duminică, 5 august 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 6 – 12 august


Zodia/ascendentul BERBEC

Te vei simți în continuare privat de șansele de a te simți în largul tău, de a face ce îți place. Una din problemele tale ar fi și lipsa banilor.
Începutul săptămânii
În această perioadă treburile merg în sensul dorit de tine. Vei avea energia și dorința de rezolva multe treburi. Vei avea de partea ta și persoane capabile să îți ofere o mână de ajutor. Tot acum, apar vești bune care vor contribui la menținerea bunei dispoziții. Cum niciun drum nu este pavat mereu cu petale de trandafir, iată că apar ceva umbre și în această perioadă: mai precis, este posibil să apară situații în care să nu știi ce să faci sau ce să alegi. Apar stări de anxietate, de teamă și nervozitate.
Mijlocul săptămânii
Vei acorda o mai mare atenție căminului și familiei. La fel, vei rezolva o grămadă de probleme cu care te confrunți de ceva vreme în acest sector. Sunt posibile cheltuieli și investiții bine făcute și ai șansa chiar de a primi ceva bani sau un cadou. Responsabilitățile pe care le ai în carieră nu te vor ocoli. Dacă nu muncești în această perioadă, va trebui oricum să faci eforturi pentru a te menține într-o poziție socială sau să faci față unor provocări în care este pusă reputația ta în joc.
Sfârșitul săptămânii
Apar tot felul de situații neplăcute care te vor face să te îndoiești de propria valoare. Trebuie să fii atent deoarece apar urme de depresie și sentimente de inferioritate. Te vei simți la un nivel mai jos față de ceilalți probabil și datorită că cei care te înconjoară nu îți apreciază eforturile sau activitățile în care încerci  te implici cu drag, din plăcere. La fel, blocajul financiar prin care treci acum nu te va lăsa să te desfășori. Atenție să nu pierzi o sumă de bani sau chiar să ți se fure ceva. Duminică va fi o zi mai senină în care te vei simți apreciat de persoanele pentru care muncești însă nu de colegi. Tot astăzi apar șanse de  revigorare a sănătății.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin 5 DE MONEDE că te vei simți sărac, atât la propriu (fără bani atât cât îți dorești sau cât ar trebui) dar și la figurat (este posibil să te afli într-o conjunctură sau într-un anturaj care nu pare să îți admire valorile actuale). Cartea îți spune că trebuie să faci ceva, de exemplu să ceri ajutor unei persoane de încredere sau să studiezi mult mai profund problema în care ești. Cert este că îți trebuie ceva mai mult decât ceea ce deții în condițiile actuale, iar pentru a trece de această fază trebuie să treci la treabă. Cartea mai sugerează că este timpul să faci investiții în propria dezvoltare personală: citind cărți bune, studiind, participând la cursuri etc.

Zodia/ascendentul TAUR

Va fi în continuare o perioadă marcată de tensiuni atât în familie cât și în carieră, cu persoanele care au autoritate. În familie se pot isca tot felul de neînțelegeri și contradicții care pot afecta armonia și timpul petrecut împreună. Venus, guvernatorul tău, îți poate oferi o mână de ajutor din Balanță în sectorul muncii, aducându-ți puțină lejeritate care va atinge în mod pozitiv și mediul familial, spre „norocul” tău.
Începutul săptămânii
Este o perioadă ceva mai bună la locul de muncă, primești laude din partea șefilor și conlucrezi armonios cu echipa (dacă muncești și ai colegi). Se poate spune că ziua de luni este mult mai luminoasă în ciuda problemelor cu care te confrunți. Este posibil să primești și ceva bani. Marți este posibil să primești un ordin de plată, să rămâi oarecum surprins deoarece nu te-ai așteptat să plătești pentru ceva anume. Oricum, poate fi vorba despre o confuzie care se soldează cu cheltuieli. Vestea bună este că te vei înțelege bine cu familia și găsiți soluții împreună.
Mijlocul săptămânii
Este posibil ca în această perioadă să existe tensiuni în relațiile cu ceilalți. Dacă lucrezi în echipă s-ar putea ca un coleg de-al tău să fie mai apreciat decât tine, creându-se astfel un teren favorabil pentru invidie. La fel, în mediul în care trăiești va fi cineva care va răscoli sămânța invidiei. Nu trebuie să disperi. Mergi înainte deoarece  câteva zile mai târziu vei avea și tu parte de apreciere, important este să nu uiți de responsabilitățile pe care le ai de îndeplinit, cu toate că este sezonul vacanței. Tot acum este posibil să primești unele vești mai puțin bune. Încearcă să îți stăpânești sensibilitatea. Trebuie să fii mai puternic, în plus, ai grijă de sănătatea ta deoarece se întrevede accentuarea unor afecțiuni. Joi este posibil să fii invitat undeva sau să te întâlnești cu cineva care te va binedispune. Să nu stai în casă în această zi.
Sfârșitul săptămânii
Apar tensiuni și probleme în familie destul de greu de gestionat. Există riscul să te faci neînțeles și, la fel, să nu prea înțelegi mesajele ce ți se transmit. Evită ca în această perioadă să îți impui punctul de vedere deoarece riști să te joci cu focul. Mai bine lasă să se liniștească apele.
Duminică este o zi ideală pentru a te ocupa de activități care îți aduc bucurie și, în plus, te simți mult mai bine față de zilele trecute.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin PAJUL DE SPADE că vei avea nervii întinși la maxim. Este posibil să te simți (chiar să fii) spionat, invadat de curiozitatea cuiva astfel încât să declanșeze bănuieli și dubii cu privire la acea persoană. Cartea te sfătuiește să fii mereu în gardă, să nu îți scape ceva din neatenție deoarece consecințele nu sunt chiar plăcute.

Zodia/ascendentul GEMENI

Săptămâna va fi marcată de probleme în plan social și comunicativ. Este posibil să întâmpini probleme și neînțelegeri cu prietenii sau cu unele rude. Însă pe la sfârșitul acestei săptămâni este posibil să faci o mică excursie pentru a te destinde.
Începutul săptămânii
Ești deschis și dornic de a ieși în față, de a colabora cu ceilalți. Ești bine dispus și apreciezi bine șansele de a te distra. Ai o bună comunicare cu ceilalți și chiar ai încredere în unele persoane. Totuși, te avertizez că puțină susceptibilitate n-ar strica să ai deoarece, se pare, că unele persoane din anturajul tău complotează ceva împotriva ta și vei afla asta în curând.
Mijlocul săptămânii
Apar șanse să câștigi bani prin muncă. Poate prestezi ore suplimentare la muncă sau primești o ofertă pentru un job bine plătit. Cert este că „norocul”, în acest sector, te însoțește.
Sfârșitul săptămânii
Este posibil să afli ceva ce te va supăra. Unele persoane din jurul tău nu sunt chiar sincere cu tine și să afli că acestea încearcă să profite de tine. La fel, dacă tu ai acționat în mod necinstit cu persoanele din jurul tău, acum vei fi descoperit și vei  trage ponoasele. Ori tu, ori cineva din anturajul tău umblă cu „cioara vopsită”. Așadar, mare atenție!
Duminică se anunță o zi de relax în familie sau cu persoane apropiate.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin 9 DE CUPE și îți spune că ai toate motivele să te simți mulțumit de ceea ce ai realizat până acum. Ești o persoană încrezătoare în propriile sentimente, știi ce vrei să îți ofere viața și îți place să arăți altora ceea ce ai realizat. Cartea spune că știi (sau că ar trebui să știi) să îți alegi prietenii, acel tip de persoane care să nu uite că le-ai oferit găzduire de calitate. Dacă uită asta, nu ezita să le aduci aminte.

Zodia/ascendentul RAC

Predomină problemele financiare dar vei fi ajutat de către familie. Venus își va face ingresul în sectorul important pentru tine și anume familia. De aici va influența o parte a bunului mers din acest sector. Poate vei începe chiar și un proiect în această privință.
Începutul săptămânii
Este o bună perioadă pentru a te relaxa, pentru a căuta solitudinea de a fi puțin singur doar cu tine deoarece așa îți vei pune ordine în gânduri și te vei calma. Cert este că nu prea ai chef de a socializa, iar dacă ești nevoit să o faci atunci nu te aștepta la miracole din partea celor cu care interacționezi. Se pare că o veste mai puțin bună te va bulversa, dar este indicat să nu crezi chiar tot ce ți se spune deoarece adevărul este undeva pe la mijloc.
Mijlocul săptămânii
În această perioadă este indicat să te ocupi de activități care îți produc bucurie cum ar fi hobby-urile sau să petreci timp jucându-te cu copiii. Dacă ai o relație aceasta va înflori și vei simți o încărcătură erotică de care vei fi conștient și vei ști cum s-o folosești. Poate vei face și o călătorie care te va delecta. Cert este că vei avea o mică perioadă în care te vei simți bine alături de persoana iubită sau, dacă ești singur, este posibil să întâlnești pe cineva care să te impresioneze.
Sfârșitul săptămânii
Apar probleme cu banii și se pare că nu sunt deloc minore. Este posibil să fii nevoit să plătești o taxă, amendă sau o datorie. La fel, poate ai exagerat în achiziții iar acum te trezești cu contul aproape gol.
Duminică este posibil să fii invitat să participi la un eveniment plăcut.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin PAJUL DE CUPE că vei fi foarte romantic și dornic de atenție și iubire. Ești deschis să trăiești senzația fluturilor în stomac. Cartea spune că vei avea parte de aceste trăiri deoarece există persoane în jurul care sunt interesate să îți ofere o iubire și dragoste sinceră.  Cartea spune să te bucuri de prezența acestor persoane și să nu cauți nod în papură: bucură-te de ceea ce îți oferă prezentul.

Zodia/ascendentul LEU

Trebuie să fii atent și în această săptămână cum te comporți cu cei din jur dacă nu vrei ca unele colaborări să se întrerupă din cauza ta. Mercur retrograd încă își face de cap prin zodia provocându-te să spui cuvinte fără rost, greu de înțeles de către cei cu care relaționezi, cuvinte care doar stârnesc război.
Începutul săptămânii
Este o bună perioadă pentru colaborări și întâlniri. Ai priză la public care te va urmări atent și fascinat. Dacă călătorești vei avea surprize plăcute și vei întâlni oameni care se potrivesc stilului și modului  tău de a fi. Totuși, trebuie să fii atent deoarece este posibil să încasezi o amendă sau să plătești o taxă neașteptată, neluată în calcul.
Mijlocul săptămânii
Apare o bună perioadă în care ai șansa de a petrece în familie, de a sărbători ceva împreună cu aceasta. Cert este că apar șanse din partea familiei sau din partea persoanelor apropiate ție.
Sfârșitul săptămânii
Se pare că te-ai obișnuit cu vacanța, cu timpul liber și cu aclamațiile din partea celor din jur, astfel  încât, în această perioadă, îți vine greu să îți asumi responsabilitățile sau să îți sufleci mânecile pentru a te pune pe treabă. Atenție, parfumul războiului se simte în apropierea ta: ai grijă ce spui și cum te comporți cu cei din jur pentru a nu stârni adevărate tornade. Dacă simți că nu te poți abține, apelează la niște prieteni buni care să te poată susțină, barem, moral.
Duminică apar șanse de un câștig.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin PAJUL DE BÂTE că ești în așteptarea unor vești. Ești plin de speranță și de entuziasm. Se pare că veștile sunt bune, singura problemă fiind faptul că mai durează ceva până ce vei avea confirmări.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Săptămâna este marcată de tensiuni în sectorul sănătății, al comunicării cu apropiații și al deplasărilor. Se recomandă mare atenție în aceste sectoare. Va fi o săptămână în care nu vei avea timp să te plictisești, fiind plină de reușite și dezamăgiri în plan social.
Începutul săptămânii
Ai oportunitatea de a te relansa în carieră, să te faci apreciat de către superiori, șefi, părinți etc. Ți se vor recunoaște meritele și sacrificiile pe care le-ai făcut până acum. Așadar, este indicat să nu neglijezi sfera socială și să te intereseze impactul pe care îl ai la locul de muncă, în cariera ta. Punctează asupra carierei și concentrează-te pe reușitele pe care le vizezi deoarece ai abilitatea de a te adapta din mers și multe șanse acum să fii recunoscut. Marți se întrevede confuzie în comunicarea cu ceilalți: nu-i înțelegi și nici nu te faci înțeles prea bine. Tot acum îți vei da seama că ai etichetat persoanele în mod greșit: poate le-ai atribuit calități pe care aceștia nu le au.
Mijlocul săptămânii
Miercuri nu este o zi chiar bună pentru tine deoarece se întrevăd cheltuieli și decepții. Vei vedea că modul tău de a economisi și a cheltui nu este unul chiar ideal: mai ai de adus îmbunătățiri pentru a fi cu adevărat mulțumit de rezultat. Joi este o zi excelenă pentru a socializa, de întâlniri cu ceilalți, de a schimba opinii, de a face planuri. Tot acum vei primi un ajutor sau un sprijin din partea cuiva.
Sfârșitul săptămânii
Se recomandă prudență în tot ce faci. În sfera sănătății se întrevăd tulburări care îți pot da planurile peste cap. Este posibil ca în aceste zile să te confrunți cu decepții și dezamăgiri din partea apropiaților sau, dacă ești în vacanță, să fii dezamăgit de calitatea ambientului în care te găsești. Dacă nu te afli în vacanță, este indicat ca în această perioadă să te ocupi de casă, de familie și de cariera ta deoarece aici vei avea mai multe șanse să fii satisfăcut de rezultate.
Duminică, în schimb, este o zi bună, pozitivă în care iubirea și bucuria plutește în aer. Poate fi vorba despre o împlinire în relația ta de iubire, în relația pe care o ai cu copilul tău,  te scufunzi în hobby-urile tale sau participi la o petrecere unde te vei simți bine.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin 2 DE CUPE că vei avea succes să atragi spre tine persoanele care te interesează și care îți sunt de un real folos. Ești plin de farmec și vei ști cum să acționezi și ce să spui la întâlnirile pe care le ai. Este posibil să cunoști o persoană de care să fii fascinant și vicerversa. Ești mult mai atras de sexul opus și ai tendința să vezi doar calitățile. De aceea se recomandă să fii realist și nu idealiza pe nimeni dar nici să respingi pe cineva doar pentru că nu îți convine ceva. Socializarea te va ajuta în această săptămână.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

În această săptămână predomină lipsa banilor. Te confrunți cu probleme financiare pe care cu greu le stăpânești. Ai grijă să nu fii furat, să nu pierzi ceva de valoare sau să nu faci greșeala de a intra în economii pentru a-ți satisface nu știu ce capricii. Cu toate că în plan sentimental ar trebui să îți meargă bine deoarece Venus va păși  în zodia ta, sporindu-ți astfel farmecul cu care te-ai născut, problemele financiare îți pot umbri relația cu partenerul sau te pot împiedica să te simți atractiv pentru cineva pe care l-ai vizat și viceversa.
Începutul săptămânii
Ai posibilitatea de a face ceva pentru a te îmbogăți, dar nu în plan material ci în interiorul tău, să îți îmbogățești cunoașterea, cultura generală prin citit, călătorii și accesarea altor culturi. Fă-o și te vei simți minunat și întregit! Marți este posibil să te confrunți cu probleme la locul de muncă datorită unor neînțelegeri cu echipa sau datorită unor responsabilități de care ai uitat.
Mijlocul săptămânii
Se întrevăd probleme în carieră, în special miercuri, datorită unor sensibilități de-ale tale duse la extrem dar și de tendința de comoditate. Cert este că nu prea ai chef să-ți asumi responsabilități și te vei simți presat și nemulțumit de cei cu care lucrezi și de cei pentru care muncești. Acest lucru este valabil în cazul în care muncești în aceste zile și nu ești în vacanță. Dacă ești în vacanță, așteaptă-te la comploturi, clevetiri și uneltiri din partea celor cu care intri în contact. În plus, apar responsabilități și în familie. Joi apare șansa aparăției unor bani sau a unei recompense materiale. Se îmbunătățesc și colaborările la locul de muncă.
Sfârșitul săptămânii
Se întrevăd cheltuieli sau plata unor taxe. Rezultatul este că vei rămâne fără bani pentru a-ți cumpăra ce îți place. Ai grijă să nu fii înșelat sau furat.
Duminică este o zi ideală pentru a o petrece în familie, cu cei dragi, făcând drumeții în natură.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin ASUL DE BÂTE că ai ocazia să începi ceva nou, să creezi ceva, să te implici plin de entuziasm într-un proiect. Tot acum ai mari șanse de reușită în probleme din trecut și este posibil să rezolvi o bună parte din ele. Se pare că vei avea entuziasm doar pentru acele treburi, planuri și proiecte care te atrag în mod deosebit, care te inspiră și îți aduc bucurie. Încearcă să nu te concentrezi doar asupra acestora ci este necesar să dai atenție și responsabilităților pe care le ai în sarcină.

Zodia/ascendentul SCORPION

Săptămâna aceasta va fi foarte dificil pentru tine să împaci atât capra cât și varza. Parcă se duce o luptă nesfârșită între ceea ce ți-ar plăcea să faci cu responsabilitățile pe care ți le pun în spate șefii, superiorii de la locul de muncă sau din mediul de care depinzi. Te vei simți extenuat și neînțeles.
Începutul săptămânii
Vei avea niște revelații, ți se vor descoperi niște lucruri care până acum ți-au fost  ascunse sau nu aveai acceptul pentru a le cunoaște. Acestea vor fi în favoarea ta. Tot acum vei rezolva o grămadă de treburi în familie dar și în carieră. Marți vei avea o mică neîmplinire sau imposibilitate de a avea ceva ce ți-ai dorit sau ceva la care ai visat. Ai grijă la tentațiile, la viciile care fac rău organismului tău.
Mijlocul săptămânii
Miercuri s-ar putea să nu te simți tocmai în formă. Există riscul să se acutizeze unele afecțiuni sau terapiile să nu dea rezultatele dorite. Tot astăzi, munca, efortul fizic nu îți fac bine. Această perioadă este potrivită pentru asimilarea cunoașterii, pentru citit, pentru (unele) călătorii (cu grijă însă, deoarece se întrevăd anumite riscuri de incidente: de la probleme în trafic sau cu mijlocul de transport până la faptul că nu vei fi mulțumit de ambient, locul cazării sau traseul călătoriei). Vei fi totuși avantajat în această perioadă că vei avea timp și de activitățile care îți oferă bucurie. În plus, relația cu partenerul poate prinde un făgaș bun, pozitiv. Tot acum, unele rude sau prieteni apropiați s-ar putea să nu îți înțeleagă alegerile pe care le faci acum. Aceștia s-ar putea să devină chiar impunători, fapt ce te va deranja cu siguranță.
Sfârșitul săptămânii
Cresc nemulțumirile cu șefii, cu superiorii. Într-un cuvânt, parcă toate oalele se vor sparge în capul tău. Este posibil să îți vezi șefii ca pe niște persoane care caută o țintă, să țintească demonstrând celorlalți că doar cuvântul lor contează. Bineînțeles, ținta vei fi tu. Sunt posibile și neînțelegeri cu partenerul care să îți afecteze randamentul în muncă și viceversa: problemele cu autoritățile să îți creeze neplăceri în cuplu. Tensiuni peste tensiuni în această perioadă de săptămână și este indicat să te izolezi, să îți creezi momente de solitudine pentru a putea medita și să îți încarci bateriile. Dacă practici și ești activ din punct de vedere spiritual, iată că spiritualitatea îți poate da o mână bună de ajutor. Duminică te vei simți ceva mai bine și liber de toate aceste corvoade care te-au stresat până acum.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin MAREA PREOTEASĂ că vei avea acces la unele mistere, informații  inaccesibile majorității. Acea cunoaștere, ce ți se va descoperi în această săptămână, nu este pentru oricine. Cartea arată că cineva înțelept (care poate fi mai degrabă o femeie misterioasă, plină de cunoaștere) îți poate arăta o cale, o direcție importantă pentru tine care va influența în bine viitorul tău. Această carte îți spune să te retragi în cămăruța ta, în mediul în care te simți bine și să te asculți, să îți asculți intuiția. Vei fi mult mai productiv dacă vei da importanță părților nevăzute ale vieții.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

În această săptămână predomină frustrarea în legătură cu conceptele tale. Este posibil să îți dai seama că unele filosofii de viață după care te-ai ghidat până acum, să nu mai funcționeze. Vei fi supus la diferite situații în care îți vei da seama de asta. Dacă ești plecat  în vacanță este posibil ca în aceste zile să fii dezamăgit sau să te găsești în unele situații deloc plăcute. Sănătatea este vizată.
Începutul săptămânii
Începi săptămâna cu brio. Vei avea parte de întâlniri care mai de care mai favorabile pentru tine. Este posibil să începi noi colaborări, să revezi persoane care îți sunt simpatice sau să fii invitat la un eveniment care te va bucura. Este bine ca în aceste zile să socializezi, să participi la tot felul de evenimente distractive cât și culturale deoarece vei avea posibilitatea să întâlnești persoane favorabile ție. Marți sunt posibile neînțelegeri în familie datorită confuziilor și neclarităților. Nu este momentul să îți faci mari iluzii cu anumite planuri.
Mijlocul săptămânii
Ți se reduce considerabil bucuria de a cheltui, de a-ți cumpăra ceva ce îți place datorită lipsurilor, problemelor și blocajelor financiare. Poate ai depins de ajutorul  financiar al cuiva iar acum primești vestea unei schimbări care îți va da tot bugetul peste cap. Dacă ai investit greșit, acum vei trage ponoasele. În schimb este o bună perioadă (mai ales joi) pentru a te ocupa de casă, de familie și de serviciu deoarece aici vei avea parte de reușite.
Sfârșitul săptămânii
Se recomandă mare atenție la drum, la călătoriile pe care le faci, la felul cum conduci pe șosele, cu cine anume te întovărășești la drum deoarece se întrevăd neplăceri și chiar pericole dacă nu ești suficient de atent. La fel, sănătatea îți poate juca feste aducându-te în ipostaze de suferință. La serviciu sunt posibile certuri, discuții cu echipa datorită ideilor cu care nu ești de acord. Nu este momentul să te impui. Lasă ca tensiunile să treacă și până atunci te poți ocupa liniștit de dezvoltarea ta personală citind, studiind, ocupându-te de unele activități spirituale. Aceste ocupații vor fi cu adevărate plăcute dacă îți vei implica și partenerul sau invers: dacă partenerul îți propune o „escapadă” culturală, accept-o fără ezitare.
Duminică te vei simți mai bine. Dacă lucrezi în această zi vei avea parte de apreciere din partea superiorilor. Cert este că ieșirea în lume, socializarea îți va fi de bun augur.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin SPÂNZURATUL că te vei simți legat de mâini și de picioare. Imposibilitatea de a te manifesta în vreun fel, mai ales în felul plăcut ție, îți va aduce un alt stil de gândi, de a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă. Cartea îți spune că este momentul ca în această perioadă să îți pui ordine în gânduri și în priorități. Este necesar să lucrezi la unele concepte și filosofii, să le disciplinezi în funcție de prioritatea pe care acestea le au în viața ta.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Vor predomina, în continuare, problemele financiare și nu este o noutate pentru tine deoarece este o chestiune veche această sensibilitate în sectorul material al vieții tale. Se pare că acum vor apare și niște neînțelegeri cu anumite persoane datorită acestor probleme cu care te confunți.
Începutul săptămânii
Dacă muncești în această perioadă este posibil să ai parte de reușite și colaborări excelente în ceea ce privește cariera ta. Dacă nu, atunci în casă sau în mediul unde locuiești vei avea succes în planurile pe care ți le-ai făcut: de renovat, de făcut curățenie impecabilă sau de pus la punct ceva. Cert este că ai multă energie și vei simți nevoia să ți-o consumi prin activitate fizică, preferabil prin muncă decât prin sport. Marți este bine să fii atent să nu cazi în capacana iluziilor sau să te iei la ceartă cu cineva doar pe baza unor presupuneri care nu au nicio bază reală.
Mijlocul săptămânii
Este posibil să te simți neînțeles de către partener, să îl simți mult mai sensibil, mai capricios decât de obicei. Relația ta suferă acum și nu prea îi înțelegi bine cauza. Nu cumva ești prea aspru cu celălalt? (să nu uităm că două planete cu o influență considerabilă asupra personalității tale – Saturn și Pluton- te preschimbă în fața celuilalt, privindu-te ca pe un mic dictator).  Poate mai multă gingășie și delicatețe din partea ta ar putea calma partenerul. Nici dacă ești singur nu vei scăpa de probleme. Vei avea conflicte cu superiorii de la locul de muncă sau cu familia. Joi se mai calmează treburile și este posibil să fii invitat undeva sau să participi la o întrunire plăcută.
Sfârșitul săptămânii
Se anunță probleme financiare, poate chiar cu justiția. Cert este că ți se pot anula unele drepturi la bani sau poate vei pierde ceva. Atenție și la achiziții deoarece există riscul să fii păcălit. Tot acum vei afla că partenerul nu te sprijină ci dimpotrivă, parcă îți împiedică planurile.
Duminică va fi o zi mai senină pentru tine pe care, este posibil, să o petreci călătorind, făcând o drumeție sau o ieșire undeva unde te vei simți bine.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin NEBUNUL că vei avea tendința de a lua decizii nesăbuite și riscante. Cineva te va avertiza și îți va oferi niște sfaturi cum să procedezi, sfaturi cu care nu vei fi de acord însă merită să te gândești ceva mai serios la ceea ce ți se spune și să iei în calcul. Cartea spune că te încăpățânezi să trăiești în visurile tale și nu mai vezi bine realitatea care se așterne în fața ta. Norocul tău este că ai persoane în jur care țin la tine sincer și te avertizează.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Accentul cade pe relațiile cu ceilalți în această săptămână. Apar tot felul de discuții și neînțelegeri pe care nu știi cum să le controlezi, simțind că îți scapă de sub control. În plus, apar și unele probleme financiare.
Începutul săptămânii
Este o perioadă bună pentru tine și este bine să profiți de ea la maxim deoarece nu durează mult, după cum bine știi. Vei avea ocazia să te ocupi de activități care îți fac plăcere, care te bucură, fie împreună cu persoana iubită, fie singur. Este o bună perioadă pentru cuplu și în favoarea erotismului. Te vei simți fermecător și plin de încredere, așadar nu îți rămâne decât să acționezi. În plan financiar trebuie să fii precaut deoarece există riscul să fii înșelat sau să te autosabotezi singur.
Mijlocul săptămânii
Este indicat ca în această perioadă să îți recuperezi forțele și să te odihnești. Nu vei avea o stare de sănătate tocmai bună, de aceea este recomandabil să te abții de la excese și capricii culinare sau de alt gen care îți pot afecta sănătatea. Tot acum este posibil să afli ceva care nu îți va plăcea, poate niște vorbe aruncate de prieteni sau colegi de muncă. În schimb, în familie, la locul de muncă și în societate vei fi admirat și apreciat pentru eforturile tale. Nu este exclus să primești ceva bani.
Sfârșitul săptămânii
Apar tensiuni în relațiile de tot felul. Te vei simți singur, neapreciat și neînțeles. Este posibil să treci printr-o pierdere sau o despărțire. Alinarea o vei găsi călătorind, ocupându-te de activități care îți fac plăcere și socializând cu persoane care nu fac parte din familie sau care nu au contact cu locul tău de muncă sau cu superiorii tăi, străine chiar. 

 Tarotul îți spune pentru această săptămână prin JUDECATA că vei trece prin evenimente și situații care nu sunt noi pentru tine. Vei avea parte de o judecată  a trecutului tău de care nu prea poți să fugi. Cartea îți spune că acum vei avea ocazia să renaști, să te reinventezi  însă doar după ai rezolvat cu trecutul care acum bate la ușa ta. Cartea spune că vei avea succes dar după multă luptă cu tine însuți și cu conceptele celorlalți.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Se vede o mare tensiune în sectorul sănătății și trebuie o mai mare atenție în această privință. Fii selectiv asupra gândurilor tale care îți aduc mari tulburări ale sănătății fizice. Tinzi să somatizezi toate emoțiile și gândurile negative. Tot acum trebuie să te împaci cu ideea că unele concepte de-ale tale, unele filosofii de viață după care te ghidezi sunt greșite și îți aduc numai probleme, așadar trebuie să le corectezi.
Începutul săptămânii
Te vei dedica căminului și familiei tale. Poate ai ceva de renovat sau de aranjat prin casă. Este o bună perioadă pentru a rezolva treburi și chestiuni familiale. În schimb, ești plin de anxietate și confuzie. Intuiția nu te va ajuta prea mult în această perioadă, așadar bazează-te pe rațiune și logică.
Mijlocul săptămânii
Vei avea probleme cu banii. Este posibil să îți dorești să achiziționezi ceva și să nu îți poți permite sau ai de plătit unele taxe care te poate lăsa fără bani. Cert este că suferi din cauza lipsei banilor în această perioadă, mai ales că ai și dorința de a socializa, de a călători, de a ieși în lume. Nu trebuie să disperi deoarece vei fi înconjurat de noroc: Jupiter te va sprijini.
Sfârșitul săptămânii
Atenție la sănătate deoarece este destul de delicată. Este bine ca în această perioadă să te odihnești și să ai grijă de organismul tău printr-o alimentație și o îngrijire specială care să te înzdrăvenească. Problemele, certurile și neînțelegerile cu ceilalți îți poate cauza rău, așadar evită orice conflict și concentrează-te asupra ta. Dacă muncești în aceste zile, așteapă-te ca unii colegi să îți creeze dificultăți însă șefii te vor aprecia dacă te concentrezi asupra responsabilităților tale.

Tarotul îți spune pentru această săptămână prin 4 DE CUPE că vei fi foarte nemulțumit de felul cum vor decurge treburile în această perioadă. Se pare că nimeni și nimic nu prea poate să îți intre în voie. Orice se va ivi, orice schimbare, oportunitate nu te va încânta, dimpotrivă vei găsi motive de a cârcoti. Cartea îți spune că trebuie să îți domini sensibilitatea exagerată și să începi să fii mulțumit cu ceea ce ai în prezent deoarece în viitor vei căuta șanse de schimbare și nu ți se vor oferi cele pe care le primești acum. Regretele vor fi foarte adânci că nu ai profitat de șansă când a trebuit. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu