vineri, 30 martie 2018

VENUS ÎN TAUR 31 martie – 24 aprilie și ce aduce fiecărei zodii


Venus, zeița frumuseții și a iubirii, născută din spuma mării, ajunge acasă. Aici, în zodia Taur, ea se va manifesta pentru noi în toată splendoarea sa, determinându-ne să prețuim iubirea, bunăstarea materială și, nu în ultimul rând, cea spirituală.
Acum vom înțelege mai profund zicala „dragostea trece mai întâi prin stomac”, adică dispunând de iubire, de armonie cu cei dragi din jurul nostru, de muncă răsplătită financiar, ne vom orienta mult mai ușor spre spiritualitate, spre dăruire către celălalt. Totodată, flirturile și tendința de a trăi iubiri ascunse sunt mai accentuate deoarece senzualitatea înflorește, la fel și imaginația dar și simțul văzului, contribuind astfel la dorința de a avea „vrabia de pe gard” în locul a ceea ce avem deja. Cei singuri care vor să își găsească un partener au mai multe șanse în această perioadă, așadar nu se recomandă închiderea între patru pereți, ci cât mai multe ieșiri, contacte și vizite cu prietenii și cu rudele: nu se știe de unde va sări iepurele! Cei care au un partener, îl vor vedea cu alți ochi, mult mai senzual și atractiv.
Să nu ne așteptăm că vor cădea petale de trandafiri din cer și vom vedea zburând doar porumbei albi în numele nostru!
Venus (denumită și micul benefic) va trebui să înfrunte opoziția lui Jupiter retrograd, așadar este clar că noi vom avea de reparat lucruri importante ce au legătură cu iubirea, banii, munca, familia noastră și, de ce nu, cu modul nostru de a ne raporta față de artă și frumusețe.
Ceea ce este important pentru noi și de ajutor totodată este faptul că Venus primește o mare susținere din partea lui Saturn, Marte și Pluton, însemnând că tot ce nu am reușit să obținem în luna martie, este posibil ca acum să ni se ofere șansa de a ne desfăta cu daruri. Zodiile cele mai favorizate sunt (clasificate în ordinea primirii binecuvântării venite din partea micului benefic): zodia Fecioara, Pești, Capricornul, Taurul, Scorpionul și Racul.

Pentru aceste previziuni speciale, am folosit setul de carduri concepute de Doreen Virtue – Oracolul „Îngerii inimii”, un set de excepție care redă în mod impecabil iubirea guvernată de planeta Venus. Așadar, cine dorește să își vindece inima, cine are o relație și cine își dorește o relație, să fie ochi și urechi la ce spun 😍😉

Zodia/ascendentul BERBEC

Pentru tine Venus accentuează sectorul banilor, al valorilor materiale. Vei avea un mare atașament față de tot ce înseamnă siguranță economică și vei trăi momente în care îți dorești și lupți să fii cât mai departe de vreo criză economică. Oricât de greu îți este în această perioadă la muncă, să știi că de aici vine salvarea ta. Este posibil să primești niște bonusuri. În schimb, despre iubire nu se poate spune că vei fi la fel de mulțumit(ă). Probabil și datorită faptului că ești foarte preocupat(ă) de bani decât de a fi generos/generoasă în sentimente și în dovezi de iubire. Și tot din această cauză nu vei vedea sentimentele celuilalt.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Călduț și răcoros.

Ce spune Oracolul Iubirii: EXPRIMĂ-ȚI IUBIREA
Acest card îți spune că este momentul ca tu să-i trimiți persoanei iubite atenții și să-i faci cunoscută latura ta romantică. Dacă iubești pe cineva, dacă ai un partener, fă tot posibilul și nu te fofila, nu-ți ascunde sentimentele. Iubirea se clădește, crește și devine puternică prin atenții către celălalt, fie și prin gesturi mici: un mesaj dulce, o floare, niște cuvinte frumoase care fac ochii celui iubit să strălucească la auzul acestora etc. Cardul te atenționează că dacă tu ții ascunse sentimentele pentru celălalt, riști să-i pierzi iubirea.

Zodia/ascendentul TAUR

Venus îți va ridica moralul, îți va dărui autostimă, senzualitate și farmec personal. Cert este că datorită ei vei fi foarte observat(ă) de cei din jur și, în plus, îți va aduce multe simpatii. Este posibil să cunoști persoane noi, lume nouă, o societate nouă în care te vei integra de minune.
Vei avea însă o temă de făcut în această perioadă: pentru a da un suflu nou, pozitiv și magic relației tale, este timpul ca tu să repari ceva din comportamentul tău față de partener.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Călduț și fierbinte.

Ce spune Oracolul Iubirii: SENTIMENTE ROMANTICE
Acest card îți spune că este momentul să te ghidezi după sentimente și să trăiești frumusețea aparte a tot ce este romantic: să te bucuri de flori, de fluturii ce-i vezi că zboară prin preajma ta, de o plimbare prin parc, prin natură alături de persoana iubită etc. Nu aștepta ca celălalt să facă primul pas: fii tu cel/cea care va da cadența iubirii!

Zodia/ascendentul GEMENI

Venus îți va aduce dorința de a avea liniște, armonie și pace cu cei dragi. Vor înflori sentimentele de iubire față de acele persoane care îți sunt alături sufletește. Așadar, familia va fi cea care va avea prioritate în viața ta. Vei avea dorința de a te delecta, de a-ți încărca bateriile în cămin, în siguranță și de a-ți satisface poftele culinare. La fel, vei munci cu drag pentru familie. Bucură-te de această perioadă deoarece în acest sector de care am amintit vei fi foarte favorizat(ă). Totodată, te vei simți rănit(ă) de unii prieteni sau persoane cu care intri în contact destul de des. La fel, este momentul să rectifici ceva la locul de muncă sau să îți ceri scuze în cazul în care ai greșit față de cineva.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Călduț.

Ce spune Oracolul Iubirii: ÎNAINTE DE TOATE, IUBEȘTE-TE PE TINE
Acest card îți spune că iubirea de sine are o mare importanță în relația ta cu partenerul. Nu este vorba despre iubirea de sine privită dintr-un punct de vedere al egoismului, ci ca un respect, ca o admirație sinceră față de sine. Cardul spune că ești o persoană minunată dar tu nu îți dai seama sau nu crezi că ai fi o persoană specială iar acest fapt afectează în mod negativ relația ta de iubire. Dacă tu nu te iubești, nu te apreciezi, transmiți fără să vrei aceste gânduri partenerului care, la rândul său, te va imita. Încearcă să prodedezi altfel și să îți transmiți iubire, astfel vei ajunge în punctul în care vei radia, atrăgând iubire. La fel, dacă suferi după o relație sau suferi că ești singur(ă), acest card îți spune că este timpul să înveți din relația ce a fost, să culegi ceea ce te-a făcut să te privești cu alți ochi (pozitivi, bineînțeles) și să dai uitării trecutul. Este timpul să devii o persoană nouă, plină de iubire față de sine și astfel vei atrage în viața ta persoane care te vor iubi doar pentru faptul că tu reușești să te iubești.

Zodia/ascendentul RAC

Venus vrea să-ți îmbunătățească relațiile, contactele pe care le ai cu alte persoane. Vrea să te ducă în societate și să întâlnești multe persoane cu care ai aceleași afinități. Așadar este indicat să punctezi asupra contactului cu societatea, evită să te izolezi. Este un bun moment pentru călătorii deoarece vei avea satisfacții de pe urma acestora. Este posibil să primești ajutor nesperat din partea cuiva. În schimb, este posibil ca lipsa banilor să te împiedice în unele activități sau acțiuni importante pentru tine. La fel, ai de rezolvat ceva în intimitatea cu partenerul.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Călduț și fierbinte.

Ce spune Oracolul Iubirii: ATRACȚIE.
Acest card îți spune că pentru a avea iubire nu trebuie să faci cine știe ce eforturi. Trebuie doar să fii în prezent, să te bucuri de tot ce te înconjoară. Bucuria te va face frumos/frumoasă în ochii celorlalți și, totodată, atrăgător/atrăgătoare. Cu cât te forțezi și cauți tot felul de tertipuri de a-i atrage atenția celuilalt, cu atât acesta se va distanța. Cu alte cuvinte, evită disperarea de a-l face pe partener să te iubească doar pentru că așa trebuie.

Zodia/ascendentul LEU

Venus îți aduce șanse în carieră, faima ta va fi în creștere dar nu fără efort venit din partea ta. Va fi o perioadă productivă doar dacă vei munci și dacă vei face sacrificii. Responsabilitățile și îndeplinirea lor te vor ajuta să te ridici la acel nivel pe care îl aspiri: poate un post mai bun și bine plătit, poate vrei un renume sau să fii recunoscut(ă) pentru ceea ce faci etc. Venus îți aduce schimbări destul de neplăcute dar care se pot dovedi apoi o binecuvântare. Cert este că la locul de muncă îți va aduce beneficii dacă îți vei sufleca mânecile până la cot și te vei apuca de treabă.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Rece.

Ce spune Oracolul Iubirii: REVIN-O LA LIBERTATE.
Acest card îți spune că în ultimul timp te-ai simțit încorsetat(ă) de anumite situații. Este posibil să fii controlat(ă) în mod excesiv de către partener și acest lucru să îți îngrădească personalitatea. La fel, este posibil (în cazul în care te-ai despărțit de curând) să te simți încă foarte legat(ă) de acea persoană și astfel nu poți să fii tu, nu poți să fii autentic(ă). Pentru ca iubirea să înflorească (din nou) trebuie să te simți liber(ă).

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Pentru tine Venus îți aduce o bună oportunitate în societate. Dacă vei face călătorii sau dacă vei avea contact cu persoane aflate la mare depărtare de tine, te vei alege cu mari reușite. Însă cu o condiție: să revezi felul cum îți demonstrezi afecțiunea față de celălalt. Este timpul să devii ceva mai „dulce”.  În plus, este posibil să te îndrăgostești. O să te cam ia valul iubirii! Tot acum te pot bântui sentimente de nesiguranță și să ai ceva complexe de inferioritate, adică să nu te simți la înălțimea celor cu care intri în contact. Nu este adevărat și tu știi acest lucru, așadar luptă împotriva acestor gânduri în cazul în care își fac apariția în mintea ta.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Fierbinte.

Ce spune Oracolul Iubirii: OFERĂ O POSIBILITATE RELAȚIEI TALE.
Acest card îți spune că există dragoste în relația ta de iubire și merită să faci eforturi să o salvezi, chiar dacă sunt neînțelegeri și probleme. Acestea se pot rezolva. Este necesar să lucrezi asupra relației de cuplu deoarece, să zicem, chiar dacă se va destrăma, cel puțin vei avea conștiința împăcată că ai făcut tot ce a fost necesar și tot ce ți-a stat în puteri să o salvezi. Cert este că există dragoste! Dacă ești în căutarea unui partener, acest card îți spune să verifici ce este greșit în comportamentul tău, în modul tău de a fi sau a gândi care pune pe fugă orice pretendent(ă).

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Venus îți poate aduce niște bani în plus. Poate fi vorba despre cadouri sau despre bonusuri venite, probabil, prin intermediul partenerului. Relația ta cu munca se poate îmbunătăți și este posibil să primești o avansare. La fel, te vei simți mai aproape de familie, de cei dragi, cu toate că în ultimul timp te-ai confruntat cu diverse probleme. Ceea ce trebuie să faci tu în această perioadă: să dai o mai mare importanță asupra banilor munciți de tine, acei bani care provin din urma eforturilor și sudorii tale fără să te concentrezi mereu asupra banilor partenerului sau  proveniți din altă parte.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Călduț și răcoros.

Ce spune Oracolul Iubirii: ESTE MAI SIGUR PENTRU TINE DACĂ IUBEȘTI
Acest card îți spune că ai tendința exagerată de a-ți proteja inima de iubire și tot ce include aceasta. Îți este teamă să te lași condus(ă) de iubire datorită experiențelor dureroase prin care ai trecut. Dar dacă îți protejezi inima, cum va putea pătrunde dragostea pe care ți-o dorești atât de mult să apară? Acest card îți spune că ție îți face bine să iubești, nu să îți ascunzi sentimentele. Această protecție a ta exagerată a inimii tale, a condus relația ta cu partenerul pe un făgaș greșit. Deschide-te față de acesta și lasă sentimentele să se vadă.

Zodia/ascendentul SCORPION

Venus îți aduce dorința de a te apropia de partener. Dacă nu formezi un cuplu cu cineva, atunci Venus îți poate aduce posibilitatea de a întâlni pe cineva și să vă atrageți reciproc. Este posibil ca în cercul de prieteni, printre colegi sau prietenul/prietena unei rude să îți atragă atenția. Așadar, nu renunța să te întâlnești cu apropiații în această perioadă. Dacă ai partener, atunci senzualitatea și erosul se aprind, configurându-se o atracție puternică față de celălalt care vă va domina reciproc. Ai însă de revizuit ceva în comportamentul tău care a rănit partenerul și nu numai (este valabil și pentru parteneriatele de muncă, în carieră): fă tot posibilul să rectifici greșelile!
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Fierbinte.

Ce spune Oracolul Iubirii: O NOUĂ IUBIRE
Acest card este trivalent și îți spune că: ori vei întâlni o nouă iubire, ori relația actuală prinde un nou suflu sentimental, ori vei avea tendința de a-ți înșela partenerul, fiind condus(ă) de focul nou ce ți-a trezit toate simțurile. Așadar, tu decizi cărui val să te lași pradă.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Ție Venus îți aduce noi oportunități la locul de muncă. Vei munci mai mult dar cu folos. Vei vedea că munca depusă îți va fi răsplătită din plin. Este posibil ca propunerile să vină chiar din partea unor rude sau să lucrezi împreună cu familia. Cert este că vei avea satisfacții chiar dacă asta înseamnă mai puțin timp petrecut cu prietenii și mai puține excursii sau călătorii. Dacă formezi un cuplu cu cineva, iubirea pentru acesta va crește în egală măsură cu munca sa prestată cot la cot cu tine. La fel, este posibil să fii foarte atras(ă) de cineva care muncește mult fără să se lamenteze. Ai de revizuit însă, pe ce anume ai sacrificat iubirea și dacă într-adevăr merită ce ai făcut. Oricum, pe viitor să fii mai atent(ă) cum jonglezi cu sentimentele celuilalt.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Călduț.

Ce spune Oracolul Iubirii: DĂ-L/DĂ-O UITĂRII PE FOSTUL/FOSTA
Acest card îți spune că o iubire trebuie să o dai uitării. Nimic nu este și nu va mai fi ce a fost odată, așa că este mai bine să închei definitiv acest capitol deoarece, altfel, îți vei pierde o mare parte din timpul tău, din viața ta dând importanță la ceva, la cineva care nu merită atenția ta. În plus, dacă vei continua visând la fostul sau fosta, vei pierde nenumărate șanse de a întâlni partenerul potrivit pentru tine. Acesta va simți că tu ești încă prins(ă) de trecut și se va depărta de tine lăsându-te singur(ă) cu himerele tale.
La fel, dacă ești în cuplu cu cineva, ai partener dar nu te gândești la cineva care aparține trecutului, acest card îți spune că a ajuns momentul să înțelegi că partenerul tău s-a schimbat și că este timpul să-l prețuiești și să-l iubești așa cum este el/ea acum, în prezent. Lasă ca trecutul să fie trecut, lasă ca tot ce te-a marcat negativ să dispară și concentrează-te în prezent și bucură-te de prezența sa așa cum este acum.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Venus îți aduce dorința să te implici în activități care îți fac plăcere, să te dedici pasiunilor și hobby-urilor tale. Totodată ți se deschid noi căi spre o relație sau o îmbunătățire a celei prezente. Se întrevede și o bună relaționare cu cei din jurul tău: prieteni, rude, colegi și cu proprii tăi copii. Totodată, ești mult mai senzual(ă) în relația cu partenerul. Cu toate acestea, trebuie să reevaluezi situația neplăcută care te-a adus la distanțarea ta față de societate, ce te-a făcut să dai înapoi și ce te-a determinat să nu te implici în unele activități sociale, în grupuri cu care, de obicei rezonezi. Este posibil să fi exagerat în luarea unor decizii în ceea ce privește acest sector.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Călduț și fierbinte.

Ce spune Oracolul Iubirii: SENTIMENTE ROMANTICE
Acest card îți spune că este momentul să te ghidezi după sentimente și să trăiești frumusețea aparte a tot ce este romantic: să te bucuri de flori, de fluturii ce-i vezi că zboară prin preajma ta, de o plimbare prin parc, prin natură alături de persoana iubită etc. Nu aștepta ca celălalt să facă primul pas: fii tu cel/cea care va da cadența iubirii!

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Venus îți aduce noi posibilități de a-ți rotunji bugetul și vei face bani mult mai uțor decât până acum. Vei fi mai senin(ă) și mai liniștit(ă) dacă vei avea mai multe momente de solitudine deoarece îți vei reîncărca bateriile, vei simți în interiorul tău armonia pe care o dorești. Totodată, Venus îți agită situația cu familia sau cu mediul în care îți petreci mult timp. Cert este că vei avea discuții contradictorii pe seama unor decizii ale tale. În plus, este necesar să vezi unde ai greșit în raportul cu superiorii, cu șefii tăi și să îți reconstruiești drumul în carieră. Poate de aici au pornit și discuțiile cu familia.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Rece.

Ce spune Oracolul Iubirii: ÎNAINTE DE TOATE, IUBEȘTE-TE PE TINE
Acest card îți spune că iubirea de sine are o mare importanță în relația ta cu partenerul. Nu este vorba despre iubirea de sine privită dintr-un punct de vedere al egoismului, ci ca un respect, ca o admirație sinceră față de sine. Cardul spune că ești o persoană minunată dar tu nu îți dai seama sau nu crezi că ai fi o persoană specială iar acest fapt afectează în mod negativ relația ta de iubire. Dacă tu nu te iubești, nu te apreciezi, transmiți fără să vrei aceste gânduri partenerului care, la rândul său, te va imita. Încearcă să prodedezi altfel și să îți transmiți iubire, astfel vei ajunge în punctul în care vei radia, atrăgând iubire. La fel, dacă suferi după o relație sau suferi că ești singur(ă), acest card îți spune că este timpul să înveți din relația ce a fost, să culegi ceea ce te-a făcut să te privești cu alți ochi (pozitivi, bineînțeles) și să dai uitării trecutul. Este timpul să devii o persoană nouă, plină de iubire față de sine și astfel vei atrage în viața ta persoane care te vor iubi doar pentru faptul că tu reușești să te iubești.


Zodia/ascendentul PEȘTI

Venus îți aduce posibilitatea de a lua contact cu persoane din vecinătatea ta. Aceste persoane te pot ghida sau îți pot face cunoștință cu alte persoane care te vor ajuta în viitor. Totodată, prezența ta în societate îți poate aduce multe beneficii: de la a cunoaște persoane potrivite până la a rezolva o multitudine de treburi care au fost greu de urnit până acum. Este foarte important să nu stai în casă. În plus, ai realizări în studii dar și în iubire dacă îți dezvălui latura romantică. Cert este că cineva te iubește.
Vezi că trebuie și este absolut necesar să îți rectifici anumite filosofii de viață care sunt exagerate și te-au dus pe un drum greșit. La fel, poate ai refuzat unele oferte (ce țin de prietenie, de relații dar și de colaborări) datorită unor prejudecăți.
Cum va fi anotimpul iubirii tale? – Călduț și fierbinte.

Ce spune Oracolul Iubirii: ATRACȚIE.
Acest card îți spune că pentru a avea iubire nu trebuie să faci cine știe ce eforturi. Trebuie doar să fii în prezent, să te bucuri de tot ce te înconjoară. Bucuria te va face frumos/frumoasă în ochii celorlalți și, totodată, atrăgător/atrăgătoare. Cu cât te forțezi și cauți tot felul de tertipuri de a-i atrage atenția celuilalt, cu atât acesta se va distanța. Cu alte cuvinte, evită disperarea de a-l face pe partener să te iubească doar pentru că așa trebuie.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu