duminică, 15 aprilie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 16 – 22 aprilie


Zodia/ascendentul BERBEC

Pe la începutul săptămânii apar șanse să te faci apreciat(ă) în carieră, să îți fie recunoscute meritele de căte superiori. Dacă ai ceva important de rezolvat, acum este oportun să încerci. La fel, dacă ți-ai dus la îndeplinire toate sarcinile, acum ai șansa să fii răsplătit(ă) pentru munca ta. Această perioadă este propice pentru sectorul muncii și finanțelor: așadar, dă-i bice! Tot acum, este posibil să faci niște cheltuieli suplimentare: poate achiziționezi ceva prea scump dar care să nu îți fie de folos. Ai grijă pe ce arunci banii!
Mijlocul săptămânii îți aduce momente de incertitudine și confuzie. Este posibil ca unele persoane în care te-ai încrezut să te dezamăgească. La fel, unele probleme de sănătate să se manifeste și să îți afecteze unele planuri. Orice ar fi, tu vei avea idei strălucitoare să ieși cu bine din orice situație neplăcută. Important este să ai încredere în tine și în ceea ce vrei să faci. Dedică-te acelor activități și acelor persoane care îți conferă o bună dispoziție și te aduc mereu pe linia de plutire. Relația cu partenerul se poate îmbunătăți, așadar nu scăpa printre degete această oportunitate și încearcă să faci ceva în această privință.
Sfârșitul săptămânii apare cu o oboseală extenuantă. Poate problemele de la serviciu te apasă atât de puternic încât toată această tensiune se revarsă și asupra familiei tale. Sunt posibile discuții cu membrii familiei. Ți se cere să împaci și capra și varza. Nu este bine să iei decizii drastice acum deoarece pot fi greșite și vei regreta mai târziu. Chiar dacă crezi că ai dreptate, mai bine abține-te deoarece nu este momentul să arăți că ai dreptate: vei fi înțeles/înțeleasă greșit și vei fi  sancționat(ă) pentru asta. Este indicat ca în această perioadă să fii cât mai retras(ă), să îți duci sarcinile muncii la bun sfârșit cu calm, să faci pauze dese și relaxante, să faci plimbări în natură, să te conectezi cu Divinul, cu Dumnezeu etc.

Iată că tarotul îți spune prin arcana 10 DE BÂTE că, în această săptămână, ești nevoit(ă) să muncești din greu. Poate îndatoririle tale nu au fost gestionate bine de la bun început iar acum te regăsești cu o grămadă de sarcini și responsabilități pe umeri. La fel, faptul că te lași condus(ă) de orgoliu, ți-ai luat sarcini pentru care nu ai fost suficient pregătit(ă) iar acum te-ai trezit că este prea greu. Este bine să ceri ajutor însă fără să arunci vina asupra nimănui decât asupra ta. Cartea spune că totuși vei ajunge la destinație dacă vei continua să muncești fără să cârtești: tragi consecințele alegerilor tale.

Zodia/ascendentul TAUR

La începutul săptămânii ți se cere să ai o mare capacitate de adaptare la situațiile externe, mai ales în carieră și în familie. Cu Luna în zodia ta acum, devii mult mai comod(ă) și ai vrea să te ocupi de acele activități care îți fac plăcere, care te destind. Însă nu este timp de odihnă dacă vrei ca totul să meargă bine. Este posibil să primești vești bune de departe sau să începi o activitate care va aduce roade iar tu ești suficient de capabil(ă) să gestionezi situația. Nu uita că comunicarea și socializarea te pot scoate din orice impas.
Pe la mijlocul săptămânii apar situații neclare în ceea ce privește situația financiară, creându-ți o stare de confuzie în acest sector. Este posibil să apară situații în care trebuie să scoți bani din portofel pentru fel și fel de taxe. Cineva din familie te va ajuta. Această perioadă este propice muncii, așadar să nu te dai în lături de la responsabilitățile ce țin de acest sector deoarece aici se întrevăd reușite. Tot acum ai șansa să descoperi ceva sau să îți apară idei extraordinare care să te ajute să ieși cu bine din orice situație. Așadar, acordă o atenție deosebită intuiției tale.
Pe la sfârșitul săptămânii unele vorbe ale celor din jur te pot afecta. Ești deosebit de sensibil(ă) și pui totul la suflet. Tot acum ți se cere mai multă rigurozitate în unele situații cu care te confrunți: poate trebuie să muncești mai mult sau să acorzi o atenție deosebită cuiva și să îți petreci mai mult timp în afara căminului. Sau, la fel de bine te poți trezi cu vizite inopinante, obositoare. Este posibil să ai probleme cu legislația, cu documente sau trebuie să iei decizii în ceea privește niște chestiuni importante care te scot din zona ta de comfort. Nu vei duce lipsă de sprijin: unele relații te pot ajuta, în plus, ceea ce faci se pare că  faci din toată inima, cu plăcere.

Tarotul îți spune că vei avea tendința să te scufunzi în tristețe. Arcana LUNA îți agită toate fricile ascunse. Este posibil să te confrunți cu situații care te dezamăgesc. Această carte vine să îți spună că trebuie să faci ceva să îți învingi fricile și temerile. Este momentul pentru o schimbare și apariția acestei cărți te obligă să o faci pentru a putea merge mai departe, altfel te vei scufunda și mai adânc în oceanul incertitudinilor, dubiilor și fricilor, izbindu-te de ele  la orice pas. Îndemnul acestei cărți: învinge-ți frica și fă ceea ce trebuie pentru tine!

Zodia/ascendentul GEMENI

La începutul săptămânii vei avea parte de ceva schimbări care te vor da peste cap. Poate fi vorba de probleme ce au legătură cu partea financiară: poate te-ai bazat pe niște bani și aceștia întârzie să apară sau trebuie să plătești o taxă neapărat. Însă nu durează mult și se va rezolva, tot în cursul acestei perioade de început de săptămână. Familia te va ajuta mult. Tot acum este bine să punctezi asupra carierei deoarece ai șanse să te faci apreciat(ă) în acest sector.
Mijlocul săptămânii îți aduce multă voie bună. Te vei simți în largul tău în societate, vei avea idei care îi vor impresiona pe ceilalți. Important este să nu îți fie teamă și să nu te ascunzi. În ceea ce privește munca, cariera și familia este bine să te abții de la unele decizii drastice deoarece vei regreta mai târziu. Este preferabil să mai aștepți puțin. Punctează în această perioadă pe întâlniri de grup, mergi în cercuri în care te simți în largul tău și în care poți cunoaște oameni noi, dedică-te pasiunilor și îmbunătățirii relației de cuplu.
Sfârșitul săptămânii îți aduce îngrijorare în planul financiar. Este posibil să primești vești care să conțină informația că trebuie să te supui unei plăți, unei cotizații și nu prea ai de unde să scoți acești bani. Atenție să nu te identifici cu lipsa banilor și să crezi că dacă nu ai bani suficienți nu valorezi nimic: există acest pericol și te sfătuiesc să ieși repede din acestă stare. Vor veni zile mai bune în curând, ai încredere! Cel mai bine este să te ocupi în această perioadă de familie și de carieră, de munca ta deoarece aici vei avea avantaje.

Arcana din tarot te ajută să ieși cu bine din orice situație, important este să asculți de sfaturile sale. 5 DE CUPE îți spune că vei avea tendința de a te concentra în mare parte asupra lipsurilor și asupra problemelor cu care te confrunți. Îți va fi greu să vezi partea plină a paharului și acest fapt îți va îngreuna posibilitatea de a avea o bună săptămână. Cartea spune că neglijezi ceea ce ai deja: nu este totul pierdut. Încearcă să îți ridici privirea și mintea din problemele cu care te confrunți și concentrează-te pe ceea ce ai, pe ce a rămas în picioare. Dacă ai pierdut ceva înseamnă că atât a fost să fie, că și-a făcut treaba în viața ta: este loc de ceva nou și mai bun.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii îți surâde: este posibil să ai parte de niște realizări, să primești sprijin din partea cuiva și astfel să rezolvi o grămadă de treburi importante pentru tine. Important este să nu stai închis(ă), ci să ceri ajutorul și sprijinul pe care îl dorești. Este posibil să nu mai ai oportunitatea de a te dedica acelor activități care îți fac plăcere, dar nu-i nimic! Merită tot acest sacrificiu.
Pe la mijlocul săptămânii vei intra într-o fază de agitație. Poate vei primi niște vești de departe care te vor da peste cap. Cel mai bine este să te dedici muncii și carierei tale, să folosești această energie în acest scop deoarece se întrevăd reușite financiare dar și apreciere din partea șefilor, din partea persoanelor importante pentru tine a căror părere contează: așadar, nu este momentul să pierzi timpul pe lucruri nesemnificative!
Sfârșitul săptămânii îți aduce una caldă și una rece: pe de-o parte te vei simți în largul tău doar în prezența persoanelor care sunt de acord cu tine, pe cealaltă parte poți avea probleme și dificultăți cu membrii familiei sau cu partenerul. Cauza este, în principal, a ta deoarece Luna, trecând prin zodia ta, te va face mult mai sensibil(ă) la „erorile” și greșelile celor dragi. Dacă muncești în aceste zile, ai grijă cum te comporți cu superiorii: nu-i timpul de mofturi din partea ta. Știi cum să ieși din toată tevatura asta? După ce ți-ai realizat „temele” și responsabilitățile care îți revin, ia-ți partenerul de mână (în cazul în care formezi un cuplu cu cineva) și ieși la plimbare sau ocupați-vă de activități care vă relaxează pe amândoi. Dacă ești singur(ă), ocupă-te de pasiunile tale, ieși în natură sau întâlnește-te cu persoane cu care împătășești aceleași pasiuni, hobby-uri.

Iată ce spune tarotul: SPÂNZURATUL ți-a ieșit din nou în cale. Această carte a apărut și săptămâna trecută, dacă îți aduci aminte. Asta înseamnă că nu prea ai învățat mai nimic din ceea ce ți-a transmis tarotul pentru săptămâna 9-15 aprilie. Este bine să recitești Previziunile Astrotarot de săptămâna trecută și vezi ce trebuia să înveți, să rezolvi. Încearcă să vezi toate situațiile cu care te confrunți prin toate nuanțele, nu doar negru și alb. Nu uita că există și culoarea gri! Privește totul dintr-o altă perspectivă... Așadar, în această săptămână ai teme de făcut!

Zodia/ascendentul LEU

La începutul săptămânii va trebui să îți iei responsabilitățile în mâini în ceea ce privește relația ta cu superiorii dacă vrei ca totul să meargă în favoarea ta. Va trebui să dai dovadă că ești capabil(ă) să pui în practică și să faci în așa fel încât să se vadă că îți dai interesul. Dacă vei proceda în acest fel, să fii sigur(ă) că vei avea succes și îți vei crea o siguranță financiară.
Pe la mijlocul săptămânii ieși în societate sau trebuie să te întâlnești cu anumite persoane care ți-ar putea fi de ajutor. Problema este că ești destul de confuz(ă) și nu știi ce să crezi. Cel mai bine este să îți folosești intuiția. Faptul că unele persoane sunt deschise și joviale nu reprezintă garanția că vor să te și ajute. Cel mai bine este să te încrezi în acele persoane pe care le cunoști.
Pe la sfârșitul săptămânii apare o stare de oboseală, probabil datorită responsabilităților destul de mari de la locul de muncă. Merită să faci eforturi în acest sector al muncii deoarece se întrevăd șanse de reușită. Tot în această perioadă se va închega un bun raport cu familia, cu persoanele apropiate. Cert este că, atunci când poți, momentele de relax îți vor face mai mult decât bine. 

Tarotul spune că ai mare nevoie, în această perioadă, de CUMPĂTARE. În orice situație te afli, oricărei activități te dedici este indicat să te concentrezi asupra echilibrului. Orice exces îți va face mult rău în această perioadă. Odată ce vei trece de acest test al cumpătării, te vei apropia cu pași rapizi de reușitele la care aspiri. Totodată, această carte îți spune că ești într-o fază a vieții tale în care ești mulțumit(ă) de tine, de ceea ce faci și te simți bine așa cum ești.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Pe la începutul săptămânii apar niște vești bune de departe. Poate trebuie să pleci undeva unde îți face plăcere și te bucură sau începi o activitate care îți va aduce satisfacții. Sunt șanse bune pentru iubire, pentru relația de cuplu. Cert este că apar unele oportunități de care ar trebui să profiți deoarece rar te întâlnești cu așa ceva. Dacă ești nevoit(ă) să iei contactul cu publicul, cu societatea să știi că ai mari șanse să-i impresionezi. Este posibil, totuși, să nu îți stea gândul la muncă sau să nu știi cum să te adaptezi cerințelor de aici. Încearcă să nu te împotrivești și să inovezi, să îmbrățișezi deschis schimbările ce survin.
Pe la mijlocul săptămânii este nevoie ca tu să te adaptezi la locul de muncă. Superiorii te încarcă cu noi sarcini la care trebuie să te adaptezi rapid, fără să șovăi. Este preferabil să comunici cu aceștia și să spui ceea te frământă. Vor aprecia deschiderea ta.
Sfârșitul săptămânii îți aduce noi oportunități de a ieși în societate. Poate vei fi invitat(ă) undeva sau poate îți vei petrece o mare parte din weekend departe de casă sau de activitățile în care găsești alinare și care îți plac. Despre orice ar fi vorba, este cert că te vei simți bine și în largul tău. Profită de această perioadă și punctează asupra sociabilității, nu sta retras(ă) și implică-te în diverse proiecte: așa vei ajunge să îți atingi scopurile.

Tarotul spune că, în această perioadă, ai șansa ca orice decizie pe care o iei să fie binecuvântată de Cer, de Dumnezeu. Cu arcana ÎNDRĂGOSTIȚII apare și promisiunea unei alegeri bine făcute în care pui suflet și iubire. Și relația cu partenerul poate avea prilejul de a se îmbunătăți. Tot acum, este posibil să întâlnești pe cineva care să îți cadă cu „tronc” și să te facă să te îndrăgostești.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

La începutul săptămânii apar șanse să îți îmbunătățești raportul cu propria familie. Îți va merge bine și la locul de muncă: acum este un bun moment să îți impresionezi superiorii și să te dedici scopurilor tale de reușită în carieră, la locul de muncă. Este posibil să primești niște bonusuri sau niște bani promiși. La fel, partenerul te poate sprijini financiar.
Pe la mijlocul săptămânii apar noi oportunități de afirmare în societate., închegând astfel relații noi sau le consolidezi pe cele actuale. Este posibil să primești un sprijin, ajutor din partea cuiva. Nu este momentul să te închizi sau să stai retras(ă) deoarece poți pierde multe șanse din vizor. La locul de muncă este posibil să apară situații debusolante și să nu știi ce ai de făcut. Așteaptă să vină sfârșitul de săptămână pentru a-ți clarifica situațiile date.
Pe la sfârșitul săptămânii apar, așa cum am spus, șanse în carieră. Important este să îți folosești intuiția și să te bazezi mai mult pe sensibilitatea sufletului deoarece doar în acest mod vei avea acces la unele facilități din partea superiorilor. Sunt posibile tensiuni cu familia deoarece îți neglijezi responsabilitățile față de aceasta. Tot acum ți se poate îmbunătăți bugetul. 

Tarotul îți spune că este posibil să treci prin anumite crize interioare. Te-ai bazat pe ceva de mult timp iar acum simți că nu mai are valoare, nu mai are eficacitatea de altă dată. Arcana TURNUL îți spune că este timpul să îți schimbi unele idei, să îți schimbi temelia peste care îți construiești viitorul. Cartea spune că ceva, în modul tău de a vedea lucrurile în perspectivă, nu este bun. Dacă te vei confrunta cu neplăceri în această perioadă, să știi că este un semnal de alarmă că a ajuns momentul să renunți la ce este vechi (idei, relații etc) pentru a avea o nouă perspectivă mult mai trainică decât cea de până acum.

Zodia/ascendentul SCORPION

La începutul săptămânii vei fi mult mai atașat(ă) de partener și vei da importanță felului cum interacționezi cu celelalte persoane. Probabil ți-ai dat seama ce greșeli ai făcut în trecutul apropiat și acum ai șansa să le rectifici. Este o bună perioadă în pentru comunicare, socializare și pentru a te dedica acelor activități care îți fac plăcere. Tot acum, relația cu partenerul cât și intimitatea cu acesta pot prinde o bună direcție.
Pe la mijlocul săptămânii vei intra într-o fază de retragere în tine. Poate pentru a revizui planurile, simți nevoia să cunoști toate detaliile în mod mult mai profund a situațiilor în care te afli. Familia poate veni cu idei bune care te va ajuta să îți schimbi optica. Ai totuși o mare energie pentru a munci și este bine să profiți de această perioadă pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit.
Pe la sfârșitul săptămânii apar vești bun de departe sau faci o călătorie care te va bucura. Este posibil ca unele persoane apropiate să îți dea planurile peste cap însă vei reuși în mod miraculos să ieși cu bine din toate situațiile neplăcute care, spre norocul tău, nu te vor atinge. Relația cu partenerul prinde un nou avânt și iubirea ia forma dorită de tine.

Tarotul spune că în ciuda lipsurilor sau a problemelor cu care te confrunți, ești totuși privilegiat(ă) de soartă. Arcana 9 DE MONEDE sugerează bogăția atât materială cât și cea spirituală. Este posibil să ai parte de succes în această perioadă. Este momentul să fii mai sigur(ă) pe tine și pe capacitățile tale: acestea vor fi mijloacele care te vor duce acolo unde dorești să fii.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii este posibil să muncești mult dar, cu siguranță, vei avea și multe satisfacții financiare. Este un bun moment de a te dedica carierei și pentru a-ți crea o imagine publică favorabilă. Tot acum, niște probleme de sănătate îți pot crea neplăceri. Este posibil să primești niște vești care să te deruteze însă zilele imediat următoare o vei scoate cu brio la capăt.
Pe la mijlocul săptămânii este posibil să apară ceva neclarități în raportul cu familia sau cu mediul unde îți petreci timpul liber. Acorzi o mai mare atenție partenerului și ești dispus(ă) să faci unele compromisuri. În schimb, vei rezolva o grămadă de treburi ce țin de acte și documentație, în cazul că ai de a face cu așa ceva, dacă nu, oricum vei primi un ajutor binevenit din partea cuiva. Pentru a avea succes în carieră trebuie să fii foarte atent(ă) la detalii.
La sfârșitul săptămânii apar probleme cu banii. Cineva din familie te poate scoate la liman. Se pare că trebuie să plătești niște taxe, datorii și trebuie să apelezi la economiile tale. 

Tarotul îți spune prin intermediul REGINEI DE SPADE că este timpul să fii mult mai decis(ă) în acțiunile tale. Poate te lași influențat(ă) prea ușor de unele „nevoi” ale tale. Este momentul de a fi ceva mai sever(ă) cu tine dacă vrei să obții ceva de la viață. Puțină autodisciplină nu îți strică, dimpotrivă, te va ajuta să îți atingi scopurile. În jurul tău se află o astfel de persoană care întruchipează severitate și autoritate. Este bine să înveți de la aceasta cum să procedezi. Apoi, ai să vezi ce bine o să-ți meargă dacă îți pui niște frâne dorințelor tale (în a cheltui, în a te relaxa peste măsură, în poftele culinare etc.)

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începi săptămâna în mare formă. Ești absorbit(ă) de acele activități care te destind, poate și datorită iubirii ce o porți persoanelor dragi din jurul tău, poate și datorită iubirii ce o primești din partea unor persoane speciale pentru tine. Cert este că se anunță zile frumoase în care comunici excelent cu persoanele din jurul tău. Se pot anunța, însă, probleme financiare: poate dorești să îți achiziționezi ceva și este destul de scump.
Pe la mijlocul săptămânii ai nevoie să îți clarifici situația de la locul de muncă. Este bine să nu te mai interesze ceea ce îți spun prietenii și să vezi ce ai de făcut pentru a găsi soluțiile necesare pentru a-ți rezolva unele probleme. Familia îți poate sugera idei bune de luat în calcul. Punctează pe carieră deoarece aici se întrevede succes în aceste zile.
Pe la sfârșitul săptămânii ești mult mai sensibil(ă) în relația cu partenerul. Cu toate acestea este posibil să te trezești deseori în situația „unde dai și unde crapă”, adică să încerci să-i demonstrezi atenția ta și acesta să înțeleagă total pe dos intențiile tale. Marte prezent în zodia ta scoate la suprafață o ușoară agresivitate din tine care se poate năpusti asupra celuilalt fără intenție. Pentru a rezolva problema, este indicat să îți iei partenerul de mână și să vă dăruiți câteva clipe de răsfăț: îl/o vei impresiona. La fel, relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc, poți cunoaște persoane care te pot ajuta în viitor. Cert este că socializarea îți va face bine în aceste zile.

Tarotul îți spune că ești copleșit(ă) de multe dependențe care te țin prizonier(ă). Arcana DIAVOLUL sugerează incapacitatea de a te elibera de acele obiceiuri care îți provoacă rău și tu ești conștient(ă) de acest lucru. Așadar, atenție mărită în cazul în care trebuie să participi la o petrecere deoarece este posibil să nu pici în picioare. Acest sfat poți să-l aplici în orice domeniu în care necesită prudență pentru a nu te face de rușine.  Totodată, dacă ai de gând să îți (re)cucerești partenerul, această carte îți spune că ai toate șansele să-l impresionezi în mod plăcut, chiar dacă vei face uz de căi nu tocmai ortodoxe.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

La începutul săptămânii te vei confrunta cu unele probleme din trecut, mai ales cu cele care fac parte din sectorul dedicat familiei, partenerului de viață sau mediului în care îți petreci timpul liber. Este important să știi că le vei rezolva cu brio,  dacă asta te preocupă. Tot acum îți vei rezolva și unele probleme financiare.
Pe la mijlocul săptămânii vei avea tendința de a  cheltui pe lucruri și activități nefolositoare dar distractive. Atenție să nu te trezești fără bani. Pe de altă parte, ești în mare formă, ești sociabil(ă) și jovial(ă), reușind să acaparezi atenția celor din jur, mai ales a partenerului. Tot acum ai mari șanse să cunoști persoane cu care rezonezi.
Pe la sfârșitul săptămânii este posibil ca unele probleme de sănătate să îți creeze dificultăți. Este bine să ții cont de aceste simptome ale organismului deoarece poate fi vorba despre vreo afecțiune care are nevoie de tratament special. Totodată, dacă muncești în această perioadă, ai mari șanse să te afirmi deoarece reușești să intuiești ceea ce trebuie făcut, lucru ce îi va impresiona pe șefii tăi. Se întrevăd momente frumoase petrecute în familie sau în locuri confortabile în care te simți bine. 

Tarotul îți spune că trebuie să iei niște decizii, să începi o activitate care îți cere mult efort psihic, mental. ASUL DE SPADE îți sugerează că dispui de o mare capacitate de a discerne, de a lua hotărâri importante. Bazează-te pe inteligența ta fără să faci abuz folosind-o împotriva celorlalți. Cert este că această carte îți promite succes în deciziile pe care trebuie să le iei.

Zodia/ascendentul PEȘTI

La începutul săptămânii ești sociabil(ă) și este bine să îți folosești această capacitate pentru a ieși în lume, pentru a cunoaște persoane care au aceleași interese ca și tine. Îți pot fi de un real folos cândva, nu se știe! Este posibil ca în aceste zile să întâlnești dificultăți la locul de muncă poate datorită unor colegi cam îngâmfați.
Pe la mijlocul săptămânii apar probleme în familie sau în mediul unde îți petreci timpul liber. Ești destul de absent(ă) de la rezolvarea problemelor (poate și datorită confuziei care te urmărește de ceva vreme) și acest fapt îți aduce dificultăți de comunicare și relaționare cu cei dragi. În schimb, este bine să îți consumi energia în muncă deoarece vei avea satisfacții materiale, cel puțin.
Pe la sfârșitul săptămânii te vei dedica acelor activități care îți fac plăcere însă trebuie să găsești o modalitate de a te implica și în activitățile sociale: poate ești invitat(ă) undeva unde nu ai chef să mergi deoarece nu îți prea plac persoanele cu care vei interacționa. Vei găsi tu o metodă de a echilibra situația. Cert este că va fi bine și te vei simți bine. Poate o să întâlnești ceva probleme cu banii care se duc cam repede pe cheltuieli. 

ASUL DE CUPE este arcana din tarot care te va ghida în această perioadă care se anunță efervescentă din punct de vedere emoțional. Este posibil să fii mult mai sensibil(ă) decât de obicei la nevoile celorlalți. La fel, poți întâlni situații și persoane cărora să le pese sincer de tine. Cartea îți spune că este bine să demonstrezi iubirea pe care o porți persoanelor dragi iar acestea, negreșit, îți vor arăta o deschidere sinceră. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu