marți, 13 martie 2018

PENTRU FIECARE ZODIE - JUPITER RETROGRAD ÎN SCORPION– ce trebuie să faci până în 10 iulie



Am ales ca pentru acest fel de previziuni, referitor la Jupiter Rx în Scorpion, să folosesc un set de carduri concepute de Doreen Virtue, „Ghidul Îngerilor”.
Îngerii sunt entități cu graduri mari de evoluție, față de noi, oamenii. Ei fac parte dintr-o altă dimensiune în care conștiința se află pe trepte mai înalte. Sunt mesagerii care ne învață de bine sau de rău, totodată. Pot fi un ajutor sau nu,  depinde ce facem noi cu informația primită.
Ca un exemplu, spun că îngerii dăinuiesc de când lumea în toate culturile popoarelor de pe acest Pământ, nu numai în creștinism. Prefer să-mi îndrept atenția spre Prometeu din „legendele” Olimpului ale Greciei Antice. Prometeu este un titan, înger, un mesager care a fost mereu de partea omenirii. Acesta s-a pus în pericol pentru omenire: a furat de la zei focul pentru a le dărui oamenilor. Este bine? Este rău? Depinde cum știm să mânuim focul, în ce scopuri.... Zeii credeau că nu suntem pregătiți pentru a avea la îndemână un astfel de dar. Rezultatele le știm...
Un alt exemplu de înger este Hermes sau Mercur din cultura greco-romană, semi-zeul mesager care era puntea dintre cele două lumi: cea materială și cea spirituală.
Să nu uităm de Lucifer sau Satana, îngerul frumos, de lumină, care a ales calea răzvrătirii. Tot un înger este. La fel și „demonii” care îl însoțesc: și aceștia fac parte din rangul îngeresc.
Noi decidem, însă, cui preferăm să-i dăm ascultare.
Setul acesta de cărți este conceput pe baza mesajelor primite de Doreen de la îngerii buni, adică de la cei care au interesul ca omenirea să evolueze.
Pentru cei interesați să citească ce am scris despre acest subiect cu ceva timp în urmă, îi invit să acceseze următoarele link-uri: http://astro-tarologie.blogspot.it/2017/10/jupiter-in-scorpion-pentru-un-de-zile.html 
Așadar, să începem...  


Zodia/ascendentul BERBEC

Încearcă să te oprești puțin din ceea ce faci. Poate ai luat un mare avânt fără să te asiguri în prealabil, poate nu ai calculat toate riscurile la care te vei supune în viitor. Acum este momentul să iei o mică pauză și să gândești, să plănuiești să faci strategii care mai de care mai productive. Ia-o încet dar sigur și fără prea mult tam-tam! Câteodată lucrul în liniște și misterul fac casă bună cu reușita personală la care aspiri.

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să te PREMIEZI. Dacă te-ai concentrat în ultima vreme asupra muncii sau asupra oricărui alt domeniu care ți-a acaparat toată atenția, acum este momentul să iei o pauză și să te recompensezi. Trebuie să stabilești echilibrul dintre a da și a primi. Dacă una dintre aceste două talere nu este la nivel cu cealaltă, riști să fii nemulțumit sau să cazi pradă disperării sau depresiei.

Zodia/ascendentul TAUR

Poate ai avut șansa să lucrezi la fortificarea relațiilor tale și nu ai făcut-o. Ți-a scăpat printre degete și știi acest lucru. Să știi că nu este totul pierdut! Acum ai oportunitatea de a conlucra cu partenerul, să arăți persoanelor pe care le dorești aproape că ții la ele și la dorințele lor. Jupiter Rx îți spune că trebuie să ieși din casă, să nu fii speriat de lume, dimpotrivă, să te implici în felurite moduri și activități sociale. Așa vei pune bazele unor noi colaborări sau le vei întări pe cele deja existente.

 Ghidul Îngerilor te îndeamnă să te BUCURI. Este momentul să te bucuri și să arăți recunoștință pentru ceea ce ai. Dacă ai pe cineva alături, bucură-te că există și fă-i cunoscut sentimentul tău. Este un moment bun pentru a te bucura de persoanele, prietenii, rudele care te înconjoară și să te bucuri împreună cu ele.

Zodia/ascendentul GEMENI

Este posibil să fi pierdut unele oportunități care ți s-au oferit la locul de muncă sau la locul unde îți petreci cel mai mult timp. Acum ai ocazia să le întorci din nou la tine prin dedicare și muncă. Jupiter Rx îți spune că trebuie să faci ceea ce îți cer responsabilitățile pentru a clădi un raport durabil și pacific cu superiorii, șefii sau cu autoritățile. Este momentul să muncești pentru a te face apreciat. Este momentul pentru anumite sacrificii din partea ta pentru a câștiga ceea ce aspiri. Acordă mai multă atenție organismului tău.

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să primești ABUNDENȚA. Vor fi ocazii în care apar șanse să îți rotunjești situația finaciară dar pentru asta trebuie să muncești. Știu, nu-i nimic nou sub soare din ceea ce spun, însă cardul îți transmite că acum, în această perioadă, ai mai multe șanse să fructifici și să culegi roadele muncii tale, adică nu vei munci în van, cum ți s-a întâmplat de multe ori.

Zodia/ascendentul RAC

Este timpul să acorzi mai mult timp iubirii și activităților care îți aduc bucurie și plăcere. Poate că în ultimul timp ai pierdut câteva ocazii, însă acum ai șansa să lucrezi la acest sector dedicat în scopurile enumerate mai sus. Dacă vrei să îți înfrumusețezi relația, acum este o bună perioadă să muncești la ea. Partenerul este mult mai receptiv. Tot acum sunt șanse să muncești la ceea ce îți place să faci. Așadar, treci la treabă!

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să introduci în viața ta AER PROASPĂT. Este momentul să îți oxigenezi gândurile, dorințele și relațiile. Pune-ți la treabă creativitatea și capacitatea de a conlucra la fericirea ta și a celor din jurul tău. Este momentul să aduci ceva nou în casă, ceva sănătos și să petreci mai mult timp în natură cu persoanele pe care le iubești.

Zodia/ascendentul LEU

Ai pierdut poate anumite ocazii în care puteai să faci pace cu propria ta familie sau cu cea de origine, cu trecutul tău. Nu este încă totul pierdut! Jupiter Rx îți spune că este timpul să lucrezi la îmbunătățirea raportului cu familia, cu mediul intim în care îți petreci timpul liber. Trebuie să îți folosești sensibilitatea, să faci niște compromisuri pentru a obține rezultatele pe care le aștepți. Nu uita că sângele apă nu se face!

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să VEZI DOAR IUBIRE în tine cât și în persoanele care te înconjoară. Multe din problemele pe care le ai, se datorează faptului că nu îți exprimi iubirea și aprecierea față de persoanele în cauză. Încearcă, ca în această perioadă, să acorzi mai multă atenție felului cum te comporți cu cei de lângă tine, cu familia și rudele tale. Dacă oferi iubire, primești iubire, chiar dacă tu nu vezi lucrul acesta.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Este posibil să te simți destabilizat datorită unor pierderi. Este vorba despre relațiile cu prietenii și cu rudele apropiate. Ai șansa acum, cu Jupiter Rx, să repari ceea ce ai stricat, poate cu bună intenție. Ai șansa să iubești și să te simți iubit. La fel, studiul și cercetarea sunt foarte importante, așadar dacă ai de învățat, bate fierul cât este cald: pregătește-te pentru examene.

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să te CONCENTREZI ASUPRA SERVICIILOR față de ceilalți. Practicând amabilitatea și fiind disponibil celorlalți îți va aduce un surplus de bucurie. În această perioadă ai nevoia de a te simți util și apreciat pentru ceea ce faci. Faptele tale bune nu vor rămâne nerăsplătite!


Zodia/ascendentul BALANȚĂ

În toată acestă perioadă este bine să îți „repari” situația materială. Poate ai avut șanse să intervii asupra posibilității de a-ți mări bugetul și nu ai făcut-o, ai scăpat șansa. Dar nu-i târziu: Jupiter Rx îți oferă din nou posibilitatea de a te relansa material, să îți (re)descoperi valorile. Important să ai încredere în tine și în ceea ce știi să faci. 

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să te ÎNRĂDĂCINEZI. Încearcă să îți cauți rădăcinile, să iei contact mai mult cu natura și să te ocupi de planul material al vieții tale, fără să uiți de planul spiritual. Un echilibru între aceste două planuri îți va aduce mari binecuvântări în această perioadă.

Zodia/ascendentul SCORPION

Ai de reparat ceva la personalitatea ta, la caracterul tău. De când cu Jupiter în zodia ta, sigur ai observat niște schimbări în propria atitudine față de ceilalți. Și tu știi că ai greșit față de ceilalți, chiar dacă nu recunoști pe față. Acum Jupiter Rx îți aduce ocazia să repari „stricăciunile” ce le-ai făcut. Din fericire, nu este totul pierdut. Ai șansa să te șlefuiești, să cauți acele parteneriate care te fac să te simți tu însuți și să îndrepți unele atitudini.

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să îți INTERZICI SĂ FII ÎNGRIJORAT. Încearcă ca în toată această perioadă a lui Jupiter retrograd, să uiți de preocupări și să începi să iubești și să ierți. Știu, este greu, dar această carte spune că merită să încerci. Poate că este timpul să nu te mai focusezi doar asupra greșelilor tale,  asupra greșelilor celorlalți, ci este timpul de a te iubi așa cum ești, de a-i iubi așa cum sunt ceilalți.
Nu sunt genul să împrăștii iubire în stânga și în dreapta, dar din moment ce cardul asta îmi arată să îți spun, atunci chiar asta fac. Cu siguranță, merită să încerci!

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Cu siguranță, în această perioadă, Jupiter Rx te îndeamnă să înveți ce este acela sacrificiul de a sta puțin în solitudine. De aici vei prinde putere... Când ai meditat ultima dată? Sau când te-ai conectat cu Divinul? Este momentul să forezi în trecutul tău, să faci pace cu cei apropiați, cu cei dragi, cu părinții și frații tăi etc. Este o perioadă în care apare șansa să restabilești acele legături cu originile tale și nu strică puțin sacrificiu din partea ta. 

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să OBSERVI SEMNELE. Este momentul să îți dezvolți intuiția, să asculți vocea interioară și să observi sincronicitățile din viața ta. Dacă ai pierdut pe cineva drag, acesta este cu tine, se află lângă tine și te ghidează. Important este să fii atent la semnele ce ți le trimite iar pentru asta îți trebuie liniște, solitudine și pace interioară. Este momentul să prinzi o pauză pentru a te ocupa și de latura spirituală a vieții tale.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Este momentul să îți reconsideri contactele și socializarea. Este posibil să fi pierdut de curând câteva oportunități iar acum ai șansa să prinzi celălalt tren. Fă tot posibilul ca în această perioadă să ieși în societate, să intri în grupurile de oameni cu care rezonezi, să iei legătura cu persoane sus puse, chiar dacă asta înseamnă să scoți ceva bani din buzunar. Jupiter Rx îți spune că nu poți da înainte dacă nu ai alături de tine persoanele potrivite care să te sprijine în scopurile tale.

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să ACCEPȚI. Trebuie să îi vezi pe ceilalți cu alți ochi decât ai făcut-o până acum. Trebuie să înțelegi că fiecare ființă este un copil al lui Dumnezeu și are rolul său pe acest Pământ. Nimeni nu trebuie să fie așa cum vrei tu, ci fiecare are misiunea sa specială așa cum ai și tu. Important este să găsești acele persoane cu care rezonezi și pentru asta trebuie să accepți anumite condiții.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Dacă au trecut pe lângă tine oportunități de a te afirma în carieră, să știi că nu este totul pierdut. Acum este momentul să începi să „lucrezi” la imaginea ta care să coincidă cu cerințele locului de muncă în care vrei să te afirmi. Ai mari șanse să fii apreciat însă nu gratis: trebuie să înveți să ai o anumită conduită, să se vadă că te dedici firmei, societății. Nu este momentul să te răzvrătești dacă vrei să îți păstrezi acest job. 

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să TE PURIFICI ȘI SĂ TE DEZINTOXICI. Trebuie să lucrezi puțin la „curățenia” vieții tale. Să-ți stabilești prioritățile sănătoase și să elimini ceea ce îți întoxică viața. Ordine și disciplina trebuie să fie cuvintele tale de bază și să le pui în practică. Ai grijă și de mediul în care trăiești, de casa ta, de organismul tău și ce fel de hrană consumi.

Zodia/ascendentul PEȘTI

În această perioadă ai șansa să te (re)ocupi de cunoașterea elevată, să privești altfel viața decât ai făcut-o până acum, să te ocupi de spiritualitate și să o înțelegi, totodată. Dacă ai pierdut unele ocazii de a călători, spre exemplu, în locuri care ți-ar fi schimbat modul de a vedea lucrurile, acum este timpul să începi o reconectare cu studiul și cu cercetarea. Călătorește dacă ai posibilitatea financiară, studiază și cercetează alte culturi, învață despre alte popoare. Dacă te afli peste hotare, nu pierde timpul, ci apucă-te să cunoști istoria locului în care te afli. Îți va fi de mare ajutor. Jupiter Rx știe ce face de te îndrumă să faci astfel. Vei întâlni persoane care îți pot da o mână de ajutor. 

Ghidul Îngerilor te îndeamnă să SCHIMBI DIRECȚIA. Schimbările prin care treci sunt ghidate de divinitate pentru a învăța să ajungi la scopurile tale. Trebuie să treci prin anumite situații care îți vor îmbogăți cunoașterea, lucru ce va fi de partea ta în planurile pe care ți le-ai făcut. Cardul îți spune că nu ești singur: cineva de acolo SUS, te iubește și este alături de tine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu