duminică, 22 aprilie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 23 – 29 aprilie


Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te ocupa de acele activități care ți se par importante dar și plăcute totodată. Și relația de iubire poate prinde un nou avânt. Cert este că devii fascinant, dornic de a relaționa și de a fi în centrul atenției, ceea ce este un lucru bun deoarece intri în contact cu persoane interesante și care te susțin. Problemele financiare îți pot da bătăi de cap.
Mijlocul săptămânii îți aduce ceva oportunități la locul de muncă. Dacă muncești sau dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai șanse ca aptitudinile tale să fie apreciate. Important este să îți învingi teama: ai multe scenarii în mintea ta în care te concentrezi doar asupra unui posibil rezultat negativ. Acest lucru nu te lasă pui în practică ceea ce trebuie și ceea ce ești în stare să faci.
Sfârșitul săptămânii îți aduce probleme în parteneriate. Vezi că modul tău direct de a spune lucrurilor pe nume îți poate crea dificultăți în relaționare și tot tu ai să fii cel care suferă. Tot acum cresc și responsabilitățile la locul de muncă, cerințele persoanelor de care depinde ascensiunea ta sunt destul de greoaie pentru tine. Vei avea succes în societate, cu persoane de departe sau cu acelea care îți împărtășesc interesele.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana 7 DE CUPE și îți spune că vei avea tendința să visezi cu ochii deschiși. Nu este un lucru rău dacă știi când să te oprești. Visarea cu ochii deschiși îți aduce momente în care faci filmul dorințelor tale și te face să conștientizezi ceea ce vrei, de fapt, de la viața ta. Problema apare atunci când realitatea nu are nimic în comun cu visele tale. Cartea îți spune că este bine să îți faci planuri, să ai unele aspirații însă trebuie să ții cont că nu tot ce zboară se poate mânca...

Zodia/ascendentul TAUR

La începutul săptămânii te poți confrunta cu o scădere a tonicității și a vitalității. Este posibil să fii copleșit de probleme ce aparțin familiei tale sau de unele probleme din trecut pe care acum trebuie să le rezolvi. Ai, în schimb, o intuiție extraordinară și iți apar idei foarte repede. Ține cont că prima idee apărută poate fi și cea mai bună.
Pe la mijlocul săptămânii îți revii și te simți mult mai bine. Poți primi o veste bună de departe, poate vei începe un proiect cu persoana iubită. Cert este că ceva ce îți place prinde un frumos contur. Totuși, unele persoane îți pot tăia aripile și să te descurajeze. Nu le lăsa să facă asta!
Sfârșitul săptămânii îți aduce ceva mai multă muncă în plus. Trebuie neapărat să duci la îndeplinire niște obligații destul de obositoare. În schimb, familia îți este aproape. Dacă muncești în aceste zile, ai toate șansele să fii apreciat de șefi.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana 6 DE BÂTE îți spune că o victorie se apropie. Vei avea șansa să fii victorios într-o situație pe care o credeai aproape pierdută. Este o carte pozitivă care te va sprijini pe toată durata acestei săptămâni. Orice răsplată, cadou sau compliment acceptă-le fără modestie și bucură-te de izbânda ta. Le meriți pentru că ai muncit mult să le capeți!

Zodia/ascendentul GEMENI

Pe la începutul săptămânii sunt posibile dezacorduri la locul de muncă. Este posibil să plătești pentru o eroare făcută în trecut. În schimb, în societate te descurci de minune. Vei avea satisfacții în acele activități în care investești pasiune.
Pe la mijlocul săptămânii apar situații bune și mai puțin bune în familie. Poate trebuie să dai dovadă de o mai mare precizie în îndatoririle tale familiale. Trebuie să fii atent deoarece riști să aduci acasă nemulțumirile și frustrările din societate, din carieră. Cert este că în aceste zile ești ceva mai organizat și astfel poți avea reușite la locul de muncă.
Pe la sfârșitul săptămânii ai ocazia să te dedici acelor activități care îți aduc satisfacție. Este posibil să ai parte și de un câștig material, financiar datorită acestora. Totuși, ești într-o situație delicată datorită banilor, mai ales dacă provin din partea partenerului sau din altă parte. Sunt posibile întârzieri sau necesitatea unei drastice economii.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana CUMPĂTAREA și îți spune că trebuie să fii foarte echilibrat în tot ceea ce faci în această săptămână. Nu sunt recomandate excesele de niciun fel. Dacă vei reuși să fii cumpătat, îți vei rezolva o mare parte din probleme doar cu această atitudine. Evită ispitele alimentare dacă trebuie să ții o dietă, evită colindatul prin magazine dacă trebuie să faci economii, evită discuțiile contradictorii la locul de muncă dacă vrei să-ți păstrezi job-ul etc. Dacă vei trece de acest „test”, săptămâna viitoare îți va fi mai ușor.

Zodia/ascendentul RAC

La începutul săptămânii este posibil să ai unele probleme financiare cauzate de plata unor taxe. În schimb, în carieră îți va merge bine, vei fi apreciat pentru creativitatea ta. Unele persoane care ți-au promis că te vor ajuta, acum vor da bir cu fugiții și îți vor întoarce spatele.
Pe la mijlocul săptămânii vei avea parte de reușite în societate. În relații îți va merge bine și te vei descurca de minune. Poate cu cele de la distanță sau cu cele de la locul de muncă vei avea ceva dificultăți datorită unor confuzii.
Pe la sfârșitul săptămânii vei avea ceva dificultăți în familie sau în mediul unde îți petreci cel mai mult timp. Apar din nou la suprafață probleme din trecut pe care trebuie să le rezolvi. Mersul la conferințe, la workshop-uri sau oriunde vrei să te relaxezi învățând ceva pentru tine, îți va face foarte bine și te vei descurca de minune.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana REGINA DE CUPE și îți spune că dacă adopți o atitudine gingașă și plină de afecțiune față de ceilalți (lucru care pentru tine nu este greu deoarece ai în sânge această latură afectivă, ești înzestrat cu dorința de a-i ocroti pe cei dragi) vei avea un mare succes în aceste zile. Blândețea va juca un rol important și cu ajutorul acesteia vei descuia multe porți. La fel, este posibil să primești sprijin sincer din partea unei persoane cu astfel de trăsături caracteriale.

Zodia/ascendentul LEU

În prima parte a săptămânii te vei simți sigur pe tine, pe capacitățile tale și știi ce vrei de la viață. În plus, crește nevoia ta de a fi admirat pentru tot ceea ce faci. Nu este un lucru rău, însă toate acestea, este posibil să nu coincidă cu așteptările celorlalți. Superiorii, șefii au nevoie ca tu să muncești, chiar pe brânci, nu să strălucești. Dacă vrei pace la locul de muncă, dacă vrei să ți-l păstrezi, este bine să stai cuminte deocamdată și să faci ceea ce ți se spune. Nici în familie treburile nu sunt chiar roz. În schimb, atunci când ai puțin timp liber, ia-ți partenerul de mână  (dacă formezi un cuplu) și ieșiți în societate: vei avea un mare „lipici”, vei fi fascinant, lucru ce va incita relația voastră ducând la creșterea pasiunii dintre voi.
Pe la mijlocul săptămânii apar oportunități în sectorul material-financiar. Poate îți găsești un loc de muncă mai bun sau poate pui bazele unui câștig suplimentar. Tot acum ai o mare putere de muncă, așadar exploateaz-o la maxim. Cert este că situația ta materială se îmbunătățește cu toate că încă nu te poți hazarda să cheltui pentru distracție.
La sfârșitul săptămânii vei fi dornic să petreci timpul liber alături de persoanele apropiate alături de care te simți bine. Este foarte bine însă nu trebuie să uiți de responsabilitățile de la locul de muncă sau de alte îndatoriri pe care ești obligat să le duci la îndeplinire. Poți fi sancționat destul de drastic dacă negliezi aceste treburi.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana 2 DE MONEDE și îți spune că trebuie să jonglezi cu situațiile în care te afli, să le folosești în favoarea. Tot această carte îți spune că ai această capacitate și vei reuși în mod admirabil să fructifici fiecare oportunitate care apare în viața ta în momentele actuale. Dat fiind faptul că ție nu îți plac situațiile stagnante care te fac să te plictisești, această carte îți aduce fel și fel de surprize plăcute pe care vei ști să le savurezi.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii se caracterizează printr-o retragere interioară forțată. Probabil ai nevoie să-ți clarifici unele lucruri dintr-un trecut ce te-a marcat profund și ți-a lăsat ceva cicatrici sufletești. Ai toate șansele să faci pace cu trecutul tău și să nu mai suferi inutil, dimpotrivă te așteaptă o mare transformare interioară benefică.
Pe la mijlocul săptămânii vei avea o fascinație tulburătoare, care îți va aduce multe reușite în contactele cu străinătatea sau cu cele de la depărtare. Dacă călătorești în aceste zile, cu siguranță vei avea succes acolo unde te vei duce. În plus, iubirea poate înflori, îți poate pica cineva cu „tronc” sau îți vei privi partenerul cu alți ochi, plini de pasiune. Vei avea ceva dificultăți la locul de muncă sau cu îndatoririle din familie.
Pe la sfârșitul săptămânii este posibil să ai un profit financiar. Câștigi ceva de pe urma muncii tale sau vei bate palma pentru o activitate care îți va aduce bani mai mulți. Relația cu șefii, cu superiorii se îmbunătățește, la fel și cu familia.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana 3 DE CUPE și îți spune că ai toate șansele să sărbătorești ceva. În această săptămână vei fi acompaniat de evenimente și situații frumoase care îți vor aduce zâmbetul pe buze. Este posibil să fii invitat la un eveniment important unde ai să te simți bine.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

La începutul săptămânii vei avea succes în plan social. Ești bine văzut în societate, întâlnești persoane interesante dar și cu disponibilitatea de a te ajuta în cazul în care ai nevoie de ajutor. Dacă acum ai ocazia să vorbești în public sau dacă vei ține un discurs, ai toate șansele să-i impresionezi pe cei prezenți datorită inteligenței vii și sclipitoare. Cu toate acestea, problemele cu banii nu te vor ocoli, dimpotrivă îți vor crea destule frustrări.
Pe la mijlocul săptămânii ai șansa să rezolvi unele din probleme familiale. De ceva vreme te izbești constant de probleme în familie sau în mediul în care petreci cel mai mult timp, unele dintre ele destul de greoaie. Acum, vei găsi soluții și vei găsi sprijin și în ceilalți membri ai familiei, în cei apropiați. În carieră, dar și în sectorul financiar este posibil să ai parte de reușite.
Sfârșitul săptămânii îți aduce ceva neplăceri. Cu Luna în tranzit îți vei dori seninătate, îți dorești ca relațiile cu ceilalți să fie armonioase în care să strălucești, însă problemele din familie îți poate da totul peste cap. Vei avea senzația că toți s-au trezit împotriva ta dintr-o dată. Este indicat ca în aceste zile să nu iei decizii drastice, să nu reacționezi pripit dacă vrei să eviți regretele. În schimb, dacă  a trebuit să iei o decizie cândva însă tu ai tergiversat, amânând mereu, acum vei fi pus față în față cu problema și nu prea mai ai șanse de scăpare deoarece ești presat din mai multe părți să faci ceva. Contactul cu unii prieteni buni sau cu persoane experimentate îți poate facilita situația în care te afli.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana REGELE DE CUPE îți spune că sentimentele pe care le ai îți pot transmite ceea ce trebuie să faci. Este posibil ca o persoană bărbătească să te sprijine și să îți ofere ajutor necondiționat. La fel, în cazul în care ești femeie, poate fi vorba despre cineva care este îndrăgostit de tine însă  nu îi acorzi prea mare importanță. Cert este că această carte anunță reușite doar dacă îți revizuiești sentimentele.

Zodia/ascendentul SCORPION

Pe la începutul săptămânii apare o oboseală accentuată, mai ales datorită responsabilităților care țin de carieră. Șefii te vor creativ, vor  să pui mai multă acțiune în ceea ce faci iar acest lucru te obosește peste măsură deoarece nu mai poți avea momentele tale de repaus în care să îți încarci bateriile. La fel, se pot simți tensiuni și în parteneriate. Totuși, dacă îți dai interesul la locul de muncă îți poți crea oportunități pentru a fi apreciat.
Pe la mijlocul săptămânii sunt șanse să îți îmbunătățești relațiile. Vor fi productive, în sensul că te vei înțelege cu unele persoane cu care ai scopuri, interese comune. Chiar se pun bazele unor noi începuturi destul de frumoase pentru tine: siguranța și concretul, dar și roadele culese nu vor lipsi. Sunt posibile ceva probleme cu banii și neplăceri financiare.
Sfârșitul de săptămână îți aduce probleme cu persoanele de care ești înconjurat: dacă mai înainte totul a fost în regulă, acum se schimbă situația: probabil ți se impune ceva sau este necesar un compromis. Se pot întâmpla evenimente care îți vor da planurile peste cap. În schimb, dacă te vei dedica carierei și familiei, vei avea satisfacții.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana PAJUL DE SPADE și îți spune că este necesar să fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău. Tu, de obicei așa ești, nu se pune nicio îndoială, însă acum ai nevoie de a-ți mări doza deoarece sunt situații destul de neclare în jurul tău la care trebuie să afli răspunsul concret. Este o prioadă în care vei descoperi multe informații și secrete chiar. La fel, vigilența te va proteja de multe neplăceri. Nu este o carte negativă, dimpotrivă, te pune în gardă și îți spune că te poți scoate din multe neplăceri dacă îți ascuți simțul atenției. Încearcă ca în această perioadă să nu uiți nimic, să nu lași nimic la voia întâmplării, ci tu să fii mereu informat de tot ce te interesează.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Pe la începutul săptămânii este posibil să primești vești bune care să îți facă inima să crească de bucurie, dar și unele mai puțin bune care să te forțeze să rectifici ceva pentru a merge mai departe. Cert este că este necesar să ai în vizor mai multe planuri, strategii pentru a ieși din situațiile tulburi.
Pe la mijlocul săptămânii apar tensiuni în carieră, poate trebuie să demonstrezi șefilor, superiorilor, celor de care depinde ascensiunea ta în carieră, că ești capabil să analizezi foarte bine și să pui în practică îndatoririle care îți revin. Este obositor pentru tine însă  vei avea succes. Sunt șanse să realizezi ceva important care să îți aducă siguranță materială și financiară.
Pe la sfârșitul săptămânii te vei confrunta cu o lipsă majoră de bani. Poate ai de plătit taxe și nu prea ai cum să le plătești. Este bine să apelezi la cunoștințe, la persoane care sunt dispuse să te ajute. 

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana 3 DE SPADE și îți spune că ceva nu va fi așa cum te așteptai să fie. Vei avea parte de o dezamăgire și va trebui să îți schimbi strategia de acțiune. Cert este că nu trebuie să te ghidezi după ce îți spune inima ci doar după ce îți spune rațiunea, altfel îți vei amplifica agonia. Cu siguranță, în această perioadă ești mult mai sensibil decât de obicei și poți lua orice gest sau vorbă din partea celuilalt ca pe un afront la adresa ta.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Pe la începutul săptămânii te vei confrunta cu probleme financiare datorită birocrației: ori ți se datorează niște bani și aceștia întârzie să apară, ori cineva care ți-a promis ajutor se retrage sau te amână. Cineva din familie te va sprijini mult, mai ales te va ajuta cu idei și soluții salvatoare. Trebuie să ai mai multă încredere în capacitățile tale, nu este de ajuns doar să fii bun de muncă.
Pe la mijlocul săptămânii vei primi ceva vești de departe, poate vei face o călătorie sau doar, pur și simplu, vei avea contact cu persoane de departe. Este important să știi că vei avea reușite de tot ce ține de tratative, negocieri, să închei acorduri rentabile. Este posibil ca cineva dintre cunoștințele tale, dintre persoanele apropiate să îți implementeze teama de a începe ceva nou. Să nu asculți și să îți vezi de scopurile tale.
Pe la sfârșitul săptămânii apar probleme în carieră. Este bine să înveți să faci compromisuri în această perioadă deoarece doar așa vei avea succes în acest sector și dacă, bineînțeles, vrei să îți păstrezi job-ul. Nu este suficient să fii doar în stare să cari munții după tine ci și să știi cum se întreține un raport armonios între tine și persoanele cu care colaborezi. Se întrevăd ceva șanse în a-ți rotunji bugetul.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana 4 DE BÂTE și îți spune că în această perioadă poate vei sărbători ceva, un eveniment. Poate vei primi o veste bună sau poate vei primi o invitație la o petrecere. Cartea este una pozitivă și spune că vei avea succes.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

În prima parte a săptămânii este posibil să apară probleme în relațiile cu familia dar și cu persoanele cu care colaborezi. Poate doar cu câteva persoane care îți sunt apropiate vei reuși să ai o legătură așa cum îți dorești. Este bine să nu încerci să forțezi lucrurile, ci să lași să se domolească apele și evenimentele să-și urmeze cursul.
Pe la mijlocul săptămânii apar probleme cu banii, mai ales dacă aștepți niște bani de undeva. Totuși îți vei rezolva unele probleme din trecut. Este posibil ca cineva cunoscut să te sprijine, să-ți ofere un ajutor. În această perioadă, puțină retragere nu îți va strica, dimpotrivă te va ajuta să gândești mai clar și să te odihnești.
Pe la sfârșitul săptămânii vei dori să călătorești sau să iei legătura cu cineva de departe. Ieșirea în societate îți va face bine, de data aceasta. Totuși nu neglija sănătatea: orice simptom merită luat în calcul. Atenție și la tendința ta spre depresie. În schimb, în relația de iubire este posibil să apară noi scântei care să (re)aprindă pasiunea.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana DIAVOLUL și îți spune că trebuie să ai grijă deoarece ești prizonierul unor vicii sau al unor obișnuințe nocive pentru sănătatea sau siguranța ta fizică și emoțională. Cartea îți spune că cu cât conștientizezi mai rapid de ceea ce se întâmplă cu tine și cu viața ta, cu atât poți ieși mai repede din situațiile care te îmbie dar sunt nesănătoase pentru tine. Într-adevăr, îți trebuie multă voință și putere de scăpa de ceea ce simți că te ține prizonier. Sau poate că îți place acest statut deocamdată...

Zodia/ascendentul PEȘTI

La începutul săptămânii munca îți poate aduce satisfacții. Vei primi aprecieri din partea șefilor și ți se poate rotunji și bugetul. Probleme pot apare de undeva de departe: poate trebuie să faci o deplasare nedorită sau cineva de departe îți oferă o veste nu tocmai fericită.
Pe la mijlocul săptămânii vei fi mult mai fericit dacă acorzi atenție relațiilor pe care le ai. Iubirea poate prinde un nou avânt dar și în societate ești bine văzut. Ai mari șanse să reușești la examen, la un concurs sau la un interviu (dacă asta ai în plan).
Pe la sfârșitul săptămânii apar probleme financiare. Poate ești constrâns să achiți niște taxe sau poate niște bani promiși vor întârzia să apară datorită birocrației. Poți avea succes la locul de muncă, în carieră deoarece aici se întrevăd reușite să te faci apreciat.

Tarotul te va ghida în această perioadă cu arcana 5 DE CUPE și îți spune că vei avea tendința să te concentrezi asupra problemelor tale, asupra lipsurilor și asupra pierderilor. Cartea îți spune că este timpul să îți ridici privirea asupra a ceea ce a rămas cu tine, ce a rămas în picioare. Este inutilă lamentarea după un trecut care nu mai are rost acum,  în prezent. Nu îți aduce niciun folos să îți plângi de milă. Ridică-ți privirea și privește la ceea ce ai în jurul tău: la persoane dragi care te sprijină, la tine...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu