duminică, 3 august 2014

Astrotarot august: RAC, LEU și FECIOARĂ



Zodia sau Ascendentul RAC

Reușești să menții echilibrul în exploatarea resurselor tale?
Perioada care urmează ar putea fi plină de „peripeții” care au în vizor sectorul tău financiar.
Cu cât încerci să acumulezi mai mult, cu atât simți că intervin tot felul de obstacole: cheltuieli suplimentare care pot avea legătură cu proprii fii, organizarea ad-hoc a unor mici petreceri sau cheltuieli datorită întreținerii unui hobby care te acaparează. Totuși, îți pui speranțele într-un câștig suplimentar de la serviciu sau din altă sursă.
Venus, aflată în tranzit prin zodia ta, îți insuflă o bună doză de charme (șarm) și senzualitate, lucru care te face să te simți mai sigur(ă) pe propria putere de seducție. În această perioadă poți deveni mai visător decât de obicei, mai plin(ă) de gelozie și posesivitate, dorința de comoditate este mai crescută; tocmai de aceea poți simți că responsabilitățile familiale și cele profesionale îți stau pe umeri și nu te lasă să te bucuri pe deplin de anumite răsfățuri pe care ți le dorești.
Spre sfârșitul lunii este posibil să îți dorești să înveți ceva nou, să aprofundezi un subiect sau o chestiune care îți poate folosi în viitor. Vei reuși să vezi anumite probleme mult mai realist și să devii mai hotărât în rezolvarea acestora.

 
6 DE MONEDE este o carte a tarotului care simbolizează succes în câmpul material. Persoana din imagine din prim plan este conștientă de bogăția sau norocul pe care le are, de unde împarte și celorlalți mai nevoiași decât el. Balanța din mâna stângă reprezintă balanța justiției dar și a echilibrului, în acest caz, material; acest om dăruiește celor din jur, nici mai mult dar nici mai puțin, decât exact cât merită fiecare. Această carte îți transmite că trebuie să-ți conștientizezi valorile, să recunoști că ești bogat într-un fel sau altul, să apreciezi ceea ce ai și cât ai. Dăruind și altora din puținul pe care îl ai, vei primi la rândul tău, alte binecuvântări din alte părți. 






Zodia sau Ascendentul LEU

Ești atent la modul cum îți manifești personalitatea fără să-i lezezi pe ceilalți?
Da, așa este, personalitatea ta este în clocot! Ești plin(ă) de energie, de încredere în propriile tale forțe și în ideile tale. Simți că nimic și nimeni nu te poate împiedica să-ți duci planurile la bun sfârșit. Simți că nu poți trece cu vederea peste niște chestiuni mai vechi care te-au supărat și nu le poți da uitării.
 Îți trebuie multă precauție în relațiile tale cu ceilalți! Indiferent că este vorba de relații familiale sau profesionale. Tendința de a exagera este mare, mândria și orgoliul tău sunt la cote maxime și nu vrei să auzi nici o propunere de compromis.
Atenție, manifestându-te astfel, riști să creezi complicații în relații, lucru care te poate afecta făcându-te să suferi! Este necesar să-ți temperezi reacțiile și vorbele necugetate, să încerci să-ți înțelegi familia, să le înțelegi sfaturile, să-ți înțelegi partenerul, să-ți înțelegi responsabilitățile profesionale.
Da, poți „muta munții” din loc dacă asta îți dorești pentru că ai atitudinea potrivită dar trebuie să fii atent la tactică, la procedeu pentru a evita riscul ca aceștia să se prăbușească peste tine! Oportunități sunt de a-ți arăta ceea ce ești și ce anume poți dar nu este absolut necesar de a-i pune pe ceilalți „la pământ”! Știi, este o vorbă: „moneda cu care plătești, cu aceea vei fi răsplătit, la rândul tău, cândva!”
Spre sfârșitul lunii, atașamentul față de valorile materiale va crește simțitor. Îți vei dori mai multă siguranță și stabilitate în acest sector, cel financiar.



Iată o carte care simbolizează puterea creativă a curajului și a acțiunii… ASUL DE BÂTE reprezintă elementul foc în toată splendoarea lui: bâta – puterea creativă; mâna – acțiunea; norul și razele – binecuvântarea primită din planul divin. Simbolizează și curajul de acționa asupra unei chestiuni din trecut care se cere, într-un fel sau altul, rezolvată cu act de curaj și încredere în reușită. Un nou început stă să prindă contur datorită acțiunii tale! De tine depinde cum mânuiești această oportunitate! Dacă te manifești în exces sau necontrolat vis a vis de ceilalți, rezultatul poate fi negativ și distrugător.




Zodia sau Ascendentul FECIOARĂ

Cât de mult știi să apreciezi ceea ce simți; ce valoare dai intuiției tale?
Minunată perioadă pentru a te cufunda în adâncurile subconștientului, de a cerceta străfundurile misterioase ale necunoscutului cu ajutorul celui de-al șaselea simț sau al intuiției! Dispui în această perioadă de curaj pentru a afla și proba lucruri noi pentru tine în acest domeniu, nevoia ta de a cunoaște chestiuni misterioase, de a afla istoria și originea acestora, explicându-ți, totodată, la ce anume pot folosi, este mult mai accentuată.
La fel de bine, pot să apară diverse situații care te pot duce în derivă datorită faptului că nu le înțelegi, că nu corespund cu modul tău de a gândi sau cu așteptările pe care le ai.
Atenție și la sarcasmul cu care condimentezi discuțiile cu cei apropiați! Nu este cazul să exagerezi nici cu învinuirile… se pot naște diverse polemici care te pot face să suferi.
Concentrează-te asupra evoluției tale în carieră și în dedicarea responsabilităților familiale. Luna viitoare, în septembrie, pot să apară dificultăți în aceste sectoare, așa că, „bate fierul cât este  cald!”


9 DE MONEDE, iată o carte plină de bogății, la propriu cât și figurativ… Femeia din imagine pășește liniștită prin grădina sa roditoare. Această carte este interpretată ca fiind promițătoare din punct de vedere material, dar acest lucru fiind posibil doar folosind intuiția și vigilența (prezența femeii și a păsării de pe mâna acesteia). Vița de vie plină de rod este „protejată” de 9 discuri de monede care reprezintă reușita și realizarea palpabilă după înfruntarea unor dificultăți, făcând față neprevăzutului prin folosirea sensibilității, intuiției și a spiritului deschis. 






Mihaela M. Atomei
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu