duminică, 28 octombrie 2018

PREVIZIUNI ASTRO – ORACOL perioada 29 octombrie – 4 noiembrie


Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii
Familia va fi pe primul plan în aceste zile. Vei avea realizări în acest sector  și atmosfera acesteia îți aduce seninătate. Solitudinea în aceste zile pot face minuni cu tine, indiferent dacă o petreci de unul singur sau împreună cu numite persoane dragi, alese pe sprânceană: te vei încărca de pozitivitate.
Mijlocul săptămânii
Problemele financiare nu îți vor da pace. Este posibil să faci anumite cheltuieli, plata unor achiziții destul de scumpe sau să se blocheze niște bani ce revin de drept ție sau partenerului. Tot acum pot să debuteze niște probleme de rezolvat cu persoane care dețin  autoritate.
Sfârșitul săptămânii
Este o bună perioadă pentru muncă și carieră. Dacă nu lucrezi în aceste zile, este indicat să te organizezi în carieră, să nu lași să treacă această perioadă fără să fi făcut ceva în această privință: sunt șanse ca rezultatele mult așteptate să apară, în sfârșit!

Ce spune oracolul Medeei:

Ai mult farmec în această perioadă și este bine să îl folosești. Implicarea ta în diversele treburi ce țin de organizare și planificare îți va aduce succes sau, dacă nu, atunci cel puțin îți vei menține poziția fără riscul de a cădea de acolo unde te afli. Creativitatea ta este maximă, așadar, folosește-o!

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii
În societate ești favorizat și ai posibilitatea să întâlnești persoane în apropierea ta  cu care poți colabora. Este posibil să primești o veste neplăcută de departe sau să te întâlnești cu o persoană pe care nu ai văzut-o de ceva vreme însă nu vei fi prea încântat.
Mijlocul săptămânii
În familie treburile se pot strica. Încearcă să faci în așa fel să nu îți expui problemele în exterior dacă vrei ca rufele să se spele doar  în familie. Vei întâlni persoane care nu fac parte din familie și sunt invidioase pe succesul tău: acestea îți vor băga bețe printre roți. Solitudinea este o soluție pentru a te calma și pentru a-ți aduce liniștea de care ai nevoie.
Sfârșitul săptămânii
Ești ceva mai relaxat acum, însă o oarecare tensiune există. Întâlnești persoane față de care simți o anumită teamă sau întâlnirea cu acestea îți provoacă anxietate și neliniște. Țin să menționez că va fi totul în regulă, și chiar  te vei simți detașat și în largul tău la un moment dat.

Ce spune oracolul Medeei:

Nu va fi o perioadă nici fericită, nici tristă. Să zicem că te vei afla într-un echilibru, mai mult sau mai puțin constant. Totuși, se vede că te vei sacrifica puțin pentru a ieși totul pe bunul tău plac. Nu este vorba de un sacrificiu dureros, ci mai degrabă seamănă a ordine în gânduri, în planuri și în principii.

Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii
Se anunță o bună perioadă pentru sectorul financiar. Poate volumul muncii va crește și odată cu acesta vor veni și câștigurile suplimentare. Este indicat ca în aceste zile să te ocupi de carieră. Nu sunt binevenite cheltuielile care nu sunt necesare.
Mijlocul săptămânii
Socializarea poate fi un as în mânecă pentru tine, însă trebuie să fii atent ca aceasta să nu îți pericliteze situația la locul de muncă. Nu este momentul să faci deplasări, lipsind  de la muncă. În schimb, este bine să cauți informații, să cauți persoane care pot să îți ofere un sfat pentru ceea ce te interesează.
Sfârșitul săptămânii
Familia va ocupa locul principal în aceste zile. Este un timp perfect pentru a te ocupa de curățenie, de a pune în ordine casa și să petreci momente liniștite cu familia departe de tumultul societății, pentru a te relaxa.

Ce spune oracolul Medeei:

Îți este teamă de ceva. Ceva din trecut amenință siguranța ta sau îți este teamă să nu se repete un eveniment, o situație care ți-au lăsat cicatrici. Într-adevăr, oracolul spune că interiorizarea, meditația și retragerea te vor ajuta să îți găsești drumul, să îți găsești scopul acolo unde te afli acum. Dacă nu, atunci trebuie să ai curajul să schimbi, să lași în urmă și să te îndrepți spre altceva nou.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii
Ești fascinant și încrezător în tine. De aceea este momentul de a nu lăsa să treacă pe lângă tine această perioadă. Este bine să lucrezi cu tine, să investești în dezvoltarea ta persoanlă, să asimilezi, să înveți ceva nou etc.
Mijlocul săptămânii
Se anunță o perioadă stresantă din punct de vedere financiar. Poate trebuie să achiți neapărat o datorie. Important este să nu te bagi în cheltuieli datorită achiziționării de lucruri care nu îți sunt neapărat necesare deoarece nu vei avea bani pentru ceea ce este cu adevărat necesar. Este o bună perioadă pentru a te concentra asupra carierei și asupra familiei, comfortului acesteia.
Sfârșitul săptămânii
Îți aduce sociabilitate și posibilitatea de a colabora cu persoane care te pot propulsa. Prietenii, rudele sunt adevărate tovarășe de companie atâta timp cât nu se amestecă în afacerile tale sau în munca ta.

Ce spune oracolul Medeei:

Iată o bună perioadă pentru iubire și pentru consolidarea acesteia. Dragostea nu te va ocoli și vei simți asta datorită persoanelor cu care vei intra în contact: îți vor arăta cât de mult contezi pentru ele. Oracolul îți spune că este bine pentru tine să dăruiești iubire dar să fii zgârcit cu banii. Nu împrumuta bani și nici nu cumpăra ceva de care te poți lipsi.

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii
Este o bună perioadă pentru a  te ocupa de familie dar și să fii mai retras. Societatea nu îți face prea mult bine acum: se pare că ai nevoie de seninătate, liniște și siguranță, lucruri ce doar căminul sau solitudinea îți poate dărui. Trebuie să ai grijă și de sănătatea ta deoarece pare a fi cam fragilă.
Mijlocul săptămânii
Apar probleme în familie sau în mediul unde îți petreci timpul liber. Se pare că vor fi idei contrastante și  îți va fi greu să le gestionezi. Trebuie să fii atent să nu îți afecteze cariera.
Sfârșitul săptămânii
Apar șanse de bani. Poate vei munci suplimentar. Dacă nu, atunci este bine să îți pui în ordine prioritățile și responsabilitățile de la locul de muncă pentru a fi mai eficient în vederea unui câștig substanțial.

Ce spune oracolul Medeei:

Se pare că va fi o perioadă destul de confuză pentru tine. Ești mult mai îngândurat și preocupat dar este bine să te oprești puțin pentru a-ți face ordine în priorități. Trebuie să treci prin niște mici sacrificii pentru a ieși cu bine din această săptămână.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii
Este o bună perioadă pentru a socializa, pentru a contacta diverse persoane deoarece sunt șanse să întâlnești persoane competente care îți pot da o mână de ajutor. Nu este bine să stai retras și plin de temeri: ai încredere în planurile tale și  ieși la lumină, ieși în lume!
Mijlocul săptămânii
Sper că ai folosit zilele trecute pentru a socializa deoarece în această perioadă se întrevăd dificultăți. Există riscul să fii dezamăgit de unele persoane în care ai încredere. Cel mai bine este să te ocupi de casă, de carieră și de familie. Prieteniile nu sunt prea grozave acum.
Sfârșitul săptămânii
Este o bună perioadă pentru a ieși cu prietenii, cu unele rude. Poate ești invitat la un eveniment și te vei bucura de persoanele care sunt prezente. O perioadă numai bună pentru a te ocupa de ceea ce îți place să faci, inclusiv de iubire, bineînțeles.

Ce spune oracolul Medeei:

Se anunță o perioadă în care vei avea de-a face cu de toate: incapacitate, teamă și chiar trădare din partea unor persoane apropiate. Se pare că ești foarte sensibil, poate să fie chiar și prezența unei depresii de care ar trebui să ții cont. Ești foarte neîncrezător în forțele proprii și de aceea îți pierzi ușor calea spre succes.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii
În carieră se anunță o perioadă productivă însă trebuie să intuiești, să simți ceea ce trebuie făcut. Poate că problemele din familie îți afectează intens cariera, așadar trebuie să faci un efort să echilibrezi balanța, altfel vei pierde un tren important pentru tine.
Mijlocul săptămânii
Se întrevăd cheltuieli destul de consistente. Tot acum unele persoane în al căror ajutor  ai crezut, îți vor întoarce spatele sau te vor pune să scoți sume mari de bani pentru ele. Cel mai bine este să mai cauți, dacă ai nevoie de cineva calificat într-o problemă cu care te confrunți.
Sfârșitul săptămânii
O bună perioadă pentru carieră. Dacă nu muncești în aceste zile, atunci este bine să te gândești cum să faci mai eficace munca ta pentru a-ți asigura o bună plată și, totodată, aprecierea șefilor. Familia îți poate fi de un real sprijin în această privință.

Ce spune oracolul Medeei:

Ai o speranță înainte și este bine să nu treci peste ea: fructific-o, încrede-te în drumul tău, în tine și, de ce nu, în destinul tău. Și totuși, ai multe posibilități să îți rezolvi o grămadă de probleme din trecut. Însă, da, îți trebuie mult spirit decizional!

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii
Ai prieteni în jurul tău pe care îi crezi cu adevărat prieteni, însă nu sunt! Se dovedesc a fi invidioși pe succesul tău și vor să te țină pe loc. Îți vei da seama cine sunt aceștia după sfaturile pe care ți le oferă. Cel mai bine este să te concentrezi pe scopurile tale și pe ceea ce simți că trebuie să faci. Este o bună perioadă pentru creativitate, pentru a cerceta și a învăța lucruri elevate.
Mijlocul săptămânii
Cariera este favorizată însă nu fără sacrificii din partea ta. Unele colaborări îți vor da probleme sau chiar se vor întrerupe. Este o perioadă dificilă și nu prea știi cum să împaci și capra și varza. Evită să iei decizii drastice care te-ar face să regreți mai târziu.
Sfârșitul săptămânii
Este o perioadă importantă și foarte favorabilă pentru întâlniri cu persoane de succes care te pot ajuta. Este momentul pentru a face tratative și planuri: vei avea parte de cele mai bune soluții.

Ce spune oracolul Medeei:

Vei avea motive de bucurie în aceste zile. Poate vei sărbători ceva sau te vei bucura de vreo veste bună. Sentimental vei fi ceva mai drastic și sever: se pare că sentimentele tale sunt porționate și nici nu vei avea parte de senzațiile date de fluturi în stomac. Cam rece relația ta de iubire. Important este că tu vei fi bine: ești destul de optimist și vei ști să culegi oportunitățile din mers.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii
Se anunță din nou probleme cu banii tăi. Se pare că ai mai multe șanse să rezolvi o parte din probleme cu banii proveniți de la partener sau din altă parte. Este o bună perioadă să te ocupi de casă, de familie și de carieră: îți vei deschide multe porți în aceste sectoare. Nu este bine să te încrezi în persoane care se oferă să te ajute fără să le fi solicitat, altfel, așteaptă-te să fii rănit.
Mijlocul săptămânii
Vei suferi din cauza unor vești neplăcute. La fel trebuie să fii atent la unele prietenii sau în cine te încrezi dintre rude. De fapt, acum îți vei da seama de multe lucruri care sunt împotriva ta. Este nevoie să îți schimbi unele principii după care te-ai ghidat și sunt greșite. Îți vei da seama că datorită acestora suferi acum.
Sfârșitul săptămânii
Se restabilește pe un făgaș bun  situația ta financiară. Este posibil să faci bani suplimentar sau să primești o sarcină bănoasă. Solitudinea în aceste zile îți va face bine și îți va oferi putere să te concentrezi pe chestiunile cu adevărat  importante pentru tine.

Ce spune oracolul Medeei:

Te vei întâlni cu persoane din trecut și revederea acestora te va bucura. Este o perioadă a tratativelor și a socializării. Pentru a reuși și pentru a avea succes trebuie să îți domini sentimentele și emoțiile. Disciplina este absolut necesară: orice abatere sau orice emoție care nu este pusă la punct îți poate aduce probleme.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii
Vei avea posibilitatea de a face cunoștințe noi, de a cunoaște persoane care sunt competente și  cu care rezonezi. În relații ești ceva mai sensibil, cu toate că ești destul de confuz și nu prea știi să menții un echilibru (mai ales în familie și carieră). În rest, sociabilitatea îți va aduce bile albe în această perioadă.
Mijlocul săptămânii
Problemele cu banii te vor invada în această perioadă. Nu pentru că până acum n-ar fi fost, însă acum problema financiară o vei simți mult mai acut și dureros. Este bine să ții cont că nu ești singur în toată această luptă: ai parte de protecția unor persoane influente.
Sfârșitul săptămânii
Se poate ivi oportunitatea de a face o călătorie, de a lua legătura cu persoane aflate departe de tine și care sunt favorabile ție. Este bine să nu dai curs la tot ce îți spun prietenii sau rudele apropiate și să ții cont și de sugestiile venite din exterior: sunt mai practice și la obiect.

Ce spune oracolul Medeei:

Se anunță o perioadă fructuoasă. Ai parte de o mare putere creatoare, fapt ce te va ajuta în proiectele tale. O femeie importantă este alături de tine, dar și un bărbat care îți poate da o mână de ajutor. Este o bună perioadă să începi ceva ce planifici de multă vreme.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii
Ai multe oportunități în carieră și eforturile tale vor fi apreciate de cine trebuie. Este adevărat că nu îți va fi ușor, însă merită tot efortul depus. Ai șansa să îți îmbunătățești situația materială, dacă nu acum, cu siguranță într-un viitor apropiat. Important este să nu te lași acum, ci să te concentrezi în acest sector. Și la starea de sănătate trebuie să fii ceva mai atent.
Mijlocul săptămânii
Ești destul de confuz în ceea ce privește relațiile tale. Vei fi mult mai ușor de dezamăgit, poate și din cauza așteptărilor tale prea mari în ceea ce-i privește pe ceilalți. Ai ocazia să cunoști persoane importante și interesante cu care vei rezona.
Sfârșitul săptămânii
Ai de suportat o ușoară destabilizare a situației financiare. Este o perioadă bună pentru solitudine, pentru meditație și interiorizare: acestea te vor ajuta să îți descoperi laturile tale puternice care te vor face să treci peste orice obstacol. Tot acum vei avea ocazia să îți rezolvi chestiunile familiale care te frământă.

Ce spune oracolul Medeei:

Este o perioadă în care va trebui să dai tot ce poți din tine pentru a te menține în vârf, acolo unde ai ajuns acum, sau pentru a cuceri noi piscuri. Oracolul spune că ai multe șanse în ceea ce ți-ai propus. În plus, sectorul sentimental îți poate aduce deschidere emoțională, accentuarea unor sentimente de iubire și dovezi de iubire, totodată, din partea persoanelor din jurul tău.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii
Se deschid porțile iubirii pentru tine. Ori se va consolida relația ta cu partenerul, ori vei fi flatat de atențiile unei persoane care îți place. Dacă vrei să îți îmbunătățești relația ta de iubire, este un bun moment pentru a pleca într-o mică vacanță cu persoana iubită.
Mijlocul săptămânii
Este bine să te concentrezi asupra carierei și asupra locului de muncă. Totodată, nu uita să ai grijă de tine, de sănătatea ta deoarece se pare că este cam slăbită. Nu este indicată o prea mare deschidere către prieteni și rude mai îndepărtate  acum: riști să fii dezamăgit de rezultate. Familia alături de care trăiești îți va oferi sprijin.
Sfârșitul săptămânii
Pentru a avea succes în societate  este nevoie să te debarasezi de temerile care te urmăresc pas cu pas. Nu te mai gândi mereu la ce rău o să se întâmple și fii prezent în  momentul ce îți apare acum. Vei cunoaște sau vei primi susținerea unei persoane importante.

Ce spune oracolul Medeei:

Tinzi să fii nemulțumit de ceea ce ai acum și se pare că te vei concentra mai mult asupra laptelui vărsat, adică asupra trecutului. Oracolul spune că această atitudine a ta care s-a fixat pe trecutul tău, te va dezorienta de la drumul tău frumos de acum încolo. Este bine să socializezi și să dai drumul creativității, să o lași să lucreze liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu