duminică, 4 februarie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 5 – 11 februarie



Zodia/ascendentul BERBEC

Luni vei avea o mare abilitate de a te implica în societate, să culegi acele oportunități care te-ar putea scoate din câteva probleme pe care le ai. Anumite persoane îți vor da soluții sau te vor ajuta. La serviciu responsabilitățile ți se vor părea prea mari sau unele persoanele a căror părere contează pentru tine, nu îți iau în considerare opiniile.
Marți, miercuri și joi vei avea o schimbare de atitudine: va conta pentru tine căminul și serviciul, în detrimentul activării în societate. Este posibil să fii dezamăgit(ă) de unele persoane și să rupi contactul cu acestea. Vei deveni foarte sensibil(ă) la reacțiile nepotrivite ale celor din jur. Totodată, câteva probleme financiare ale celor cu care trăiești, te-ar putea afecta.
Vineri și sâmbătă sunt zile în care apar oportunități de a lua contactul cu străinătatea, cu depărtarea de casă printr-o călătorie sau cu primirea unor vești importante venite de departe. Este un bun moment pentru a-ți încânta partenerul făcând o mică deplasare cu acesta cu scopul de a vă îmbunătăți relația. În această perioadă încearcă să nu dai importanță fobiilor, temerilor, dar nici viciilor care te vor cuprinde încet-încet,  deoarece îți vei strica singur(ă) zilele.
Duminică este o zi a iubirii pentru tine: îți vei privi altfel partenerul. Apar și șanse financiare. Important este să faci ceea ce trebuie, să îți asumi responsabilitățile ce te privesc, fără prea mult tam-tam și fără să te bazezi prea mult pe instinctul tău.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 10 DE MONEDE.
Această carte îți sugerează necesitatea de a socializa. Este bine să te dedici în acest timp acordurilor cu ceilalți și tratativelor deoarece vei avea succes. Nu este bine să eviți societatea și nici să stai undeva ascuns(ă) pentru a-ți linge rănile. Orice ieșire, întrunire sau întâlnire îți va aduce oportunități pe care este bine să le prinzi.

Zodia/ascendentul TAUR

Luni se anunță bune oportunități la locul de muncă. Chiar dacă nu îți va fi ușor, vei avea soluții pentru a atrage atenția asupra ta a superiorilor, în bune scopuri. Cu sănătatea s-ar putea să stai ceva mai dificil.
Marți, miercuri și joi sunt zile în care este posibil să cunoști persoane care vor avea un impact pozitiv asupra vieții tale. Responsabilitățile din carieră dar și faptul că pleci urechea la ceea ce cred alții, îți pot prejudicia relațiile. La fel, problemele tale în cuplu îți pot afecta cariera și îți pot deteriora capacitatea de muncă. Încearcă să te confesezi unor prieteni, rude de încredere: părerile lor îți vor ridica moralul.
Vineri și sâmbătă vei trece prin niște crize interioare care nu îți vor da pace. Te vei simți obligat(ă) să faci ceva ce nu vrei, ce nu simți că ar trebui făcut. Este posibil să fii dezamăgit(ă) de unele persoane care ți-au promis ajutor. Tu ești pus(ă) pe fapte, pe acțiune, dar acestea au uitat sau dau bir cu fugiții. Sâmbătă te vei relaxa în compania celor dragi.
Duminică se anunță o zi frumoasă în care este posibil să călătorești sau să primești vești bune de departe.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 8 DE CUPE.
Această carte spune că trebuie să renunți la ceva la care ții foarte mult. Ca orice renunțare aduce cu sine o oarecare nemulțumire și tristețe. Poate trebuie să renunți la comoditate, la siguranță, la liniște etc. pentru a începe ceva nou. Este mai mult o abandonare din partea ta decât o renunțare silită. Îți vei da seama că trecutul nu mai are importanță și trebuie să îți îndrepți atenția spre altceva care poate fi bun sau mai puțin bun, cartea nu o spune. Cert este că această schimbare este absolut necesară pentru tine pentru a putea merge mai departe.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni te vei simți deschis(ă) prieteniei și socializării. Ești fascinant(ă) în ochii celorlalți. Doar unele responsabilități te cam pun la punct.
Marți, miercuri și joi apar șanse la locul de muncă. Precizia și determinarea nu vor trece neobservate de către superiori. Sunt posibile aparițiile unor mici probleme de sănătate dar și vești de departe nu tocmai bune. Este posibil să ai parte de vizite din partea unor oaspeți nepoftiți.
Vineri și sâmbătă este posibil ca stima ta de sine să scadă, așadar fii atent(ă) la primele semne și contracarează, nu lăsa să te învăluie. Vei acorda mai multă atenție partenerului: ori datorită faptului că acesta nu se comportă așa cum ai dori tu, ori tu ești destul de agresiv(ă) în ceea ce îl privește. Cariera dar și unele vorbe apărute pe seama voastră, v-ar putea destabiliza relația pe moment. La fel, ceea ce am scris până acum la relația cu partenerul se aplică și la altfel de relații, parteneriate, nu neapărat trebuie să fie parteneriate de dragoste. Vizitele la prieteni intimi, comuni sau rude apropiate v-ar putea ajuta.
Duminică este o zi de relaxare pentru tine în care o bună doză de solitudine ar putea face minuni.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este PAJUL DE BÂTE.
Această carte îți spune că este posibil să primești niște vești pe care le aștepți. Este posibil ca o persoană mai tânără să fie un ajutor de nădejde. Fii atent(ă) la mesajele venite din partea copiilor și tinerilor: este posibil ca prin intermediul lor să descoperi ceva care îți este util.

Zodia/ascendentul RAC

Luni familia te sprijină și te încurajează într-un proiect de-al tău. Posibile mici tensiuni în cuplu.
Marți, miercuri și joi  stima ta de sine crește și devii mult mai pretențios/pretențioasă cu cei din jur. Situația financiară a partenerului te nemulțumește și vei simți că îți sunt blocate drumurile către realizare. În schimb, iubirea este reciprocă. Vei primi vești bune de departe.
Vineri și sâmbătă te dedici mai mult locului de muncă sau treburilor casnice. Vei petrece mai mult timp cu familia în armonie. Totuși, niște rude, prieteni te deranjează sau vei primi vești nu tocmai plăcute. Dacă în aceste zile mergi la muncă, sunt mari șanse să îți impresionezi șefii, așadar, punctează asupra carierei.
Duminică ai o relație specială cu cineva mai în vârstă decât tine sau privești relațiile cu mai multă seriozitate decât până acum.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este CAVALERUL DE SPADE.
Această carte te avertizează că ai o atitudine certăreață, gata de scandal. Este bine să nu dai curs agresivității dacă vrei ca relațiile cu ceilalți să fie armonioase. Atenție mărită deoarece îți place să revii mereu asupra unor probleme din trecut pe care ar trebui să le dai uitării. Încetează să mai dezgropi morții!!

Zodia/ascendentul LEU

Luni ești mult mai predispus(ă) să petreci mai mult timp cu prietenii. Ești bine dispus(ă) și în cuplu. Nerespectarea responsabilităților îți poate aduce sancțiuni la locul de muncă.
Marți, miercuri și joi apar tensiuni în familie și în cuplu. Vei avea impresia că toată lumea caută să îți vâneze greșelile. Munca și treburile gospodăriei te vor scoate din mediul tensionat în care trăiești zilele acestea.
Vineri și sâmbătă te vei simți mai bine, ai priză în societate, știind să te faci plăcut(ă). Este un bun moment de a stabili contacte și să iei legătura cu persoane care au promis că te vor ajuta. Și relația de cuplu simte o îmbunătățire.
Duminică este posibil să primești o propunere rentabilă.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este REGINA DE CUPE.
Această carte îți spune că o femeie cu sentimente frumoase și sincere te-ar putea ajuta. Fii atent(ă) la fiecare persoană cu care vei intra în contact în această săptămână: vei primi indicii și sfaturi utile cu care să pornești la drum. La fel, cartea poate să spună și faptul că tu vei reuși să îți duci sarcinile la bun sfârșit datorită sincerității constructive și a sensibilității, caracteristici la care ar trebui să lucrezi curând și pe care ar trebui să le dezvolți.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni este posibil să îți mărești bugetul, primind o sumă de bani. La fel, este posibil ca la locul de muncă să ai o surpriză frumoasă.
Marți, miercuri și joi este posibilă apariția tensiunilor cu unele rude sau cu câțiva dintre colegii tăi. Vei descoperi niște lucruri care au fost ținute ascunse, posibil să aibe legătură cu banii. Vei găsi alinare în relația cu partenerul sau în activitățile de  care îți face plăcere să te ocupi.
Vineri și sâmbătă se întrevăd tensiuni în familie și chiar cu partenerul (pentru acei care au un partener, evident). O mică porție de solitudine este binevenită: este ca și cum ai prinde o gură bună de aer proaspăt! La fel, este bine să îți eliberezi tensiunile muncind.
Duminică este posibil să ia naștere o frumoasă prietenie sau să se închege relația cu partenerul. Nu este bine să stai în casă în această zi: ieși și socializează.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 5 DE MONEDE.
Această carte îți spune că există riscul de a fi în situații neplăcute. Te vei simți ca peștele pe uscat. Este posibil să nu primești ceva ce meriți cu adevărat sau să fii înșelat(ă) de cineva care are mai mari posibilități decât tine. Atenție să nu pierzi ceva: un obiect la care ții foarte mult. Cartea îți spune că este timpul să ceri ajutor sau un sfat de la cineva de încredere.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni te vei simți plin(ă) de farmec, reușind astfel să acaparezi atenția oricui. Se anunță ceva tensiuni în familie și în cuplu.
Marți, miercuri și joi se poate îmbunătăți sfera financiară. La locul de muncă ai capacitatea de a evalua fiecare șansă ce îți apare în acest sector. Totuși, așa cum primești banii, exact așa de repede se duc: este posibil să faci niște cheltuieli neplanificate sau să plătești taxe sau datorii. Relația cu membrii familiei se îmbunătățește.
Vineri și sâmbătă sunt zile în care este bine să socializezi, să participi la cursuri, să întâlnești multe persoane. Vei fi uimit(ă) cât de bine te vei simți. Nu uita însă de locul de muncă deoarece ai putea avea probleme dacă te ia valul și uiți de îndatoririle tale. Tot acum este posibil să întâlnești pe cineva care îți place, sau, dacă ai deja pe cineva alături de tine, să se declanșeze sentimente mai puternice pentru acea persoană.
Duminică este posibil să existe ceva probleme cu unul dintre părinți sau cu cineva mai în vârstă. La fel, este posibil să fii „scuturat(ă)” pentru niște neglijențe.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este NEBUNUL.
Această carte îți spune că este posibil să ai niște idei trăznite dar bune în anumite circumstanțe. Ieșirea din tipare te-ar putea face demn(ă) de apreciere dar există și reversul medaliei. Este indicat ca în această perioadă să îți acorzi mai multă atenție, să îți asculți inima dar fără să faci salturi mortale pentru ea. Fii vesel(ă), fii detașat(ă) dar nu uita că trebuie să fii și cu picioarele pe pământ pentru a-ți merge cu adevărat bine în această perioadă.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni: relațiile cu membrii familiei sunt bune astăzi. La fel și la locul de muncă, vei simți aprecierea șefilor. Este posibil ca prietenii sau unele rude să te dezamăgească.
Marți, miercuri și joi este posibil să ai o atitudine destul de aprigă cu familia ta și de aici, să apară tot felul de probleme. Tot acum este posibil să afli că nu ești apreciat(ă) de către  superiorii tăi, așa cum se cuvine. Pentru a evita conflictele și supărările, este bine să te apropii de acele activități care îți fac plăcere sau să contactezi un prieten sau o rudă de încredere.
Vineri și sâmbătă te vor supăra lipsa banilor. Se pare că te confrunți cu o criză financiară și nu știi cum să-i faci față. Cu toate astea, cheltuielile neașteptate nu te vor ocoli, dimpotrivă... Găsești alinare în familie sau dedicându-te locului de muncă.
Duminică: o relație de prietenie veche te va salva sau îți va oferi sprijinul ei. Poate fi vorba și despre o activitate plăcută care te ține ocupat(ă) și să nu te mai poți gândi la probleme.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 5 DE CUPE.
Această carte îți spune că este posibil să cazi pradă gândurilor, regretelor și dezamăgirilor. Ai să te gândești foarte mult la ceea ce ai pierdut, fără să apreciezi ceea ce mai ai încă. Cartea îți spune să îți schimbi această atitudine, să ieși din letargia care te-a cuprins și să prețuiești ceea ce ai. Lasă trecutul și concentrează-te asupra viitorului. Aruncă hainele de doliu și ia-ți viața în mâini și mergi mai departe cu ce ai și cu cine îți este alături în aceste momente.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni partea financiară te blochează, însă ai parte de o mare simpatie din partea celorlalți.
Marți, miercuri și joi există probleme venite din partea unor persoane în care ai încredere. Acestea se pot răzgândi și nu îți mai oferă ajutorul pe care te-ai bazat. Tu vei vedea aceste gesturi ca pe o trădare. Familia ta și dedicarea în avansarea în carieră te pot scoate din situația nefastă în care te afli. Atenție la starea de sănătate care este destul de fragilă.
Vineri și sâmbătă este posibil să te schimbi la 360 de grade: acum se întrevăd tensiuni în familie, în carieră și este posibil să îți dai seama că au dreptate persoanele care te-au supărat la început. Vei privi totul prin alte prisme și vei ajunge la concluzia că ideile noi și originale pot schimba în bine situația în care ești.  
Duminică vei avea idei sau ocazii de a-ți mări bugetul sau să achiziționezi ceva pentru casă.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este PAJUL DE CUPE.
Această carte îți spune că vei trece mult mai ușor prin tot ce ți se așterne în fața ta, dacă faci uz de amabilitate și de simpatia cu care ești înzestrat(ă). Chiar dacă îți va fi greu să te abții de la unele comentarii răutăcioase, gesturile pline de amabilitate și calm pot face minuni acum pentru tine. Încearcă și ai să vezi! Totodată, cineva mai tânăr decât tine, poate chiar copilul tău, îți va oferi niște exemple numai bune de urmat.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni: chiar dacă situația carierei tale este destul de confuză momentan, să știi că ești pe drumul cel bun.
Marți, miercuri și joi apar tot felul de probleme care acutizează criza financiară în care te afli. Este vorba despre taxe și datorii pentru  care trebuie să scoți destui bani din buzunar. Anumite realții te pot ajuta să obții o amânare sau să te împrumute cu bani până îți rezolvi treburile.
Vineri și sâmbătă sunt șanse să îți solidifici bugetul. În aceste zile, în ciuda problemelor, vei fi destul de optimist(ă) și plin(ă) de speranță. Este posibil ca cineva din familie să te sprijine.
Duminică vei alege să te deconectezi și să te ocupi doar de tine. 

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este SPÂNZURATUL.
Această carte îți spune că în această perioadă vei avea senzația că ești legat(ă) de mâini și de picioare. Te vei simți neputincios/neputincioasă în a-ți duce sarcinile până la capăt așa cum vrei tu. Cartea spune că a ajuns momentul să vezi totul cu alți ochi. Felul cum ai privit până acum te-a adus în situația în care ești, așadar, reflectează profund și schimbă ceva. Doar când vei face schimbarea abia atunci vor începe să funcționeze totul în direcția dorită.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni ești pus(ă) pe fapte mari. Ai o mare dorință de a ieși la rampă și vei reuși. Ceea ce te poate împiedica este starea de sănătate destul de fragilă. Atenție și la drum, în cazul în care călătorești.
Marți, miercuri și joi te așteaptă tensiuni la locul de muncă. Dacă nu cedezi presiunilor, vei avea ocazia de a-ți rotunji bugetul. Câteva momente de relaxare te va detensiona și te va calma. Nu este indicat să cedezi acum.
Vineri și sâmbătă vei avea contacte cu persoane care ar putea să-ți ofere ajutorul. Tot acum este posibil să fii nevoit(ă) să plătești niște taxe sau datorii. Dacă ai de dat un examen, acum este un bun moment pentru reușită.
Duminică este o zi în care puțină solitudine ți-ar face mai mult decât bine. Ascultă sfaturile unei persoane mai în vârstă ca tine sau cu mai multă experiență, chiar dacă ți se pare că ideile sale sunt de modă veche.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 9 DE SPADE.
Această carte îți spune că este posibil să fii cuprins(ă) de remușcări, regrete și foarte multe preocupări. Îți vei face griji iar acestea te vor vlăgui dacă nu vei gândi înainte de a acționa. Cartea spune că este bine să nu iei nicio decizie acum deoarece este una greșită și o să-ți pară rău. Dacă deja faptul este consumat, este indicat să îți iei responsabilitățile în mâini și să nu pierzi timpul printre griji care pot fi inutile. Dacă ai greșit cu ceva, este indicat să îți ceri iertare/scuze  față de persoana în cauză.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni te vei simți mai bine dacă vei prețui privacy-ul tău. Solitudinea îți încarcă bateriile și tu știi asta. Problema cu care este posibil să te confrunți astăzi este lipsa banilor.
Marți, miercuri și joi trebuie să acorzi o mai mare atenție sănătății tale, iar dacă pleci într-o călătorie ar fi bine să îți iei toate măsurile de siguranță. În rest, se anunță o perioadă numai bună pentru socializare în care te întâlnești cu persoane pe placul tău.
Vineri și sâmbătă apar oportunități în carieră. Șefii îți vor aprecia eforturile chiar dacă tu nu vezi asta. Este posibil să primești o propunere fructuoasă.
Duminică este o zi bună pentru tine. Este posibil ca cineva perseverent să îți fie model și să te inspire.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 9 DE BÂTE.
Această carte îți spune că îți este teamă și porți în suflet niște cicatrici de pe urma unor răni pe care le-ai avut cândva. Cartea îți spune că acestea sunt vindecate și nu ai motive să te simți ca și cum încă ești rănit(ă). Este momentul să ieși din cușca pe care ți-ai creat-o, să ieși pentru a explora ceea ce a rămas de explorat. Trecutul este trecut și trebuie să îl lași acolo unde îi este locul, fără să-l aduci mereu în prezent. Debarasează-te de bandajele inutile și care nu îți mai sunt necesare deoarece ești vindecat(ă)!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu