duminică, 30 martie 2014

ASTROTAROT APRILIE pentru RAC, LEU și FECIOARĂ







RAC

Luna aprilie se încăpățânează să-ți dea tot felul de teste și provocări. Se pot produce anumite schimbări nedorite în planul socio-profesional. Ideal ar fi să cântărești bine fiecare atitudine din partea ta pentru a evita posibile sancțiuni. Totodată, este posibil ca și tu să-ți dorești altceva de la viață, dar nu este momentul acum pentru așa ceva deoarece există riscul unei supraevaluări, o tendință a optimismului către exagerare, ceea ce-ți poate aduce diverse probleme în sfera materială. Cel mai bine este să fii prudent. De la sfârșitul lunii aprilie când Soarele își va face apariția în zodia Taurului, zodie prietenă cu zodia ta natală, lucrurile vor începe să se mai așeze și vei avea susținerea necesară pentru a demara proiecte pentru viitor.
Până atunci, concentrează-ți atenția asupra relațiilor tale cu cei din jur, asupra spiritualității și asupra idealurilor tale, fortificându-le.
 

Tarotul nu contrazice defel situația astrologică a lunii aprilie, ci vine să evidențieze prin cartea DREPTATEA, necesarul de decizii mature și atrage atenția asupra  judecării faptelor sub influența echilibrului interior. Vei avea nevoia, mai mult decât de obicei, de a lupta pentru adevăr și integritate. Cum această carte reprezintă și instituțiile, este posibil să primești un răspuns, o decizie importantă venită din partea cuiva cu funcție înaltă. Răspunsul va fi, bun sau mai puțin bun, în funcție de cât de corect ai acționat până acum. Apariția cărții  arată că nu trebuie să te aștepți la favoruri dar nici la ceva nedrept pentru tine, doar tu ești responsabil pentru ceea ce primești de la viață în această perioadă. Sfatul acestei arcane este să fii onest în tot ceea ce faci dacă dorești ca totul să fie în favoarea ta…


LEU


Începutul acestei luni te surprinde cu un aspect astrologic favorabil ție. Te simți mult mai încrezător în forțele proprii, reușind să captezi atenția persoanelor importante pentru tine. Poate că vei avea dorința de a călători împreună cu partenerul pentru a vă solidifica relația.
Dacă în această privință ai ceva șanse de reușită, în sectoarele de viață referitoare la sănătate și muncă, se recomandă prudență iar din a doua jumătate a lunii trebuie să te înarmezi cu răbdare și să fii precaut pentru a evita anumite încurcături în sfera  socio-profesională unde este riscul ca imaginea ta să aibă de suferit. Posibil să apară ceva probleme și ai tendința de a acționa în mod greșit în această perioadă vis-a-vis de acestea. Atenție, deci, și la atitudinea ta față de bani. S-ar putea risipi într-o clipită!
Până la urmă, orice întorsătură ar lua lucrurile, tu te descurci formidabil, reușind să-ți revii cu forțe noi.


Această arcană a tarotului 5 MONEDE, te previne și te sfătuiește să fii prudent  cu partea materială. Evită exagerările de orice fel. Mai poate semnifica și faptul că tu, în interiorul tău, te simți neîmplinit… Ca și cum simți o lipsă, ceva anume te nemulțumește, simțindu-te sărac… Dar trebuie să încerci să privești în jurul tău și cu siguranță vei găsi motive pentru a fi fericit. Până la urmă, nu contează CÂT ai,ci doar  CE anume ai! Nu cantitatea dă valoare, ci calitatea! Privește partea plină a paharului și asumă-ți responsabilitatea de a fi mulțumit de viața ta așa cum este ea căci este frumoasă…



FECIOARĂ


Te simți plin de energie în realizarea proiectelor tale și relaționezi cu ușurință cu cei din jurul tău. Se poate spune că vei ajunge într-un stadiu mulțumitor cu tot ceea ce ți-ai propus legat de sectorul socio-profesional. În schimb, este posibil să fii atât de ocupat în menținerea echilibrului situației încât îți este foarte greu să te detașezi pentru a te relaxa. Simți că nu ai timp liber pentru a te ocupa și de persoana ta. Posibil să existe ceva oscilații în sectorul material unde situația să nu fie tocmai roz…
Dar cu ajutorul anumitor parteneriate, pe care cu prudență ți le-ai ales, vei reuși în viitorul apropiat să-ți rotunjești veniturile.


Și arcana 2 MONEDE vine să întărească semnificațiile aspectelor astrologice pentru Fecioară. Această carte poartă cu sine volubilitate și situații care intervin în viața ta fără a-ți perturba echilibrul câștigat anterior. Chiar dacă depui ceva efort pentru a menține ceea ce ai pe linia de plutire, reușești cu ajutorul  vigilenței și a diplomației să câștigi relații profitabile. 







Mihaela M. Atomei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu