duminică, 14 octombrie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 15 – 21 octombrie


Zodia/ascendentul BERBEC

Luni și marți vei avea parte de reușite în carieră sau în locul, sectorul unde vrei să te afirmi. Capacitățile tale intuitive te vor ajuta să îți dai seama ce trebuie să faci. Marți este posibil să intri într-o altercație cu cineva, poate din cauza indeciziilor sale.
Miercuri, joi și vineri trebuie să fii atent să nu te lași atras de cineva: această persoană vrea ca tu să îi rezolvi niște probleme și vei intra chiar tu în probleme. Se pare că te vei confrunta cu probleme din cauza banilor sau a unor datorii mai vechi. Trebuie să fii atent ce grupuri frecventezi, pe unde mergi și cu cine te asociezi deoarece situația nu este tocmai roză. Există riscul ca cineva să te facă de râs sau să îți spună cuvinte jignitoare și tu să te aprinzi la cea mai mică scânteie declanșând un adevărat incendiu.
Sâmbătă și duminică este bine să le petreci cât mai departe de persoane pe care abia le cunoști. Aceste zile dedică-le familiei și repaosului. Spiritualitatea te-ar ajuta foarte mult, aducându-ți vindecare.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea 6 DE MONEDE că vei primi ajutor din partea cuiva de seamă dar și că tu vei oferi ajutor unor persoane care au mai puțin decât tine. Important este să știi când și cât să ajuți: nu oricând, nu oricum și nu acorda ajutorul oricui. Sunt niște criterii, așa cum și tu vei fi ajutat după aceleași criterii. Așadar nu te aștepta la minuni, dar la un mic sprijin da.
În planul sentimental, oracolul spune că trebuie să fii cu mintea deschisă... Sufletul pereche este diferit de tine și de tiparul ce l-ai construit în legătură cu partenerul ideal. Ieși din stereotipurile mentale și lasă-te condus de intuiție, nejudecând tot ce îți apare în cale.
Runa MANNAZ spune că ești foarte abil, ai o inteligență vivace și o mare  putere creativă. Ingrediente numai bune pentru a-ți face un rost pe propriile tale picioare. Însă pentru a ajunge acolo unde îți dorești este necesar să știi să mediezi dezacordurile și să ai mereu dorința de a te eleva.

Zodia/ascendentul TAUR

Luni și marți vei face drumuri pentru a rezolva niște probleme. Este bine să fii sociabil și să ceri ajutorul dacă este nevoie deoarece sunt șanse să apară persoana potrivită care să te salveze. Marți apar niște tensiuni la locul de muncă însă vei avea puterea de a le contracara.
Miercuri, joi și vineri apar probleme în carieră, în societate. Poate vei auzi niște vorbe care nu îți sunt pe plac sau cineva încearcă să te dea jos de pe locul în care ai ajuns cu greu. Încearcă să nu răspunzi la provocări și lasă ca totul să treacă să se calmeze, apoi vei găsi tu soluțiile potrivite. Vezi că și relația de cuplu o vei atrage  pe un teren minat dacă nu ești atent și calm.
Sâmbătă și duminică vei fi invitat undeva și te vei simți bine în compania unor persoane cu care rezonezi. Poate chiar vei face o mică călătorie.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea DIAVOLUL că vei fi condus mai mult  de instinctele tale decât de rațiune și intuiție. Cartea îți trage un semnal de alarmă că poți deveni dependent de situații, persoane, erotism, vicii, bunuri materiale etc. atât de puternic astfel încât vei declanșa un adevărat război pentru a le deține. Un război în care nimeni nu va câștiga. Așadar, fă tot posibilul ca în această perioadă să îți domini instinctul, dorințele și să te focusezi pe rațiune și intuiție totodată.
În planul sentimental, oracolul spune că pentru binele cuplului tău este indicat ca tu și partenerul să fiți cât mai departe de societate. Aceasta va influența negativ relația voastră. Rezervați-vă această săptămână pentru a vă delecta într-o mică perioadă de miere. Asta va întări cuplul vostru și va spori atracția dintre voi, nelăsând loc altor persoane să se infiltreze în relația voastră.
Runa WUNJO spune că ai mari șanse să trăiești o perioadă frumoasă alături de cei dragi. Această rună îți asigură protecție și armonie.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni și marți sunt zile în care dispui de o mare putere interioară capabilă să te ducă acolo unde dorești. Profită de această conjunctură astrală pentru a-ți asigura cariera și locul de muncă. Ai toate șansele să fii apreciat pentru ceea ce faci. Marți s-ar putea să ai complexe de inferioritate, să te simți mai puțin bun sau chiar să plătești ceva și astfel să nu îți mai poți satisface niște dorințe.
Miercuri, joi și vineri dai de greu la locul de muncă. Ți se cer prea multe lucruri și ți se atribuie prea multe responsabilități. Poate ai dorința de a pleca undeva iar munca nu te lasă să faci acest pas. Dacă călătorești în aceste zile trebuie să fii foarte precaut în orice mișcare pe care o faci: există un risc crescut de accidente și incidente neplăcute care să te afecteze. Tot acum, niște vești neplăcute te vor lua cu asalt și îți vor bloca planurile. Mare atenție la starea de sănătate.
Sâmbătă și duminică dacă muncești în aceste zile ai toate șansele să te afirmi și să ai succes. Dacă nu, atunci în societate vei da, cu siguranță, lovitura.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea 8 DE CUPE că ești nevoit să faci o schimbare cu o părere de rău. Nu este tocmai ce ți-ai dorit dar știi că trebuie să o faci. Trebuie să lași în urmă un trecut care nu îți face bine, care nu mai are nicio treabă cu tine, nu îți mai aduce nimic pozitiv. Te doare sufletul dar știi că trebuie să mergi pe drumul tău de acum înainte.
În planul sentimental, oracolul spune că tu și partenerul tău aveți nevoie de mai mult timp pentru voi doi. De treburi făcute împreună, nu separat. Este nevoie să vă simțiți ca o echipă și să bazați unul pe altul, nu să vă faceți pe plac unul altuia. Oracolul spune că prietenii au o influență negativă în această perioadă, de aceea petreceți timpul vostru departe de societate în această săptămână.
Runa TIWAZ te anunță că vei avea parte de o victorie iar dacă ai de dezbătut chestiuni legale, runa anunță o reușită în acest sector. În această săptămână este bine să te lași ghidat de învățăturile unui maestru sau ale unei persoane mai competente.

Zodia/ascendentul RAC

Luni și marți sunt zile prielnice pentru colaborări. Este bine să cauți să te întâlnești cu persoane care au aceleași pasiuni ca și tine deoarece se pot înfiripa bune colaborări. La fel, este o bună perioadă și pentru relațiile sentimentale. Marți s-ar putea să te izbești de un dezacord în familie.
Miercuri, joi și vineri sunt posibile probleme financiare datorită unor plăți sau ești nemulțumit de felul cum partenerul gestionează banii. Mare atenție să nu te identifici cu banii, dându-ți valoare în funcție de banii pe care îi ai! Este o greșeală capitală care duce inevitabil la depresie. Este o bună perioadă să îți ții familia aproape.
Sâmbătă și duminică poate vei face o călătorie sau vei întâlni persoane dragi de departe. Sunt zile frumoase în care te vei simți bine.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea ÎMPĂRĂTEASA că vei avea creativitate din plin în tot ceea ce îți propui. Poate vei afla de vestea venirii pe lume a unui copil. Cert este că te vei bucura de o perioadă fertilă din toate punctele de vedere: proiectele tale vor înflori și îți vei da seama că ești pe drumul cel bun.
În planul sentimental, oracolul spune că ești dependent de partenerul tău. Dacă ești singur, atunci ești disperat, cu gândul numai la faptul că nu ai pe cineva alături. Oracolul spune că trebuie să te vindeci de această dependență deoarece nu te lasă să trăiești.
Runa FEHU întoarsă îți spune că trebuie neapărat să faci ceva și să lupți împotriva acestor căderi de autostimă. Se pare că ai tendința de a te subvaloriza și să nu iei în considerare calitățile minunate pe care le ai.

Zodia/ascendentul LEU

Luni și marți îți poți organiza munca și să îți rezolvi problemele în ceea ce privește serviciul. Vezi că prietenii nu te influențează pozitiv în această privință. Redu contactul cu ei în aceste zile și ocupă-te mai bine de munca ta dacă vrei să ai parte de succes. În plus, trebuie să fii atent pe străzi, cum conduci și cum traversezi strada. La fel, este o bună prioadă de a te ocupa de sănătatea ta.
Miercuri, joi și vineri relațiile sociale merg bine și chiar vei avea avantaje de pe urma socializării însă așteaptă-te să ai probleme de rezolvat în familie. Există risc crescut de ceartă cu membrii familiei tale. Motivele s-ar putea să fie în legătură cu serviciul.
Sâmbătă și duminică apare o bună șansă de a recupera bunul raport cu familia. Sunt zile prielnice pentru a le petrece în familie și de a clarifica situațiile cu care vă confruntați.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea LUNA că vei fi copleșit de probleme și te vei simți confuz și speriat de ceea ce se află în jurul tău. Se pare că nu prea știi cum să te descurci. Evită pe cât posibil să iei decizii importante în această perioadă și așteaptă să se calmeze apele.
În planul sentimental, oracolul spune că este posibil să fii departe o perioadă de partener. Dacă nu fizic, atunci sentimental. Se pare că intervine o mică distanțare.
Runa NAUTHIZ spune că vei avea de luptat în această perioadă. Nu trebuie să te simți nedreptățit deoarece nu ai de ce. Ceea ce se întâmplă și trebuie să duci se întâmplă pe bună dreptate. Trebuie să revezi și să reordonezi proiectele tale în funcție de priorități.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni și marți relația ta de iubire merge spre direcția dorită însă stai prost cu banii. Este o bună perioadă pentru a te dedica pasiunilor tale și de a învăța lucruri noi. Vei avea satisfacții din partea copiilor, dacă ai.
Miercuri, joi și vineri este bine să te abții să socializezi. Vei descoperi că prietenii și apropiații tăi nu sunt chiar așa drăguți cum ai crezut și nici tu nu ești chiar cheie de biserică. Sunt capabili să îți spună cuvinte grele sau să te atragă în tot felul de treburi nu tocmai ortodoxe iar tu să izbucnești din te miri ce. Cel mai bine este să te ocupi de carieră și să muncești pentru familia ta: aici vei avea succes.
Sâmbătă și duminică sunt zile potrivite pentru a contacta prietenii și de a petrece timp cu aceștia. Aspectele negative care ar putea avea o influență nu tocmai bună asupra relației voastre s-a destrămat, așadar bucură-te de socializare și iubire.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea 6 DE CUPE că vei avea ocazia de retrăi un trecut frumos, în care te-ai simțit bine și apreciat. Poate te vei întâlni cu o veche cunoștință sau vei avea anumite senzații din trecut pe care le-ai dat uitării o perioadă. Cert este că apare o rază de soare pe strada ta și te vei simți minunat alături de o persoană dragă ție pe care o cunoști de multă vreme.
În planul sentimental, oracolul spune că persoana cu care ești, pentru care ai sentimente și la care te gândești, este sufletul tău pereche.
Runa PERTHO îți spune că vei începe ceva în această perioadă. Ceva care îți va aduce noroc. La fel se poate spune și despre o iluminare asupra unei situații neclare până acum.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni și marți te vei ocupa de familie și vei avea ocazia să rezolvi niște treburi importante în ceea ce o privește. Marți este posibil să ai dubii în ceea ce privește o decizie sau o alegere.
Miercuri, joi și vineri te vei confrunta cu probleme financiare. Se pare că sunt destul de mari și nu prea știi cum să le faci față. Se pare că acestea provin de pe urma unor greșeli pe care le-ai făcut în trecut: o proastă investiție sau poate te-ai încrezut în unele promisiuni de îmbogățire rapidă și ușoară. Cineva de departe te va ajuta.
Sâmbătă și duminică apare un semn de echilibrare a veniturilor datorită muncii pe care o prestezi prin ore suplimentare sau oferi un serviciu contracost.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea REGELE DE BÂTE că trebuie să fii curajos, să începi lucruri noi, colaborări noi. Să nu îți fie teamă de nou și nici de muncă. O persoană capabilă și sigură pe ea te va ajuta și îți va fi un bun model pe care să-l urmezi.
În planul sentimental, oracolul spune că înainte de a iubi pe oricine altcineva trebuie să te iubești pe tine. Dacă nu te iubești nu vei fi capabil să ai sentimente de iubire și apreciere nici pentru ceilalți. În plus, iubirea de sine (nu cea egoistă, bineînțeles) te va face mult mai atrăgător și fascinant.
Runa BERKANA spune că a venit momentul să te ocupi de dezvoltarea ta personală, să studiezi, să înveți, să te eliberezi de problemele care deocamdată nu au soluții și să te orientezi spre ceea ce este regenerant pentru tine.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni și marți sunt zile propice socializării și a deplasărilor scurte pentru a stabili unele contacte avantajoase. Este posibil să dai crezare unor vorbe făcute special să te rănească: poate afli niște secrete sau ascunzișuri ale unor persoane pe care le-ai crezut de încredere. Este un bun moment să îți revizuiești planurile și să te consulți cu persoane competente. Evită așa zișii „prieteni”: riști să fii ținta lor dacă nu ești atent.
Miercuri, joi și vineri dacă apar probleme în familia ta să știi că o parte din vină o ai și tu. Nu te poți abține să nu spui ceea ce gândești și poți provoca declanșarea unui „război” familial de amploare. La fel, unele probleme din familie care ți-au fost ascunse, ies la iveală luându-te prin surprindere și te afectează atât de mult astfel încât dai pe dinafară tot ceea ce te-ai abținut să spui până acum. Depinde de comportamentul tău dacă unele relații vor continua sau nu. Este o perioadă delicată în care este absolut necesar să îți domini emoțiile și să nu iei decizii sub influența lor.
Sâmbătă și duminică te vei simți, în sfârșit, eliberat! Iată că te așteaptă un final de săptămână liniștit, frumos, minunat alături de persoane cu care te simți bine și te poți ocupa de activități care te vor bucura.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea 4 DE MONEDE că vei avea tendința de a deveni foarte posesiv și materialist. Ții prea mult la bunurile tale. Se poate spune că în această săptămână, bunurile materiale reprezintă punctul tău principal de interes. Și da, ceilalți te vor considera extrem de zgârcit și insensibil la nevoile celorlalți. Dacă de obicei ești risipitor, această carte anunță că este bine să ai o atitudine posesivă față de bunurile tale. Este ca și cum atrage un semnal de alarmă că cineva tentează la ceea ce ai tu. În schimb, dacă de fel ești prea acaparat de materialitate, de materialism și vânezi mereu numai oportunitățile de a face bani, uzând dictonul „scopul scuză mijloacele”, atunci cartea îți spune că te vei adânci și mai mult în această capacană și te vei trezi singur doar tu cu banii tăi. Un fel de Mister Scrooge, zgârcit, insensibil și evitat de către persoanele apropiate...
În planul sentimental, oracolul spune că trebuie să acorzi mai multă atenției relației tale și să lucrezi la buna sa funcționare. Sunt șanse să îți revigorezi relația, așadar nu o neglija. Dacă ești singur ți se cere să fii mai atent la ceea ce ai de oferit viitorului partener. Poate chiar aici este blocajul tău și nu poți merge mai departe în a-ți găsi un partener potrivit ție.
Runa BERKANA întoarsă  îți spune că în această perioadă te așteaptă probleme familiale, neîncredere și înșelăciuni. Este interzis să te agiți, să agiți apele și să iei decizii radicale. Mai bine stai, ascultă și așteaptă...

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni și marți sunt zile bune pentru a face bani (mai ales luni). Marți trebuie să fii atent la tot ce înseamnă finanțe deoarece există riscul ca cineva să te ducă în eroare. Avantajul tău este că îți vei da seama imediat că ceva nu este în regulă și  vei opri la timp orice acțiune nefavorabilă ție.
Miercuri, joi și vineri trebuie să fii foarte prudent la felul cum circuli pe străzi, cum conduci. Există un risc pentru accidente. La fel, fii prudent și la starea ta de sănătate. Nu uita că și prieteniile sau deschiderea prea mult către ceilalți pot fi nefaste pentru tine. Acestea sunt zile în care norocul îți cam întoarce spatele, așadar trebuie să fii foarte conștient în fiecare acțiune a ta, oricât de mică.
Sâmbătă și duminică sunt zile minunate de petrecut alături de familie, alături de cei dragi. Este momentul să te relaxezi în intimitatea ta. Te vei simți răsfățat și protejat.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea 7 DE SPADE că tinzi să îți furi căciula singur. Adică profiți de încrederea unor persoane. Problema este că acestea își vor da seama că te folosești de ele, de bunătatea lor pentru a-ți atinge scopul. La fel, cartea spune că trebuie să fii mai atent, dacă de obicei ești mai împrăștiat, că s-ar putea să fii mințit și înșelat tocmai de persoane în care ai încredere.
În planul sentimental, oracolul spune că dacă vrei să îți revigorezi relația este absolut necesar să vă retrageți voi doi din societate pentru o câteva zile. Lăsați prietenii și rudele cu ale lor și voi să vă vedeți de relația voastră.
Runa URUZ întoarsă spune că îți direcționezi în mod greșit energia. Ești dependent de ceva, de cineva și faptul că nu ai control te va face să reacționezi în mod greșit. Ai o obsesie pentru ceva/cineva care este greșit pentru tine, aducându-ți probleme. Trebuie să fii atent, să știi să deosebești aurul dintre paie.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni și marți ai idei foarte bune și îți vei putea soluționa multe din problemele tale  consultându-te cu persoane care sunt în măsură să te sprijine. Marți vei avea de-a face cu șefii sau cu autoritățile, oricum este vorba despre persoane care au ceva de zis în ceea ce te privește. Se pare că nehotărârea și tergiversarea din partea acestora într-o chestiune importantă pentru tine, te vor călca pe nervi.
Miercuri, joi și vineri iau amploare problemele financiare. Poate vei fi constrâns să plătești ceva. Tot aceste aspecte astrale te pun în gardă pentru a fi atent pe ce dai banii: există riscul să fii dus în eroare și înșelat. Nu este o bună perioadă pentru socializare. În schimb, este o bună perioadă pentru a-ți rezolva treburile în carieră, la serviciu.
Sâmbătă și duminică revii la viață și vei simți nevoia să ieși în societate. Poate vei fi invitat undeva unde te vei simți bine. Sociabilitatea îți va aduce soluționări la problemele tale. La fel, este o bună perioadă să te apropii mai mult de copiii tăi și să-i implici în diverse activități plăcute.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea 4 DE SPADE că îți trebuie o pauză sau să lași mai moale cu agitația ta interioară cât și exterioară. Cartea spune că este bine să eviți deciziile importante, luate sub influența nervilor și a tensiunilor. Fă tot posibilul să îți faci timp pentru cât mai multă odihnă, să dormi mai mult și să te îngrijești de starea ta de sănătate.
În planul sentimental, oracolul spune că sfaturile unor apropiați de-ai tăi îți pot revela unele soluții la problmele tale de cuplu. Chiar și cărțile pe tema respectivă îți pot fi de un real folos, în cazul în care dorești ca prietenii și rudele să nu îți afle problemele tale din cuplu. Oricum, un ajutor extern, un sfat, sunt binevenite pentru tine și este bine să cauți.
Runa EIHWAZ spune că te afli într-o situație confuză în care te simți debusolat. Această perioadă îți va aduce clarificări. Nu ezita să cauți surse de informare  demne de încredere și încrede-te în intuiția ta.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni și marți ai oportunitatea de a te afirma în carieră, să primești aprecierile superiorilor tăi. Este o bună perioadă pentru a te dedica acestui sector deoarece aici se întrevede succes. Cineva de la depărtare îți va da o veste mai puțin bună care te enerva. Ești mult mai sensibil din punct de vedere fizic, așadar ai grijă de sănătatea ta: se întrevede accentuarea unor simptome deranjante.
Miercuri, joi și vineri este o perioadă dificilă pentru tine deoarece nu prea poți să îți domini agresivitatea. Vrei să faci multe schimbări, mai ales să te afirmi în societate, la locul de muncă, însă nu este un bun moment deoarece te izbești de blocaje venite din exterior. Fă tot posibilul să te calmezi și nu agita apele acolo unde stau liniștite deocamdată. Nu uita că Marte prin zodia ta te provoacă să îți descătușezi ambițiile însă acum nu este perioada bună pentru așa ceva. Ocupă-te de pasiunile tale însă nu încerca să le impui și altora deoarece nu vei încasa decât respingeri.
Sâmbătă și duminică este o bună perioadă pentru a te ocupa de finanțele tale. Poate câștigi suplimentar sau îți vin idei de a îmbunătăți bugetul. O bună perioadă pentru a face proiecte în carieră.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea ASUL DE BÂTE că ești plin de resurse și de energie. Practic, debordezi de energie creativă și ar trebui să știi unde să o direcționezi. Nu lăsa ca timpul să treacă pe lângă tine și întreprinde ceva care să îți aducă oportunități și posibilități de a te afirma.
În planul sentimental, oracolul spune că trebuie să renunți la trecut pentru a putea merge înainte. Altfel te vei împiedica de aceleași pietre mereu și mereu.
Runa FEHU întoarsă spune că te vei confrunta cu o scădere a stimei de sine, te vei simți complexat față de alții și nu poți admite că mai ai de învățat, de îmbunătățit competențele tale. De aici se nasc discordiile. Runa îți spune că trebuie să accepți că alții pot fi mai buni decât tine fără să te simți inferior și că mereu este ceva de învățat. Ai calitățile tale însă trebuie să le îmbunătățești. Persoanele care ți se par mai bune decât tine îți pot fi model și inspiră-te din modul lor de a reuși. Fă-ți-le prietene pentru a putea întreprinde de la ele.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni și marți ai posibilitatea să îți rezolvi din probleme prin socializare. Contactează persoanele care crezi că te-ar putea ajuta cu competența lor. În plus, dacă vrei să asimilezi ceva, acum este momentul. Important este să știi să treci peste complexele de inferioritate care te vor urmări marți. Apar și greutăți din cauza unor probleme financiare.
Miercuri, joi și vineri sunt zile destul de delicate pentru tine, zile în care va trebui să te adaptezi și să te mulezi după circumstanțe. Apar vești nu tocmai bune de departe și sănătatea nu este tocmai strălucitoare: este necesară o atenție mărită în acest sector. Mare atenție și dacă pleci la drum...
Sâmbătă și duminică te vei simți în elementul tău, probabil în compania unor persoane pe care nu le-ai văzut de multă vreme sau participi la un eveniment important care îți aduce bucurie.

Mesajele oracolelor Medeei

Pentru activitățile zilnice, tarotul îți spune prin cartea REGELE DE SPADE că vei întâlni o persoană precisă, corectă, severă și nemiloasă. Te va ajuta dacă îi vei asculta sfaturile. Dacă greșești, așteaptă-te să fii „muștruluit” de către aceasta. Nu merge deloc să îți însușești rolul de victimă sau să te plângi: mai tare o vei enerva și vei face cunoștință cu reacțiile sale deloc blânde. Așadar, mai bine învață de la această persoană dacă o recunoști.
În planul sentimental, oracolul spune că dacă formezi un cuplu cu cineva, acea persoană face parte dintr-o viață anterioară și acum v-ați întâlnit pentru a termina ceea ce ați început atunci. Destinul ți-a scos-o  în cale...
Runa EIHWAZ îți spune că trebuie să fii curajos și să îți înfrunți obscuritatea interioară care nu te lasă să mergi mai departe. Ți se cere să îți clarifici ideile cât mai rapid și să îți antrenezi puterea ta interioară. Depinde doar de tine, de puterea ta interioară să ieși din situațiile neplăcute în care te afli.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu