum că te-ai găsit cu această povară, nu abandona, ci continuă-ţi drumul fiind conştient(ă) de efortul pe care trebuie să-l depui pentru a termina ceea ce ai început.





Vă doresc o săptămână frumoasă, plină de surprize cât mai minunate şi fericite!
Mihaela M. Atomei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu