duminică, 10 iunie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 11 -17 iunie


Zodia/ascendentul BERBEC

Luni ai ceva cheltuieli de suportat iar bugetul se subțiază considerabil. Este posibil să plătești niște taxe sau datorii, lăsându-te lefter.
Marți și miercuri este posibil să suferi datorită unor prieteni sau persoane apropiate care acum te dezamăgesc. Este bine să nu contezi pe nimeni decât pe capacitățile tale. Totuși cineva din afara cercului tău de prieteni te va ajuta și sprijini.
Joi și vineri apar probleme în familie sau în mediul în care trăiești. Este posibil ca problemele, blocajele din carieră sau din societate să te afecteze astfel încât să răbufnești în mediul familial. La fel, unele proiecte, planuri de familie  îți pot fi blocate de autorități sau de persoane care au un anumit control asupra situației în care te afli. Este indicat ca în această perioadă de tensiune să îți acorzi câteva momente sau să dai un interes mai special vieții spirituale.
Sâmbătă și duminică ești ceva mai detensionat cu toate că problemele continuă să își facă cuib în viața ta. În această perioadă ai ideile mult mai clare și în concordanță cu ceea ce vrei și ești tu. Relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc însă să nu te aștepti la minuni din partea unor persoane pe care abia le cunoști, dimpotrivă așteaptă-te să fii taxat.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana  5 DE SPADE și te avertizează că împrejurul tău se află un trădător care complotează împotriva ta. Tarotul îți spune să fii atent și să nu cedezi provocărilor în care crezi că există riscul să pierzi. Acesta sau aceștia se vor bucura nespus de problemele tale și le place să te vadă suferind. Acum că știi, fă tot posibilul să nu le oferi această satisfacție! La fel, cineva își asumă meritele care de fapt sunt ale tale. Cel mai bine este să nu te încrezi în nimeni, ci doar în puterile tale.

Zodia/ascendentul TAUR

Luni ești destul de stresat datorită responsabilităților din carieră și pentru faptul că ceilalți cer prea mult de la tine fără să te răsplătească. Ce te face mai fericit este faptul că poate vei primi niște vești bune.
Marți și miercuri este posibil să faci niște cheltuieli sau să plătești niște taxe, datorii. Totuși, un șef, o persoană cu autoritate te va ajuta să-ți reglementezi bugetul. Ai grijă să nu te încrezi în persoanele care îți vând iluzii.
Joi și vineri comunicarea este bună și reușești astfel să te informezi de cele necesare scopului tău. Tot acum vei primi sprijin din partea unor persoane dispuse să te ajute, important este să socializezi, să nu stai închistat.
Sâmbătă și duminică apar probleme de rezolvat  în familie. Poate fi vorba despre neînțelegeri cu partenerul de viață. Abține-te să forțezi coarda și așteaptă săptămâna viitoare pentru a clarifica. În schimb este o perioadă bună să te ocupi de casă și de randamentul la locul de muncă deoarece sunt șanse să îți crească bugetul.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana  6 DE MONEDE și îți spune că este posibil să primești ajutor de unde nu te aștepți. Însă vei primi exact cât meriți, nici mai mult nici mai puțin. La fel, dacă ești nevoit să acorzi un ajutor cuiva nu cumva să-i dai cămașa de pe tine! Cartea te sfătuiește să ajuți dar cu măsură, adică pe cine trebuie și cât trebuie. Este o carte care îți spune că unele probleme cu care te-ai confruntat până acum, încep să se sfârșească.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni este posibil să suferi datorită unor prieteni, cunoștințe sau colegi de muncă. Te simți victimă și poate aceștia își asumă merite de care nu sunt capabili. Este bine să rămâi pe poziție și să îți vezi de îndatoririle tale deoarece cu siguranță nu vei trece neobservat de către cine trebuie.
Marți și miercuri te vei simți mult mai bine și cu o bună dispoziție. Este posibil să primești vești bune de departe. În orice caz, comunicarea cu ceilalți este una foarte bună simțindu-te în elementul tău. S-ar putea, totuși, să nu înțelegi intențiile șefilor sau persoanelor cu autoritate, acestea părându-ți confuze și chiar nedrepte în ceea ce te privește.
Joi și vineri sunt zile excelente pentru a-ți rotunji bugetul. Tot acum ai ocazia să rezolvi unele probleme ce țin de căminul tău sau de mediul unde trăiești. În plus, spiritualitatea îți poate oferi liniște și seninătate.
Sâmbătă și duminică ești nevoit să te confrunți cu unii prieteni sau persoane din anturajul tău. Ori este posibil să afli că unul dintre prietenii tăi are o problemă destul de mare și te implici să-l ajuți. Este posibil să fii ținta unor calomnii din partea colegilor de la locul de muncă. Oricum, în aceste zile ești nevoit să schimbi ceva din principiile tale.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana  9 DE CUPE și îți spune că, indiferent ce cred alții, tu ești un prieten sincer și săritor. Cartea spune că ești mereu binedispus, în ciuda problemelor cu care te confrunți, și astfel riști să atragi invidia celorlalți. Cartea îți sugerează să păstrezi această bună dispoziție a ta numai persoanele dragi și nu cu restul lumii deoarece aceasta nu știe decât să te judece pe nedrept. Cartea 9 de Cupe spune că este timpul să fii mulțumit cu propriul partener și de ceea ce vă oferă relația de cuplu: relaxare, bunăstare și momente plăcute. Dacă ești singur, bucură-te alături de cineva din familia ta care te-a sprijinit mereu.

Zodia/ascendentul RAC

Luni vei cunoaște sau te vor susține persoane importante, așadar nu te fofila și nu te ascunde între patru pereți. Comunicarea este excelentă și știi cum să manevrezi totul în favoarea ta. Vei primi vești bune de departe.
Marți și miercuri vei suferi din cauza unei depărtări: poate te afli undeva departe de casă și nu te simți bine sau confortabil. Sau poate afli ceva ce te supără. Nu uita de starea de sănătate care este destul de precară în această perioadă. Spiritualitatea, contactul cu natura te pot ajuta foarte mult, la fel și dedicarea scopurilor tale sau carierei.
Joi și vineri devii extrem de sensibil și emotiv. Îți dorești mai multă atenție de la partener însă acesta pare să nu priceapă dorințele tale, dimpotrivă te supără și mai tare. Recomandarea este să nu pui la suflet și încearcă să îți temperezi emoțiile. Partenerul și celelalte persoane cu care intri în contact te vor mai puternic și stăpân pe sine, nu condus de valurile emoțiilor. Este o bună perioadă pentru relație, în ciuda unor probleme cu care vă cofruntați, și tu poți să faci minuni în această privință deoarece ești  plin de farmec. Comunicarea este excelentă, așadar nu neglija acest aspect și profită, ieși în lume.
Sâmbătă și duminică apar probleme financiare datorită unor cheltuieli sau datorii. Și relația intimă scârțâie: se pare că „dragostea trece mai întâi prin stomac”, cel puțin în cazul tău și în această perioadă. Nu este indicat să îți neglijezi familia din această cauză și să încerci să fii mai flexibil cu situațiile date.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana  SOARELE și îți spune că a ajuns perioada în care drumul tău este luminat chiar de razele soarelui. Apar multe șanse și oportunități pentru a te bucura împreună cu cei dragi de ceea ce vă oferă viața. În ciuda problemelor cu care te confrunți, Soarele îți spune că viața este frumoasă și este cu atât mai frumoasă cu cât ești în armonie cu cei pe care îi iubești.

Zodia/ascendentul LEU

Luni ai multe de făcut în sectorul carierei sau în sfera socială. Vei reuși cu brio dacă vei da atenție și  intuiției. Se întrevăd probleme relaționale: atitudinea unora te va lua prin surprindere în mod neplăcut.
Marți și miercuri: dacă aștepți bani de undeva, cineva o să-ți încurce treburile. Se întrevăd și niște cheltuieli neașteptate. Este bine ca în aceste zile să punctezi asupra socializării deoarece poți cunoaște sau poți intra în contact cu persoane importante care să te ajute cumva. Nu este indicat să stai ascuns între patru pereți! Tot acum ai ocazia să îți rezolvi problemele de cuplu.
Joi și vineri este indicat să te ocupi de sectorul muncii și al carierei deoarece ai o mare intuiție și vei simți ceea ce trebuie făcut pentru a aduce mai mulți bani în bugetul tău. Tot acum interiorizarea și solitudinea, timpul petrecut cu familia  îți pot deschide anumite porți și să îți clarifice ideile. Atenție și la starea de sănătate, la semnalele organismului tău. Unele situații destul de rigide la locul de muncă te pot deranja și să te simți strâmtorat: este bine să respecți regulile care ți se impun deoarece numai așa poți merge mai departe. Nu este momentul să faci pe victima!
Sâmbătă și duminică ești mult mai emotiv și plin de dorințe. Se pare că ceilalți nu prea țin cont de cerințele tale și te vei simți lezat. Nu este momentul să încerci să clarifici situațiile și nici să-i faci să înțeleagă pe ceilalți ceea ce vrei tu: nu vei pune decât gaz pe foc. Nu rămâne decât să te conformezi la situațiile ce te înconjoară și, dacă vrei să îți descarci of-ul, mai bine contactează niște prieteni buni sau ocupă-te de un hobby.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana  4 DE SPADE și îți spune că te vei afla într-o stare în care ai nevoie de retragere și odihnă. Meditația și apropierea către spiritualitate îți vor face mai mult decât bine. Tot acum, unele planuri și scopuri ale tale au nevoie de revizuire deoarece se pare că ceva le blochează. Ai grijă să nu cazi pradă gândurilor depresive datorită faptului că te simți singur. Nu pune la suflet, controlează-ți emoțiile și gândurile și gândește-te că tu oricum strălucești și nu ai nevoie de părerea și „aprobarea” nimănui să te simți strălucitor. Doar trebuie să îți folosești calitățile și, te asigur, nu sunt deloc puține!

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni vei avea dorința de a cunoaște și altceva decât cele cu care ești obișnuit. Simți că ai nevoie de varietate și ești atras de ideea unei călătorii sau de a face altceva nou care să te facă bucuros că trăiești. Poate vei cunoaște persoane noi sau iei contact cu persoane pe care nu le-ai văzut demult timp. Tot acum, fiorii dragostei se fac simțiți.
Marți și miercuri vei da o mai mare importanță carierei și pot ieși căteva discuții contradictorii cu persoanele care au de-a face cu acest sector. Este posibil să te confrunți cu accese de frici și paranoia ale partenerului. Dacă este așa, gândește-te că poate chiar i-ai dat motive să nu aibe încredere și nu-l acuza.
Joi și vineri sunt zile excelente pentru tine: poți cunoaște persoane noi sau iei contact cu persoane care îți pot oferi sprijin și ajutor. Este indicat să nu stai închis în casă în aceste zile deoarece socializarea îți poate aduce noi oportunități de care ar trebui să profiți.
Sâmbătă și duminică sunt zile potrivite să stai în companie care îți oferă apreciere pentru ceea ce ești. Familia este cea mai potrivită. Poate acum în aceste zile vei petrece mai mult timp în familie și te vei simți bine. Atenție în cazul în care trebuie să pleci departe: s-ar putea să nu te simți chiar bine. În schimb sunt zile bune să te ocupi de afacerile tale sau de carieră deoarece se întrevăd bune rezultate.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana  REGELE DE SPADE și îți spune că este o perioadă în care va trebui să dai dovadă de franchețe, inteligență și înțelepciune. Corectitudinea este cuvântul cheie care te va scoate din multe probleme. Delăsarea, teama, nepăsarea și ignoranța nu îți vor aduce decât noi probleme la cele pe care le ai în prezent. Este un bun moment să te informezi și să acționezi conform situației date dar nu într-un mod banal ci folosindu-te de versatilitate. La fel, cineva cu asemenea trăsături de caracter îți poate fi de folos sau te va inspira și motiva.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni vei rezolva o problemă ce ține de trecut, poate este vorba de niște bani ce îți revin de drept sau partenerul de viață primește niște bani în plus. Cert este că îți rezolvi niște treburi. Tot acum este bine să clarifici și anumite situații la locul de muncă.
Marți și miercuri apar niște vești, de regulă sunt vești bune. Pot să apară unele neînțelegeri la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea. Și unele probleme de sănătate îți pot crea preocupări. Este indicat ca în aceste zile să socializezi, să te ocupi de activități care îți fac plăcere, să te ocupi de partener, să ieșiți împreună. Iubirea va căpăta un nou avânt în  aceste zile.
Joi și vineri apar ceva probleme în carieră sau mediul social în care te afli nu este chiar pe placul tău. Vei munci mult și vei încerca din răsputeri să împaci și capra și varza. Se întrevăd probleme în familie care îți vor afecta bunul mers al carierei tale. Este indicat să lași emoțiile deoparte și să te ghidezi după intelect: doar așa vei găsi soluțiile corecte.
Sâmbătă și duminică este posibil să plătești ceva, să apelezi la niște experți și aceștia să îți ceară bani.  Poate trebuie să pleci undeva și acest fapt consumă mulți bani. La fel, partenerul trece printr-o criză financiară și ești nevoit să-l susții. În final, vei fi satisfăcut de rezultate însă cu un preț.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana  3 DE BÂTE și îți spune că ai capacitate să stai pe propriile tale picioare: nu ai nevoie de cineva pentru a fi fericit chiar dacă tu nu crezi lucrul ăsta. Gândește-te că tot ce ai făcut până acum, în mare parte ți se datorează doar ție și nu ajutorului din partea celuilalt. Cartea îți spune că trebuie să privești încrezător în viitor deoarece te afli pe drumul cel bun. Ia-ți un moment liber în care să te gândești prin câte ai trecut și ce au adus bun aceste evenimente în viața ta. Fără ele nu ai fi ajuns aici unde ești, adică pe drumul potrivit pentru tine.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni vei oferi mai multă atenție parteneriatelor. Vei avea destul de mult stres și agitație la locul de muncă dar și în familie. Se întrevăd ceva schimbări care te vor lua prin surprindere. Relația intimă cu partenerul  se află pe căi bune. Copiii (dacă ai) îți vor aduce satisfacții.
Marți și miercuri vei rezolva ceva, o problemă din trecut. Cineva din familia ta sau cineva foarte apropiat te va sprijini. Este o bună perioadă să te gândești cum să îți îmbunătățești cariera (în felul acesta vei contribui la o creștere a bugetului tău). Cineva te va ajuta într-o tranzacție. În schimb, ești plin de frici: trăiești în stres și ai o agitație interioară pe care nu știi cum să o explici. Copiii îți pot da stări de anxietate și preocupări însă nu este nimic grav. Situația financiară în care te afli te cam împiedică să faci ceea ce îți place.
Joi și vineri este posibil să îți schimbi unele orientări și ideologii. Dacă vrei să te transferi undeva, mai ai de așteptat: apar unele blocaje care te vor ține pe loc. Ești mult mai deschis cu persoanele care sunt de departe sau au o altă cultură altfel decât a ta. Este posibil să primești vești de departe. Atenție la prietenii tăi apropiați sau la unele rude cu care te întâlnești zilnic: este posibil să îți pună bețe printre roți, chiar dacă poate nu o fac intenționat. Cert este că ești nevoit să îți schimbi unele filosofii,  credințe și principii, adică să lași atașamentele și să „crești”, să te descurci singur cu puterile tale.
Sâmbătă și duminică vei da o mai mare importanță carierei sau, dacă nu muncești zilele acestea, vei acorda o deosebită atenție persoanelor de care depinde ascensiunea ta în societate și nu numai. Apar tot felul de nemulțumiri și răsturnări de situație în familie care îți vor tulbura planurile. Vei avea mult de muncă sau vei fi suprasolicitat în aceste două zile, așadar fă uz de propria creativitate și ai încredere că vei reuși deoarece „ai cu ce”.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 10 DE CUPE. Iată că repetiția acestei cărți (săptămâna trecută a ieșit pentru tine aceeași carte, de aceea te invit să recitești previziunile pentru săptămâna trecută pentru a-ți aminti contextul) te îndeamnă să privești mult mai serios mesajul acesta. Cartea îți spune că ai multe motive să te simți fericit alături de cei dragi, chiar dacă treci prin probleme și simți că nu mai ieși din ele. Ai persoane alături care te iubesc sincer. La fel, cartea mai anunță și vești bune mixate cu surprize plăcute.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni vei fi mulțumit de munca pe care o prestezi, de ceea ce faci la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitățile zilnice. Poate vezi și o îmbunătățire a sectorului financiar. Dacă vrei să îți impresionezi șefii, autoritățile sau pe anumite persoane importante de care depinde cariera ta, acum este momentul de a acționa prin practicitate și determinare. Organismul îți trimite semnale că nu ești chiar bine din punct de vedere al sănătății.
Marți și miercuri stabilești niște contacte cu persoane importante. Ai șanse să acaparezi atenția cui trebuie deoarece ești mult mai dezinvolt, flexibil și cu dorință de comunicare. Atenție în ziua de miercuri: se pot ivi unele situații destul de tensionate în familie și în carieră, în activitatea socială totodată. Tu ai nevoie de clarificări însă orice informație ajunge la tine deja eronată. Cineva din familie suferă, are lumea sa confuză și nu știi cum să-l calmezi. Însă nici tu nu scapi de confuzie: ai grijă să nu pici în capcana întinsă de unele persoane de încredere.
Joi și vineri se anunță probleme financiare: poate ai de plătit ceva sau descoperi niște datorii sau fraude. Cineva din familie sau cineva pe care îl cunoști foarte bine  te va ajuta. Intuiția îți va spune cum să procedezi.
Sâmbătă și duminică vei fi forțat de circumstanțele în care te afli să îți schimbi unele concepții și principii după care te ghidezi. Apar unele probleme generate de persoanele apropiate. Venus te va sprijini oferindu-ți un  farmec special cu care poți să-ți rezolvi unele probleme. Stai atent la starea de sănătate și ascultă-ți simptomele.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 9 DE MONEDE și îți spune că, în ciuda problemelor cu care te confrunți în prezent, ai multe șanse și oportunități care așteaptă să fie explorate. Cartea îți aduce aminte că ai toate motivele să te bucuri de viață și de ceea ce îți oferă ea. Tot cartea îți spune că în această perioadă vei fi mult mai atras de partea materială, palpabilă a vieții decât de partea sa spirituală. Și, deocamdată, este bine așa: nimic nu este la întâmplare!

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni ai toate motivele să simți cum iubirea îți dă târcoale: relația intimă se va îmbunătăți sau obții premisele unei iubiri. Dacă nu te interesează capitolul iubirii, atunci, cu siguranță, te vei dedica acelor activități care îți fac o deosebită plăcere (asta dacă vei reuși să treci de „hopul” financiar). În plus, relația cu copiii se va îmbunătăți și/sau aceștia îți vor aduce satisfacții. Partea financiară care merge destul de prost datorită unor cheltuieli neașteptate îți dă unele planuri peste cap.
Marți și miercuri ai posibilitatea să te faci apreciat de către șefi. Poate primești promisiunea unui bonus sau chiar niște bani. Este indicat să fii flexibil și jucăuș cu situațiile date. Există riscul de ceartă și neînțelegeri cu prieteni sau colegi sau, pur și simplu, cineva în care aveai încredere te va dezamăgi. Se întrevăd relații bune cu familia, așadar merită să te consulți cu cei dragi în cazul unei nevoi de a clarifica ceva.
Joi și vineri apar riscuri de ceartă și neînțelegeri cu partenerul, cu membrii familiei sau cu persoanele de care depind ascensiunea ta în societate sau în carieră. Pe deoparte ești de acord cu ele, dar pe de altă parte simți că îți calci propriile principii și reguli. Este indicat să acorzi mai multă atenție persoanei iubite cât și celor dragi ție totodată. Aceștia simt că i-ai neglijat în ultimul timp.
Sâmbătă și duminică apar probleme financiare: ori datorită unei întârzieri, amânări ale unor persoane în care ai crezut că vor rezolva din problemele tale, ori datorită problemelor cu care se confruntă partenerul de viață. Cert este că partea materială îți dă bătăi de cap și nu știi cum să o scoți la capăt. Este posibil să primești totuși sprijin din partea familiei sau de la cineva de la locul de muncă, așadar nu neglija aceste sectoare.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 8 DE BÂTE și îți spune că această perioadă este presărată de evenimente surpriză. Vei simți că totul se schimbă cu o rapiditate cu care nu prea ești obișnuit. Vor fi de toate, adică și bune și rele. Cartea te sfătuiește să acorzi mai multă importanță vieții erotice și să îți surpinzi partenerul, lăsându-te totodată condus de val. Nu vei avea ce regreta!

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni ai ocazia să rezolvi niște probleme din trecut cu familia. Poate planificați ceva împreună.
Marți și miercuri ai multă energie, mai ales dacă te ocupi de ceva ce îți place. În cuplu lucrurile merg bine și iubirea plutește în jurul tău, oferindu-ți bună dispoziție. La fel, poate te pregătești de o mutare sau de o călătorie în depărtări împreună cu partenerul. Singurul aspect care îți crează probleme este cel financiar. Mare atenție să nu cheltui mult pe ceva ce nu merită!
Joi și vineri nu prea reușești să te adaptezi noilor condiții de la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea. Ești mult mai sensibil și vezi în orice regulă pusă drept un afront la adresa ta. Poate nu ar trebui să iei totul la mod personal și să încerci să îți stăpânești emoțiile. Este indicat să te dedici muncii și carierei deoarece în acest fel pui premizele unei măriri de salariu sau primirea unui bonus. În plus șefii te vor aprecia.  Cineva din familie te va susține.
Sâmbătă și duminică relația de cuplu este bună însă sunt câteva mici probleme, poate cel mai mult din cauza ta: ești destul de impulsiv în ceea ce îl privește pe celălalt. Nu este bine să stați în casă ci să ieșiți în societate, la petreceri, altfel există risc de „război” între voi. Tot acum ai multe șanse să întâlnești persoane care să-ți fie pe plac și de ajutor totodată. Șanse mari de noi colaborări. Atenție să nu neglijezi familia și îndatoririle în carieră, altfel așteaptă-te la reproșuri din partea acestora.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana MAGICIANUL și îți spune că te așteaptă o săptămână minunată și asta ți se datorează doar ție. Vei știi să îți folosești resursele la capacități maxime și cu inteligență. Dacă ai dubii, cartea îți spune că trebuie să ai mai mult curaj și încredere în tine și în capacitățile tale. Ai muncit mult ca să ajungi la nivelul în care te afli, așadar acum este momentul să te faci cunoscut. Tot acum apar noi oportunități și șanse în diverse sectoare ale vieții tale, așadar fii pregătit să le primești!

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni ești comunicativ și fermecător reușind să fii în prim plan acolo unde îți dorești. Nu este bine să stai închistat deoarece vei pierde multe oportunități.
Marți și miercuri te vor copleși problemele din familie sau din mediul în care trăiești. Riști să fii înțeles sau să-i înțelegi greșit pe ceilalți. Nu prea ești în mare formă și de aceea se recomandă să te ocupi de practici spirituale cum ar fi meditația sau dacă nu, barem să citești ceva care să-ți  îmbogățească  sufletul.
Joi și vineri ai ocazia să te ocupi de activități care îți sunt pe plac, ești comunicativ și sociabil, fapt ce îți va aduce oportunități să te afirmi. Problema este că trebuie să respecți niște reguli sau să treci de niște teste sau examene care provin din partea unor persoane cu experiență. Ești foarte emotiv în aceste zile și ești nevoit să îți controlezi emoțiile, nu prea ai încotro.
Sâmbătă și duminică apar unele probleme de înfruntat la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea. Unii colegi sau prieteni te vor dezamăgi și vei suferi destul de mult din cauza aceasta. Poate și unele probleme de sănătate îți dau griji și preocupări. Situațiile date te forțează să fii un pic mai bătăios și flexibil.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana CARUL și îți spune că ești pregătit să faci față oricărei provocări. Viața ți-a oferit nenumărate lecții de supraviețuire așadar nu este o noutate pentru tine. Această carte îți readuce aminte că ești puternic, pregătit, instruit să faci față cu brio oricărei probleme, asemeni unui erou care a câștigat multe bătălii și cunoaște toate tertipurile pentru a reuși. Trebuie să ai curaj deoarece șansele tale de a reuși sunt foarte mari.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu