duminică, 10 decembrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 11 – 17 decembrie



Zodia/ascendentul BERBEC

Prima parte a săptămânii dar și perioada de weekend îți aduc modificări în sectorul parteneriatelor. Ești mult mai sensibil(ă) atunci când vine vorba despre parteneriate care au legătură cu sfera ta socială sau cu cariera ta. Este bine să profiți de această conjunctură și să bați fierul cât este cald pe capacitatea ta de a fi creativ(ă) și pe socializare deoarece se întrevăd adevărate șanse de a te propulsa în acest sector. Tot acum relația cu partenerul se îmbunătățește sau, dacă nu ai nici unul încă, sunt șanse să întâlnești pe cineva care să îți atragă atenția în mod deosebit. Acum, în aceaste perioade ale săptămânii, sunt șanse de contacte cu persoane de departe care îți aduc bucurie.
Pe la mijlocul săptămânii devii ceva mai pretențios/pretențioasă când vine vorba despre contactul cu persoanele din anturajul tău. Această perioadă îți aduce crize interioare prin care vei reuși să descoperi ceea ce îți face bine și ce nu. Solitudinea, contactul cu familia sau cu persoanele dragi îți va aduce bucurie. Tot acum sunt șanse să fii mulțumit(ă) de cariera ta și să culegi roadele primind bonusuri sau cadouri.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este MARELE PREOT.
Este posibil să întâlnești pe cineva care să îți deschidă anumite drumuri sau să îți arate ceea ce este bine și ce nu pentru tine. Este ca un maestru pentru tine. Dacă crezi că nu este nicio  persoană din jurul tău care încarnează aceste caracteristici, atunci este posibil să o întâlnești acum, întâlnire care poate fi și prin intermediul cărților pe care le citești sau al vreunui curs. Cert este că o astfel de persoană va pune o amprentă importantă asupra conștiinței tale și îți va arăta calea potrivită pentru tine.


Zodia/ascendentul TAUR

În prima parte și în ultima a săptămânii vei acorda o deosebită atenție modului tău de a te raporta la ambientul tău înconjurător, indiferent dacă este vorba de muncă sau de familie. Acum ai șanse să rezolvi probleme care apar din trecut deoarece ești mult mai conciliant(ă) și dornică de armonie decât de obicei. Aceste două perioade sunt importante pentru tine deoarece ai o mare putere de control asupra problemelor. Găsești idei inovatoare și ai puterea de a le pune în practică. Este posibil să primești cadouri sau bonusuri care să îți aducă mulțumire sufletească și satisfacție la locul de muncă.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibiltatea de a întâlni persoane care să te sprijine sau să îți promită un ajutor într-o privință. Cineva de departe îți va aduce o bucurie. Punctează pe sociabilitate și ai să vezi câte rezolvări o să ai în această perioadă!

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este EREMITUL.
Această carte vrea să îți aducă aminte că puterea ta stă în mâinile tale, nu în ale altora. Bazează-te în primul rând pe tine și apoi pe ceilalți, pentru a evita dezamăgirile. Cartea îți spune să sondezi cu atenție în interiorul tău și să iți descoperi comorile din care ești alcătuit și apoi să le scoți la iveală. Caută-le și folosește-le, nu este momentul să le ții ascunse. Fă-le cunoscut și celorlalți capacitățile tale extraordinare iar rezultatele nu vor întârzia să apară.


Zodia/ascendentul GEMENI

Prima și ultima parte a săptămânii îți aduc împliniri la capitolul iubirii, fie că este vorba despre iubirea pentru partener sau pentru un hobby care te face fericit(ă). Sociabilitatea te va ajuta să te faci admirat(ă) de către cei din jurul tău, așadar, ieși la rampă fără urmă de timiditate. Acum ai ocazia să rezolvi multe probleme restante la capitolul relații și ai posibiltatea să împaci și capra și varza.
Mijlocul săptămânii îți va aduce satisfacție la locul de muncă. Poate niște promisiuni de recompense materiale te vor face și mai productiv în acest sector. Cert este că ai șanse să fii apreciat la adevărata ta valoare.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este CUMPĂTAREA.
Această carte te îndeamnă la echilibru. Evită excesele și ai să vezi ce reușite o să ai!
Această carte este promițătoare de rezolvare în cazul în care faci uz de capacitatea ta mediere și de completare a lipsurilor fără a neglija pe cineva sau ceva anume. Este bine să dai atenție la tot ceea ce te înconjoară deoarece nu știi de unde sare iepurele norocos.






Zodia/ascendentul RAC

Prima și ultima parte a săptămânii sunt destul de stresante pentru tine. Nu prea vei fi capabil(ă) să găsești un echilibru în mediul în care îți desfășori activitatea zilnică iar asta îți va face situația dată și mai dificilă. Te înțelegi destul de anevoios cu ceilalți și nu prea ai chef de companii. Preferi și este bine, totodată, să te ocupi de munca pe care o prestezi. Acum ai ocazia să pui la punct unele lucruri care țin de acest sector.
Dacă vrei să rezolvi ceva ce ține de relații și parteneriate este bine să punctezi în perioada de mijloc a săptămânii deoarece atunci te vei simți mult mai echilibrat(ă) și senin(ă). Contactele cu persoanele de departe îți vor aduce satisfacții.
 
Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este MAREA PREOTEASĂ.
Este bine ca în toată această perioadă să te focusezi pe cunoașterea ta pe care ai acumulat-o până acum dar și pe propria ta intuiție. Cartea îți spune că aceasta va fi salvarea ta, nu faptul că te bazezi pe ceilalți.
La fel de bine, o persoană înțeleaptă îți poate ghida pașii spre scopurile tale. Chiar dacă tu nu ai încredere imediat în cineva, pe această persoană o vei recunoaște ca fiind de încredere. Intuiția ta îți va confirma asta.




Zodia/ascendentul LEU

Ești foarte sociabil(ă) în prima și în ultima parte a săptămânii. Dorești în această perioadă de săptămână să te dedici doar acelor activități care îți fac plăcere. Acest lucru îți aduce dificultăți de adaptare la responsabilitățile impuse la locul de muncă sau în acele activități obligatorii. Totuși, în această perioadă menționată, poți profita de conjuctura astrală pentru a demonstra celorlalți de ce anume ești capabil(ă), de creativitatea și abilitatea ta de a pune în valoare puterea ta de convingere asupra chestiunilor ce țin de socializare și contactul cu persoane.
Mijlocul săptămânii îți aduce dificultăți în sectorul familial și în activitățile zilnice care fac parte dintr-un mediu și persoane apropiate ție. În această perioadă este indicat să depui un efort pentru menținerea echilibrului dacă nu vrei să se nască tot felul de certuri. Atât tu cât și ceilalți doriți să vi se dea dreptate și de aici pornesc scânteile certurilor. Cel mai indicat pentru această perioadă este să te focusezi asupra serviciului și asupra carierei.

 Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 2 DE SPADE.
Această carte îți aduce în vizor necesitatea de a îmbina raționalitatea și intuiția în luarea deciziilor. Nu te axa doar pe raționalitatea ta, dar nici doar pe ce îți spune intuiția, deoarece riști să faci alegeri greșite pe care să le regreți ulterior. Cel mai indicat este ca mintea să meargă braț la braț cu inima, nici mai înainte dar nici în urmă. La fel, este indicat ca orice decizie pe care o iei în această perioadă să fie acompaniată de o urmă de dubiu, adică să nu fii ferm convins(ă) în totalitate că o anumită alegere este 100% corectă. Este bine să nu fii sigur(ă) de nimic în această perioadă.


Zodia/ascendentul FECIOARĂ

 Prima și ultima parte din săptămână sunt marcate de aptitudinile tale de a contribui economic în familie. Te preocupă în aceste zile, în mod deosebit, partea financiară și familia. Muncești pe brânci în speranța că munca ta va fi răsplătită cum se cuvine. Tot acum este posibil să îți rotunjești bugetul și să te simți satisfăcut(ă) în acest domeniu. Sfârșitul săptămânii poate să fie ceva mai provocator pentru tine. Situația apare ceva mai aglomerată în familie, dându-ți peste cap programul și tabieturile tale zilnice. Avantajul este că te adaptezi repede și vei reuși să rezolvi orice problemă care îți apare în cale. Important este să nu tergiversezi, ci să acționezi imediat.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea de a fi fascinant(ă) în ochii interlocutorilor cu care intri în contact, dându-ți siguranță de sine și încredere în capacitățile cu care ești înzestrat(ă). Merită să ieși și să te pui în valoare!
 
Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este CAVALERUL DE CUPE.
Această carte spune că, în această perioadă, vei simți adierea iubirii, fie că vine din partea celor dragi, fie din partea partenerului, fie din partea unei noi promisiuni de iubire. Sentimentele dictează ritmul acestor zile. Este posibil să primești unele vești din partea unei persoane pentru care ai sentimente de iubire.
Cert este că această carte te îndeamnă să renunți la rigiditate în această perioadă și să te lași purtat(ă) de sentimente deoarece vei trăi momente frumoase.


Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Prima parte a săptămânii îți aduce fascinație și încântare asupra celorlalți. Persoanele cu care vei intra în contact te vor admira și vor fi încântați de prezența ta. Problema este că cei din familie nu vor fi pe aceeași undă cu tine și vei simți presiunea  responsabilităților care țin de casă.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea de a-ți rotunji veniturile dar și o îmbunătățire a atmosferei de la locul de muncă.
Sfârșitul săptămânii te aduce din nou în centrul atenției: socializarea și ieșirile cu prietenii îți pot aduce noi cunoștințe și contacte. Tot acum relația cu partenerul poate lua o turnură pozitivă. Posibilitatea de a întâlni persoane cu care să rezonezi este destul de mare, așadar, nu sta în casă!

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este LUMEA.
Această carte îți spune că totul depinde de tine. Puterea de a avea rezolvare în această perioadă este în mâinile tale. Tot această carte îți spune că ești pe punctul să termini un capitol din viața ta (sau chiar l-ai terminat) și să începi altul nou. Acum deții mai multă experiență decât ca la început și a ajuns timpul să te bazezi pe tine. Cartea spune că nu ai motive să te plângi și nici să fii cuprins de tristețe deoarece bucuria bate la ușa ta. Trebuie să-i deschizi și să o recunoști.




Zodia/ascendentul SCORPION

La începutul săptămânii treci prin tot felul de dubii și nu ești sigur(ă) pe alegerile pe care le faci. Cert este că ceea ce ai hotărât este pentru a-ți mări bugetul. De altfel, prima parte a săptămânii dar și ultima, sunt dedicate în acest scop, de a-ți rotunji bugetul. Trebuie să fii atent(ă) la starea de sănătate: goana după bani îți poate crea sau accentua unele afecțiuni medicale.
Mijlocul săptămânii îți aduce un soi de vigilență care te face să observi tot ce se petrece în jurul tău. Avantajul este că vei știi să intervii acolo unde te simți sabotat(ă) sau în cazul în care simți că se profită de pe urma ta. Totuși, este bine să îți ții părerile pentru tine și să nu dai curs discuțiilor în sectorul familial și în cel al carierei. Dacă chiar simți că îți sfârîie călcâiele și limba și nu mai reziști, este mai bine să te „obligi” să aștepți până la sfârșitul săptămânii.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este TURNUL.
Iată o carte demnă de toată atenția ta. Această carte îți spune că ceva nu este în regulă cu modul tău de a vedea și de a considera prioritățile vieții. Este foarte posibil să greșești și să consideri ca pur adevăr doar ceea ce crezi tu fără să mai iei în calcul și alte opțiuni. Această carte îți spune că trebuie să intervii și să îți schimbi prismele prin care vezi viața ta și a celor din jurul tău până nu va fi prea târziu. Nu mai căuta paiul din ochii altora ci uită-te la bârna din ochiul tău. 



Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Prima și ultima parte din săptămână îți aduc mult optimism și siguranța că lucrurile se vor aranja înspre bine. Ai acum ocazia de a întâlni persoane care te vor sprijini în activitățile tale. Vei avea de câștigat în această perioadă dacă vei acționa imediat, evită să amâni lucruri importante pentru tine. Profită acum de faptul că știi să fii fermecător/fermecătoare, că știi ce să spui și când să spui pentru a avea acces la ceea ce dorești. Totuși, atenție în această perioadă la locul de muncă și în familie: aici nu mai funcționează niciun tertip în scopul de a fascina.
Mijlocul săptămânii: acum este momentul de a acționa în carieră sau în familie deoarece dispui de o mai mare precizie și claritate, cu toate că îți este greu să îți dai seama de asta. Tot în această perioadă se îmbunătățește și situația financiară.

 Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este MOARTEA.
Această carte îți spune că trebuie să treci prin niște schimbări de anvergură și destul de neplăcute deoarece necesită să  iei totul  de la capăt. Cu toate astea, această carte îți promite o eliberare de o povară care era inutil s-o  cari la nesfârșit în spate. Este bine să profiți de această „curățenie”  și să privești spre viitor mai încrezător/încrezătoare în forțele tale de a modifica viitorul așa cum ți-l dorești încă de pe acum, din prezent.





Zodia/ascendentul CAPRICORN

În prima parte a săptămânii dai o mare importanță carierei. Este nevoie să dai dovadă de conciliere și înțelegere pentru a avea câștigul pe care ți-l dorești.
Mijlocul săptămânii vine cu posibilitatea de a te întâlni cu persoane care îți vor oferi un sprijin, probabil nu va fi un sprijin material, ci mai degrabă niște promisiuni sau, la fel de bine poate să fie vorba despre un mediu în care te vei afla și care te va ajuta să scoți tot ceea ce este mai bun din tine în vederea atingerii scopurilor tale.
Pe la sfârșitul săptămânii nu prea vei avea chef de socializare ci te vei concentra asupra părții financiare și sectorului tău economic. Dacă ai ceva de rezolvat în familie sau ceva ce ține de aceasta sau de carieră, acum este un moment prielnic.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este CARUL.
Această carte îți propune să te miști, să nu stai pe loc așteptând să pice para mălăiață! Este momentul să te pui pe treabă și să câștigi bătălia pentru a ajunge la scopurile tale. Cartea spune că ai tot ce îți trebuie pentru a câștiga, este necesar doar să te pui în mișcare. Așteptarea îți poate produce dezavantaje pe care nu ți le dorești.





Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

În prima și ultima parte a săptămânii este bine să punctezi asupra socializării și mai ales asupra contactelor cu străinătatea sau cu acele persoane aflate la depărtare. Acum se întrevăd realizări și stabiliri de contacte avantajoase care să te scoată din anonimat și din letargie (în cazul în care ai fost dezavantajat(ă) ceva vreme în acest sector).
Mijlocul săptămânii îți va cere îndeplinirea unor responsabilități în carieră. Dacă vrei să obții aprecierea persoanelor importante pentru tine, este bine să nu pierzi vremea și să treci la treabă. Punctează acum pe precizie și pe perfecționism și ai să vezi că vei reuși. Cei drept, îți trebuie ceva muncă cu tine însuți pentru a însuși toate acestea în vederea succesului la care tânjești. 

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este PAJUL DE MONEDE.
Această carte îți promite că în viitorul apropiat o să ai parte de propuneri avantajoase din punct de vedere financiar. Deocamdată apar sub forma unor vești, este posibil să nu fie ceva concret, dar este ceva foarte bun pentru tine. Acum este o perioadă propice în care trebuie să arăți ceea ce poți și ceea ce știi să faci în vederea succesului la care visezi.





Zodia/ascendentul PEȘTI

În prima parte a săptămânii vei trece prin tot felul de angoase și crize interioare. Vezi doar ceea ce ține de munca ta și banii tăi. Atenție, deoarece este posibil să te confrunți cu diminuarea capacităților sau cu anumite complexe de inferioritate, nefiind capabil să îți observi calitățile cu care ești înzestrat(ă).
Pe la mijlocul săptămânii ai ocazia să îți revii datorită unor persoane aflate la depărtare sau prin intermediul unei călătorii care te va  scoate din mediul în care ești și pe care îl simți ca fiind toxic. Acum ai ocazia de a te manifesta în voie și să te simți în apele tale.
Sfârșitul săptămânii îți aduce vești bune în carieră,  poate vei fi răsplătit pentru munca ta. Este important ca acum să fii mai optimist și comunicativ, să nu te sperii de ceea ce este în jurul tău (nu uita că uneori ți se pare, în realitate nu este chiar așa cum crezi tu).

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este NEBUNUL.
Această carte îți spune să iei viața mai lejer, fără să te afunzi în mii și  mii de griji imaginare. O atitudine mai dezinvoltă îți poate aduce mult mai multe reușite decât dacă te concentrezi mereu asupra negativităților din viața ta. Bineînțeles, este bine să fii și prevăzător, dar fără să faci din această tendință de a avea  siguranță un soi de ochelari de cal prin care să îți fie imposibil să vezi oportunitățile și lucrurile frumoase ale vieții tale. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu