duminică, 29 iunie 2014

ASTROTAROT IULIE : BERBEC, TAUR și GEMENI



Zodia sau Ascendentul BERBEC

Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți legat de tot ceea ce înseamnă familie și casă, legat de nevoia de siguranță afectivă și aprobarea din partea celor apropiați.
 Este posibil să-ți dorești acum , mai mult ca oricând, să te debarasezi de clocotul societății, a lumii exterioare. Acest lucru te poate ajuta să conștientizezi mult mai bine ceea ce este important pentru tine în sectorul socio-profesional.
Poți fi pus în fața unor alegeri în acest sector, situație nu tocmai dorită de tine dar necesară pentru a putea evolua, pentru a-ți putea manifesta creativitatea. Atenție la modul tău de a te comporta cu superiorii și cu familia ta! Încearcă să fii cât mai diplomat și echilibrat. În perioada aceasta dispui de o stare emotivă cam greu de controlat... Orice-ar fi, îți trebuie stăpânire de sine...
Poziția actuală a lui Jupiter încă te mai incomodează puțin, ceea ce înseamnă turbulențe în sectorul perteneriatelor și al relațiilor tale. Nu peste mult timp, lucrurile vor căpăta o altă culoare, mai luminoasă...
Studiul poate fi favorizat în acestă perioadă, așa că, profită de această ocazie de a-ți aprofunda cunoștințele în ceea ce-ți face plăcere. Este posibil ca ceea ce studiezi sau asimilezi pe plan intelectual să-ți fie de folos în următoarea perioadă.
Spre sfârșitul lunii, dorința pentru activități recreative împreună cu cei dragi va crește simțitor. Se vor îmbunătăți și relațiile cu aceștia.

 

Imaginea acestei cărți „vorbește” tocmai prin tăcerea ce-o inspiră. Femeia din imagine pare să-și caute acea liniște și acel echilibru după care tânjește. Luna și marea, două elemente ale subconștientului și ale sufletului, sunt gazdele femeii care caută să-și controleze gândurile ce-i străbat mintea.
Acest mesaj îți transmite 2 DE SPADE : acoperă-ți ochii (figurativ, vorbind) și încearcă să vezi cu ochii sufletului tău. Încearcă să simți și să menții echilibrul atât de necesar pentru tine în această perioadă. Încrede-te în așteptare, în calm, în pace și în echilibru!





Zodia sau Ascendentul TAUR


Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți legat de domeniul comunicării, călătoriilor și informațiilor de orice fel. Pe scurt, crește nevoia de a interacționa cu lumea, de a lua contact cu ceea ce te inconjoară.
 Dacă tu, spre exemplu, îți dorești să pleci într-un loc anume unde să te bucuri de liniște și natură, există „riscul” să nu găsești ceea ce cauți. Vei fi deranjat mereu de ceva sau de cineva care, la final, se poate dovedi a fi o bucurie sau a fi o bună companie în care să te simți bine.
La muncă trebuie să fii mai atent și să te concentrezi pentru că există riscuri de mici incidente cu colegii. Dacă vei face uz de tact vei reuși să aplanezi orice dispută!
Spre sfârșitul lunii toată atenția ta se va îndrepta spre domeniul familiei și asupra casei tale. Vei avea energie creativă asupra modului de a te ocupa de acestea dar va trebui s-o împarți și cu responsabilitățile de la serviciu sau din alt domeniu de activitate.


Sunt motive de bucurie! Nu trebuie decât să privești în jur și să conștientizezi ceea ce-ți umple sufletul de bucurie. Cu siguranță există acel CEVA…
LUMEA acest mesaj îți transmite: după o perioadă nu tocmai plăcută apare, în sfârșit, o rază de soare…
Baghetele din mâinile femeii, care apare în centrul cărții ca o femeie liberă, încojurată de laurii succesului, semnifică puterea negativă și cea pozitivă sau  yin și yang. Doar persoana din imagine (adică TU) le mânuiește, ea știe cum să le țină într-un echilibru perfect.
Așadar, mânuiește-ți cu încredere puterea ta interioară, fii flacăra caldă și luminoasă care îndulcește întunericul! Ai motive să te bucuri! Trebuie doar să privești în jur...


Zodia sau Ascendentul GEMENI


Pentru tine, acestă perioadă pune accent pe ceea ce simți legat de partea materială a vieții tale, legat de tot ceea ce deții sau acumulezi prin forțele proprii.
Cu Venus în sectorul personalității poți, cu ușurință, să ieși în evidență, lucru ce te face dornic de interacțiune, de contact cu cei din jur, ești mai curajos și dornic de a lua parte la activități de divertisment.
Cred că singurul lucru ce te poate împiedica să dai frâu liber distracției este chiar... portofelul... apar mereu cheltuieli neprevăzute, rezultatul fiind prezența anxietății.
Spre sfârșitul lunii, atenția ți se va îndrepta spre dorința de a călători, de a cunoaște altceva; curiozitatea și aviditatea după informații vor fi ceva mai aprinse.


Această imagine redă o adevărată scenă de acțiune și energie. Dar o acțiune a minții, a gândului în toată splendoarea lor. Este cam greu de controlat  toată această explozie mentală.
Tânărul din imagine are o mare încredere în propriile forțe, în propria gândire, lucru ce-l conduce spre o luptă cu legăturile trecutului, legături de care vrea să se elibereze cu ajutorul puterii decizionale. CAVALERUL DE SPADE își dorește libertate, lucru ce poate duce către discordie și situații critice cu cei din jur.
Așadar, mare atenție la modul cum îți expui gândurile și ideile. Pentru a evita discuții aprinse cu ceilalți, nu ezita să te folosești de diplomație. Este suficientă o mică scânteie pentru a deveni o flacără în plină expansiune și distrugătoare!

Mihaela M. Atomei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu