duminică, 26 noiembrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 27 noiembrie – 3 decembrieZodia/ascendentul BERBEC

Vei fi foarte agitat(ă) în această perioadă. Disconfortul și supărările vor domina. Însă  începi săptămâna destul de bine cu sprijinul lui Jupiter în chestiuni ce țin de retragere în sine. Îți vei pune gândurile în ordine în solitudine, vei avea și inspirația necesară pentru chestiunile ce țin de carieră și bani.
Mijlocul săptămânii îți aduce dorința de a-ți vedea proiectele în plină lansare. Vei munci mai mult și te vei izbi de îngustimea multora, aceștia neînțelegând ceea ce vrei să faci. Dacă ții la unele parteneriate, ai grijă să nu întinzi prea tare coarda deoarece se întrevăd rupturi și despărțiri. Dacă ai de rezolvat ceva în parteneriate ce țin de carieră mai bine este să aștepți până la sfârșitul săptămânii deoarece atunci sunt mai multe șanse de rezolvare. Mijlocul săptămânii dedică-l contactului cu persoane din afara sferei tale de interes major. Îți poți aduna în jurul tău persoane care au contact cu străinătatea sau cu sectoare de interes aflate la depărtare. Ocupă-te de hobby-urile tale, de ceea ce îți face plăcere, fără să-i deranjezi prea tare pe ceilalți. Sfârșitul de săptămână vine cu probleme financiare, vei primi ajutor de la persoanele apropiate.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea 6 DE MONEDE.
Această carte îți spune că este bine să pui accentul asupra generozității. Aceasta te va scoate din impas. Nu este neapărat vorba despre o generozitate materială, dar și despre acea generozitate în care este inclusă afectivitatea, dăruirea de iubire și înțelegere față de cei nepuntincioși, care au probleme mai mari ca tine. Tranzitul Lunii prin zodia din această săptămână îți va aduce o concentrare mai puternică asupra propriei persoane, făcându-te să nu dai importanță problemelor celorlalți. Această carte îți aduce în față importanța înțelegerii și a empatiei, îți spune că unele persoane din jurul tău au probleme mai mari decât ale tale și au nevoie de sprijin. Iar tu ești cel/cea potrivit(ă) pentru aceasta.

Zodia/ascendentul TAUR


Săptămâna o începi sub auspicii favorabile în contactele cu ceilalți, în principal dacă este vorba despre grupuri de persoane în care ai o anumită activitate. Este posibil să primești vești bune, de avansare în proiectele tale.
Mijlocul săptămânii îți aduce confuzie și disperare datorită unor schimbări neprevăzute. Poate fi vorba despre probleme de sănătate care te deranjează sau unele schimbări la locul de muncă. Ai mare nevoie de adaptare iar conjuncția Mercur/Saturn nu te va lăsa le greu: îți va da abilitate și putere de discernământ pentru a găsi soluții la ceea ce te frământă.
Spre sfârșitul săptămânii ai o mare sensibilitate în relația cu partenerul. Este posibil să fii nemulțumit(ă) de acesta, de unele manifestări ale sale care ți se vor  părea a fi exagerate. În schimb, contactele cu străinătatea sau cu persoane aflate la mare distanță de casă sunt excelente. Tot acum este indicat să aprofundezi studiul și informarea.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea JUDECATA.
Această carte îți aduce un nou ciclu de viață după o perioadă destul de lungă în care ai așteptat ca circumstanțele în care te afli să prindă o turnură favorabilă și pentru tine. Tot acum vei constata că vei retrăi unele momente dragi,  ai mai trecut cândva prin situații similare. Este o carte pozitivă, nu are ce să îți aducă negativ. Nu trebuie decât să îți iei avânt, să îți faci curaj de a o lua de la capăt. Privește mesajul  acestei cărți ca pe o deșteptare sau ca pe o acordare a unei noi șanse.
Zodia/ascendentul GEMENI

Faptul că trebuie să lupți pentru un renume mai bun decât cel inițial, pentru ca persoanele importante din cariera ta să te observe, toate acestea te epuizează psihic și fizic. Ți se acordă, prin intermediul lui Jupiter, apoi prin Venus, anumite șanse în carieră, așadar punctează pe carieră în primele două zile din săptămână.
Mijlocul săptămânii vine cu succes în contactele cu persoanele care îți pot fi de folos în planurile tale. Dacă activezi în unele grupuri sau te dedici studiului de grup și te implici în proiectele sale, vei avea succes și notorietate, câștigând de partea ta persoane importante.
Spre sfârșitul săptămânii apar tot felul de gânduri care au legătură cu sănătatea, căminul și cariera. Este posibil să ai mult de muncă acasă sau la locul de muncă iar acest lucru să îți dea o stare de agitație și nervozitate. 

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea PAJUL DE SPADE.
Această cartea îți spune să fii vigilent deoarece vigilența te va scoate din multe probleme cu care te confrunți acum. Se spune că „paza bună trece de primejdia rea”. Poate fi vorba despre probleme din trecut care acum își fac simțită prezența însă, acum tu ești pregătit(ă) și vei știi cum să le întâmpini și să le rezolvi. Cartea îți spune să ai încredere în tine deoarece doar prin intermediul acesteia vei avea succes. 

Zodia/ascendentul RAC

Ești interesat(ă) de cunoaștere și de contactul cu persoane de la distanță. La începutul acestei săptămâni ți se pot deschide noi oportunități pentru a duce la bun sfârșit ceea ce îți place. Este posibil să apară un nou avânt în relația de iubire, poate printr-o călătorie sau o mică vacanță.
Pe la mijlocul săptămânii apar noi șanse în carieră, de aceea este bine să acționezi și să nu stai pe gânduri cuprins(ă) de temeri, comoditate sau anxietate. Tot acum găsești soluții foarte bune care te pot scoate din impasul financiar.
Sfârșitul săptămânii îți aduce posibilitatea să activezi într-un grup sau să intri într-un colectiv cu care rezonezi în interese. Tot ceea ce faci acum îți va face bine, acum vei intra în contact cu  persoane care, este posibil, să îți fie de ajutor.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea 5 DE CUPE.
Cu toate că nu prea ai motive să fii trist(ă) îți place să te scalzi în apele tulburi ale nemulțumirii. Cartea spune că ai tendința de a plânge mereu după laptele vărsat, fără să dai importanță asupra la ceea ce ai deja lângă tine. Cartea îți spune să nu mai răscolești inutil trecutul deoarece nu îți aduce nimic bun, dimpotrivă, te face să te distanțezi de lucrurile frumoase care există în viața ta. Trebuie să spui „adio” trecutului și la ceea ce ai pierdut și să începi să privești cu alți ochi ceea ce ai deja lângă tine. Altfel, vei pierde nenumărate oportunități de a-ți îmbunătăți viața.Zodia/ascendentul LEU

Treci prin niște crize interioare care te aduce față în față cu lumea ta interioară. Pe deoparte îți face bine deoarece reușești să stabilești legături mai profunde cu familia ta actuală sau de origine.
Mijlocul săptămânii te duce departe, poate pe alte meleaguri sau, dacă nu, reușești să stabilești contacte cu persoane aflate la mare distanță de tine. Este bine acum, în această parte a săptămânii, să fii plin de energie pentru a acționa deoarece poți pune pe picioare ceva important.
Sfârșitul săptămânii îți aduce reușită în carieră însă, pentru asta, va trebui să ții cont de responsabilitățile pe care le ai în acest domeniu. Aici nu prea funcționează dorința ta de a te manifesta liber, ci doar în conformitate cu condițiile date. Dacă vei înțelege acest lucru, vei avea succes la acest capitol.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea 10 DE SPADE.
Cartea spune că este posibil să fii dezamagit(ă) de persoane în care ai crezut. La fel, este posibil să nu fi înțeles de la bun început cum stau anumite treburi, iar acum să dai față în față cu realitatea dureroasă în care nu ai vrut să crezi. Nu este o carte cu totul negativă, însă provocările prin care ai să treci te vor face să privești viața printr-o altă prismă decât prin cea cu care ai fost obișnuit(ă) până acum.


Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii îți aduce provocări în sectorul parteneriatelor. Poate fi vorba despre neînțelegeri în familie datorită unor probleme care apar din trecut iar acum se cer a fi rezolvate. Totuși iubirea te va face să treci cu bine peste orice obstacol. Persoanele din anturajul tău îți vor fi de un real folos.
Mijlocul săptămânii îți va aduce o oarecare distanțare de ceea ce iubești și te va apropia mai mult de ceea ce simți în interiorul tău că trebuie să faci. Ești gata pentru a acționa și vei primi sprijinul unei persoane importante din familie. Este foarte important să profiți de orice schimbare deoarece va fi un factor declanșator pentru ceea ce vrei să faci.
Sfârșitul săptămânii îți poate aduce contacte cu persoane aflate la depărtare, poate însemna și un studiu important pe care ții foarte mult să-l faci și care să te pună în contact cu persoane erudite. La fel de bine, poate însemna și o călătorie care să te delecteze și să fortifice relația cu partenerul sau cu copiii.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea ASUL DE SPADE.
Este o perioadă a deciziilor radicale care pot da o nouă cotitură vieții tale. Probabil sunt decizii în care nu sunt implicate sentimente ci decizii ce trebuie neapărat luate datorită circumstanțelor date, puțin forțate. Acum îți dai seama că nu te mai poți ascunde după deget și ești față în față cu realitatea. Acum, în această perioadă, îți vei da seama că ceva nu funcționează și nici nu va funcționa în parametrii doriți de tine și ești nevoit(ă) să pui punct.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Se anunță noi perspective în muncă. Este posibil să primești o responsabilitate în plus care să îți rotunjească bugetul. Este indicat să te concentrezi asupra acestui sector în aceste prime zile din săptămână, însă trebuie să renunți la teama de a nu reuși, chiar dacă cineva încearcă să îți pună bețe printre roți.
Pe la mijlocul săptămânii ai o mare deschidere către studii, vrei să afli ceva care te interesează. Tot acum dai o atenție deosebită partenerului însă trebuie să înveți să îți domolești reacțiile nu tocmai potrivite pentru înfrumusețarea relației. Dorința ta de a demonstra ceva poate fi interpretată  greșit. Atenție, așadar dacă nu vrei rupturi de relații. Responsabilitățile familiale sunt destul de crunte pentru tine acum însă va trebui să le duci la bun sfârșit negreșit. La fel, te poți confrunta cu trecutul pe care acum trebuie să-l rezolvi într-un fel.
Pe la sfârșitul săptămânii o persoană foarte înțeleaptă te va sprijini. Poate fi vorba și despre un autor al vreunei cărți care te va inspira în mod deosebit, ajutându-te să te cunoști mai bine și să acționezi în conformitate cu ceea ce ești tu. Tot acum, relațiile din familie se consolidează.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea 6 DE SPADE.
Este o carte sugerează o schimbare care duce către necunoscut: nu se știe încă cu claritate dacă este vorba despre o schimbare bună sau nu. Cert este că aceasta trebuie să se producă. Situația de până acum în care ai fost nu mai este valabilă. Cartea spune că te-ai eliberat de ceva și acum nu ai chef să îți faci planuri, ci doar să procesezi pentru a învăța din trecutul tău. Se mai numește și cartea celui care emigrează: scapă de o situație în care nu a fost fericit și care  l-a împins să facă acest pas, dar nu are promisiunea unui viitor mai bun. Încă este devreme pentru a ști ce-l așteaptă.


Zodia/ascendentul SCORPION

În prima parte a săptămânii ești dedicat(ă) pasiunilor tale. Poate fi vorba despre hobby-uri sau activități care îți fac plăcere. Tot acum, este posibil să simți mult mai acut eventualele probleme financiare. Aceste lipsuri te împiedică să faci ceea ce îți dorești acum.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea de  a-ți rotunji bugetul. Ceea ce faci acum poate fi răsplătit mai târziu prin bonusuri. Apar ocazii de a te manifesta în acest sector. Poate fi vorba despre o nouă propunere de colaborare care să-ți aducă prestigiu. Tot acum este posibil ca organismul să-ți aducă la cunoștință unele probleme de sănătate de care ar trebui să ai grijă.
Sfărșitul săptămânii îți aduce dorința de a te dedica parteneriatelor și asupra contactelor cu ceilalți. De aici pot ieși colaborări interesante care, deocamdată, vor fi în faza de proiect.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea  CAVALERUL DE MONEDE.
Această carte îți spune că ai șanse de înfăptui ceea ce ai gândit, ce ai plănuit, însă îți mai trebuie timp. Nu este indicat să grăbești lucrurile, ci să aștepți. Ai toate premisele unor reușite, însă „graba strică treaba”. Lasă ca totul să decurgă normal, fără să împingi de la spate situația și, ai să vezi, că totul va fi în favoarea ta procedând în felul acesta.Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Te macină niște probleme din trecut cărora trebuie să le faci față. Este necesar să te retragi puțin în interiorul tău pentru a-ți pune ordine în idei și în viață.
Pe la mijlocul săptămânii te vei simți mai destins(ă) și pus(ă) pe activități care îți plac. Partea financiară îți creează probleme și te împiedică să îți îndeplinești dorințele, însă apar neașteptate oportunități, surprize care îți vor ridica moralul. Contactul cu străinătatea sau cu persoane de departe îți aduc un nou suflu.
La sfârșitul săptămânii  apar oportunități la locul de muncă care îți pot aduce o îmbunătățire a bugetului. Tot acum sunt șanse de a atrage aprecierea persoanelor pentru care lucrezi. Atenție la problemele de sănătate care ar putea să apară în această perioadă.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea  4 DE BÂTE.
Este o carte care anunță o sărbătoare, un eveniment la care vei participa împreună cu persoanele apropiate. Este bine să fii deschis(ă) oricărei întruniri la care  ești invitat(ă) sau, de ce nu, să organizezi chiar tu una în care să vă adunați toți cei care țineți unii la alții. Îți va face foarte bine, îți va descreți fruntea și te vei bucura de sprijinul celorlalți.Zodia/ascendentul CAPRICORN

La începutul săptămânii apar oportunități în studiu sau în colaborări cu persoane din anturajul tău. Este bine să te axezi pe ceea ce îți place să faci și să demarezi un proiect deoarece vei primi ajutor de acolo unde trebuie.
Mijlocul săptămânii îți aduce realizări în cămin, în familie și ai ocazia să rezolvi unele probleme pe care le ai de ceva timp. Conjuncția Mercur/Saturn este binevenită pentru tine, ajutându-te și este de partea ta. Apar unele schimbări de care ar fi bine să profiți chiar dacă se zguduie din temelii siguranța ta. Merită să faci altceva deoarece vei avea idei excelente care te vor ajuta.
Sfârșitul săptămânii îți aduce o oarecare nesiguranță în ceea ce dorești să faci. Nu prea ești sigur(ă) pe tine cu toate că ești sigur(ă) că asta vrei. Merită să te ocupi și de acele activități care îți sunt pe plac fără să pui la îndoială totul. Dacă ai partener este bine să lucrezi și la capitolul „îmbunătățirea relației”.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea  10 MONEDE.
Această carte îți sugerează să ieși în lume și să nu stai mereu ascuns(ă). Dacă vei ieși în societate, este posibil să întâlnești persoane care să îți fie de mare ajutor.  Tot această carte îți spune că este timpul să îți dedici timp, ție și celor dragi. Nu trebuie ceva organizat, doar o simplă ieșire în oraș sau în natură, împreună cu familia sau cu prietenii, îți poate aduce multe surprize plăcute.


Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Este posibil să primești niște bani, un ajutor care să îți rotunjească bugetul. Poate fi vorba și despre o colaborare prin care să ți se recunoască meritele iar persoanele de care depinde avansarea în carieră să te aprecieze. Tot acum este posibil să apară unele cheltuieli sau taxe de plătit. Unele persoane care ți-au promis ajutor se vor retrage.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te apuca de studiu sau de o integrare într-un grup cu aceleași interese ca ale tale. Poate fi vorba despre o activitate care te atrage în mod deosebit. Este indicat să nu stai în casă în această parte a săptămânii, ci să ieși, să participi la evenimente, deoarece nu se știe de unde sare iepurele norocos.
Sfârșitul săptămânii îți aduce în vizor anumite probleme din trecut, poate ceva ce ține de familie sau de mediul în care îți petreci cel mai mult timp. Poate este vorba despre o renovare a locuinței, cert este că te ține pe loc din planurile tale. 

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea  7 DE BÂTE.
Cartea te îndeamnă să arăți tuturor ceea ce poți și cine ești cu adevărat. Se pare ești „încolțit(ă)” din toate părțile însă ai un mare avantaj deoarece te afli într-o poziție foarte bună. Ai dezvoltat, de-a lungul timpului, acele calități care te fac să te situezi mereu cu un pas înaintea tuturor. Mult succes!
Zodia/ascendentul PEȘTI

Te afli într-o stare în care nu prea ai chef de a te expune, însă se pare că nu prea ai de ales. În carieră ți se cere să dai tot ce poți pentru a avansa. Este bine să ieși din schemele tale și să acționezi dacă dorești ca persoanele importante să te aprecieze. Lamentările și victimismul nu te vor salva.
Pe la mijlocul săptămânii ar trebui să primești dovada clară unei avansări, propuneri sau a unui bonus. Este posibil să apară unele cheltuieli, plata unor taxe. Dacă apare o oportunitate în muncă din care poate ieși un câștig, nu mai sta pe gânduri. Conjuncția Mercur/Saturn te va ajuta în acest capitol dedicat finanțelor.
Sfârșitul săptămânii îți aduce ocazia de a te apuca de studiu sau de a te apropia de persoanele cu care ai ceva în comun. Reuniunile îți vor face bine, ajutându-te să te relaxezi.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin cartea  4 DE SPADE.
Această carte îți spune că ai nevoie să iei o mică pauză, să ieși din schemele, tiparele pe care le-ai construit în jurul tău și să îți organizezi viața în liniște, departe de tumultul societății. Cartea spune că ceva din viața ta nu funcționează așa cum ar trebui. Încearcă, înainte de a adormi seara, să îți faci un inventar al zilei respective, timp de o săptămână și vezi ce anume descoperi și ce anume trebuie schimbat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu