miercuri, 22 august 2018

Luna Plină din zodia Pești, 26 august – acum este timpul viselor împlinite


Marii înțelepți ai acestei planete au spus  că mereu există un timp anume pentru ceva. Natura își spune cuvântul prin ciclicitatea sa. Anii de viață prin care trecem spun și ei că avem un timp dedicat copilăriei, un timp al responsabilităților de adult și un timp în care admirăm sau nu ceea ce am clădit în această viață, adică facem un rezumat al vieții noastre. Orice abatere de la aceste cicluri poate conduce la dezechilibru greu de controlat.
 Trăim într-o lume plină de reguli și legi, fie că ne place sau nu. Abaterile de la acestea pot conduce către haos, destabilizare și chiar moarte. Și cui i-ar plăcea să trăiască în asemenea condiții de incertitudine, de haos și de distrugere a propriei vieți?
Dacă  aveți tendința să mă contraziceți, făcându-mi o pledoarie pentru libertatea absolută, este de ajuns să vă imaginați că vreți să ajungeți la o anumită destinație conducând pe o stradă unde fiecare conduce cum îl taie capul, că deh! se simte liber să facă ce vrea, să meargă pe unde vrea, cu ce viteză vrea. Ce atâtea reguli de circulație? Așa-i că nu mai vreți să conduceți pe o astfel de stradă unde te aștepți oricând să ți se întâmple ceva rău?




Aspectele Lunii Pline sunt formidabil de frumoase! Planete importante, cum ar fi Uranus (Taur) și Saturn (Capricorn) (cu toate că sunt retrograde, se află  într-o formă bună) și Soarele din Fecioară, conlucrează la susținerea Lunii Pline din Pești, o zodie a sacrificiului, ajutorului dar și a iluziilor și  intuiției, a lumii nevăzute și misterioase ce nu poate fi explicată logic. Este locul în care emoțiile forfotesc și se ondulează pentru a-și găsi puțin comfort, iar atunci când reușesc, apare suspansul  și teama că oricând li se poate întâmpla ceva care să le bulverseze din nou. Însă nu și de data aceasta!
Pe tărâmul lui Poseidon, Luna are acces la gardă de corp compusă din Uranus și Saturn, doi grei peste care nu poate nimeni să treacă. Luna (visele și emoțiile  tale) este pe mâini bune, mâini care clădesc ceea ce poruncește. Așa, ca duhul lămpii lui Aladin...




Tarotul spune prin cartea CAVALERUL DE CUPE că există șanse ca visele să se împlinească. Vom primi vești bune în perioada imediat următoare, vești care face ca inima să danseze. Cartea ne invită să acordăm atenție lucrurilor, persoanelor, evenimentelor fumoase din viața noastră, să încetăm să ne mai amărâm sufletul cu tot felul de tristeți și gânduri negative care nu duc la niciun rezultat bun decât la a construi și mai multă otravă pentru bunăstarea noastră.

Așadar, dacă vrei ca ceva să se concretizeze, să prindă un contur solid în viața ta, acum este momentul să emani dorințele tale către Univers. Însă este necesar ca acestea să împlinească o regulă bine determinată: să nu provoace rău nimănui.
Succes!


6 comentarii: