duminică, 24 iunie 2018

PREVIZIUNILE ASTROTAROT perioada 25 iunie – 1 iulie


Zodia/ascendentul BERBEC

Luni și marți demonstrezi celor din jur că ești în formă, curajos și determinat însă în interiorul tău ai o anumită teamă și suferință  ce au pus stăpânire pe tine. Este bine să nu dai importanță acestor probleme interioare și să te concentrezi asupra activităților care îți aduc bucurie și satisfacție. Este posibil să faci o deplasare favorabilă sau să primești vești bune de departe. Iubirea va trebui să ocupe un loc prioritar deoarece te vei simți iubit și vei dărui iubire la rândul tău.
Miercuri poți întâlni dificultăți în carieră sau este posibil să primești niște sarcini, obiective în plus care să îți îngreuneze ascensiunea însă se merită efortul deoarece vei fi răsplătit.
Joi și vineri va trebui să îți împarți energia și responsabilitățile între carieră și familie. Vor fi zile obositoare în care se cere multă disciplină și strategii bine puse la punct pentru a reuși și a ieși cu brio din situațiile date.
Sâmbătă și duminică este posibil să te confrunți cu unele persoane care ți-au promis susținerea iar acum îți întorc spatele sau iei la cunoștință că ai o sumă mare de plătit. La fel, poate fi vorba și despre cineva cunoscut care are probleme și îți  solicită ajutorul sau achiziționezi ceva destul de scump.  Cert este că vei sta prost cu banii în aceste zile.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea 10 DE MONEDE că ai o mare priză la public sau la persoanele cu care intri în contact. Vei reuși să duci tot ce îți propui în direcția favorabilă ție și vei ști să îți alegi colaboratorii. Tot acum meritele tale sunt recunoscute și vei primi multe aprecieri și laude, poate chiar și un premiu substanțial.

Zodia/ascendentul TAUR

Luni și marți vei avea o mare abilitate de a te împărți între carieră și responsabilitățile familiale. În carieră sau în acele activități care au loc în societate vei avea multă energie să duci treburile la bun sfârșit iar în familie vei fi apreciat pentru ceea ce faci, pentru optimismul și  buna dispoziție ce insufli celor din jur. Marți tebuie să fii precaut deoarece te poți înșela la bani sau poți fi înșelat de către cineva pe care abia îl cunoști.
Miercuri va trebui să treci de unele prejudecăți sau de filosofia ta de viață care te limitează.
Joi și vineri ai proiecte ce vizează o deplasare sau chiar o mutare. Tot ce ține de vreo plecare îți va acapara atenția. În plus, socializarea îți va scoate persoanele potrivite care să te sprijine în proiectele tale.
Sâmbătă și duminică este posibil să fii solicitat și suprasolicitat de către persoane importante. Atenție deoarece există riscuri de certuri și scandaluri. Dacă ai sarcini de îndeplinit în aceste zile trebuie să fii foarte precaut pentru a nu provoca dezastre în carieră sau să îți pătezi reputația din cauza unei tâmpenii. Pentru a te elibera de energiile negative din aceste zile apropie-te de spiritualitate, ocupă-te de familie și de căminul tău.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea CUMPĂTAREA că este nevoie de echilibru în tot ceea ce faci. Compromisul este necesar, de aceea va trebui să faci eforturi pentru a crea o atmosferă pacifică și armoniasă cu toate persoanele cu care intri în contact în această perioadă. Cumpătarea, echilibrul te vor conduce cu siguranță către succes, pe când orice abatere, orice tendință de exagerare o vei plăti cu vârf și îndesat. Încă o dată, spiritualitatea va fi cea care te va ajuta acum.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni și marți vei deborda de energie și ești foarte implicat în proiectele pe care le ai împreună cu partenerul. Este posibil ca șefii să îți deranjeze  planurile, cerându-ți mai multă implicare. Nu îți recomand să te arăți fericit în preajma unei persoane aflată într-o criză deoarece riști să faci gafe cam greu de reparat.
Miercuri te vei preocupa pentru niște bani ce îți revin dar întârzie să apară sau economiile tale nu sunt prea grozave pentru ce ai tu în plan.
Joi și vineri recuperezi niște bani sau primești un bonus. Dacă acum vei fi determinat să îți rezolvi niște treburi din trecut, vei avea succes. Este bine să îți duci sarcinile așa cum trebuie deoarece sunt mari șanse să fii observat și apreciat de către superiori iar la locul de muncă să ți se recunoască meritele.
Sâmbătă și duminică se recomandă o deosebită prudență în deplasări deoarece există un risc ridicat de accidente. Este mai bine să nu pleci la drum în aceste zile, dar dacă ești nevoit să pleci, nu uita să fii foarte prudent. Amână ceea ce se poate amâna: este mai bine să nu riști... La fel și starea ta de sănătate îți poate crea probleme. Cel mai bine este să te ocupi de creșterea și dezvoltarea ta personală, să studiezi ceva.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea ASUL DE BÂTE că ai mari proiecte și planuri pentru care consumi multă energie și îți face foarte bine. Vei fi plin de avânt și determinare și îți vei rezolva o grămadă de treburi ce țin de trecut. Nu este bine să stai cu mâinile în sân în această perioadă, așadar suflecă-ți mânecile și implică-te cu sârg.

Zodia/ascendentul RAC

Luni și marți este posibil să primești o recompensă de la locul de muncă. Situația de la locul de muncă este bună și îți va aduce satisfacții. Tot acum, în privința sănătății dacă ai un tratament de urmat sunt mari șanse să aibe rezultate favorabile iar organismul să răspundă pozitiv la medicația sau dieta  respectivă. O veste nu tocmai bună te va întrista sau starea de confuzie în care se află unele persoane de departe îți va aduce neliniște.
Miercuri vei fi față în față cu problemele partenerului. Cineva sau o circumstanță dată te va ajuta să treci peste ele.
Joi și vineri relația cu partenerul și cu colaboratorii tăi se va afla pe un bun făgaș. Există înțelegere din ambele părți. Relația intimă poate înflori însă depinde mult de tine ce conotație va lua.
Sâmbătă și duminică este posibil să primești niște vești proaste care poate au legătură cu niște bani promiși ce întârzie să apară sau poate vei fi supus la cheltuieli neașteptate. Ai grijă să nu fii victima unui furt sau a unei excrocherii venite din partea unei persoane în care ai încredere.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea MOARTEA că trebuie să te aștepți la unele schimbări neplăcute și nedorite. Cartea spune că te-ai atașat de situații și persoane care nu îți sunt necesare în evoluția ta și este necesar acum să te desprinzi de acestea. Cum, în mod cert, tu nu ai să dai drumul acestora de bună voie, va veni o schimbare care să declanșeze această separare. Indiferent ce va fi, această schimbare te va elibera și va crea terenul pentru un nou început.

Zodia/ascendentul LEU

Luni și marți te vei simți bine, în elementul tău, chiar dacă ai unele probleme. Vei fi mai optomist și mai deschis față de partener. Tot acum se pot îmbunătăți relațiile. Intimitatea, la fel, va fi pe placul tău. Problemele care te-ar putea deranja ar fi acelea din planul financiar: apar taxe pe care trebuie să le achiți sau vei suferi o întârziere, o amânare a unor favoruri sau a unor bani promiși.
Miercuri este o zi aparte în care vei trece de la extaz la seriozitate. Va trebui să îți iei responsabilitățile în serios și să treci la treabă.
Joi și vineri cresc sarcinile la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitățile. Este nevoie de mai multă implicare din partea ta, însă va fi cu folos. Vei fi apreciat de cine trebuie în favoarea promovării tale. Sunt zile numai bune pentru a rezolva niște treburi care te chinuie de ceva vreme. La fel, este bine să te îngrijești de organismul tău deoarece ceea ce vei face acum pentru tine va avea eficacitate pentru mai mult timp.
Sâmbătă și duminică apar tensiuni în relații, în familie sau în carieră, cu șefii. Este posibil ca atitudinea unora să te supere la culme și, astfel, să izbucnești ca un vulcan în plină activitate. În aceste zile dispui de o tensiune interioară destul de puternică și ar fi indicat să o consumi în activități care îți fac plăcere sau practicând un sport sau o activitate fizică. În relația cu partenerul concentrează-te asupra intimității și evită pe cât posibil certurile. 

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea PAJUL DE SPADE că trebuie să fii atent la mediul tău înconjurător. Este bine să fii vigilent și să nu te încrezi în oricine care se apropie de tine. Puțin scepticism sau suspiciune nu îți strică, evitând în felul acesta ca cei din jur să profite de generozitatea ta. La fel, cartea îți spune că în această perioadă vei fi ținta multor critici, așadar ține cont și de acestea deoarece îți pot clarifica ideile.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni și marți vei avea posibilitatea să rezolvi anumite probleme care te apasă din trecut. La fel, familia va fi cea care va conta pentru tine cel mai mult în aceste zile, așadar acum ai ocazia de a clarifica cu succes unele situații în ceea ce o privește. Este posibil să revii asupra unor amintiri de iubire sau să retrăiești unele momente romantice prin intermediul amintirilor. Trebuie să fii atent la partener sau la persoanele cu care colaborezi deoarece acestea nu prea îți înțeleg stările tale de spirit. Atenție să nu cazi pradă unor vicii dăunătoare pentru tine.
Miercuri este o zi în care îți vei schimba brusc starea de spirit, dorindu-ți să te retragi în colțișorul tău preferat, în activitățile tale care te liniștesc și îți aduc siguranța de care ai nevoie. Se pare că sensibilitatea celor din jur îți crează tensiune interioară. Este indicat ca această zi să o folosești pentru cunoaștere, citit și călătorii.
Joi și vineri se continuă atmosfera zilei de miercuri, aducând în plus o bună relație cu partenerul și o intimitate așa cum o dorești. Încearcă să îți recucerești partenerul sau lasă-te cucerit și vei avea doar de câștigat.
Sâmbătă și duminică vei fi foarte ocupat cu treburi care te vor obosi. Poate vei avea mai mult de lucru la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea, acolo unde trăiești. Unele certuri mai vechi cu cei din jur (colegi, rude, prieteni) pot reveni în actualitate. Nu prea le înțelegi nevoile și ești mai pus pe harță decât de obicei. Cel mai bine este ca în aceste zile să te ocupi de treburile casei și de locul de muncă deoarece se întrevăd reușite.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea 2 DE BÂTE că vei avea tendința să fii nemulțumit de rezultatele pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului. Cartea te îndeamnă să îți dai seama că ai luptat și ai multe rezultate frumoase, chiar dacă tu acum ai tendința să vezi partea goală a paharului. Se spune că cel care are mult, dorește și mai mult. Exact în această situație te afli: nu dai importanță la ceea ce ai ci doar la ce nu ai și dorești foarte mult. Este bine să te concentrezi asupra prezentului și să te bucuri de ceea ce ai, apoi vei primi și ceea ce vei dori. Nu-ți pierde speranța!

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni și marți vei fi foarte sociabil și plin de viață. Vei simți cum un val de optimism îți învăluie existența. Dacă ai ceva de rezolvat ce ține de documente, lucruri birocratice sau tratative, este bine să profiți de aceste zile și să te întâlnești cu persoanele care te-ar putea ajuta. Tot acum relația cu partenerul va cunoaște un refresh, o revigorare. Marți trebuie să ai grijă ce vorbești și cui vorbești deoarece poți fi înțeles greșit, creând o confuzie greu de controlat.
Miercuri vei începe să simți tensiuni în familie sau în mediul unde trăiești.
Joi și vineri este posibil să te supere o ceartă, o neînțelegere cu cineva important pentru tine. Ai multe responsabilități de dus și ți se cere să dai dovadă de o rigurozitate cu care nu prea ești obișnuit. Ai totuși șansa, oportunitatea să clarifici unele probleme din trecut. Este indicat să colaborezi la locul de muncă și cu membrii familiei în scopul îmbunătățirii calității mediului în care locuiești,  să îți folosești sensibilitatea și intuiția, acea voce interioară.
Sâmbătă și duminică revin niște crize din trecut  pe care ești nevoit să le rezolvi. Este ceva ce îți poate sustrage mulți bani, să îți cheltui economiile pe ceva luxos și chiar nefolositor. Ai grijă să nu pierzi ceva sau să fii victima unui furt. În mod cert este nevoie de multă atenție și stăpânire de sine când vine vorba de plăți, tranzacții și cheltuieli deoarece există riscul să pierzi mai mult decât îți închipui. Nu te încrede în anumite persoane, mai ales în cele pe care nu le cunoști bine deoarece sunt lupi îmbrăcați în piele de oaie.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea ÎMPĂRĂTEASA că ești pe cale să începi ceva nou și productiv. Vei fi înconjurat de multe proiecte, oportunități în această săptămână (în afară de acele zile unde ți se cere multă precauție) care îți pot aduce realizări. La fel, vei fi foarte senzual și atrăgător în ochii partenerului și nu numai. Ai grijă să nu exagerezi în anumite circumstanțe, acolo unde nu este deloc necesar. Este posibil ca o persoană să te fascineze și să te (re)îndrăgostești de partener sau, dacă ești singur, de o persoană pe care o întâlnești în această perioadă.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni și marți se întrevede o bună oportunitate în plan financiar. Este posibil să câștigi ceva mai mult sau să achiziționezi ceva important. La fel, îți pot fi recunoscute meritele și să fii lăudat de către șefi sau superiori. Marți se recomandă atenție deoarece riști să te înșeli singur, să te ghidezi după dorințe, intrând astfel în cheltuieli pe care nu trebuie să le faci și știi asta.
Miercuri este o zi potrivită pentru studiu sau pentru a pune bazele unei colaborări durabile. Dacă îți dorești o călătorie este posibil să fii împiedicat de unele responsabilități.
Joi și vineri se continuă atmosfera din ziua precedentă însă acum vei avea timp și pentru tine, pentru activitățile care îți fac plăcere. Studiul și comunicarea sunt avantajate, la fel și relația cu partenerul.
Sâmbătă și duminică ai multe de rezolvat în cămin. Se pare că multe probleme din trecut se vor rezolvate în această perioadă, așadar nu îți trebuie decât să te împarți în mai multe părți pentru a rezolva dar și pentru a evita anumite discrepanțe care ar putea duce certuri și scandaluri cu cei din jur. Se recomandă multă stăpânire de sine dacă nu vrei să se ajungă la conflicte.

  Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea CAVALERUL DE SPADE că ești foarte tensionat și ușor de provocat. Ai nervii în clocot și îți ajunge o mică scânteie pentru a provoca un imens incendiu. Este bine să ceri, totuși, clarificări deoarece dispui de curaj pentru a le face față. Dacă simți că cineva te trage în piept, rezolvă acum situația și clarifică, altfel lucrurile se vor agrava direcționându-se către ceva mult mai complicat de gestionat.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni și marți ai parte de sprijinul unor persoane în unele proiecte care te interesează. În aceste zile ești fascinant și optimist, rezolvând în felul acesta o grămadă de treburi. Marți trebuie să fii prudent și să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. Este posibil să ai unele momente de confuzie și să cazi pradă autoamăgirii.
Miercuri este posibil să ai parte de un câștig sau de o situație mulțumitoare la locul de muncă datorită muncii asidue pe care o prestezi.
Joi și vineri se anunță a fi zile liniștite și mulțumitoare din punct de vedere financiar. Munca contează pentru tine mult în această perioadă și nu este exclus să ai parte de satisfacții, în sfârșit,  pe măsură. Relația cu familia se îmbunătățește și devine cooperantă. Retragerea în colțișorul tău sau puțină solitudine, chiar și o  bună doză de spiritualitate  alături de cei dragi nu ți-ar strica absolut deloc, dimpotrivă vei simți cum te regenerezi.
Sâmbătă și duminică trebuie să fii foarte atent la drumurile pe care le faci. În plus să nu te încrezi în prietenii sau în persoanele cu care interacționezi deoarece se pot dovedi false și josnice când vine vorba de propriile lor interese. Folosește aceste zile pentru a citi, a studia și pentru a te ocupa de activitățile care îți plac și care te înnobilează.  Ai grijă de organismul tău, de sănătatea ta și să fii atent deoarece ești predispus la mici accidente. Este posibil să primești niște vești nu tocmai bune de departe.

  Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea 9 DE SPADE că te vei pricopsi cu regrete și părerile de rău nu îți vor da pace. Este posibil să ai o săptămână destul de agitată în care va trebui să rezolvi foarte multe probleme care te iau cu asalt din trecut și nu numai. Ești foarte preocupat pentru viitor care ți se pare destul de cenușiu. Cineva sau ceva îți va provoca stări de neliniște. Se recomandă să fii atent la tot ce faci, să fii sceptic înainte de a face pași pe care ai putea să-i regreți și să pui personele dragi în gardă să fie atente la ele însele  în această perioadă pentru a nu cădea în probleme.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni și marți sunt posibile reușite în sectorul financiar și acestea să îți ofere liniște și siguranță de care ai atâta nevoie. Acestea sunt zile potrivite pentru a petrece cât mai mult timp în compania celor dragi și de a sta liniștit, departe de tumultul societății. Dacă ai de gând să te dedici spiritualității este o bună alegere deoarece te va încărca cu energie și vindecare. Marți este posibil să întâlnești persoane confuze în jurul tău și trebuie să ai grijă să nu cedezi capriciilor sau invitațiilor acestora.
Miercuri îți vei surprinde plăcut partenerul și acesta va reacționa conform atitudinii tale. Așadar, dacă vrei iubire trebuie să oferi iubire. Acum îți poți cuceri partenerul prin sensibilitatea de care dai dovadă, trăsătură destul de rară datorită lui Saturn în zodia ta. Lasă-te purtat de val, de iubire și ieși de sub influența severă a lui Saturn, cel puțin azi.
Joi și vineri fascinezi pur și simplu persoanele cu care intri în contact. Dacă ai pe cineva alături, acesta va fi „topit” după tine deoarece îi dai o siguranță aparte și îi conferi sentimentul că este protejat de tine. Tot acum se ascute și erotismul.
O călătorie, o ieșire în oraș sau oriunde în altă parte decât acasă îți poate fortifica relația cu partenerul. Dacă ai ceva de rezolvat este indicat să te folosești de aceste zile deoarece ai mai multă priză la oameni și sunt șanse să găsești pe cineva de mare ajutor.
Sâmbătă și duminică trebuie să ai mai multă atenție la bani. Este posibil să ai de plătit taxe și datorii mai vechi dar tu să afli exact în zilele astea, dându-ți peste cap tot bugetul. Cert este că nu prea ai cum să scapi fără să scoți bani din portofel: ori pe taxe, ori pe achiziția unui lucru destul de costisitor și scump care nu prea are utilitate imediată, ori copiii te supun unor cheltuieli neprogramate. 

  Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea 9 DE BÂTE că ești foarte speriat de unele situații în care te afli sau care simți că bat la ușa ta. Se pare că încep îngrijorările și nu prea știi cum să procedezi. Cartea spune că ești mult prea afectat și marcat de trecut și acesta îți influențează în mod negativ prezentul. Este bine să fii în gardă dar nu în mod exagerat deoarece îți creezi un soi de fortăreață în jurul tău iar lumina aducătoare de viață nu are cum să pătrundă spre tine. La fel și cu norocul pe care îl visezi. Încearcă să ai mai mult curaj și încredere în tine!

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni și marți ești nerăbdător pentru un eveniment. Ai multă energie și optimism. Tot acum ai de partea ta niște persoane importante care te pot ajuta. Dacă ai de rezolvat chestiuni ce țin de documente, tratative sau orice altceva, acum ai bune ocazii de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Totuși, îți vei face griji în privința banilor.
Miercuri apare o suferință, o depresie pe care îți este greu să o gestionezi. Poate fi vorba despre o problemă de sănătate care te îngrijorează sau de o problemă, responsabilitate la locul de muncă. Nu trebuie să îți faci griji majore deoarece totul va fi în favoarea ta până la urmă.
Joi și vineri apar unele responsabilități la locul de muncă dar îți pot aduce mai mulți bani și renume. Este bine să dai curs acestei inițiative deoarece îți va aduce succes. Familia te va sprijini și îți va dărui sfaturi bune.
Sâmbătă și duminică sunt toate șnsele să izbucnești de nervi la fiecare suprasolicitare. Este posibil să te iei la ceartă cu toată lumea cu care intri în contact, așadar ai grijă dacă nu vrei conflicte. Ideile unora, mai ales a partenerului, te pot scoate din sărite și să reacționezi destul de agresiv.  Cel mai indicat este să îți consumi energia în ceva ce îți place să faci, tocmai pentru a evita conflictele.

  Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea CAVALERUL DE BÂTE că vei avea o mare energie de consumat. Vei fi pus pe fapte mari și nu mai ai răbdare. Trebuie să fii atent deoarece vei avea tendința să te împiedici mereu de situații și evenimente care au avut loc în trecut și care te-au marcat. Cartea te sfătuiește să mergi înainte pe drumul tău, fără să te abați în stânga și în dreapta deoarece numai așa vei avea victorie. Este o perioadă în care vei avea satisfacții, așadar mergi înainte cu determinare și curaj!


Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni și marți ești interesat mai mult de poziția ta în societate. Ai o mare putere de sacrificiu în acest scop, așadar punctează asupra carierei și dă tot ce-i mai bun din tine deoarece se merită. Lasă temerile și anxietățile deoparte deoarece acestea nu fac decât să te tragă mereu în jos.
Miercuri este bine să îți învingi orice fel de gând negativ, de teamă sau de descurajare deoarece dacă te lași pradă acestora vei avea de pierdut multe oportunități. Este posibil să întâlnești o persoană importantă care să te ajute într-un proiect.
Joi și vineri sociabilitatea îți poate aduce multe beneficii. Poți întâlni sau cunoaște persoane care să îți ofere o mână de ajutor, să te ajute într-un proiect sau să îți dea sugestii viabile și foarte bune pentru tine. Dispui de o mare forță interioară care îți insuflă curaj să mergi pe drumul care să te poarte către succes. Vei primi vești bune sau faci deplasări constructive.
Sâmbătă și duminică trebuie să ai mare grijă de sănătatea ta, de felul cum conduci pe șosele și în ce persoană să te încrezi deoarece există un risc destul de ridicat în accidente și probleme de tot felul care te-ar face să suferi. Vorbele și ideile unora te vor șoca și te vor destabiliza. Contracarează toată această negativitate ocupându-te de carieră și familie: acestea să fie principalul tău obiectiv.

  Tarotul îți spune pentru această săptămână prin cartea 5 DE CUPE că vei fi atins de nemulțumiri de tot felul. Vei avea tendința să plângi după laptele vărsat și, astfel, nu vei da importanța care merită acelor lucruri, treburi și persoane care sunt cu adevărat necesare pentru tine. Treci printr-o perioadă destul de tristă în care nu prea poți să te desparți de anumite persoane, situații sau lucruri ce îți stau la inimă. Însă este timpul să spui adio trecutului și să treci la etapa următoare fiind deschis orizontului promițător ce se așterne în fața ta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu