duminică, 1 aprilie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 2 – 8 aprilie


Zodia/ascendentul BERBEC

Pe la începutul săptămânii vei fi preocupat(ă) pentru niște bani care trebuie să apară: ori pentru restituirea unei datorii, ori pentru banii partenerului de viață sau ai celor cu care trăiești. Tot acum este posibil să ai parte de unele fluctuații ale dispoziției tale, vei fi când trist(ă), când vesel(ă). În plus, intuiția ta este maximă, așadar poți avea revelații sau premoniții: fii atent(ă) la „semnele” sau la sincronicitățile cu care te întâlnești. La fel, încearcă să te concentrezi mai mult asupra carierei și sferei profesionale deoarece se întrevăd reușite.
Pe la mijlocul săptămânii vei deborda de vivacitate și dinamism. Ai multe planuri de rezolvat și vei ca un spiriduș plin de energie. Este posibil să faci multe deplasări și călătorii sau să te întâlnești cu persoane de departe pentru proiecte comune. Se anunță vești bune de departe și ai șansa să înveți multe lucruri noi care vor contribui la creșterea puterii tale interioare. Există, totuși riscul de a avea probleme cu cei din jur sau la serviciu unde nu vei avea dispoziția să faci anumite sacrificii și de aici să iasă ceva conflicte.
Sfârșitul săptămânii vine cu câteva blocaje în sfera carierei, socio-profesionale. Sunt posibilități de câștig însă cu ceva efort din partea ta și trebuie să te conformezi unor reguli. Este important să le înțelegi deoarece numai așa poți merge mai departe. Oricum, este bine să te concentrezi acum pe sfera profesională și să faci tot posibilul ca aceasta să funcționeze cât se poate de bine. Pentru a te calma este indicat să ai momentele tale de reflecție, de meditație, să ai pauze în care să îți pui în ordine prioritățile.  Cert este că nu vei regreta efortul pe care îl faci!

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana MAREA PREOTEASĂ.
Această carte îți spune că vei rezolva multe probleme cu care te confrunți în această perioadă datorită anumitei cunoașteri de care dispui și nu prea ai făcut uz. Ai ținut-o ascunsă din diferite motive. Acum este momentul să o scoți la suprafață. Poate fi vorba despre anumite practici spirituale care te pot ajuta să îți pui în ordine mintea și sufletul. Această carte spune că este foarte important să asculți de sfatul unei femei înțelepte care se află în jurul tău. La fel, poți apela la o persoană care are o cunoaștere elevată deoarece îți poate oferi sugestii salvatoare. Nu uita, totuși, că la pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Acestei persoane nu îi place să se afișeze în public sau să fie în centrul atenției. Ține cont de aceste indicii.

Zodia/ascendentul TAUR

În primele zile ale săptămânii vei fi foarte sensibil(ă) la capitolul relații și parteneriate, de aceea este posibil să observi toate defectele și greșelile celorlalți și, ulterior, să fii nemulțumit(ă) de aceștia. Încearcă ca în aceste zile să fii mai detașat(ă) și să accepți cu deschidere ceea ce vine din partea lor. Poate nu este chiar atât de rău... Este bine ca în aceste zile să punctezi asupra intimității tale de cuplu dar și asupra sociabilității. Este posibil să faci noi cunoștințe care îți pot fi de folos.
Pe la mijlocul săptămânii vei avea satisfacții în familie. Este posibil să intre ceva bani în casă, să primești niște bani de la cineva. Oricum, vei rezolva o multitudine de treburi care țin de trecut și de căminul tău. Totodată, solitudinea, retragerea temporară din nebunia generată de mulțime, îți va face mult bine deoarece te vei ocupa nestingherit(ă) de ceea ce îți place să faci pentru căminul tău și pentru cei dragi.
Pe la sfârșitul săptămânii apar niște vești care te vor debusola. Poate este vorba despre o problemă de sănătate care te pune pe gânduri, poate cineva de departe îți spune ceva care îți va turmenta liniștea sau poate ești nevoit(ă) să pleci la un drum pe care nu te trage inima să-l faci. Este important ca în aceste zile să nu opui rezistență deoarece vei complica și mai mult lucrurile. Lasă să treacă și o să apară curând și zile mai bune. Cel mai bine este să te dedici acelor persoane cu care rezonezi și acelor activități care îți fac plăcere și te scot din stres.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana DREPTATEA.
Această carte îți spune că a venit momentul plății și răsplatei. Este o carte ambivalentă: îți poate aduce lacrimi dar și zâmbete, în funcție de modul în care ai acționat în trecut. Dacă ai procedat corect, vei avea parte de o răsplată și dacă nu, așteaptă-te la o plată. Această carte fiind karma, îți spune că vei culege exact ceea ce ai semănat în trecut. La fel, cartea îți spune că ți se va face dreptate dacă ți s-a făcut o injustiție. Nu prea ai mare lucru de făcut decât să accepți situația dată.

Zodia/ascendentul GEMENI

Primele zile ale săptămânii le vei dedica muncii sau locului de muncă. Poate îți vine greu să te conformezi unor noi reguli sau vei fi în contradicție cu niște colegi. Cert este că totul va fi în favoarea ta deoarece vei primi admirația superiorilor. Punctează pe seriozitate, pe muncă și pe perseverență și ai să vezi că asul va fi în mâneca ta. Familia îți poate oferi un sprijin. Cu toate acestea, prezinți o mică slăbiciune din punct de vedere al sănătății: nu îți strică să fii ceva mai precaut(ă) cu simptomele micilor afecțiuni.
Pe la mijlocul săptămânii vei acorda mai multă atenție parteneriatelor și relației de cuplu. Sunt posibile drumuri și călătorii în scopul unor întâlniri importante sau care îți vor aduce avantaje și bucurii. Înainte de a te avânta în tot felul de peripeții mult așteptate de tine, este bine să pui la punct unele chestiuni și responsabilități de la locul de muncă și cu cei din familie sau cu mediul unde trăiești pentru a evita unele neplăceri.
Pe la sfârșitul săptămânii este posibil să apară unele blocaje financiare: ori niște bani nu ți se returnează la timp, ori apar niște cheltuieli neașteptate. Cert este că vei avea de suportat regulile unui grup sau al unei societăți cu care intri în contact zilele acestea, reguli care te costa bani sau, la fel de bine, este posibil să nu ai parte de tot ce ai planificat inițial.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 6 DE MONEDE.
Această carte îți spune că vei avea nevoie de ajutor din partea unei persoane mai sus puse decât tine și care are mai multe posibilități. Nu evita să-i ceri ajutor dacă știi despre cine vorbesc. Nu este vorba despre o favoare ci, mai degrabă, despre un schimb: poate în trecut i-ai oferit sprijin iar acum trebuie să ți-l restituie în vreun fel. Această carte spune că nimic nu este la voia întâmplării, așadar nici ajutorul pe care îl oferi cuiva sau pe care îl primești. Totul se măsoară și se întoarce!

Zodia/ascendentul RAC

În primele zile ale săptămânii vei avea ocazia să te dedici acelor activități care îți fac plăcere: poate asupra unui hobby, poate fi vorba și despre timpul liber petrecut cu copiii dar și dedicarea asupra relației intime cu partenerul. Cert este că te vei simți ca fiind în apele tale. Nu este exclus ca în aceste zile să ai parte de vizite ale unor persoane de departe sau chiar tu să pleci undeva. Problemele cu banii îți pot crea multe neplăceri și te va împiedica să te desfășori așa cum ți-ar plăcea.
Pe la mijlocul săptămânii treci la treburi serioase și anume la muncă. Vei munci cu multă dăruire deoarece știi că va veni și răsplata. Este bine să fii optimist(ă) și să muncești cu drag și spor deoarece rezultatele nu vor întârzia să apară. Vei fi apreciat(ă) de către superiori și vei fi admirat(ă) exact de cine trebuie. Rezolvi unele probleme din trecut și pe cele din familie. Poate te vei izbi de unele neclarități cu colegii sau cu unele rude, dar nu este chiar așa de important.
Sfârșitul săptămânii îți aduce neînțelegeri în unele parteneriate pe care le ai. Mai degrabă este vorba de carieră: aici vei avea unele confruntări pe față cu cineva care încearcă să te devieze de la scopul tău. Partenerul sau unele persoane cu funcție sus pusă te pot salva sau îți pot sugera unele soluții. Nu sunt excluse să treci și prin anumite crize conjugale sau să ai certuri cu partenerul datorită stresului care te apasă.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana CUMPĂTAREA.
Această carte îți spune că este necsar să faci loc echilibrului, cumpătării în viața ta. Nu îți va fi simplu însă va trebui să cumpănești bine fiecare acțiune și vorbă pentru a nu genera furtuni în jurul tău. Nu este bine să te concentrezi asupra unui proiect iar pe celelalte sectoare din viața ta să le lași baltă. Nu este bine nici chiar pentru o scurtă perioadă de timp deoarece vei genera valuri-valuri. În această săptămână este indicat să acorzi o atenție egală tuturor domeniilor de viață: începând de la iubirea și respectul față de sine, până la iubirea și respectul pentru persoana cu care ai un raport (de iubire, de muncă etc.)

Zodia/ascendentul LEU

Pe la începutul săptămânii este posibil să apară unele probleme în familie sau în mediul unde îți petreci cel ami mult timp. Tot acum ți se cere să rezolvi unele chestiuni ce țin de trecut, îndeosebi relaționale. Dedicarea la locul de muncă îți poate aduce beneficii. La fel, puțină solitudine în care să îți faci ordine în gânduri și în priorități nu ți-ar strica deloc.
Pe la mijlocul săptămânii te vei simți mult mai optimist(ă) și mai în apele tale. Ai ocazia să te ocupi de activități care te atrag în mod deosebit sau poate vei începe ceva nou care te va acapara. Se îmbunătățește și raportul cu partenerul. Se îmbunătățesc relațiile și modul de a socializa, așadar nu evita să ieși din cuibușorul tău: dă-ți de treabă și ia contact cu oamenii! Problemele cu banii te stresează destul de mult și nu îți oferă libertatea pe care o dorești.
Pe la sfârșitul săptămânii apar probleme în comunicarea cu colegii sau cu rudele cu care interacționezi. La locul de muncă se pare că vei avea foarte multe responsabilități și va trebui să te ții de ele. Este bine să dai tot ce-i bun din tine în acest sector deoarece sunt șanse să îți impresionezi superiorii și, în felul acesta, vei rezolva și unele probleme financiare. Familia te va sprijini. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana MARELE PREOT.
Această carte îți spune că ai dat o mare importanță deciziilor bazate pe tradiții sau pe acele indicații care provin din „așa trebuie făcut”. Acum te afli la o răscruce de drumuri și trebuie să suporți destoinic consecințele alegerilor tale. În plus este necesar să te eliberezi de unele concepții și idei pe care le iei de bune și care susții sus și tare că ar fi adevărul adevărat. Apariția acestei cărți spune că vei afla niște secrete, vei desluși niște enigme care te vor ajuta să faci un pas înainte. Trebuie să îți folosești intuiția, acea parte lăuntrică din tine și să nu te lași condus(ă) de impulsuri.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

În primele zile ale săptămânii vei fi binedispus(ă), centrat(ă) pe conversații constructive de unde ai ce învăța și care te fac să te simți bine. Vei primi și vei oferi declarații de dragoste conducând relația de iubire spre un făgaș bun, plin de dorință, cuvintele având un rol important în intensitatea iubirii. Tot acum, dacă ai de studiat sau de susținut un examen, ești foarte favorizat(ă).  Nu prea vei avea chef de muncă și nici de a sta izolat(ă).
Pe la mijlocul săptămânii familia va conta cel mai mult pentru tine și poate vei petrece momente frumoase în intimitatea casei tale împreună cu cei dragi. Îți este de bun augur această solitudine, această pauză bine meritată. Asta nu înseamnă că vei sta degeaba, ci vei avea parte de o odihnă activă, poate îmbunătățești ceva prin casă sau faci o plimbare în natură cu familia. Este posibil să ai mici neînțelegeri cu partenerul.
Sfârșitul săptămânii vine cu o acută lipsă de bani. Poate aștepți bani iar aceștia întârzie să își facă apariția sau poate ai ceva de rezolvat în documentația unei cereri de împrumut. Cert este că banii îți cam încurcă treburile pe care vrei să le faci și de aici apar frustrări și sentimentul de incompetență. Să nu te adâncești prea tare în acest fel de probleme deoarece vor trece. Important este să te sfătuiești cu persoane care au experiență, care cunosc mai mult decât tine și să continui să te ocupi de acele activități care îți ridică moralul. Iubirea  celor dragi te va susține.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana ASUL DE SPADE.
Această carte îți spune că este necesar ca în această perioadă să fii mult mai decis(ă) în ceea ce vrei să faci. Cartea îți spune că dispui de inteligența necesară să îți rezolvi problemele însă trebuie să nu îți fie teamă să o folosești. Trebuie să te lupți cu tendințele de a cădea pradă timidității, indeciziei și tergiversării. Fii decis(ă) și impune-te, însă nu cu forța. Doar așa îți vei rezolva problemele.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Pe la începutul săptămânii vei avea de suferit de pe urma unor pierderi materiale. Sau dacă nu, este posibil să fii doar dezamăgit(ă) de sectorul financiar, mai ales dacă depinzi de banii partenerului sau de anumiți bani proveniți din altă parte decât din munca ta (bani pe care îi aștepți prin intermediul unui credit sau împrumut, bani care ți se datorează de drept etc.) Este posibil să fii constrâns(ă) să faci unele cheltuieli sau să plătești unele taxe. Familia, o cunoștință mai veche, dar și munca te pot salva din situația în care te afli.
Pe la mijlocul săptămânii devii mai binedipus(ă), dornic(ă) să ieși în societate și să ai contacte cu diferite persoane. Nu este indicat să stai închis(ă) în casă și nici să fii singur(ă). Cel mai bine este punctezi pe sociabilitate și să vezi ce iese: poate vei primi niște oferte, soluții mai bune pentru problemele tale.
Sfârșitul săptămânii vine cu turbulențe în familie sau în mediul unde îți petreci cel mai mult timp. Este posibil să apară unele neînțelegeri sau cineva din familie să facă presiuni asupra ta. La fel, ți se impun o grămadă de treburi pe care trebuie să le finalizezi negreșit. Cel mai bine este să îți iei pauze dese pentru a te relaxa în liniște. Un loc de cult s-ar putea să îți fie de ajutor să te reculegi. Ai grijă ca toate aceste probleme să nu se răsfrângă și asupra carierei sau să devină publice.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 8 DE MONEDE.
Această carte îți spune că este foarte indicat să încerci să pui mai multă pasiune în ceea ce faci și în responsabilitățile tale. Poate tocmai de aceea te confrunți cu probleme: nu muncești cu drag pentru scopurile și planurile tale și, în plus, pentru orice efort minor aștepți răsplată imediată. Cartea spune că fără o implicare a sufletului, a inimii tale, greu te vei urni din problemele cu care te confrunți. Mai bine fă ceva, caută tot felul de metode prin care să îți activezi dorința de a face cu plăcere ceea ce ești obligat(ă) să faci. Știi zicala aceea: ”foamea vine mâncând...”

Zodia/ascendentul SCORPION

La începutul săptămânii ți se oferă șansa de a te integra în societatea pe care o alegi sau cu care rezonezi. Este posibil să fii considerat(ă) prea aprig(ă) și sever(ă) cu cei din jur. Dacă exagerezi vei tinde să-i constrângi pe cei de lângă să facă ceea ce vrei tu iar de aici nu este decât un pas către conflicte. Cel mai bine este să îți consumi energia în ceva pozitiv, mai ales în acele activități care îți aduc bucurie, de care te ocupi cu plăcere și să acorzi o atenție mai specială partenerului. Acesta o să fie destul de receptiv.
Pe la mijlocul săptămânii vei simți o îmbunătățire a situației financiare. Ori ți se oferă un post de muncă mai bine plătit, ori ești răsplătit(ă) în plus pentru munca ta. Cert este că o vei duce mai bine cu banii decât până acum. Este o bună perioadă să îți faci planuri și schimbări ce includ casa, căminul tău. Este bine să te ocupi de carieră și de familie: se întrevăd reușite în aceste sectoare. Ce-i drept, nu vei avea timp pentru a te ocupa de tine, de activitățile care îți plac, dar va veni și timpul lor.
Sfârșitul săptămânii apar probleme în comunicarea cu cei din jur. Este posibil să se producă niște neînțelegeri și vina să cadă pe tine. Este posibil să ai altercații cu o rudă sau cu un coleg. Așadar, ai mare grijă ce spui,  cu cine vorbești și pe unde mergi! Nu este un moment bun în care să iei hotărâri drastice. În schimb te poți dedica cu succes relațiilor, parteneriatelor, să te ocupi de activități care îți ridică moralul.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana CARUL.
Această carte spune că dispui de o mare energie și ești pregătit(ă) să începi lucrul pentru scopurile tale. Ai capacitatea de uni forțele opuse și de a le dirija în direcția dorită de tine. Important este că trebuie să fii decis(ă) și să știi cu adevărat ce îți dorești. Cartea nu este amica schimbărilor de decizii. Așadar, dacă te-ai hotărât în ce direcție vrei s-o apuci, pornește cu toate forțele deoarece vei avea succes.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul acestei săptămâni este dominat de retragere, de o dorință de solitudine și chiar îți dorești această pauză binemeritată. Datorită acestei pauze sau retragere din mediul social îți va aduce șansa să rezolvi unele probleme în familie și în plan financiar și profesional. Este posibil să primești niște vești nu tocmai bune de departe sau să pleci undeva unde nu te trage inima.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea să te ocupi de acele activități care îți fac plăcere, de hobby-uri care te fac fericit(ă), în plus, relația de cuplu poate prinde un nou avânt. Este o perioadă în care ai încredere în tine și posezi o fascinație aparte cu care îi cucerești pe cei din jur. Acum, orice călătorie, deplasare sau contact cu persoane din depărtări îți va face bine. Se pot isca probleme în familie unde îți este necesară ceva mai multă sensibilitate și în sfera carierei unde îți este necesară disciplina și ordinea.
Pe la sfârșitul săptămânii întâlnești probleme majore cu banii: ești constrâns(ă) să faci unele cheltuieli destul de mari: poate ai de plătit taxe sau facturi exagerat de mari care te lasă aproape lefter(ă). Cu toate acestea, ai reușite în proiectele ce țin de casă și familie: poate îți asiguri familia sau reușești să cumperi ceva important. Dacă muncești în aceste zile, ai șansa să obții unele avantaje la locul de muncă, poate să fii apreciat(ă) de superiori și să primești un bonus sau promisiunea unei promovări. Dacă nu este nimic din toate acestea, atunci așteaptă-te la complimente și laude pentru tot ce faci  din partea unor persoane importante.

 Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 9 DE MONEDE.
Această carte îți spune că în ciuda problemelor cu care te confrunți, ești totuși favorizat(ă) în această perioadă. Este posibil să atingi un anumit nivel în care să te simți realizat(ă) în săptămâna aceasta. Cartea mai spune că ești foarte norocos/norocoasă în perioada asta, așadar așteaptă-te la surprize plăcute.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Pe la începutul săptămânii ai posibilitatea să te integrezi în societate, să iei contact cu persoane cu care rezonezi, să primești ajutor, idei sau sfaturi care îți vor fi de folos. Cert este că vei avea succes în cazul în care ai de susținut vreun examen sau dacă ai de susținut vreo probă oratorică. Important este să îți depășești temerile de a nu fi la înălțime. În plus, este posibil să ai probleme cu banii datorită plății unor taxe sau niște bani care ți se cuvin întârzie să apară. Dacă ți se propune o stratagemă sau ți se expune un plan, încearcă să iei în considerare unele aspecte pe care altă dată le-ai ignorat.
Mijlocul săptămânii vine cu nevoia de a te izola împreună cu cei dragi sufletului tău, cu persoanele care fac parte din familie sau din cercul tău restrâns de cunoștințe. Va fi importantă această conexiune pentru tine deoarece îți vei reîncărca bateriile. Tot acum ai șansa să rezolvi anumite treburi din trecut ce țin de bani, carieră și de familie. Sănătatea ar putea fi un punct nevralgic în această perioadă. Este posibil să descoperi că unii prieteni sau apropiați cam dau bir cu fugiții și îți întorc spatele. Să știi că o fac din teamă dar și din comoditate. Poate este mai bine ca, uneori, sita prietenilor adevărați să funcționeze și să facă o triere. Oricum pe tine nu te va afecta prea tare: ai persoane în jurul tău care să te sprijine la greu.
Pe la sfârșitul săptămânii te vei schimba la 360 de grade: s-ar putea să te răzgândești și să renunți la planurile pe care le-ai făcut acum câteva zile. Fii atent(ă) deoarece stârnești probleme cu familia sau cu mediul în care îți petreci cel mai mult timp. Atenție la certuri care pot genera în despărțiri de persoane apropiate dar și tensiuni cu autoritatea (șefi, părinți, profesori etc). Este bine să punctezi asupra sociabilității și a contactului cu cât mai multe persoane deoarece de aici vei primi susținerea de care ai nevoie. În plus, la capitolul iubire vei sta foarte bine.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana PAJUL DE BÂTE.
Această carte îți spune că este bine să aștepți și să nu te grăbești să iei decizii care s-ar putea dovedi ca fiind necugetate. Cartea îți spune că vei primi răspunsuri bune, vești care să îți fie pe plac dar mai ai ceva timp de așteptat până să le pui în practică. Cel mai bine este să studiezi problema mai atent și cu mult calm înainte de a te avânta.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Mijlocul săptămânii: încă din prima zi a săptămânii este posibil să ai probleme de înfruntat în zona familiei. Se pot isca neînțelegeri datorită unor decizii pe care le-ai luat. Te va preocupa mult mai mult siguranța carierei tale decât orice altceva deoarece aștepți niște bani. Și faci foarte bine să punctezi asupra carierei, să dai mai multă atenție succesului și reputației tale la locul de muncă și chiar să muncești mai mult deoarece se întrevăd șanse de câștig sau ți se va propune o avansare.
Pe la mijlocul săptămânii ai șanse să participi la o petrecere sau la o întrunire care îți va face bine. Vei cunoaște oameni noi și acest fapt nu îți va displace deloc. Dimpotrivă, vei cunoaște persoane interesante și pe gustul tău. Se pare că pentru dragoste nu prea vei avea timp. Este posibil să ai o pierdere de bani: ori plătești o taxă, ori cumperi ceva mai scump pentru casă.
Pe la sfârșitul săptămânii vei reveni la sentimente mai bune față de propria familie. Îți ei da seama că familia este principalul pilon al tău pe care te poți sprijini la nevoie. Este posibil să afli niște vești proaste, să fii părăsit(ă) de unii prieteni de la care nu te-ai așteptat o astfel de reacție din partea lor. La fel, starea ta de sănătate este destul de șubredă și s-ar putea să te preocupe destul de mult. Familia cât și  dedicarea asupra carierei, dorinței de a avea succes te pot ajuta să te ridici și să fii pe linia de plutire pe care ți-o dorești.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 10 DE BÂTE.
Această carte îți spune că duci greul prea mult de unul singur. Cartea spune că ți-ai luat angajamente prea multe și poate peste puterile tale însă, cu toate acestea, vei avea  șanse de izbândă. Acum, dacă tot ți-ai asumat răspunderea, este indicat să o duci până la capăt deoarece dacă vei abandona acum, există riscul să pierzi aproape tot ce ai muncit cu sudoare. Această carte îți spune că ești puternic(ă), așadar nu renunța!

Zodia/ascendentul PEȘTI

În primele zile ale săptămânii este posibil să primești niște vești sau să întâlnești persoane venite de departe. Sau poate tu vei acela/aceea care va călători. Cert este că îți va produce o mare bucurie să întri în contact cu alte idei și cu alte opinii de viață. În aceste zile vei avea inspirație și vei simți că ți se mai iluminează drumul pe care vrei să-l parcurgi.
Pe la mijlocul săptămânii vei avea posibilitatea să demonstrezi ceea ce poți și ceea ce vrei să obții de la locul de muncă, din carieră. Ți se oferă o bună șansă să te ocupi de succesul pe care îl aspiri și să îți îmbunătățești bugetul. Important este ca tu să uiți pentru moment de temerile și să nu mai fi timorat(ă) de necunoscut. Sunt posibile și câteva neînțelegeri cu persoanele pe care le cunoști.
Pe la sfârșitul săptămânii sunt posibile cheltuieli neașteptate sau prea mari pentru a ieși dintr-o criză financiară ce te urmărește de ceva vreme. Este important ca tu să te concentrezi asupra relațiilor cu persoane sus puse pentru a putea fi ajutat(ă). Nu uita că sociabilitatea te poate ajuta mult în această perioadă. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 3 DE BÂTE.
Această carte îți spune că ai ajuns pe la jumătatea drumului, scopului pe care îl dorești finalizat. Mai ai încă multă stradă de parcurs și s-ar putea să fii dezamăgit(ă) acum de rezultatele date în situația de față. Cartea spune însă că nu este momentul să îți pierzi speranța ci să vezi câte realizări ai până acum. Ai avut destule reușite astfel încât să crezi că vei continua să fii un învingător/o învingătoare în planurile tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu