duminică, 14 ianuarie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 15 – 21 ianuarie



Zodia/ascendentul BERBEC

Această perioadă este una în care te vei defini ca persoană, va trebui să iei niște decizii asupra cărora vei reflecta cum să le pui în practică.
Luni și marți vei avea de luat niște hotărâri în ceea ce privește cariera ta. Au loc discuții cu persoane importante ce pot hotărî în privința ta. Schimbările din aceste două zile te vor transforma foarte profund, mai ales prin faptul că îți simți pusă în joc reputația.
Miercuri, joi și vineri sunt zile în care te vei întâlni cu persoane care ți-au promis ajutorul. Cineva chiar te va ajuta însă va trebui să faci niște cheltuieli, să cazi la înțelegere și să faci ceva compromisuri.
Sâmbătă și duminică te vei simți minunat în sânul familiei și al cunoștințelor foarte apropiate. Vei discuta cu acestea, vei găsi soluții pentru problemele care te macină și vei pune la bătaie câteva planuri. Cariera și planul financiar se îndreaptă spre o direcție pozitivă.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 8 DE BÂTE.
Această carte anunță o reușită rapidă. Vei rezolva treburile mult mai repede decât te aștepți. Oricum, cartea îți spune că vei fi foarte activ(ă) și datorită unor vești (bune, de obicei) care, este posibil, să te ia prin surprindere.

Zodia/ascendentul TAUR

Este o perioadă în care te vei simți în centrul atenției, fie că îți place sau nu. Se anunță o perioadă care te solicită și te pune să „pui osul la treabă” pentru a reuși în ceea ce ți-ai propus.
Luni și marți apar vești bune, probabil de departe. Se stabilizează, se concretizează ceva  la care ai sperat de multă vreme. Este posibil să te ocupi de documente, în care să legalizezi o practică. Nu va fi însă ușor: te vei consuma psihic și fizic, dând rezultatul unei oboseli cronice.
Miercuri, joi și vineri sunt zile în care va trebui să surprinzi, să fii inventiv(ă) și să te adaptezi rapid, în special în domeniul carierei tale, al contactului cu persoane importante pentru tine. Aici apar situații în care ți se vor cere să ieși din carapacea ta în care te simți sigur(ă) și să îmbrățișezi noul ce vine de-a valma peste tine. În felul acesta vei ușura situațiile prin care vei trece.
Sâmbătă și duminică se anunță a fi două zile de relax în care te vei întâlni cu persoane cu care rezonezi, chiar dacă, pe unele dintre ele, nu le cunoști foarte bine. Este posibil să primești un ajutor care să îți asigure o bună condiție socială.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 4 DE MONEDE.
Această carte dezvăluie nevoia ta de siguranță, mai ales în acestă perioadă. Îți este teamă să nu pierzi și, astfel, tinzi să fii zgârcit(ă) și răutăcios/răutăcioasă cu ceilalți. Preferi nonacțiunea și stagnarea decât să miști ceva care ar putea să fie riscant. Cartea îți spune că este momentul să ieși din această stare de inerție deoarece doar dacă nu vei face nimic vei pierde. Cu toate acestea, nu este bine să te arunci cu capul înainte fără să fi măsurat în prealabil totul. Este o perioadă în care se cere multă vigilență, este adevărat, dar nici să stai inert(ă) din cauza fricii de a nu pierde.

Zodia/ascendentul GEMENI

Te așteaptă o perioadă tensionată, plină de contacte și umblături încoace și încolo.
Luni și marți  poți întâlni niște probleme din trecut  pe care ești nevoit(ă) să le rezolvi.  Cu siguranță vei avea reușite la locul de muncă sau vezi rezultatul tratamentului unor afecțiuni medicale. Tot acum, unele persoane care ți-au promis ajutorul îți vor întoarce spatele fără să te aștepți. Vei fi luat(ă) prin surprindere de unele persoane. Atenție, este posibil să te confrunți cu niște crize interioare, adică să nu te simți la înălțime sau compatibil(ă) cu cerințele unora. Așteaptă să treacă aceste zile și nu da importanță exagerată trăirilor emoționale care te conduc spre depresie.
Miercuri, joi și vineri primești vești de departe sau vrei să faci o călătorie dar obligațiile serviciului te rețin pe loc. Este posibil să te deranjeze atmosfera de la locul de muncă sau, la fel de bine, este posibil să fii nevoit(ă) să pleci într-o deplasare pe care nu o dorești. Mici probleme de sănătate îți încurcă treburile.
Sâmbătă și duminică ai mari șanse la locul de muncă. Reputația ta este pe un făgaș bun ceea ce îți permite să fii apreciat(ă) de șefi și de persoane importante. Intuiția te va ajuta foarte mult în această perioadă, scoțându-te din fel și fel de probleme. Așadar, încrede-te în vocea ta interioară care îți șoptește ce este bine să faci.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea STEAUA.
Această carte îți spune că ai toate motivele să fii și să rămâi optimist(ă) că problemele tale se vor rezolva. Tot această carte îți spune să nu uiți un lucru: dacă o ușă ți se închide, ți se vor deschide altele, poate cu șanse mult mai mari decât cea precedentă. Oricum, se anunță o perioadă productivă pentru tine, important este să țintești șansele și să nu treci pe lângă ele.

Zodia/ascendentul RAC

Luni și marți vei fi supus(ă) stresului în contactul cu ceilalți. Raportul cu persoanele apropiate dar și cu cele ești asociat(ă) printr-un contract, te costă mult timp și energie. În aceste zile este posibil să întâmpini cam toate aspectele, adică și bune și mai puțin bune. Cert este că totul te îndeamnă să pui mai puțin preț pe sensibilitatea ta, fiind nevoit(ă) să te axezi pe ceea ce trebuie să faci, nu pe ceea ce simți. În ceea ce îți place să faci și în iubire treburile stau bine: te simți susținut(ă). Ceva probleme o să întâmpini în relaționarea cu membrii familiei și cu persoanele de care depinde cariera ta. Nu suporți destul de bine schimbările în aceste sectoare.
Miercuri, joi și vineri este posibil ca în relația cu partenerul să intervină tensiuni datorită crizei financiare. La fel, este posibil să te simți îngrădit(ă), privat(ă) de ceea ce îți place să faci iar acest lucru să creeze tensiuni, reproșându-i partenerului  modul său instabil și haotic de a contribui la cheltuielile casei.
Sâmbătă și duminică totul începe să se calmeze. Este posibil să petreci aceste zile printr-o călătorie sau o plimbare care te ajută să te relaxezi. La fel, acum pot veni vești de departe mult așteptate, niște rezultate sau decizii.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea ASUL DE SPADE.
Ești nevoit(ă), ca în această perioadă, să iei niște decizii. Acum, problemele care dăinuie de ceva vreme  te constrâng să iei o direcție bine determinată, nefiind nici  timpul, nici momentul  de a face mofturi și capricii. Cert este că această carte îți spune că trebuie să clarifici unele aspecte din viața ta, fie că îți place sau nu.

Zodia/ascendentul LEU

Luni și marți vei avea mult de muncă. De fapt, locul de muncă sau ceea ce te conduce spre un câștig bine definit dar și la aprecierea ta venită din partea persoanelor importante, au o importanță deosebită pentru tine, acum, în aceste zile.  Ești nevoit(ă) să accepți un alt mod de a comunica cu ceilalți, în special cu colegii. Este nevoie de seriozitate și purtarea responsabilităților la bun sfârșit.  Niște vești de departe te pot bulversa, probabil au legătură cu niște prieteni aflați departe sau cu cariera ta. Tot acum, este posibil să se acutizeze unele afecțiuni medicale.
Miercuri, joi și vineri te afli în atenția partenerului și tratezi relația cu acesta în mod deschis și direct. Luatul prin surprindere a partenerului poate condimenta relația, ducând-o spre pasiune. Mai puțină înțelegere poate fi cu membrii familiei sau cu persoanele de care depinde cariera ta.
Sâmbătă și duminică este posibil să treci prin crize interioare. De aceea, pentru tine în aceste zile este important să te simți de folos persoanelor apropiate. Totodată, vei avea unele sclipiri de geniu, găsind soluții pentru problemele tale.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea REGINA DE SPADE.
Este posibil ca o persoană feminină din anturajul tău să fie foarte severă cu tine. Această carte îți spune că este bine să asculți ceea ce spune deoarece vede partea realistică a vieții, parte pe care tu nu o vezi. Chiar dacă ți se poate părea nedreaptă cu tine, are totuși un punct de vedere destul de clar și la obiect.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni și marți  încolțește iubirea în inima ta. Poate fi vorba și despre simpatia  pentru cineva cunoscut, din rândulul prietenilor, colegilor sau partenerul devine pentru tine amicul/amica ta cea mai bună căruia te confesezi ca unui camarad, contribuind la creșterea pasiunii dintre voi.  Tot acum te dedici acelor activități care îți fac plăcere. Ceea ce poate să umbrească aceste zile este colapsul financiar.
Miercuri, joi și vineri sunt zile dedicate muncii. Ești bine văzut(ă) de către șefi pentru ingeniozitatea ta însă te vei izbi de răutatea și invidia colegilor. Atenție la unele afecțiuni medicale pe care le-ai putea (re)simți în aceste zile.
Sâmbătă și duminică se întrevede o bună comunicare cu partenerul de viață. Tinzi să devii euforic însă acest lucru prinde bine vieții de cuplu. Relațiile cu partenerii de afaceri sau de care depinde cariera ta nu sunt chiar strălucite acum. Cel mai bine este să te bucuri de persoanele dragi care te înconjoară deoarece ele sunt care îți încarcă bateriile.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea LUNA.
Această carte spune că vei fi marcat(ă) de tristețe în această perioadă. Este posibil să simți că nu ai neapărat motive temeinice să te simți melancolic(ă) însă simți că ceva nu este în regulă (ai să-ți dai seama despre ce este vorba). Cert este că acum vei cădea pradă mai ușor îngrijorării, stresului și neliniștii interioare. Apariția acestei cărți te avertizează că te afli într-o perioadă în care sensibilitatea este crescută și de aici se pot dezvolta o multitudine de probleme printre care depresia și complexele de inferioritate. Nu te lăsa pradă sentimentelor negative!

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni și marți apar probleme din trecut pe care trebuie să le rezolvi. Poate au legătura cu familia sau cu mediul în care trăiești zi de zi, cert este că o schimbare în acest sector este inevitabilă. Este posibil să te confrunți cu niște pierderi și obstacole, însă dacă pierzi ceva acum înseamnă că și-a terminat scopul său în viața ta. Pentru a ajunge la aprecierea șefilor, a superiorilor trebuie, mai întâi, să te axezi pe calitățile tale și să le fructifici, să le folosești la locul tău de muncă.
Miercuri, joi și vineri te simți strâmtorat(ă) din pricina problemelor financiare. Este posibil să nu ai bani suficienți pentru achiziționarea unui lucru ce îți place sau pentru ce îți place să faci, iar acest lucru să îți aducă frustrări și închistare. Relațiile cu ceilalți încep să funcționeze mult mai bine, comparativ cu primele zile ale acestei săptămâni.
Sâmbătă și duminică: dacă vei fi la muncă (sau în societate) în aceste două zile ai mari șanse să te faci apreciat(ă) de superiori, așadar profită de această conjunctură să dai tot ce-i mai bun din tine în acest sector deoarece ai să fii răsplătit(ă) la momentul potrivit. Dacă vei fi  acasă în aceste zile, ai ocazia să petreci în familie cu cei dragi, să închegi mai bine legăturile familiale și să fii apreciat(ă) pentru asta.

 Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 9 DE BÂTE.
Această carte îți spune că te simți speriat(ă) cu toate că nu ai motive reale acum. Într-adevăr, ai trecut cândva prin experiențe similare care au avut un rezultat negativ care ți-a lăsat ceva cicatrici, însă acum este cu totul altceva.
Cartea îți spune să nu îți fie teamă și să încerci să te eliberezi de menghina care te ține pe loc! Ceea ce a fost, a fost, iar tu, cel/cea de azi ești cu mult mai înțelept/înțeleaptă decât în trecut. Cartea spune că ești foarte capabil(ă) și că este timpul să te debarasezi de bandajul care acoperă o rană care nu mai este deschisă, care s-a cicatrizat. Înaintează curajos!

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni și marți este posibil să fii ocupat(ă) cu studiile sau cu întâlniri importante pentru tine. Sociabilitatea joacă un rol important pentru tine deoarece îți poate aduce acele contacte fructuoase în viitorul apropiat. Așadar, nu este momentul să stai în casă solitar(ă): ieși și întâlnește-te cu cât mai multe persoane. Nu știi de unde poate sări iepurele norocos!
Miercuri, joi și vineri apar ceva destabilizări care îți pot scutura mediul familial sau cel în care îți petreci cel mai mult timp. Este posibil să te supui unor schimbări și este bine să nu te opui, încearcă să le accepți fără prea multe tam-tam-uri deoarece, procedând astfel, vei îngreuna situația în care te afli.
Sâmbătă și duminică ai, în sfârșit, timp și pentru tine, pentru ceea ce îți place. Te vei simți mult mai liniștit(ă) și în siguranță în aceste zile.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea CAVALERUL DE BÂTE.
Această carte îți spune că vei fi plin(ă) de energie în această perioadă, energie pe care este bine să o cheltui rezolvând problemele care te bântuie din trecut. Cert este că ai șanse de reușită în ceea ce îți propui, important este să nu stai deoparte, ci să te implici cât mai mult, altfel ai să pierzi.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni și marți este posibil să te ocupi de investiții, mai ales pentru tot ce ține de căminul tău. Vei cheltui destul dar consideri că merită investiția și o vei face cu mare bucurie cu toate că pentru tine nu mai rămâne mai nimic: timp liber și bani  să faci ceea ce îți place.
Miercuri, joi și vineri ești pe cale să stabilești contacte, să te întâlnești cu persoane care ți-ar putea fi de ajutor. Trebuie să fii atent(ă) la unele afecțiuni medicale care s-ar putea croniciza datorită neglijenței.
Așadar, iată că ai în față o perioadă în care te așteaptă umblături încoace și încolo, dar care se vor concretiza cu reușite.
Sâmbătă și duminică ești nevoit(ă) să faci (sau să accepți) unele schimbări în familie sau în mediul în care îți petreci cel mai mult timp. Atenție să nu cazi pradă tristeții și depresiei iar, după acestea, să  cazi pradă tranchilizantelor, alcoolului doar pentru a-ți muta gândurile în altă parte.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 8 DE CUPE.
Această carte îți spune că ești pe cale să renunți la ceva de care ai fost legat(ă) sufletește. Este o necesitate și știi că trebuie să faci acest pas pentru a putea merge mai departe. În mod conștient tu știi că nu mai are rost să tergiversezi situația și alegi să te desparți de cineva sau ceva.  Cartea spune că această distanțare îți va face bine deoarece poți avea noi șanse și noi perspective în viitor. Ceea ce a fost, a fost, acum nu îți rămâne decât să începi o nouă viață cu altă atitudine.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni și marți sunt zile în care nu te mai recunoști. Vei simți că te-ai schimbat și vor percepe și ceilalți această schimbare a ta. Mai ales persoanele alături de care trăiești sau care cred că te cunosc: pentru acestea ai devenit un despot care nu știe altceva decât să dea ordine, care nu mai știe să trăiască prezentul. Este bine? Este rău? Doar tu ești în măsură să dai răspunsul la aceste întrebări, mai ales când sunt în joc relațiile la care ții cel mai mult...
Este indicat ca în această perioadă să te dedici studiului, unui curs de specializare deoarece vei întâlni persoane care te vor susține.
Miercuri, joi și vineri cresc cheltuielile. Poate ai ceva taxe de plătit și acestea reduc considerabil bugetul însă cineva din familie te sprijină. Totodată, poate fi vorba și despre cheltuieli pentru casă: o restructurare sau achiziționarea unui obiect nou.
Sâmbătă și duminică sunt zile pe care le vei dedica întâlnirilor cu prietenii apropiați sau cu rudele apropiate. Este momentul de a învăța ceva important pentru tine, de aceea, dacă urmezi vreun curs, acum este cel mai bun moment să asimilezi prin învățare.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 9 DE SPADE.
Iată o carte nu tocmai îmbucurătoare... Ea îți spune că este posibil să treci prin momente în care îți vei face multe griji și scenarii care mai de care mai sumbre. Va fi o perioadă plină de frământări interioare și sentimentul că nu știi ce să faci se acutizează. Așadar, încearcă să reflectezi unde ai greșit și să îți repari greșeala până nu este prea târziu. Cu atâtea planete în zodia ta este imposibil să nu fi greșit cu ceva față de cineva de curând, așadar încearcă să remediezi cu calm și amabilitate și vei vedea că totul se va liniști.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni și marți vei trece prin niște încercări care îți vor lăsa impresia că te sacrifici prea mult pentru ceilalți, mai ales pentru acele persoane care nu merită sacrificiul tău. Persoanele pentru care ai făcut eforturi să le fie bine, acum îți sunt nerecunoscătoare.
Cel mai bine este să te concentrezi asupra familiei tale, carierei și asupra modului cum sa-i faci pe superiori să te aprecieze. Cel puțin, aici, ai mari șanse să reușești.
Atenție la bolile care încep să o ia razna datorită neglijenței și delăsării tale. Încearcă să fii atent(ă) la simptome și mergi la medic!
Miercuri, joi și vineri te simți mai sigur(ă) pe tine și mult mai sociabil(ă) cu persoanele cu care ai ceva în comun. Sunt zile potrivite pentru a face ieșiri cu prietenii pentru a te detașa de problemele care, în ultimul timp, au dat năvală peste tine. În schimb, în carieră, superiorii sunt foarte perfecționiști, așadar încearcă să nu continui din greșeală în greșeală, ci să fii cât se poate de prudent(ă) și perfecționist(ă) pentru a avea cât mai multe bile albe în acest sector.
Sâmbătă și duminică: dacă ai fost „pe fază” zilele trecute la serviciu și ai făcut tot ce ți s-a cerut ca la carte, acum ai șansele unei răsplate sau ale unei promovări de care ai să fii mândru/mândră.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea  PAJUL DE SPADE.
Iată că această carte îți spune să fii vigilent(ă) și să nu te încrezi în nimeni. Este bine ca în această perioadă să îți „ascuți” toate simțurile și să preîntâmpini problemele de care te-ai putea izbi. Imaginează-te ca fiind un soldat care iese pentru prima dată pe câmpul de luptă.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni și marți sunt zile pline în care socializezi, iei contacte cu diferite persoane. Este posibil să primești vești bune de departe sau chiar să faci o deplasare într-o localitate. Cert este că trebuie să profiți de aceste zile deoarece sunt șanse destul de bune pentru a reuși în ceea ce ți-ai propus. Singura problemă majoră rămâne lipsa banilor.
Miercuri, joi și vineri este posibil ca niște vești de departe să te afecteze într-o mică sau mai mare măsură. Ești destul de sensibil(ă) în această perioadă, sensibilitate ce acutizează orice eveniment sau situație. Tot acum apar ceva probleme de sănătate pe care nu ar trebui să le neglijezi. Poate situația financiară se îmbunătățește puțin.
Sâmbătă și duminică este posibil să te contacteze persoane importante pentru tine. Cert este că debordezi de fascinație și mister, împletite cu sensibilitate, fapt ce îți poate aduce simpatie din partea persoanelor cu care intri în contact. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea  6 DE CUPE.
Această carte îți spune că trecutul (acel trecut pozitiv) de pe urma căruia ai amintiri frumoase îți poate da seninătate. Este posibil să întâlnești pe cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp și a cărui prezență să îți umple inima de bucurie. Tot această carte spune că în cazul te confrunți cu probleme, este bine să „forezi” adânc în trecutul tău deoarece acolo vei găsi răspunsurile cele mai clare.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu