duminică, 25 martie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 26 martie – 1 aprilie


In această săptămână suntem provocați să conștientizăm și să ne folosim capacitățile. Este o perioadă în care trebuie să învățăm să ne distanțăm de obișnuințele și culcușul cald al căminului pentru a începe să construim ceva cu puterile noastre, fără ajutorul nimănui. Inițial, aceasta ar trebui să fie intenția noastră, iar dacă apare un ajutor extern, cu atât mai bine, nu-i așa?
 Conjuncția Venus – Uranus ne poate aduce schimbări în domeniul social și financiar. Conjuncția Marte-Saturn poate frâna anumite activități însă pentru a le pune la punct mult mai bine și mai precis în scopul unor rezultate pozitive și constructive. Luna Plină din Balanță ce va avea loc sâmbătă 31 martie ne va aduce dorința de a regla anumite relații, de a pune punct unor relații care nu aduc nimic bun decât numai piedici și obstacole.
În plus, din punct de vedere tarologic, atmosfera acestei săptămâni este destul de provocatoare pentru a ne scoate din zona de confort, dar nu în sensul negativ al cuvântului, ci în sensul motivării, încurajării, avântului, fiind absolut necesare pentru atingerea scopurilor. Prezența preponderentă a cărților de curte denotă o mare influență a lumii externe, din afara căminului. Contactele sociale sunt foarte importante în această perioadă.

Zodia/ascendentul BERBEC

Ai un început de săptămână destul de bun, așadar trebuie să profiți de acest fapt și să te ocupi de acele activități care îți fac plăcere, să te dedici relației cu partenerul, să ieși în societate. Dacă ai în program o călătorie, aceasta îți va fi de bun augur. În fine, profită de aceste zile și fă tot ce crezi că îți face bine deoarece vei avea succes. Nu uita că trebuie să te conformezi cerințelor șefilor sau superiorilor de care depinde avansarea ta în carieră. Aici nu prea ai de ales decât să te conformezi regulilor dacă vrei ca în viitor să îți meargă bine.
Mijlocul săptămânii îți aduce o bună colaborare la locul de muncă. Știi exact ce ai de făcut iar șefii par mulțumiți de tine. Dacă punctezi acum asupra carierei, ai mari șanse de reușită.
Sfârșitul săptămânii îți aduce ceva neînțelegeri în cuplu și nu numai. De fapt, relațiile cu cei din jur sunt extrem de instabile deoarece aceștia te văd foarte agitat(ă) și chiar agresiv(ă) în unele manifestări ale tale și nu știu cum să interpreteze ceea ce tu le arăți. Intenția ta este una bună, însă datorită conduitei tale riști să greșești ținta. Cel mai bine încearcă să rezolvi disputele conjugale printr-o plimbare braț la braț cu partenerul. Dacă vrei să pui punct unei relații, gândește-te bine înainte, pentru a evita suferința.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana 3 DE MONEDE.
Această carte îți spune că ai șanse de a realiza multe lucruri pe care le dorești datorită colaborării. Se întrevede o perioadă fructuoasă din care vei culege roadele unui plan sau scop binestabilit dinainte cu persoane competente sau datorită unor consulențe profesionale. Este indicat să asculți și părerile celorlalți deoarece aceștia pot avea idei care vor da startul reușitei tale.

Zodia/ascendentul TAUR

La începutul săptămânii se întrevăd unele schimbări în familie sau în mediul căminului tău. Se pare a fi niște schimbări pozitive care te pun în acțiune și de pe urma acestei acțiuni vei avea multe avantaje și siguranță emoțională. Sunt posibile, totuși, certuri și dezacorduri cu ceilalți, mai ales cu partenerul de viață cu care ai de reparat sau reconstruit ceva.
Pe la mijlocul săptămânii apar oportunități de a te bucura de timpul tău liber așa cum îți dorești, să te ocupi de ceva ce îți face plăcere, să faci planuri și să organizezi o vacanță sau o ieșire cu familia. Este posibil să primești vești bune de departe sau niște vești pe care le aștepți de ceva vreme. Cu toate acestea, banii reprezintă motivul pentru care poți fi mai deprimat(ă) în această perioadă.
Sfârșitul săptămânii apar responsabilități la locul de muncă și este posibil să îți faci griji pentru starea sănătății tale. La fel, este posibil să nu ai chef de contacte cu ceilalți, fiind ceva mai retras(ă) în această perioadă și preferi să îți vezi de treaba ta în liniște, nestigherit(ă) de nimeni. Această retragere momentană îți va face bine, te va apropia mai mult de familie.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana CAVALERUL DE BÂTE.
Această carte îți spune că vei avea multă energie pentru a pune la punct unele chestiuni. Rezultatele pot să apară chiar imediat dacă acționezi și nu te dai în lături. Cert este că nu-i  timpul și nici momentul să te odihnești, ci dimpotrivă, trebuie să acționezi pentru a avea beneficiile dorite. Rectifici anumite situații din trecut pe care le pui la punct și le vei da cursul dorit de tine.

Zodia/ascendentul GEMENI

La începutul săptămânii se întrevede o bună colaborare cu cei din jur. Ești fascinant(ă) și sigur(ă) pe tine, chiar se vede o creștere a autostimei și acest fapt conduce spre multe realizări în sfera socială în această perioadă. Nu este indicat să ai astfel de manifestări la locul de muncă deoarece riști să fii interpretat(ă)  greșit sau ca fiind mult prea plin(ă) de sine și să fii, astfel, exclus(ă) din anumite colaborari care ți-ar putea aduce un câștig.
Mijlocul săptămânii îți aduce ceva probleme relaționale, mai ales cu membrii familiei dar și cu partenerul. Vei avea o tendință de a fi mai retras(ă) cu aceștia, probabil datorită unor probleme acumulate în sfera profesioanală sau te simți neapreciat(ă) suficient. Cel mai bine este să folosești această tendință de retragere în scopul reușitelor profesionale, să îți vezi de îndatoririle pe care le ai la serviciu deoarece se întrevede baza unui bun câștig.
Sfârșitul săptămânii va veni cu mici probleme financiare: ori ți se întârzie returnarea unor datorii, ori partenerul sau cei care aduc bani în casă dispun de puține finanțe, lucru care îți va afecta buna dispoziție într-o mică măsură. În schimb te poți bucura de timpul liber pe care ți-l vei petrece practicând acele activități care te bucură: hobby, joaca cu copiii tăi sau, dacă nimic din toate acestea, poți să îți seduci partenerul sau, dacă ești singur(ă), să flirtezi. Nu este bine să stai în casă, decât dacă te ocupi cu ceva care îți face o mare plăcere.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana PAJUL DE BÂTE.
Această carte îți spune că ești în așteptarea unor vești sau propuneri. Este vorba despre confirmarea unor acțiuni, activități care te vor scoate din matcă și te provoacă să ieși la lumină pentru a începe ceva care îți aduce energie, bunădispoziție și, nu în ultimul rând, prosperitate.

Zodia/ascendentul RAC

Pe la începutul săptămânii vei fi foarte confuz(ă) în ceea ce privește sectorul profesional și material. Pe deoparte îți dorești să îți rotunjești bugetul știind că trebuie să renunți la timpul liber, pe celaltă parte, îți vine foarte greu să o faci. Se pare că nu prea ai de ales decât să te conformezi regulilor ce ți se impun dacă vrei să reușești să-ți schimbi situația financiară precară. De aceea, te sfătuiesc să te concentrezi asupra carierei, asupra serviciului și îndatoririlor deoarece se întrevăd câștiguri, dacă nu acum, cu siguranță vor veni în viitorul apropiat. Faima și aprecierea ta vor fi în creștere.
Mijlocul săptămânii îți aduce o perioadă în care îți vei descreți fruntea și te vei simți mai relaxat(ă) decât în primele zile. Important să nu lași himerele și temerile să te cuprindă. Este bine să te concentrezi acum asupra relațiilor tale, asupra partenerului în cazul în care nu ești singur și asupra posibilității de contact cu ceilalți. Dacă ai de dat examene, ești favorizat(ă).
Sfârșitul săptămânii vine cu situații ce perturbă liniștea din căminul tău. Poate ești obligat(ă) să iei niște decizii rapide, condimentate cu certuri care te scot din mediul tău. Sau poate trebuie să te asociezi unor persoane care ție nu îți plac. Se întrevede totuși o îmbunătățire a situației materiale.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana 5 DE CUPE. Această carte îți spune că vei fi cuprins(ă) de tristeți și regrete după un trecut care s-a scurs și nu mai are importanță pentru tine, însă tu preferi să te cramponezi în ceea ce ai pierdut. Cartea îți spune să ieși rapid din astfel de situații deoarece lângă tine se află prezentul care este plin de oportunități pe care tu preferi să nu le vezi, tocmai datorită plângerii tale după tot ce a fost cândva. Lasă trecutul în spate și ai să vezi ce bine o să-ți meargă!

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii îți aduce o serie de nemulțumiri în ceea ce privește cariera și familia. Te preocupă faima și reputația ta. De parcă nu ar fi acestea de ajuns, nici relația cu partenerul nu te mulțumește: probabil ai mai multă nevoie de atenție din partea acestuia însă partenerul nu înțelege ce trebuie să facă. Încearcă să nu iei prea drastic situația din aceste zile deoarece poți comite o greșeală. Nu da atenție emoțiilor deoarece acestea sunt fluctuante, ci oferă tu ceea ce vrei să primești: oferă atenție partenerului, ia-ți partenerul de mână și plecați undeva, chiar și într-o mică plimbare, important este să ieșiți undeva. Tot în această perioadă, este posibil să primești unele vești bune de departe sau pe care le aștepți de ceva vreme. Este bine ca în aceste zile să te ocupi de ceea îți face plăcere, de acele activități în care găsești delectare: așa îți vei găsi vocația, în cazul în care nu ai găsit-o încă.
Mijlocul săptămânii îți aduce o nesiguranță financiară. Ești nemulțumit(ă) de câți bani câștigi. În aceste zile ai șansa să îți fortifici modalitatea de a munci pentru a fi mai productiv(ă), ca apoi rezultatele să se vadă sub forma unor bonusuri sau plăți suplimentare. Dacă ai nevoie de ceva îndrumări, cel mai bine este să apelezi la cineva din familie.
Sfârșitul săptămânii îți aduce ceva probleme de departe. Dacă pleci într-o călătorie, asigură-te că ai verificat totul și fii atent(ă) la drum. Starea de sănătate îți poate crea unele probleme. Este posibil ca unii prieteni să te dezamăgească, însă este o perioadă potrivită pentru a cunoaște persoane noi cu care rezonezi, așadar nu ezita să mergi într-o sală de sport, de lectură, într-o cafenea mai selectă  sau să participi la unele activități sociale.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana 3 DE CUPE.
Iată o carte care îți promite că vei avea parte de voie bună. Apariția acestei cărți demonstrează că te vei simți bine în această perioadă, cu toate că nu te ocolesc problemele. Cert este că ai un alt atașament față de cei din jur, mult mai prietenos și dispus(ă) să te bucuri împreună cu cei de lângă tine. Este posibil ca în această perioadă să participi la o reuniune, la o sărbătoare în care te vei simți bine. Totodată, cartea îți spune că viața ta nu este atât de rea, așa cum crezi uneori, ci ai multe motive pentru care să mulțumești vieții și să fii fericit(ă).

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii va fi o perioadă în care ești mai retras(ă), dar nu din obligație, ci din propria ta inițiativă: nu prea ai chef de contacte decât cu persoanele pe care le simți aproape de tine. Fii atent(ă) la sincronizări, la semnele din această perioadă, deoarece ai să primești unele răspunsuri și confirmări: zona intuiției tale este foarte activă, așadar bucură-te de acele momente de solitudine. Totodată, este posibil să ai unele neplăceri din partea unor persoane cu care intri zilnic în contact.
Mijlocul săptămânii este o perioadă destul de dificilă în care va trebui să distribui o echilibrată atenție atât familiei tale, cât și sectorului carierei, dacă vrei ca totul să meargă în favoarea ta. În familie ți se cere să fii ceva mai exapansiv(ă) și jovial(ă) pe când cu șefii sau cu superiorii tăi trebuie să fii versatil(ă) și adaptabil(ă) la situațiile care ți se prezintă. Tot acum, în relația ta cu partenerul pot să apară ceva controverse însă, cu un plus de pasiune și intimitate, totul se va rezolva foarte ușor. Este o bună perioadă pentru a ieși undeva cu partenerul, și dimpotrivă, dacă nu ai partener și îți dorești să cunoști pe cineva, ieși undeva numai nu sta în casă.
Sfârșitul săptămânii apar șanse în carieră, în a fi răsplătit(ă) pentru eforturile tale. Orice faci în această privință, ai șansele de a fii susținut(ă). Însă, atenție, este posibil să pierzi niște bani datorită unor capricii sau să nu îți poți permite să îți cumperi obiectele pe care le dorești foarte mult. Nu este bine să faci tranzacții sau investiții importante.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana CAVALERUL DE CUPE.
Iată că această carte îți spune să te pregătești emoțional deoarece va fi o perioadă destul de efervescentă din punct de vedere sentimental. Este posibil să primești vești bune și mult așteptate de la cineva care o să te bucure. Tot acum, este posibil să primești o ofertă care să ți se pară și să fie promițătoare. Această carte îți spune că este bine să îți asculți inima, să asculți de ceea ce simți tu în profundul inimii tale deoarece vei avea o experiență frumoasă.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii îți aduce ceva probleme relaționale, mai ales în societate sau la locul de muncă. Este posibil să nu te simți apreciat(ă), poate și datorită sensibilității exagerate a acelora cu care intri în contact. Important este că treci repede peste acest incovenient și vei reuși să realizezi o bună comunicare cu cei din jurul tău chiar și cu persoanele necunoscute. Este posibil să te afecteze plata unor taxe, deoarece se întrevede o cheltuială sau o datorie mai veche de plătit.
Pe la mijlocul săptămânii te va preocupa simptomele unei afecțiuni. În această perioadă vei rezolva niște probleme din trecut și aici vei primi sprijin din partea familiei. Tot acum se întrevăd șanse pentru a găsi metode de restabilire economică și vei avea o bună relație cu superiorii sau autoritățile.
Spre sfârșitul săptămânii apar problemele relaționale, mai ales acelea pe care nu ai reușit să le rezolvi la începutul săptămânii. Vei avea tendința să vezi în orice acțiune maifestată de ceilalți ca fiind plină de agresivitate. Pentru a evita disputele care pot conduce la ruperi de relație, mai bine concentrează-te asupra unui proiect în care sunt implicate persoane cu care rezonezi. Ai mari șanse să legi prietenii care se vor dovedi de ajutor în viitorul tău. Dacă vrei ca relația cu partenerul să fie Ok, este indicat să nu stați în casă ci să ieșiți, să mergeți undeva unde vă simțiți bine.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana 4 DE BÂTE.
Această carte îți spune că va fi o perioadă în care te vei simți bine alături de cei din jurul tău. Este posibil să participi la o sărbătoare sau la o petrecere, chiar și doar în familie, petrecere în care ai să te simți acceptat(ă) și vei primi cu multă bucurie sosirea unor invitați. În ciuda problemelor cu care te confrunți în ultima vreme, iată că nu îți vor lipsi momentele de fericire. Așadar, nu îți rămâne decât să le savurezi!

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii ți se va părea destul de obositoare însă vei fi mulțumit(ă) de rezultatele muncii tale. Este o bună perioadă pentru a face schimbări în carieră deoarece dispui de multe șanse să fii apreciat(ă) de șefi sau de superiorii de care depinde avansarea ta profesională.
Mijlocul săptămânii îți aduce chef de a socializa și de a te implica în societate. Ai mari șanse să iei legătura cu persoane importante pentru tine care te pot ajuta. Dacă ai în plan să studiezi sau să dai un examen, ești favorizat(ă). Și comunicarea în cuplu se îmbunătățește. Doar partea financiară îți poate da bătăi de cap.
Pe la sfârșitul săptămânii apar probleme în mediul în care trăiești: ori descoperi că cineva în care ai avut încredere a dat bir cu fugiții și s-a retras, ori apar unele restricții sociale. Te vei simți prins(ă) într-o capcană. În plus poți avea și unele probleme de sănătate. Cel mai bine este să te ocupi de familie, să cauți susținerea acesteia. Din partea familiei vei avea unele surprize plăcute. În plus, este bine să te concentrezi asupra carierei și asupra modalităților de a face bani mai mulți prin intermediul unui câștig suplimentar de la locul de muncă.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana CAVALERUL DE MONEDE.
Această carte îți spune că această perioadă este caracterizată de o așteptare, dar cu o bună finalitate. Aștepți o confirmare sau un verdict de pe urma cărora poți avea avantaje financiare. Cert este că va veni o perioadă destul de bună din acest punct de vedere în care poți vedea rezultatele muncii tale.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii îți va aduce multe surprize plăcute. Ar putea fi vorba despre vești mult așteptate sau despre o deplasare pe care o dorești demult timp. Cert este că nu vei avea timp să te plictisești, mai ales că te vei ocupa de activități care îți fac plăcere și te bucură. Problemele financiare sunt destul de accentuate în această perioadă și ești obligat(ă) să te supui unei restricții însă acest lucru nu te împiedică să te bucuri de alte oportunități ce îți apar în cale.
Pe la mijlocul săptămânii relațiile cu ceilalți devin obositoare, mai ales acelea ce țin de cariera ta. Ți se cere să fii concret(ă), ordonat(ă) și practic(ă) în ceea ce privește sfera profesională. La fel, persoanele importante pentru tine au mari pretenții de la tine și ești mai ușor supus(ă) criticilor. Important este că  în acest fel poți câștiga mai mult sau obții niște favoruri financiare care te vor ajuta să te ridici. Nu încerca să-i obligi pe ceilalți să comunice cu tine și să facă cum crezi tu: oricum treci printr-o perioadă care nu este tocmai potrivită pentru a conduce tratative. Așteaptă sfârșitul de săptămână pentru asta.
Pe la sfârșitul săptămânii vei avea șanse să ai contact cu persoane care te pot ajuta sau care îți vor oferi unele idei foarte bune pentru scopurile tale. Este momentul să socializezi, să faci tratative pentru a ajunge la o bună înțelegere. La fel, se anunță o bună perioadă pentru cine are probleme în cuplu. Lipsa banilor te va deprima, la fel și imposibilitatea de a te bucura pe deplin de timpul liber sau de activitățile care îți fac plăcere, însă toate celelalte merită sacrificiul tău.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana REGINA DE SPADE.
Această carte îți spune că ai trecut prin multe suferințe care acum te-au călit și știi cum să faci față problemelor cu care te confunți. Ai acumulat multă înțelepciune și este bine ca în această perioadă să o folosești și să îți aduci aminte că trebuie să ai o atitudine disciplinată pentru a merge mai departe. Orice exces nu este de partea, dimpotrivă, poți plăti scump pentru orice lipsă de autocontrol. Regina de spade spune că o atitudine calculată îți va fi mai mult decât folositoare. La fel, o persoană feminină din anturajul tău care, în aparență, se prezintă cu o atitudine rece, îți va da unele sugestii bune chiar dacă ți se par destul de rigide.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Ineputul săptămânii debutează cu o oarecare tendință spre interiorizare pe care o vei considera absolut necesară pentru a-ți pune la punct unele chestiuni ce te privesc în mod personal, fie că privesc banii, fie legăturile tale sociale. Este o bună perioadă pentru a rezolva ceva din trecut cu familia. Se întrevăd reușite în familie cu toate că, de la un timp, există fel și fel de dezacorduri.
Mijlocul săptămânii îți aduce bucurie în activitățile de care te ocupi cu plăcere. Ori primești vești bune, ori pleci undeva, ori  te bucuri de susținerea venită din partea unor persoane importante. La fel, relația de cuplu poate avea parte de unele înbunătățiri. În niciun caz nu este indicat să irosești această perioadă stând închis(ă) între patru pereți.
Sfârșitul săptămânii se anunță destul de obositor. Ești obligat(ă) de circumstanțele în care te afli să fii maleabil(ă) și comunicativ(ă) cu partenerul de viață, cu superiorii sau cu șefii, în cazul în care muncești în aceste zile. La fel, pentru a fi apreciat(ă) este bine să renunți acum la tendința de a avea mereu dreptate sau la tendința de a te certa din orice. Include armonia în viața ta, barem în aceste zile. Este bine să nu ieși prea mult în evidență impunându-te. Momentele de solitudine te vor calma și te vor relaxa.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana SOARELE.
Această carte îți spune că vei fi înconjurat(ă) de o multitudine de avantaje în această perioadă. Vei avea motive să te bucuri de viață și de tot ce îți oferă ea. Chiar dacă treci prin momente tulburi, această carte îți aduce aminte, dar și motive totodată, pentru a te bucura. Poți primi vești bune sau poți primi confirmarea unei realizări care te va face să jubilezi.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Pe la începutul săptămânii vei acorda mai multă atenție parteneriatelor și relației de cuplu. Ești fascinant(ă) și comunicativ(ă) mai puțin cu membrii familiei tale dar și cu cei de care depinde cariera ta deoarece crezi  că acțiunile și sugestiile acestora îți pun limite. În schimb, relația de cuplu se îmbunătățește. Este favorizată socializarea.
Mijlocul săptămânii vei simți nevoia să îți pui ordine în gânduri și în ceea ce vrei să faci pe viitor. Este posibil să te cuprindă o stare de depresie datorită problemelor financiare cu care te confrunți și mai ales datorită faptului că nu îți poți permite să faci unele cheltuieli. Este bine să știi că familia te sprijină și momentele acestea de solitudine îți vor face bine. Cel mai bine este să te concentrezi asupra profesiei, carierei tale deoarece vei avea de câștigat de pe urma sacrificiului tău.
Pe la sfârșitul săptămânii ești nevoit(ă) să faci o călătorie care nu te mulțumește pe deplin. Unicul avantaj ar fi că te întâlnești cu unele persoane care te bucură să le vezi. Poate există acest incovenient și datorită unor probleme de sănătate care îți dau bătăi de cap.

Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana 6 DE CUPE.
Această carte îți spune că te vei întâlni cu persoane care au marcat trecutul tău. Persoane care te bucură că le întâlnești. Această perioadă te face să călătorești înapoi în timp și să îți retrăiești momentele fericite alături de persoane speciale. Cert este că această carte îți spune că momentele frumoase din trecutul care au contribuit la fericirea ta, nu trebuie date uitării deoarece acestea fac mult bine sufletului tău.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii îți aduce o mare capacitate de muncă și ești motivat(ă) financiar, chiar dacă în ultimul timp acest sector șchiopătează. Unele probleme de sănătate te deranjează sau o deplasare pe care ești nevoit(ă) să o faci, îți creează probleme. Relația cu familia funcționează bine și ai șansa să rezolvi unele probleme din trecut.
De la mijlocul săptămânii ești mult mai atent(ă) cu  parteneriatele pe care le ai, mai ales acelea care vizează partenerul de viață. Sunt șanse de a colabora și de a avea proiecte fructuoase dacă socializezi și te integrezi în grupuri sau în societate. Chiar și voluntariatul îți poate aduce multe beneficii cunoscând oameni noi care îți pot da o mână de ajutor în viitor. În schimb, în familie și în carieră îți este necesară o bună doză de adaptabilitate, versatilitate și deschidere pentru a avea succes.
Sfârșitul săptămânii îți aduce o multitudine de probleme financiare: poți avea taxe de plătit sau unii bani pe care îi aștepți întârzie să apară. Se pare că ești nevoit(ă) să scoți bani din portofel pentru unele cheltuieli neașteptate. Dacă muncești în aceste zile ai mari șanse de reușită deoarece ai o mare capacitate de muncă. Dacă nu, atunci momentele de solitudine ți-ar putea pune ordine în gânduri și în priorități.

 Tarotul îți va fi alături și te va ghida în această perioadă prin arcana REGELE DE CUPE.
Această carte îți spune că ai posibilitatea, ca printr-o atitudine sinceră și iubitoare, să cucerești pe cine vrei tu. Nu este neapărat vorba doar despre iubire romantică, ci și despre acea iubire pură și sinceră față de proprii copii, nepoți sau față de alte persoane apropiate. Chiar și dedicarea în îngrijirea unui bolnav îți poate aduce oportunități și reușite deoarece vei fi apreciat(ă) de persoane care te pot ajuta în viitor. La fel, se poate spune și despre apariția unei persoane blânde, care se ghidează după sentimente, este posibil să te sprijine emoțional, lucru de care ai nevoie în această perioadă.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu