duminică, 8 octombrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 9 – 15 octombrie



Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii vei acorda atenție prietenilor și persoanelor care te înconjoară, acelor persoane cu care interacționezi zilnic și care sunt pe aceleași lungimi de undă ca și tine. Cu aceștia pui niște idei în aplicare.
Ceva probleme apar cu persoanele care îți sunt colegi de muncă, probabil nu le suporți felul de-a fi perfecționiști și critici la orice greșeală a ta.
Mijlocul săptămânii îți aduce în prim plan rezolvarea unor probleme în familie sau ale casei. Tot acum trecutul te bântuie, retrăind unele situații. Relațiile cu colegii de muncă dar și situația la muncă se îmbunătățesc.
Sfârșitul săptămânii ți-l petreci cum îți place și în bună companie. Te simți bine alături de persoane care te prețuiesc așa cum ești.
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este MARELE PREOT.
Dacă de curând ai (re)acționat cu autoritate fiind gata pentru un conflict datorită unui sentiment puternic de protecție față de cineva sau ceva, acum trebuie să-ți temperezi reacțiile. Acum ți se cere un comportament și o gândire mai profundă în care să se reflecteze etica și un nivel înalt de morală.
Tot acum este posibil să întâlnești pe cineva cult, plin de valoare morală și de  înțelepciune care să-ți atragă în mod deosebit atenția deoarece,  în sine ta, știi că vei avea multe de învățat de la acea persoană.


Zodia/ascendentul TAUR

În prima parte a săptămânii simți o ușoară creștere a bugetului, însă așa cum vin, așa se și duc: ori trebuie să plătești facturi, ori vrei să-i economisești pentru altceva care costă destul de mult. Nu reușești să te bucuri prea mult de ei și nici să-ți cumperi ceea ce îți dorești acum.
Pe la mijlocul săptămânii îți dorești să stai liniștit(ă) doar în compania persoanelor care îți sunt dragi și cu care ai ceva în comun însă situații externe te scot din culcușul tău. Poate să fie vorba despre o solicitare la locul de muncă sau o întâlnire la care ești obligat(ă) să te prezinți.
Nici spre sfârșitul săptămânii nu ai parte de liniștea mult dorită. Acum apar îndatoriri familiale și ale căminului care se cer rezolvate. Te simți presat(ă) din toate părțile și nu ai timp să te odihnești.
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este DREPTATEA.
Dacă ai acționat de curând cu mult curaj, acum apar și rezultatele, bune sau rele, depinde mult de ceea ce ai făcut, încotro ți-ai îndreptat atenția și cu ce scop.
Această carte spune că este timpul să stai față în față cu apariția consecințelor acțiunilor tale. Dacă te confrunți cu ceva neplăcut sau plăcut, întreabă-te cum ai determinat în trecutul apropiat ceea ce ți se întâmplă acum.
Merită o astfel de revizuire, indiferent de rezultat, deoarece cartea îți spune că este foarte important acum să înțelegi că multe din ceea ce ți se întâmplă, bune sau rele, le-ai atras tu, conștient sau inconștient și este momentul să lucrezi la acest capitol.


Zodia/ascendentul GEMENI

La începutul săptămânii dorești să te manifești conform a ceea ce simți că ești tu, fără să fii altceva, altcineva. Îți place așa cum ești și vrei să te ocupi de acele activități care îți aduc plăcere. Acum este un bun moment să te ocupi de hobby și de acele activități care cer creativitate deoarece îți vor veni multe idei fascinante.
Însă nu vei putea pe deplin fericit(ă) deoarece responsabilitățile familiale apasă pe umerii tăi. Apar probleme din trecut care se vor rezolvate cu o mai multă atenție.
Mijlocul săptămânii îți aduce cheltuieli. Banii pe care îi câștigi se duc pe anumite plăți, cumpărături pentru membrii familiei sau reparații. Simți că nu te poți bucura pe deplin de veniturile tale deoarece trebuie să renunți la achiziția unui lucru pe care ți-l dorești foarte mult.
Sfârșitul de săptămână îți aduce ceva mai multă voie bună. Te întâlnești cu persoane în a căror companie te simți bine. Poate mergi la o petrecere sau într-o scurtă călătorie.
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este DIAVOLUL.
Dacă de curând nu ai reușit să menții un echilibru în tot ce te înconjoară, acum se va simți acest lucru. Te vei confrunta cu senzația că ești prizonierul lucrurilor materiale, te simți încătușat(ă) de propriile dorințe instinctive.
 Dependențele pun stăpânire pe tine dacă lași frâu liber dorințelor.
Așadar, această carte te pune în gardă să-ți revizuiești dorințele și pasiunile. Este foarte important să nu devii sclavul acestora. 



Zodia/ascendentul RAC

La începutul săptămânii te simți agitat(ă) și nervos/nervoasă. Tu știi foarte bine ceea ce ai de făcut și nu permiți nimănui să se amestece fără să le fi cerut părerea în prealabil. Se pot declanșa certuri de pe urma unor păreri contradictorii cu ceilalți.
Mijlocul săptămânii  îți aduce dorința de a fi în compania persoanelor cu aceeași sensibilitate ca a ta. Apar probleme din trecut și îți va fi destul de greu să gestionezi situațiile din familie și cerințele de la locul de muncă: ți se pare că familia nu ia în considerare ceea ce propui tu iar șefii vin cu schimbări de plan.
Sfârșitul săptămânii: Te bucuri de un câștig pentru care ai muncit. Vei vedea roadele muncii tale și vei fi satisfăcut(ă). Și comunicarea cu membrii familiei va fi bună și liniștită.
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este CAVALERUL DE MONEDE.
Poate te-ai entuziasmat datorită unor vești care ți s-au părut avantajoase însă cartea îți spune că trebuie, mai întâi, să iei în calcul totul: și pro și contra.
Așteptarea poate fi o bună alegere însă nu trebuie să renunți în tot acest timp. Vigilența nu înseamnă să acționezi imediat ci să analizezi detaliile cu o maximă atenție și abia atunci vei știi sigur cum să acționezi cel mai bine. 






Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii vine cu întâlniri importante pentru tine. Te vei simți apreciat(ă) și tratat(ă) așa cum crezi că meriți.
Ceea ce este mai greu de acceptat este faptul că nu îți poți permite mai mult de atât deoarece situația financiară nu-ți permite.
Mijlocul săptămânii îți aduce la cunoștință că în jurul tău sunt persoane false. Acestea îți gâdilă orgoliul pentru a obține ceva de la tine. Intuiția te ajută în acest caz și le vei descoperi.
Sfârșitul săptămânii îți aduce fascinație și momente frumoase alături de persoane cu care ai ceva în comun. Faci ceea ce îți place și îți aduce bucurie. 
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este REGINA DE MONEDE.
Această carte te îndeamnă să acționezi în această perioadă cu responsabilitate, fără să pierzi din vedere realismul. Să nu îți fie teamă să fii cald(ă) și protector/protectoare cu persoanele care te sprijină cu adevărat.
La fel, cartea sugerează că o persoană cu astfel carateristici îți poate marca favorabil această perioadă.






Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii: Acorzi o mare importanță reputației tale și țelul tău este să faci în așa fel încât ca șefii sau persoanele cu autoritate, importante pentru tine să te ia în considerare și să te aprecieze la adevărata ta valoare. Faptul că îți direcționezi energia în acest sector, va face ca rezultatele să nu întârzie să apară și vei fi foarte satisfăcut(ă).
Mijlocul săptămânii: Dorința de socializare este acută și dorești să cunoști sau să te integrezi într-o asociație sau într-un grup cu aceleași interese ca și tine. Problema apare atunci când trebuie să contribui cu ceva care se află  peste puterile tale momentan. La fel, unii prieteni vor apela la tine să-i ajuți material.
Sfârșitul săptămânii îți aduce dorința de a-ți petrece timpul departe de toți. Doar familia va fi cea care îți va sta alături. Vei petrece clipe minunate alături de aceștia, clipe care te vor detașa de problemele exterioare.
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 7 DE SPADE.
Această carte te pune în gardă. Urmează o perioadă în care trebuie să te folosești de istețime, să fii și puțin șmecher(ă) pentru a te scoate din situații care ar putea fi penibile pentru tine dar și pentru a nu cădea în diverse capcane (unele puse chiar de tine). 
Totodată, această carte te avertizează că, în cazul în care te folosești de trădare pentru a obține ceva, riști să fii descoperit(ă). Așadar, maximă prudență în tot ce faci!




Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii: Aștepți o călătorie, întâlniri cu persoane de departe sau vești de la acestea. Ești destul de agitat(ă) și este posibil să suferi datorită unor divergențe. Te simți neînțeles/neînțeleasă și îți este greu să-ți susții ceea ce crezi și propriile tale filosofii de viață.
Mijlocul săptămânii: Ești nevoit(ă) să faci mari eforturi pentru a te menține acolo unde ești acum. Trebuie să muncești mai mult sau responsabilitățile tale  au crescut peste puterile tale. Toate acestea se pot rezolva dacă îți vei folosi mai mult intuiția decât gândirea logică.
Spre sfârșitul săptămânii vei dori să fii în compania unor persoane care au aceleași interese, dorind să te relaxezi în prezența lor. Este posibil să participi la o festivitate sau la o întrunire în care să fii tratat(ă) foarte bine de către ceilalți.
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 9 DE BÂTE.
Dacă de curând te-ai grăbit să tragi niște concluzii, iată că acum ți-e teamă de consecințele pe care le poți întâmpina. Ai mai trecut prin asemenea situații, nu îți sunt străine. Diferența este că nu orice rezultat este la fel de fiecare dată.
Cartea spune că trebuie să înveți din trecut și să nu îți fie frică de el!
Dai prea multă atenție unor ”răni” cicatrizate demult și  tu încă te crezi suferind(ă).
Cartea spune că este momentul să ieși din colivia pe care ți-ai construit-o în jurul tău pentru a te proteja. Închizându-te nu vei rezolva nimic, dimpotrivă vei fi din ce în ce mai speriat(ă).  


Zodia/ascendentul SCORPION

La începutul săptămânii ești atras(ă) de tot ce înseamnă mister și transformare personală. Ai o curiozitate de nestăpânit și dorești să afli tot ce se poate afla. Toate informațiile (din cărți, din documentare, de la persoane culte) le transformi în avantajul tău, transformându-te și regenerându-te la rândul tău.
Nu ai încredere în  analizele și ”descoperirile”  venite din partea unor asociații sau grupuri care vor să pară perfecte în ochii lumii. Ți se pare ca și cum acestea pun ceva la cale.
Mijlocul săptămânii: Ai o mare putere interioară și te bazezi pe resursele tale. Acorzi atenție acelor concepte și filosofii care îți fac bine, neacceptând însă cele venite acompaniate de critici și sfaturi de conciliere. Constați că te simți mai bine departe de casă, undeva unde poți întâlni persoane care au o cultură diferită de cea cu care ești obișnuit(ă).
Sfârșitul săptămânii îți poate aduce noutăți calde dar și reci. Nu se poate spune că vei fi foarte mulțumit(ă) însă nici rău nu o să-ți meargă. Te lupți, în principal, pentru poziția ta socială și acorzi o mare importanță muncii tale prin sacrificii care îți vor aduce rezultate favorabile.
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 7 DE CUPE.
 Cartea îți aduce un avertisment. Acesta constă că riști să-ți construiești niște temelii pe dune de nisip. Ești tentat(ă) să crezi în ceva iar apoi te răzgândești, ațintind atenția spre altceva care pare mai promițător.
Cartea spune că trebuie să fii foarte atent(ă) și îți sunt necesare niște obiective foarte clare asupra a ceea ce dorești deoarece riscul de a te înșela este foarte ridicat. Mai exact, cartea îți spune că „nu tot ce zboară se mănâncă!”




Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii îți aduce șanse în relații și închegarea altora noi. Ai o bună comunicare și deschidere față de ceilalți. Partenerul de viață te vede că ești puțin demoralizat(ă) și pesimist(ă) în sectorul carierei, al reputației tale și probabil se luptă cu această tendință a ta de a vedea doar în alb și negru.
Ce-i drept, îți cam faci griji pentru reputația ta și despre ce cred despre tine persoanele importante. Criticile acestora te-ar putea afecta destul de serios însă sunt o șansă să te aducă cu picioarele pe pământ.
Mijlocul săptămânii: Nu prea ești mulțumit(ă) cum se desfășoară activitatea unor grupuri sau asociații în care te-ai încrezut. Probabil ai ceva de achitat și te-a luat prin surprindere această veste.
Baza și suportul tău se situează totuși în familie.
Sfârșitul săptămânii îți poate aduce vești bune de departe sau o călătorie în care să te răsfeți. Întâlnești persoane care demonstrează că aveți aceleași interese și îți pot fi de ajutor cândva. 
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 4 DE BÂTE.
Dacă în ultima vreme ai contemplat tot ceea ce ai realizat până acum,  este imposibil să nu îți fi dat seama că ai pentru ce să te bucuri. Dacă nu ai făcut încă acest lucru, această carte de tarot te îndeamnă să-i aduni pe membrii familiei tale și pe prietenii apropiați care te-au ajutat să ajungi aici, unde te afli acum și să sărbătoriți sau, mai degrabă, să vă reuniți pentru a servi masa împreună.
Este o bună ocazie de a (re)închega acele relații care au contat și contează pentru tine. 



Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii: Munca este destul de importantă pentru tine și simți că trebuie să te dedici mult mai mult. Ai și pentru ce, deoarece va exista o bună comunicare între tine și șefi, având astfel toate șansele să fii apreciat(ă) la adevărata ta valoare. Ceea ce o să-ți fie mai dificil este acceptarea criticilor din partea unor persoane care îți pot fi colegi sau prieteni apropiați.
La fel, niște vești te pot bulversa.
Mijlocul săptămânii îți aduce o schimbare de macaz. Acum rolurile se schimbă și acorzi mai multă atenție prietenilor și persoanelor din apropiere, fiindu-ți greu să accepți anumite compromisuri de dragul carierei. Îți este foarte greu să găsești un echilibru și această situație te stresează destul de mult.
Liniștea și seninătatea vor apare odată cu sfârșitul de săptămână, perioadă în care vei avea timp și pentru tine să-ți încarci bateriile. Vei organiza ceva împreună cu familia și vei petrece clipe de intimitate cu aceasta. 
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este PAJUL DE BÂTE.
Dacă de curând ai dus tot greul pe umerii tăi, acum este momentul să te încrezi în viitor. Cartea spune că vei avea noutăți, vești care să-ți dea șanse noi sau propuneri care pot fi motivante și te pot propulsa.
Așteaptă și fii încrezător/încrezătoare în viitorul tău. Totul se desfășoară așa cum este mai bine pentru tine.






Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii îți aduce dorința de a te ocupa de acele activități plăcute ție, care îți aduc o oază de bucurie. Poate fi vorba despre activități în care sunt implicați copiii sau alți membri ai familiei, dar și de hobby sau doar te dedici dragostei, pur și simplu.
Este posibil să nu fie placul tuturor ceea ce faci, așadar pregătește-te psihic și pentru critici și o analizare accentuată a faptelor tale de către ceilalți.
Pe la mijlocul săptămânii se accentuează dorința de a avea totul sub control, mai ales în sectorul muncii unde apar tensiuni. Vei simți că trebuie să ții piept unor concepte cu care  ești de acord în general, dar din punctul tău de vedere nu rezonează  în acest sector. Suporți destul de greu schimbările care te iau prin surprindere fără o pregătire în prealabil.
Sfârșitul de săptămână îl dedici relațiilor, în special acelor relații cu persoane care te completează și te cunosc. Aici simți că poți fi liber(ă). Meriți o perioadă de detașare și relax.
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 9 DE SPADE.
Dacă ești agitat(ă), te simți în pericol, îți pare rău de ceva sau te simți neînțeles/neînțeleasă, a ajuns momentul să ceri explicații și să clarifici totul în modul cel mai sincer.
Cartea spune că această perioadă în care suporți totul cu greutate te poate învăța că este nevoie de curaj din partea ta pentru a înfrunta totul cu o bună doză de realism. Trebuie să clarifici cu cei în cauză pentru a nu te distruge tu însuți cu nenumărate griji care pot fi inutile.
Fă-ți curaj și privește adevărul în față. Nu uita, adevărul te va elibera!



Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii îți dă ocupație în sectorul familial și de rutină. Aici ai niște treburi ce trebuiesc analizate cu mare atenție. Le vei rezolva cu facilitate deoarece ești ager(ă) și plin(ă) de idei.
Pe la mijlocul săptămânii te simți în largul tău, ocupându-te de acele activități care îți fac plăcere și te simți în siguranță. Chiar și în plan sentimental simți o schimbare pozitivă. Ceea ce te va preocupa mai mult va fi planul material unde pot să existe întârzieri ale unor sume promise sau partenerul are probleme cu banii.
Sfârșitul săptămânii vine cu chef de muncă. Nu neapărat la locul de muncă ci și acasă. Cert este că nu poți sta într-un loc și simți nevoia de a face ceva care să-ți aducă notorietate.
 
Cartea de tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 9 DE CUPE.
Dacă în ultima a trebuit să renunți la ceva care nu mai funcționa în viața ta, acum te bucuri de ceea ce ai. Te poți simți satisfăcut(ă) și dorești să împarți bucuria cu cei apropiați.
Dacă simți că nu prea ai de ce să te bucuri, cartea îți spune să te uiți atent(ă) în jurul tău, fără a face mofturi, și cu siguranță vei găsi ceva pentru care să mulțumești Cerului că ai ajuns acolo unde te afli acum.
Fii bucuros/bucuroasă și vei primi mai mult decât crezi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu