marți, 10 octombrie 2017

JUPITER în SCORPION pentru un an de zile și ce îți va aduceJupiter își face ingresul în zodia Scorpion în data de 10 octombrie unde va rămâne până anul viitor (8 noiembrie 2018).
Pentru a înțelege, în linii mari, ceea ce îți va aduce Jupiter în toată această perioadă, încearcă să călătorești în timp, întorcându-te acolo unde ai fost acum 11-12 ani. Încearcă să-ți aduci aminte cum te-a marcat acea perioadă și ce anume te-a propulsat spre ceea ce ești și unde te afli acum.

Iată, îți propun să citești un horoscop inedit  în care Jupiter îți va spune ceea ce îți va aduce, acompaniat de o metodă chinezească de divinație foarte cunoscută:
 I CHING.


Zodia/ascendentul BERBEC

Vei simți o puternică atracție față de studiul ezoterismului, a spiritualității și ți se vor deschide anumite uși în această privință.
Este posibil să moștenești ceva de pe urma unei despărțiri sau al unui testament. La fel, este posibil ca partenerului să-i crească posibilitatea de a avea venituri ceva mai mari.
Această perioadă va fi influențată mult de dorința de a avea, de a acumula bunuri materiale.
Ce îți transmite I CHING-ul:
55-FENG- PROSPERITATE  ABUNDENTĂ
Vei ști să îți salvezi și să îți menții bunurile.
Dat fiind că te vei afla într-o perioadă destul de satisfăcătoare este recomandabil să fii înțelegătoare/înțelegător cu persoanele care nu au aceleași posibilități ca și tine.
Totodată, te vei bucura și de prietenii noi și contacte avantajoase.

Zodia/ascendentul TAUR

Vei da o mai mare importanță raporturilor umane decât până acum. Toată această perioadă se va direcționa către relațiile cu ceilalți, în special către parteneriate.
Este important ca în această perioadă să nu exagerezi în niciun fel: să nu îți dai o prea mare importanță vis-a-vis de ceilalți, dar nici să nu fii disperat(ă) pentru a avea atenția cuiva cu orice preț.
Cert este că vei cunoaște persoane care îți vor atrage atenția în mod deosebit, atrăgându-te, în mod special, poziția socială a acestora.

Ce îți transmite I CHING-ul:
 4-MENG-FĂRĂ EXPERIENȚĂ
Modestia și sinceritatea în învățare îți vor aduce multă cunoaștere.
Disciplina ta în care sunt incluse tăcerea, ascultarea intuției și sfaturile celor cu mai multă experiență, îți vor aduce mai multă siguranță și experiență, caracteristici care te vor propulsa. 


Zodia/ascendentul GEMENI

Vei simți cum mediul în care îți desfășori activitatea zilnică începe să prindă un nou contur, unul mai profund. Îți va place ceea ce faci și vezi în munca ta o sursă de venit dar și o șansă de a te simți important(ă) în ceea ce faci.
Vei avea o comunicare cu propriul tău corp, înțelegând orice semnal din partea acestuia.
Totodată, te vei distanța oarecum de anturajul care este prea plin de sine, de acele persoane care se cred buricul Pământului. Preferi compania acelora care prețuiesc și știu ce este acela privacy. 

Ce îți transmite I CHING-ul:
7-SHIH-ARMATA
Ești nevoit(ă) să te lupți pentru o finalitate dreaptă.
Încearcă să fii o persoană de încredere și vei duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus dar trebuie să lupți  cu dreptate, fermitate și corectitudine. 

Zodia/ascendentul RAC

Îți vei descoperi noi hobby, noi activități care îți fac plăcere. Este posibil să acorzi atenție deosebită copiilor, pe care îi vei îngriji cu multă protecție și dedicare.
Iubirea va fi în prim plan pentru tine, indiferent dacă ai sau nu partener. Dacă ești singur(ă) cu siguranță vei întâlni pe cineva. Dacă ai pe cineva alături, îi vei dărui acestuia toată dragostea ta și, la fel, vei simți o reciprocitate în sentimente.
În schimb vei întâlni probleme frecvente în administrarea bugetului și te vei confrunta cu severe lipsuri de bani.

Ce îți transmite I CHING-ul:
18-KU-DECLINUL
De fiecare dată când te vei afla în declin adu-ți aminte că acesta apare întotdeauna când este nevoie urgentă de o ordine. Aplicând imediat ordinea, te va salva din multe situații destul de incomode.
Așadar, nu uita, drumul către ce vrei tu să faci este liber, însă trebuie să reflectezi mereu înainte de a face câțiva pași, să gândești pro și contra.
Zodia/ascendentul LEU

În toată această perioadă, Jupiter din Scorpion îți va arăta și te va convinge că trebuie să clarifici chestiuni din trecut lăsate nerezolvate.
Rutina zilnică o vei trăi mult mai intens, cu mai mult zbucium sufletesc.
Poate să apară unele schimbări în familia de origine, schimbări nu tocmai plăcute și neașteptate. La fel, apar diferite situații în care ești nevoit(ă) să demonstrezi latura ta profundă și spirituală, în care trebuie să te bazezi pe intuiția ta și să o dezvolți. Totodată îți vei da seama că lumea aceasta pe care o consideri realitate, nu este decât o subțire suprafață a lumii nevăzute, pe care încă nu o cunoști.

Ce îți transmite I CHING-ul:
29-KAN-ABISUL
Nu uita că orice obstacol se înfruntă menținându-ți calmul și luciditatea. La fel, nu uita că determinarea de a te apăra de orice capcană, este mai mult decât necesară.
Dacă inima ta este sinceră și ai mintea clară este imposibil să nu câștigi  orice luptă în care te vei afla!

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Vei avea o fascinație aparte care te va ajuta să îți faci noi relații de prietenie. Poate o apropiere față de colegi, vecini sau îți construiești niște prietenii cu care să colaborezi destul de des, nu doar simple cunoștințe.
Avantajul tău este că vei „simți” persoanele cu care vei interacționa, ajungând până în adâncul sufletului lor. Nu prea au cum să te mintă, de aceea vei fi martorul/martora unor dezamăgiri în acest sector al vieții: vei descoperi cum unii prieteni în care te-ai încrezut  te „lovesc” pe la spate și își însușesc o bună parte din ideile tale, proclamându-le ca fiind rodul muncii lor.
Este o bună perioadă de a aprofunda studiul deoarece vei înțelege mult mai bine unele lucruri pe care cu greu ai încercat să le descifrezi până acum.

Ce îți transmite I CHING-ul:
40-HSIEH-ELIBERARE
Ți se va activa intuiția care te va ocroti de pericole dar și de a acționa mai repede și precis în unele chestiuni care ar putea fi pentru tine un mare noroc.
Eliminând dificultățile, rând pe rând, vei ajunge să te bucuri, în sfârșit, de pace și echilibru.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Se întrevăd mari șanse în sectorul financiar dar și cel profesional. Apar fel și fel de oportunități în care să-ți valorifici talentele dar și multe cheltuieli datorită achitării unor taxe.
Cât despre carieră, vei fi  la locul și la momentul potrivit pentru a sădi și a culege roadele.
Tot acum te vei autodescoperi, îți va crește stima de sine și îți vei da seama că ești o persoană cu adevărat valoroasă și importantă pentru cei din jur, contribuind la bunul mers al armoniei în familie dar și în carieră.
Vei fi tentat(ă) să renunți la bucuriile tale pentru a intra în grațiile celorlalți, așadar încearcă să găsești un echilibru.

Ce îți transmite I CHING-ul:
10-Lù-MERSUL ÎNAINTE
Orice succes apare după depășirea unor obstacole cu mare prudență, curaj și determinare. Persoanele care îți fură din energie și te fac să te simți nelalocul tău, merită să fie înlăturate din cercul tău.
Încearcă să te înconjori de persoane pozitive care te susțin și te încurajează să mergi cu capul sus și mereu înainte, nu de persoane toxice care încearcă să te tragă în jos.

Zodia/ascendentul SCORPION

Zodia ta este gazda lui Jupiter pentru un an de zile. Acesta îți va aduce în dar mult farmec învăluit în mister, exact cum îți place ție. Vei relaționa cu multă ușurință, atrăgând de partea ta persoane influente care te vor ajuta. Înclinația pentru studiu este destul de mare, de aceea este bine să fructifici acest aspect în toată această perioadă.
Vei reuși să te apuci, în sfârșit, de acele activități care îți fac plăcere și vei învăța mult din orice călătorie pe care o vei face.
Sectoarele în care vei întâmpina dificultăți sunt cele care guvernează cariera și reputația ta socială, familia și relația cu partenerul. Cu toate că relația poate șchiopăta mai ales datorită faptului că ceri prea mult de la partener, nu vei duce lipsă de iubire. Cei singuri au șanse să întâlnească pe cineva care să le acapareze atenția.
 
Ce îți transmite I CHING-ul:
61-CHUNG FU-SINCERITATE INTIMĂ
Altruismul și carisma sunt două ingrediente principale pe care se bazează succesul în dragoste și relații de prietenie. Dacă suferi în aceste două sectoare ale vieții este momentul să faci o schimbare de anvergură și să-ți implementezi scopul de a dezvolta aceste caracteristici amintite mai sus.
Nu este suficent să fii doar inteligent(ă) și fascinant(ă) ci și înțelept/înțeleaptă, adică să renunți la orgoliu în surplus. În acest mod vei avea o influență pozitivă asupra celorlalți.


Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Vei observa că lucrurile cu adevărat prețioase se află în interiorul tău, în puterea ta ascunsă de ochii lumii, în intimitatea ta și în nevoia de solitudine. Jupiter din Scorpion îți aduce multe lucruri frumoase și valoroase dar te va supune la teste pentru a intra în posesia lor. Unul dintre aceste teste este să înveți să cobori în abisul sufletului tău, în toată neliniștea și suferința sa.
Îți vei da seama cât de importantă este familia și acele persoane de care ești legat(ă) sufletește. Cu ajutorul lor găsești comoara care zace în tine și de care, la început, nu ești pe deplin conștient(ă).
Totodată, vei simți îmbunătățiri și în planul material al vieții.

Ce îți transmite I CHING-ul:
11-T'AI- PACE
Vei avea reușite în proiecte și vei încheia contracte avantajoase. Seninătatea și pacea vor domina în mediul în care îți vei desfășura activitățile zilnice: în familie, în dragoste dar și în carieră.


Zodia/ascendentul CAPRICORN

Te vei asocia unor grupuri sau vei intra într-o anumită societate care va reflecta interesele tale.
Odată cu acestea vei simți și o creștere importantă a încrederii în tine însuți. Vei simți că persoanele din jur te vor căuta deoarece ești, pentru acestea, de mare importanță. Simți cum renaști și puterea ta interioară crește pas cu pas.
Îți faci prieteni noi sau se solidifică relațiile cu persoanele din jurul tău.
 
Ce îți transmite I CHING-ul:
22-PI-AMABILITATEA
Vei avea tendința să arăți celorlalți o altă față decât cea pe care o ai cu adevărat. Nu încerca să pari ceea ce nu ești deoarece acest lucru te va purta către false iluzii și va fi greu să le distingi de realitate, ducând apoi la o mare confuzie.
Concentrează-te pe lucrurile mici  din viața ta, chiar dacă sunt niște banalități. De aici pot să se nască adevărate capodopere de artă ale vieții tale și îți va aduce multe beneficii materiale și morale.Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Jupiter îți va aduce o mărire a bugetului însă va trebui să muncești mult și fără cusur pentru asta.
Va fi o perioadă destul de obositoare în care va trebui să fii mereu în gardă și să ai o bună strategie pentru a reuși la cele mai înalte nivele.
Nici relațiile nu vor străluci și pentru a funcționa, trebuie să fii cel/cea care să creeze echilibrul. În acest sector tot tu trebuie să te decizi dacă merită efortul tău sau nu, punând punct acelor relații care te secătuiesc.
Chiar dacă te vei simți încastrat(ă) în niște tipare bine definite care îți îngrădesc libertatea, se merită totuși acest sacrificiu deoarece se întrevăd frumoase recolte.

Ce îți transmite I CHING-ul:
34-TA CHUANG-O VIGUROASĂ PUTERE
Înarmează-te cu dreptate și cu o morală impecabilă și ai să vezi reușita în ceea ce ți-ai propus. Nu este necesar să persiști în a domina peste tot și toate,  ci să încerci să acumulezi cât mai multă cunoaștere pe care, apoi, să o pui în practică.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Succesul și „norocul” vin de undeva de departe sau de la persoane care se află la mare depărtare. Schimbarea unor concepții de viață îți va fi foarte utilă aducându-ți o ieșire din tipar, dar și o completare a personalității tale, totodată.
Vei ajunge să gândești „nu am crezut niciodată că voi fi în stare să fac asta și îmi dau seama cât am pierdut până acum!”.
Exact! Vei simți că renaști, că te reinventezi. Însă pentru asta trebuie să ieși, să socializezi, să intri în contact cu diverse persoane, lucru care îți va fi destul de ușor acum cu Jupiter în Scorpion.
La locul de muncă s-ar putea să suporți câteva schimbări care nu îți vor fi pe plac.

Ce îți transmite I CHING-ul:
50-TING-VASUL DE SACRIFICIU
Persoana cu un suflet nobil se sacrifică în așa fel încât să aducă beneficii tuturor prin calitățile sale pe care le deține.
Este un moment în care trebuie să faci uz de acele talente și capacități pe care le ții ascunse de ceva vreme. Important pentru reușita ta este să faci uz de toate acestea și spre beneficiul celorlalți, altfel totul va fi ca un bumerang și nu te vei alege cu mare lucru.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu