duminică, 17 iunie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 18 – 24 iunie


Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii îți aduce rezolvări la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea. Dacă ești implicat în anumite proiecte cu siguranță vei avea rezultate pozitive și mulțumitoare. Cu familia te vei  înțelege bine, dar cu unii prieteni nu.
Mijlocul săptămânii îți aduce probleme în relații, atât cele familiale cât și cele cu persoane care au autoritate în fața ta. Trebuie să fii atent să nu cazi pradă certurilor. Dacă vrei să treci cu bine peste probleme este indicat să fii precis și disciplinat și să nu îți lași responsabilitățile deoparte în favoarea distracțiilor. Vei avea parte și de sprijin din partea unor persoane importante pentru tine.
Sfârșitul săptămânii îți aduce probleme financiare, poate datorită întârzierii unei sume sau ți se refuză niște drepturi. Cert este că te vei simți nedreptățit și nu te vei simți bine în societate. Solitudinea și petrecerea timpului cu familia sau cu persoanele dragi ție îți va face mai mult decât bine.

TAROTUL îți spune prin cartea 9 DE BÂTE că ești plin de dubii și de temeri. Îți este teamă de viitor și preferi să rămâi pe loc decât să acționezi în vreun fel. Totuși cartea îți spune că ai o atitudine greșită deoarece, această atitudine a ta se bazează pe răni trecute, pe probleme din trecut care acum nu mai sunt prezente. Doar tu le actualizezi prin teamă. Cartea îți spune că este timpul să uiți de trecut și să îți dai bandajul jos deoarece te-ai vindecat. Totuși cicatricile îți vor aduce aminte de toate neplăcerile prin care ai trecut și este bine să fii prevăzător, dar să nu ajungi până într-acolo să te închizi într-o colivie deoarece îți este teamă că s-ar putea repeta.

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii îți trezește la viață o latură fermecătoare a personalității tale. Poate vei primi vești îmbucurătoare care să îți dea speranță, poate copiii îți fac o frumoasă surpriză sau poate ai activități minunate care te fac să te simți bine împreună cu partenerul. Dacă ești singur, cu siguranță cineva va fi încântat de tine și viceversa.
Mijlocul săptămânii îți aduce probleme la locul de muncă. Poate unele concepții și idei de-ale tale te împiedică să dai randament cu toate că energie ai și te simți bine fizic. Atenție cu cine și ce vorbești deoarece ești foarte influențabil la părerile altora iar aceste păreri te-ar putea bulversa. Mai bine ocupă-te de treburile pe care le ai de îndeplinit și lasă tovărășiile și prietenii pe altă dată.
Sfârșitul de săptămână îți aduce multă oboseală și multe treburi de rezolvat în cămin. Tensiunile ar putea duce către o direcție spre ceartă cu persoanele cu care colaborezi, așadar se recomandă să socializezi, să ieși în societate, să te plimbi în natură sau prin magazine, dacă simți că te va calma.

TAROTUL îți spune prin cartea STEAUA că trebuie să ai inima plină de speranță deoarece toate situațiile te conduc spre reușită. Dacă până acum ai avut dubii, temeri și nereușite, acum ți se deschid noi drumuri care îți vor arata noi orizonturi cu posibilități de reușită. Cartea îți spune să nu îți faci griji și să fii încrezător deoarece totul va fi bine.

Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii îți aduce multă treabă de făcut în familie sau în mediul unde îți petreci timpul liber. Trebuie să pui o grămadă de treburi la punct iar acest fapt te poate face mai puțin simpatic în ochii altora. Încearcă să nu îți descarci nervii pe ceilalți. Situația ta financiară prinde o conotație pozitivă și înfloritoare însă nu este momentul de a face cheltuieli nesăbuite deoarece în zilele următoare o să suferi datorită lipsurilor.
Mijlocul săptămânii îți aduce probleme  financiare. Este posibil să îți cumperi ceva scump care nu valorează pe cât pare sau pe cât ți s-a spus. Ai grijă să nu fii păcălit! Este o bună perioadă de a ieși în societate, de a te întâlni cu prietenii, de a te ocupa de pasiunile tale însă cu condiția de a nu cheltui mai mult decât îți permiți.
Sfârșitul săptămânii îți aduce oboseală și s-ar putea să  simți nevoia să stai acasă. Dacă muncești în zilele acestea este indicat să nu asculți colegii sau prietenii deoarece riști să fii influențat de opiniile lor, împiedicându-te să dai randament, cauzându-ți astfel probleme. Cel mai bine este să te gândești la succesul tău.

TAROTUL îți spune prin cartea 6 DE SPADE că nu te vei simți în siguranță în această perioadă, dimpotrivă te vei simți în derivă. Ca și cum te-ai îndrepta spre un loc necunoscut și nu ai idee cam ce te așteaptă acolo. Cartea îți spune că acum ai scăpat de curând dintr-o problemă care te-a răvășit și încă ești tulburat. Situația de față promite că te vei liniști în curând însă trebuie să te dezlipești încetul cu încetul de trecut, fără să îl mai actualizezi mereu.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii îți aduce multă voie bună și dorința de a fi în compania prietenilor sau a persoanelor apropiate cu care te simți bine. Este posibil să sărbătorești ceva sau să participi la un eveniment îmbucurător.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea să faci unele achiziții pentru casă sau să îți renovezi locuința sau mediul în care îți petreci timpul liber. Nu vor lipsi, însă, discuțiile contradictorii cu persoanele cu care colaborezi. Este bine să fii disciplinat în ceea ce faci și mai hotărât în alegerile tale.
Sfârșitul săptămânii îți aduce probleme financiare și nu prea poți să te desfășori așa cum ți-ar place. Este posibil să renunți la unele activități pentru a face mai multă economie. La fel, dacă te avânți în cheltuieli și riscuri financiare nu vei rămâne netaxat. În schimb relația cu partenerul are șanse să se îmbunătățească.

TAROTUL îți spune prin cartea 3 DE SPADE că ești foarte ușor de dezamăgit în această perioadă. Ești foarte sensibil și mult mai aplecat spre latura sufletească. Cartea îți spune că este bine să fii pregătit pentru perioada aceasta și să nu pui totul la suflet. Trebuie să încerci să pui inima și latura sufletească pe ultimul plan și să judeci la rece orice problemă, fără să te lași influențat de emoții deoarece acestea te vor duce înspre situații în care suferința este iminentă.

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii îți aduce o răsplată binemeritată. Poate ai muncit mult în ultima perioadă iar acum culegi roadele. Dacă nu este vorba despre vreo răsplată financiară, atunci se poate vorbi despre un rezultat favorabil la orice muncă pe care ai depus-o în ultimul timp. Cert este că superiorii te apreciază iar reputația ta este la poziția care îți place.
Mijlocul săptămânii apare cu dorința de a socializa, de a lua legătura cu persoane dragi sau cu prieteni. Curiozitatea te îndeamnă să cauți unele răspunsuri și vei găsi ceea ce te interesează. Este bine să folosești această perioadă pentru a-ți lăsa curriculum-ul la societăți care te interesează.
Sfârșitul săptămânii apare cu o multitudine de probleme familiale. Este posibil să apară discuții care pot conduce către certuri cu partenerul și nu numai. Poate ești prea pretențios în unele privințe în care ar trebui să te adaptezi.  În schimb este o perioadă bună să te ocupi de economii și de locul de muncă.

TAROTUL îți spune prin cartea 8 DE SPADE că te simți ca într-o mică închisoare. Simți că nu ești liber să faci ceea ce dorești iar acest fapt îți aduce multă tulburare interioară. Cartea te sfătuiește să pui deoparte pentru un timp (cel puțin săptămâna aceasta) propriile interese și nevoi. Trebuie să te concentrezi asupra cauzelor ce a dus la situația dificilă prin care treci. Poate tocmai dorințele tale te-au adus aici. În acest caz, trebuie să vezi dacă merită sacrificiul. Dacă nu, încearcă să nu te împotrivești regulilor exterioare. O să vină și mai perioade bune...

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Inceputul săptămânii îți oferă posibilitatea de a te manifesta cu capacități maxime. Astrele (Uranus și Saturn Rx) îți aduc reușite în planurile tale dacă pui pasiune și dăruire în ceea ce faci. Lucrurile și treburile pe care le faci din plăcere îți aduc rezultate frumoase. Nu este bine să stai degeaba și să aștepți nu știu ce momente potrivite... Acum este un moment bun să treci la treabă, să îți pui în aplicare planurile deoarece astrele îți oferă și o mare încredere în tine dar și susținerea unor persoane de la depărtare. Cert este că primești vești bune și/sau îți îmbogățești unele concepții sau cunoștințe.
Mijlocul săptămânii: Îți faci griji pentru banii tăi. Poate ai de plătit niște taxe care îți scutură portofelul sau vei fi tras pe sfoară la o plată ce ți se cuvine de drept. Nu se poate spune că ești într-o problemă financiară fără ieșire, ci doar că treci acum printr-o incapacitate de a gestiona banii așa cum ai plănuit. Munca îți oferă șanse să te reglementezi financiar.
La sfârșitul săptămânii trebuie să ai grijă cum și ce  comunici cu cei din jurul tău. Există o mare probabilitate de a te certa cu cei din jur. Zilele acestea ești prea sever și pretențios cu cei din jur și nu prea tolerezi orice schimbare care vine cu infatuare. Este posibil să suferi pentru o persoană dragă ție. La serviciu pot să apare unele probleme și ai responsabilitatea să le rezolvi neapărat. Atenție și la problemele de sănătate pe care nu ar trebui să le neglijezi, la fel, fii mai atent pentru a evita unele incidente. Vestea bună este că ai în jurul tău persoane care îți sunt alături, așadar nu sta în casă, apelează la persoane care te-ar putea sprijini, cere ajutorul și îl vei primi.

TAROTUL îți spune prin cartea SPÂNZURATUL că, după o perioadă în care ai avut control asupra situațiilor, acum te vei simți blocat în unele privințe. Este posibil să muncești mai mult, să nu fii răsplătit așa cum meriți pentru ceea ce faci, să nu fii mulțumit de rezultate în această perioadă. Cartea îți spune să privești situațiile din alte puncte de vedere, altfel decât cum ai fost obișnuit până acum. La fel, trebuie să ții cont și de unele sugestii cu care nu prea ești de acord din principiu. Dacă nu te conformezi cerințelor acestei cărți, s-ar putea să te confrunți cu o schimbare nedorită, forțată.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii apare cu nevoia de a te interioriza, de a sta cu familia sau în locuri în care să te simți bine și în siguranță. Este bine să folosești această perioadă cu scopul de a-ți alege prioritățile, de a face curățenie „lună” atât în casă cât și în interiorul tău. Acum ai mai multă capacitate de a te împărți între familie și carieră și o vei face cu succes.
Mijlocul săptămânii îți aduce mai multe sarcini de îndeplinit, atât în carieră cât și în familie. Te vei simți presat din toate părțile. Este bine să te conformezi regulilor și responsabilităților iar în timpul liber să te ocupi de acele activități care îți fac plăcere. În plus, este posibil să îți placă de cineva și să primești „semnale” că cineva te place.
Sfârșitul săptămânii apare cu o sumedenie de probleme financiare. Se pare că ești supus cheltuielilor sau trebuie să plătești ceva destul de scump. Oricum munca, cariera te vor scoate din aceste probleme financiare: poate primești un bonus sau ceva în plus la salariu. Se anunță, așadar, intrări și ieșiri de bani, este ca și când ce vei lua de pe mere vei da pe pere.

TAROTUL îți spune prin cartea 2 DE MONEDE că ai avut o mică perioadă prosperă iar acum trebuie să menții situația ta financiară într-un echilibru perfect. Cartea îți spune că nu trebuie să faci niciun exces în cheltuieli și nici să riști sau să dai cu împrumut bani acum deoarece riști să pierzi. Menține-te pe linia de plutire, cu toate că îți este greu acum cu atâtea tentații care te îmbie să intri la cheltuieli.  Dacă vei reuși să menții acel echilibrul economic de care spune cartea, vei avea o perioadă îmbucurătoare și chiar te va conduce către colaborări productive.

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii apare cu vești bune, cu proiecte care promit să se concretizeze, cu ajutor sau sprijin din partea unor persoane care au experiență într-un anumit domeniu la care tu apelezi. Este bine, așadar să ceri ajutor, să colaborezi. Nu cumva să stai retras deoarece ai să pierzi unele oportunități.
Mijlocul săptămânii îți aduce dificultăți de acomodare la unele situații în care sunt implicate persoane apropiate ție. Sper că ai solicitat sprijin la începutul săptămânii deoarece acum este mai greu de obținut. Este posibil ca unele cunoștințe de-ale tale să profite de tine într-o circumstanță sau să te convingă să faci ceva după bunul lor plac. Acum că ești avizat, ține ochii bine deschiși! În schimb, în carieră, reputația ta este una foarte bună care îți poate aduce profit financiar sau un succes palpabil în care să îți fie recunoscute meritele.
Sfârșitul săptămânii îți aduce extenuare fizică și psihică datorită multiplelor responsabilități care cad pe umerii tăi. Responsabilitățile din familie, ale casei sau din mediul unde trăiești îți cer multă acțiune și activitate fizică, pe când situațiile în care intri în contact cu persoane de care depinde ascensiunea ta și cu care colaborezi îți cer mai multă atenție și dăruire sufletească în ceea ce faci. Ești într-o perioadă în care trebuie să împaci și capra și varza. În intimitate cu persoana iubită sunt mari posibilități de împăcare pasională, în caz că apar dezacorduri.

TAROTUL îți spune prin cartea 10 DE CUPE că ești într-adevăr un norocos! Pentru a treia oară, consecutiv, această carte se repetă în etalarea specifică pentru zodia ta. Totuși, îți aduc aminte ce spune, cu toate că ai învățat simbolistica acestei cărți datorită repetiției. Te așteaptă, în continuare, o perioadă favorabilă din punct de vedere familial sau pentru mediul în care îți petreci timpul liber. Cartea spune că ai motive de bucurie împreună cu cei apropiați ție, cu toate că viața ta nu este tocmai roz, însă greutățile nu sunt atât de greu de dus, mai ales când ai în jurul tău persoane cu care te înțelegi.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii  vei fi mult mai preocupat de rolul tău în carieră, în societate și ce impact ai asupra șefilor sau persoanelor cu autoritate. În primele zile ale săptămânii este posibil să apară un câștig sau o avansare. Dacă nu, atunci cu siguranță, vei fi apreciat de către superiori și vei primi șansele unei răsplate. Ce-i drept, vei avea toate astea nu fără eforturi. Este nevoie de o mai mare precizie din partea ta, chiar să fii foarte analitic în tot ceea ce faci. Detaliile sunt foarte importante, așadar nu le ignora.
Mijlocul săptămânii îți cere mai multă atenție la bani, pe ce dai banii și la ce servicii apelezi deoarece plata acestora te pot costa mult. Este posibil să plătești niște taxe sau datorii care să te lase cu portofelul gol. La fel, poți avea șanse să întâlnești persoane de treabă care să te ajute într-o problemă cu care te confrunți însă vor ceva la schimb, deci nu ai cum să scapi de o eventuală plată care este destul de măricică.
Sfârșitul săptămânii îți tulbură apele prin provocările sale. Este posibil să ți se declanșeze unele afecțiuni medicale sau să ai probleme la drum, în cazul în care pleci undeva. Este posibil să primești niște vești nu tocmai plăcute sau poate niște persoane apropiate în care te-ai încrezut să te rănească. Tot acum ești obligat de circumstanțe să îți schimbi unele ideologii sau concepții în care credeai mult. Este bine ca în această perioadă să stai cât mai mult cu familia și, dacă muncești, este indicat să te concentrezi asupra carierei deoarece aici vei avea succes sau energia ta  pe care o consumi în aceste sectoare va fi răsplătită.

TAROTUL îți spune prin cartea 4 DE SPADE că treci printr-o perioadă destul de obositoare și ai mai multă nevoie de odihnă și de îngrijire. Poate ai trecut de curând printr-o dezamăgire iar acum, apariția acestei cărți îți sugerează să iei o pauză pentru a-ți pune ordine în gânduri și viața la punct. Nu este momentul pentru a face salturi mortale pentru un ideal sau pentru un plan de-al tău. Cartea te sfătuiește să meditezi asupra problemelor tale și să te gândești mult mai profund la modul de rezolvare al acestora pentru a preveni o nouă înfrângere.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii este o perioadă pozitivă pentru tine în care apar vești bune sau faci o călătorie care te bucură. Dacă nu, atunci iei legătura cu persoane de departe sau înveți ceva important care are un impact pozitiv asupra ta, asupra  personalității tale. Și viața intimă prinde un contur frumos și vei fi mai binedispus către partener sau către noi cunoștințe cu sexul opus.
Pe la mijlocul săptămânii se schimbă situația inițială de la începutul săptămânii, accentuând starea de agitație în sectorul profesional, al carierei. Aici trebuie să fii mai flexibil și să încerci să înțelegi că este nevoie de colaborare și compromisuri  pentru a reuși. Mare atenție să nu te iei la ceartă: nu este momentul pentru a face clarificări deoarece pot ieși scântei de discordie. Este indicat să îți vezi de responsabilitățile tale, adoptând o atitudine deschisă, mai puțin încăpățânată. Doar așa îți vei pune bazele unui buget în creștere.
Sfârșitul săptămânii vine cu probleme financiare cauzate de plata unor servicii, ale unor datorii sau taxe. Poți rămâne dezamăgit de unele persoane care ți-au promis ajutor sau sprijin: poate ai crezut că îți vor oferi un ajutor dezinteresat însă afli că o să te coste ceva. Vestea bună apare din partea unor persoane pe care le cunoști destul de bine, cu care intri în contact aproape zilnic: acestea îți pot oferi ajutorul sperat.

TAROTUL îți spune prin cartea ASUL DE BÂTE că vei avea parte de o perioadă plină de energie cu care poți construi multe lucruri importante pentru tine dacă te pui în mișcare. La fel, nu va lipsi entuziasmul: probabil că vei avea dorința de a realiza cât mai multe treburi deodată și vei fi nerăbdător să culegi roadele. Cartea îți spune că în această perioadă ești înconjurat de multe oportunități care așteaptă să le fructifici. Așadar, pune-te pe treabă, altfel vor trece pe lângă tine ca și cum n-ar fi fost.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii îți poate aduce niște bani în plus prin intermediul cuiva. Se poate trata de bonusuri sau prime. Poate chiar vei avea avantaje materiale  prin intermediul partenerului de viață. Cert este că ceva bun în situația ta financiară este pe cale să întâmple. Tot acum, dacă ai de gând să le acaparezi atenția și aprecierea superiorilor, șefilor, ai mari șanse să dai lovitura.
Mijlocul săptămânii îți aduce dor de ducă. Poate vrei să pleci undeva dar ești împiedicat de sarcinile de la locul de muncă sau trebuie să faci altceva. Este posibil să primești niște vești nu tocmai îmbucurătoare care te fac să suferi. Pentru a-ți ridica moralul, relația ta intimă cu partenerul poate deveni înfloritoare. Dacă ești singur, cineva îți poate acapara atenția.
Sfârșitul săptămânii îți aduce un oarecare stres atunci când vine vorba de socializare, de carieră sau de reputația ta în societate. Este posibil să ai multe responsabilități pe umeri de dus la termen iar acest lucru să te limiteze. Este bine să te supui regulilor deoarece acestea îți pot aduce mai mulți bani în portofel.

TAROTUL îți spune prin cartea EREMITUL că este important să știi exact ce îți dorești cu adevărat. Poate de curând ai trecut printr-o situație nu tocmai confortabilă prin care ai plătit  polițe datorită alegerilor greșite. Acum este nevoie să fii tu cu tine însuți și să îți clarifici prioritățile în viață. Te așteaptă o schimbare și trebuie să fii pregătit pentru a trece prin ea. Nu uita că această carte îți spune să fii fidel ție însuți și să nu te minți. O mică perioadă de solitudine în această săptămână îți va clarifica ideile.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii îți va aduce noi oportunități în relațiile pe care le ai cu ceilalți, așadar nici relația de cuplu nu este dată deoparte. Este bine să lași deoparte temerile și stările de anxietate și să ieși la lumină, în societate, să te aventurezi în călătorii și să te implici în proiectele tale. Ai idei bune care sunt numai bune de pus în practică.
Mijlocul săptămânii îți aduce probleme financiare. Este posibil ca bugetul partenerului să scadă sau să aibe parte de o pierdere care te va afecta și pe tine. Nu este indicat ca în aceste zile să iei decizii deoarece poți face greșeli: mintea ta nu este suficient de clară și riști să faci erori. La fel, nu te încrede în cei care îți promit marea cu sarea... Însă este o perioadă ideală pentru a te ocupa de casă și de carieră.
Sfârșitul săptămânii îți aduce ceva probleme în călătorii sau vei primi vești mai puțin bune. Atenție la starea de sănătate care ți-ar putea crea probleme destul de serioase dacă nu ești prevăzător. Unii așa ziși prieteni, la fel, îți pot crea probleme. Este indicat ca în această perioadă să fii vigilent și atent la orice detaliu, numai așa poți contracara evenimentele neplăcute.

TAROTUL îți spune prin cartea NEBUNUL că vei fi foarte curios să experimentezi lucruri noi și ești atras ca un magnet de situațiile riscante. În această perioadă granița dintre libertate și problemele pe care ți le creezi singur este foarte subțire. Așadar, ți se recomandă atenție să nu intri în situații problematice, dar nici să nu te eschivezi deoarece poți pierde bune oportunități. Dacă cineva apropiat, care știi sigur că te iubește (o rudă apropiată sau un prieten foarte bun) îți spune ceva sau îți atrage atenția, ar trebui să-i iei în seamă atenționările deoarece acum tu nu prea îți vei da seama de anumite pericole.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu