duminică, 2 noiembrie 2014

Astrotarot noiembrie: VĂRSĂTOR, PEŞTI şi BERBEC



Zodia sau Ascendentul VĂRSĂTOR


Începutul lunii este promiţător pentru tine: sunt şanse de a te face remarcat în sferele tale de interese cum ar fi cel profesional. Dispui acum de o atitudine mult mai practică, stabilă şi profundă în ceea ce priveşte acest domeniu de viaţă.
În perioada 6-15 noiembrie îţi trebuie o doză mărită de precauţie în deplasări şi atenţie asupra stării de sănătate. În această perioadă există un risc crescut de schimbări nu tocmai pozitive în aceste domenii. Nervii tăi pot fi întinşi la maximum şi poţi avea izbucniri necontrolate…aşadar, prudenţă!
Perioada 3-21 noiembrie anunţă nemulţumiri în sectorul parteneriatelor. Poate ţi-ai pus prea mari speranţe în sprijinul şi ajutorul partenerului sau al superiorilor, ai crezut că te vor susţine indiferent de ce se va întâmpla. Acum îţi vei da seama că ţi s-au înşelat aşteptările şi acest fapt îţi poartă o dezordine emoţională, poate te vei simţi neînţeles şi obosit psihic şi fizic. Dar în această perioadă ai mari capacităţi de regenerare. Ridică-te şi mergi înainte!
Conjuncţiile Venus-Saturn, Soare-Saturn ( 10 – 21 noiembrie) din sectorul imaginii tale publice , al carierei îţi pot aduce diverse obstacole în a te manifesta aşa cum ţi-ai dori cu adevărat. Relaţiile sentimentale pot fi supuse unor probe care cer multă înţelepciune şi tact. La fel şi cele cu superiorii. Trebuie să încerci să te conformezi exigenţelor acestora pentru a putea trece mai departe…
Din 16 noiembrie, Venus din Săgetător te poate predispune la diverse cheltuieli care îţi pot afecta bugetul; poate nu ar fi o problemă aşa mare, dar rişti să cheltui mult pe lucruri care la prima vedere te pot încânta ca apoi să rămâi dezamăgit. Tot acum, este posibil să te îndrăgosteşti de cineva care face parte din grupul de prieteni; o dragoste fără nici o temelie reală, doar bazată pe iluzii şi dorinţa de a avea o doză de romantism în viaţa ta.


Cartea 4 DE MONEDE simbolizează dependenţa de lucrurile materiale ale vieţii dar şi delăsarea şi nepăsarea de a lupta pentru a dezvolta, a înmulţi ceea ce avem în posesie. Înrădăcinarea în nişte concepte demult apuse nu-şi are rostul acum în viaţa ta. Trebuie să vezi dincolo de dorinţele tale de a controla totul, să-ţi educi tendinţa de a fi prea sigur pe ideile tale şi să adopţi, să te mulezi şi pe ideile altora care pot foarte bune pentru tine.






Zodia sau Ascendentul PEŞTI


Începutul lunii noiembrie sună promiţător pentru tine. Eşti încrezător în propria persoană, în puterea ta de seducţie, eşti mult mai receptiv către tot ce înseamnă culturi ale altor popoare, îţi deschizi noi orizonturi mult mai profunde  de unde reuşeşti să asimilezi multă înţelepciune. Legi cu uşurinţă prietenii care îţi pot fi de ajutor în viitor, dar, la fel de bine şi tu poţi fi un sprijin la fel de important pentru aceste persoane.
În perioada 6-15 noiembrie ţi se va pune la încercare capacitatea de adaptabilitate asupra unor proiecte de anvergură, pot surveni diverse schimbări care sunt necesare sau poţi avea sentimentul de pierdere a unei prietenii importante şi odată cu aceasta să ai şi pierderi materiale.
Dar nu-ţi pierde cumpătul… ai şanse de a câştiga noi prietenii importante şi să stabilizezi relaţia de cuplu, cum am spus mai sus…
Pentru toată perioada acestei luni este necesar să acorzi atenţie asupra micilor probleme de sănătate care riscă să devină deranjante. Evită excesele de orice fel care ţi-ar putea afecta sănătatea.
Este posibil să simţi că nu te poţi desfăşura aşa cum doreşti la locul de muncă , că ideile şi concepţiile tale nu sunt acceptate de cei cu care lucrezi sau de cei apropiaţi ţie.
Ingresul lui Mercur în Scorpion din 9 noiembrie până pe 28 noiembrie te susţine. Vezi lucrurile mult mai clar, dincolo de aparenţe, reuşeşti să asimilezi şi să descoperi orice îţi este necesar în această perioadă. Aşadar, profită de acest tranzit!
Din 16 noiembrie sunt şanse de reuşite în domeniul profesional cu condiţia de a fi receptiv, comunicativ şi, nu în ultimul rând, optimist!


2 DE SPADE este o carte care simbolizează aşteptarea şi pacea, dar şi capacitatea de a menţine într-o armonie exemplară două forţe complet opuse, contradictorii. Cercetează orice situaţie înainte de a acţiona, aşteaptă un moment până vei SIMŢI ce anume trebuie să faci şi abia apoi să pui în practică. Intuiţia te va ajuta foarte mult în această perioadă.







Zodia sau Ascendentul BERBEC


La începutul acestei luni imaginea ta in sectorul socio-profesional ia amploare poate şi datorită sex-appeal-ului tău care acum este foarte vivace. Reuşeşti să fascinezi cu uşurinţă acele persoane care te interesează în mod particular. Totodată, dispui de o bună intuiţie , lucru care îţi este extrem de favorabil pentru a clarifica tot ceea ce era nedefinit în viaţa ta până acum. La acest lucru te va ajuta Mercur care va intra în Scorpion din 9 noiembrie.
Toate aceste planete ( Soare, Venus şi Mercur) prin Scorpion, îţi pot influenţa în mod favorabil câştigurile materiale, poţi primi anumite recunoştinţe şi merite. Dar… nu fără a depune anumite eforturi şi sacrificii!
Unul dintre sacrificii ar fi să-ţi stăvileşti dorinţa ta nestăpânită de a schimba ceva. Încearcă să gândeşti de două ori înainte de a da un verdict sau de a acţiona în sectorul socio-profesional şi în cel al parteneriatelor de orice fel. Ai mai multe şanse de reuşită dacă perseverezi să îndeplineşti responsabilităţile care îţi sunt date într-un mod serios şi disciplinat fără a încerca cu tot dinadinsul de a le schimba după bunul plac.
Apoi, atenţie la diversele relaţii de iubire: există riscul de a exagera, de a te arunca într-o relaţie bazată doar pe atracţie fizică. Cei care nu doresc să conceapă un copil este bine să ia măsuri de protecţie.
 

REGINA DE MONEDE exprimă inteligenţa manifestată în mod practic în ajutorarea celuilalt. Reprezintă senzualitatea pură, venită din bunătatea sufletului. Aceste calităţi sufleteşti şi preţuirea a tot ce te înconjoară te poate sprijini în această perioadă, dându-ţi acel sentiment de siguranţă după care tânjeşti de multă vreme.






Mihaela M. Atomei



Un comentariu: