duminică, 20 august 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROLOGICE pentru perioada 21 – 27 august



Eclipsa totală de soare în zodia Leu din 21 august, atât de mediatizată de ceva vreme, nu este vizibilă de pe teritoriul Europei, ci doar în vestul continentului se va observa o parte a acestei eclipse. Se poate vedea, însă, în toată splendoarea sa de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Aşadar, America va simţi mult mai profund influenţa acestei eclipse. Aici intră în rol astrologia mundană, o ramură amplă a astrologiei care se ocupă cu studiul previziunilor asupra teritoriilor globului.
În ceea ce priveşte studiul previziunilor generale asupra fiecărei zodii, am adăugat câteva considerente demne de atenţie, dat fiind că este o eclipsă, totodată o Lună Nouă,  bine aspectată de Uranus Rx, ceea ce aduce schimbări în felul nostru de a ne prezenta celorlalţi, dar şi o accentuare a stimei de sine. Aşadar, este indicat să profităm de această conjunctură şi să acumulăm această energie aducătoare de şanse.


Zodia/ascendentul BERBEC
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă de luni: O reuşită în ceea ce-ţi face plăcere, un plus de fascinaţie care face să lumineze orice parte fermecătoare a personalităţii tale, punându-te în situaţii foarte avantajoase în societate.
Marţi şi miercuri: Munceşti pentru familie, se ivesc ocazii care să te îndrume spre reuşite în acest sector, însă te vei izbi de temeri şi de concepte ale celor din jur greu de acceptat deoarece nu eşti obişnuit(ă) încă cu aşa ceva.
Joi şi vineri: Confruntări cu ceilalţi pe tema distribuirii responsabilităţilor. Îţi doreşti o parte de libertate pentru a face ceea ce doreşti. La capitolul iubire, te poţi simţi sufocat(ă) de tendinţa celuilalt de a controla totul.
Sâmbătă şi duminică: Simţi nevoia de solitudine pentru a-ţi încărca bateriile. Te ocupi de acele activităţi care îţi promit ceva mulţumitor sau, cu alte cuvinte, te ghidezi după dictonul „scopul scuză mijloacele”.


Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este 8 DE CUPE. Te îndepărtezi de ceva ce ţi-a adus cândva bucurie. Doreşti să laşi trecutul şi să-ţi găseşti rostul pe un alt drum. Îţi spui: „Ce a fost, a fost! Acum contează drumul pe care îl am dinainte.”
Eşti conştient(ă) că nu are rost să te agăţi de ceva care nu mai funcţionează. Totuşi, înainte de întreprinde ceva, vei medita şi reflecta  la ce ai de făcut.
Cartea îţi spune că ceea ce faci este bine pentru sufletul, inima ta. Ele nu pot fi minţite!







Zodia/ascendentul TAUR
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă de luni: O schimbare în familie, un trecut acceptat te va elibera şi vei reuşi să priveşti senin(ă) în viitor. Oportunitate de a-ţi face noi planuri în ceea ce priveşte mediul în care trăieşti zi de zi.
Marţi şi miercuri: Rezonezi cu unele concepte de viaţă pe care vrei să le adopţi, ştiind că-ţi vor face bine deşi, punerea lor în aplicare, înseamnă un efort substanţial. Se întrevăd noi oportunităţi de a face bani.
Joi şi vineri: Situaţii apăsătoare la locul de muncă dar şi probleme de sănătate care îţi pot perturba activităţile. Totuşi te vei bucura de surprize plăcute care îţi vor alunga norii de deasupra ta.
Sâmbătă şi duminică: Acorzi o atenţie deosebită relaţiilor. Este posibil să întâlneşti persoane care pot avea un impact pozitiv asupra ta, reconfigurându-ţi modul de a vedea lucrurile, schimbare care nu va fi primită uşor de membrii familiei tale.


Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este TURNUL.
Ceva din viaţa ta se destabilizează. În ultimul timp ai fost prea sigur(ă) că în viaţa ta nu se pot introduce schimbări care să îţi bulverseze siguranţa. Iată că această carte îţi spune că schimbările sunt inevitabile şi necesare pentru a reclădi o fortăreaţă mai puternică, care să reziste în faţa intemperiilor vieţii.
Tot TURNUL îţi spune că libertatea este de preţ pentru Dumnezeu, Divinitate, Sursă etc. Libertatea este cea în care sufletul evoluează, nu înconjurându-se din propria sa iniţiativă într-un refugiu din care să lipsească orice contact cu exteriorul. Este ca şi când părinţii îşi duc copiii la şcoală, grădiniţă împotriva dorinţei lor de a rămâne acasă. Părinţii ştiu cât de necesară este educaţia oferită în şcoli pentru viitorul copiilor lor. Acelaşi lucru îţi aduce şi această carte.


Zodia/ascendentul GEMENI
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă de luni: Noi cunoştinţe, socializezi uşor şi  întâlneşti persoane  care te vor accepta şi admira. Un nou mod de a acumula cunoaştere, poate se pun bazele unui curs de perfecţionare sau închei un acord avantajos.
Marţi şi miercuri: Dispute în familie datorită unor neînţelegeri, critici. Vezi în membrii acesteia tendinţa spre perfecţionism sau poate tu eşti cel/cea care pretinde prea mult. Noi şanse de rezolvări financiare în ciuda cheltuielilor neaşteptate.
Joi şi vineri: Te destinzi în aceste zile, stabilind contacte cu persoane care îţi pot aduce surprize plăcute. Eşti, totuşi nevoit(ă) să rezolvi nişte probleme care ţine de bani care întârzie să apară.
Sâmbătă şi duminică: Îţi doreşti să fii împreună cu cei dragi dar unele responsabilităţi te ţin departe. Eşti destul de morocănos/morocănoasă  cu alte persoane pe care le întâlneşti. Îţi trebuie un plus de maleabilitate în aceste zile.


Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este CAVALERUL DE BÂTE. Vei rezolva nişte chestiuni ce ţin de trecut. Ai o energie debordantă şi nerăbdarea este în egală măsură cu dorinţa de a acţiona. Totuşi rişti să grăbeşti evenimentele aducându-ţi confuzie.












Zodia/ascendentul RAC
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă de luni: O schimbare în sistemul tău de valori, în modul de a face şi de a acumula bani. Îţi  aduce o altă oportunitate, perspectivă şi priveşti munca dintr-o altă prismă decât cea pe care o aveai până acum.
Marţi şi miercuri: Dai curs întâlnirilor, tratativelor cu persoane care îţi pot oferi o mână de ajutor în planurile tale. Îţi este teamă de nou şi nu ştii care este cea mai bună alegere. Este bine de ştiut că eşti înzestrat(ă), în aceste zile, de o mare putere de muncă şi perseverenţă de a duce totul până la capăt.
Joi şi vineri: Apar schimbări în mediul  în care îţi desfăşori activitatea zilnică. Poate fi vorba despre un trecut care revine în actualitate şi care generează fel şi fel de conflicte interioare. Trebuie să faci nişte alegeri şi îţi vine greu să te decizi. Este bine să ştii că ai o energie de invidiat şi este indicat să o foloseşti în planurile tale în care proiectează munca şi sectorul material.
Sâmbătă şi duminică: Ai activităţi care îţi fac plăcere, te delectează şi te relaxează. Simţi exact ceea ce trebuie şi când să apui ceva celor din jurul tău iar abilitatea de a stabili contacte şi de a socializa sunt în creştere. Singura problemă ar fi cea financiară, problemă care te loveşte destul de des în ultimul timp. Apar veşti bune de la mare distanţă de casă.


Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este REGINA DE CUPE. Cartea te poate reprezenta sau, la fel de bine, poate reprezenta o persoană din anturajul tău cu următoarele caracteristici: amabilă, generoasă, plină de compasiune şi dedicată familiei şi uniunii acesteia. Prezenţa acestei cărţi semnifică pentru tine că primeşti un ajutor din partea unei persoane cu aceste caracteristici dar şi că trebuie să dezvolţi aceste atribute pentru a avea succes în planurile tale.






Zodia/ascendentul LEU
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă de luni: O şansă care vine din străinătate sau de undeva departe de casă, o şansă care te va îmbogăţi sufleteşte sau, mai bine zis, o activitate care te va mulţumi. O bună oportunitate de a te relansa.
Marţi şi miercuri: Te vei bucura de o realizare, închei un contract sau un acord din care poţi câştiga bani. Însă eşti nevoit(ă) să renunţi la ceva pentru a avea acces la aceste promisiuni.
Joi şi vineri: Dispui de o energie debordantă cu intenţia de a face multe lucruri, îţi faci planuri însă cu partea practică este mai dificil. Este nevoie să munceşti pe brânci iar stresul şi alte probleme de sănătate îţi pun câteva beţe printre roţi.
Sâmbătă şi duminică: Se ivesc dezacorduri cu familia şi problemele din trecut te iau cu asalt. La fel, poţi descoperi ceva, un secret la care ai acces uşor.  Toate acestea te predispun la acţiuni necugetate şi la o impulsivitate accentuată. Atenţie, aşadar, dacă nu vrei să strici ceva la care ai muncit.


Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este 9 DE CUPE. Apariţia acestei cărţi îţi spune că vei ajunge la un nivel destul de înalt de satisfacţie. Îţi poţi atinge visul şi realizezi ceva care îţi aduce seninătate şi bucurie. Totuşi, cartea nu garantează că toate acestea sunt de lungă durată. Depinde foarte mult de ceea ce ai învăţat din trecutul tău. 










Zodia/ascendentul FECIOARĂ
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă de luni: Sacrificiile tale nu sunt făcute în van! Eşti pe punctul de a culege roadele printr-o oportunitate care se iveşte. Ai puterea de a-ţi  schimba viaţa!
Marţi şi miercuri: Ai o oarecare nesiguranţă în modul tău de a gândi. Eşti confuz(ă) şi nu ştii dacă ceea ce faci este bine, îţi este teamă. Reapar probleme din trecut, cu familia, iar în ceilalţi nu ai încredere, mai ales în persoanele cu autoritate (părinţi, şefi etc). Este bine de ştiut că ai puterea de a direcţiona lucrurile după dorinţa ta.
Joi şi vineri: Faci  alegeri şi iei decizii care te avantajează mai ales în sectorul familial. Este posibil să închei acorduri şi contracte care să-ţi dea siguranţă economică.
Sâmbătă şi duminică. Este posibil să faci o mică călătorie în împrejurimi, care să-ţi dăruiască clipe frumoase. Întâlneşti persoane care îţi aseamănă şi cu care e simţi în largul tău. 


Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este CUMPĂTAREA. În viaţa ta este necesară o bună doză de compromis. Pentru a avea pace, seninătate şi armonie sunt necesare toleranţa şi compromisul. Cartea spune că ai o mare capacitate de adaptabilitate pe care ai dezvoltat-o în urma unor schimbări care a survenit pe neaşteptate. La fel, poate indica şi că ai nevoie de o pauză pentru a reflecta înainte de a lua decizii.






Zodia/ascendentul BALANŢĂ
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă  de luni: Oportunităţi în sectorul social, aderarea la un grup în care te reflectezi, posibilităţi de a închega noi legături, prietenii sau posibilitatea de a le consolida pe cele prezente.
Marţi şi miercuri: Eşti preocupat(ă) din cauza unor probleme de sănătate. În plus, este posibil să afli că unele persoane nu sunt tocmai corecte cu tine. Totodată eşti nevoit(ă) să pui bazele unor proiecte şi chiar să le pui în practică. Te sperie deoarece ştii că nu este simplu. Pluton îţi oferă din puterea sa şi te vei simţi capabil de a duce toate la bun sfârşit.
Joi şi vineri: În aceste zile simţi că redevii tu însuţi şi eşti dornic(ă) de a te întâlni cu persoane, de a ieşi în societate. Treburile însă nu sunt floare la ureche: responsabilităţile trag de tine în stânga şi în dreapta.
Sâmbătă şi duminică: Starea financiară te preocupă cel mai mult în aceste zile. Cu toate acestea ai resurse şi posibilităţi de a te descurca.



Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este 2 DE BÂTE. Cu toate că în anumite ipostaze te simţi foarte incert(ă), dispui de energie, autoritate şi creativitate. Ai ajuns într-un moment în care contempli ceea ce ai realizat până acum şi eşti satisfăcut(ă) de rezultate. Ştii că mai ai mult de parcurs până îţi atingi toate scopurile. Dar tocmai asta este frumuseţea vieţii, nu-i aşa?










Zodia/ascendentul SCORPION
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă de luni: Un nou mod de a te orienta în carieră, aducându-ţi avantaje. Atragi aprecierile acelor persoane importante pentru tine şi te alegi cu o mulţime de foloase.
Marţi şi miercuri: Îţi alegi cu grijă persoanele care să-ţi ţină companie. Totodată, eşti atras(ă) de acele persoane, grupuri care împărtăşesc o doză de decenţă şi sunt reţinute în public. În plus, unele taxe, datorii de plătit te vor lăsa cu portofelul gol.
Joi şi vineri: Încep preocupări, simţi că te sacrifici prea mult pentru anumite cauze. Descoperi neclarităţi în rândul unor prieteni sau apropiaţi în care aveai bază. În schimb, este bine să ştii că ceea ce întreprinzi referitor la bani şi carieră, va fi de bun augur pentru tine.
Sâmbătă şi duminică: Devii mai suspicios/suspicioasă şi neîncrezător/neîncrezătoare decât de obicei, în special cu în familie şi cu persoanele care au autoritate sau deţin un rol de conducere. Este posibil ca să izbucnească unele altercaţii şi acestea să nu rămână tocmai private, aşa cum ţi-ai fi dorit, ci să aibă răsunet. Aşadar, fii atent(ă) la provocări dacă nu-ţi doreşti un circ în toată regula.


Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este 3 DE CUPE. Apariţia acestei cărţi îţi spune că este important să ţii aproape persoanele speciale din viaţa ta. Contează foarte mult orice reuniune în care să sărbătoreşti împreună cu acestea orice eveniment fericit. Poate fi vorba despre o reuşită care cere sărbătorită. Prin astfel de reuniuni, ţii vie legătura dintre tine şi persoane care îţi vor fi de un real folos în caz de probleme. Nu este un tertip ci nevoia de a descătuşa bucuria din inima ta cu cei din jur. Şi nu cu oricine, ci cu persoanele dragi şi de încredere. 







Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă  de luni: O nouă filozofie de viaţă. Poate o călătorie, întâlnirea cuiva de departe te va influenţa pozitiv  în aşa fel încât să îţi doreşti o schimbare de mentalitate şi adoptarea unui ideal pe care să-l urmezi.
Marţi şi miercuri: Simţi că responsabilităţile de la serviciu apasă greu pe umerii tăi. Şefii îţi cer destul de mult şi acest lucru te epuizează. Este bine să ştii că toate acestea vor avea un impact favorabil asupra portofelului tău, bugetul îţi va creşte.
Joi şi vineri: Zilele acestea sărbătoreşti sau te delectezi în compania unor persoane pe placul tău. Farmecul şi puterea de atracţie cresc şi ai toate şansele să întâlneşti persoane care să-ţi împărtăşească aceleaşi gânduri. Însă, din nefericire, bugetul îţi este afectat în aceste zile, lucru care te va pune în stres.
Sâmbătă şi duminică: Te cuprinde nostalgia şi ţi se face dor de persoane familiare, în ciuda faptului că sunteţi supăraţi. Înţelegi că sângele apă nu se face. Totodată, cei care doresc să aprofundeze unele zone de cunoaştere, au cale liberă deoarece intuiţia este foarte dezvoltată ceea ce va contribui la înţelegeri şi cunoaşteri profunde. 


 

Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este ASUL DE SPADE. Cartea îţi spune că te bazezi mult pe intelectul tău. Nu este un lucru nicidecum josnic,  ci dimpotrivă. Ai multă putere de convingere şi ştii să-ţi exprimi punctele de vedere fără a fi dispus(ă) la compromisuri. Însă, tot această carte, spune că ai tendinţe dominatorii, în care încerci să-i constrângi pe ceilalţi. Încearcă să-ţi distribui aceste calităţi exact acolo unde este necesar şi nu abuza de puterea pe care simţi că o ai. Mai târziu s-ar putea să fii cuprins(ă) de dubii şi remuşcări, neştiind cum să dregi situaţiile.





Zodia/ascendentul CAPRICORN
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă de luni: O mare capacitate de a răzbi. Este ca şi cum te-ai hrăni dintr-un fruct magic care îţi dă putere să treci mai departe. Te vei surprinde de câtă forţă interioară poţi avea.
Marţi şi miercuri: Este posibil să faci o deplasare, o călătorie sau să ai veşti de departe care să te bucure. Contactele sociale sunt mai efervescente şi au rolul de a te (re)întregi, de a te îmbogăţi în interior, înainte de toate. Viaţa îţi arată că, uneori, este bine să te mai laşi dus(ă) de val, să îţi permiţi să faci şi gafe, să fii dezinvolt(ă), însă nu accepţi toate astea cu una cu două. Îţi este greu să treci cu una, cu două  peste lucrurile importante.
Joi şi vineri: Cariera este importantă acum. La fel şi reputaţia şi faima ta. Acorzi atenţie fiecărui detaliu din acest sector, chiar dacă acest lucru implică oboseală psihică şi fizică. Vei simţi rezultatele care  te vor bucura.
Sâmbătă şi duminică: Primeşti sprijin din partea unor persoane, dar apare şi o suferinţă datorită unor probleme sentimentale. Sensibilitatea ta este crescută la fel şi tendinţa spre perfecţiune. Te simţi stăpân(ă) pe sine chiar dacă ştii că urmezi nişte capricii.


Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este 3 DE MONEDE. Cartea îţi spune că ai o mare disponibilitate de a învăţa pentru a progresa. Dispui de creativitate şi abilitate, calităţi care te pot duce acolo unde doreşti. Te simţi apreciat(ă) de persoane cu influenţă care te ghidează. Cartea promite o perioadă în care poţi trage foloase de pe urma unor tratative şi socializării.










Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă de luni: Şanse în parteneriate. Ieşi în societate şi legi tot felul de acorduri cu persoane importante. Îţi vezi cu alţi ochi partenerul, care ţi se pare acum demn de admiraţie şi te mândreşti cu el.
Marţi şi miercuri: Intri în tot felul de crize interioare, complexe datorită faptului că eşti prea perfecţionist(ă) cu tine însuţi, eşti destul de aprig(ă) cu tine în aceste zile. Te scufunzi în linişte şi vrei să gândeşti fiecare mişcare a ta departe de societate. Este posibil ca banii proveniţi din partea partenerului sau bani promişi din alte surse la care ai dreptul,  să te preocupe şi să-ţi creeze stări de nelinişte.
Joi şi vineri: Te simţi mai bine, stăpân(ă) pe planurile tale şi ieşi în societate având parte de o mulţime de rezolvări. Eşti satisfăcut(ă) de pe urma unei călătorii sau a unei veşti, întâlniri cu persoane de departe.
Sâmbătă şi duminică: Ai o intuiţie crescută în tratativele privitoare la carieră. Ştii exact ce trebuie să faci pentru a-ţi aduce aprecierile şefilor iar faima ta este în creştere. Munceşti cu zel ştiind că îţi vei rotunji semnificativ bugetul fiind destul de slăbit în ultima vreme.


Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este 9 DE SPADE. Iată încă o carte care evidenţiază nemulţumirea din această perioadă. De câteva săptămâni, tarotul arată că multe lucruri nu au direcţia pe care ai sperat-o. Este posibil ca aceste evenimente neplăcute pe care le trăieşti în ultima vreme să fie cauzate de tendinţa anterioară acestora de a te limita din cauza temerilor sau datorită  complexelor de inferioritate. Apariţia acestei cărţi îţi transmite necesitatea de a ieşi din propria capcană pe care ai creat-o tu însuţi. Trebuie să înţelegi că nimeni nu îţi oferă fericire dacă nu ţi-o oferi tu, dacă nu faci nimic să te simţi mai bine cu tine însuţi. Apoi vor urma şi zile mai senine.




Zodia/ascendentul PEŞTI
Ce îţi aduce eclipsa, Luna Nouă de luni: O nouă abordare a activităţii de pe urma căreia câştigi bani. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă sau vizibile îmbunătăţiri la actualul loc de muncă.
Marţi şi miercuri: Presiuni în sectorul parteneriatelor şi în această categorie intră şi relaţia de cuplu. Prezenţa celuilalt te destabilizează din culcuşul tău: critici, reproşuri şi nemulţumiri îşi fac loc în aceste două zile.
Joi şi vineri: Ceea ce contează acum pentru tine sunt familia şi munca. Eventualele evenimente în afara acestor două sfere de interes, te stresează şi îţi provoacă angoase.
Sâmbătă şi duminică: Situaţia se schimbă şi îţi doreşti să ieşi în societate, să călătoreşti. Întâlneşti persoane care îţi pot schimba viziunea, folosindu-ţi în viitor. Ai o personalitate fascinantă cu care reuşeşti să câştigi atenţia celor din jur.


Cartea tarotului care îţi transmite un mesaj pentru această perioadă este MARELE PREOT. Prezenţa acestei cărţi îţi aduce posibilitatea de a-ţi schimba cursul vieţii datorită unui mentor, instructor sau profesor. De pe urma învăţăturilor acestuia vei reuşi să înţelegi multe lucruri care, până acum, ţi-au fost ascunse. La fel, cartea spune că datorită experienţelor prin care ai trecut ai acumulat multă înţelepciune şi eşti capabil(ă) să îţi organizezi viaţa în avantajul tău. 








Vă doresc o săptămână plină doar de evenimente frumoase
Mihaela M. Atomei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu