duminică, 11 februarie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 12 – 18 februarie



Este indicat, ca pe lângă zodia voastră, să citiți și cele spuse la zodia în care aveți ascendentul.

Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii vine cu o transformare în zona carierei și a reputației tale. Ceva îi poate nemulțumi pe superiorii tăi sau poate să fii dat(ă) deoparte dintr-un proiect important pentru tine (nu neapărat ce ține de locul de muncă). Este posibil să apară niște piedici în buna desfășurare a lucrurilor, piedici de care ar trebui să ții cont, deoarece sunt foarte importante. Evident, este vorba despre ceva ce nu îți este pe plac. N-ar strica să acorzi mai multă atenție intuiției, solitudinii, meditației deoarece acestea te vor scoate din negura în care ai căzut.
Mijlocul săptămânii îți aduce multă energie pe care o vei folosi în societate. Este posibil să cunoști sau să întâlnești persoane dispuse să te ajute în ceea ce vrei tu să faci, fiind fascinate de modul tău de avedea lucrurile. Neplăceri pot veni din partea financiară: ori trebuie să plătești ceva, ori partenerul sau persoana care trebuia să-ți dea niște bani, nu poate să te finanțeze.
Sfârșitul săptămânii vine cu câteva probleme de sănătate și ar fi indicat să îți asculți corpul, să fii atent(ă) la semnalele sale. Atenție și la drum în caz că vrei să faci o călătorie. Tot acum este posibil ca cineva  să îți pice cu „tronc” pentru care vei suferi puțin sau, dacă ești în cuplu, ca cineva să îți acorde o mână de ajutor, dar s-ar putea să îți scoată ochii pentru asta.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este REGELE DE MONEDE.
Această carte îți spune că cineva îți va arăta ce trebuie să faci pentru a o duce mai bine din punct de vedere financiar. Este vorba despre împărtășirea unei experiențe sau a unor sfaturi destul de valoroase pentru acest scop. Așteaptă-te să ai de a face în această perioadă cu persoane materialiste, care ar face bani și din piatră seacă și care știu cum să trăiască pe picior mare. O persoană cu astfel de caracteristici se va dovedi a fi destul de importantă pentru tine acum.

Zodia/ascendentul TAUR

La începutul săptămânii poate vei fi nevoit(ă) să faci câteva drumuri, deplasări, creându-ți astfel un program încărcat. Este posibil să primești niște vești bune, dar și mai puțin bune. Cu starea de sănătate vei fi puțin îngrijorat(ă) și va trebui să faci niște schimbări în vederea îmbunătățirii acesteia.
Mijlocul săptămânii îți aduce multă muncă și oboseală. Stresul va fi cel care te va apăsa cel mai tare. Este posibil să auzi niște informații care nu îți sunt pe plac și datorită cărora să se iște certuri și contraziceri cu ceilalți sau cu partenerul. Cert este că ai nevoie de liniște și pentru asta trebuie să faci loc momentelor de pauză pentru a te reîncărca. Atunci când ai ocazia lasă treburile deoparte și retrage-te pentru câteva clipe pentru a te odihni.
Sfârșitul săptămânii îți va aduce o schimbare de macaz mult  mai pozitivă: te poți întâlni cu diverse persoane care îți sunt pe plac și alături de care te vei simți bine. La fel, este posibil să aprofundezi un studiu sau să urmezi un curs care să te pună în contact cu diferite persoane, bineînțeles cu aceleași pasiuni ca și tine. Poate fi vorba și despre o deplasare sau o veste care să îți aducă bucurie.  Cert este că acum te vei simți mai liber(ă) să fii în lumea ta decât ai fost în cursul săptămânii.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este CAVALERUL DE BÂTE.
Această carte îți spune că în săptămâna aceasta vei avea multe de rezolvat. Ai o mare energie pentru a duce la bun sfârșit ceea ce trebuie, cu toate că te vei simți frânt(ă). Înăuntrul tău freamătă o energie, care bine gestionată, te poate ajuta să rezolvi o grămadă de treburi pe care în ultimul timp le-ai tot amânat.

Zodia/ascendentul GEMENI

Pe la începutul săptămânii vei trece prin niște crize interioare și neliniște, stări datorate situației financiare destul de precare. Poate ai ceva de plătit sau niște bani întârzie să apară iar acest fapt pare  să îți blocheze planurile. Însă o poți scoate la capăt prestând o muncă suplimentară sau cu ajutorul unui coleg de muncă.
Mijlocul săptămânii îți aduce dorința de ducă, de a călători sau iei contact cu cineva de departe care te va bucura. Vei fi captivat(ă) de tot ce-i nou și original. Ține cont acum de ideile tale deoarece te vor favoriza, găsești tot felul de soluții la orice problemă. Până și relația cu partenerul se va îmbunătăți. Ceva mai problematic se arată setorul muncii: aici este posibil să ai parte de dificultăți și imobilizare, cu alte cuvinte, o să ți se caute nod în papură și nu vei fi iertat(ă) dacă ți se va găsi. Atenție, așadar!
Pe la sfârșitul săptămânii vei pune accent asupra reputației tale, indiferent că este vorba despre societate sau la locul de muncă. Cert este că problemele întâmpinate aici se pot răsfrânge asupra relației tale cu partenerul și viceversa: problemele cu acesta îți poate afecta activitatea socială. Treci printr-o perioadă în care latura ta romantică este mai accentuată însă partenerul pare să nu-l intereseze și de aici pot pleca diverse discuții contradictorii. Centrează-te, mai bine, asupra dezvoltării tale personale, încearcă să îți ocupi mintea cu lucruri misterioase de descoperit și de care ești interesat(ă): vei avea mult mai multe de câștigat procedând astfel decât dacă forțezi nota cu partenerul.
Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este MOARTEA.

Nu trebuie să te sperie numele acestei cărți deoarece nu reprezintă moartea propriu zisă. Această carte îți spune că a ajuns momentul să conștientizezi că ceva din viața ta a ajuns la termine, că trebuie să începi altceva. Cartea îți spune că trebuie să te desparți de o situație deoarece aceasta nu își mai are rostul în viața ta. Cu alte cuvinte: trebuie să apuci un alt drum, o altă activitate care să îți aducă cu adevărat folos. Trecutul nu are nicio importanță; trebuie să privești înainte cu alți ochi de acum înainte. Adu-ți aminte de legenda păsării Phoenix: reinventează-te într-un alt TU!

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii îți aduce mai multă dorință de a te dedica relației, de a conlucra cu partenerul și nu numai, fiind deschis(ă) față de persoanele care pot contribui cu ceva la starea ta de bine. Mai puțin deschis(ă) vei fi față de superiori sau de unii membri ai familiei.
Mijlocul săptămânii te pune față în față cu niște neplăceri. Chiar dacă sunt de mică însemnătate, tu le percepi ca fiind destul de supărătoare. Este posibil să descoperi ceva ce ți-a fost ascuns sau, totodată, ideile tale să nu rezoneze cu cele ale persoanelor de lângă tine. În schimb, încearcă să punctezi asupra carierei și încearcă să îți surprinzi superiorii deoarece se întrevăd niște bonusuri sau atenții materiale. Ai idei foarte bune care îți pot influența în bine cariera.
Pe la sfârșitul săptămânii te vei simți mai relaxat(ă) și, în sfârșit, ai și tu timp pentru tine, pentru ce îți place să faci. Îți petreci timpul în compania unor persoane dragi ție sau primești oaspeți sau vești de departe. Nu este exclus să faci o mică călătorie. Cert este că nu prea îți arde de muncă. În plus, trebuie să fii atent(ă) la starea ta de sănătate deoarece câteva simptome te-ar putea deranja.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este CAVALERUL DE CUPE.
Această carte îți spune că este timpul să le spui persoanelor de lângă tine și care îți sunt mereu alături, cât de mult le iubești și le apreciezi. Vei avea, procedând astfel, multe surprize plăcute. Cartea vine cu vești bune dacă vrei să întreprinzi ceva pentru tine. A ajuns momentul să te răsfeți și să ai grijă de tine. Cert este că vei avea parte de câteva evenimente fericite și ar trebui să te deschizi pentru a le primi cum se cuvine.

Zodia/ascendentul LEU

La începutul săptămânii ești nevoit(ă) să te adaptezi rigorii prezente la locul de muncă sau în activitățile pe care ești obligat(ă) să le faci. Este posibil să faci o deplasare nedorită sau să primești niște vești nu tocmai îmbucurătoare. Familia va fi cea care te va susține.
Pe la mijlocul săptămânii vei acorda mai multă atenție vieții de cuplu și parteneriatelor. Vei avea mai multă energie și dorința de a te implica în activități care îți aduc bucurie. Ideile tale, de data aceasta, nu vor fi pe placul familiei care va încerca să te oprească, însă sunt potrivite pentru a ieși în lume, pentru a pune în aplicare planurile tale.
Sfârșitul săptămânii îți va aduce un posibil ajutor din partea cuiva. O cunoștință îți va propune ceva ce are legătură cu cariera. Este posibil să te confrunți cu gelozie venită  din partea partenerului. Pregătește-te psihic, deoarece te vei simți în derivă și nu vei ști cum să procedezi mai bine. Vestea bună este că, de data aceasta, unii membri ai familiei vor fi de partea ta.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 9 CUPE.
Iată o carte a cărui prezență sugerează împlinirea ta în plan personal. Această carte spune că, deocamdată, te simți bine așa cum ești acum, chiar dacă nu este  totul pavat cu flori de trandafiri. Tarotul spune că ai motive să te simți bine dispus(ă), mai ales când este vorba despre prieteni apropiați și despre membrii familiei. Cu cât te vei simți mai fericit(ă) și cu cât le vei demonstra celor din jurul tău că ești norocos/norocoasă că îi ai alături, cu atât vei primi mai multă apreciere din partea acestora.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

La începutul săptămânii vei avea ocazia să te dedici și acelor activități care îți fac plăcere. Este posibil să te întâlnești cu persoane care au aceleași preocupări ca și tine și să vă împărtășiți idei și opinii. Vor fi și unele situații care te vor lua pe nepregătite, generând astfel o panică interioară și senzația că nu ești la înălțimea dorită. Atenție la depresie: trebuie neapărat să o combați dacă aceasta dă semne că ar vrea să se instaleze. Prietenii sau apropiații tăi care au trecut prin situații similare, ți-ar putea fi de ajutor.
Pe la mijlocul săptămânii te vei ocupa sau va trebui să te ocupi de starea ta de sănătate. Este posibil să fii ceva mai bolnăvicios/bolnăvicioasă și mult mai norvos/nervoasă decât de obicei. Cei cunoscuți s-ar putea să îți critice ideile, însă sunt câțiva membri ai familiei tale care te vor susține. Apar noi șanse în carieră, așadar încrede-te în forțele tale.
Sfârșitul de săptămână îți aduce noutăți în cuplu și în parteneriate. Sunt posibile certuri și discuții contradictorii cu familia. Cineva de departe te susține. Este posibil să se accentueze sentimentele de iubire față de persoanele mai sensibile. 

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este LUMEA.
Această carte îți spune că în această perioadă pui punct unor situații și deschizi altele noi pentru care ești foarte entuziasmat(ă). Cartea sugerează prezența oportunităților în ceea ce vrei să faci și șanse de concretizare a planurilor tale. Este bine să ai încredere în tine, să nu te descurajezi și să nu te abați de la drumul tău.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

La începutul săptămânii te ocupi de cămin, de familie. Poate achiziționezi ceva pentru casă sau trebuie să restructurezi. Cert este că îți face plăcere să te ocupi de bunurile familiei și să te implici în tot felul de activități casnice. Este posibil ca să se nască dispute cu partenerul de viață. O schimbare bruscă a acestuia te poate da peste cap și să te simți afectat(ă). Decât să îți verși nervii pe partener, descarcă-ți energia în activitățile zilnice pe care le ai de îndeplinit.
Mijlocul săptămânii îți aduce seninătate în cuplu. Ai ocazia să porți discuții cu partenerul în mod pacific și ca ambii să rezonați cu aceleași idei. Este posibil ca situația financiară destul de precară să te afecteze și să îți creeze stări de nervozitate, mai ales datorită faptului că ți se impun niște restricții economice și nu te mai poți dedica pasiunilor tale.
Sfârșitul săptămânii îți aduce șanse să îți îmbunătățești bugetul printr-o muncă pe care trebuie să o faci. Primești și apreciere din partea superiorilor, însă sunt discuții cu colegii de muncă. Cineva te „atacă” sau profită de bunătatea ta. Atenție mărită la starea ta de sănătate care se dovedește a fi destul de precară. 

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este PAJUL DE SPADE.
Această carte îți spune că este foarte important să fii mereu în gardă pe toată perioada acestei săptămâni. Este bine să fii prevăzător/prevăzătoare deoarece tarotul spune că este posibil să fii trădat(ă) de cineva în care ai încredere. Pune-ți intuiția în funcțiune și fii atent(ă) la orice mișcare din partea celorlalți. Este bine să fii susceptibil(ă) și să ai dubii față de tot ce ți se propune. Paza bună trece de primejdia rea!

Zodia/ascendentul SCORPION

La începutul săptămânii vei avea câteva rezolvări ce ține de parteneriate. Este posibil ca unele persoane să îți dea o mână de ajutor în ceea ce vrei să faci. Îndatoririle de la locul de muncă nu îți oferă libertatea de care ai nevoie și poate nici starea de sănătate nu este chiar bună astfel încât să obții rezultate maxime. O schimbare neașteptată te obligă să iei atitudine.
Mijlocul săptămânii vine cu schimbări destul de tulburătoare care te țin într-un stres continuu. Aceste schimbări au loc în familia ta sau în mediul în care îți petreci cel mai mult timp. Ești obligat(ă) să renunți la unele obiceiuri și să te deschizi către alte orizonturi, către alte idei. Schimbările de la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea zilnică te avantajează, chiar dacă ți se pare că nu este așa.
Sfârșitul săptămânii îți aduce posibilitatea să te ocupi și de tine însă problemele financiare te constrâng să strângi bine cureaua. Partenerul și persoanele apropiate îți ridică moralul și te susțin, făcându-te să te simți în elementul tău. Atenție, totuși,  să nu pierzi ceva! 

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este REGINA DE SPADE.
Această carte îți spune că vei avea de a face cu persoane lipsite de milă și compasiune, pentru acestea vor conta doar ceea ce poți oferi tu la schimb pentru  ce acestea îți oferă. Dacă te aștepți la gratuitate doar pentru că crezi că ești simpatic sau un bun muncitor, ar fi bine să uiți. Mai bine concentrează-te pe ceea ce ai de făcut și lasă emoțiile departe: nu este o perioadă în care să te lași purtat(ă) de valul emoțiilor și dorințelor tale. Totuși aceste persoane, reci și calculate, te vor ajuta chiar dacă tu nu vezi asta la început.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii vine cu cheltuieli și plăți care îți vor goli portofelul. Este posibil să faci ceva achiziții pentru casă. Cert este că nu prea vei avea timp pentru tine și pentru plăcerile tale deoarece vei fi obligat(ă) să te ocupi de alte lucruri mai importante și care au prioritate. Ai mari posibilități și șanse de a –ți rezolva treburile.
Mijlocul săptămânii te aduce în societate, te vei întâlni cu persoane care îți susțin punctele de vedere și ai posibilitatea să te ocupi și de ceea ce îți dorești. Este posibil să te sacrifici prea mult pentru ceea ce ai de făcut. Te poți simți epuizat(ă) datorită luptei tale cu morile de vânt. „Norocul” vine din partea unor persoane care te susțin în ceea ce faci.
Sfârșitul săptămânii îți aduce agitație în familie. Este posibil chiar tu să fii declanșatorul certurilor deoarece stresul va pune stăpânire pe tine și vei avea  reacții necontrolate, mai ales atunci când vine vorba de neputința și sensibilitatea membrilor familiei. Se recomandă să ai mare grijă cum te comporți cu cei din jur: s-ar putea să-i rănești degeaba pe cei dragi.

 Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 7 MONEDE.
Această carte îți spune că trebuie să aștepți puțin până să îți vei vedea rezultatele muncii tale sârguincioase. Este nevoie de răbdare și asta înseamnă că trebuie să ai mult tact. Graba strică treaba!, spune un vechi proverb care se aplică perfect pentru această perioadă. Cert este că ești pe drumul cel bun, spune cartea, însă trebuie să înveți să aștepți, să lași ca fructele muncii tale să ajungă la maturare pentru a le putea culege și să te bucuri de gustul lor.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

La începutul săptămânii ești plin de farmec cu care reușești să-i convingi să fie de partea ta pe cei cu care intri în contact. Ai o putere mare de transformare, așadar folosește-te de această perioadă pentru a ajunge la scopurile tale. Vei întâlni totuși niște obstacole din partea familiei care se decid să te ia prin surprindere cu niște decizii.
Mijlocul săptămânii se anunță o perioadă cam dubioasă din punct de vedere financiar. Este posibil să fii nevoit(ă) să plătești niște taxe sau amenzi. Atenție la certurile datorate lipsei de bani și problemelor financiare. Treci printr-o perioadă precară și nervii tăi sunt întinși la maxim. Familia va fi cea care te va sprijini. Cineva din familie este dispus să te surprindă plăcut cu ajutorul său.
La sfârșitul săptămânii vei fi în societate, întâlnindu-te cu persoane care au aceleași interese comune. Este, totuși,  posibil să fii dezamăgit(ă) de reacția necontrolată a câtorva persoane. Cert este că te vei simți victimă și că nu ai nicio vină. Cineva mai în vârstă te va sprijini.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 6 SPADE.
Această carte îți spune că ești nevoit(ă) să te îndrepți către ceva necunoscut. Ai trecut prin multe sau poate abia ai ieșit dintr-o problemă destul de apăsătoare și este nevoie să îți schimbi direcția. Da! Trebuie să lași trecutul în urmă și să privești doar spre viitor. Cu cât te agăți de trecut, cu atât te împotrivești la ceea ce trebuie să vină bun pentru tine. Chiar dacă momentan situațiile nu sunt suficient de clare, cu siguranță acestea promit ceva mult mai bun decât ai avut până acum.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

La începutul săptămânii vei aprecia solitudinea, în sensul că nu adori să fii în centrul atenției, ci vei prefera să îți faci planuri împreună cu cei dragi, departe de ochii indiscreți ai celorlalți. Totuși cineva preferă să își bage nasul acolo unde nu-i fierbe oala, adică în treburile tale.
Pe la mijlocul săptămânii situația se schimbă și devii foarte sociabil(ă) și dornic(ă) de contacte cu prietenii și cu persoane cu care poți schimba o vorbă. Probleme apar atunci când superiorii cer prea mult de la tine și nu îți sunt apreciate și recunoscute meritele pentru tot ceea ce faci. Pregătește-te psihic pentru certuri și reproșuri.
Sfârșitul săptămânii îți aduce tot felul de probleme financiare. Ori ai de plătit niște datorii, ori persoanele care ți-au promis ajutor se retrag. Cert este că te simți victimă și lipsit(ă) de susținere din partea persoanelor care ar fi putut avea un rol important în îndeplinirea planurilor tale. Doar familia îți este aproape și te poți bizui pe umărul acesteia.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este REGELE DE BÂTE.
Această carte îți spune că nu este momentul să cedezi. Ești foarte bine pregătit(ă) în ceea ce ai de făcut și nu este bine să renunți. Cartea spune că trebuie să ai mai multă încredere în forțele și capacitățile tale pentru a putea trece cu bine peste obstacole. Dacă ești nevoit(ă) să lupți pentru ceva la care ții enorm, fă-o! Nu mai sta pe gânduri! Cartea spune că ai șanse de izbândă dacă te încrezi în valorile tale, valori  pe care le ai din belșug.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii îți aduce bună dispoziție și te face simpatic(ă) în ochii celorlalți. Ești foarte curios/curioasă și vrei să știi cât mai multe de ceea ce te interesează în mod deosebit. Și relația cu partenerul merge destul de bine. Singura problemă ar fi situația financiară care te macină și nu îți dă pace. Este bine ca în această perioadă să tatonezi terenul în caz că ai nevoie de ajutor. Nu știi de unde sare iepurele!
Mijlocul săptămânii apare cu probleme de sănătate pentru care ești îngrijorat(ă) de ceva vreme.  Tot acum este posibil să primești niște vești nu tocmai bune de la drum sau să fii obligat(ă) să pleci într-o deplasare pe care nu o dorești, însă este posibil să ți se îmbunătățească situația financiară și relația cu superiorii.
Sfârșitul săptămânii îți aduce tot felul de temeri și sentimentul că ești o victimă a circumstanțelor în care te afli. Îți este destul de greu să ieși din carapacea ta și să începi ceva nou. E adevărat că sunt stări de moment, așadar, nu le da prea mare importanță. Cel mai bine este să aduni în jurul persoanele cu care rezonezi cel mai mult și faceți o mică „ședință” pentru a ți se da câteva sfaturi. Ai să vezi ce ușurat(ă) te vei simți după aceea.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este SOARELE.
Nu ai motive serioase pentru a te plânge. Cel puțin asta încearcă tarotul să îți transmită. Este adevărat că ai ceva probleme însă nu sunt de strigat la cer. Cartea îți spune că ești capabil(ă) să îți rezolvi în această perioadă aproape toate problemele care te frământă. Capul sus și bucură-te de viață!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu