luni, 25 decembrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 25 – 31 decembrie



Zodia/ascendentul BERBEC

În primele două zile ale săptămânii vei simți o indispoziție, probabil datorită nemulțumirii tale în relațiile cu cei din jur. Vei simți un comportament rece din partea celorlalți, simțindu-te neiubit(ă) și neacceptat(ă). În aceste zile acorzi o mare importanță felului cum te văd ceilalți și ai mari așteptări, mai ales din partea persoanelor importante pentru tine, însă felul lor de a interacționa cu tine te vor lăsa dezamăgit(ă). Și conceptele tale au o vină. Poate ar fi cazul să îți revizuiești filosofiile de viață.
Însă pe la mijlocul săptămânii vei avea parte de surprize plăcute. Poate faci o călătorie și este posibil să îți fie recunoscute anumite merite.
Sâmbătă și duminică vei avea nevoie să fii în prezența prietenilor. Acest lucru îți va face bine deoarece te vei simți liber(ă) și în largul tău. Tot acum apar îmbunătățiri în relația cu partenerul sau, dacă ești singur(ă), sunt mari posibilități să cunoști pe cineva.
 
Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 4 DE BÂTE.
Iată o carte care îți sugerează să te lepezi de anumite gânduri, comportamente sau filosofii de viață care te fac să te închistezi. Cartea îți spune că, acum în această perioadă, este bine să profiți de orice moment de sărbătoare, petrecere deoarece îți va face bine din punct de vedere fizic și psihic. Tot această carte spune că ai suficiente motive să sărbătorești împreună cu cei de lângă tine, așadar nu mai ezita!




Zodia/ascendentul TAUR

Poate trebuie să pleci undeva, să fii într-un grup unde nu te trage inima, dar te vei simți totuși foarte bine. Cel mai probabil o femeie te obligă să faci ceva, să îți calci unele filosofii de viață, dar într-un final, n-ai să regreți.
Marți și miercuri te vei simți victima schimbărilor la care nu prea ai cum să te împotrivești. Situația de față îți cere adaptabilitate pentru a trece mai ușor peste dezamăgirile tale. Aceste dezamăgiri  se întâmplă datorită conceptelor tale de viață peste care nu vrei să treci. Este posibil ca acum, în acest interval, să te confrunți și cu ceva probleme de sănătate.
Joi și vineri te vei simți mai bine, mai în apele tale. Joi vei avea parte de o zi bună din punct de vedere psiho-fizic; vineri  pot apare ceva disconforturi cu familia, cu partenerul, însă situațiile se vor clarifica.
Sâmbătă și duminică apar probleme cu banii care, se pare, nu îți ajung pentru ce ai vrea să faci. Se întrevede plata unor taxe și asta te pune pe jar. În familie te vei simți  binișor, în ciuda faptului că ai alte așteptări. Îți trebuie puțină maleabilitate și totul va decurge foarte bine, într-un final.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 5 DE SPADE.
Această carte spune că ai tendința să te răzbuni sau să îți verși nervii pe cei de lângă tine atunci când nu îți merge bine. Poate în momentul respectiv te vei simți bine, făcându-i cu ou și cu oțet, dar după aceea, cum te vei simți tu? Cu siguranță nu te vei simți bine... Și iată că, procedând în felul acesta, vei petrece momente de insatisfacție și nefericire împreună cu cei dragi, în loc să vă simțiți bine împreună.
Înainte de a da curs acestor impulsuri de moment, mai bine lasă-te purtat de valul propus de cei din jur, fără să cârcotești prea mult. Vei avea parte de bucurii, procedând așa, ai să vezi!

Zodia/ascendentul GEMENI

Este posibil ca în primele zile ale săptămânii să fii dezamăgit(ă) de felul cum te văd și te consideră ceilalți. Vei simți că trebuie să te schimbi cumva și această schimbare știi că depinde de tine. Poate ești nemulțumit(ă) și de partener sau de asocierile pe care le ai și suferi din cauza asta. Tocmai acesta este motivul pentru care ar trebui să te schimbi. Cineva îți va oferi o inspirație, va veni ca o completare: îți vei da seama că ceea ce este diferit de propriile tale idei poate fi o sursă de schimbare către mai bine.
Joi și vineri vor fi două zile în care va avea loc procesarea schimbării interioare. Vei avea nevoie de izolare, de solitudine împreună cu familia sau cu persoanele familiare.
Sfârșitul de săptămână îl vei petrece într-un grup restrâns de prieteni și cunoștințe. Poate vei face o deplasare în scopul acestei reuniuni. În acest interval al săptămânii te vei simți în largul tău, cu încredere în tine.
 
Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este TURNUL.
Iată că această carte își face din nou apariția. A apărut săptămâna trecută, dacă îți aduci aminte.
Reapariția acesteia îți aduce în vizor faptul că nu ai înțeles sau nu ai dat importanța cuvenită la ceea ce ți-a transmis săptămâna trecută. Este cazul să faci o revizuire a vieții tale din ultima perioadă și să vezi ce anume trebuie să schimbi în modul tău de viață și în conceptele tale, lucruri care știi că sunt greșite. Cartea spune că nu mai poți continua în acest fel și îți va arăta, din nou, în această săptămână ce și unde trebuie să lucrezi pentru a începe schimbarea.

Zodia/ascendentul RAC

În primele zile ale acestei perioade ești plin(ă) de creativitate. Te afli într-o perioadă în care ești foarte sensibil(ă) emoțional și poți avea vise premonitorii sau presentimente, unele bune, altele mai puțin bune care îți pot provoca stări de neliniște și agitație fără să îți poți explica cauzele. Unele vești de departe te pot bulversa. Este posibil să fii solicitat(ă) să acorzi ajutor cuiva și acest lucru nu o să-ți placă deloc, mai ales că solicitantul te poate călca pe nervi cu ideile sale.
Se pare că vei depune mult efort pentru a-ți fi apreciate meritele. Este posibil să se nască unele discuții contradictorii: îți vei dori să începi ceva, să dai curs unui proiect însă va exista cineva care te va încerca să te împiedice. Tu trebuie să fii încrezător/încrezătoare în capacitățile tale deoarece vei avea prilejul de a le manifesta și vei avea succes. Este posibil, ca în aceste zile, să primești un bonus, un cadou sau ceva bănuți.
Mijlocul săptămânii te va cuprinde dorința de a intra în contact cu diferite persoane. Este bine să dai curs acestei socializări deoarece se întrevăd relații care îți pot fi de ajutor sau de folos. Este un bun moment de a ieși în public și de a-ți spune ideile.
Sâmbătă și duminică apar niște modificări în comportamentul tău: apare dorința de izolare datorită unor probleme de sănătate.  Atenție să nu intri în panică degeaba: s-ar putea să te cuprindă stări de panică care nu au fundament real.
Este posibil să te confrunți cu stări de nervozitate și agitație datorită unor vești de la drum. Este nevoie să îți dezvolți capacitatea de adaptare.


Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este SPÂNZURATUL.
Această carte îți spune că vei avea tendința de a te considera legat(ă) de mâini și de picioare. Vei avea tendința de a te considera victima circumstanțelor în care te afli. Nu este nicidecum o etapă statică ci este una în care se cere multă reflecție din partea ta, se cere o profundă capacitate de a analiza situațiile neplăcute din viața ta care te țin pe loc. Trebuie să îți impui, odată trecută această perioadă, să lucrezi pentru a ieși din situațiile neplăcute în care te afli.


Zodia/ascendentul LEU

Treci prin crize interioare provocate de situația dată la locul de muncă, te simți nemulțumit(ă) de mediul în care lucrezi sau poate vei afla o veste proastă în legătură cu munca pe care o depui.
Marți și miercuri îți vor apare niște șanse de afirmare, poate prin ajutorul dat de un membru al familiei. Este important să nu îți pierzi  cumpătul deoarece, împreună cu cineva cunoscut, vei demara un proiect.
Joi și vineri vei avea ocazia de a-ți fi recunoscute unele merite, să primești un bonus care să îți demonstreze că se contează pe capacitatea ta. Șefii îți cer să fii perseverent(ă) și vor să găsească în tine o persoană de încredere pe care se pot baza. Nu rata această perioadă pentru a le demonstra aceste lucruri, procedând astfel vei avea de câștigat.
Sfârșitul săptămânii îți aduce voie bună, mai ales duminică când vei avea ocazia să îți etalezi farmecul. Vei avea idei geniale, gata de acțiune care te vor scoate din anonimat, fermecându-i cu șarmul tău pe toți aceia cu care intri în contact.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 3 DE CUPE.
Această carte îți spune că ești pe punctul de a petrece cu persoanele apropiate ție. Și nu este datorită atmosferei  de sărbătoare, ci și pentru faptul că ai motive de a te simți bine. Este posibil să ai parte de o realizare care să te bucure, să cunoști pe cineva care să te ajute în planurile tale. Cert este că ceva, care îți aduce voie bună, este pe cale să apară în zilele acestea.





Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Această perioadă începe cu dorința de a intra în contact cu ceilalți, mai ales cu persoanele apropiate, însă este posibil să te simți îngrădit(ă), să nu reușești să te manifești așa cum ți-ai dori: ori banii sunt problema, ori simți că unele concepte ale tale sunt „atacate” de aceștia.
Marți și miercuri te afli într-o avalanșă de  creativitate, simți aprecierea persoanelor care te cunosc și îți cunosc potențialul, dar tu te scalzi în complexe de inferioritate, simțindu-te incapabil(ă) și nu ai curajul să îți continui proiectele. Încearcă să lupți împotriva a ceea ce te ține să bați pasul pe loc, deoarece dacă vei reuși să îți învingi demonii, vei avea succes să îți faci cunoscută creația, pasiunea, ajutându-te apoi să te afirmi în carieră.
Joi și vineri ți se vor confirma unele supoziții, vei avea încredere în ceea ce poți, în ceea ce ești. Este posibil să primești vești de departe sau chiar să faci o călătorie pentru a te întâlni cu cineva care te susține.
Sâmbătă și duminică apar câteva dezacorduri cu cei din jur. Poate fi vorba despre o solicitare a șefilor  la serviciu sau poate ai de combătut împotriva unor idei ale celorlalți deoarece le consideri ca fiind eronate (din punctul tău de vedere). Nu te grăbi să tragi concluzii pripite ci adaptează-te și încearcă să vezi și partea bună a chestiunilor expuse de alții.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 2 DE CUPE.
Această carte îți spune că amiciția este importantă. Este posibil să cunoști pe cineva cu care să legi o frumoasă prietenie sau să revezi pe cineva cu care să închei un acord bun. Cartea îți spune că acum, în această perioadă, vei avea mai multe de câștigat cu o atitudine prietenoasă decât cu una rezervată. Încearcă ca în această perioadă să fii amabil(ă) față de ceilalți. Vei vedea câteva schimbări importante și pozitive pentru tine.





Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Dacă muncești în ziua de luni din acestă săptămână, încearcă să îți iei în serios responsabilitățile deoarece vei avea șansa să fii văzut foarte bine de persoanele de care depinde evoluția ta în carieră. Astăzi este posibil să primești ceva (cadou, bani) care să te bucure. Sunt posibile mici discuții contradictorii cu cei apropiați.
Marți și miercuri apar unele responsabilități în plus care îți vor apăsa pe umeri. Poate fi vorba despre responsabilități în familie care nu te vor lăsa să te manifești în voie și te vei simți îngrădit(ă), însă le vei rezolva pe toate.
Joi și vineri vei trece prin niște crize interioare, probabil datorită banilor, mai ales datorită venitului destul de slab al partenerului. Este posibil să apară unele pierderi de bani a căror cauză să fie plata unor taxe.
Sfârșitul săptămânii îți aduce posibilitatea să îți revii din colaps prin intermediul familiei și al unor persoane care te apreciază. Duminică este posibil să pleci la un drum sau să primești vești de departe. Tot acum vei rezolva ceva important cu o persoană care îți este alături: ori cu partenerul de viață, ori cu un asociat care are idei ingenioase.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este EREMITUL.
Această carte îți spune că tot ceea ce cauți se află deja în tine. Experiențele din trecut te-au făcut înțelept/înțeleaptă și s-au dezvoltat, de-a lungul timpului, nenumărate calități care, acum, trebuie să le exploatezi, să le scoți la lumină.
Tot această carte spune că ai nevoie de puțină solitudine pentru a pune la punct unele idei, criterii și priorități. Este nevoie să faci puțină ordine în interiorul tău și în viața ta.



Zodia/ascendentul SCORPION

Luni debordezi de creativitate și vivacitate, având astfel posibilitatea să te ocupi de acele activități care îți plac și să te simți liber(ă) în lumea ta. Simți o îmbunătățire și în parteneriate.
Mijlocul săptămânii se pare că sunt zile în care nu prea ai chef să socializezi, nici să te întâlnești cu persoane care să îți spună ce să faci. Preferi să te ocupi de muncă, să dai curs proiectelor și să fii ocupat(ă) așa cum știi tu. În aceste zile este posibil să ai unele dezacorduri cu colegii sau chiar cu prietenii. Vestea bună vine prin posibilitatea de a-ți rotunji bugetul.
Pe la sfârșitul săptămânii, relațiile cu cei cu care intri în contact devin importante pentru tine. Problema este că poți fi înțeles/ înțelesă greșit de către aceștia, datorită firii tale cam expansivă. Tendința ta către perseverență și către perfecționism poate avea două tăișuri, așadar este necesară o anumită prudență pentru a nu-i răni pe ceilalți cu atitudinile și cuvintele tale. Cei care te cunosc cu adevărat nu se vor simți atacați, însă cei care intri în contact în societate pentru primele dăți, s-ar putea să nu te înțeleagă.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este PAJUL DE CUPE.
Această carte îți spune că este nevoie, ca în acestă perioadă, să îmbraci haina amabilității și să te dedici persoanelor care îți sunt aproape. Procedând în felul acesta vei avea de câștigat mult mai multe decât dacă vei avea o atitudine suspicioasă și distantă. Cartea spune că reușitele tale depind de această atitudine binevoitoare față de ceilalți. Încearcă ca în această săptămână să fii așa, apoi să faci un bilanț la sfârșitul acesteia să vezi ce ți-a adus bun această atitudine.


Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii este destul de apăsător pentru tine. Te confrunți cu chestiuni dureroase din trecut sau cu niște probleme în familie. Este posibil să te simți strâmtorat(ă) și din cauza problemelor financiare.
Pe la mijlocul săptămânii te vei simți mai degajat(ă) și plin(ă) de idei ingenioase. Tot acum vei avea ocazia să te ocupi de acele activități în care simți că te delectezi. O posibilă creștere a bugetului apare la orizont și, în felul acesta, îți mai descrețești fruntea acoperită de grijile  din ultima vreme.
Pe la sfârșitul săptămânii îți recomand să fii mai atent(ă) la starea ta de sănătate. Dacă te simți obosit(ă) nu amâna momentele de odihnă și ai grijă la modul de alimentație. Ca un paradox, dacă muncești în acestă perioadă îți vei rotunji veniturile. Acum totul depinde de capacitatea ta de a menține un echilibru între cele două  cu scopul de a nu te surmena.
Duminică ai chef de a socializa, de a ieși în lume, însă familia nu va fi de acord cu tendințele tale de a te „elibera”.
 
Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 2 DE SPADE.
Această carte îți spune că este nevoie de echilibru în viața ta. Încearcă să gândești la rece orice situație în care te afli și nu te simți bine. Trebuie să eviți cu orice preț excesele și extremele. Practicarea meditației îți va fi de mare ajutor în această perioadă, te va ajuta să îți găsești echilibrul interior care, ulterior, ți-l va aduce și pe cel exterior. Nu ezita, așadar, să îți găsești momentele și locurile speciale de liniște!





Zodia/ascendentul CAPRICORN

Tu ești foarte vivace în acestă perioadă. Te simți plin(ă) de energie și simți că poți face o mie de lucruri deodată.
În prima parte a săptămânii apar unele probleme care te pun pe jar și nu prea ști cum să rezolvi unele situații. Te cam iau cu asalt și nu ai timp să gândești prea mult la anumite planuri care să te scoată din încurcătură. Poate fi vorba și despre probleme din trecut care acum parcă au „înviat” creându-ți neplăceri. Însă nu trebuie să fii cuprins(ă) de disperare deoarece astrele îți arată că vei găsi soluțiile potrivite. Vei putea să jonglezi cu oportunitățile în favoarea ta.
Joi și vineri te vei putea ocupa de ceea ce îți place însă va trebui să răspunzi unor apeluri din partea unui grup sau asociații, unor persoane cărora le-ai promis susținerea ta în schimbul unui ajutor oferit de către acestea. Simți că nu prea îți sunt pe plac aceste persoane și ești nevoit(ă) să găsești tot felul de strategii care să te facă să le eviți.
Sfârșitul de săptămână îți aduce câteva dezacorduri cu persoanele apropiate (frați, colegi, prieteni) ori trebuie să studiezi și timpul te presează. Apare un soi de nervozitate și epuizare psihică pe care cu dificultate vei reuși să le liniștești.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este MARELE PREOT.
Această carte îți spune că ai posibilitatea de afi ajutat(ă) de cineva cu o funcție înaltă sau de cineva care are o moralitate și o cunoaștere  elevată. Poate fi vorba despre o persoană cultă dar și cu credință în Dumnezeu. Tot această carte îți sugerează că, în caz de ai nevoie de ajutor într-un domeniu al vieții tale, nu ezita să cauți ajutor specializat sau consiliere profesionistă. Este o perioadă în care ești nevoit(ă) să îți recunoști greșelile pentru a merge mai departe senin(ă) și fără remușcări și resentimente.


Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Este posibil ca luni să primești niște bani sau un bonus care să îți rotunjească bugetul. Dacă nu, atunci este este vorba despre un cadou substanțial sau valoros din partea unor persoane importante, de a căror părere ții cont.
Marți și miercuri apar unele dezamăgiri din partea unor prieteni. Este posibil ca aceștia să refuze o întâlnire cu tine având ca scuză câteva îndatoriri. Nu trebuie să te superi prea tare și nici să pui la suflet deoarece este posibil ca prin participarea la un simpozion, teatru, etc. să cunoști persoane interesante.
Joi și vineri este posibil să rezolvi anumite probleme care te măcinau de ceva vreme. În aceste două zile se pare că vei prefera să stai acasă, fără să fii deranjat(ă) de diverse persoane. Nu prea ai chef de socializare și preferi atmosfera intimă de acasă.
Sfârșitul săptămânii te găsește ceva mai dezinvolt(ă), dornic(ă) de explorare. Relația cu partenerul se poate îmbunătăți sau să întâlnești pe cineva care să îți stârnească interesul. Acum te cam deranjează problemele cu banii.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este NEBUNUL.
Această carte îți sugerează nevoia de a te lăsa dus(ă) de val. Ai nevoie să te deconectezi de agresivitatea realității care te înconjoară și să pășești, cel puțin acum, pe terenul visurilor și dorințelor tale. Acum este bine să te răsfeți deoarece meriți. Însă nu uita că există o prăpastie care abia așteaptă să cazi în ea, așadar încearcă să nu te apropii prea tare de ea.




Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni te simți prins(ă) într-o menghină. Te afli într-o situație nu tocmai comodă pentru tine. Este posibil să faci cam multe eforturi pentru a fi acceptat(ă) și pentru a ți se recunoaște meritele.
Marți și miercuri apar unele probleme financiare însă vei avea posibilitatea să le rezolvi. Va apre o oportunitate de care este bine să profiți. Poate fi vorba despre o propunere de colaborare cu cineva.
Joi și vineri să te aștepți la oaspeți sau trebuie să faci niște vizite pe la prieteni sau pe la rude. Este posibil să stabilești împreună cu aceștia vreo petrecere sau o întâlnire importantă. Tot acum, relația cu partenerul se simte ceva mai intensă. Important este să lași deoparte unele suspiciuni, nu numai vis a vis de partener ci și față de cei cu care interacționezi. Puțină deschidere nu îți strică.
Sfârșitul săptămânii vine cu dorința ta de a fi într-un mediu familiar. Te gândești să economisești dar și să te simți bine împreună cu persoanele apropiate. Apar niște oportunități de care ar fi bine să profiți (este vorba despre oportunități financiare).

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este DREPTATEA.
Această carte îți spune că trebuie să treci prin niște situații pe care trebuie să le rezolvi. Se pare că nu prea ai de ales! Apariția acestei cărți anunță că ești pe punctul de a primi o răsplată care ți se cuvine de drept sau o pedeapsă în cazul în care ai greșit cândva. Cert este că trecutul te bântuie, în mod pozitiv sau negativ, depinde cum ai acționat și reacționat în trecut la anumite chestiuni pe care trebuia să le rezolvi. 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu