duminică, 29 octombrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 30 octombrie – 5 noiembrie



Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii: Poate că îți sună ciudat faptul că solitudinea îți face bine în această perioadă, dar, într-adevăr, așa este. Te vei simți în largul tău retras de haosul lumii. În acest fel îți vei încărca bateriile pentru zilele următoare. Acum ai o intuiție foarte crescută care îți va indica, fără a greși, ce pași trebuie să faci în proiectele tale. Poate vei întâlni obstacole din partea altora care locuiesc departe de tine sau din partea deplasărilor pe care ești nevoit(ă) să le faci. Niște vești de departe te pun pe jar.
Mijlocul săptămânii: Responsabilitățile apasă greu pe umerii tăi. Dorești să petreci mai mult timp dedicându-te acelor activități care îți plac, care simți că te întregesc, însă este greu să scapi de privirile scrutătoare ale lui Pluton care vrea să te învețe să te transformi într-o persoană responsabilă în carieră dar și mai atent cu persoanele care au autoritate asupra ta. Îți va fi greu să menții un echilibru și în relații: te cam deranjează tendința evazivă și comodă a celuilalt.
Sfârșitul săptămânii: Acum te preocupă partea materială și financiară în mod deosebit. Poate fi vorba despre o lipsă acută de resurse. Tot acum este posibil să te cuprindă disperarea datorită unor pierderi bănești. Dar cum tot răul este spre bine, acum vei conștientiza importanța dedicării asupra carierei sau colaborarea cu persoane importante și cu autoritate, fapt care te va ajuta la rotunjirea bugetului.
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea REGINA DE MONEDE.
Este necesar ca în această perioadă să demonstrezi că ești o persoană de încredere pe care se pot pune bazele unor proiecte. Este important pentru viitorul tău să dezvolți acum aceste capacități. Tot acum, în această perioadă, vei întâlni o persoană de încredere, stabilă și corectă care te-ar putea ajuta sau susține dacă îi vei demonstra că ai  asemenea caracteristici ca ale sale.
Este important să îți dai seama de importanța lucrurilor, valorilor personale interioare pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului. Acordă-le respectul deoarece ai muncit mult să le acumulezi.

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii: Te integrezi ușor în anumite grupuri sau asociații care prezintă aceleași interese ca ale tale. Totodată atragi și protecția, ajutorul  unor persoane importante. Comunici cu ușurință și vei reuși să rezolvi multe din problemele cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. La fel, te vei bucura de sprijinul partenerului cu soluții și sfaturi utile.
Mijlocul săptămânii: Cresc îngrijorările în privința stării de sănătate. Poate fi vorba despre efectele stresului prelungit, despre afecțiuni renale sau probleme cu gâtul de pe urma unor răceli. Din această cauză îți vei dori puțină liniște și intimitate însă te simți invadat(ă) din toate părțile. Persoanele cu care intri în contact te tulbură și mai tare decât te liniștesc.
Sfârșitul săptămânii: Cu cei de lângă tine simți că nu te mai înțelegi acum. Simți că ești pe aceeași lungime de undă cu persoanele aflate la distanțe mari, care locuiesc departe de tine. Comunicarea cu acestea este transformatoare pentru tine și te încarcă cu energie. La fel, poți simți dorul de a pleca, de a călători undeva departe din dorința de a te relaxa.
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea REGELE DE CUPE.
În această perioadă totul trece prin filtrul inimii, în ceea ce te privește. Vei fi destul de sensibil(ă) la gesturile altora și te va flata orice gest de tandrețe și iubire. Fantezia este și ea la cote maxime, așadar poți găsi inspirație dacă dorești să creezi ceva deosebit. Tot acum natura, plimbările în aer liber îți vorbesc pe limba ta și îți dăruiesc pace sufletească. Este posibil să întâlnești pe cineva cu asemenea caracteristici care să surprindă plăcut.




Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii: Acorzi o mare importanță carierei și te dedici acesteia reușind să acaparezi atenția persoanelor importante din acest sector. Muncești mult și trebuie să intuiești ceea ce vor șefii de la tine. Găsești soluții imediate scrutând oportunitățile pe care le și fructifici. Acum ai ocazia de a arăta ce poți în acest domeniu, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Singurele inconveniente ar fi unele neînțelegeri cu ceilalți, mai ales cu persoanele din apropierea ta și extenuarea fizică și psihică.
Mijlocul săptămânii: Ești nevoit(ă) să te prezinți în fața unui grup sau să activezi într-o asociație. Te cam deranjează unele discuții care nu aduc nicio soluție imediată ci doar tergiversarea problemelor. Însă vei întâlni persoane care  vin cu propuneri sau schimbări care te vor entuziasma.
Sfârșitul săptămânii: Te stresezi datorită unor probleme de sănătate sau ce are legătura cu munca ta. Este posibil să ți se mărească sarcinile la locul de muncă iar lucrul acesta să te destabilizeze în acest sector. Nu accepți sugestii din partea nimănui considerând că tu știi mai bine ce trebuie făcut. Suferi din cauza unor persoane care se bag în sufletul tău.
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea 3 DE MONEDE.
Cartea îți spune să ieși în lume, să nu-ți fie teamă să întâlnești oameni. Unii dintre aceștia te-ar putea ajuta cândva, dacă nu acum. Cert este că vei întâlni persoane care sunt importante pentru tine, persoane cu care vei forma o echipă. Trebuie să încerci să dovești celorlalți care sunt valorile tale interioare, capacitățile tale. Doar așa vei putea avansat(ă) în munca pe care o faci. Și vei reuși!





Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii: Ești interesat(ă) de tot ce înseamnă depărtare: distanță de casă, călătorii și deplasări, vești de departe. Este posibil să faci o călătorie sau să primești un oaspete venit de departe care te va bucura foarte mult. Tot acum vei adopta unele concepții și filosofii de viață care îți priesc și îți vor schimba viața în mod pozitiv. La fel, viața sentimentală prinde un bun contur.
Mijlocul săptămânii: Punctezi pe carieră. Vrei să atragi aprecierea acelor persoane care contează pentru tine, dorești să fii în atenția acestora. Cert este că vei reuși prin originalitatea ta, prin expunerea curajoasă a ideilor tale. Reușești să îți rotunjești și veniturile. Inconvenientul este că îți va fi destul de greu să menții un echilibru între cămin și carieră. Unele probleme din trecut te bântuiesc și acum și îți este greu să înaintezi, dar lucrul acesta nu ar trebuie să fie o piedică pentru tine.
Sfârșitul săptămânii: Ești obligat(ă) să faci ceva petru o cauză sau te oferi ca voluntar pentru o cauză. Cert este că te simți defavorizat(ă) și nu îți place ceea ce trebuie să faci, în plus, te simți lipsit(ă) de ajutorul unor persoane. Totuși, unele persoane nu te abandonează și sunt de încredere.
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea MOARTEA.
Cartea îți spune că a sosit momentul să accepți o schimbare, o trecere într-o etapă din viață pe care nu o dorești neapărat. Universul știe că tu ești pregătit(ă) să te dezlipești de ceva din viața ta care nu mai este de folos evoluției tale spirituale. Intri într-o nouă experiență de viață unde ești nevoit(ă) să lași trecutul deoparte.







Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii: Te răscolesc anumite crize interioare. Te simți mult mai sensibil(ă), legată de familie și de trecutul tău. Simți că de aici poți avea puterea de a merge mai departe. Pentru ceilalți ești mai retras decât de obicei, mai melancolic însă ție îți face bine, te simți bine așa doar cu amintirile tale frumoase. Tot acum te poți bucura de un câștig sau de un bonus pe care îl primești prin intermediul cuiva sau renunțând la ceva.
Mijlocul săptămânii: Faci o călătorie sau o deplasare într-un loc unde îți place dar nu îți plac persoanele pe care le întâlnești, le consideri false și indecise. Apar unele probleme din trecut care te răscolesc. Însă este bine să te bucuri de conceptele, ideile și filosofiile de viață noi pentru tine, deoarece poate avea un impact pozitiv asupra vieții tale.
Sfârșitul săptămânii: Vei pune accent pe carieră. Îți dorești mai multă faimă și apreciere din partea persoanelor care au un impact asupra ta în carieră sau în societate. Pentru tine este momentul de a ieși la rampă. Însă apar probleme în familie sau unele experiențe negative  din trecut te bântuie și nu îți dau pace. Trebuie să le rezolvi, să poți trece peste ele pentru a-ți putea vedea liniștit(ă) de viața ta. Meriți să renaști.
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea MAREA PREOTEASĂ.
Apariția acestei cărți implică o necesitate de folosință a intuiției. Până acum ceva te-a oprit să îți folosești ghidul interior sau nu i-ai acordat prea mare importanță. Acum, în această perioadă, trebuie să te bazezi mai mult pe ea și s-o asculți. Poate întruchipa și o femeie importantă din viața ta care să aibe aceste caracteristici. Cartea te sfătuiește, dacă o recunoști, s-o asculți deoarece este foarte înțeleaptă și vede altfel lucrurile decât le vezi tu acum. Așteaptă și apoi să acționezi la momentul potrivit. Acum trebuie să te împrietenești cu intuiția ta.


Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii: Relațiile cu ceilalți contează cel mai mult pentru tine acum. Nu contează că este vorba despre partener, prieteni sau relația cu copilul tău. Toți primesc o atenție specială din partea ta. Te simți bine în compania acestora și găsiți împreună soluții la tot felul de probleme care te macină mai mult sau mai puțin. O să primești ceva obstacole din partea familiei care poate avea unele concepte diferite de ale tale.
Mijlocul săptămânii: Apar ceva probleme financiare. Ori partenerul nu câștigă așa cum te-ai așteptat, ori niște bani promiși întârzie să apară. Familia îți vine în ajutor în acest caz sau apelezi la economii pentru a ieși din această situație neplăcută.
Sfârșitul săptămânii: Există riscul să intri în conflicte cu cei apropiați datorită unor idei contradictorii. Uneori consideri că au partea lor de dreptate, alteori nu recunoști acest lucru. Te simți cu picioarele în două luntre, neștiind pe care s-o alegi, însă știi că ai nevoie de stabilitate și siguranță. Tot acum poate ești nevoit(ă) să te deplasezi într-un loc unde nu prea ai chef să mergi, dar îți va întări relația cu partenerul și accentuează iubirea și, totodată, relația cu copiii, făcându-te mai creativ(ă) și jucăuș(ă).
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea 6 DE MONEDE.
Apare un ajutor neașteptat de undeva, de la cineva. Poate fi vorba despre cineva pe care l-ai ajutat cândva și acum îți întoarce favoarea. La fel, se poate spune și despre o generozitate de-a ta care acum, în această perioadă, se răsfrânge asupra celorlalți, aducându-le o oază de fericire. „Dar din dar se face rai!”






Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii: Acorzi o deosebită importanță muncii și rutinei tale zilnice. Tot acum te ocupi cu mai multă conștiinciozitate de sănătate, de organismul tău și de condițiile în care trăiești. Aș putea spune că te vei ocupa mai mult de sănătatea spirituală a vieții tale, adunând tot ce se poate găsi pozitiv pentru a-ți asigura un bun suport psihic. Partea financiară se îmbunătățește sau ai ocazia de a te descoperi pe tine și capacitățile tale. Ceva obstacole ai să întâlnești din partea celor apropiați care nu pot fi de acord cu tine în totalitate.
Mijlocul săptămânii: Relațiile nu sunt ceea ce par a fi. Poți descoperi partea brută a acestora, mai agresivă și impulsivă. Nici tu nu vei reuși să te stăpânești foarte bine. Comoditatea ta poate fi motiv de a-l scoate din sărite pe celălalt și viceversa.  Așadar, se recomandă răbdare și atenție în caz de neînțelegeri dacă nu vrei să se lase cu certuri.
Sfârșitul săptămânii: Te simți singur(ă) și neînțeleasă. Treci prin crize interioare care îți iau din siguranța pe care o dorești acum. Poate și problemele cu banii sau chiar cu banii partenerului îți dau un surplus de stres. Acum este momentul să revii la ceea ce ai făcut la începutul săptămânii: îți poate readuce seninătatea.
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea CARUL.
Dai startul unui nou început benefic pentru tine. Ai un scop și acesta te va face fericit(ă). Așadar, punctează în această perioadă asupra unui scop în care să îți demonstrezi curajul și forța interioară deoarece vei reuși, în acest fel, să îți domini partea obscură din tine și să o folosești spre beneficiul tău. Apariția acestei cărți spune că în trecut ai demonstrat o lipsă a curajului iar acum trebuie să-l recuperezi.





Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii: Apar momente fericite pentru tine. Acorzi atenție iubirii, copiilor și hobby-urilor. Te (re)descoperi, te regăsești făcând ceea ce îți place iar acest lucru te întregește. Însă unele idei ale tale nu coincid cu ale șefilor și asta s-ar putea  să te dezamăgească puțin.
Mijlocul săptămânii: Te preocupă munca și unele mici afecțiuni medicale care te deranjează puțin. Este posibil să te simți deprimat și lipsit de energie. Cu toate astea vei reuși să îți atingi scopurile în carieră sau în ceea ce ai de făcut. Poate fi vorba despre o nouă propunere de colaborare din care să câștigi ceva.
Sfârșitul săptămânii: Preferi să îți petreci timpul în compania persoanelor apropiate, care te cunosc și te acceptă așa cum ești, fără să fii nevoit(ă) să joci anumite roluri. Cu toate acestea, atitudinea ta poate deranja și pe cei apropiați, considerându-te exagerat în dorința ta de perfecțiune, nelăsând loc abaterilor și toleranței. Încearcă să fii conciliabil(ă).
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea PAJUL DE MONEDE.
Cartea spune că vei primi o veste promițătoare. Este un fel de șansă spre stabilitate. Însă trebuie suficient de deschis(ă). Orice închidere din partea ta ar putea conduce către pierdere, așadar fii încrezător/încrezătoare în viitor.








Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii: Treci printr-o interiorizare și ai tendința de a te victimiza. Te simți bine în locuri izolate și în familie, departe de haosul societății. Simți că ai nevoie de odihnă psihică și fizică. Totuși, în familie, în rutina ta zilnică, acolo unde iți petreci timpul zilnic s-ar putea să apară disconfort, poate și datorită ție care acum  vezi totul în alb și negru. Ești perfecționist(ă), mai ales cu cei din jurul tău. Tot acum se poate observa o ușoară creștere a bugetului.
Mijlocul săptămânii: Ai timp să te ocupi de acele activități care îți aduc plăcere. Este bine să te dedici acelor activități creative în care să-i incluzi și pe cei dragi. Acum știi să vezi partea bună a schimbărilor, considerându-le șanse de a te relansa în ceva care îți aduce bucurie. Nu prea ești adeptul/adepta aglomerației acum, așa că preferi să fii departe tumultul societății.
Sfârșitul săptămânii: Te îngrijorează niște afecțiuni medicale care simți că se cronicizează. Atenție să nu cazi în depresie sau victima unor vicii. Găsești suport în familie. Tot acum dai importanță muncii și părții financiare care începe să se îmbunătățească.
 
 Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea 3 DE BÂTE.
Ai ajuns într-un punct în care ești mulțumit(ă) de ceea ce ai realizat până acum. Ai făcut eforturi să ajungi aici și încă nu ai ajuns la capăt de drum. Acum te simți ca și cum ai ajuns pe un vârf de munte și admiri peisajul drumului pe care l-ai parcurs. Te simți împlinit(ă), dar dacă nu simți asta, ar trebui să faci un efort să îți dai seama câte ai realizat până acum. Doar așa vei putea să înaintezi cu succes.






Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii: Prietenii și persoanele apropiate de încredere sunt importante pentru tine acum. Te simți deschis(ă) față de acestea deși ești puțin dezamăgit(ă). Totodată te integrezi foarte bine în societate, alegând acele grupuri și asociații cu care ai ceva în comun. Poți primi susținerea unor persoane importante.
Mijlocul săptămânii: Apar unele schimbări în familie și trebuie să iei decizii rapide. Aceste presiuni și răsturnări de situație te stresează dar reușești să vezi și partea pozitivă a acestor schimbări.
Sfârșitul săptămânii: Dorești să te ocupi mai mult de ceea ce îți face plăcere însă obligațiile față de ceilalți te solicită. Grupurile sau asociațiile din care faci parte au nevoie de tine și nu ai timp să te ocupi de copii și de ceea ce îți place așa cum ți-ai dori. Însă toate acestea te vor îmbogăți în interior, ajutându-te să-ți găsești puterea și forța.
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea SPÂNZURATUL.
Cartea te avertizează că ești prea atașat(ă) de trecut și că ar trebuie să te reorientezi spre viitor. Te-ai împotmolit în chestiuni care nu-și mai au rostul, sperând în zadar că se vor rezolva. Este momentul de a privi altfel viața ta și abia atunci când vei înțelege, vei vedea orizontul strălucitor și vor apare schimbări frumoase în vița ta.





Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii: Ai ocazia să fii apreciat(ă) în carieră și meritele să îți fie recunoscute. Acum poți simți și o conturare a bugetului. Stima de sine crește tocmai datorită capacităților  de a te dedica scopurilor tale dar și de a-i ajuta pe ceilalți.
Mijlocul săptămânii: Ești deschis(ă) socializării și prietenilor. Există riscul să fii dezamăgit(ă) de controlul și rigiditatea unora. În schimb apreciezi orice schimbare care aduce o nouă briză în viața ta.
Sfârșitul săptămânii: Acorzi importanță familiei sau locului unde îți petreci cel mai mult timp. Este posibil ca unele chestiuni din trecut să revină la actualitate și să te simți nesigur(ă). Vei dori mai multă liniște însă niște proiecte se vor a fi finalizate la timp, lucru ce îți consumă din energie.
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea REGELE DE MONEDE.
Cartea spune că în viața ta actuală este nevoie de mult realism și stabilitate care pot fi întruchipate prin apariția unei persoane care să-ți inspire aceste calități. Este important să dai ascultare acestei persoane deoarece vede situațiile mult mai clar decât tine. Dacă ai recunoscut-o, încearcă să o asculți până la capăt. Totodată este o bună ocazie de a te bucura de tot ceea ce ai realizat până acum și să fii mulțumit(ă) deoarece ai motive să te bucuri. Mulți vor să aibe ceea ce ai tu!



Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii: Ai o mare sensibilitate și o dorință de cunoaștere. Dorești să intri în contact cu persoane care aduc în viața ta concepte folositoare prin cultura lor. Vezi prin tradiția care se păstrează de ani de zile, o sursă de mister care te fascinează. Pentru cei din familie și pentru cei cu care muncești le pari puțin purtat(ă) spre iluzii și vise lipsite de realism. Te vei simți oarecum neînțeles/neînțeleasă.
Mijlocul săptămânii: Te dedici muncii și muncești cu drag atunci când vezi rodul muncii tale dând în pârg. Îți activezi capacitățile pe care le dezvolți pentru a acumula ceea ce îți dorești. Pot să îți schimbe programul unele plăți ale unor facturi pe care ești obligat(ă) să le faci.
Sfârșitul săptămânii: Sociabilitatea joacă un rol important în viața ta acum. Dacă reușești să menții un echilibru între ceea ce ai de făcut zilnic și ceea ce dorești să faci pe viitor, totul va fi în favoarea ta. Tot acum trebuie să înțelegi că spiritualitatea joacă un rol important în evoluția ta. Îmbinarea unor culturi cu ceea ce cunoști tu din propria ta tradiție poate avea un sens pozitiv pentru tine.
 
Mesajul tarotului pentru tine vine prin cartea 9 DE MONEDE.
Ai noi șanse de a realiza ceea ce dorești. Dar mai întâi trebuie să te bucuri de ceea ce ai, să fii conștient(ă) că ești norocos/norocoasă cu viața pe care o ai acum. Totuși cartea îți spune că va veni un prilej de a te bucura și mai mult deoarece vei avea câteva realizări de care să fii cu adevărat mulțumit(ă).








2 comentarii:

  1. Bună ziua și mulțumesc frumos.
    Previziunile pentru zodia mea îmi dau o notă de curaj ,asociind-o cu ceva simț întreprinzător!

    RăspundețiȘtergere