luni, 19 februarie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 19 – 25 februarie



Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii: Luni este o zi potrivită pentru a te dedica acelor activități care îți fac plăcere. Este posibil ca datorită acestora să ai mari realizări sau împliniri sufletești chiar dacă ai probleme cu unele persoane care au legătură directă cu reputația ta sau de bunul mers al carierei tale. Ești pornit(ă) pentru o călătorie care te face să te simți realizat(ă). Marți, este posibil să ai dificultăți de a te manifesta. Atenție la declanșarea certurilor: ești foarte nervoas(ă) și sensibil(ă), este de ajuns un simplu „Nu” din partea cuiva ca tu să iei foc. Zilele acestea nu este bine să iei hotărâri drastice decât dacă ți-a ajuns cuțitul la os și vrei neapărat să pleci din situația aceea.
Mijlocul săptămânii: Apar mari șanse să te simți împlinit(ă), mai ales material. Poate vei achiziționa ceva important sau poate vei reuși să pui ceva bani deoparte. Nu va fi ușor, deoarece va trebui să renunți la ceva ce îți place mult pentru a economisi sau pentru a pune bani deoparte pentru ceva important. Este posibil ca în aceste zile să te gândești mai mult la celălalt, la iubire și la demostrarea afectivității și sentimentelor tale. Vei avea și o mare profunzime și vei „vedea” lucruri pe care, alții, cu greu le vor observa sau își vor da seama. Este favorizată cariera și puterea ta de a „simți” și „vedea” mult mai rapid decât ceilalți, așadar profită la maximum de aceste zile și folosește-le pentru a-ți duce planurile la bun sfârșit.
Sfârșitul săptămânii: Sper că ai folosit bine zilele trecute deoarece acum ai puține șanse de reușită, mai ales în comunicarea cu ceilalți. Este posibil să fii înțeles greșit, să treci drept mincinos/mincinoasă în ochii celorlalți. Poate nu te-ai achitat de o promisiune făcută iar acum plătești consecințele etichetării. Riscuri majore de certuri și neînțelegeri. Duminică treburile se calmează și vei găsi alinare în familie.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: 5 DE CUPE.
Această carte spune că vei avea tendința de a plânge după laptele vărsat astfel încât să uiți de lucrurile bune și frumoase din jurul tău. Cartea spune că acum vei vedea doar negativitatea, fără să îți  pese de altceva. Ca și cum ceva te-ar atrage să stai numai în depresii și tristețe. Tot această carte îți spune că ar fi cazul să privești în jurul tău, ridicându-ți ochii: în viața ta există persoane, situații și lucruri mult mai importante decât ceea ce ai pierdut. Ce a fost, a fost!!

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii: Luni ai mari rezolvări în familie, cu toate că te supără o deplasare sau cineva de departe care îți trimite niște vești nu tocmai plăcute. Marți sunt posibile câteva evenimente care te vor bulversa: schimbări asupra cărora trebuie să treci cu bine și ești nevoit(ă) să te adaptezi din mers și foarte rapid, altfel vei suferi. Dacă ești o persoană căreia nu îi plac schimbările, indiferent care sunt acestea, vei avea o perioadă destul de obositoare. Sfatul pentru aceste zile este să primești totul cu detașare.
Pe la mijlocul săptămânii vei avea realizări și te vei simți împlinit(ă) în ceva ce îți place sau printr-o călătorie. Se concretizează ceva important pentru tine și primești vești bune. Sunt posibile, însă, câteva probleme (minore)  în cuplu sau cu persoanele cu care ești asociat(ă). Important este să nu pierzi din vedere echilibru sau, mai bine zis, să te pui în locul celuilalt înainte de a acuza sau a critica pe cineva.
Sfârșitul săptămânii: Se întrevăd cheltuieli neașteptate și probleme financiare, mai ales vineri și sâmbătă. Este posibil să plătești niște datorii sau să faci cheltuieli destul de mari care îți vor goli repede portofelul și chiar vei apela la economii pentru a putea ieși din situații destul de anevoioase. Este posibil să te enerveze la culme persoanele care au mintea în nori, care nu sunt realiste și visează la cai verzi pe pereți. Dacă de obicei empatizezi cu astfel de persoane, acum nu le prea suporți.
Duminică este o zi în care devii mult mai sensibil(ă) și îți place compania acelor persoane care te-au enervat cu o zi, două înainte. Îți dai seama că nu este chiar rău modul cum gândesc acestea.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: PUTEREA.
Este o perioadă în care vei avea suficiente realizări, astfel încât să simți puterea în mâinile tale. Care spune că totul va fi minunat pentru tine atât timp cât vei acționa cu blândețe chiar dacă nu este ușor. Tot cartea spune că vei rezolva mult mai multe treburi dacă ai grijă la comportamentului tău, la limbajul tău etc. „Vorba dulce, mult aduce” spune un proverb in popor... așadar, pune în practică acest îndemn.

Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii: Ești într-o mare formă chiar dacă unele treburi nu merg așa cum ți-ai dori. În aceste zile ești sociabil(ă), te întâlnești cu diverse persoane care ți-ar putea fi de ajutor, așadar, nu ezita să ceri sfaturi, consulență de specialitate sau opinii fondate în scopul planurilor tale. Orice direcționare venită din altă parte îți poate schimba, fără exagerare, viața. Așa că, acționează!
Mijlocul săptămânii: Acum este posibil să simți nevoia de a te retrage din tumultul fremătător al societății și vei dori să îți vezi de treburile tale personale, de casa și familia ta. Este un bun moment pentru a schimba ceva în această privință: să îți decorezi casa sau să faci ceva achiziții pentru căminul tău. Dacă pleci la drum în aceste zile s-ar putea să fii dezamăgit(ă), să nu fie așa cum ți-ai fi dorit sau este posibil să primești vești nu tocmai îmbucurătoare. La fel, relația cu prietenii nu este chiar așa de strălucită: este clar că ai nevoie de a te retrage puțin în cuibușorul tău. În carieră treburile ar trebui să meargă bine, așadar punctează asupra acesteia și lucrează la statutul tău în această privință. Cu munca în echipă nu va fi excepțională: vei avea motive să crezi că ți se pun „bețe în roate”. Atenție și la starea de sănătate.
Sfârșitul săptămânii: Zilele trecute, adică pe la mijlocul săptămânii, ai avut ocazia să lucrezi la progresul tău în carieră: sper că ai făcut-o! Acum te vei afla într-o ceață densă din care nu prea ai cum să scapi: șefii te vor critica și îți vei auzi vorbe destul de neplăcute la adresa ta. Este adevărat că unele vorbe sunt de-a dreptul pură fantezie, dar există, din nefericire! Riscul de a te certa cu partenerul dar și cu asociații tăi este destul de mare. Partea bună este că vei găsi sprijin dacă te vei adresa prietenilor apropiați sau unor persoane cu specializare în domeniul în  care te confrunți cu probleme. Duminică te confrunți cu probleme financiare dar treburile în carieră devin liniștite și promițătoare. Totodată, îți vei da seama unde ai greșit, important este să recunoști.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: REGELE DE SPADE.
Această carte îți spune că este indicat să iei în calcul faptul de a fi mai exigent cu tine însuți. „Frunzăreala” și superficialitatea nu fac casă bună cu reușita în viață la care tu speri. Este nevoie de mai multă muncă cu tine însuți, să fii decis(ă) și concis(ă). O persoană, posibil să fie bărbat, îți arată în modul său cam ce atitudini ar trebui să adopți. Chiar dacă ți se pare că este „dușmanul” tău, fiind împotriva ta, să știi că nu este chiar așa. Trebuie să ții cont de unele sfaturi ale sale.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii: Încearcă ca în aceste zile să punctezi asupra carierei: știu, este obositor, te ține departe de casă, de partener, de ceea ce îți place să faci în timpul liber, dar se merită din punct de vedere financiar. Așadar, în aceste zile fă tot posibilul să intri în graziile șefilor, superiorilor tăi. Cum poți face asta? Fiind activ(ă), să le arăți că nu ești o persoană care se plânge la orice pas pe care îl face și că ești dispus(ă) să ieși din culcușul tău călduros și comod pentru a te dedica responsabilităților tale. Poate vei fi răsplătit(ă) financiar chiar în aceste zile.
Mijlocul săptămânii: Este o perioadă în care îți faci griji în planul financiar. Sunt posibile cheltuieli și plata unor taxe, dar se pare, cu realizare, adică, plătești dar stai în față, cum se spune! Vei primi vești mult așteptate iar relația cu partenerul prinde o bună direcție. Însă nu prea ai timp sau nu poți să te ocupi de acele activități care îți fac plăcere.
Sfârșitul săptămânii: În aceste zile te vei afla într-o agitație continuă și cu posibile probleme de sănătate. Există riscul de a avea conflicte dacă te repezi să interpretezi imediat o situație dată. Poate vei primi vești bune sau vei fi nevoit(ă) să faci o deplasare în interesele tale, însă te vei simți asaltat(ă) de treburi de făcut cât mai repede. Așadar, ai mare nevoie să îți dezvolți capaciatea de a te adapta în fugă a cât mai multe situații pe care le întâlnești acum. Duminică este o zi frumoasă pentru tine, pe gustul și pe placul tău, alături de persoanele cu care rezonezi.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: 9 DE SPADE.
Această carte îți spune că vei avea remușcări pentru ce ai spus sau nu ai spus, pentru ce ai făcut sau nu ai făcut. Va fi o perioadă destul de greu de dus, mai ales noaptea, deoarece nu ai să poți dormi. Vei fi afectat(ă) de insomnii și de fel și fel de gânduri care te vor bântui. Acum că știi ce îți transmite tarotul, ar fi cazul să fii mult mai precaut(ă) în tot ceea faci sau spui în această săptămână pentru a evita neliniștea interioară din sufletul tău.

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii: Te vei simți în formă chiar dacă ai mici probleme de sănătate. Vei primi vești bune de departe sau poate vei pleca într-o călătorie, într-o deplasare care îți va face bine. La fel, este posibil să primești vizita cuiva drag ție. La locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea zilnică este posibil să apară unele tensiuni: simți că ai nevoie de a te manifesta cât mai  liber(ă)  însă ești constrâns(ă) să acționezi după unele reguli bine determinate și precise.
Mijlocul săptămânii: Ești nevoit(ă) să schimbi tactica ta de muncă dacă vrei să ai realizări în carieră. Și se pare că vei avea satisfacții de pe urma muncii tale cu sudoare. Ce-i drept, vei fi foarte stresat(ă) și obosit(ă) în această perioadă, dar se merită. Nici problemele în familie nu te ocolesc. Te simți presat(ă) de ceilalți ca și cum ar încerca neîncetat să îți vâneze toate greșelile pe care le faci.
Sfârșitul săptămânii: Sunt posibile ceva probleme cu legea, cu regulile pe care tu  le-ai încălcat sau partenerul și de aici să survină plăți neașteptate care te iau prin surprindere în planul financiar și așa destul de precar. Este posibil să ai de a face cu persoane care ți-au promis ajutor iar acum îți întorc spatele, lăsându-te baltă.
Duminică va fi o zi în care vei avea nevoie de liniște, de o mică pauză în care să stai doar cu persoanele apropiate ție. Nu este un bun moment pentru a petrece în compania prietenilor deoarece riști să nu te simți chiar bine în compania acestora. Familia te va ajuta să îți pui ordine în viață, în idei.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: TURNUL.
Iată o carte a cărei semnificație trebuie să îți dea serios de gândit că ceva din viața ta nu este tocmai în regulă. Această carte îți spune că procedezi greșit sau ai construit ceva pe o temelie destul de slăbită, neclară, lipsită de soliditate. Acum așteaptă-te la schimbări drastice de situație. Ți se vor descoperi sau tu însuți vei descoperi unele secrete care te vor afecta din punct de vedere social. Ești nevoit(ă) să îți schimbi percepțiile și ideile de viață și să începi de la zero. Eliberează-te de ideile care te-au condus în situația prezentă pentru a evita o altă prăbușire în viitor.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii: În această perioadă îți place să te ocupi de familia ta. Chiar dacă te țin departe de societate, ție îți face bine această „rupere” de lume. Este bine să punctezi asupra familiei  deoarece vei avea realizări în acest sector. Dacă speri la dovezi de iubire din partea celuilalt, speri degeaba. Te vei simți dat(ă) deoparte și nici nu vei avea posibilitatea să te ocupi de pasiunile tale sau de activitățile care îți plac.
Mijlocul săptămânii: Acum este momentul de a pune în aplicare o (re)cucerire a persoanei iubite. Farmecul tău va ieși la iveală în aceste zile și greu  va rezista. Dacă ai în plan ceva de făcut, nu pierde timpul! Relațiile se vor îmbunătăți dacă vei face ceva pentru ele iar eforturile tale nu vor trece neobservate. Ai în plan să contactezi pe cineva de departe sau să primești vești bune.
Sfârșitul săptămânii: Dacă ai pierdut ocaziile ce ți s-au oferit la mijlocul săptămânii, acum este bine să stai în banca ta. Aspectele astrale din aceste zile promit de toate, numai lucruri bune nu. Așadar, abține-te să fii exagerat de critic(ă) sau nemulțumit(ă) de ceva deoarece nu vei scăpa ieftin. Certurile și scandalurile se pot ține lanț, atât în familie cât și cu superiorii. Atenție, este posibil să te confrunți cu ruperi de relații dacă nu ești atent(ă). Dacă nu vrei să pierzi pe cineva, o asociere sau o companie, te sfătuiesc să nu riști, ci să aștepți să se clameze apele. Duminică poți respira liniștit(ă): apar la orizont persoane care te vor susține.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: 9 DE BÂTE.
Această carte îți spune că vei avea o perioadă în care va predomina frica. Se pare ai trecut prin multe dezamăgiri și ți s-a imprimat în ADN, să zic așa, această teamă de eșec. Sfatul tarotului este să rupi legătura cu trecutul care te-a adus în această stare și să privești dincolo de zidul ce l-ai construit în jurul tău cu scopul de a te proteja. Dacă rămâi ancorat(ă) în durerile din trecut, nu vei avea ocazia să experimentezi nimic din ce ți-ar putea fi de folos și ți-ar putea aduce bucurie. Este momentul să faci o schimbare  în modul tău de a gândi și în stilul de viață.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii: Ești sociabil(ă) și mult mai atent(ă) cu partenerul probabil și datorită problemelor din familie care „atacă” relația ta. Este posibil ca acesta să se confrunte cu ceva probleme și tu să îi fii alături, luând atitudine. Dacă ai ceva de rezolvat, dacă trebuie să soliciți ajutor din partea cuiva, acum este un bun moment pentru așa ceva. La fel, dacă studiezi, faci un curs, acum asimilezi mult mai bine informațiile deoarece vei întâlni persoanele potrivite care să te îndrume.
Mijlocul săptămânii: Relațiile cu membrii familiei se îmbunătățesc însă ai probleme financiare. Este posibil să treci și prin crize interioare. În această perioadă este indicată o mică pauză în care să îți dedici timp pentru odihnă și pentru a-ți „asculta” emoțiile, să faci pace cu ele. Va fi o perioadă destul de stresantă în care nu vei ști cum să faci mai bine.
Sfârșitul săptămânii: Ai ceva de făcut, ceva care îți aduce bucurie. Ori vrei să pleci undeva dar se pare că vei întâmpina probleme la serviciu care să te împiedice. Trebuie să fii atent(ă) cum te comporți deoarece îți lipsește tactul și riști să fii prea prins(ă) de ce anume vrei să faci și astfel îți pierzi din vedere responsabilitățile. Este posibil să faci crize de nervi.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: REGINA DE MONEDE.
Această carte îți spune că trebuie să îndeplinești anumite condiții pentru ca totul să meargă în favoarea ta. Nicidecum nu trebuie să reacționezi în mod prea decisiv sau autoritar cu ceilalți, chiar dacă în această săptămână vei avea multe motive pentru a reacționa așa. Regina de monede te îndeamnă să fii conștient(ă) de propria ta valoare, să fii realist(ă) și să îți folosești latura ta senzuală cât mai mult posibil atunci când vine vorba despre relația ta amoroasă, bineînțeles. Procedând astfel, nu ai cum să dai greș.

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii: Apar tot felul de schimbări la locul de muncă sau în mediul unde îți petreci cel mai mult timp. Aceste schimbări pot afecta bunul mers al raportului dintre tine și colegii tăi sau cu prietenii și rudele apropiate. Ești mult mai nervos/nervoasă decât de obicei. Totuși, faima ta la locul de muncă, în carieră este pe direcție bună, așadar punctează asupra carierei tale.
Mijlocul săptămânii: Ești mai atent(ă) cu partenerul de viață. Aveți planuri comune și faptul acesta îți oferă o bunădispoziție simțindu-te în elementul tău. Totuși trebuie să fii precaut(ă) și să nu ceri prea mult partenerului decât acesta poate duce. Știi vorba din „O scrisoare pierdută” de Caragiale: trădare, fie , dar să o știm și noi!  În schimb, relația cu membrii familiei se deteriorează. Apar tot felul de dispute și te simți încolțit(ă) din toate părțile: de familie pe de o parte și de responsabilitățile în carieră pe cealaltă parte. Vei reuși să faci față presiunilor prin dedicarea ta față de activitățile care îți fac plăcere și îți aduc bucurie. Dacă ai prieteni apropiați, nu ezita sa-i întâlnești sau să vorbești cu ei. Îți vor face foarte bine.
Sfârșitul săptămânii: Simți nevoia să iei o pauză, să te distanțezi de toți și de toate.  Se pare că activitățile care îți plăceau cândva a apărut plictiseala, nu te mai atrage nimic deocamdată. Este bine să te ocupi de cariera ta, de munca din care câștigi bani. Asta îți mai ridică moralul. Relația cu partenerul lasă de dorit în intimitate, apoi apar și probleme cu copiii (cine are copii) greu de gestionat. Toate astea  îți pot cauza nervozitate. Duminica va fi o zi mai senină pentru tine și  o vei petrece practicând acele activități care îți plac.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: 6 DE SPADE.
Această carte îți spune că în acestă perioadă te îndrepți către ceva necunoscut. De curând ai trecut printr-o problemă din care ai ieșit cu greu și ești încă în faza de recuperare a propriilor forțe și a valorii tale. O parte din probleme s-au calmat dar încep altele, de mai mică intensitate.  Cert este că este bine să fii tu cu gândurile tale, să îți faci ordine în priorități și să fii pregătit(ă) psihic pentru a o lua de la capăt, lăsând trecutul să fie trecut, fără să-l reactualizezi mereu.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii: Problemele financiare îți afectează buna dispoziție dar și relația cu partenerul și chiar cu copiii. Dorești să faci mai multe dar îți este imposibil. Te simți ca și cum cineva, ceva a pus o interdicție în planul  material, cu interdicția „pe aici nu se trece!”. Cu toate că te afectează drastic lipsurile, nu întâmpini dificultăți să te ocupi de unele activități care îți aduc bucurie. O veste mult așteptată îți deschide anumite orizonturi.
Mijlocul săptămânii: Se îmbunătățește sectorul material. Te poți ocupa de căminul tău, de familie cu o mai multă dedicare. Atenție la starea de sănătate: ascultă-ți organismul și ia o pauză când simți că nu mai poți face față.
Sfârșitul săptămânii: Apar probleme în familie. Atenție că există pericol de scandaluri a căror cauză ești chiar tu. Vei avea tendința să îți acuzi partenerul, însă acesta s-ar putea să fie mai puțin vinovat decât ești tu. Nu uita că în zodia ta se perindă Marte, zeul răboiului. Așadar, încearcă să nu calci peste cadavre doar pentru a avea tu dreptate și ține cont și de părerea celor din jurul tău. Vestea bună este că dacă te vei certa cu partenerul, sunt șanse ca totul să se termine printr-o împăcare frumoasă.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: MARELE PREOT.
Această carte îți spune că este o perioadă în care îți trebuie o mare acuratețe morală pentru a-ți atinge scopurile. Dacă încerci să te faci frate cu dracul pentru a trece puntea, nu îți va merge bine, dimpotrivă, vei avea parte de nenumărate piedici. Această carte te îndeamnă să fii corect(ă) și decis(ă) în ceea ce vrei. Și mai ales, să fii sincer(ă) cu tine însuți: ești sigur(ă) că pentru ceea ce lupți îți va face bine și că asta vrei cu adevărat? Fă-ți o mică analiză a interiorului tău și atunci ai să descoperi secretul căii spre succesul pe care îl dorești. Este posibil ca cineva mai în vârstă și erudit să îți dea sfaturi bune.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii: Ești foarte nemulțumit(ă) de cum decurg treburile în familie sau în mediul unde îți petreci cel mai mult timp. Se întâmplă multe lucruri într-o viteză destul de mare și nu ai timp suficient să procesezi ceea ce trebuie să faci. Ai succes în activitățile care te țin departe de ochii lumii, în care tu ești șeful și executantul totodată. Atenție la carieră, ai tendința de o neglija.
Mijlocul săptămânii: Te simți mult mai în formă, ești mai sociabil(ă) și deschis(ă) față de ceilalți. Ai ocazia să îți rezolvi o parte din probleme, așa că mobilizează-te! Dacă ai nevoie de ajutor din partea cuiva, este bine să apelezi la disponibilitatea sa.
Sfârșitul săptămânii: Apar tensiuni cu persoanele apropiate sau cu colegii de muncă. Este posibil să ai o problemă de sănătate care îți afecteze activitatea și, totodată, relația cu cei din jur.  Sfatul este să acorzi o mare importanță sănătății: ea trebuie să fie prioritară înainte de toate. Duminică te vei simți ceva mai bine și redevii acea persoană sociabilă și deschisă.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: ÎMPĂRATUL.
Această carte îți spune că este nevoie să fii stăpân(ă) pe acțiunile tale, să știi ce vrei și să nu uiți că tu ești punctul de sprijin al celor dragi ai tăi. Tu ești stâlpul de care familia ta se sprijină când aceasta se află la greu. Nu este nevoie să fii despotic(ă), ci trebuie să fii conștient(ă) că aceștia te apreciază și îți recunosc valoarea. Dacă îți duci responsabilitățile până la capăt (și trebuie să recunoaștem că nu sunt deloc puține și nici infime), vei avea succesul dorit.
Este posibil ca cineva, o persoană cu funcție înaltă să te sprijine.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii: Este posibil să ai câteva neînțelegeri cu câteva persoane în care ai avut încredere. La fel, este posibil să suferi pentru cineva apropiat care trece printr-un moment greu. Dacă ai de dat unele examene îți vine foarte greu să te concentrezi datorită prezenței temerilor, așadar încearcă să te aduni, deoarece astrele îți sunt aproape, îți trimit forța lor.
Mijlocul săptămânii: Apar probleme în familie dar sunt chiar de speriat: se vor soluționa foarte ușor, este de ajuns câteva compromisuri și totul ia o direcție liniștită. Sunt șanse să te bucuri de rotunjirea bugetului, ori achiziționezi ceva ce îți place foarte mult. Cert este că în plan material vei atinge o mică satisfacție care îți va încălzi sufletul.
Sfârșitul săptămânii: Apar probleme financiare care te vor afecta destul de serios. Atenție să nu intri în depresie sau să te identifici cu lipsurile tale materiale, care spre norocul tău, sunt pasagere. Încearcă să îți îmbunătățești relația cu partenerul: aici, în acest sector al iubirii, se pare că ai mai multe șanse. Duminică s-ar putea să ieși din colapsul financiar cu ajutorul cuiva cunoscut și, astfel, să fii ceva mai relaxat(ă).

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: REGELE DE MONEDE.
Această carte îți spune că în această perioadă „dragostea trece prin stomac” pentru tine. Este bine, este rău? Da și nu. Regele te îndeamnă să îți trăiești viața, să nu uiți de ceea ce îți place ție dar cu o condiție: să nu uiți să te întinzi mai mult decât situația în care ești o cere. Cartea spune că nu prea ai motive să te plângi din punct de vedere material. Dacă totuși o faci, nu uita că pentru a trăi pe picior mare trebuie să fii și realist(ă), nu este de ajuns doar să îți dorești. Așadar, cel mai bine este să te întinzi atât cât îți este plapuma și atunci ai să o duci și bine și ai să fii și satisfăcut(ă) de atât cât este.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii: Ești destul de preocupat(ă) de sectorul material/financiar. Este posibil să ai de plătit taxe care să îți golească portofelul sau să te atingi chiar de economiile adunate cu greu. Sunt șanse ca cineva să te ajute, posibil cineva din familie. În carieră ai șanse să te afirmi, să fii apreciat(ă) pentru eforturile tale și pentru munca ta, așadar punctează asupra carierei.
Mijlocul săptămânii: Din punct de vedere social ești pe o bună direcție. Acum dacă ai nevoie de cineva care să îți ofere o mână de ajutor, ai șanse să fii ajutat(ă). Și relațiile pot înflori și să te simți bine în compania unor persoane importante pentru tine. În această perioadă este mai greu la locul de muncă, unde există riscul unor neînțelegeri.
Sfârșitul săptămânii: Este posibil să fii cuprins(ă) de frici nejustificate iar atitudinea ta să dăuneze bunului mers al relației cu membrii familiei dar și cu superiorii. Atenție mare se recomandă, deoarece ai tendința să interpretezi totul greșit. Încearcă să nu te ghidezi prea mult după emoțiile tale în această perioadă deoarece ai mari riscuri să te înșeli în privința unor persoane. Cel mai bine este să îți ocupi timpul cu studiul sau să frecventezi grupuri și persoane cu aceleași interese ca și tine.

Iată cartea de tarot care îți va fi ghid pentru această săptămână: EREMITUL.
Această carte îți spune că este indicat ca în această perioadă să fii mai atent(ă) la partea sufletească. Dacă ai nevoie de un adevărat ghid care să te îndrume în viață, acela ești tu, nimeni altul. Cartea spune că ești nevoit(ă) să înveți să te descurci singur(ă), fără să depinzi de nimeni. Cercetează-ți cu atenție trecutul și învață din propriile greșeli.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu