duminică, 18 martie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 19 – 25 martie



Zodia/ascendentul BERBEC

Luni trebuie să te conformezi unor reguli și cerințe riguroase pentru a trece de un examen sau de o probă. Reputația, faima ta este în joc. Creativitatea te va ajuta să răzbați prin aceste impedimente. Este bine să îți revizuiești unele idei, deoarece nu sunt unele dintre cele mai bune.
Marți și miercuri sunt zile în care este posibil să îți îmbunătățești situația materială. Dacă ai știut cum să procedezi zilele trecute, acum îți vei primi răsplata din partea persoanelor importante. Atitudinea mai retrasă și realistă te va pune într-o lumină favorabilă. Dacă vrei să îți atingi scopurile în carieră nu este încă indicat să te folosești de propria originalitate și nici să faci schimbări de anvergură.
Joi și vineri te vei confrunta cu unele neplăceri venite din partea unor persoane de la care nu te aștepți. Însă nu ești singur(ă) și ai lângă tine persoane sincere și devotate, care pot fi prieteni buni sau rude apropiate cu care rezonezi din plin. Este bine să îți manifești creativitatea și să ieși din rutină: întâlnirile cu prietenii, micile deplasări cu scopul de a te recrea sunt favorizate.
Sâmbătă și duminică se pot isca discuții contradictorii cu familia. Nu ești înțeles/înțeleasă și este bine nici să nu te aștepți să fii înțeles. Problemele de la locul de muncă îți pot afecta viața de familie. Cel mai indicat este, ca în aceste zile, să te retragi, să meditezi, să mergi în locuri unde îți poți recăpăta liniștea. Sunt sigură că de ceva timp ai observat că ești mult mai agitat(ă) decât de obicei, uneori chiar și fără un motiv real. La fel, dedicarea ta la locul de muncă nu are cum să îți aducă ceva rău, dimpotrivă, vei fi foarte apreciat(ă).


Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei 5 DE SPADE.
Iată o carte care te pune în gardă: este bine ca în această perioadă să îți iei toate măsurile de precauție, atât în felul cum vei reacționa tu, cât și să fii pregătit(ă) la felul cum reacționează ceilalți. Este posibil ca din dorința ta de nestăvilit de a câștiga lupta, să nu iei în considerare cinstea și corectitudinea. Procedând astfel nu vei avea decât de suferit, chiar dacă vei crede că, inițial, tu ai câștigat. Nu este decât o iluzie. Cartea te avertizează că vei avea tendința de a-l sbota pe celălalt și acest lucru nu va fi dat uitării atât de ușor. Atenție mărită și nu te bucura de răul celuilalt: nu știi niciodată când se va întoarce roata!
Dacă nu ai nimic de a face cu astfel de lipsă de scrupule, cartea te avertizează că există riscul să fii victima unor astfel de persoane de joasă speță. Atenție mărită în cine te încrezi!

Zodia/ascendentul TAUR

Luni nu prea vei avea chef de contacte sociale, de întâlniri cu prietenii etc.,  deoarece ești foarte agitat(ă) și nervos/nervoasă datorită unor probleme care te frământă, mai ales acele probleme care au legătură cu starea ta de sănătate. Este posibil să primești unele vești nu tocmai reconfortante. Familia îți va oferi un punct de sprijin iar lupta pentru o poziție bună în carieră dar și în societate vor fi foarte avantajate.
Marți și miercuri  îți vei schimba atitudinea față de ceilalți cu 360°. Dacă ieri ai fost împotriva întâlnirilor amicale, acum ești gata să socializezi. Ideile familiei astăzi nu ți se mai par ok. Se întrevede o deplasare sau un contact important cu persoane aflate departe de tine. Este posibil să se legalizeze un document important pentru tine.
Joi și vineri apar șanse să îți rotunjești veniturile. Este bine să nu refuzi nicio ofertă de muncă în plus. Orice sacrificiu venit din partea ta va fi pe deplin răsplătit. Relație bună cu familia. Tot acum rezolvi o problemă din trecut.
Sâmbătă și duminică ești foarte sensibil(ă) la capitolul relațiilor cu cei apropiați. Te vor deranja vorbele sau gesturile venite din partea acestora. Poate ar fi bine să nu iei totul personal, ci să observi că fiecare are partea lui de dreptate. Este posibil chiar ca aceștia să vină cu idei bune, însă ție îți va displace deoarece nu vrei să ieși din zona ta de confort. În aceste două zile, capacitatea ta de a te adapta schimbărilor este destul de anevoioasă însă merită să încerci și altceva decât ce ai făcut până acum.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei 2 DE CUPE.
Această carte îți spune că este indicat ca în această perioadă să faci uz de puterea ta de conciliere. Primește, oferă și viceversa! Știi că există artă și în felul cum primești ceva? Dacă tu nu știi să primești un ajutor sau un sfat venit din partea cuiva, riști să ai probleme. Galanteria, amabilitatea și disponibilitatea față de celălalt îți vor deschide anumite porți spre reușită în această săptămână. Tot acum există posibilitatea de a te împăca cu cineva, de a încheia un acord care te face fericit(ă).

Zodia/ascendentul GEMENI

Este posibil ca luni să te confunți cu ceva probleme birocratice sau cu banii proveniți din altă parte decât din munca ta. Cei care ți-au promis ajutor vor să fie plătiți pentru ceea ce fac pentru tine. Cu toate acestea, te vei descurca foarte bine.
Marți și miercuri sunt zile potrivite de a înțelege de ce se petrec  anumite treburi în cariera ta, să afli care este motivul pentru care nu poți să obții succesul pe care îl dorești. Puțină intimitate și retragere nu îți va strica, dimpotrivă, îți vor oferi susținerea în a-ți pune ordine în emoțiile și sentimentele tale. Unele probleme de sănătate te vor deranja.
Joi și vineri ești fascinant(ă) și este bine să nu stai în casă. Este indicat ca în aceste zile să ieși, să te întâlnești cu prietenii sau să îți faci noi prieteni. Cu cât vei avea contact cu societatea, cu atât vei găsi mai multă susținere. Este bine să te dedici studiului deoarece acum ai o mare putere de a asimila informațiile dar și să le distribui acolo unde trebuie. Este posibil să apară o situație din trecut și ai toate șansele să o repari. Nu te aștepta la complimente din partea superiorilor sau din partea familiei, sau  din partea mediului social în care  vrei să te integrezi și să obții aprobarea unor persoane sus puse: pentru aceștia, tot ce faci este insuficient acum.
Sâmbătă și duminică ești mult mai intuitiv în ceea ce privește propriile valori și vei știi cum să le folosești. Totuși, ai grijă în cine te încrezi deoarece ai tendința să greșești persoanele: nu te încrede în acele persoane care îți promit marea cu sarea. Mai bine concentrează-te asupra muncii tale și responsabilităților de la locul de muncă actual: ce-i în mână, nu-i minciună. Familia îți poate da niște sfaturi potrivite.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei JUSTIȚIA.
Este o carte destul de „grea” pentru tine deoarece înseamnă plata și răsplata. Dacă ai fost corect(ă) în trecutul apropiat, așteaptă-te la răsplată. În schimb, dacă ai „umblat cu cioara vopsită”, așteaptă-te să plătești pentru înșelăciune. Această carte reprezintă karma, așadar nu prea ai cum să scapi de sabia și de talerele acesteia. Totodată, încearcă ca în această săptămână să fii cât mai corect(ă) și realistă, să nu profiți de nimeni: această carte spune că ai tendința de a te băga în tot felul de probleme dar care se pot evita cu simplul gest al corectitudinii tale față de ceilalți.

Zodia/ascendentul RAC

Luni sunt posibile unele certuri sau dezacorduri cu cei din jurul tău. Ți se cere să fii cu picioarele pe pământ pentru a putea trece de anumite obstacole care predomină în carieră, care vizează, în special, faima și reputația ta. Este indicat să te mai temperezi nițel și să găsești spațiu în timpul tău pentru a te retrage, pentru a te reculege și a medita: puțină solitudine te va ajuta să gândești mult mai clar asupra a ce anume vrei cu adevărat.
Marți și miercuri apar noi posibilități de a socializa, așadar nu le lăsa să îți scape printre degete. Contactele cu persoane aflate departe sunt favorizate. Este bine să punctezi pe tot ce înseamnă contact social, să ieși din casă, să nu stai închis(ă) deoarece se întrevăd șanse să cunoști persoane care te pot ajuta în scopurile tale. Singura problemă majoră cu care te confrunți acum este situația dificilă a finanțelor tale.
Joi și vineri este o bună perioadă pentru o relaxare activă. Asta înseamnă că este momentul pentru a profita de solitudine pentru a o folosi să îți pui ordine în priorități, unele dintre acestea fiind cariera și finanțele. Nu este indicat să îți pierzi timpul cu prietenii sau ocupându-te cu treburi lipsite de importanță pentru siguranța ta economică. Va veni timpul și pentru astfel de treburi.
Sâmbătă și duminică ești foarte capricios/capricioasă. Partenerul nu o să știe ce vrei de fapt. Ai tendința, ca în această perioadă, să acumulezi tot stresul datorat impactului social și să-l reverși asupra relațiilor tale. Cel mai bine este să îți iei partenerul de mână și să ieșiți cu prietenii undeva. Nu sta în casă deoarece o să ai chef de ceartă.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei 2 DE BÂTE.
Ai ajuns într-o fază a vieții tale în care nu prea știi ce vrei cu adevărat. Iei o decizie și apoi, imediat, te răzgândești. Este posibil ca în această perioadă să te confrunți cu plictiseala sau cu lipsa entuziasmului din viața ta. Ți se va părea totul într-o nuanță de gri care nu te satisface. Cartea îți spune că a ajuns momentul să observi și să vezi cât de multe ai realizat până acum, chiar dacă tu, în străfundul inimii tale nu ești mulțumit(ă). Ia-ți o pauză pentru a contempla realizările tale. Procedând astfel vei căpăta mai multă putere pentru a merge înainte.

Zodia/ascendentul LEU

Luni ți-ai dori să începi ceva nou, să pleci într-o deplasare dar responsabilitățile nu te lasă.
Marți și miercuri este bine să lupți pentru cariera ta, să ții cont de părerea superiorilor de care depinde avansarea ta. Este indicat să îți rezolvi toate responsabilitățile ce țin de locul de muncă pentru ca superiorii, șefii să aibe motive de apreciere la adresa ta. Este contraindicat să stai degeaba. Câteodată este bine să mai pleci capul atunci când vine vorba despre locul de muncă, sursa hranei tale. Este posibil să ai unele discuții mai aprinse cu unii dintre colaboratorii tăi sau cu partenerul de viață.
Joi și vineri sunt zile propice pentru a-ți face noi cunoștințe, să frecventezi anumite cercuri sociale în vederea unei viitoare susțineri din partea acestora. Nu este indicat să stai închis(ă) în casă: ieși, deplasează-te într-un loc nou pe care să-l descoperi, fă ceva atât cât îți permite bugetul, bineînțeles. Relația cu partenerul se îmbunătățește.
Sâmbătă și duminică este momentul să petreci timpul liber alături de familie. Este posibil să primești unele vești care te vor debusola însă familia îți va fi alături. Tot acum vei rezolva niște probleme ce țin de trecut. Este bine să faci planuri împreună cu cei dragi și să ții cont de sfaturile lor: nu se știe niciodată de unde sare iepurele norocos!

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei 7 DE BÂTE.
Această carte îți spune că trebuie să demonstrezi celor din jur, dar și ție însuți, că ești demn de poziția în care te afli acum. Dacă ai ajuns într-o poziție socială sau dacă ai avansat în carieră vei avea de demonstrat că ești capabil(ă) să îți menții poziția. Așteaptă-te la o perioadă în care vei fi testat(ă). Vestea bună este că te afli într-o poziție care te avantajează: ori cunoști ceva în plus decât cei care îți râvnesc postul, ori ești favorizat(ă) din alte puncte de vedere cum ar fi experiența sau determinarea.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni te vei simți blocat(ă) financiar, mai ales dacă aștepți bani din partea cuiva. Relația intimă lasă de dorit: nu ești satisfăcut(ă) de rigiditatea care s-a instalat în această sferă a vieții tale. O schimbare este mai mult decât necesară.
Marți și miercuri apare o nouă briză în iubire: este posibil ca într-o deplasare să întâlnești pe cineva sau să îți îmbunătățești raportul cu partenerul. Merită să ieși din carapacea ta și să iei o gură de aer proaspăt împreună cu persoana iubită. Nu este bine să fii singur(ă) în această perioadă. Dacă nu ai partener, nu-i nimic! Ieși din casă, fă o activitate care să îți acapareze interesul. Cine știe, poate se va ivi cineva interesant și pentru tine.
Joi și vineri este indicat să te dedici carierei, să rezolvi situațiile stagnante din acest sector. Lasă teama și implică-te! Nu irosi aceste oportunități. Relaxarea activă, cum ar fi practicarea unui sport în solitudine te va detensiona.
Sâmbătă și duminică este posibil să ai de înfruntat, din nou, probleme cu niște bani. Poate cineva întârzie să îți returneze niște datorii sau partenerul nu a câștigat suma la care te-ai așteptat. Cert este că îți este afectat bugetul. Nu este totul pierdut: speranța o găsești la cineva cunoscut sau cineva te va purta la o modalitate care te va scoate din impas.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei 6 DE MONEDE.
Această carte îți spune că ai ajuns într-un punct în care este bine să ceri ajutor. Adu-ți aminte de vorba aceea din bătrâni: „cu rușinea mori de foame”. Repet-o des atunci când vrei să faci câțiva pași înapoi când vine vorba de a cere ajutor. Tu l-ai oferit cândva iar acum este rândul tău să fii ajutat(ă)! Așadar, încercarea moarte n-are! La fel, este posibil să acorzi un ajutor care ți se va restitui în curând.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni este posibil să te simți obligat(ă) să faci ceva sau să iei o decizie drastică. Familia îți poate fi potrivnică sau să te confrunți cu o situație care nu este deloc pe placul tău. Socializarea și menținerea unui raport bun cu ceilalți, mai ales cu partenerul, îți poate oferi un sprijin în ceea ce ai de făcut.
Marți și miercuri ai ocazia să îți rezolvi o grămadă de treburi în familie. Te adaptezi repede și îți iei responsabilitățile în serios. Finanțele joacă un rol important în perioada aceasta: este posibil să primești un ajutor financiar.
Joi și vineri vei simți nevoia de a te dezlipi de responsabilitățile zilnice. Pot să apară ceva probleme de sănătate pe care ar trebui să le asculți. Este posibil să faci o deplasare sau să primești vești de departe. Ai ocazia să îți îmbunătățești relația cu partenerul. Ești foarte deschis(ă) oricărei schimbări care îți poate aduce o nouă briză în iubire.
Sâmbătă și duminică sunt zile destul de stresante pentru tine. Apar discuții care pot degenera în certuri aprinse și chiar cu încheierea unui raport. Ești foarte sensibil(ă) și cu greu îți poate intra cineva în voie. Așadar, mare atenție în cazul în care vrei să ai liniște în jurul tău. Dacă muncești în aceste zile, așteaptă-te la obiecții din partea persoanelor de care depinde avansarea ta. Cel mai bine este să îți vezi de responsabilitățile pe care le ai de îndeplinit și să nu neglijezi pauzele în care să fii singur(ă) pentru a putea medita și a te relaxa. În felul acesta îți vei reîncărca bateriile. 

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei 4 DE CUPE.
Această carte îți spune că vei fi cuprins(ă) de nemulțumire în cea mai mare parte a acestei perioade. Chiar dacă ai ajuns într-un punct în care ar trebui să fii mulțumit(ă) de câte ai realizat, tot nu te satisface. Ți se pierde entuziasmul și nu mai vezi frumusețea vieții tale. Ți se va părea ștearsă și lipsită de andrenalină. Cartea îți spune să fii atent(ă) la ce se petrece în jurul tău în această săptămână pentru a nu pierde anumite oportunități. Există riscul ca datorită îmbufnării tale să pierzi șanse importante. Lasă nemulțumirea, deoarece nu ai motive întemeiate, și bucură-te de ceea ce ai.

Zodia/ascendentul SCORPION

Munca are o mare importanță pentru tine deoarece vizezi o avansare. Sunt posibile discuții contradictorii cu colegii sau cu unele rudele apropiate. Este ca și cum aceștia încearcă să îți pună obstacole sau să îți ceară un ajutor destul de costisitor. Familia îți poate da unele idei despre cum să procedezi.
Marți și miercuri vei da mai multă importanță relațiilor tale cu ceilalți, mai ales  celei cu partenerul. Ești mult mai sociabil(ă) și cauți compania acelor persoane cu care rezonezi. Este indicat ca în aceste zile să apelezi la unele cunoștințe, la persoane care te pot ajuta, să te apuci de studiat ceva care îți place, important este să intri în contact cu persoanele potrivite. Familia și cariera te vor obosi foarte mult: ți se cere să faci inovații și să improvizezi mereu câteva ceva.
Joi și vineri se îmbunătățește raportul cu familia și cu superiorii sau cu șefii tăi, acest lucru se datorează capacității tale de adaptare la cerințele acestora. Aceste două zile sunt o bună perioadă pentru a te dedica muncii și responsabilităților în carieră. Cu siguranță nu vei rămâne nerăsplătit(ă).
Sâmbătă și duminică ai tendința și nevoia să evadezi și să te retragi într-un mediu care să îți ofere siguranță dar și libertate de manifestare. O plimbare sau o călătorie se mulează perfect nevoilor tale. Totodată se va îmbunătăți și relația cu partenerul.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei 6 DE SPADE.
Această carte îți spune că a ajuns momentul să te miști într-o direcție pentru a putea ieși din situația apăsătoare în care te afli. Totodată, cartea spune că apele în care te scalzi acum, s-ar putea să se liniștească și să te îndrepți spre ceva concret însă trebuie să lași o parte din trecutul tău în spate, altfel nu vei putea înainta. Cartea nu spune dacă spre ce anume te îndrepți este pozitiv sau negativ, însă, cu siguranță, este ceva necesar pentru a putea ieși din situația în care ești.


Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii va debuta sub imperiul nervozității datorită problemelor financiare, în special luni, când vei simți mult mai acut această lipsă de bani. Este posibil să dai și ultimii bănuți din buzunar pentru a plăti ceva. Vestea bună este că reușești să te descurci. Aspectele planetelor te avantajează în acest caz. Este bine să apelezi la relațiile tale pentru a te scoate din unele încurcături. Totodată, relația sentimentală este înfloritoare, așadar, în ziua de luni profită de circumstanțe și (re)cucerește-ți partenerul.
Marți și miercuri sunt zilele prielnice muncii. Este bine să te dedici, în aceste zile, carierei, muncii în general, deoarece se întrevăd oportunități pentru a-ți rotunji bugetul. Nu este indicat să te lași pe tânjală și nici să te iei la harță cu echipa în aceste zile. Tot acum vei rezolva o problemă din trecut sau ce a are legătura cu familia ta.
 Joi vei resimți unele probleme de sănătate și este bine să nu neglijezi acest aspect: ți se cere puțin repaus pentru a înțelege cauza acestor afecțiuni.
Vineri și sâmbătă vei acorda mai multă atenție vieții de cuplu dar și relațiilor, indiferent care sunt acestea. Ești mult mai sociabil(ă) și atras(ă) de iubire. Tot acum vei rezolva o problemă care are legătura cu relația de cuplu sau cu copiii. Te vor copleși problemele familiei și nu vei ști cum să le rezolvi. Trebuie să fii foarte atent(ă) deoarece sunt înșelătoare aceste probleme: adică ai temeri sau curaj nebunesc acolo unde nu ar trebui.
Duminică te va cuprinde din nou panica referitoare la situația precară a finanțelor. Este posibil să plătești ceva sau să cumperi ceva mult prea scump decât valorează cu adevărat. Cineva din familie va veni cu un ajutor, cu o idee genială, mai degrabă cu o intuiție. Ar trebui să ții cont de această părere și să o analizezi: poate este folositoare pentru tine. Munca te va ajuta să ieși din starea în care te afli.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei MARELE PREOT.
Dacă îți mai aduci aminte, acum aproximativ o lună, a ieșit această carte pentru tine. Încearcă să îți amintești situațiile cu care te-ai confruntat acum patru săptămâni: ceva din această perioadă se va repeta acum. Trebuie să tratezi orice situație cu care te confrunți cu moralitate și cu o înaltă conștiință. Corectitudinea și iertarea te vor salva din multe situații neplăcute. Încearcă ca în această perioadă să meditezi mai mult și să descoperi cauzele problemelor cu care te confrunți. Este o perioadă potrivită pentru a cerceta, așadar nu ezita să cauți un sfat specializat.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni se întâmplă ceva ce nu prea poți să gestionezi în familie sau în mediul unde îți petreci cel mai mult din timpul tău. Îți trebuie o mare stăpânire de sine deoarece ai tendința să-i rănești pe cei dragi cu mare ușurință. Cel mai indicat ar fi să  dedici din timpul tău meditației și relaxării active pentru a putea reduce din stres.
Marți și miercuri ești predispus(ă) spre flirt. Dacă dorești să îți îmbunătățești relația cu partenerul, acum este timpul potrivit pentru a face asta: ai multă fascinație și mister, astfel încât să-i acaparezi atenția. Dacă ești singur(ă), ai toate șansele să întâlnești pe cineva de care să fii atras(ă), existând reciprocitate. La fel, dacă nu ai în plan iubirea, nu-i nimic! Sunt șanse să îți manifești creativitatea pentru a-ți întări încrederea în tine.
Joi și vineri este o perioadă potrivită muncii și dedicării asupra responsabilităților. Inovația și adaptarea ta la schimbări în acest sector este mare, așadar profită de această conjunctură și demonstrează-ți capacitățile, pentru a te bucura de o mărire de salariu sau de o avansare în viitor. Se întrevăd posibile altercații cu colegii sau sau unele rude apropiate.
Sâmbătă și duminică sunt zile greoaie pentru tine deoarece vei simți că orice ai face nu este bine. De suferit vor avea relațiile în care ești implicta(ă). Cei din jur nu te  mai înțeleg și, câteodată, nu te înțelegi nici tu. Nu este indicat să rămâi în casă deoarece se aprind foarte ușor discuțiile contradictorii. Cel mai bine este ca tu și partenerul (sau singur(ă), în cazul în care nu ai un partener) să mergeți sau să ieșiți cu prietenii.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei REGINA DE SPADE.
Această carte spune despre tine că ai trecut prin mari suferințe și de pe urma cărora ai rămas cu sechele în suflet. Îți este greu să îți deschizi inima în fața cuiva, indiferent cine este acesta. Totuși, Regina de spade spune că ești pregătit(ă) să înfrunți orice problemă, deoarece ai acumulat o înțelepciune care nu te lasă la greu. Merită să îți trăiești viața! Totodată, o femeie rece și inteligentă îți poate da sugestii foarte bune.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni este posibil să afli că unele persoane din anturajul tău nu apreciază sacrificiile pe care le-ai făcut pentru acestea. Însă tu știi ce ai de făcut și nu te lași cu una cu două.
Marți și miercuri apar șanse să ți se rotunjească bugetul și să te împaci cu unii membrii ai familiei tale. Rezolvi niște probleme din trecut, însă trebuie să faci uz de disciplină și să fii determinat(ă). Doar tu singur(ă) le poți rezolva, așadar nu încerca să te bazezi pe nimeni.
Joi și vineri apar șanse pentru a-ți îmbunătăți relația de iubire. Dacă ești singur(ă), nu sta în casă, ci ieși cu prietenii. Singurul impediment ar putea fi situația materială care este destul de precară. La fel, dacă ai pasiuni, hobby-uri, dedică-te acestora deoarece creativitatea ta este în forță și îți va fortifica personalitatea.
Sâmbătă și duminică este posibil să te confrunți cu unele probleme de sănătate. Responsabilitățile de la locul de muncă te apasă și de aici, apare stresul pe care îl combați destul de greu. În plus, sunt posibile dezacorduri cu persoane care fac parte din echipa ta sau cu unele rude apropiate. Cel mai bine este să te dedici muncii tale și responsabilităților pe care le ai de îndeplinit.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei 9 DE MONEDE.
Iată că această carte îți promite că în perioada care urmează vei avea unele satisfacții de care ai să fii tare mândru/mândră. Această carte îți spune că ești împlinit(ă) in toate punctele de vedere, chiar dacă tu nu observi asta. Privește-ți viața și vezi unde ai ajuns: ești exact la locul potrivit cu persoanele potrivite ție. Elimină tendința de a căuta nod în papură.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni va fi vizat sectorul financiar dar te vei descurca. Este posibil să ai de plătit niște taxe sau ca cineva, care ți-a promis ajutor, să se retragă. Este o zi favorabilă pentru a te dedica muncii deoarece persoanele care sunt responsabile cu avansarea ta să îți observe mai bine capacitățile.
Marți și miercuri este bine să te ocupi de studiu sau să te pregătești pentru examene, în cazul în care treci prin această etapă. Dacă nu, atunci socializează deoarece se întrevăd șanse de a face noi cunoștințe la care poți apela în viitor.
Joi și vineri apar probleme în familie sau în mediul în care îți petreci cel mai mult timp. În schimb apar șanse la locul de muncă și este posibil ca abilitățile tale să fie răsplătite. Totodată, este posibil să faci o achiziție pentru casă.
Sâmbătă și duminică apar niște probleme de ordin financiar: poate ai de plătit o datorie sau ai pierdut la un concurs. Relația cu partenerul (în cazul în care ești implicat(ă) într-o relație de iubire) funcționează bine și te simți fascinant(ă). Dacă ești singur(ă) sunt șanse să acaparezi atenția cuiva.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu ajutorul arcanei ASUL DE CUPE.
Iată o carte care îți spune că ai un as în mânecă în ceea ce privește iubirea. Este posibil ca în această perioadă iubirea și dorința pentru a iubi, cât și pentru a fi iubit(ă), este în creștere. Dar nu este vorba numai despre iubirea în cuplu, ci și de afecțiunea față de cei din jur, afecțiune care este reciprocă.  Așadar, înainte cu toate pânzele sus!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu