duminică, 3 iunie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 4 – 10 iunie


Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii îți aduce unele rezolvări importante dar care se pot lăsa cu cheltuieli la fel de importante. Ai șansa acum să faci o tranzacție sau să cumperi/vinzi ceva. La fel, poți semna un contract important. Cert este că întâlnești persoana potrivită la locul potrivit, adică pe cine vei întâlni în această perioadă poate pune o cărămidă la construirea scopurilor tale. Totuși, ți se recomandă atenție și să evaluezi eventualele persoane care vor să profite de pe urma ta.
Mijlocul săptămânii se anunță a fi mai solitar. Poate vei avea momente în care nu vei dori decât să fii singur, să-ți faci ordine în idei și în planuri. Este o bună perioadă în care sunt binevenite sfaturile și să te consulți cu familia. Persoanele apropiate sunt de partea ta. Mai puțin unele cunoștințe de-ale tale: acestea vor să te amăgească sau chiar să te manipuleze. Îți trebuie un mare discernănâmt astfel încât să îți dai bine seama cine este cu tine și cine este împotriva ta. Important este să nu te aliezi cu „dușmanul”. În această perioadă, este valabilă pentru tine zicala „Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur!”
Sfârșitul săptămânii îți aduce dorința să te răzvrătești împotriva autorităților sau împotriva persoanelor care îți fac regulile. Este indicat să nu pui gaz pe foc, deoarece și așa situația este destul de delicată în această privință. Cel mai indicat este să colaborezi, să nu opui rezistență. Unele persoane cu influență te pot ajuta, așadar, apelează la acestea.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa 3 DE MONEDE și îți spune că acum este o perioadă bună pentru tratative, pentru a arăta ce poți. Într-un cuvânt: este bine să îți vinzi la un preț bun serviciile pe care le oferi. La fel, este o perioadă în care discuțiile cu persoane diferite de tine din punct de vedere social, educațional, familial îți pot oferi sugestii foarte bune. Important este să știi ce să alegi. Așadar, fii rațional și cu capul pe umeri atunci când vrei să iei o decizie!

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii vei pune accent pe carieră și este bine deoarece ai șanse să câștigi ceva mai mult decât de obicei. Nu este indicat să te iei la ceartă sau la contradicții cu șefii sau cu autoritățile deoarece tu vei fi cel care pierde. Discuțiile presărate cu umor au mai mult succes acum decât împunsăturile verbale. Este posibil ca cineva (și cunoști această persoană) să te saboteze, așadar ia-ți toate măsurile de precauție și nu te încrede în nimeni.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te ocupa de un proiect valabil pentru o bună perioadă de timp și cineva chiar te va sprijini. Problema este că stai prost cu partea financiară: ori apar cheltuieli neașteptate, ori acest plan al tău costă mai mult decât ai calculat. Ai grijă cum și în ce faci investiții! Este indicat să ceri consilierea unor persoane experte în domeniul în care investești bani.
Sfârșitul săptămânii apare cu șansa de a-ți îmbunăți sectorul financiar. Pentru asta este bine să îți schimbi unele concepții, să devii mai disciplinat și să renunți deocamdată la călătorii. La fel, solitudinea îți poate aduce mari beneficii. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa CAVALERUL DE MONEDE și îți spune că nu este bine să te grăbești în luarea deciziilor. Apariția acestei cărți arată necesitatea unei prudențe înainte de a face alți pași decisivi. Cert este că în această perioadă vei fi mai mult ocupat de chestiunile materiale ale vieții decât de altceva. Prudența și nevoia ta de siguranță ce te caracterizează îți pot fi de mare ajutor în această perioadă.

Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii îți oferă un mare dor de ducă. Probabil te pregătești pentru o călătorie sau ai vrea să pleci undeva departe pentru o perioadă. La fel, poți primi unele vești bune de departe care să te bucure. Este o bună perioadă pentru socializare, pentru a urma niște cursuri care îți plac, care pot contribui la dezvoltarea ta personală. Dacă nu este nimic din toate astea, atunci cu siguranță niște cărți bune îți pot „deschide” ochii asupra conceptelor vieții într-un mod miraculos de frumos pentru tine. Probleme poți să ai din partea locului de muncă sau din mediul în care trăiești. Ai o inteligență sclipitoare, însă acum ești pe valul lui Mercur, patronul tău, asta însemnând că deciziile pe care le iei sunt foarte bune, în concordanță cu ceea ce este potrivit pentru tine.
Mijlocul săptămânii îți aduce probleme de rezolvat în carieră sau cu unele autorități. Nu este momentul acum să faci pe „deșteptul” deoarece o vei încasa. Încearcă ca înaintea logicii să gândești și cu inima, intuiția: intuiția îți poate da răspunsuri extraordinare. Este mai indicat acum să stai și să observi decât să acționezi. În schimb, apar noi oportunități de a ți se mări bugetul, așadar concentrează-te pe locul de muncă.
Sfârșitul săptămânii este o bună perioadă pentru a socializa, pentru a te destinde și relaxa inteligent, așa cum îți place ție. Ai ocazia să întâlnești persoane cu care rezonezi iar ambiția și energia acestora te motivează. Tot acum te poți confrunta cu probleme financiare: poate ai de plătit taxe sau cineva te sancționează.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa 2 DE CUPE învitându-te la conciliere sau o împăcare. La fel, este posibil să faci cunoștință cu o persoană care te va fermeca. Nu înseamnă neapărat că te îndrăgostești de cineva, ci doar apariția unei persoane pe care o admiri în mod sincer, iar sentimentele și admirația sunt reciproce. Este posibil să primești unele vești bune care să te bucure.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii îți aduce probleme financiare poate datorită unor excese sau achiziționarea unor lucruri peste puterile tale financiare. Acum îți dai seama că satisfacerea unor  capricii te costă cam mult. La fel, dacă aștepți bani de undeva, vei avea parte de întârzieri sau de schimbări neașteptate. În schimb, este o bună perioadă pentru a te dedica spiritualității, solitudinii și persoanelor cu adevărat apropiate. Toate aceste lucruri îți vor ridica moralul și te va face să te simți mai bine.
Mijlocul săptămânii este potrivit pentru contacte sociale, pentru asimilarea cunoașterii, pentru a cunoaște și alte lumi decât cele cu care ești obișnuit. Nu este momentul potrivit pentru a sta închistat, departe de lume și retras deoarece riști să pierzi anumite oportunități care te pot propulsa. Ai curajul să ieși, să te ocupi de ceea ce îți place, să te dedici iubirii și persoanelor cu care rezonezi din plin. Este o perioadă norocoasă pe care nu este bine să-i dai cu piciorul din cauza unor mici certuri și situații neplăcute cu care te vei confrunta acum (există un crescut risc de certuri și dezamăgiri, mai mult datorate unor concepte persoanle în care te încrezi orbește și sunt greșite).
Sfârșitul săptămânii este o bună perioadă pentru a te ocupa de muncă, de carieră și de economisit. Nu este indicat să îți impui personalitatea deoarece vei fi înțeles greșit. Mai așteaptă puțin până se vor calma apele. În schimb, în carieră, la locul de muncă este bine să fii energic și vioi, plin de acțiune deoarece acestea te vor purta spre succes.  

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa 7 DE CUPE și îți spune că vei avea tendința să fii visător și să îți faci planuri pe baza unor iluzii sau impresii. Nu este un mesaj negativ dar nici pozitiv nu este. Cartea spune că îți lipsește capacitatea de ancorare în realitate, fapt ce te va devia de la anumite scopuri bine precise. La fel, riscul de a fi confuz este destul de ridicat. Îndemnul cărții este de a te controla și nu lua decizii bazate pe primele impresii sau, cel mai bine, amână luarea deciziilor importante deoarece riști să alegi pe baza unor aparențe înșelătoare.

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii se anunță a fi favorabil pentru relații. Este favorizată relația de cuplu, dar în principal, relațiile cu persoane pe care nu le cunoști prea bine dar cu care rezonezi. Este o bună perioadă să stabilești contacte, să apelezi la ajutorul persoanelor care ți-au promis susținere. Este important să ai mare grijă în familie și în carieră: nu este momentul să faci salturi mortale în aceste sectoare.
Mijlocul săptămânii îți aduce oportunitatea să clarifici, să rezolvi anumite probleme ce țin de familie și carieră. Se anunță reușite în aceste sectoare. Este indicat să te bazezi doar pe tine însuți, fără să depinzi de cineva sau de nu știu ce promisiuni deoarece ai să fii dezamăgit. Tot acum, problemele financiare îți dau bătăi de cap. Este indicat să nu ai încredere în persoanele pe care nu le cunoști suficient de bine și nici să nu te lași convins de cineva care nu face parte din anturajul tău foarte apropiat.
Sfârșitul săptămânii apare cu un dor de ducă: poate vei dori să călătorești sau ți se oferă oportunitatea de a ieși din zona unde locuiești. Relația de cuplu se îmbunătățește și prinde direcția dorită. La capitolul comunicare și schimb de informații stai foarte bine. Oricum, se anunță vești bune de departe. Se recomandă, totuși, atenție la locul de muncă: nu este momentul să te lași dus de val ci trebuie să îți vezi de responsabilitățile pe care le ai în acest sector de viață.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa ÎNDRĂGOSTIȚII și îți spune că în această perioadă vei fi cu picioarele în două luntre. Adică, vei avea posibilitatea de a face multe alegeri și să iei decizii. Problema poate veni din faptul că nu prea vei ști ce alegere să faci. Vestea bună este că orice decizie vei lua, după ce ai cântărit bine pro și contra, va fi binecuvântată și îți va aduce roade, chiar dacă puțin diferite de cele pe care le aștepți. Iubirea va fi cea care îți va da aripi să zbori în această săptămână. Cu alte cuvinte: ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se împlinească!

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii îți aduce posibilitatea să te afirmi la locul de muncă, așadar arată tot ce poți în acest sector deoarece ai șansa ca șefii, superiorii să observe mai clar ceea ce faci și te aprecieze așa cum meriți. Fii inventiv și inovativ. Nu este momentul să dai atenție prietenilor, rudelor, colegilor sau altor persoane apropiate acum: riști să fii distras (poate cu intenție) de la îndatoririle tale și, astfel, vei pierde oportunitățile amintite mai sus.
Mijlocul săptămânii apare cu o oarecare confuzie în relațiile pe care le ai, mai ales în acele relații de colaborare, de asociere, de muncă. Nu este momentul să interpretezi situațiile în care te găsești deoarece te afli într-o stare confuzională și riști să judeci niște aparențe. Amână luarea deciziilor acum. Cel mai bine este să ieși undeva, să socializezi, să te întâlnești cu prietenii: aceștia îți pot ridica moralul și, totodată, poți afla niște chestiuni utile pentru tine. La fel, dacă te dedici relației de iubire, partenerul va fi alături de tine și, în plus, relația de iubire se va închega mai mult.
Sfârșitul săptămânii este recomandat să te ocupi de familie și să te odihnești activ practicând un sport sau o plimbare în natură cu cei dragi. Activitățile casnice sunt favorizate. Este posibil să te confrunți cu o lipsă de bani datorate unor achiziții.

 Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa PAJUL DE CUPE. Dacă îți aduci aminte, săptămâna trecută a apărut același mesaj. Tarotul te îndeamnă să dai mai multă importanță iubirii și sentimentelor. Sensibilitatea și empatia vor fi instrumentele tale care te vor duce către succes și la îndeplinirea scopurilor. Cartea te invită să pui mai mult accent pe amabilitate și bunăvoință decât pe răceala specifică dată de rațiune.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii îți aduce posibilitatea să te dedici acelor activități care îți fac plăcere, care te recrează și te destind. În plus, relația ta de cuplu are șanse de un refresh, iubirea și atracția ta față de partener fiind mai evidentă și viceversa. Este o perioadă propice pentru a acumula informații, a studia cu plăcere, cu folos și în mod creativ. Mai puțină fericire vine din partea sectorului financiar: aici te confrunți cu cheltuieli și cu o diminuare a bugetului.
Mijlocul săptămânii apare cu șanse la locul de muncă și nu numai. Se întrevede o îmbunătățire a sectorului financiar. Este indicat să îți utilizezi talentele și abilitățile la locul de muncă deoarece, cu siguranță, vei fi apreciat de cine trebuie. La fel, în familie te va aștepta o bună sintonie cu cei dragi. Un sfat trebuie să ți-l ofer: nu te implica în discuții și părăvrăgeli fără rost deoarece te vor distrage de la scopul tău, plus îți vor încurca treburile. La fel, unele concepte de-ale tale se vor dovedi a fi greșite.
Sfârșitul săptămânii îți aduce perspective în contactul cu oamenii, mai ales cu cei cu care nu ai un contact zilnic sau cu cei pe care abia îi cunoști. Cert este că vei avea sprijin din partea unor persoane importante dacă știi să „te bagi în față”, adică să acționezi. La fel, feeling-ul cu partenerul poate fi unul minunat. Îți recomand mai multă atenție să nu „deranjezi” cu o atitudine prea pregnantă la locul de muncă, în carieră, în contactul cu persoanele cu autoritate de care depinde ascensiunea ta dar și în familia ta. Aici se vede o oarecare dificultate de adaptare la sensibilitățile acestora. Evită să te implici în certuri și să nu iei decizii importante acum.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa ASUL DE MONEDE și îți spune că a ajuns momentul să culegi roadele muncii tale. La fel, vei avea importante inițiative și vei avea mai multă putere să lupți pentru scopurile tale. Unele planuri se vor materializa. Se anunță o perioadă fructuoasă care îți va aduce împlinire materială dar și interioară, spirituală.

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii va veni cu ceva noutăți în mediul familial sau în mediul unde îți petreci timpul liber. Poate fi vorba despre niște bani pe care îi aștepți sau un ajutor material venit din partea partenerului de viață sau un bonus. Este vorba despre o veste bună care te va bucura pe de-o parte și te va debusola pe cealaltă deoarece va trebui să te adaptezi rapid la noile condiții.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea să te ocupi de activități care îți fac plăcere dar îți va trebui o mare capacitate de a drămui banii. Sunt posibile certuri sau neplăceri datorită banilor pe care îi aștepți. Ai grijă să nu fii înșelat de cineva mai fâșneț și nu te încrede în aparențe chiar dacă nu  îți inspiră nimic negativ deoarece te poți înșela singur.
Sfârșitul săptămânii vine cu posibilitatea de a te afirma la locul de muncă sau în mediul unde trăiești. Ai energie și este bine să ți-o consumi în această direcție. Nu te avânta, însă, în contradicții și certuri cu persoanele din jurul tău. Este posibil ca unele persoane să îți pună bețe printre roți. Tu trebuie acum să te bazezi pe intuiția ta și vei ști cum să ieși la liman din orice situație neclară.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa 10 DE CUPE și îți spune că în ciuda problemelor cu care te confrunți, ai destule motive de bucurie alături de cei dragi. Familia va prima în aceste zile și poate vei avea ocazia să sărbătorești un eveniment sau să te bucuri de o situație privilegiată ce are legătură cu bunăstarea familiei tale. Dacă nu va fi nimic din toate acestea, cartea îți spune că este timpul să te ocupi de familie și de cei dragi, de persoanele care sunt alături de tine să le acorzi atenție și iubire apoi toate aceste gesturi îți vor răsplătite dublu.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii îți aduce posibilitatea să faci schimb de informații, să comunici și să socializezi. La fel, dacă te dedici studiului poți afla multe lucruri interesante care pot să-ți fie de folos pe viitor. Starea de sănătate nu este chiar bună: te poți simți obosit și fără vlagă.
Mijlocul săptămânii îți aduce ceva probleme în familie sau în mediul în care trăiești. Poate te vei afla într-o situație destul de confuză și contradictorie încât nu vei înțelege ce se petrece cu adevărat. Există și riscul de certuri, mai ales cu partenerul în ceea ce privește familia sau mediul în care trăiești. Te sfătuiesc să nu dai curs discuțiilor care pot conduce către certuri deoarece nu vei rezolva nimic acum: așteaptă sfârșitul săptămânii. Până atunci te poți ocupa cu succes de îndatoririle de la locul de muncă iar solitudinea, spiritualitatea și meditația te vor calma și îți vor da o stare de bine.
Sfârșitul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te dedica acelor activități care îți fac plăcere, de hobby-urile tale. La fel, relația intimă cu partenerul poate lua o turnură înfocată. Tot acum, se îmbunătățesc și relațiile cu ceilalți. Este posibil să plănuiești o mică călătorie sau o distracție de week-end. Singura problemă majoră este cea financiară: nu este momentul să te întinzi mai mult decât ți-e plapuma.


Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa PAJUL DE SPADE și îți spune că este indicat să fii vigilent și un bun observator. Nu este bine să acționezi, ci doar să „spionezi” situațiile, circumstanțele în care te afli. La fel, este indicat să nu te încrezi în nimeni dar nici nu trebuie să le dai de înțeles celor din jurul tău că ai încredere în ei. Atenție absolută, adică să ai o stare de veghe și multă interiorizare: acesta este sfatul tarotului pentru tine.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii îți aduce ceva probleme financiare. Simți mult mai acut lipsa fiecărui bănuț. Este posibil să ai de plătit niște taxe sau poate ai achiziționat ceva. Cel mai bine este să îți focusezi atenția asupra muncii tale, deoarece de aici vine salvarea deocamdată. La fel, se recomandă să te ocupi de treburile casei fără să te aventurezi în cumpărături sau cheltuieli cu prietenii. În felul acesta economisești.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea să poți ieși, să socializezi sau să fii invitat undeva. Cert este că te vei simți bine în compania unor persoane cu care rezonezi. Acum, dacă ai nevoie de ajutor sau de vreun sfat, este bine să soliciți și să apelezi la unele cunoștințe. Este posibil, totuși, să apară motive de discuții contradictorii la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea.
Sfârșitul săptămânii apare cu tensiuni în familie, în mediul unde trăiești sau îți petreci timpul liber. Aproape că te vei simți prins ca între ciocan și nicovală. Cel mai indicat este să îți consumi energia trebăluind prin casă.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa REGINA DE CUPE și îți spune că debordezi de multă creativitate și sensibilitate în această perioadă. Este bine să ți-o folosești în favoarea celor dragi, arătându-le că-i protejezi și că le înțelegi sentimentele. La fel, este posibil ca o persoană caldă, blândă și amabilă să te inspire sau să te ajute dacă îi ceri ajutorul.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii îți oferă încredere în tine și în alegerile tale. Ești foarte dedicat activităților care îți aduc bucurie și plăcere. Cu oricine te întâlnești, reușești să porți discuții inteligente și surprinzătoare. Ceva probleme este posibil să ai în familie și în carieră. Este bine ca în aceste sectoare de viață să fii mai practic și să îți iei responsabilitățile în mâini.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te face apreciat la locul de muncă. Ce-i drept, nu prea vei avea timp de tine, de activitățile distractive însă este bine să te abții deocamdată. Tot acum se recomandă precauție la achiziții: tinzi să cheltui o sumă mare pe ceva ce nu merită banii sau să fii înșelat. Abține-te să faci speculații financiare și nici să nu te increzi că cineva care îți promite că te va ajuta să devii bogat.
Sfârșitul săptămânii este o perioadă favorabilă comunicării, socializării și contactului cu alte persoane. Este posibil să organizezi sau să fii invitat la o petrecere. Tot acum, relația de iubire prinde o direcție jucăușă și interesantă. Trebuie să fii atent la starea ta de sănătate: există riscul să nu fii în formă sau să se acutizeze unele afecțiuni medicale.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa EREMITUL și îți spune că este bine să reevaluezi posibilitatea de a te împrieteni cu solitudinea și cu seriozitatea. Este o carte care te invită să te întâlnești cu  înțelepciunea venită din experiențele proprii. Cert este că ai mare nevoie să îți clarifici prioritățile și să îți dezvolți intuiția, acea voce interioară care te ghidează.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii va fi destul de anevoios pentru tine. Este posibil să te confrunți cu ceva probleme de sănătate mai supărătoare sau trebuie să faci față unor schimbări nedorite în viața ta. Ce-i drept, ești într-un freamăt și o neliniște interioară continuă. Trebuie să ai un plus de atenție în relațiile apropiate: riști să fii dezamăgit de apropiați (rude, colegi, vecini, prieteni).
Mijlocul săptămânii îți aduce mai multă încredere în tine, încep să ți se contureze mai clar circumstanțele în care te afli. Poate și din această cauză există riscuri de a intra în conflicte cu partenerul dar și cu ceilalți. Nu lua hotărâri drastice în ceea ce privește familia și cariera ta: este o perioadă de apogeu confuzional în aceste sectoare de viață. Cel mai bine este să îți expui ideile și părerile prietenilor și persoanelor care nu fac parte din viața ta. Acestea îți vor aprecia modul tău vizionar de a vedea lucrurile. La fel, este o perioadă bună pentru a te ocupa de activitățile care îți sunt pe plac. Aici vei avea mai mult succes.
Sfârșitul săptămânii îți aduce unele cheltuieli neprogramate care te pot lăsa cu portofelul gol. Ori ai de plătit niște taxe, ori trebuie să plătești un lucru, un serviciu ce costă destul de mult. Cineva din familie îți va oferi sprijinul său. În schimb, este o bună perioadă pentru a te ocupa de muncă: ceea ce faci în acest sector va fi mult mai bine observat și apreciat de către superiori sau de către persoanele de care depinde avansarea ta.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea sa 6 DE CUPE și îți spune că trecutul va avea o mai mare importanță pentru tine acum. Ți se trezesc sentimente demult adormite în timp întâlnindu-te cu cineva care a făcut parte din trecutul tău. Nu este neapărat de o poveste de iubire din trecut, ci mai degrabă de o realție amicală, poate o cunoștință, un prieten vechi sau o rudă îndepărtată. Leagănul copilăriei tale se poate mișca simțind fiorii trecutului și nostalgia ce-l acompaniază. Cartea îți spune că acum este bine să retrăiești aceste stări, ajutându-te la conștientizarea că ești o persoană care, de-a lungul timpului, a crescut, s-a maturizat, s-a schimbat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu