duminică, 30 septembrie 2018

ASTROCARDURI pentru luna OCTOMBRIE


Zodia/ascendentul BERBEC

În prima parte a lunii, socializarea va fi un as în mânecă pentru tine. Vei avea ocazia de a acapara atenția persoanelor cu care interacționezi. La fel, dacă formezi un cuplu, vei găsi noi puncte comune cu partenerul și vă veți înțelege mult mai bine decât de obicei. Love is in the air!
Tot acum, trebuie să fii atent, însă, în carieră. Dacă în relații lucrurile stau bine, în carieră ți se cere responsabilitate și ți se impun sarcini pe care trebuie să le duci la bun sfârșit. Nu este indicat să te iei la ceartă și nici să îți exprimi ideile deoarece nu vor fi văzute cu ochi buni de către șefi. Mai bine așteaptă a doua jumătate a lunii pentru a clarifica situațiile din carieră. Atunci vei avea ideile mult mai clare în această privință.
În a doua jumătate a lunii nu este indicat să faci noi cunoștințe și nici să socializezi prea mult: poți cădea în diverse capacane care să te sustragă de la unele îndatoriri. Oricât de promițătoare ți se par unele prietenii, nu sunt chiar ceea ce par și tu știi asta. De altfel, vei descoperi multe nereguli cu unele persoane pe care le-ai crezut compatibile cu tine. Este ca și cum ți-ar cădea un văl de pe ochi și acum vezi mai bine! Nici să cheltui nu este indicat. Achiziționează doar strictul necesar altfel vei avea serioase probleme financiare. Tot acum așteaptă-te la scos bani din buzunar pentru taxe sau datorii. Această perioadă din lună este bine să o folosești pentru a sta departe de amici dar cât mai aproape de familia ta, pentru a te relaxa, pentru spiritualitate și pentru a-ți clarifica situațiile la locul de muncă, respectiv în carieră.

CARDURILE DESTINULUI îți spun prin CĂLĂTORUL VISELOR că vei avea o perioadă în care vei întreprinde multe treburi, plăcute ție, printre altele. Vei face slalom printre îndatoriri și activități care îți plac. Cert este că nu vei avea timp să te plictisești. Cardul anunță vești importante dar și unele deplasări în scopul avansării în carieră. Vei avea o perioadă de succes, important este să știi când și cum să acționezi pentru a nu arunca în aer tot ce ai construit.

Zodia/ascendentul TAUR

În această lună vei avea nervii întinși la maxim în ceea ce privește munca dar și relațiile tale. Pe toată această perioadă vei fi preocupată de relațiile tale, indiferent că sunt de serviciu, de iubire sau de amiciție. Ești dornică de colaborare, de armonie și bună înțelegere cu cei din jur, dar se pare că ceilalți sunt prea rigizi, sunt prinși în schemele lor și simți că acestora nu le pasă de tine.
Venus, planeta care îți ghidează destinul, pare și ea prinsă în strâmtoare și nu prea are  cum să te ajute din Scorpion. În plus va fi retrogradă, fapt ce va îngreuna colaborările, relațiile, oferindu-ți motive de disconfort, gelozie și posesivitate.
Este o bună perioadă pentru a face bani prin muncă. Ai multe oportunități de a-ți vinde, la propriu, capacitățile și abilitățile tale și vei fi mulțumită de ceea ce realizezi. Așadar, până la mijlocul lunii ai șanse să te propulsezi în carieră și să îți îmbunătățești câștigurile.
În schimb, va trebui să fii atentă la starea ta de sănătate deoarece nu vei fi în cea mai bună formă și vei avea risc crescut de îmbolnăvire. Călătoriile lungi și deplasările ar trebui evitate în prima jumătate a lunii sau, dacă nu, trebuie să ai mai multă grijă și atenție.
În această lună vei fi ținta bârfelor, vorbelor spuse special să te rănească. Se pare că pe mulți care te cunosc i-au cuprins invidia și, dintr-o dată, simți cum toți se întorc împotriva ta. Trecutul se întoarce, într-o formă sau alta, și te provoacă să faci o mare schimbare în atitudinea ta. Așteaptă-te la schimbări care te vor lua pe nepregătite și cred că această veste este cel mai mare dușman al tău, tu, care nu suporți decât acele schimbări pe care le știi cu mult timp înainte. Ei, bine, trebuie să privești această lună ca pe un test: acum vei afla ce este pentru tine și ce nu, adică cu ce merită să mergi mai departe și ce trebuie să lași în urmă.
Este o bună perioadă pentru a-ți găsi un grup de persoane cu care să rezonezi, unde să activezi și să colaborezi. Caută-ți un mentor spiritual, caută grupuri de persoane care au preocupări spirituale: acestea te vor ajuta foarte mult și te vor direcționa către vindecare sufletească.
 Caută ceva care te face să visezi: fantezia va fi refugiul tău și îți va linge rănile.

CARDURILE DESTINULUI îți spun prin SFINXUL că trebuie să privești prin oglinda adevărului și nu prea ai cum să te ascunzi de ea. Vei avea parte de multe contraste și crize interioare pe care va trebui să le faci față. Cardul îți spune că va trebui să accepți adevărul care ți se arată și să nu răstălmăcești după cum îți vine comod să crezi. Va fi o perioadă destul de grea pentru tine, mai ales că ție nu îți plac schimbările. De pildă, chiar și cele frumoase te suprasolicită până te adaptezi. Însă, din păcate, vei fi foarte dezorientat în această lună. Poate tocmai de aceea vei simți nevoia să cunoști adevărul și să îți faci dreptate, acolo unde situația o cere.

Zodia/ascendentul GEMENI

 Prima jumătate a lunii octombrie va fi o perioadă a activităților care îți aduc bucurie și nu numai. Iubirea pentru partener, distracțiile împreună cu acesta dar și împreună cu copiii tăi (dacă ai) poate fi un motiv bun pentru a te simți cu adevărat fericit în această perioadă. La fel, hobby-urile tale vor avea o mai mare însemnătate. Este o bună perioadă pentru a investi în dezvoltarea ta personală, nu neapărat participând la cursuri. Este de ajuns să citești cărțile unui maestru spiritual cu care rezonezi mult.
 În plus, ai mult curaj să îți iei inima în dinți și să treci la acțiune: vrei să schimbi ceva din viața ta cu tot dinadinsul și așa o să fie. Dacă ești o persoană care nu preferă schimbările, așteaptă-te oricum la schimbări, dar care vor avea o tentă pozitivă.
Tot acum vei avea de-a face cu probleme financiare și opreliști din partea unor societăți care trebuie să îți dea niște bani. Poate nici partenerul nu câștigă suficient pentru a acoperi planurile ce ți le-ai făcut.
În a doua jumătate a lunii apar probleme de sănătate de care ar trebui să ții cont. Se pare că vei fi mult mai nervos și agitat decât de obicei, lucru ce îți va suscita  câteva afecțiuni medicale. Tot acum apar mult mai des riscurile de certuri și discuții contradictorii cu ceilalți, mai ales la locul de muncă sau în locul unde îți desfășori activitatea, datorită ideologiilor tale. În ceea ce privește prietenii, îți vei da seama de unii prieteni că nu (mai) corespund cu tine ca nivel vibrațional: vei simți că tu te-ai schimbat și îți dorești alți prieteni, care să fie pe măsura schimbării tale, la nivelul tău.

CARDURILE DESTINULUI îți spun prin MARTE – ARES că voința este secretul oricărei schimbări iar inteligența este cimentul care o face să fie puternică și rezistentă. Dacă vrei să schimbi ceva în viața ta, acum este momentul! Cardul spune că ai voință, dorința de a răzbate pentru a reuși, ai curajul pentru a trece la acțiune. Dacă te-ai fofilat până acum de vreo situație sau de vreun eveniment, iată că acum nu prea ai scăpare: va trebui să demonstrezi că ești capabil să lupți pentru ceea ce dorești. Lucrul câștigat prin luptă are mai mare valoare decât un lucru dăruit. Tot cardul te sfătuiește să fii atent către cine și cum îți îndrepți acest curaj deoarece se poate transforma cu ușurință în agresivitate și impulsivitate, caracteristici de nivel inferior ale lui Marte. Trebuie să îți domini orice reacție pentru a nu crea război acolo nu trebuie și nici să nu te lași păgubaș acolo unde trebuie să lupți.

Zodia/ascendentul RAC

În prima parte a lunii vei găsi sprijin din partea familiei. Poate te vor ajuta, te vor susține material. Se pare că niște bani pe care îi aștepți se vor duce pe anumite plăți sau datorii. Tot acum unele relații se pot destrăma, unele colaborări se pot încheia. Vei ajunge la concluzia că unele persoane nu mai au rost în viața ta, mai ales persoanele care îți impun sau îți pretind să nu treci dincolo de limitele pe care ele ți le-au trasat. Este o bună perioadă de a te ocupa de familia ta, de căminul tău. Poate vei face unele schimbări în casa ta: se pare că ai o energie debordantă numai bună pentru a face schimbări de avengură în cămin dar și să schimbi în mod pozitiv unele situații familiale.
Din a doua jumătate a lunii apar tot felul de piedici în a te ocupa de ceea ce îți place să faci. Un motiv ar putea fi lipsa banilor. Se pare că anumite sume de bani ce îți revin, vor apare cu întârziere sau au o altă destinație. Cert este că această situație financiară neplăcută te va priva de unele bucurii. Dacă ai copii, trebuie să fii cu ochii în patru asupra lor și să-i înveți să fie atenți la tot ce fac. În schimb, vei avea ocazia să faci pace cu unele persoane la care ții. Iubirea, la fel, se va restabili.

CARDURILE DESTINULUI îți spun prin SATURN – KRONOS că vei înțelege unele lucruri destul de târziu, deja când totul s-a terminat. Te așteaptă o perioadă de o profundă transformare interioară și vei constata că timpul este inamicul tău principal. Nu va fi o perioadă extrem de negativă, însă, fiind destul de sensibil la cea mai mică agresiune din partea cuiva sau a unei situații neplăcute, vei considera, prin propria ta prismă, că te confrunți cu o adevărată tragedie. Nu este deloc așa! Dimpotrivă, orice fine aduce după sine un nou început. Este ca și cum faci o triere în hainele tale și ești nevoit ca acele piese vestimentare care îți plac foarte mult să le dai deoparte din cauza faptului că nu se mai așează bine pe corpul tău.

Zodia/ascendentul LEU

Vei fi foarte sociabil și dornic de stabili relații și colaborări cu ceilalți. Să nu îți fie mică mirarea dacă vei fi asaltat cu propuneri de colaborare. Trebuie, însă, să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard! Este posibil să te lași tentat de unele promisiuni care te vor încânta. Așadar, ai mare grijă ce decizii iei în legătură cu serviciul tău. Chiar dacă nu îți place atmosfera rece de la locul de muncă sau responsabilitățile prea mari, nu uita că, deocamdată, este o bună sursă de venit. Rezumă-te ca socializarea să fie doar pentru a-ți face unele relații bune, fără să iei decizii importante pe care apoi să le regreți. Interacțiunile cu ceilalți îți pot aduce noutăți, informații importante, posibilitatea de a face cursuri de perfecționare etc., însă nu te vor ajuta în familie și nici cu munca ta. Atenție la starea de sănătate în această perioadă: se pare că nu vei fi într-o formă tocmai de invidiat.
În a doua jumătate a lunii este posibil să îți dai seama că unele relații pe care le ai nu sunt tocmai potrivite pentru tine. Apar rupturi bruște ale unor colaborări. Tot acum crește riscul de certuri în familie pe tema unor relații, colaborări neadecvate, nepotrivite pentru familie. Înainte de a lua unele hotărâri, este indicat să discuți cu persoanele cu care trăiești și nu uita: o pauză pentru a fi în solitudine, departe de tumultul societății, tocmai pentru a-ți pune în ordine gândurile, nu ți-ar strica deloc. Este o bună perioadă pentru a te dedica muncii și practicilor spirituale: cercetările în aceste domenii îți pot aduce multă cunoaștere importantă și folositoare.

CARDURILE DESTINULUI îți spun prin INIMA RĂNITĂ că vei fi dezamăgit de unele persoane în care ai crezut. Focul sentimentelor are capacitatea de a aprinde sau de a arde un suflet. Deci, datorită faptului că te-ai aprins prea tare în sentimente, inima ta acum va arde și te va ustura. De aceea este bine să nu te avânți prea tare atunci când persoanele din jurul tău sunt foarte simpatice. Nu tot ce zboară se mănâncă! Persoanele care sunt suspect de simpatice ori sunt false și ascund ceva, ori au o țintă anume. Tu ești o persoană jovială, solară și ai nevoie de socializare, însă acum cardul te previne că această perioadă este înșelătoare și să nu crezi tot ce ți se arată prin fața ochilor. Există riscul să dai peste o „Fata Morgana”, căutând să fugi de responsabilitățile obositoare pe care ai de îndeplinit de ceva vreme. Nu risca!

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Te poți confrunta cu probleme financiare, mai ales în prima parte a lunii. Este posibil  să apară unele cheltuieli pe care le-ai prevăzut, de altfel, ce are legătură cu copiii tăi sau în ceea ce privește unele activități care îți fac plăcere, cum ar fi hobby-urile, distracțiile sau călătoriile. Cert este că vei fi nevoit să renunți la ceva și te cam doare sufletul. Dacă vrei să câștigi bani din activitățile care îți plac, trebuie să știi că mai ai multe lucruri de pus la punct și vei avea piedici în această privință. Însă din a doua jumătate a lunii, vei avea posibilități de a îmbunătăți situația activităților tale. Până atunci, este indicat să te ocupi de munca ta, de carieră, de familie deoarece se întrevede succes în aceste sectoare acum.
Începând din a doua jumătate a lunii apar conflicte cu unii colegi la locul de muncă sau probleme cu unii prieteni sau rude. Se poate ca unele persoane pe care le cunoști să pățească ceva și, astfel, să fii foarte afectat. Nu îți neglija sănătatea deoarece pot să apară surprize destul de neplăcute. Ai grijă cum circuli și cum traversezi strada.

CARDURILE DESTINULUI îți spun prin PUTEREA că ai toate șansele să ții puterea în mână, adică să reușești să te afirmi, să ieși din anonimat în domeniile în care activezi. Cardul îți spune că trebuie neapărat să îndeplinești trei criterii: să ai voință, să te folosești de inteligența ta și să fii echilibrat. Cardul îți spune că de la a avea putere până la a fi arogant nu este decât un pas, așadar ferește-te să cazi în extreme, altfel vei pierde. Nu uita de echilibru dacă vrei să devii o persoană influentă în câmpul tău de activitate.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Ai un început de lună frumos în care te simți bine cu tine însuți și ești conștient de calitățile tale excepționale. Simți că ești admirat de multe persoane cu care intri în contact iar asta îți oferă încredere în sine. Îți plac lucrurile clare, la obiect, fără să conțină drame emoționale care te fac, de obicei, confuz. Prima jumătate a lunii este numai bună pentru iubire și accentuarea pasiunii iar tu ai un rol decisiv: știi cum să-ți atragi partenerul și să-l inciți. Parcă orice mișcare pe care o faci, orice vorbă ce o spui, îi va aprinde pasiunea. Toate bune și frumoase, așadar profită de această perioadă și reîmprospătează-ți relația. Cu treburile familiale nu prea te împaci prea bine: este o perioadă plină de responsabilități care vor ca mintea ta să fie prezentă.
În a doua jumătate a lunii încep să apară probleme financiare. Este posibil să fii nemulțumit de plata muncii tale și să fii nerăsplătit așa cum se cuvine. Trebuie să ai grijă și pe ce anume dai banii atunci când faci achiziții importante. Încearcă să te abții de la unele capricii și nu cumpăra ceea ce strălucește doar pentru că îți place sau pentru numele unui brand. Riști să rămâi fără bani dacă nu ești atent!
În schimb, această perioadă este numai bună să te ocupi de casă, de cariera ta și nu în ultimul rând, de spiritualitate.

CARDURILE DESTINULUI îți spun prin VISUL că te vei lăsa purtat de iluzii. Acum, în această perioadă totul ți se pare mai strălucitor decât este în realitate. Este ca și cum trăiești într-un basm și crezi că nimic nu poate să îl sfârșească. Ei bine, cardul spune că poți fi foarte ușor victima unor aparențe și deziluziilor. Ferește-te să ai o atitudine superficială deoarece riști să nu fi luat în serios în treburile importante. Încearcă să nu pui persoanele simpatice pe un piedestal deoarece vei fi usor de dezamăgit când îți vei da seama că te-ai înșelat în privința lor. Cardul te îndeamnă să reflectezi mereu înainte de a face ceva important sau chiar înainte de a vorbi ceva: evită să spui tot ce îți trece prin minte chiar dacă ți se pare că ești sincer.

Zodia/ascendentul SCORPION

Solitudinea îți va face mult bine în această perioadă. Vei avea idei geniale și posibilități de a găsi soluții la problemele care te deranjează în familie, cu banii și cu cariera. Singurătatea, solitudinea aleasă de tine, nu cea forțată, îți va aduce și vindecare. Mai degrabă este vorba despre credința ta în nevăzut, în puterile divine, în ajutorul venit din afara lumii materiale. Spiritualitatea îți va deschide noi ferestre spre reușite pe care nici nu le bănuiești. Tot în această perioadă, mai ales în prima jumătate a lunii, vei găsi, dacă cauți, persoane care au aceleași interese ca și tine, important este să le cauți pe acelea cu care te simți ca și cum ar face parte din familie. Dacă nu găsești astfel de persoane, preferabil este să nu faci eforturi în socializare deoarece nu vei fi înțeles de către persoanele cu care intri în contact.
În prima jumătate a lunii vei fi ținta unor persoane pe care le crezi de partea ta, a unor prieteni și chiar rude. Nu te vei înțelege cu ele iar acestea nu îți vor înțelege nevoile tale, dimpotrivă vor face în așa fel încât să te oprească.
În prima jumătate a lunii este bine să te concentrezi asupra familiei, a finanțelor și a muncii.
Începând din a doua jumătate a lunii apar unele conflicte marcante cu familia. Asta se datorează și ție deoarece Venus aflată în retrogradare nu te face deloc conciliant ci dimpotrivă poți deveni posesiv, gelos și chiar răzbunător cu cei din jurul tău. În sectorul familiei sau al mediului în care trăiești vor apare multe situații conflictuale. Ai grijă dacă manifești aceste tendințe enumerate mai sus și încearcă pe cât posibil să nu faci greșeli pe care apoi le vei regreta. Concentrează-te pe iubire (chiar dacă te iluzionezi îți va face bine și vei atrage iubirea de partea ta) și pe dezvoltarea ta personală (citește, participă la cursuri etc.)  

CARDURILE DESTINULUI îți spun prin LUNA PLINĂ că trebuie să îți deschizi sentimentele. Emoțiile tale sunt un canal pentru a te autorealiza. Vei „mirosi”, vei anticipa șansele dar și situațiile neplăcute și, având acest har, ai ocazia de a profita de opotunități și să contracarezi situațiile neplăcute. Dacă ai citit Astrocardurile lunii septembrie, probabil îți aduci aminte că același card a ieșit pentru tine. Acum se repetă. Asta înseamnă că ceva mai trebuie să continue, energia din septembrie nu s-a epuizat încă. Așadar, vei avea ocazia să ai o prelungire a evenimentelor petrecute în luna precedentă. Cert este că acest card Luna Plină îți prezice realizări pe baza unor finaluri, adică ceva se va termina pentru a avea șansa de a începe ceva de anvergură și care îți va aduce succes.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Ai în față o perioadă plină de tulburări și frământări în sectorul financiar. Cauți stabilitate financiară însă, se pare că, apar tot felul de obligații care costă. Apar persoane cu experiență de al căror profesionalism ai nevoie. În felul acesta scoți bani din economiile tale. La fel, pot apare multe taxe de plătit și astfel să rămâi fără banii munciți în această lună.
Cu toate acestea, se vor debloca anumite proiecte și vor conta mult tratativele cu ceilalți. Sociabilitatea va fi punctul tău forte în prima jumătate a lunii, așadar nu scăpa printre degete șansa de a negocia, de a colabora cu persoane care te-ar putea ajuta în proiectele tale. Sigur, de bani în plus nu se poate spera încă, însă poți cunoaște persoane care te pot ghida spre realizări, contracost, bineînțeles. De fapt, ce este gratis în această lume?
Schimbările pe care le aștepți de ceva vreme și apar acum, în această lună, îți pot cauza tulburări ale stării tale de sănătate dar și ale ritmului tău de muncă, la locul de muncă. Unii colegi, prieteni se vor arăta nemulțumiți, invidioși, având bucuria meschină de a arăta cu degetul spre tine: vei auzi vorbe din partea acestora care nu îți plac deloc. Și asta vei simți mult mai acut în a doua parte a lunii.
Tot începând din a doua jumătate a lunii vei simți și o mică ameliorare a finanțelor. Planetele din Scorpion îți vor influența în mod pozitiv situația materială, vei avea idei bune în această privință, poate chiar niște revelații. Însă, atenție, fără prieteni, rude sau mai știu eu ce colaborări! De unul singur vei reuși în mod sigur, altfel apar piedici, miciuni și înșelătorii din partea acestora, făcute chiar cu bune știință. Singurele persoane de încredere sunt cele cu care trăiești. Doar ele îți vor oferi o bună ghidare în această privință.
Așadar, este o lună a introspecției, a lucrurilor făcute de unul singur, fără să te bazezi pe alte  persoane deoarece acestea își vor urmări propriile lor interese. Succesul apare în momentul când muncești tu singur pentru reușită. În plus, pe toată această perioadă, ai grijă de tine, de sănătatea ta și petrece cât mai mult timp în casă, odihnindu-te, cu cești calde de ceai, fructe și alimentație sănătoasă, alături de familia ta și cu multe cărți bune seara, înainte de culcare.

CARDURILE DESTINULUI îți spun prin NOROCUL că vei avea, totuși, o bună perioadă de noroc, dacă vei ține cont de ceea ce ți-am spus mai sus. Norocul este un „împrumut” care se onorează prin merite – acesta este motto-ul cardului pentru tine în această lună. Acest card te anunță că vei avea multe reușite, chiar să obții ceea ce ai visat de multă vreme. Toate eforturile tale din ultima vreme, vor primi răsplata cuvenită acum. Vezi că succesul  aduce după sine și invidia multora, așadar, fii cu ochii în patru la așa zișii „prieteni” care apar în jurul tău.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Este o lună a obligațiilor sociale și de la locul de muncă. Va fi o lună plină de forfotă, de umblături și, nu în ultimul rând, de mari compromisuri, dacă vrei să îți asiguri un scaun bun în ierarhia profesională. Să știi că toate eforturile pe care le vei face acum îți vor aduce mulți bani și o poziție bună, așadar fă tot posibilul să fii cât mai drăguț cu cei din jur, cu cei de care depinde ascensiunea ta profesională. Este cea mai mare greșeală să te iei acum la ceartă cu șefii, spre exemplu.
Important este că ți se va debloca situația financiară, însă nu este momentul să te arunci în situații cheltuitoare de bani: cu Venus retrogradă apar situații în care va trebui să plătești taxe sau alte servicii pe care le-ai solicitat sau le vei solicita pe parcursul acestei perioade.
Vezi că dacă nu îți ții situația financiară în frâu, riști mari probleme financiare acum. Așadar, trebuie să eviți orice cheltuială care vine din impulsul de a da banii pe comfort și ai grijă unde depui economiile tale sau ce tranzacții faci: sunt riscuri de înșelăciuni și furturi.
Din a doua jumătate a lunii este indicat să te gândești să investești în dezvoltarea ta personală, să faci cursuri de perfecționare sau doar cursuri și activități care te îmbogățesc sufletește și îți cresc stima de sine.
Nu uita că pe toată această perioadă a lunii octombrie este indicat să lași puțin „garda” jos, să faci compromisuri și să-i tolerezi pe ceilalți care sunt diferiți de tine, de conceptele tale: poți învăța multe de la aceștia și, în plus, te vor ajuta dacă le dai această șansă.

CARDURILE DESTINULUI îți spun prin DRAGONUL că apare magia în viața ta în această lună. Dragonul este o ființă mitologică, legendară care aduce teroare sau protecție oamenilor, depinde de acțiunile oamenilor. De aceea, unele popoare îl venerau și încă îl venerează. Dragonul nu este sinonim cu balaurul. Dragonul are puteri magice care poate fi în folosul oamenilor, doar că dragonul are pretenția de a fi respectat și nu în ultimul rând, înțeles de către oameni. Iată că ție îți aduce puterea de a acționa și evenimente neprevăzute în care va trebui să te adaptezi. Dragonul va apărea dintr-o dată și pe neașteptate și te va purta unde doar ai visat, unde doar ți-ai imaginat. Ceea ce trebuie să faci este doar să te adaptezi, cum am spus, și să lași ca totul să petreacă de sine, fără să te impui sau să intervii cu forța. Așadar, așteaptă-te la surprize. Dacă vor fi plăcute sau neplăcute, depinde numai de tine, de reacțiile tale.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Vei intra în contact cu multă lume în această perioadă cu persoane pe care nu le-ai văzut demult sau aflate la mare distanță de tine. Poate îți vei permite și o călătorie sau o deplasare importantă care îți va schimba viața, adoptând noi concepte sau chiar un nou stil de viață cu care rezonezi, de altfel.  Nu uita de starea ta de sănătate care se arată a fi destul de firavă. Poate stresul și oboseala, plus alimentația incorectă vor contribui la degardarea sănătății tale. În plus, dacă trebuie să călătorești nu uita să îți iei toate măsurile de precauție și să fii atent la mijloacele de transport.  Oricum, tot ce se va întâmpla în prima perioadă a acestei luni, îți va fi de bun augur și îți va porni motoarele la turaj maxim. Ai o bună energie, putere și curaj de a rezolva o grămadă de treburi.
Prezența lui Venus în Scorpion îți va aduce probleme cu familia sau cu mediul în care trăiești dar și cu revizuirea unor concepte de-ale tale care au de-a face cu cariera ta. Dacă vrei succes în carieră nu este momentul să te arăți dornic de libertate și condus de originalitate. Mai ai de îndeplint niște sarcini pe care va trebui să le dibuiești cu ajutorul intuiției și a simțirii. Logica nu are niciun sens acum, în această perioadă.
Așadar, în prima jumătate a lunii este recomandabil să investești în pregătirea ta, în dezvoltarea ta personală, să citești, să studiezi ca apoi, în cealaltă jumătate să demostrezi că ești pregătit pentru misiunea ta în carieră. Nu vei rezolva totul într-o zi, ci ai de muncă și luna viitoare. Se pare că superiorii de care depinde avansarea ta în carieră sunt foarte pretențioși și schimbători în ceea ce privește politica firmei, societății pentru care lucrezi.


 CARDURILE DESTINULUI îți spun prin LUNA CRESCĂTOARE să fii atent la sentimentele și emoțiile tale. Acestea îți vor vorbi și îți vor spune dacă ești pe calea cea bună pentru tine. Dacă nu, atunci este bine să observi ceea ce se întâmplă în jurul tău: totul este orchestrat pentru a a-ți dărui șansa de a auzi melodia succesului tău. Important este să nu te grăbești. Fii ca o floare care îmbobocește încet dar sigur, hrănindu-se cu roua dimineții și cu lumina soarelui. Să crești odată cu ritmurile din jurul tău. Nu încerca să crești mai repede decât este firesc deoarece te vei pierde la fel de repede. Reușita, în aceste condiții, va fi de partea ta în această lună.

Zodia/ascendentul PEȘTI

În această lună vei avea de-a face cu suferința singurătății. Solitudinea îți  va fi și aliat dar și un inamic.
În prima parte a lunii te vei simți bine în solitudine împreună cu vechi prieteni sau cu familia și chiar de unul singur. Vei gusta din deliciul de a fi cu persoane care sunt deschise la minte, care știu să găsească soluții și să întoarcă problemele pe toate părțile, scuturându-le până se găsesc unele rezolvări sau măcar un fir logic. Este o bună perioadă de a cerceta, de a descoperi, de a te relaxa citind sau prin studiu. Nu este recomandabil să aderi la unele grupuri sau să cunoști persoane noi încă: vei fi dus în eroare și nu vei găsi ceea ce îți place sau ce ți-ai imaginat că găsești.
Din a doua jumătate a lunii nu este indicat să petreci mult timp în singurătate. Acum este indicat să cauți companie, prieteni cu care ai aceleași interese, să participi la unele întruniri în care să întâlnești persoane noi. Vor fi unele situații și evenimente care te vor obliga să îți schimbi unele concepte și idei mai vechi. Tot acum îți vei da seama care sunt acelea deoarece vei simți o suferință aparte din cauza acestora.
Tot acum, trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta: se pare că unele afecțiuni o iau la galop. Dacă ești nevoit să călătorești sau să faci unele deplasări, ia-ți toate măsurile de siguranță și evită riscurile ce provin dintr-un curaj nebunesc.

 CARDURILE DESTINULUI îți spun prin MAGIA NEAGRĂ că există riscul să fii înconjurat de persoane care nu sunt chiar sincere cu tine. Cu tine sunt drăguțe și amabile, însă în inima lor zace sămânța răzbunării sau al invidiei. La fel, cum spune chiar și cardul în sine, există pericolul să fii victima unui atac psihic, energetic, așadar ia-ți toate măsurile de precauție din timp și fă-ți o protecție energetică cu metoda cu care rezonezi : rugăciuni, participare la slujbe religioase, practicând yoga, cât mai mult contact cu natura etc. Caută contactul cu Dumnezeu, cu divinul. Cardul spune că demonul domină infernul unui suflet ce a renegat propria sa natură divină. Așadar, spiritualitatea va juca un rol de protector pentru tine în această perioadă și te va păzi de rău.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu