duminică, 19 august 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 20 – 26 august


Zodia/ascendentul BERBEC

Luni este posibil să primești niște vești bune de departe sau ai ocazia să te implici în activități care îți sunt favorabile. Se anunță o zi destul de pozitivă.
Marți, miercuri și joi vei lupta pentru niște scopuri dar nu fără obstacole. Este posibil să afli ceva care te va deranja, ori vreun șef (părinte, profesor sau o persoană cu autoritate) îți impune anumite reguli de urmat. Tot acum poți afla niște zvonuri pe seama ta: sunt create tocmai pentru a te împiedica să mergi mai departe, așadar demonstrează-le acestor persoane că nu te pot împiedica. Este o perioadă dificilă și pentru relația de cuplu, așadar, manevrează cu grijă orice gest sau cuvânt pentru a nu crea adevărate dezastre (în cazul în care vrei să îți protejezi relația de eventualele rupturi). Cert este că va trebui să respecți unele reguli și să nu îți neglijezi responsabilitățile dacă vrei succes financiar. Se pare că ai toate șansele pentru un câștig sau o promisiune de avansare. Atenție pentru joi deoarece poți avea de-a face cu persoane care te vor scutura de bani.
Vineri și sâmbătă trebuie să fii atent la investiții. Există riscul să pierzi niște bani sau să plătești mai mult decât trebuie. Cineva încearcă să îți atragă simpatia și să te convingă să faci așa cum zice: nu te lua după aparențe!
Duminică vei avea ocazia să te bucuri de liniște și seninătate, așadar dedică-ți momente de solitudine pentru a-ți încărca bateriile. Timpul petrecut cu familia sau cu persoane apropiate ție îți va face mult bine.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin CAVALERUL DE CUPE că vei avea curajul să te aventurezi în situații care îți promit emoții puternice pe care vrei să le experimentezi. Cert este că această perioadă va fi presărată de astfel de situații și evenimente care mai de care mai fascinante. Problema este să nu cazi în capcanele acestora și să nu crezi chiar tot ce ți se spune. Cartea spune că ai tendința de a fantastica asupra unor persoane, situații, doar de dragul de a simți ceva inedit. Oricum, va fi o perioadă în care sentimentele vor fi din abundență, important este să nu te lași dus de val în direcția greșită deoarece ai tendința să îți faci păreri bazate pe ceva superficial. Amână deciziile importante pentru a nu regreta mai târziu când vei reveni la realitate.


Zodia/ascendentul TAUR

Luni este o bună ocazie de a schimba ceva în familia ta sau, mai degrabă, te bucuri de susținerea acesteia în planurile tale. Suferi, însă, din cauza unor sume bani ce ți se cuvin dar întârzie să apară. Poate acum afli ceva despre acești bani.
Marți, miercuri și joi va trebui să faci mari eforturi pentru a crea o armonie între conceptele și filosofiile tale de viață după care te ghidezi și îndatoririle pe care le ai la locul de muncă sau în mediul unde trăiești. Dacă vrei ca totul să meargă bine în acest sector al vieții, cel al muncii, este bine să faci ceva eforturi pentru a colabora, chiar să renunți puțin la rigiditatea ideilor tale după care te ghidezi. Flexibilitatea și compromisul te vor ajuta să treci de acest hop. Evită să te concentrezi pe ceea ce te nemulțumește și încearcă să găsești ceva plăcut  în activitățile în care ești implicat. Atenție la călătorii, la drumurile pe care le faci în această perioadă, fii prudent și , de altfel, precaut cu starea de sănătate care îți poate aduce neplăceri. Vei găsi alinare în partenerul de cuplu sau într-o asociere cu persoane cu care rezonezi. Joi se va trezi în tine nemulțumiri și rebeliune la locul de muncă, făcându-te nesatisfăcut de condițiile și de felul cum ești tratat și răsplătit.
Vineri și sâmbătă se continuă influențele zilei de joi însă acum apar și probleme de colaborare mult mai extinse. Pot să apară probleme de relaționare cu familia și cu alți parteneri cu care lucrezi în proiectele tale. Nu este bine să iei decizii însă este bine să analizezi mai profund problema deoarece vei avea descoperiri în folosul tău.
Duminică ești ceva mai relaxat, departe de probleme externe însă interiorul tău este cuprins de temeri și chiar paranoia. Toate aceste stări le poți contracara cu succes prin citit sau discutând cu persoane de încredere și înțelepte. Caută o persoană mai în vârstă pentru a-i cere părerea.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin PAJUL DE CUPE că ești condus de o oarecare imaturitate în această perioadă. Cartea spune că ești înclinat să acorzi atenție doar acelor situații care te fac să te simți bine, comfortabil  și neglijezi responsabilitățile. Este posibil să primești vești bune sau să întâlnești pe cineva  care să îți trezească sentimentele și visarea cu ochii deschiși.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni relațiile îți merg bine. Ești sociabil și plin de voie bună. Așadar profită de această zi pentru a te întâlni cu persoane care pot avea un cuvânt de spus în scopurile tale. Informează-te, discută și citește.
Marți, miercuri și joi apar probleme de identitate din cauza unor lipse de bani. Se pare că te identifici prea mult cu partea materială, adică: dacă ai bani sau un lucru pe care ți-l dorești, ești cineva, dacă nu ai bani sau acel lucru mult dorit, te simți un nimeni. Poate ar trebui să te gândești serios că acel lucru pe care îl dorești nu este pentru tine și dacă îl vei avea nu te face mai deosebit decât ești. Atenție la aceste gânduri care te pot duce la colaps din care îți revii cu greu. Cert este că treci printr-o perioadă în care îți dorești multe lucruri iar dorințele acestea îți sunt împiedicate, obstacolate de diferite probleme financiare dar și de reacțiile partenerului sau de neîmplinirile în sectorul intimității cuplului. Poate nu te vei simți suficient de iubit și apreciat de către partener. Mai bine investește energie în munca ta, în familie și în practicile spirituale. Retrage-te și meditează, oferă-ți timp să te conectezi cu partea nevăzută a vieții, a Universului. Doar așa vei putea trece cu brio peste această etapă destul de sensibilă. Aaa, încă ceva: nu te mai lua după gura lumii!
Vineri și sâmbătă vei fi destul de stresat. Vei observa că unele concepte și filosofii de viață după care te ghidezi sunt destul de eronate și te poartă spre suferință. Atenție și la starea de sănătate, nu este momentul să faci experiențe pe corpul tău începând noi terapii. La fel, se recomandă atenție la drum. În această perioadă este bine să te dedici acelor activități care te destind și îți crează o armonie interioară. Tot acum, discuțiile cu persoane care nu fac parte din anturajul tău pot fi benefice și iluminante.
Duminică apar unele probleme la orizont. Dacă muncești în această zi vei fi dezamăgit de unele atitudini ale unora și nici apreciat nu te vei simți, așadar încearcă să nu pui la suflet: o să treacă repede această stare. Probabil acasă domnește o atmosferă severă care se răsfrânge și în sfera ta socială, purtând-o cu tine fără să vrei.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin ASUL DE BÂTE că ai o energie creativă demnă de invidiat. În ciuda problemelor cu care te confunți vei avea capacitatea și abilitatea de a ieși cu brio din orice situație dacă ai încredere în puterile tale. Tot acum apar circumstanțe de a soluționa unele treburi care te  bântuie de ceva vreme. Acționează, chiar dacă nu vezi rezultatele imediat! Important este să îți folosești valorile pe care le ții bine ascunse în interiorul tău.

Zodia/ascendentul RAC

Luni se pare că vei avea parte de o satisfacție materială, de o răsplată pentru munca depusă.
Marți, miercuri și joi apar tensiuni în parteneriate și, în special, în familie. Poate ești prea sever cu membrii acesteia. Se pare că te vei înțelege mai bine cu persoanele care nu fac parte din anturajul tău comun. În schimb, poate fi o oportunitate să îți reîmprospătezi relația cu partenerul, să vă apropiați mai mult unul de celălalt. Chiar dacă ai pretenții în ceea ce-l privește, a venit timpul să îi observi calitățile. Tot acum apare posibilitatea să fii ajutat de o persoană importantă, așadar nu evita să socializezi. Joi este posibil să te confrunți cu probleme financiare, întârzieri dar și cu o schimbare de macaz care îți dă planurile peste cap.
Vineri și sâmbătă continuă problemele începute joi. Problemele financiare îți dau adevărate bătăi de cap. De această dată familia este cea care te poate ajuta. Momentele de solitudine în care te informezi, citești și  cauți sfaturi pentru problemele tale, sunt de bun augur. Spiritualitatea îți poate oferi multă intuiție, calitate de care ai mare nevoie acum.
Duminică este posibil să petreci ziua împreună cu alte persoane cu care rezonezi. Însă, se pare, că vei fi foarte sensibil la vorbele celorlalți, lucru ce te va afecta în mod negativ destul de considerabil.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin 9 DE CUPE că ești o persoană generoasă căreia îi place să fie o gazdă excelentă. În această perioadă ești mai dispus decât alte dăți să fii disponibil persoanelor care îți plac și te bucură prezența lor. Sectorul tău social este plin de activități care mai de care mai atrăgătoare. Problema ar fi că disponibilitatea ta poate fi interpretată greșit de unele persoane și să creadă că se poate profita de generozitatea ta. Așadar, fii dsponibil dar numai cu cine merită într-adevăr.

Zodia/ascendentul LEU

Luni este o zi bună pentru a te ocupa de activități care îți fac plăcere. Dacă vrei să te faci cunoscut unor persoane importante, este o bună ocazie.
Marți, miercuri și joi este timpul să demonstrezi ceea ce știi să faci. În această perioadă reușita ta va conta foarte mult de felul cum îți duci la îndeplinire responsabilitățile. Dacă vei fii muncitor și dornic să rezolvi problemele cu multă atenție și disciplină, sunt șanse să reușești în planurile tale și să-i impresionezi pe șefi sau pe persoanele de care depinde ascensiunea ta în carieră. Este bine să spui „nu” anturajului deoarece este posibil să te distragă de la îndatoririle tale, astfel purtându-te spre falimentul scopurilor tale. Familia îți poate oferi un real sprijin, atât fizic cât și moral. Atenție zilei de joi deoarece sunt posibile explozii de furie ale partenerului, nemulțumit de felul cum îți gestionezi treburile. La fel, este posibil ca și tu să descoperi unele lucruri ascunse despre partener care pot aprinde adevărate conflicte.
Vineri și sâmbătă se pare că în aceste zile nu prea vei reuși să te faci înțeles. Parcă toți pricep pe de-a-ndoaselea tot ce spui. Se recomandă să nu iei decizii importante acum, însă este bine să îți iei partenerul de mână și să ieșiți undeva unde să vă destindeți, într-un loc care să vă activeze pasiunea dintre voi. Dacă ești singur, cu siguranță nu este bine să rămâi în casă: ieși undeva, într-un club, într-o cafenea sau, de ce nu, la o bibliotecă și poate vei întâlni pe cineva special.
Duminică te poți confrunta cu probleme financiare. Așadar, ai grijă să nu cheltui prea mult vineri și sâmbătă, altfel te vei confrunta cu consecințe.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin 10 DE MONEDE că vei avea oportunități de a cunoaște persoane importante pentru tine. Este o perioadă în care socializarea te poate ajuta să îți atingi scopurile, să faci proiecte și să fructifici unele idei. La fel, unele idei ale celorlalți îți pot veni ca o mănușă. Cartea te sfătuiește să nu stai deoparte lamentându-te de problemele tale: nu vei face decât să îndepărtezi oportunitățile. Cartea îți spune că tot acum ai o bună ocazie să îți pui la punct relația cu partenerul, neglijată de tine în ultima vreme.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni te poți bucura în familie de un eveniment sau de o situație bună care te face bucuros. Cert este că, chiar dacă ai ceva temeri și anxietate într-o privință anume, cineva din familie îți va ridica moralul. La fel, este posibil să achiziționezi ceva pentru casă sau să faci ceva îmbunătățiri.
Marți, miercuri și joi apar tot felul de probleme care te vor împiedica să faci ceea ce îți place. Cineva mai în vârstă, cu o mare influență asupra ta,  îți poate crea probleme cu niște bani. Tot acum apar tot felul de tentații, care mai de care mai atrăgătoare care te fac să scoți bani din buzunar pe orice este plăcut la vedere,  așadar ai grijă pe ce vrei să cheltui banii. Dacă ai copii, aceștia îți pot crea probleme, așadar supraveghează-i mai bine. Apare însă și o îmbunătățire în relația intimă cu partenerul, poate fi vorba despre mai multă pasiune. Joi este posibil să resimți efectele unui abuz pe care l-ai făcut asupra organismului tău.
Vineri și sâmbătă apar probleme de sănătate și este bine să ții cont de orice simptom. Se pare că organismul nu mai suportă felul cum l-ai tratat în ultima vreme și răbufnește. Este timpul să adopți o nouă metodă de a te menține în formă și care îți oferă o energie bună, sănătoasă, provenită din alimentație corectă. Este indicat ca în această perioadă să acorzi o mai mare importanță muncii și felului cum o desfășori. Poate este cazul să te îmbunătățești și aici, în acest domeniu, deoarece doar așa îți poți salva situația materială dintr-un dezastru.

Duminică te poți aștepta la confruntări cu partenerul dar și la împăcări pe măsură.
Tarotul îți spune pentru această perioadă prin MAREA PREOTEASĂ că este bine să te informezi asupra tuturor problemelor cu care te confrunți la ora actuală. Ai mari șanse să ai parte de rezolvări, important este să știi unde să le cauți. Cineva înțelept îți poate oferi niște informații, secrete, care te vor ajuta în obiectivele tale. Tot cartea îți sugerează să fii mai rezervat în această perioadă, să nu divulgi secrete și să nu fii neglijent cu ceea ce nu vrei să se afle.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni este o zi potrivită pentru socializare, pentru a pune la punct niște proiecte, pentru a colabora.
Marți, miercuri și joi apar probleme, dar și reușite în familie. Se pare că responsabilitățile ce îți revin în aceast sector de viață te dezechilibrează emoțional și te scoate din zona ta de comfort. În familia de origine sau în mediul în care trăiești s-ar putea să apară probleme din partea unei persoane mai în vârstă, însă ai capacitatea de a le gestiona foarte bine. Joi trebuie să fii atent să nu fii victima unei pierderi.
Vineri și sâmbătă sunt zile la fel de tensionate. Este posibil să te confrunți cu unele probleme financiare, să apară o schimbare neplăcută în cazul unei situații de la care aveai așteptări. Atenție mărită la copii (în cazul în care ești părinte) deoarece s-ar putea să te confrunți cu probleme din partea acestora. În această perioadă pot să apară și dorințe, pasiuni „nebune”, gata de a fi consumate cu persoana iubită.
Duminică este o ocazie excelentă pentru a te odihni și a avea grijă de tine. Tot acum apare o bună posibilitate de a fi alături de familie a cărei companie îți va face plăcere.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin ÎMPĂRATUL că ai nevoie de disciplină în viața ta. Nu indusă de altcineva mai autoritar care să te comande, ci aplicată chiar de tine. Tu trebuie să fii cel/cea care își dirijează propria viață. Se pare că în viața ta lipsește stabilitatea, siguranța zilei de mâine și ordinea în priorități, fapt ce îți cauzează dependența de alte persoane mai puternice decât tine. A venit timpul să iei frâiele în mâini și să îți asumi responsabilitățile acolo unde trebuie.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni îți va merge bine în carieră, poate vei fi și răsplătit însă nu suficient așa cum te-ai fi așteptat. Se pare că vei duce dorul să faci unele achiziții însă nu îți permiți deocamdată.
Marți, miercuri și joi este posibil să suferi din cauza unei persoane pe care o iubești sau de care ești atras în mod deosebit. Tot acum trebuie să fii atent la prieteni, colegi sau rude apropiate: te pot distrage de la responsabilitățile tale creându-ți fel și fel de probleme. Poate a ajuns momentul unei cerneri: și se pare că va fi deoarece ești foarte sensibil atunci când vine vorba despre „fidelitatea” prietenilor și, mai ales, adori să-i pui la încercare. Pregătește-te să fii dezamăgit de aceștia. Tot acum se întrevăd și blocaje, probleme în comunicarea cu cei din jur fiind aproape incapabil să faci anumite compromisuri. La fel și în cazul în care ai de susținut niște probe, interviuri. În plus, problemele de sănătate îți pot strica această perioadă. Joi este posibil să se reia unele discuții aprinse și mai vechi cu partenerul sau cu persoanele cu care colaborezi.
Vineri și sâmbătă se extind problemele și în rândul familiei. Vei afla tot felul de dedesubturi care te vor lua prin surprindere. Te vei simți ca și cum te afli pe un tărâm cu totul nou, nu în familia ta (se pare că vor exista mai multe probleme în familia de origine și în mediul unde îți petreci timpul liber). Sâmbătă va fi atinsă și relația de cuplu: apar conflicte cu partenerul.
Duminică va răsări soarele și pe strada ta: vei avea ocazia să fii împlinit în ceea ce pui suflet și dăruire.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin REGELE DE BÂTE că este necesar să devii mult mai conștient de priceperea ta, de capacitățile tale și de puterea ta de creație. Se pare că vei duce o luptă aproape continuă cu mintea dar și cu propria intuiție, neștiind care dintre cele două au dreptate în ceea ce te privește. Cartea te sfătuiește să îți iei viața în mâini, plin de curaj și cu spirit liber. Doar în felul acesta vei fi plin de idei și soluții la ceea ce te frământă. Cert este că vei avea șansa să rezolvi multe treburi însă nu uita că trebuie să te înarmezi cu ceva curaj.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni ești optimist și încrezător în forțele tale. Tot acum ai mare succes în acumularea informațiilor, dacă vrei să studiezi un subiect anume.
Marți, miercuri și joi pregătește-te să te confrunți cu probleme financiare. Este posibil ca o problemă mai veche să reapară și să îți trebuiască bani pentru a o rezolva. Faci rost de bani dar doar prin munca proprie: nu este cazul să te bazezi pe noroc ci doar pe oportunitățile de a face bani. Important este că ești în formă și nu simți oboseala așa ușor. Abia de joi apar urme de slăbiciune fizică.
Vineri și sâmbătă apar probleme de sănătate. Tot acum trebuie să fii atent la drum, la felul cum conduci și cum circuli pe șosele. Este posibil ca în aceste zile să te confrunți cu unele concepte de-ale tale care se dovesdesc a fi greșite și să suferi din cauza acestora. În rest, ai bune șanse să te implici în activități care îți plac și să ai succes. Tot acum, relația cu partenerul se poate îmbunătăți.
Duminică vei petrece mai mult timp cu familia și te vei simți bine în intimitatea acesteia.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin 6 DE CUPE că retrăiești un trecut. Este vorba despre un trecut care îți încălzește inima și îți aprinde sentimente frumoase. Este posibil să te întâlnești cu o persoană care, cândva, a fost importantă pentru tine, să ajungi în locuri dragi sau să te bucuri de revederea unui vechi prieten pe care nu l-ai văzut demult. Cert este că vei trăi o perioadă nostalgică și fericită în același timp. Cartea spune că există totuși un pericol: acela de a te refugia în trecut și să îți petreci mult timp visând la ce a fost. Trecutul nu este un loc unde să trăiești, indiferent dacă este plăcut sau nu, te împiedică mereu să mergi mai departe.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni dacă te relaxezi în mod activ, de exemplu practicând un sport, îți va face foarte bine. Vei descătușa energia care este în surpuls și care îți crează o agitație continuă și stress.
Marți, miercuri și joi este o bună perioadă să te dedici dezvoltării personale frecventând cursuri de care simți atras, să socializezi, să te distrezi împreună cu copiii tăi, cu partenerul. Tot acum ai mai multe șanse să îți seduci partenerul, dat fiind faptul că te vei simți mult mai sigur pe tine și știi ce vrei. Dacă te aștepți la reușite în carieră sau ca șefii să-ți aprecieze munca este posibil să te izbești de incertitudini și dubii din partea lor. Nu este un bun moment pentru a lua decizii în acest sector decât dacă vrei să rupi o colaborare cu tot dinadinsul. De joi vei simți mult mai acut problemele financiare cu care te confrunți.
Vineri și sâmbătă blocajele finaciare îți crează fel și fel de probleme. Ai grijă ceea ce cumperi, nu achiziționa la primul impuls. Nu este exclus să ai niște cheltuieli suplimentare cu copiii. La fel, dacă aștepți bani de undeva, pot să apară  întârzieri și amânări. Cineva te va ajuta: poate fi vorba despre cineva de la serviciu sau cineva din familia ta.
Duminică revii la buna dispoziție avută la începutul săptămânii.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin REGINA DE MONEDE că în această perioadă ești mult mai preocupat de situația ta financiară decât de obicei. Ai o atitudine protectoare față de cei dragi, dorind să le asiguri bunăstarea. Felul tău de a fi, muncitor și perseverent, te va ajuta să îți atingi țelurile. Cert este că te va interesa prea puțin chestiunile spirituale în această perioadă. Cartea îți spune să nu faci cumpărături compulsive: mult din ceea ce cumperi nu este chiar atât de necesar. Este posibil ca în aceste zile, o persoană generoasă să îți ofere ajutor și sprijin.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni te vei simți bine socializând și vei găsi susținători importanți în ceea ce faci.
Marți, miercuri și joi te vei confrunta cu diverse probleme de sănătate. Trebuie să fii atent deoarece nu este de joacă. Fii atent și la călătorii, la deplasările pe care le faci și la mijloacele de transport cu care te deplasezi deoarece există riscuri considerabile. Tot acum este posibil să fii dezamăgit de unii prieteni sau cunoștințe care ți-au făcut promisiuni. Însă este o bună perioadă de a fi împreună cu familia, de a rezolva împreună unele situații, de a te relaxa în solitudine (fără prieteni și alte persoane străine familiei), de a te dedica unor practici spirituale precum yoga sau meditației. Dedicându-te carierei poți avea rezultate foarte bune în această perioadă. De joi apar unele răzvrătiri din partea ta față de unele persoane.
Vineri și sâmbătă te faci greu înțeles de către ceilalți și viceversa, la rândul tău nu-i înțelegi. Te vei simți de parcă vorbiți limbi diferite. Evită să iei decizii drastice pe aceste tensiuni deoarece s-ar putea să îți pară rău mai târziu. Cert este că te vei simți ca și cum toți îți dau reguli și responsabilități de dus. Poate nu ar fi greșit să reflectezi înainte de a pleca în lume după noroc.
Duminică revii la sentimente mai bune, devenind mai calm și disponibil spre ceilalți.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin 5 DE CUPE că vei fi stăpânit (în continuare) de tristețe și dezamăgire. Și va continua această stare până nu vei învăța să spui „adio” trecutului. Și săptămâna trecută a fost marcată de mesajul acestei cărți și se pare că nu ai reușit să te distanțezi de unele situații din trecut. Nu mai plânge după laptele vărsat! Fă tot posibilul să îți îndrepți atenția spre ceea ce ai, spre ceea ce deții acum. Ridică-ți ochii și privește în jurul tău. Se deschide o lume întreagă în fața ta cu atâtea posibilități și oportunități. Dar cum faci să le vezi dacă stai blocat în trecut și refuzi să trăiești în prezent?

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni este o zi importantă pentru carieră dar și pentru reputația ta. Ai oportunitatea să demonstrezi ceea ce poți și să ai rezultate favorabile ție. Merită să faci acest efort, mai ales că de ceva vreme te preocupă situația financiară.
Marți, miercuri și joi vei simți că intri într-un colaps financiar, provocat poate de unele plăți, taxe care te pot lăsa lefter. În ciuda acestor neajunsuri materiale vei avea, totuși, o bună priză în societate. Așadar, este timpul să punctezi pe socializare și comunicare lăsând inhibițiile și  temerile deoparte. Dacă ți se face o propunere de colaborare este indicat să o iei în serios.  Tot acum este posibil să primești vești bune de departe. În plan sentimental apar unele dezamăgiri mai ales din cauza nehotărârilor, atât ale tale cât și ale partenerului. Se cere o atenție mărită joi deoarece aspectele astrale sunt destul de tensionate influențând starea ta de sănătate cât și raportul cu locul de muncă sau cu mediul unde trăiești.
Vineri și sâmbătă apar probleme de sănătate. Vei avea parte de niște zile zbuciumate datorită stărilor de nervozitate. Se pare că ideile, conceptele și filosofia ta de viață nu coincide cu ale celor din jurul tău. Este indicat ca în aceste zile să nu iei decizii importante ci să te retragi pentru a citi și pentru a te informa mai bine asupra situațiilor care nu îți dau pace. Procedând în felul acesta vei avea posibilitatea să faci și economii.
Duminică te vei simți criticat de către partener sau de către persoanele cu care colaborezi. Ai grijă să nu te abandonezi unor vicii din această cauză: se pare că astăzi ai o mare sensibilitate și poți deveni ușor paranoic. Niște prieteni, cunoștințe care sunt cu picioarele pe pământ sau care sunt chiar mai în vârstă decât tine te pot ajuta să îți rezolvi dilemele. Și nu uita: contează mult pe felul tău blând pentru a rezolva problemele cu celălalt, așa îl vei îndulci.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin 2 DE MONEDE că vei avea din plin capacitatea de a te ondula, de a te adapta în orice circumstanță în care ești pus în această perioadă. Și tarotul spune că vei avea parte de reușite dacă te vei plia după situațiile în care te găsești, jonglând cu ele, așa ca într-o joacă. Ia-le în serios dar nu prea tare! Prin detașare și deschidere față de nou vei rezolva o grămadă de probleme. În plus, vei avea parte de oportunități financiare, materiale. Depinde de tine cum vei știi să te „joci” cu șansele ce ți se arată.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu