duminică, 21 ianuarie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 22 -28 ianuarie



Zodia/ascendentul BERBEC

La începutul săptămânii este posibil să întâmpini dificultăți în sectorul carierei sau să afli că nu ești apreciat(ă) atât cât crezi că meriți. Responsabilitățile sunt prea rigide și iar ascensiunea se face într-un ritm prea încet pentru elanul tău. Posibile discuții contradictorii. Totodată, poate vei afla de unele clevetiri ale prietenilor sau rudelor tale, cu scopul de a te defăima sau chiar tu să fii acela/acea care instigă spre astfel de gesturi cu scopul de a găsi căi rapide de avansare.
Pe la mijlocul săptămânii îți vei face griji în privința planului financiar. Poate ai ceva taxe de plătit și nici nu îți poți permite anumite lucruri ce ți-ar plăcea să le achiziționezi, creându-ți frustrări. Este, în schimb, o perioadă în care este bine să te dedici carierei, în care să arăți superiorilor că ești unul bun dintre cei buni în munca pe care o prestezi.
Sfârșitul săptămânii îți va aduce o oază benefică, plină de bucurie. Probabil vei avea întâlniri cu prietenii sau cu persoane importante pentru tine și cu care ai să te simți bine. Dacă te pregătești de examen, acum este un moment foarte bune pentru studiu.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa PUTEREA.
Această carte îți spune că vei rezolva o multitudine de probleme, vei avea succes însă cu o condiție: să fii calm(ă), blând(ă) și amabil(ă). Dacă, de multe ori, tu îți rezolvi din probleme acționând rapid, acum în această perioadă nu vei rezolva nimic cu furie, dimpotrivă, vei atrage, procedând astfel, și mai multe probleme. Dacă vrei să fii stăpân(ă) peste o situație negativă, periculoasă, trateaz-o în așa fel încât fără să fii cuprins(ă) de nervi. Doar așa vei avea izbândă: cu blândețe... „Cu răbdarea treci marea!”
La fel, cineva din anturajul tău, o persoană dotată cu duhul blândeții îți va fi de mare ajutor în această săptămână.

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii îți aduce ceva tendințe depresive și pesimism. Investești prea multă energie în frici și anxietate și cazi mult prea ușor pradă negativismului. Este probabil ca toate astea să se întâmple și datorită dificultăților financiare pe care le ai iar acest lucru să îți aducă un dezchilibru în sistemul tău de valori și să te simți nesigur(ă). Poate fi vorba și despre probleme legate de sănătate. Ceea ce te va ajuta în această perioadă ar fi dedicarea ta față de familie, casă și carieră: acestea te-ar scoate din contextul prezentat mai sus.
Mijlocul săptămânii este o săptămână propice căutării (dacă cauți ceva, vei găsi negreșit) și studiului. Este posibil să întâlnești dificultăți din partea cunoscuților cu care vei avea idei contrastante însă persoanele necunoscute cu care vei intra în contact îți vor da noi idei asupra a ceva ce îți este neclar. Merită să asculți toate sugestiile însă să le alegi pe acelea cu care rezonezi într-adevăr.
Sfârșitul săptămânii îți aduce noi șanse în carieră. Nu înseamnă neapărat bani grămadă, ci mai degrabă promisiunea că dacă punctezi acum asupra carierei tale, vei avea de câștigat în viitor. Ideea este să arăți ceea ce poți, de ceea ce ești în stare, să te bazezi pe capacitățile tale. Procedând astfel îi vei surprinde foarte plăcut pe superiorii tăi iar tu vei avea parte de o reputație așa cum îți dorești.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa JUDECATA.
Această carte îți spune că ai posibilitatea să renaști. Dacă cunoști legenda păsării Phoenix, acea pasăre care renaște din propria cenușă, atunci știi despre ce vorbesc. Este vorba despre o revenire în propriile forțe sau chiar să te bazezi din nou pe ceva pe care ai pierdut. Cert este că o revenire la o situație favorabilă din trecut îți va aduce beneficii și vei privi viața dintr-un alt unghi decât ai făcut-o până acum. O perioadă bună se anunță!

Zodia/ascendentul GEMENI

La începutul săptămânii vei avea parte de contacte cu persoane pe care nu le cunoști foarte bine dar cu care rezonezi. Acest lucru îți aduce beneficii pe deoparte iar pe cealaltă parte îți va aduce ceva crize interioare. Probabil vor fi rezultatul comparației tale cu cei cu care intri în contact. Atenție la apariția complexelor de inferioritate! În schimb, ești foarte receptiv(ă) și vei simți că ai ce învăța de la aceste persoane. Așadar, concentrează-te asupra bilelor albe, nu asupra celor negre!
Pe la mijlocul săptămânii apare oboseala, mai mult cea psihică. Probabil vei fi nevoit(ă), prin anumite circumstanțe, să renunți la concepte pe care te bazai și să adopți altele noi. Nu este bine să te împotrivești, deoarece aceste concepte noi îți vor aduce beneficii. Atenție la starea ta de sănătate, fii atent(ă) la toate semnalele organismului!
La sfârșitul săptămânii te bate gândul unei călătorii. Este posibil să întâlnești persoane și vești de departe sau să faci o deplasare dorită în care ai să te simți bine. Tot acum, este posibil, să te hotărăști să urmezi niște studii sau să aprofundezi ceva studiind temeinic. Atenție în carieră sau în cazul în care  te interesează în mod deosebit reputația ta: ai tendința ca în aceste zile să te comporți în așa manieră încât să lași impresia celorlați că ești superficial(ă) și dezinteresat(ă) de profunzime iar acest lucru să nu fie chiar pe placul tuturor, mai ales pentru persoanele de care depinde avansarea ta.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa 7 DE BÂTE.
Această carte îți spune că pentru a reuși în ceea ce ți-ai propus pentru această perioadă este nevoie să demonstrezi că ești la înălțime. Nu este nevoie doar să te știi sus ci să te și lupți pentru poziția ta deoarece nu vei fi ocolit(ă) de piedici. Sunt persoane în jurul tău care râvnesc la locul tău, la poziția ta socială și vor încerca să te intimideze. Însă partea bună care îți transmite această carte este aceea că tu te afli într-o bună poziție care te avantajeză și îi dezavantajează pe adversarii tăi. Asta înseamnă că tu ai exact calitățile dorite pentru a fi acolo unde ești acum. Nu uita, oricare ar fi „bătălia” ta, tu ești cel/cea avantajat(ă), trebuie doar să demonstrezi, să îți scoți calitățile la lumină și nu vei pierde.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul acestei perioade este marcată de „lupta” ta cu ceilalți. Este nevoie să dai dovadă de multă agilitate, să ieși din culcușul tău sigur și călduț dacă vrei să obții ceva măreț. Este nevoie să te transformi, să devii un alt TU, inovativ și dornic de schimbare. Doar în felul acesta vei avea succes în scopurile tale, mai ales în carieră.
Pe la mijlocul săptămânii este posibil să ai întâlniri cu persoane importante pentru tine, persoane cu care rezonezi, care vin de departe sau poate afli ceva vești de departe. Problema este că te afli  în colaps financiar și nu te poți manifesta așa cum îți dorești. Trebuie să ții cont că în această perioadă este bine să ai contact cu ceilalți, acest lucru îți aduce noroc sau, mai bine zis, o poziție socială bună.
Sfârșitul săptămânii vine cu agitație interioară. Este posibil ca acum să vezi, să descoperi că anumite concepte pe care te-ai  bazat și le-ai  considerat viabile, nu sunt chiar bune pentru tine și îți fac mai mult rău decât bine. Este bine să te schimbi (vezi ce anume ți-am spus mai sus privitor la începutul săptămânii). Acest lucru ți-ar aduce multe beneficii, valori morale dar și materiale.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa CAVALERUL DE SPADE.
 Această carte îți transmite că ai o oarecare tendință spre agresivitate și există un mare risc de certuri cu ceilalți. Există un mare risc de rupturi în relații datorită agresivității verbale și psihologice pe care le manipulezi în această perioadă. Ai mare grijă ce faci în această perioadă deoarece este posibil să pierzi datorită modului tău agresiv de a soluționa problemele.

Zodia/ascendentul LEU

La începutul săptămânii ai activă zona deplasărilor și studiilor. Este posibil să ai contacte cu persoane de departe sau să primești vești de departe. Nu este exclus ca tu însuți să vrei să faci o călătorie dar serviciul te împiedică sau poate faci o călătorie din obligație, în interes de serviciu.  Nu este exclus să ai probleme juridice. Tot acum se anunță mici probleme de sănătate. Cert este că socializarea în această perioadă îți va permite să avansezi în scopurile tale.
Mijlocul săptămânii îți aduce noutăți în domeniul carierei unde este nevoie de multă seriozitate și dedicare. Nu este momentul să te bazezi doar pe faptul că personalitatea ta fermecătoare te va ajuta să avansezi, ci este nevoie de a demonstra practic ceea ce poți, cu alte cuvinte să muncești, să folosești și modestia. Vor fi prezente și câteva discuții contradictorii cu familia.
Sfârșitul săptămânii îți aduce noi posibilități în a întâlni persoane care îți pot promite ajutor atunci când ai nevoie. Este posibil să ai ceva probleme financiare care vizează mai mult veniturile din partea partenerului sau cele care provin din altă parte decât cele provenite din munca ta. Cu alte cuvinte, banii partenerului (sau cei proveniți din altă parte) nu sunt suficienți pentru ceea ce ți-ai propus.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa ASUL DE MONEDE.
Această carte îți transmite că este o perioadă propice pentru a începe activități noi și prospere. Este posibil să primești o nouă ofertă de muncă sau să dai startul unei activități care să îți aducă beneficii, în primul rând materiale. Șanse bune se ivesc la orizont!

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

La începutul săptămânii vei trece prin anumite crize interioare care declanșează complexe de inferioritate. Te simți neiubit(ă) și neapreciat(ă) la adevărata ta valoare. Poate a ajuns timpul să recurgi la o transformare a propriilor concepte, deoarece acestea nu sunt compatibile cu ceea ce ai tu nevoie în acest moment. Este posibil ca banii pe care i-ai așteptat să nu apară sau să nu fie suficienți pentru a-i investi în ceea ce îți place. Tot acum se anunță probleme de întâmpinat cu copiii sau cu persoana iubită în intimitate. În această perioadă, frazele pozitive care îți ridică moralul, repetate foarte des pot face minuni.
Mijlocul săptămânii aduce contacte cu plaiuri îndepărtate: este posibil să primești vești de departe sau să întâlnești persoane care locuiesc la mari distanțe de tine. Se întrevede o perioadă favorabilă contactelor dar și iubirii. Ceva probleme de sănătate nu te lasă în pace.
Sfârșitul săptămânii îți aduce noi provocări în carieră sau în legătură cu reputația ta. Este posibil să te întâlnești cu persoane și ții neapărat să faci impresie bună. Ai șanse doar dacă vei știi să te „metamorfozezi”: adică să fii original(ă), inovativ(ă), vorbăreț/vorbăreață și jucăuș/jucăușă. Seriozitatea care te caracterizează nu îți va aduce acum prea multe șanse.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa 6 DE CUPE.
Această carte îți spune că o întâlnire cu cineva din trecutul tău îți va aduce o revigorare, o bucurie. Este posibil să intri în contact cu locurile copilăriei, să retrăiești anumite momente în care te-ai simțit fericit(ă) și în siguranță. La fel, această carte promite o bună colaborare cu tinerii sau cu copiii. Cert este că amintirea și aducerea la suprafață a trecutului frumos care îți aduce motive de bucurie, îți va face foarte bine în această perioadă.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

La începutul săptămânii vei da mai multă importanță celorlalți. Ești tentat(ă) să mediezi, să te introduci în certurile altora pentru a-i împăca. Este posibil să existe niște dezacorduri între partener și familia ta iar tu să fii în mijlocul acestor dezacorduri. Încearcă să nu ții partea nimănui și tu să fii neutru/neutră, altfel îți aprinzi singur(ă) paie în cap.
Pe la mijlocul săptămânii situația în familie se calmează însă apar frustrări în sectorul intimității. Atenție să nu cazi pradă depresiei! Problemele finaciare provenite din lipsa de bani a partenerului, te supără și îți oferă o oarecare instabilitate.
Sfârșitul săptămânii îți aduce noi planuri cu persoana iubită. Este posibilă o călătorie cu scopul îmbunătățirii relației. Cert este că vei avea contact cu persoane de departe. Poate faci niște studii care te pot eleva. Sociabilitatea te va ajuta să stabilești niște legături constructive.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa PAJUL DE SPADE.
Această carte îți spune că este absolut necesar să fii vigilent și să verfici terenul pe care te miști. Cartea te anunță că undeva, cineva îți ascunde niște lucruri și este posibil să te ia prin surprindere. Cel mai bine este să fii mereu prevăzător/prevăzătoare în această perioadă și să nu te încrezi în ceea ce ți se spune. O mică susceptibilitate din partea ta în această săptămână este binevenită pentru tine.

Zodia/ascendentul SCORPION

La începutul săptămânii ai dificultăți de comunicare cu cei din jurul tău. Te vei simți împiedicat(ă), obstacolat(ă) de unele persoane, în special de unele rude sau persoane cu care intri zilnic în contact. Raportul cu familia funcționează bine, la fel și cel în care se oglindește performanța ta la locul de muncă.
Mijlocul săptămânii îți aduce tot felul de tensiuni atât în familie, cu partenerul cât și cu persoanele cu care faci afaceri sau pentru care muncești. Ești foarte sensibil(ă) în această perioadă și ai impresia că toată lumea s-a unit cu scopul să îți dea planurile peste cap. Cu toate acestea ai timp să te dedici acelor activități care îți fac plăcere dar și iubirii. Dacă ai copii, este posibil ca aceștia să îți aducă o mică bucurie.
Sfârșitul săptămânii îți aduce întâlniri cu familia dar și o bună perspectivă la locul de muncă. Devii însă nervos/nervoasă datorită schimbării în planul financiar, schimbare provocată de partener sau de întârzierea restituirii unei sume de bani care ți se cuvine. Nu prea ai timp de tine iar acest fapt îți crează nervozitate și agitație.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa CAVALERUL DE CUPE.
Această carte îți sugerează să faci uz  în această săptămână de amabilitate și să încerci să nu pui gaz pe foc. Cu sensibilitate, toleranță și empatie vei reuși să rezolvi mult mai repede și mult mai ușor tot ce ți-ai propus. Este posibil să primești o veste frumoasă care să îți înmoaie inima.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii lipsurile financiare îți vor afecta serios activitățile care îți plac și  în care investești. Este posibil totuși ca cineva cunoscut să îți ofere o mână de ajutor.
Mijlocul săptămânii îți aduce șanse la locul de muncă, probabil sub formă de câștiguri financiare. Este posibil să întâmpini dificultăți cu rezolvarea unor documente. Ceea ce este indicat în această perioadă este să te axezi pe rigurozitate și practicitate și să lași speranțele deșarte deoparte.
Sfârșitul săptămânii îți oferă posibilitatea să socializezi, să stabilești contacte cu persoane cu care ai o oarecare afinitate. Și relația cu partenerul se îmbunătățește, probabil și datorită faptului că îi acorzi mai multă atenție decât de obicei. În familie este posibil să ai unele dificultăți, însă sunt minore. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa 8 DE CUPE.
Îți vine foarte greu să te desparți de ceva sau de cineva care nu își mai are rostul în viața ta, nu-i așa? Te întreb deoarece această carte se repetă două săptămâni la rând și această repetiție duce inevitabil la interpretarea în acest mod a atitudinii tale. Dat fiind că această carte se repetă sugerează necesitatea drastică de a conștientiza că este timpul să renunți la ceva care și-a terminat scopul în viața ta. Recitește PREVIZIUNILE ASTROTAROT pentru perioada 15 – 21 ianuarie pentru a înțelege mesajul acestei cărți mai bine în ceea ce te privește.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

La începutul săptămânii se întrevăd dificultăți de relaționare cu persoanele care fac parte din familia ta. Nu încerca să arunci vina asupra lor imediat, ci este necesară o revizuire a comportamentului tău (nu uita că în prezent se află o aliniere de planete în propria ta zodie, ceea ce semnifică o îngreunare a manifestării personalității tale în scopul  creării unor legături pașnice, lipsite de probleme). Ai tendința să fii excesiv de dictatorial și să pretinzi prea mult de la ceilalți. Cert este că ai câteva probleme de rezolvat cu trecutul tău.
La mijlocul săptămânii te bucuri de acele activități care îți fac plăcere. Te vei simți sigur(ă) pe tine și împăcat(ă) cu persoanele care îți sunt cu adevărat aproape. Problemele financiare îți dau mari bătăi de cap și te împiedică să te manifești așa cum ți-ai dori.
Sfârșitul săptămânii îți aduce șanse la locul de muncă dar și o bună relație cu familia. Unele persoane în care te-ai încrezut, te dezamăgesc. Posibil să le fie teamă să acționeze așa cum vrei tu. Așadar, încearcă să punctezi asupra carierei deoarece aici ai multe șanse de reușită.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa CUMPĂTAREA.
Această carte îți spune că vei ajunge la scopurile tale prin intermediul echilibrului, a cumpătării. Nu există alte căi pentru a reuși. Acesta este un mesaj special pentru tine pentru a-ți spune că a ajuns momentul să dai mai multă atenție echilibrului tău interior: fă-ți ordine în sufletul tău și îngrijește-te fără să crezi că ești egoist(ă). Ai nevoie de limpezire a gândurilor tale.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

La începutul săptămânii ești sociabil(ă) și dornic(ă) de contact cu ceilalți. Sunt toate bune frumoase până la proba contrarie: este posibil să fii trădat(ă) de unele persoane pe care le credeai aproape de tine. Există riscul să suferi datorită unor reguli care îți taie tot elanul și simți că nu poți respira în libertate. Încearcă să vorbești deschis cu partenerul de viață dar și cu alte persoane care nu îți sunt chiar atât de apropiate, deoarece este posibil să vină cu sugestii bune.
Mijlocul săptămânii îți poate aduce neplăceri din sectorul care aparține familiei. Sunt posibile câteva dezacorduri și retrăiri neplăcute în trecut. În schimb, achiziționarea unui obiect pentru casă te va face fericit(ă).
Sfârșitul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te ocupa de acele activități care îți fac plăcere. Faptul că te delectezi cu ceva care îți place îți reîncarci bateriile și astfel ești pregătit(ă) pentru zilele ce urmează. Tot acum se anunță ceva dificultăți cu banii.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa MOARTEA.
Să nu te sperie apariția acestei cărți. Nu înseamnă propriu-zisă, ci o schimbare nedorită pe care ești nevoit(ă) să o suporți. Ceva din viața ta a intrat într-o fază termine și trebuie ca lucrurile să fie luate ca atare. Nu prea ai ce să schimbi decât să accepți situația dată. Profită de aceste conjuncturi care ți se prezintă în această perioadă pentru a putea începe ceva nou, cu alte forțe, mai bune ca cele trecute.

Zodia/ascendentul PEȘTI

La începutul săptămânii ar trebui să te bucuri de primirea unei sume de bani, de șanse financiare, însă nu prea ai timp să te bucuri de ei deoarece esști nevoit(ă) să achiți niște taxe. Important este că în sectorul carierei și cu locul de muncă îți merge destul de bine și ai șanse de realizare, chiar șansa de a avansa.
La mijlocul săptămânii te vei simți bine în societate, ești deschis(ă) și față de persoanele mai puțin cunoscute. Totuși, niște prieteni apropiați sau rude în care te-ai încrezut te dezamăgesc.
Sfârșitul săptămânii îți aduce prilejul de a te afla în familie, împreună cu cei dragi. Retrăiești trecutul, dar acel trecut care îți face bine. Există doar un singur hop: să fii înțeles/înțeleasă greșit sau tu să fii acela/acea care înțelege greșit anumite gesturi, vorbe sau atitudini ale familiei tale.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa 10 DE CUPE.
Iată o carte mult iubită! Înseamnă familia și bucuriile pe care aceasta le aduce. Ai șansa de a te întâlni cu persoane dragi ție și să te simți în siguranță alături de ele, așa ca într-o familie. Se întrevede o perioadă cu șanse în acest sector, cel al căminului familial.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu