duminică, 30 martie 2014

ASTROTAROT APRILIE pentru BALANȚĂ, SCORPION și SĂGETĂTOR









BALANȚA


Debordezi de energie și simți câteodată că nu știi cum s-o controlezi, răsfrângându-se asupra parteneriatelor tale, indiferent că sunt strict profesionale, de iubire sau familiale. Ești mai dornic de libertate, de a fi mai stăpân pe tine însuți. Te simți mult mai atrăgător și acest lucru îți dă o mai mare încredere în tine, reușind în acest fel să te faci remarcat în sectorul socio-profesional. Atenție însă, încearcă să nu exagerezi pentru că există unele riscuri de rupturi parteneriale. Nu uita nici de responsabilitățile familiale. Odată cu ingresul Soarelui în zodia Taurului din 20 aprilie, va veni și accentuarea dorinței de stabilitate materială și vei avea mai multe șanse de a te mobiliza în acest sector cu bune rezultate.


Arcana  ÎMPĂRATUL vine să întărească spusele de mai sus. Te poți simți mai plin de forță morală, mai stabil și matur, deții autoritate ( pe care este bine s-o folosești ponderat) în fața altora câștigată în urma experienței. Dispui de inteligență organizatorică și creativă. Mai semnifică și o posibilă apariție în viața ta a unei persoane cu asemenea caracteristici care îți poate fi de ajutor sau te va proteja. 






SCORPION


În această perioadă sunt șanse să te descurci admirabil în sectorul iubirii fiind mult mai romantic și dornic de a te lăsa purtat de val. Găsești cu ușurință idei și soluții creative pentru a te detașa de problemele cotidiene. Nici sectorul material nu este mai prejos. Sunt șanse de a-ți mări veniturile, de a găsi soluții pentru a câștiga ceva mai mult decât de obicei.
Totuși nu uita de sectorul sănătății și cel al serviciului. Posibil să apară ceva probleme în domeniul în care îți desfășori activitatea și te pot conduce către suprasolicitare fizică și psihică. Din 20 aprilie este bine să ții cont și de părerile celorlalte persoane din jurul tău, fie că este partenerul de viață sau cel de afaceri. Sau, mai bine zis, încearcă să ”te pui în pielea celuilalt” înainte de a acționa și procedând în acest mod  poți avea diverse beneficii din aceste colaborări.


CAVALERUL DE MONEDE este cartea care subliniază detaliile astrologice de mai sus, punând accentul asupra tenacității tale în activitățile financiare și economice. În această perioadă ești mai disciplinat și competent, calități necesare pentru a duce la bun sfârșit idei și proiecte. Cartea mai personifică și pe cineva cu asemenea calități care îți poate fi de ajutor.










SĂGETĂTOR


Cu toate că de ceva timp lucrurile nu merg așa cum îți dorești în mediul tău familial, acum vor începe să se miște spre bine. Totodată găsești soluții și inspirație pentru a profita de anumite oportunități legate de carieră sau sfera socio-profesională. Chiar dacă sectorul material este afectat de ceva vreme de anumite schimbări, în această perioadă este posibil să găsești parteneriatele potrivite pentru a începe un proiect. Nici relația de iubire nu stă mai prejos. Dorești și pui în practică o revigorare a relației tale cu partenerul de viață.
Atenție la tendința de a exagera cu cheltuielile și încearcă să nu te îndatorezi. Spre sfârșitul lunii sunt șanse de mai bine în sectorul serviciului reușind să-ți valorifici capacitățile, după care, vei avea și un câștig bine meritat.


Nici că se putea o carte mai frumoasă decât  SOARELE din tarot! Această carte îți transmite razele ei pentru a te mobiliza, a te ajuta în scopurile tale. Ai în față o perioadă în care te poți bucura de viață, de succes și de rezultate în funcție de meritul tău. Îți transmite că CINEVA , de acolo, de SUS, te iubește dar trebuie să nu uiți să-I fii recunoscător pentru tot ce ai.








 Mihaela M. Atomei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu