duminică, 15 iulie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 16 – 22 iulie


Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii
Este posibil ca în aceste zile să ai succes la un proiect mai vechi sau poate vei primi o sumă de bani drept răsplată pentru munca ta. Este un bun moment să pui în practică ceea ce ți-ai propus să faci pentru a avansa în carieră, pentru a avea succesul dorit. În plus, devii mulțumit de felul cum merg treburile în căsnicie sau în parteneriatele la care ții. În această perioadă dragostea, din punctul tău de vedere, trece prin stomac, dând iubirii o oarecare semnificație materialistă. Este bine să fii atent la stărea ta de sănătate: are tendința să jongleze. Poate fi vorba despre o epuizare datorită muncii sau treburilor care te-au ținut legat o perioadă.
Mijlocul săptămânii
Vei fi foarte atașat de partener în zilele acestea. Dacă ești singur, cu siguranță vei întâlni pe cineva cu care să flirtezi printr-o conversație strălucită. De altfel, în această perioadă te vei lăsa fermecat doar de acele persoane care ies în evidență cu inteligența lor și prin arta cu care poartă o conversație. Unele responsabilități te vor aduce la realitatea limitativă din care nu prea ai cum să ieși decât muncind pe brânci și cu disciplină. În plus, unele probleme din familie te vor lua cu asalt și le vei rezolva doar cu implicare emoțională și determinare.
Sfârșitul săptămânii
Se întrevede o reușită în planul material: fie că primești o sumă de bani, fie primești o atenție, un cadou deosebit. Cert este că te vei bucura de o răsplată pe care o meriți. Sunt zile excelente pentru a fi petrecute doar cu persoane speciale pentru tine care fac parte din familie. Tot acum, solitudinea și relaxarea îți poate aduce multe beneficii, chiar să te apropii cu pași deciși către vindecare fizică și emoțională.

Tarotul îți spune prin cartea PAJUL DE SPADE că este bine să fii atent la tot ce se petrece în jurul tău. Cartea spune că există un mic pericol care te-ar putea pândi din umbră dacă nu ești atent. Însă nu trebuie să exagerezi deoarece ceilalți se vor simți lezați de atitudinea ta și nu va lipsi mult până la ceartă. Fii vigilent, atent, însă cu tact. În felul acesta vei evita să fii înșelat de cineva cu această intenție și nici nu vei supăra persoanele cu care îți petreci timpul în compania acestora.

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii
Este foarte posibil să te îndrăgostești: de cineva, de partener, de viața ta... Dacă ai copii, aceștia îți vor aduce satisfacții de care ai să fii mândru. Relația de cuplu (dacă ești alături de cineva) va fi satisfăcătoare și (aproape) așa cum îți dorești. Poate nu o să-ți meargă totul ca pe roze, însă, cu siguranță, ceva frumos o să se întâmple: fie că te ocupi de o activitate plăcută, fie participi la o petrecere sau, pur și simplu, mergi la o plimbare, o să fie ceva care te va bucura. Dacă ai de semnat acte sau ai ocupații birocratice, trebuie să fii atent deoarece există riscul să fii foarte confuz. Același sfat se poate aplica și la capitolul „amici”.
Mijlocul săptămânii
Trebuie să ai mai multă grijă de tine, de sănătatea ta. Este posibil să ai niște simptome care te vor alerta și îți vor afecta buna dispoziție. La fel, unele vești te vor stresa. Se întrevăd unele neînțelegeri cu ceilalți, însă în carieră, în relația cu șefii sau cu superiorii tăi, chiar și în familia ta vor fi acorduri și vei fi apreciat. Totuși, la locul de muncă sau în mediul în care îți desfășori activitatea zilnică vei fi nevoit să renunți la unele principii după care te ghidezi doar de dragul armoniei. Trebuie să știi că în cazul în care cineva îți va cere explicații vei fi capabil într-un mod minunat de a fi convingător.
Sfârșitul săptămânii
Chiar dacă în relația de cuplu (și nu numai) apar certuri care poate dezechilibra bunul mers al relației, vei avea susținerea lui Venus din Fecioară care va întoarce orice situație și circumstanță în favoarea ta. Să nu cumva să exagerezi cu punerea limitelor asupra celorlalți sau partenerului deoarece s-ar putea să o încurci. Venus, ce-i drept îți întinde o mână de ajutor însă nu are puterea de a te scoate din ghearele lui Marte retrograd, așadar nu întinde coarda în colaborări și în relațiile pe care le ai cu ceilalți. Dacă vei acorda o mai mare importanță visării cu ochii deschiși, speranței și disponibilității către celălalt, vei avea ocazia să ieși „neșifonat” din această săptămână.

Tarotul îți spune prin cartea MAREA PREOTEASĂ că puțină rezervare în comportamentul tău nu ți-ar strica deloc. Este bine ca în această perioadă să te folosești de propria intuiție să o asculți și să vorbești mai puțin. La fel să procedezi și cu cei din jur: arată-te mai disponibil față de aceștia. Cartea spune că deții o mare înțelepciune pe care o ții bine ascunsă, așadar încearcă să o scoți puțin la iveală. La fel, apropierea de partea spirituală a vieții te va ajuta foarte mult în această perioadă.

Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii
Se întrevede o bună schimbare în familie și vei acorda o mai mare importanță rolului acesteia în viața ta. În plus, vei avea o mai bună comuniune cu partea spirituală, care este una concretă, dealtfel. Dacă ai făcut de curând niște sacrificii pentru familie sau pentru mediul în care îți petreci timpul liber, acum vei avea răsplata și vei culege roade frumoase. Este posibil să faci unele schimbări bune în căminul tău.
Mijlocul săptămânii
Vei avea posibilitatea să te ocupi de activități care îți fac plăcere, de hobby-uri, să reiei unele pasiuni însă nu vei avea posibilitatea să te desfășori în deplină libertate. Vor exista unele limitări și poate chiar impuneri, însă vei reuși să faci față datorită ideilor tale ingenioase. Tot acum, relația de cuplu va prinde o direcție bună iar dacă ești singur apar șanse să întâlnești pe cineva care te va vedea absolut fermecător.
Sfârșitul săptămânii
Este posibil să apară unele vești proaste de departe sau chiar să simți cum sănătatea îți joacă feste. Dacă mergi la serviciu în aceste zile, așteaptă-te la discuții apăsătoare cu membrii echipei cu care lucrezi. În mediul în care trăiești va trebui să te conformezi unor noi concepții și filosofii pe care va trebui să le iei în calcul și va trebui să îți revizuiești modul de a gândi. În familie va domni buna înțelegere, la muncă șefii te vor aprecia și în societate ești bine văzut.

Tarotul îți spune prin cartea 10 DE CUPE că ai toate motivele să te simți binecuvântat alături de persoanele dragi ție. Chiar dacă problemele nu te ocolesc, trebuie să recunoști că nu o duci deloc rău și nu ai motive să te plângi, cel puțin acum în această perioadă. Cartea spune că te așteaptă o mare bucurie de care trebuie să profiți trăind-o din plin.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii
Se întrevăd frumoase oportunități în comunicare, în tratative și în negocieri. Este o perioadă care cuprinde mari promisiuni de reușită în scopurile tale dacă apelezi la persoane cu experiență și știi că te-ar putea ajuta. Nu este bine să stai închis în casă, departe de lume: este bine să ieși, să socializezi, să înveți, să comunici. Relația de cuplu are mari șanse să înflorească. Este bine să nu amesteci fericirea, mulțumirea ta personală cu serviciul, să nu începi să povestești ceea ce te face fericit și nici anumite secrete în momentele astea: s-ar putea să te trezești cu surprize neplăcute.
Mijlocul săptămânii
În aceste zile te vei ocupa de căminul tău: poate ai de restructurat ceva sau poate vrei să îmbunătățești mediul în care trăiești. La fel, în familie există posibilitatea să rezolvi o grămadă de probleme cu care te confrunți însă nu îți va fi chiar așa ușor: există riscul de a fi limitat, obstacolat de unele persoane ale căror decizii te afectează în mod deosebit.
Sfârșitul săptămânii
Relația cu partenerul ar trebui să fie excelentă dacă nu ar fi problemele financiare cu care te confrunți. Este posibil să apară altercații datorită banilor partenerului: poate fi vorba despre o datorie care trebuie neapărat achitată.  Cert este că problemele financiare te copleșesc și crezi că principala vină este a celuilalt. Printre toate acestea probleme, poate să apară ajutorul unei persoane aflate departe de tine sau să afli o veste bună care să îți ridice moralul oferindu-ți speranță.

Tarotul îți spune prin cartea 8 DE SPADE că vei avea tendința să te izolezi și să te simți prins ca într-o colivie. Cartea spune că trebuie să te debarasezi singur de această atitudine de victimă. Victimizarea nu îți aduce decât o și mai mare maree de gânduri și probleme greu de rezolvat. Încearcă să privești în trecut pentru a afla cauza care te-a condus în această stare. Acea cauză trebuie să o vindeci pentru a te elibera de tentaculele ei. Trebuie să știi că nu ești chiar departe de reușită așa cum crezi; ești mult mai aproape.

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii
Apar oportunități la locul de muncă sau noi șanse de a-ți rotunji bugetul prin munca depusă. Dacă vizezi un loc de muncă este bine să aranjezi o întâlnire pentru interviu. Dacă vrei să fii apreciat de către superiori, acum este bine să pui în practică proiectul pe care l-ai gândit deoarece se întrevăd șanse de succes. Dacă aștepți bani de la partener, s-ar putea să fii dezamăgit. Este indicat să te ocupi de propria persoană, să ai grijă de sănătatea ta deoarece acum terapiile vor avea succes și vei fi ajutat în procesul de vindecare.
Mijlocul săptămânii
Vei avea o mare dorință de a comunica, de a relaționa cu ceilalți însă este bine să te abții să faci unele remarci sau să spui prea multe: ești înconjurat de multe persoane care nu te văd cu ochi buni și sunt gata să te pedepsească dacă „îndrăznești” să le arăți că ești fericit sau că poți ceva mult mai bine decât acestea. Ai încredere în inteligența ta și folosește-o în respectarea îndatoririlor la locul de muncă sau în mediul în care trăiești deoarece mai târziu vei fi răsplătit.
Sfârșitul săptămânii
Apar tot felul de probleme greu de gestionat în familie. Apar și certuri datorită ideilor tale. Totuși, vei fi mulțumit în plan financiar datorită partenerului sau datorită unei plăți al unui serviciu pe care l-ai prestat.

Tarotul îți spune prin cartea ÎMPĂRĂTEASA că ai capacitatea de a fi stăpânul tău și nimeni altcineva nu va putea să pună stăpânire pe tine. În plus, ești foarte fermecător și atragi atenția persoanelor interesate cu foarte multă ușurință. Cartea îți spune că vei avea multe oportunități de a avea reușită în planurile tale datorită creativității și ingeniozității tale.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii
În aceste zile te vei simți minunat: vei fi fascinant și bucuria te va înconjura. Asta poate și datorită activităților de care te ocupi deoarece le faci cu pasiune. Și capitolul iubire ar trebui să meargă pe direcția dorită de tine. Tot acum este posibil să primești vești bune de departe sau poate chiar să mergi într-o călătorie în care ai să te simți în elementul tău. Sociabilitatea te va ajuta mult, făcând în așa fel să îți iasă în cale persoanele care sunt dispuse să colaboreze cu tine. Este posibil ca partenerul să nu îți înțeleagă anumite stări și o să fiți ambii destul de confuzi. Dacă muncești în aceste zile, încearcă să nu te abați de la responsabilități deoarece problemele pot degenera mai ales în carieră și în familie.
Mijlocul săptămânii
Apare șansa să îți rotunjești bugetul. Poate vei primi mai mulți bani sau vei fi răsplătit pentru munca depusă. Cert este că îți sunt recunoscute meritele și poți să pui niște bănuți deoparte. Problema este că apar unele cheltuieli, plăți ale unor datorii. La fel, copiii ți-ar putea solicita ajutor financiar. Dacă muncești în zilele acestea ai mari ocazii să te faci apreciat de către șefi, poți foarte ușor să îți restabilești reputația pe un făgaș dorit de tine. Stai bine cu intuiția, având posibilitatea să asimilezi sau să accesezi secrete și informații ascunse de ochii majorității, lucru ce te va avantaja.
Sfârșitul săptămânii
Nu este o bună perioadă pentru comunicare: ești irascibil iar la muncă vei avea tendința de a întreține conflictele cu membrii echipei. Este bine să nu te bazezi pe primele impresii deoarece pot fi greșite. Dacă zilele trecute intuiția ți-a fost aliat, acum nu mai este de partea ta. Pentru a-ți face zilele mai plăcute este indicat să te întâlnești cu persoane cu care rezonezi, cu care ai ceva în comun.  Nu este bine să stai închis în casă sau izolat. În zilele acestea primești destul de greu schimbările și nu te poți adapta cu ușurință. Ai nevoie de cineva care să-ți fie alături și care te cunoaște bine.

Tarotul îți spune prin cartea STEAUA că vei avea parte de speranță. Și pentru a avea speranța într-o viață mai bună, este indicat să nu te concentrezi doar asupra unui scop anume, doar asupra unui sector de viață, ci trebuie să le aliniezi cumva pe toate, să le întrepătrunzi, sau, mai bine zis, să creezi un echilibru între acestea. Trebuie să ții cont că orice dezechilibru din viața ta pune pe fuga reușita, speranța de a o duce mai bine decât până acum. Așadar, să nu îți fie teamă să sondezi mai multe terenuri simultan: nu știi niciodată de unde iese iepurele norocos!

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii
Sunt zile în care familia și timpul petrecut cu aceasta va conta foarte mult pentru tine. Se anunță o perioadă propice pentru a rezolva unele probleme din trecut care au asaltat în ultimul timp familia. În plus, solitudinea și apropierea de spiritualitate te pot conduce spre un făgaș relaxant și plin de speranțe. Punctează asupra carierei și vei avea mulțumire și apreciere din partea superiorilor.  Atenție la starea de sănătate care îți poate juca feste în această perioadă.
Mijlocul săptămânii
În aceste zile te vei simți bine, vei fi mai creativ și dornic de socializare, fapt ce îți va aduce mari beneficii. Datorită acestor calități vei rezolva o grămadă de probleme. Acum este momentul să cauți persoanele care te pot ajuta și îndruma. În plus, acum ai o mai mare putere de convingere. Ai timp și pentru activitățile care îți fac plăcere sau vei avea oportunitatea ca tot ceea ce întreprinzi să faci cu bucurie. Toate bune și frumoase, însă te vei întâlni cu  câteva obstacole și blocaje care nu te vor lăsa să zburzi în voie așa cum ți-ai dori. Responsabilitățile din familie sau în mediul unde îți petreci timpul liber vor crește și te vor limita în ceea ce vrei să faci tu individual. Important este că dispui de idei foarte bune de care ar trebui să te folosești și să îți rezolvi problemele.
Sfârșitul săptămânii
Te vei confrunta cu o lipsa de bani. Este posibil să cheltui peste suma propusă sau să apară cheltuieli neașteptate care să îți dea planurile financiare și economiile peste cap. Este posibil ca unii dintre copii (dacă ai copii) să aibe probleme și va trebui să-i susții financiar. Partea bună a acestei perioade de săptămână este că situația în familie va fi una bună și vei avea, totuși, perioade de seninătate și armonie în ciuda problemelor financiare.

Tarotul îți spune prin cartea 8 DE MONEDE că ese nevoie de multă răbdare din partea ta pentru a ajunge la scop. Nu trebuie nici să stai cu mâinile în sân așteptând ca treburile să se așeze de la sine. Cartea recomandă implicare și perseverență fără  să fii insistent sau nerăbdător, grăbind situația. Se spune în popor: cu răbdarea treci marea. Cu siguranță te așteaptă la destinație o reușită pe care o aștepți, însă mai ai ceva de lucru până vei ajunge să o întâlnești.

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii
Este o bună perioadă pentru a socializa deoarece vei rezolva o grămadă de treburi. Vei avea ocazia să întâlnești persoane interesante cu care rezonezi și care îți vor deschide anumite orizonturi. Tot ce înveți sau asimilezi în această perioadă îți va fi de mare folos. Poate fi vorba despre o călătorie sau contactul cu plaiuri îndepărtate. Problema care te va afecta în mod deosebit va fi partea financiară destul de fragilă și, în plus, este posibil să faci cheltuieli suplimentare.
Mijlocul săptămânii
Se întrevede o bună relaționare cu familia și este o bună perioadă pentru a te face cunoscut și apreciat de către superiori. La fel, reputația ta este una bună și vei fi în centrul atenției în sensul pozitiv, mai ales dacă știi să faci unele compromisuri de dragul armoniei, lucru ce nu îți va fi dificil în această perioadă, dimpotrivă. Este posibil să primești unele limitări și obstacole din partea unor prieteni sau persoane cu care interacționezi destul de des, fiind foarte ușor de dezamăgit de către acestea.
Sfârșitul săptămânii
Apar probleme în familie și în carieră. Este posibil să fii extenuat sau copleșit de responsabilități care te iau prin surprindere și nu ai timp să te adaptezi, să le controlezi. Există riscul de ceartă cu ceilalți datorită epuizării tale fizice și emoționale. La capitolul dragoste te vei simți bine: vei fi iubit și simți că iubești. Dacă ești singur, acum este posibil să întâlnești o persoană care să îți acapareze atenția.

Tarotul îți spune prin cartea ASUL DE BÂTE că vei deborda de energie și vei avea curajul de a începe noi proiecte, noi planuri de dus. Cartea spune că ai în mâini oportunitatea de a face o schimbare bună în viața ta iar ingredientele necesare sunt: curaj și determinare. Așadar, nu lăsa garda jos și întâmpină fiecare schimbare care apare în viața ta ca pe o oportunitate de a începe ceva nou și bun pentru tine. Cartea îți promite că totul va avea o direcție pozitivă, creativă și dătătoare de viață.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii
Dacă muncești în aceste zile vei avea toate șansele să îți impresionezi șefii, superiorii, persoanele de care depinde ascensiunea ta în carieră sau în societate. Ai ocazia de a pune bazele unei siguranțe materiale bune și pe termen lung. Este bine să punctezi asupra priorităților, să perseverezi în scopurile tale în ceea ce privește reputația ta la locul de muncă dar și în societate, să pui în practică fiecare detaliu care te-ar putea propulsa în înalt. Nu este momentul să visezi cu ochii deschiși mai ales acum când situația ta materială lasă de dorit.
Mijlocul săptămânii
Îți vei dori să faci multe lucruri, să mergi în multe locuri și să te întâlnești cu diverse persoane. Toată această socializare va contribui în mod pozitiv la dezvoltarea ta personală. Toate bune și frumoase până la momentul în care va trebui să plătești, să te folosești de economii. La fel, este posibil să te simți asaltat de cheltuieli care îți destabilizează bugetul.
Sfârșitul săptămânii
Există o mare tensiune interioară în această perioadă, fapt ce va provoca și o posibilă suferință fizică. Așadar, mare atenție la starea de sănătate care s-ar putea deteriora. Atenție și la drum dacă călătorești. Cel mai indicat este să îți petreci timpul liber alături de familie fără să te depărtezi mult de locul unde locuiești, evitând astfel cursele lungi. Dacă nu ai încotro, atunci trebuie să fii foarte precaut cum conduci sau ce mijloc de transport folosești. Atenționarea este mai mult pentru ziua de vineri: mare atenție în această zi! Zilele următoare se arată mai calme.

Tarotul îți spune prin cartea 8 DE BÂTE că apar schimbări și vești într-un ritm frenetic în această perioadă. Abia ai timp să te obișnuiești cu ceva că imediat apare altceva la orizont. Nu te va deranja deloc acest lucru, dimpotrivă prinzi gustul aventurii și te face să simți că trăiești cu adevărat. În plus, vei avea o mare capacitate de a te adapta, lucru ce îți va aduce doar beneficii. Te așteaptă o perioadă bună.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii
Este posibil să pleci undeva, să călătorești sau, dacă nimic din toate astea, atunci cu siguranță vei avea ocazia de a te apropia de posibilitatea de a te ocupa în mod special de propria persoană și să te răsfeți. Există o mare probabilitate ca să te întâlnești cu cineva care îți place mult, să te îndrăgostești chiar. Dacă ai pe cineva alături de tine, atunci așteaptă-te ca pasiunea dintre voi să se aprindă. Cert este că o călătorie departe de casă îți va face foarte bine, atât ție personal cât și cuplului pe care îl formezi cu persoana iubită. Tot acum este posibil să primești niște vești bune. Sociabilitatea te va ajuta foarte mult să te orientezi spre persoanele care îți pot fi utile.
Mijlocul săptămânii
Atenția ta se va îndrepta spre carieră sau spre reputația, impactul tău pe care îl ai asupra celorlalți. Se pare că va conta mult pentru tine în aceste zile să primești răsplata pentru munca depusă și să îți fie recunoscute meritele. Pentru a avea toate acestea îți sunt necesare câteva acte de compromis și pacifism, însă cu Pluton în zodia ta mă cam îndoiesc că vei putea face față cerințelor de a fi mult mai tolerant față de ceilalți. Dacă vrei să reușești în ceea ce ți-ai propus, trebuie neapărat să învingi tendința de a controla totul, de a-i „disciplina” pe ceilalți așa cum vrei tu. În principal, vinovatul pentru nereușitele tale ești chiar tu. În schimb, acum este o bună perioadă pentru finanțele tale.
Sfârșitul săptămânii
Se pare că ce iei de pe mere dai pe pere sau viceversa. În privința banilor se poate spune că imediat cum vin spre tine, exact așa dispar datorită cheltuielilor neașteptate și a datoriilor. Se pare că ai ceva de rezolvat cu trecutul tău iar asta te va costa ceva bani sau bunuri materiale. Apelează la niște prieteni foarte buni care te-ar putea sprijini.

Tarotul îți spune prin cartea 10 DE BÂTE că te vei simți copleșit de probleme și de greutățile pe care le ai de dus până la capăt. Se pare că destinația este departe și încă mai ai mult de muncit până vei ajunge acolo unde dorești. Cartea spune că te-ai supraglomerat de sarcini, ai vrut să fentezi cumva situația în care te-ai găsit în trecut sperând că vei rezolva mai rapid însă nu ai făcut decât să te supraîncarci cu diverse responsabilități pe care acum cu greu le mai poți duce. Soluția ar fi să ceri ajutorul cuiva să te ajute, dacă nu, atunci trebuie să ai răbdare, să suporți și să continui să mergi așa. În curând va veni o perioadă mai bună și pentru tine.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii
Este posibil să primești o sumă de bani restantă sau un cadou substanțial din partea cuiva. În ceea ce privește banii tăi proprii, bugetul tău este posibil să ai atacuri de panică și să simți că nu îți vor ajunge banii, economiile iar acest lucru te va face foarte anxios. În schimb vei petrece clipe minunate alături de familie sau de persoane care îți sunt dragi și te simți bine alături de acestea.
Mijlocul săptămânii
În această perioadă este posibil să primești un mix de vești, cu bune și rele. Atenție la starea de sănătate deoarece ești foarte vulnerabil și  îți poate juca feste, mai ales dacă trebuie să pleci la drum. Partea bună este că ai o mare capacitate de a te adapta circumstanțelor astfel încât să le direcționezi pe un traseu favorabil ție.
Sfârșitul săptămânii
Dacă muncești în această perioadă va trebui să depui mai mult efort decât de obicei pentru a-ți atinge scopurile. Cu perseverență și sacrificiu vei reuși într-un final să intri în grațiile șefilor. La fel poate fi vorba și în societatea unde te învârți în aceste zile: trebuie să dai dovadă de conformism, de a încerca să fii ca cei de care depinde ascensiunea ta. Nu este un bun moment acum să te arăți diferit și nici foarte original. Se întrevede o bună perioadă pentru câștig, pentru o avansare sau chiar un bonus.

Tarotul îți spune prin cartea PUTEREA că vei avea control asupra situațiilor în care te afli doar cu o singură condiție: aceea de a te folosi de blândețe , delicatețe și gingășie. Chiar dacă îți vine să-i dai pe toți afară datorită nervilor din încăperea în care te afli, este bine să te folosești de zâmbet, de bună dispoziție față de ceilalți și de tact. Procedând în felul acesta vei ajunge acolo unde dorești. Cartea spune că accesele de agresivitate și nervozitate în această perioadă îți vor răsturna planurile la care ai muncit.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii
În această perioadă vei fi mult mai atașat de partener și sensibil la cerințele acestuia. Este posibil să intri într-o fază de anxietate, poate chiar o mică paranoia în ceea ce-l privește. Important este ca tu acum să trăiești iubirea care te înconjoară, să trăiești momentul. Iubești și te simți iubit, iar asta contează deocamdată. Dacă ești singur/ă, cu siguranță visezi la sosirea prințului pe cal alb sau al prințesei cu cosițe. Este posibil să întâlnești pe cineva care îți place și te va place, deopotrivă. Problema este că nu prea îți va sta gândul la responsabilitățile ce îți revin din rândul familiei sau din cel al carierei.
Mijlocul săptămânii
Te vei afla într-o fază de solitudine interioară, dar aleasă de tine. Preferi să stai alături de familie sau departe de tumultul societății. Este bine deoarece te vei încărca cu energie bună, pozitivă pentru tine să poți merge mai departe. Este posibil să te confrunți acum cu probleme financiare, să cheltui mai mult decât aveai programat. Tot acum este posibil să te confrunți cu documente, cu birocrația în vederea rezolvării unui scop.
Sfârșitul săptămânii
Este posibil să primești niște vești care o să te deprime sau o să te îngrijoreze. Atenție la starea ta de sănătate și dacă trebuie să pleci la drum, ia-ți măsuri suplimentare de precauție. În schimb, este o bună perioadă de a petrece timp alături de persoana iubită, departe de prieteni și alte persoane care v-ar putea perturba viața intimă acum.

Tarotul îți spune prin cartea REGELE DE BÂTE că este timpul să fii determinat și curajos. Să te comporți în societate ca o persoană care are control asupra propriei vieți. În plus, disciplina te va ajuta să ajungi pe vârfuri înalte acum. Ai încredere în tine și demonstrează celorlalți partea ta solară, regală pe care o ai ascunsă în interiorul tău. Această atitudine te va ajuta să te descurci în situații dificile. Cineva te va ajuta, oferindu-ți impulsionarea necesară pentru a reuși.







5 comentarii: