duminică, 29 aprilie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 30 aprilie – 6 mai


Zodia/ascendentul BERBEC

La începutul săptămânii te vei confrunta cu probleme financiare. Poate fi vorba despre întârzierea unei acordări de bani ce îți revin. La fel, poate fi vorba și despre plata unei sume de bani pentru un „moft”, capriciu ce l-ai avut de curând. Totuși vei ieși cu bine din situația financiară neclară. Cineva te va ajuta (poate fi vorba despre șefi care îți vor acorda ajutor sau de unele cunoștințe sus puse). Este posibil să primești un bonus. Familia sau locurile mai puțin aglomerate îți vor aduce multă energie pozitivă.
Mijlocul săptămânii îți aduce vești bune de departe. Poate fi vorba despre o călătorie care îți va deschide unele drumuri. Oricum, ceva frumos se va întâmpla și în relația cu partenerul sau, dacă ești singur, vei simți un interes acut pentru cineva. Ai grijă la unii „prieteni” falși care îți sunt aproape doar pentru a se simți bine și pentru a profita de generozitatea ta.  
La sfârșitul săptămânii te așteaptă multă muncă, dar va merita. Ți se va rotunji bugetul de pe urma sacrificiilor tale. Oricum, vei fi foarte satisfăcut în plan material. Este indicat să punctezi asupra carierei și a reputației tale deoarece vei pune bazele unei avansări.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana PUTEREA și îți spune că ai de partea ta puterea divină. Nu te gândi la puterea fizică, ci la puterea psihică de a fi stăpân pe situațiile în care te găsești. În această perioadă vei avea capacitatea de a ghida totul în favoarea ta, de a avea control asupra problemelor cu care te confrunți, de a ieși cu bine din situații neplăcute, de a fructifica la maximum oportunitățile care se ivesc în calea ta. Trebuie să ții cont de un lucru important care te va duce către cele menționate anterior: blândețea și gingășia sunt secretul izbândei.

Zodia/ascendentul TAUR

La începutul săptămânii te vei confrunta cu probleme de relaționare. Sunt posibile certuri cu partenerul sau cu membrii familiei, dar și cu colaboratorii. Cert este că nu prea ești în formă și nu prea tolerezi erorile celor din jurul tău. În schimb, rezonezi foarte bine cu persoane pe care nu le cunoști prea bine. Vei avea succes în societate, în călătorii cu scopul de a te relaxa. Vei avea tendința să fii fascinat de persoane care aleargă după himere, așadar încearcă să rămâi cât mai mult posibil cu picioarele pe pământ pentru a nu suferi mai târziu.
Pe la mijlocul săptămânii este posibil să te confunți cu probleme financiare. Poate de primit niște bani de undeva și aceștia întârzie să apară. Apar tot felul de temeri și reacții din partea unor persoane influente care îți cam taie aripile. Totuși, ceva salvator va interveni: vei avea o inteligență vie și ascuțită, astfel încât să îți rezolvi rapid problemele sau vei avea niște susținători care te vor scoate din neplăcerile cu care te vei confrunta.
Pe la sfârșitul săptămânii vei avea ocazia să faci o deplasare utilă și care te va bucura. Poate vei primi vești bune de departe. Relațiile se îmbunătățesc și vei reuși să te ocupi de activități care îți plac. Este posibil să fii nevoit să îți schimbi unele idei, să renunți la acele filosofii de viață care te bagă în bucluc. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 10 DE SPADE. Această carte îți spune că ești foarte sensibil în această perioadă și datorită acestei sensibilități riști să fii rănit cu o mare ușurință de către cei din jurul tău. Poate ai unele așteptări de la ceilalți iar aceștia ori nu își dau seama ce vrei tu, ori nu vor să se conformeze cerințelor tale. Este bine să nu iei hotărâri drastice în această perioadă, ci să lași ca totul să își urmeze cursul său natural. Nu uita că după orice furtună vin și zile frumoase.

Zodia/ascendentul GEMENI

La începutul săptămânii pot să apară probleme de sănătate care te vor pune în gardă. Poate fi vorba despre o oboseală accentuată de care ar trebui să ții cont. Consideră aceste manifestări ca pe niște avertismente din partea organismului că ceva din stilul tău de viață nu este în regulă. Este posibil ca niște discuții contradictorii cu cineva cunoscut să te afecteze foarte mult. În schimb, la locul de muncă excelezi, așadar consumă-ți energia în acest sector și vei primi aprecierea șefilor. Tot acum este posibil să primești niște bani ce ți se cuvin.
Pe la mijlocul săptămânii este posibil să ai unele dezamăgiri din partea partenerului sau să nu te înțelegi bine cu unii colaboratori, însă vei rezolva rapid orice nemulțumire în ceea ce te privește. Unele persoane, chiar dacă nu le cunoști personal, te vor motiva foarte mult: poate citești sau auzi unele cuvinte potrivite din partea acestora care îți vor dărui o mare putere, un mare imbold de a merge mai departe.
La sfârșitul săptămânii te vei confrunta cu unele dezamăgiri în privința unor bani pe care îi ai de primit. Ajutorul promis nu îți este acordat până nu îndeplinești anumite condiții sau poate te-ai bazat pe un ajutor, pe o sumă de bani care nu mai vine  iar acum trebuie să îți construiești o nouă soluție pentru a ieși dintr-o problemă. Focusează-te pe carieră și pe familie: de aici poate veni ajutorul care te va scoate din bucluc.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana ROATA NOROCULUI. De fapt, această carte îți spune că o schimbare este aproape, însă nu se știe dacă este favorabilă sau nu. Cert este că pentru a fructifica această schimbare trebuie să faci uz de toată cunoașterea ta pe care ai acumulat-o de-a lungul anilor. În principal, dacă până acum ai fost prins de mrejele materialului, materialismului și al lucrurilor terene, așteaptă-te la o schimbare care să te oblige cumva să te orientezi spre cele spirituale, a câștigării reputației tale cu folosirea intuiției tale. Dacă ai fost prea „spiritual”, ocupându-te în mod exagerat de planul invizibil, umblând după himere în defavoarea celor materiale, este momentul să cobori cu picioarele pe pământ și să îți redresezi situația materială, contactul cu persoanele din jurul tău, cu familia ta, cu jobul tău etc. Situațiile cu care te vei confrunta în această săptămână îți vor spune clar unde ai probleme și ce anume trebuie să faci.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii se anunță a fi pozitiv, plin de voie bună. Primești vești bune de departe și te înțelegi bine cu cei din jurul tău. Dacă ai partener, aceste zile pot fi  numai bune pentru a cimenta relația: distracția și activitățile împreună cu partenerul pot condimenta în mod plăcut relația. Dacă ești singur, cu siguranță cineva îți va da semne că te place.
Pe la mijlocul săptămânii apar probleme la locul de muncă, în mediul în care îți desfășori activitatea sau ceva probleme de sănătate provenite, în special, datorită abuzurilor. Ești obligat de împrejurări să faci unele schimbări în stilul tău de viață, în modul de a gândi. Dedicându-te carierei și familiei  vei avea multe satisfacții.
Pe la sfârșitul săptămânii ești destul de aglomerat în sectorul relațiilor: se pare că ai multe treburi de rezolvat în special în carieră, la locul de muncă. Dacă nu ești atent riști să te cerți cu persoane importante de care depinde ascensiunea ta în carieră. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 8 DE SPADE. Cartea spune că acum ceva timp te-ai îndepărtat de la adevărata ta natură iar acum te vezi în situații neplăcute din care nu mai știi cum să ieși. Te afli pe un tărâm întunecos și tu știi că este vina ta. Este timpul să vezi ce anume te-a făcut să te îndepărtezi de planurile tale inițiale și de ce ești în situațiile în care te afli acum. Întorcându-te în timp,  te poți elibera de situațiile neplăcute.

Zodia/ascendentul LEU

Pe la începutul săptămânii te vei ocupa împreună cu partenerul de unele treburi ce țin de căminul tău. Dacă ești singur, probabil te vei ocupa de unele îndatoriri în cadrul familiei de origine. Concomitent, trebuie să faci față și responsabilităților de la locul de muncă sau trebuie să faci în așa fel încât să împaci și capra și varza în aceste zile, adică vei fi pus în situații contradictorii pe care va trebui să le rezolvi în mod practic, acum, fără promisiuni deșarte, altfel te vei frige. Oricum, te va sprijini cineva sau vei primi un ajutor important.
Pe la mijlocul săptămânii vei deborda de optimism, fascinație, vei fi sclipitor, atât intelectual cât și psihic, astfel încât vei reuși să încânți pe aproape oricine cu felul tău de a fi. Mai puțin la locul de muncă: aici vei avea probleme de relaționare și vei fi înțeles greșit. Sunt zile excelente pentru călătorii, socializare, distracții împreună cu partenerul (dacă ai pe cineva alături de tine). Totuși trebuie să ai grijă să nu fii credul: există riscul să fii înșelat de cineva sau să crezi în ceva care nu este adevărat.
La sfârșitul săptămânii vei avea o incapacitate de colaborare cu ceilalți, fapt ce te va duce spre certuri și discuții contradictorii. Dacă muncești zilele acestea vei avea mari șanse să fii apreciat de șefi sau să îți atingi scopurile în carieră. Reputația ta este totuși bună. Atenție și la unele semnale ale organismului tău: starea ta de sănătate se poate destabiliza. Familia și timpul petrecut cu aceasta îți poate încărca bateriile. La fel, este posibil să rezolvi multe treburi în mediul în care trăiești.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana CAVALERUL DE BÂTE. Această carte îți spune că vei dispune de multă energie constructivă cu ajutorul căreia vei pune la punct unele treburi importante din trecut. Dacă te supără ceva de multă vreme, acum este momentul de a rezolva. Tot cartea îți spune că este posibil să fie destul de obositoare această săptămână, dar merită tot efortul deoarece, la sfârșitul săptămânii, vei fi mulțumit de rezultate.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

La începutul săptămânii ești foarte comunicativ și creativ. Ai mari șanse să realizezi ceva ce îți place sau să fii invitat undeva unde să petreci momente plăcute alături de cineva. Unele filosofii de viață după care te ghidezi se pot dovedi eronate, așadar este nevoie să fii puțin mai circumspect în ceea ce te privește.
Pe la mijlocul săptămânii apar modificări în programul în mediul unde îți petreci cel mai mult timp, poate în familie sau poate trebuie să faci o schimbare obositoare care îți îngreunează raportul cu ceilalți. Este o bună perioadă pentru a aprofunda unele cercetări de care ești interesat. Tot acum vei rezolva probleme din trecut.
Pe la sfârșitul săptămânii apar oportunități de a te ocupa de acele activități care îți fac plăcere. Este posibil să ai ceva probleme financiare: poate ai de achitat ceva sau poate niște bani promiși întârzie să apară, încurcându-ți planurile.

  Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana SOARELE. Această carte îți spune că vei avea multe realizări în această săptămână, cu toate că nu îți va fi chiar ușor. Totuși, vei reuși să ieși la liman datorită capacităților tale dar și norocului care te însoțește. Practic, vei fi la locul potrivit și în momentul potrivit.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

La începutul săptămânii ai multă treabă de făcut și o vei finaliza cu succes. Tot acum,  dacă faci un tratament de înfrumusețare sau pentru fortificarea sănătății, este binevenit. Astăzi nu este indicat să te bazezi pe ajutor extern deoarece ai să fii dezamăgit. Problemele financiare îți dau bătăi de cap.
Mijlocul săptămânii sunt zile prielnice pentru socializare. Acum este bine să ceri ajutor sau să ceri consiliere pentru problemele cu care te confrunți. Dacă ai examene, există mari șanse să ai succes. Acestea sunt zile potrivite să schimbi ceva, dacă asta ai în plan, deoarece ești mult mai deschis spre oportunități și vei ști cum să sustragi foloase din toate situațiile.
La sfârșitul de săptămână sunt zile destul de tensionate. Mi-ar fi plăcut să-ți dau vești bune însă nu vreau să te mint... Se pare că există o tendință spre certuri în familie sau cu persoanele apropiate. Este posibil să se întâmple evenimente și situații asupra cărora nu ai control și este necesar să iei frâiele în mâini. Problemele financiare pot fi apăsătoare însă cineva cunoscut te va ajuta sau poate ți se oferă niște bani cu împrumut.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 5 DE BÂTE și îți spune că în această perioadă este bine să îți demonstrezi capacitățile și abilitățile, ca într-un concurs. Este posibil să fii pus în situații în care ești nevoit să lupți pentru a reuși în ceea ce ți-ai propus. Se pare că, în principal, trebuie să lupți cu tine însuți pentru a nu cădea în tergiversare. Se anunță o perioadă agitată însă cartea nu spune cum se va termina: indiferent dacă vei fi câștigător sau nu, vei fi oricum  satisfăcut că ai participat, că ai activat, că nu ai stat degeaba. În felul acesta vei ieși din această perioadă mult mai bine pregătit, mult mai înțelept și mult mai sigur pe tine.

Zodia/ascendentul SCORPION

La începutul săptămânii ai o mare fascinație asupra persoanelor cu care intri în contact. Vei avea succes în comunicare, vei ști exact ce vrei de la ceilalți: punct ochit, punct lovit! Chiar dacă apar unele schimbări ce ți se par obositoare, vei avea capacitatea de a le controla în favoarea ta.
Mijlocul săptămânii aduce oportunități de a-ți rotunji bugetul prin munca pe care o depui. Este bine să te ocupi de responsabilitățile ce revin acestui sector, al muncii și al carierei, deoarece se întrevăd reușite, poate chiar noi propuneri avantajoase sau o avansare. Atenție la achizițiile pe care vrei să faci: este posibil să fii păcălit, s-ar putea să cheltui o sumă destul de mare pe ceva ce te fascinează. Tot acum, este posibil să te confrunți cu temeri sau cu incapacitatea de a-ți manifesta creativitatea și, astfel, să pierzi ceva bani.
La sfârșitul săptămânii apar oportunități de a relaționa, de a intra în contact cu persoane cu care rezonezi sau care îți pot oferi ajutor, sprijin. Poate faci o scurtă deplasare de pe urma căreia te vei alege cu avantaje. Cert este că în jurul tău va exista o atmosferă în care te vei simți bine. Totuși, sunt posibile schimbări bruște la locul de muncă sau starea de sănătate îți poate juca feste. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana ÎMPĂRATUL. Această carte îți spune că vei avea multe ocazii în care te vei afla în situații favorabile și te vei simți stăpân pe tine. Vei avea control asupra evenimentelor și pare că nimic nu te poate lua prin surprindere sau pe nepregătite. În plus, ambiția și strategia te pot purta acolo unde îți dorești. O persoană ambițioasă și de cuvânt, chiar autoritară, te va impulsiona, te va motiva sau îți va acorda un ajutor.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii ești dispus să faci unele sacrificii pentru a aduce mai mulți bani acasă. Ai unele oportunități de care ar trebui să profiți: ai o bună energie și  susținere din partea unor planete importante cum ar fi Jupiter, guvernatorul tău, chiar dacă este retrograd, de la Pluton și Marte, dar și de la Saturn care este acum în toane mai bune. Timpul petrecut  în aceste zile împreună cu familia îți poate încărca bateriile. Nu uita de  responsabilitățile de la serviciu: dacă vrei ca atmosfera de la locul de muncă să fie armonioasă, mai bine achită-ți obligațiile ce îți revin.
Mijlocul săptămânii îți aduce vești bune. Devii mult mai stăpân pe tine, pe situațiile în care te afli și ai timp pentru a te ocupa de ceea ce îți place. Se întrevăd noi șanse pentru a-ți manifesta creativitatea, noi oportunități de a te îndrepta spre scopurile tale. Poate în relații ai să te simți oarecum îngrădit deoarece cineva drag încearcă să te convingă să faci ceva ce tu nu prea vrei. La capitolul iubire stai chiar foarte bine. Dacă în mediul în care trăiești apar probleme din trecut care nu îți dau pace, în iubire sau în activitățile care îți fac plăcere vei găsi multă alinare și bucurie.
Sfârșitul săptămânii îți aduce probleme cu banii: ori ceva ce îți dorești foarte mult  să cumperi costă destul de mult, ori ai de achitat rapid o sumă de bani care te pune în încurcătură. Apelează la locul tău de muncă deoarece de aici se întrevăd rezolvări în acest sector. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana PAJUL DE CUPE și îți spune că vei avea parte de vești care te vor bucura. Chiar și o declarație de iubire sau sentimentul că ești iubit se va contura mult mai profund. În plus, este posibil să primești confirmarea unei speranțe, adică o dorință se va materializa. La fel, o persoană tânără din jurul tău (poate fi vorba despre un frate sau propriul fiu, după caz) te va surprinde într-un mod foarte plăcut.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

La începutul săptămânii este posibil să primești un ajutor din partea cuiva. Ai mari oportunități de a intra în contact cu persoane importante. Este bine să ieși în societate în aceste zile, să te întâlnești cu cât mai multe persoane deoarece poți avea reușite neașteptate.
Mijlocul săptămânii îți aduce satisfacții în familie sau în mediul unde îți petreci cel mai mult timp. Îți vei rezolva multe probleme ce țin de trecut, eliberându-te astfel de unele poveri greu de dus. Pot să apară unele probleme de sănătate care să îți dea de gândit. În plus trebuie să fii atent la unii prieteni care refuză să te ajute sau care vor să te amăgească.
Pe la sfârșitul săptămânii vor apare oportunități de a te ocupa de relația cu partenerul. Încearcă să îți controlezi tendința de a fi rigid sau rece cu persoana iubită chiar dacă te frământă cu totul alte probleme (unele din acestea pot fi probleme în familie). Acesta va înțelege greșit și va crede că nu-l iubești. Ia-ți partenerul de mână și invită-l undeva, ieșiți la o plimbare în natură prin împrejurimi, la un film etc. Nu pierde această ocazie deoarece ai șansa să-l recucerești. Dacă ești singur, ține cont că ascete sugestii sunt valabile și pntru tine: sunt mai multe șanse acum să cunoști pe cineva de care ai să fii atras.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 3 DE CUPE și îți spune că ai toate șansele ca în această perioadă să te bucuri de ceva frumos cu persoanele apropiate. Este posibil să sărbătorești ceva sau să fii invitat la o petrecere unde ai să te simți bine. Meriți puțină destindere și cartea îți spune că în viața ta există situații fericite, cu toate că tu nu le dai importanță.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

La începutul săptămânii apar oportunități în carieră sau reputația și faima ta sunt în creștere. Ai șanse să materializezi un proiect la care ai lucrat sau îl visezi de mult timp. Pe de altă parte, există probleme în familie sau cu persoanele cu care colaborezi, cu partenerul. Aceștia nu îți înțeleg nevoile tale de afirmare.
Pe la mijlocul săptămânii se vor îmbunătăți raporturile cu ceilalți. Vei avea o comunicare foarte bună și îți vei putea expune ideile cu multă pasiune ceea ce va determina succesul tău în domeniile în care sunt necesare abilități în comunicare. Ai grijă să nu fii amăgit în achizițiile pe care le faci: există riscul să plătești mai mult decât valorează. La fel, te poți înșela scoțând bani din buzunar mai mulți decât trebuie.
Pe la sfârșitul săptămânii apar tot felul de probleme care te vor tulbura. Există riscul de discuții contradictorii cu persoanele apropiate. Concomitent, apar unele probleme de sănătate care te cam pun pe jar. Familia va fi cea care îți va fi alături. La fel, vei rezolva unele probleme în carieră. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 5 DE CUPE. Această carte îți spune că vei avea tendința de a te izola pentru a-ți plânge pierderile. Te vei concentra mai mult asupra jumătății goale a paharului, fără să mai observi cealaltă jumătate plină. Ești deosebit de sensibil și nu prea reușești să te dezlipești de ceea ce ai pierdut, de ceea ce s-a terminat făcându-și rostul în viața ta până acum. Este momentul să îți întorci privirea și să te concentrezi pe ceea ce ai, asupra acelor sectoare din viața ta care au rămas în picioare.

Zodia/ascendentul PEȘTI

La începutul săptămânii este posibil să primești vești bune de departe sau să pleci undeva unde ai să te simți bine. Cert este că vei ajunge să socializezi, să intri în contact cu persoane care au o altă cultură, o altă pregătire, care te vor fascina. Este o perioadă prielnică pentru a-ți îmbunătăți relațiile.
Pe la mijlocul săptămânii te vei ocupa de carieră. Este o perioadă în care te va preocupa felul cum te consideră și cum te privesc persoanele importante de care depinde ascensiunea ta. Dacă vrei să-ți îmbunătățești bugetul, iată că acum este momentul potrivit să te dedici muncii tale, astfel îți vei crește posibilitatea de a câștiga ceva în plus.
Pe la sfârșitul săptămânii apar unele probleme financiare. Poate vei fi nevoit să plătești niște taxe, să achiți niște datorii, Cert este că trebuie să te supui unor reguli și restricții în domeniul financiar. Tot acum este bine să nu stai închis în casă: este bine să ieși în societate, să te întâlnești cu cât mai multe persoane deoarece există posibilitatea să întâlnești persoane care îți pot fi de ajutor. 

 Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana CAVALERUL DE CUPE și îți spune că vei avea o perioadă în care vor curge propuneri fie ce țin de iubire, fie ce țin de muncă sau de câștiguri financiare. Nu se poate cu exactitate cât sunt de bune aceste propuneri, cert este că entuziasmul și sinceritatea nu lipsesc. Cartea poate anunța și o perioadă în care abuzul de alcool sau viciile te pot acapara. La fel, este posibil să te lași mult prea ușor purtat de emoții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu