duminică, 8 iulie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 9 – 15 iulie


Zodia/ascendentul BERBEC

 Începutul săptămânii:
Te vei simți mai aproape de familie și te vei implica în preocupările acesteia. Vei avea capacitatea de a rezolva ceva  treburi, mai ales de tip financiar: o achiziție, o posibilitate de a  economisi sau ai de gând să îți modifici locul unde trăiești. Atenție să nu fii păcălit sau înșelat la bani de către cineva foarte convingător.
Este posibil să nu te înțelegi prea bine cu cei din jur, mai ales cu aceia  care nu vin cu dovezi sau cu o continuitate logică la ceea ce vor să-ți demonstreze. Cu toate acestea ai o mare dorință de a intra în contact cu persoane, de a comunica, dar doar cu acele persoane care îți aduc ceva interesant prin discuția, comunicarea cu aceștia. Tot acum ai posibilitatea de a rezolva o problemă din trecut care acum revine în actualitate.
Mijlocul săptămânii
Apar noi responsabilități în familie. În plus, apar tensiuni și în carieră, cu persoanele de care depinde ascensiunea ta în societate. Cert este că vei fi foarte stresat și vei fi nevoit să împaci și capra și varza. Tot acum începi un nou proiect ce ține de familia ta, de mediul în care trăiești. Important este să știi că vei susținut de astre în ceea ce vei face, ai șanse și oportunități, mai ales dacă îți vei folosi intuiția.
Sfârșitul săptămânii
Începi să ai probleme financiare care să te blocheze în ceea ce vrei să faci. Pentru a reuși va trebui să colaborezi sau va trebui să faci o documentație pentru a putea merge mai departe. La fel, unele activități de-ale tale s-ar putea dovedi destul de scumpe. Sunt posibile certuri cu partenerul pe seama banilor și chiar dacă vor ieși câteva scântei în relația voastră, este o perioadă numai bună de profitat pentru o împăcare frumoasă.

Tarotul îți spune prin cartea ASUL DE BÂTE că vei avea o perioadă propice pentru a avea inițiativă, pentru a începe lucruri noi. Vei avea mult entuziasm, fiind un ingredient absolut necesar pentru a pune putere în proiectul tău. Ai în față o perioadă presărată cu șanse și oportunități, așadar pune-te pe treabă și vânează-le!

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii
Ai mare încredere în principiile tale și de aceea există riscul să te cerți cu cei apropiați, cu familia datorită acestor principii la care ții atât de mult.
Tot în această perioadă vei acorda o mai mare importanță banilor și economiilor tale. Este posibil să primești niște bani restanță sau o sumă ce ți se datora demult, bani care sunt foarte bine veniți acum. Doar că tot nu vei mulțumit deoarece nu vei putea să-i cheltui așa cum îți place. Șefii, superiorii sau persoanele de care depinde ascensiunea ta în carieră sunt foarte mulțumiți de tine. Această mulțumire se poate materializa și printr-un bonus. Tot acum, unele persoane care ți-au promis că te vor ajuta este posibil să fie destul de confuze datorită cerințelor tale și să nu îți înțeleagă anumite dorințe în ceea ce privește planul economic. Poate trebuie chiar să plătești ceva în plus.
Mijlocul săptămânii
Este o perioadă destul de stresantă în care va trebui să conlucrezi, să te pliezi și după ce vor ceilalți. Asta înseamnă să renunți la principiile tale și la unele filosofii de viață, lucru ce te va obosi peste măsură. Oricum, comunicarea cu ceilalți este bună, aducându-ți beneficii și ajutor din partea acestora.
Sfârșitul săptămânii
Apar tensiuni și probleme în familie, lucru ce nu te va face relaxat deloc. Vei avea de îndeplinit multe sarcini și poate vor exista și discuții contradictorii cu membrii acesteia. Este indicat ca în această perioadă să te ocupi și de tine având momente de liniște și relaxare mai dese, chiar retrăgându-te din când în când să îți încarci bateria. Oricum, nu se recomandă să îți părăsești responsabilitățile: nu vei face decât să pui paie pe foc și să complici situația.

Tarotul îți spune prin cartea ROATA NOROCULUI că ai multe oportunități minunate în această perioadă. Cu toate că apariția acestei cărți nu garantează că îți vor merge toate ca pe roze, însă promite că vei avea posibilitatea să ieși cu bine și mai puțin „șifonat” din orice situație. Cert este că vei avea parte de o schimbare bună, pozitivă care îți va aduce și capacitatea de a avea control asupra situațiilor în care nu te simți chiar bine.

Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii
Este posibil ca sacrificiile tale din ultimul să îți fie răsplătite și să primești o sumă de bani. Dacă nu, oricum este cert că vei fi oarecum satisfăcut de situația ta materială. În plus, poți primi un sprijin material care vine prin intermediul partenerului sau printr-un împrumut.
Relația cu șefii nu este prea grozavă: poate nu te vei simți în stare să le faci pe plac, că și așa par să nu te înțeleagă. Oricum, vei fi destul de obosit în această perioadă și vei face cu greu îndatoririlor de la serviciu, dorindu-ți o escapadă care să te scoată din letargie.
Mijlocul săptămânii
Începi să te simți puțin mai bine însă ai de combătut cu situația ta financiară: se pare că apar cheltuieli neașteptate  sau niște întârzieri, blocaje în returnarea unei sume de bani care îți revine de drept, situații care îți dau planurile peste cap. Oricum, relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc și ai ocazia să clarifici anumite situații în avantajul tău.
Sfârșitul săptămânii
Apar probleme neașteptate care se vor neapărat rezolvate, neputând fi amânate. Tot acum, unele rude, colegi sau prieteni te pot dezamăgi, creându-ți dificultăți în relaționare, mai ales la locul de muncă. Cineva cu pregătire, cu experiență te va ajuta și îți va oferi sprijin.

Tarotul îți spune prin cartea 6 DE BÂTE că vei ieși învingător din toate problemele cu care te vei confrunta. În plus, cartea spune că este posibil să primești unele cadouri, merite, ceva în plus față de cât te-ai așteptat. Este o perioadă propice pentru a clarifica și pentru a rezolva multe din problemele tale.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii
Se întrevede o bună comunicare cu ceilalți însă te preocupă problemele financiare.
Vei rezolva o parte din problemele financiare prin intermediul muncii pe care o prestezi și prin sacrificiul pe care îl faci în a găsi persoanele potrivite care îți pot da o mână de ajutor. Pentru a ieși din colapsul financiar trebuie să socializezi, să găsești circumstanțele potrivite pentru a face bani și trebuie să îți dezvolți o bună capacitate de a te adapta la situațiile care te iau prin surprindere. Și nu în ultimul rând, trebuie să faci uz de ceea ce te pricepi să faci: folosește-te de capacitățile care te ajută să faci mai mulți bani.
Mijlocul săptămânii
Simți nevoia de relaxare însă fără să abandonezi responsabilitățile ce țin de carieră. Socializarea va fi motorul care te va propulsa spre succes, așadar nu neglija acest aspect. Trebuie să îți ții sub control emoțiile, capriciile deoarece pot provoca situații pe care nu le dorești: certuri cu partenerul și cu ceilalți. Se pare că acum vei avea tendința să te lași impresionat de emoțiile tale și să-i judeci pe ceilalți în funcție de ceea ce simți: este posibil să faci erori și să te înșeli. Mai bine concentrează-te asupra relației tale și faceți ceva constructiv împreună.
Sfârșitul săptămânii
Este posibil să fii supus unor cheltuieli care te vor face să umbli la economiile tale. Cert este că bugetul tău este destul de redus ceea ce face să complice și mai mult situația financiară. Pare că toate aceste probleme vin din partea unor datorii mai vechi pe care le ai sau unele sume ce îți revin de drept întârzie să apară. Tot munca va fi cea care te va scoate la liman, așadar punctează asupra carierei și muncii tale.

Tarotul îți spune prin cartea MAREA PREOTEASĂ că este momentul să ai încredere în înțelepciunea ta și să o scoți la iveală, punând-o în practică. Este inutil să știi multe lucruri, să fii ca o enciclopedie dacă nu pui în practică ceea ce știi. Cartea îți spune că datorită înțelepciunii tale vei reuși. La fel, o persoană care este foarte înțeleaptă (care poate fi mama, sora etc.)  îți poate oferi câteva sugestii bune pentru tine.

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii
Te nemulțumește situația din carieră însă să știi că nu este chiar așa cum ți se pare: ai multe șanse să fii apreciat doar pentru practicitatea ta, pentru demonstrația ta în acest sector.
Se întrevede o reușită în societate. Este posibil să întâlnești persoane care sunt dispuse să te ajute, contracost, bineînțeles, dar merită efortul. Tot acum este posibil să primești unele vești bune pentru tine.
Mijlocul săptămânii
Este posibil să ai probleme de sănătate, să te simți obosit și lipsit de vlagă. Se pare că este momentul să te relaxezi împreună cu familia ta. Este un bun moment să îți impresionezi șefii, însă treburile nu merg ca pe roze când vine vorba despre munca în echipă cu ceilalți. Aici s-ar putea să ai unele dificultăți care te-ar putea destabiliza. Chiar dacă te descurci mai bine pe cont propriu, fără să ai nevoie de o echipă, este bine să nu pui pretenții acum și trebuie să împaci și capra și varza, adică să te conformezi politicii locului de muncă pentru a ieși cu bine din situațiile date și cu portofelul plin.
Sfârșitul săptămânii
Apar discuții și probleme cu șefii, cu superiorii sau cu persoanele de care depinde ascensiunea ta în carieră. Se pare că revine în actualitate o problemă mai veche, nerezolvată care s-a agravat între timp. Este posibil să există unele întreruperi de colaborare. Nu trebuie să decât să accepți și să te conformezi schimbărilor.

Tarotul îți spune prin cartea ASUL DE SPADE că este timpul pentru a lua unele decizii în ceea ce privește viitorul tău. Este posibil să fii forțat de împrejurări să faci unele schimbări necesare și este bine să nu te împotrivești deoarece vei agrava și mai mult situația. Cert este că a ajuns momentul să fii pregătit pentru confruntări care, la final, îți vor aduce beneficii și câștig de cauză.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii
Chiar dacă relația de iubire nu este chiar așa cum îți dorești, există posibilitatea să petreci clipe minunate alături de partener sau, dacă ești singur, să întâlnești pe cineva corespunzător din anumite puncte de vedere.
Te preocupă mai mult reputația ta și cariera în aceste zile și ai posibilitatea de a avea succes în activitățile pe care le prestezi în acest sector.
Mijlocul săptămânii
Socializarea cu ceilalți este punctul tău forte în aceste zile, așadar ar fi un păcat să stai închis în casă. Este momentul să ieși, să te întâlnești și să comunici cu cât mai multe persoane. La fel, este un bun moment pentru tratative și acorduri cu persoane care au o oarecare experiență în domeniul vizat de tine. Relația intimă îți oferă dificultăți și nemulțumiri. Dacă vrei să îți îmbunătățești relația de cuplu (în cazul în care ai pe cineva alături) trebuie să ții cont și de exigențele sale și să dai mai puțină importanță capriciilor tale.
Sfârșitul săptămânii
Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta și să fii atent la simptomele care te deranjează. Este momentul să îți revizuiești unele concepții și chiar și stilul de viață pentru a putea merge mai departe. Este o perioadă stresantă în care comunicarea cu ceilalți nu este de calitate și poate genera conflicte. Vei găsi sprijin într-un membru al familiei tale.

Tarotul îți spune prin cartea 5 DE MONEDE că te vei confrunta cu diferite lipsuri. Este posibil ca în această perioadă să simți mult mai acut lipsurile, privațiunile și blocajele cu care te confrunți. Cert este că trăiești o consecință a unui trecut care acum revine mult mai viu în actualitate. Cartea îți spune că trebuie să faci ceva, să ceri ajutor chiar dacă asta înseamnă să îți calci peste propriile principii, să ți le schimbi, care de altfel sunt greșite având în vedere că te-au adus în aceste condiții degradante pe care le trăiești acum.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii
Relația cu membrii familiei este bună însă suferi din cauza lipsei de bani.
Apar vești bune de departe care te-ar putea bucura sau pleci într-un loc care îți va plăcea. Este o bună perioadă pentru socializare, pentru întâlniri și colaborări. Este posibil să apară o relație din trecut care să activeze în tine anumite sentimente sau chiar să te întorci la anumite obiceiuri din trecut pe care le-ai avut împreună cu partenerul, acest lucru fortificând relația. Așadar profită de aceste zile pentru a reîmprospăta iubirea.
Mijlocul săptămânii
Cariera și reputația ta pe scara socială va conta foarte mult în aceste zile. Este bine să te concentrezi asupra acestui sector deoarece se întrevede posibilitatea de a avea succes. Este posibil să întâlnești dificultăți din partea familiei.
Sfârșitul săptămânii
Problemele financiare nu îți vor da pace și se pare că apar taxe sau datorii de plătit. Atenție ca în această perioadă să fii precaut în chestiunile financiare. Este posibil să participi la o întâlnire sau la o petrecere unde trebuie să cheltui destul de mulți bani. 

Tarotul îți spune prin cartea LUMEA că vei avea o grămadă de oportunități. Este bine să te lași purtat de valul vieții deoarece aceasta te va duce către drumul potrivit ție. În această perioadă vei avea parte de situații plăcute care îți vor aduce bucurie și împlinire, în ciuda problemelor cu care te confrunți. Fruntea sus și bucură-te de viață!

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii
Relațiile cu ceilalți sunt satisfăcătoare, mai puțin cu cele care fac parte din sectorul în care muncești. Vei avea multe idei și capacitate de a rezolva problemele cu care te confrunți la locul de muncă. La fel, și în familie vei avea ocazia să îți rezolvi din probleme. Nu prea vei avea posibilitatea să dedici timp pentru activitățile care îți fac plăcere și te destind. Se pare că problemele cu banii îți afectează și hobby-urile.
Mijlocul săptămânii
Acum apar oportunități de a călători, de a pune la cale o drumeție sau o ieșire în societate unde te vei simți bine. Este posibil să apară vești de departe care să te bucure. În această perioadă este bine să investești în cunoaștere și activități educative care vor contribui la dezvoltarea ta personală.
Sfârșitul săptămânii
Se pare că vei avea mult de lucru, multe responsabilități care te vor stoarce de forțe. Vei pune mai mult preț pe ceea ce cred despre tine șefii și superiorii, persoane de care depinde ascensiunea ta în carieră. Tot acum vei auzi ceva care nu îți va place deloc și există riscul să izbucnești de nervi. 

Tarotul îți spune prin cartea DREPTATEA că va fi o perioadă în care va trebui să te confrunți cu nedreptatea. Vei fi nevoit să îți faci dreptate și să lupți pentru ea. Unele situații care te-au denigrat și care te-au ținut în jos fără să meriți acest lucru, se vor rezolva și vor dispărea. Dacă te faci vinovat, este posibil ca acum să plătești. Nu este o carte negativă, doar că îți aduce exact ceea ce ai semănat în trecut.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii
Este posibil să primești niște bani sau un cadou care o să te bucure. Vei fi dispus către socializare și întâlniri profitabile. Totuși, cu persoanele de la locul de muncă și cu cele din familie trebuie să fii atent ce și cum comunici deoarece este posibil să fii înțeles greșit.
Mijlocul săptămânii
Apar oportunități în care poți rezolva multe din problemele cu care te confrunți. Trebuie să ai grijă de sectorul financiar deoarece nu este momentul de cheltuieli și nici să te bazezi pe vreo mărire de buget deocamdată. Poate prin intermediul partenerului sau prin intervenția cuiva să te restabilești financiar pentru moment.
Sfârșitul săptămânii
Nu se recomandă să faci deplasări în această perioadă. Dacă totuși ești forțat de împrejurări să pleci undeva departe de casă, ți se recomandă multă prudență. La fel, trebuie să ai mai multă grijă de starea de sănătate. Tot acum îți vei da seama că unele principii în care crezi pot fi eronate și îți aduc suferință, așadar este cazul să te gândești în mod serios să îți schimbi modul de a gândi. În schimb, relația cu partenerul merge spre direcția bună, acolo unde există iubire și apreciere.

Tarotul îți spune prin cartea REGINA DE CUPE că multe din problemele tale se vor rezolva cu ajutorul sensibilității de care dispui. La fel, lucrurile făcute din dragoste vor supraviețui. În această perioadă sentimentele și intuiția vor fi înfloritoare, fapt ce îți va aduce o multitudine de beneficii, trăind o serie de emoții pozitive. Este posibil ca o persoană sensibilă și intuitivă să îți ofere ajutor și sprijin.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii
Problemele financiare încă  îți dau multe bătăi de cap. Însă găsești sprijin în persoane dragi care îți sunt alături. Dacă ai un loc de muncă, poate fi o sursă bună și stabilă pentru siguranța bugetului tău. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă este posibil să găsești  într-un domeniu în care ai lucrat în trecut. Atenție la colegii de muncă dar și la prietenii cu care te întâlnești zilnic: este posibil să existe o confuzie la mijloc.
Mijlocul săptămânii
Vei avea dorința de socializare și este indicat să te întâlnești cu prietenii sau să participi la întruniri. Important este să nu stai în casă deoarece vei pierde multe oportunități.
Sfârșitul săptămânii
Vei simți din nou cum lipsurile materiale te lovesc. Vei fi foarte preocupat în acest sector. Se pare că trebuie să primești o sumă de bani dar aceasta va întârzia să apară. În plus, este posibil să te trezești cu cheltuieli neașteptate. Cineva din familie sau cineva foarte apropiat te va ajuta. Este indicat să te concentrezi asupra carierei deoarece aici vei avea succes și vei fi apreciat de către persoanele de care depinde ascensiunea ta.

Tarotul îți spune prin cartea MAGICIANUL că este bine să te folosești de această perioadă pentru a-ți atinge scopurile. Cartea spune că ai toate șansele de reușită, ai capacități care te pot duce departe însă trebuie să le folosești și să ai curaj, încredere în tine. Așadar, îndepărtează-te de circumstanțele care te slăbesc și concentrează-te asupra ta.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii
Relația cu membrii familiei este bună cu toate că ai unele dezacorduri. Vei avea ocazia de a te întâlni cu persoane cu care rezonezi, având aceleași afinități. În iubire treburile merg destul de bine. Acum este o bună perioadă de a avea tratative și de a colabora. În plan financiar situația este destul de confuză și promisiuni fără a avea ceva concret.
Mijlocul săptămânii
Dacă muncești în aceste zile vei avea șanse și oportunități la locul de muncă. Este bine să punctezi în aceste zile asupra carierei deoarece acum ai șansa să fii apreciat de șefi și să smulgi o oarecare promisiune de mărire de salariu. Trebuie să fii mai atent la starea de sănătate și să ai mai multă grijă de persoana ta.
Sfârșitul săptămânii
Vei fi foarte sociabil și dornic de relaționare. Sociabilitatea te poate scoate din letargie și îți oferă acea sprinteneală caracteristică, așadar profită de această perioadă pentru a te face observat. Problema este că apar multe responsabilități în familie, în carieră de care ar trebui să ții cont pentru a le ține sub control. Există riscul să ai unele discuții contradictorii cu șefii.

Tarotul îți spune prin cartea 9 DE CUPE că ai o perioadă în care vei fi mulțumit de ceea ce te înconjoară și ești gata să îți întâmpini oaspeții sau să te bucuri de primirea cuiva. După toată agitația prin care ai trecut în ultimul timp, acum ai parte, în sfârșit, de o bine meritată vacanță sau perioadă de relaxare împreună cu persoanele dragi. Chiar dacă această mulțumire este de scurtă durată, cartea îți spune să te bucuri din plin de această ocazie.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii
Ești sociabil și dispus către întâlniri profitabile. Mai puțin dispus vei fi față colegii de muncă sau față de unii prieteni cu care nu te înțelegi foarte bine.
Și în familie există una albă și una neagră: se pare că situațiile actuale te fac destul de confuz și sensibil. Trebuie să fii atent deoarece acum ești mult mai vulnerabil și riști să cazi pradă viciilor și capriciilor.
Mijlocul săptămânii
Este bine să acorzi o mai mare atenție hobby-urilor, pasiunilor și activităților care îți fac bucurie. Este posibil ca datorită acestora să ai oportunitatea de a întâlni persoane cu care rezonezi, iar dacă ești singur, să întâlnești pe cineva cu care să ai o frumoasă poveste de iubire. Dacă ai pe cineva alături, sunt mari șanse ca pasiunea dintre voi să se fortifice și să crească. Singura problemă ar fi partea financiară care lasă de dorit.
Sfârșitul săptămânii
Nu este o perioadă potrivită pentru socializare. Este indicat să te concentrezi asupra activităților pe care le ai de făcut, asupra responsabilităților, mai ales dacă muncești în aceste zile. Trebuie să fii atent deoarece unii prieteni pot fi limitativi  și chiar unele principii după care te ghidezi pot să se demonstreze a fi eronate. Ai grijă și la starea de sănătate care nu este chiar bună.

Tarotul îți spune prin cartea CUMPĂTAREA că trebuie să îți aduci echilibru în viață în  această perioadă. Cartea spune că ai mare nevoie de cumpătare și de a echilibra stilul de viață cu cel social. Nu trebuie să dai atenție prea mare nici solitudinii dar nici vieții sociale astfel încât să neglijezi ceva. Ți se recomandă o muncă cu tine, de a fi echilibrat în toate aspectele vieții deoarece se pare că ești destul de vulnerabil și ai nevoie de o situație clară în viața ta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu