duminică, 26 august 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 27 august – 2 septembrie


Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii
Este o bună perioadă pentru a intra în contact cu familia și pentru a rezolva probleme din trecut. Relaxarea și meditațiile te vor încărca pozitiv ajutându-te în terapiile pe care le faci (în cazul în care urmezi un tratament). Nu este necesar să îți mai spun că vei avea o intuiție puternică deoarece o și simți deja. Tot acum, este posibil să primești un răspuns favorabil ce are legătură cu banii sau cu o promovare.
Mijlocul săptămânii
Se pare că vei fi dominat de o atitudine impulsivă și te vei lăsa condus de emoții și de primele impresii. Acest lucru îți va îngreuna buna colaborare cu ceilalți. Nu uita că ai de împlinit niște responsabilități de care nu prea ai cum să scapi. Vei avea succes, însă, în activitățile de care ocupi din plăcere și cu drag.
Sfârșitul săptămânii
Problemele financiare nu te lasă în pace și te împiedică să te ocupi de ceea ce îți place să faci sau să achiziționezi ceva. Este indicat să nu faci speculații financiare deoarece riști să pierzi sau să te bagi în treburi pe care le poți regreta. Mai bine ocupă-te conștiincios de muncă și de carieră deoarece aici vei avea succes.

Tarotul pentru această perioadă este CAVALERUL DE MONEDE și îți spune că ai toate șansele să primești noi vești despre colaborări care să îți aducă avantaje materiale. Tot această carte te sfătuiește să nu te pripești și ar fi bine să observi  fiecare fațetă a propunerilor. Unele sunt bune, altele nu, de aceea trebuie să fii atent și realist. Rămâne la latitudinea ta, important este să știi că „norocul” nu te ocolește.

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii
Ești sociabil și dornic de a interacționa cu persoane cu care rezonezi. Această perioadă este marcată de zicala „caută și vei găsi, bate și ți se va deschide!”. Socializarea și contactul cu ceilalți îți poate aduce favoruri însă este bine să te abții la cheltuieli. Vei sta cam prost cu banii și trebuie să eviți achiziții inutile.
Mijlocul săptămânii
Te va tulbura niște vești, făcându-te să te agiți și să fii stresat. Niște probleme de sănătate te vor obliga să îți acorzi o mai mare importanță. O veste bună ar fi că eforturile tale (în muncă și nu numai)  îți vor fi răsplătite. Nu este o bună perioadă pentru a socializa, pentru întâlniri din care speri  să iasă totul în favoarea ta: închistările unora te-ar putea bloca.
Sfârșitul săptămânii
Se pare că ai multe treburi de rezolvat în carieră, cu autoritățile și cu familia sau cu  mediul în care trăiești. Ești obligat de circumstanțe să îți rezolvi problemele din carieră sau cu poziția ta socială, dar să îți îndrepți atenția spre familie, să fii mai creativ și mai deschis ideilor acestora. Tot acum apar bune oportunități de a călători sau de a face ceva ce îți place în mod deosebit, chiar să te dedici iubirii.

Tarotul pentru această perioadă este ÎNDRĂGOSTIȚII și îți spune că vei avea o perioadă în care va trebui să alegi, să iei niște decizii. Problema este că nu știi ce să alegi iar acest lucru te tulbură. Te vei simți ca și cum ai fi cu picioarele în două luntre.  Cu siguranță va trebui să suporți consecințele alegerilor: de unele dezavantaje dar să te bucuri și de avantaje. Cartea Îndrăgostiții îți arată importanța alegerii făcute cu inima sinceră și nu în funcție de himerele care ți se promit. Aparențele înșeală, de aceea este indicat să te ghidezi după propria intuiție și judecată, tocmai pentru a nu regreta mai târziu.

Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii
Se pare că în sectorul carierei treburile merg excelent deoarece se întrevăd oportunități pe care ar trebui să le culegi. În orice caz, poziția ta socială este una foarte bună și aprecierea ta de către persoane importante este aproape inevitabilă. Tot ce îți trebuie este să te orientezi și după ce îți spune intuiția. Lasă-te ghidat de ea în această privință.Tot acum, dacă suferi de unele afecțiuni, vei simți o ameliorare și o îmbunătățire a sănătății tale.
Mijlocul săptămânii
Este o perioadă în care socializarea îți poate aduce bune oportunități de a lucra la planurile tale. Vei întâlni persoane care te pot inspira. Partea mai puțin bună este că în această perioadă poți întâmpina probleme financiare, să nu ți se aprobe o cerere sau ca cineva să piardă niște bani din care aveai și tu dreptul. Dacă studiezi acum, indiferent din ce domeniu, vei avea mai multă capacitate de asimilare a informațiilor.
Sfârșitul săptămânii
Este nevoie ca în această perioadă să îți revizuiești unele concepte, filosofii de viață și chiar stilul de viață. Mai mult ca sigur de aici ți se trag toate suferințele tale sufletești. Influența unor prieteni și persoane apropiate în care ai încredere nu sunt cu totul sincere și te poți aștepta la probleme din partea lor. Familia sau o retragere în spiritualitate în această perioadă îți va face foarte bine și te vei calma, respectiv ilumina.

Tarotul pentru această perioadă este 10 DE CUPE și îți spune cât de importantă este familia pentru tine în această perioadă, indiferent dacă ești adolescent, adult sau mai în vârstă. Familia, uniunea acesteia îți poate aduce mari bucurii. Tot această carte te anunță că vei avea parte de o reușită care trebuie sărbătorită sau vei fi invitat la o sărbătoare. Se anunță o perioadă în care contează prezența unei persoane familiare lângă tine deoarece te vei simți în siguranță și sprijinit totodată.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii
Te vei simți comfortabil alături de persoane cu care rezonezi și îți împărtășesc aceleași idei și concepte. Problema apare atunci când acest lucru se întâmplă în cadrul muncii sau în cazul în care ai responsabilități practice de îndeplinit. Este posibil ca în această perioadă comoditatea la locul de muncă să te coste. Așadar, nu neglija acest aspect. În schimb, apar șanse frumoase în cazul în care studiezi sau te ocupi de activități care îți aduc bucurie. Vești bune de departe. În iubire pot să apară momente pline de pasiune.
Mijlocul săptămânii
Vei dispune din plin de dorința de a activa, de a te ocupa de poziția ta socială și de cea de la locul de muncă. Sunt șanse să fii apreciat de către persoanele care te pot avansa însă va trebui să dai dovadă de multă diplomație. Există riscul să izbucnești nervos și acest lucru să îți dăuneze. Te vei confrunta cu unele persoane care îți vor pune piedici și obstacole în ceea ce vrei să faci. Este bine să nu renunți în a te ocupa de carieră în aceste zile, indiferent de problemele pe care le ai deoarece este posibil să ai succes.
Sfârșitul săptămânii
Apar probleme financiare din partea unor persoane cărora trebuie să le plătești ceva. Taxele și datoriile îți pot subția situația financiar destul de considerabil. Este indicat să apelezi la persoane de încredere care să te ajute și vei avea parte de sprijinul dorit. Evită să faci cumpărături multe și scumpe în această perioadă.

Tarotul pentru această perioadă este REGELE DE CUPE și îți spune că vei fi sensibil și dornic de momente pline de sentimentalism, de emoții care să te ducă pe tărâmul iubirii. Poate ai alături o persoană cu aceste calități care te poate duce în această „călătorie” sentimentală. Cartea anunță o perioadă de mare creativitate care vine din adâncul sufletului, făcându-te veritabil și autentic în fața celorlalți, câștigând multă simpatie.

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii
Este o bună perioadă pentru familie, de a rezolva probleme din trecut. La fel, este posibil să primești niște răspunsuri ce țin de bani sau de contracte. Iată o bună perioadă care nu trebuie să îți scape: punctează asupra carierei și câștigului însă trebuie să renunți deocamdată să faci ceea ce îți place dacă vrei bani cu tot dinadinsul.
Mijlocul săptămânii
Apare dorința de a călători, de a socializa însă apar unele probleme care pot fi de diferite feluri: responsabilități la locul de muncă care te fac să renunți sau unele probleme de sănătate. Trebuie mare atenție cum conduci sau cum te deplasezi pe șosele deoarece există unele pericole care stau la pândă. Se recomandă să îți duci la îndeplinire sarcinile dacă nu vrei să te trezești cu vreo sancțiune.
Sfârșitul săptămânii
Se prezintă o mare oportunitate în carieră, așadar trebuie să fii deschis și să o culegi. Tot acum este posibil să apară și șansa unor bani sau al unui câștig mai mare. Toate bune și frumoase însă nu fără efort din partea ta: este nevoie de o mare abilitate din partea ta să împletești activitatea care îți place cu profitul și cu responsabilitățile de rigoare. Așadar, nu-i loc de pauză ci doar timp pentru a pune în aplicare planurile. Unii membrii ai familiei s-ar putea să nu îți înțeleagă alegerea.

Tarotul pentru această perioadă este SPÂNZURATUL și îți spune că vei avea parte de unele blocaje datorită faptului că ești legat de locul unde trăiești, de locul unde muncești, de locul unde studiezi. Nu prea ai multe posibilități de a alege în situația de față. În cazul în care te simți blocat, cartea îți spune să privești totul din alt punct de vedere, să îți schimbi concepțiile vechi, deoarece este clar că acestea te-au adus în situația în care te afli acum. Îți trebuie ceva inovator care să te elibereze, cum ar fi intuiția și spiritualitatea. Dat fiind că a apărut această carte, cu siguranță ai neglijat această latură importantă a vieții.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii
Ești mult mai sensibil când vine vorba de cei cu care intri în contact. Te vei dedica celor din jur cu drag și cu folos, bucurându-te împreună cu ei. Este o perioadă bună pentru socializare, de a ieși în lume. Se recomandă ca în sectorul muncii, al poziției sociale dar și în cel al familiei sau al mediului unde trăiești să fii la fel de sensibil și emotiv. Aici se recomandă acțiune (în familie) și de versatilitate (carieră).
Mijlocul săptămânii
Apar tot felul de blocaje financiare. Dacă te aștepți ca un proiect să demareze sau să aibe un curs mai rapid, este bine să te aștepți la anumite revizuiri. O ședință în familie te poate ajuta cu idei bune și soluții rapide. Dacă ai copii, trebuie să le acorzi o deosebită importanță și atenție. Nici iubirea nu prea îți oferă satisfacțiile dorite. În relația de cuplu apar tensiuni datorită unor probleme ce țin de intimitatea voastră.
Sfârșitul săptămânii
Apar noi oportunități, noi susțineri din partea unor persoane de la depărtare sau te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai văzut demult. Dacă aștepți niște răspunsuri, este posibil să primești răspunsuri favorabile care îți vor deschide multe drumuri. Și relația de cuplu poate prinde un bun curs. Este indicat să nu asculți de sugestiile unor prieteni: te pot duce în eroare. La fel și intuiția ta îți poate sugera greșit unele opțiuni. 

Tarotul pentru această perioadă este 6 DE BÂTE și îți spune că ai toate șansele, ca la sfârșitul acestei săptămâni după ce ai făcut un bilanț, să constați că ești un învingător. Se pare că totul va merge în direcția dorită de tine, deocamdată. Ceilalți te vor vedea ca pe un erou care s-a întors dintr-o bătălie grea și vei fi primit cu brațele deschise. Profită de oportunitățile care se deschid în fața ta!

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii
Dacă muncești în aceste zile vei avea parte de condiții bune la locul de muncă, în sensul că te vei simți apreciat și eforturile tale vor fi răsplătite. Nu este exclus să primești niște bani. Totuși, responsabilitățile tale sunt bine stabilite și trebuie să le respecți pentru a merge înainte. Este posibil ca cineva din familie să reacționeze într-un mod în care te va răni sufletește.
Mijlocul săptămânii
În relațiile tale apare o oarecare tensiune, mai ales în cele familiale. Îți dorești să ai parte de armonie și frumusețe în relații însă se pare că apar tot felul de impuneri și fiecare ia decizii care mai de care mai surprinzătoare, în mod negativ pentru tine. Este posibil să te izbești de incapacitatea celuilalt de a face unele schimbări în favoarea voastră, a cuplului. Cel mai bine este să nu te concentrezi doar  asupra a ceea ce îți face neplăceri ci doar asupra a ceea ce îți face plăcere: hobby, activități care îți aduc bucurie, asupra relației de cuplu, intimității acesteia.
Sfârșitul săptămânii
Se pare că relațiile se îmbunătățesc considerabil însă apar probleme cu banii. Poate ai de primit bani de undeva însă aceștia întârzie să apară sau apar tot felul de complicații. Este o bună perioadă pentru a te face apreciat la locul de muncă sau să îți câștigi o poziție socială. Important este că acum vei avea ocazia să îți rezolvi o grămadă de probleme mai vechi. Nu este bine să te încrezi în ceea ce îți spun unele persoane, mai ales dacă nu vă cunoașteți bine. Evită să te destăinui oricui și ai grijă pe ce anume dai banii.

Tarotul pentru această perioadă este NEBUNUL și îți spune că vei avea o perioadă cam „nebunatică” în toate sensurile cuvântului. Vei avea tendința mult mai ușor de a te lăsa purtat de val, de a avea un curaj aproape de necontrolat de a face lucruri pe care până acum le considerai de neconceput. Este bine să trăiești euforia prezentului până într-un anumit punct, dincolo de acesta poate deveni periculos. Îți vei da seama despre ce este vorba atunci când cineva cunoscut, din apropierea ta, îți spune să o lași mai domol și să ai grijă la consecințe.

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii
Vei avea timp și posibilitatea de a te ocupa de activități care îți aduc bucurie. Iubirea, în aceste zile, poate înflori, așadar fii deschis către partener. La fel, sociabilitatea îți va aduce beneficii și nu este un moment bun să te ascunzi în casă. Contactul cu ceilalți, mai ales cu cei pe care îi cunoști, va fi favorabil. Copiii îți vor aduce satisfacții. Tot acum, este posibil să realizezi ceva de care ești mândru. Nu este o bună perioadă pentru a cheltui sau pentru a te baza pe niște sume de bani: în sectorul finanțelor se pare că vei sta destul de slab.
Mijlocul săptămânii
Este necesar să ai mai multă grijă de sănătatea ta deoarece se întrevăd mici neplăceri în această privință. Să nu faci activități fizice din impuls, fără să calculezi bine riscurile. În schimb este bine să ai curaj și să acționezi în carieră, la locul de muncă deoarece aici vei avea aprecierea persoanelor de care depinde avansarea sau promovarea ta. Acum este posibil să ai parte de un răspuns, de o confirmare, de o veste în ceea ce privește niște bani ce ți se cuvin.
Sfârșitul săptămânii
Apar probleme de înțelegere cu cei cu care intri în contact. Acest sfârșit de săptămână îți va accentua confuzia: dorești ceva însă rezultatele sunt de altă natură decât ceea ce ai sperat. Se întrevede probleme mai mult în carieră și în familia de origine sau în mediul unde trăiești. Se pare că relația cu partenerul este bună și, dacă ești single, sunt posibile oportunități de a întâlni pe cineva cu care rezonezi. Este o bună perioadă, în schimb, de a te ocupa de activități care îți plac și de a acumula informații prin studiu, citit, cursuri etc.

Tarotul pentru această perioadă este ÎMPĂRATUL și îți spune că trebuie și este absolut necesar să înveți să îți domini emoțiile. Datorită lor intri în tot felul de probleme deoarece izbucnești și nu reușești să te controlezi. Cartea te invită să faci un efort de a te disciplina din punct de vedere emoțional, să fii puternic și să îți domini instinctele. Împăratul este un personaj puternic, care a trecut prin unele sacrificii ale sinelui pentru a ajunge acolo unde este, a trecut printr-o disciplină chiar dacă, din exterior, pare că duce o viață bogată și satisfăcătoare. Această perioadă îți poate aduce posibilitatea de a fi sprijinit de o persoană cu autoritate. Dacă crezi că o vei impresiona cu lacrimi sau cu vâltori emoționale, nu îți va reuși planul. Fii demn și conștient de valoarea ta și îi vei atrage în mod pozitiv atenția.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii
Apar șanse să îți rezolvi niște probleme, unele fiind și financiare. Ai o puternică intuiție și aproape că vei primi răspunsurile și soluțiile „pe loc”. Este important ca în această perioadă să nu te bazezi pe sprijinul celorlalți. Puțină suspiciune nu îți va strica ci, dimpotrivă, te va feri de unele imprudențe.
Mijlocul săptămânii
Vei suferi din cauza problemelor financiare. Te simți îngrădit și împiedicat să îți atingi unele scopuri în acest sector. Totuși vei primi niște vești încurajatoare de departe sau vei primi informații folositoare. Cineva te va ajuta, totuși. Nu este indicat să faci achiziții în această perioadă și trebuie să fii atent pe ce anume dai bani.
Sfârșitul săptămânii
Se anunță a fi o perioadă încărcată cu anumite persoane cu care intri în contact. Unii colegi sau rude îți pot crea probleme, așadar nu pleca urechea la ceea ce vor ele să faci. Ocupă-te de munca ta, fii conștiincios la locul de muncă deoarece rezultatele vor fi satisfăcătoare pentru tine. Vezi că șefii sunt cu ochii pe tine: dacă demonstrezi că ești de încredere vei fi răsplătit, dacă nu, așteaptă-te la plăți pe măsură. Dacă nu muncești dar ai treabă cu unele autorități, ceea ce am spus mai sus se aplică și în acest caz. Oricum îți trebuie seriozitate și disciplină în ceea ce vrei să faci. Sănătatea poate fi slăbită iar vizitele cunoștințelor îți pot încurca planurile sau îți va strica buna dispoziție. Așadar, punctează asupra familiei și muncii: aici vei avea succes.

Tarotul pentru această perioadă este ASUL DE MONEDE și îți spune că ești o persoană norocoasă. Apar oportunități din plin în viața ta, însă doar tu știi dacă le vezi sau nu. Nu te poți plânge că o duci rău: cartea spune că mereu apar șanse să îți modifici în bine situația financiară. Oricum, dacă în ultima vreme ai trecut printr-o perioadă strâmtorată din punct de vedere financiar, de acum, din această săptămână, lucrurile se vor schimba aducându-ți oportunități de a-ți îmbunătăți situația materială.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii
Ai o deschidere extraordinară față de societate, îți va place să cunoști, să interacționezi cu alte persoane. În plus, ai o intuiție excepțională care îți va transmite informațiile de care ai tu nevoie. Tot acum vei întâlni persoane cu care rezonezi și se stabilesc niște legături speciale. Nu uita că la locul de muncă dar și în familie ți se cere ceva mai multă flexibilitate.
Mijlocul săptămânii
Îți vine greu să faci față schimbărilor din familie, mai ales că tu ești un conservator prin definiție și ții la valorile tradiționale în care crezi. Este indicat ca în această perioadă să te deschizi și să asculți și pe alți membrii ai familiei tale sau pe acele persoane cu care îți petreci cel mai mult timp: schimbările îți vor aduce noroc.
Sfârșitul săptămânii
Iată o bună perioadă de a te ocupa de activități care îți fac plăcere sau bucurie. Apar oportunități și persoane care îți pot oferi susținere și o cunoaștere superioară decât cu ceea ce ești tu obișnuit. Însă nu te încrede în toți și toate. Aparențele sunt înșelătoare în această perioadă.  Atenție, însă, la bani sau la ce acte semnezi deoarece există riscul să pierzi niște bani ce ți se cuvin, să fii înșelat în această privință.

Tarotul pentru această perioadă este 3 DE SPADE și te pune în gardă că unele persoane pe care le crezi de încredere s-ar putea să te trădeze. Cartea spune că realitatea nu coincide cu ceea ce îți dorești și acest lucru te va face să suferi. Fii atent și încearcă să îți ții sub control emoțiile, tendința către sentimentalism și așteptările pe care le ai vis-à-vis de ceilalți.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii
Vei avea parte de o reușită care te va propulsa în societate sau într-o poziție socială bună. Este posibil să primești ceva oferte de muncă. Cert este că îți surâd șansele pentru mai bine. Intuiția ta este crescută și vei avea idei despre cum să scoți bani și din piatră seacă. Așadar, acum este bine să punctezi asupra carierei și să îți rezolvi unele probleme din familie.
Mijlocul săptămânii
Unele probleme de sănătate s-ar putea să apară în vizor, deci odihnește-te. Este posibil să apară unele complicații și schimbări în colaborările pe care te-ai bazat. Fii deschis, deoarece colaborările îți vor aduce noi oportunități. Problema este că acum simți mult mai acut orice efort pe care îl faci, având tendința să te consideri victima circumstanțelor. Studiul, căutarea de informații te-ar putea ajuta enorm, oferindu-ți sprijinul dorit.
Sfârșitul săptămânii
Cu toate că îți place să fii în familie acum, mai ales dacă te sprijină economic, te vei simți îngrădit și observat. Simți nevoia de libertate și să te exprimi într-un mod aparte, necondiționat. Vei avea parte de unele discuții sau de unele situații în care este posibil să izbucnești. Ți se cere mai multă toleranță pentru cei cu care intri în contact și lasă voia bună să pună stăpânire peste tine.

Tarotul pentru această perioadă este 8 DE MONEDE și îți spune că îți place mult cu ceea ce te ocupi, de afacerile pe care le ai, de munca pe care o prestezi, de poziția ta unde te afli acum. Oricum, cartea spune că mai ai mult de muncă și rezultatele palpabile pot veni mai târziu dar important este că ești mulțumit până acum. Ești conștient de capacitățile tale și știi sigur în sinea ta că vei reuși mai devreme sau mai târziu, indiferent peste ce obstacole trebuie să treci. Cartea îți spune că, în această perioadă, este mai mult decât necesar să te ocupi de problemele ce țin de muncă și de bani.

Zodia/asscendentul PEȘTI

Începutul săptămânii
Ești sensibil și deschis către persoanele care au ceva interesant de spus. Ai o intuiție puternică și percepi imediat dacă persoana cu care ai de a face este de încredere sau nu. Este posibil să primești niște vești care o să te bucure. La fel, ai un farmec aparte care te va ajuta în relația cu partenerul.
Mijlocul săptămânii
Te va preocupa unele probleme financiare. Este posibil să ai unele taxe de plătit. Cert este că unele schimbări în acest sector te iau prin surprindere în mod neplăcut. În schimb, este o bună perioadă pentru a te dedica muncii: de aici îți va veni și succesul financiar. Ai idei și soluții excelente.
Sfârșitul săptămânii
Este bine să nu prea te încrezi în schimbarea bruscă a prietenilor tăi. Este ceva ce îi nemulțumește, atât pe unii prieteni cât și pe unele rude. Dacă ați căzut de comun de acord, acum aceștia s-ar putea să se răzgândească brusc. Să nu te superi: face parte din destinul lor. Tu oricum, ai parte de colaborări frumoase și fructuoase cu alte persoane.

Tarotul pentru această perioadă este 5 DE CUPE și îți spune că vei avea tendința, pe toată perioada acestei săptămâni, să regreți unele alegeri, decizii și evenimente. Sensibilitatea ta este foarte crescută, ceea ce te face să trăiești mai mult în trecut. Cartea îți spune să îți indrepți atenția spre ceea ce te face fericit acum, spre ceea ce ți-a rămas în picioare. Nu este totul pierdut și nu are rost să plângi după ceva ce nu mai este important pentru tine, pentru viitorul tău. Este atât de vastă această lume încât merită explorată și să fii deschis oportunităților.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu