duminică, 23 septembrie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 24 – 30 septembrie



O săptămână minunată să aveți, din partea Mihaelei (astrologie) și a Medeei (cărți oracol) 💖💖💖 

Zodia/ascendentul BERBEC

Luni este bine să aduci echilibrul în viața ta deoarece acesta va fi vindecătorul suferințelor tale. Învață să nu cazi în extreme, adică să nu te concentrezi nici pe alb dar nici pe negru, ci caută mereu nuanța gri. Adevărul este întodeauna între acestea două.
Marți și miercuri vei fi foarte sensibil, iritat și nervos, mai ales când încearcă cineva să îți dirijeze viața sau care încearcă să îți explice cât de bine este să fii bun sau când te învață bunele maniere. La fel, oamenii care sunt cu picioarele în două luntre și nu se decid să facă o alegere. Vei fi destul de nerăbdător însă nu te arăta deoarece riști să pierzi colaborări prezioase. Aceste persoane care te calcă pe nervi cunosc persoane care te vor ajuta. Dacă tot nu reziști și nervii te zgâlțâie din toate încheieturile, vorbește cu niște prieteni bune sau rude apropiate de încredere.
Joi, vineri și sâmbătă. Joi, situația în care ești te va scutura de bani. Poate niște taxe, datorii sau plăți îți vor ușura contul. Este ceva absolut necesar de plătit și nu prea ai cum să scapi. Ca și cum destinul vrea să îți arate că totul se plătește, chiar și cea mai mică fericire are prețul ei. Vineri și sâmbătă îți mai revii și chiar vei câștiga niște bani, ce-i drept prin munca depusă. Dacă nu este vorba de bani, atunci, cu siguranță vei avea un câștig valoros material care îți va aduce beneficii, mai ales pentru casa și familia ta. Această perioadă este bună pentru construirea carierei tale și a avansării sociale.
Duminică nu este indicat să stai singur sau închis între patru pereți, altfel depresia și anxietatea vor bate imediat la ușa ta. Ieși cu anturajul tău și bucurați-vă împreună de această zi. O altă soluție este să înveți, să studiezi, să îți ocupi mintea cu rezolvarea unor probleme cu care te confrunți deja în căutarea unor soluții: acum vei avea mari revelații și vei afla soluțiile la problemele tale.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot ÎMPĂRATUL și îți spune că trebuie să fii mai disciplinat, să îți faci ordine în priorități și, mai ales, să faci ceea ce trebuie dacă vrei să ai succes. Nu te lăsa influențat de emoții și sentimente și nici de impulsurile pe care le ai. Sceptrul și coroana se află la tine, așadar, nu îți rămâne decât să îți stăpânești bine propria viață.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie SĂ DAI O POSIBILITATE RELAȚIEI TALE, adică să acorzi mai multă importanță relației de cuplu. Dacă ești singur, este un bun moment să acorzi o mai mare importanță persoanelor de care ești înconjurat. Amiciția poate fi un bun motiv pentru a începe o poveste de dragoste.
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este SUNT ÎNCONJURAT DE O ENERGIE PURĂ,  PLINĂ DE DRAGOSTE, ADUCĂTOARE DE VINDECARE ȘI O PRIMESC ÎN VIAȚA MEA.

Zodia/ascendentul TAUR

Luni ești concentrat pe relaționare. Te vei bucura de susținerea unor persoane importante pentru tine. Nu vei fi, totuși, neatins de stres: la locul de muncă se pare că ai multe responsabilități cărora trebuie să le găsești soluții. Spre seară este posibil să primești o veste neplăcută din partea cuiva mai în vârstă sau care are o anumită autoritate.
Marți și miercuri vei suferi din cauza unor persoane care cred că îți pot comanda viața. Te limitează și îți impun anumite principii, cu care rezonezi dealtfel, dar nu în aceste circumstanțe. Te vei simți victima unor persoane din mediul unde lucrezi, dar și victima unor afecțiuni medicale care te îngrijorează. Ești foarte sensibil acum iar zbuciumul tău interior ia amploare. Refugierea în muncă și consumul de energie în consolidarea carierei dar și dedicarea față de familie, îți poate aduce rezultate bune și sentimentul că, totuși, aceste zile au fost bune de ceva.
Joi, vineri și sâmbătă încep tensiunile în carieră. Poate te vei simți obosit și lipsit de energie datorită unor schimbări care nu îți sunt pe plac. Dat fiind faptul că ești sprijinit de Saturn și Pluton, ți se poate oferi șansa unor soluții bune pe termen lung, deci „dracul nu va fi chiar atât de negru”, după cum spune o vorbă din popor. Sunt zile bune pentru a te ocupa și de activități care îți fac plăcere, inclusiv de iubire.
Duminică ai ocazia să atingi un nivel social de care vei fi mulțumit. La fel se poate spune și de bani, adică să fii satisfăcut de niște oferte de muncă din care să faci ceva bani. Zi bună de petrecut în familie sau în compania persoanelor apropiate.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot ASUL DE BÂTE și îți spune că dispui, totuși, de o energie creativă de invidiat, chiar dacă ție nu ți se pare. Cartea spune că vei soluționa niște probleme din trecut, pui în practică niște proiecte de care vei fi mândru. Cert este că nu vei avea timp să te plictisești în această săptămână. Apar ocazii și șanse să întreprinzi ceva deosebit.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie de JOC. Este nevoie să introduci jocul, voioșia și bucuria în relația ta de cuplu. Fiind tot timpul morocănos, îl vei indispune și pe partener. Nu vei avea nimic de pierdut dacă vei fi copilăros (în sensul bun) cu partenerul. Încearcă să te pisicești, să te alinți și să-i stârnești curiozitatea prin joc. Distrați-vă împreună și încearcă să-l introduci în activități vesele.
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este ÎNAINTEZ BINE AȘA CUM SUNT ȘI MERIT FERICIRE ȘI BUNĂSTARE.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni este posibil să întâlnești pe cineva deosebit care să te ajute, să te sprijine în carieră. Poate fi vorba și despre o persoană care să îți aducă o rezolvare doar printr-un singur cuvânt. Cert este că cineva va aduce o speranță de vindecare sufletească dar și posibilitatea de a te afirma.
Marți și miercuri apar stări de nervozitate deoarece nu poți avea timp pentru tine, pentru a face ceea ce îți place. Poate fi de vină o problemă economică care să te împiedice să fii mulțumit în aceste zile. Apar restricții datorită micșorării bugetului.
Joi, vineri și sâmbătă. Joi vei suferi din cauza unor principii de-ale tale de care te ții agățat. Îți fac rău și trebuie să iei decizia de a te schimba pentru a pune capăt suferinței interioare. Mare atenție la deplăsări sau la activitățile riscante! Se anunță probleme de sănătate, așadar fii prevăzător. Tot acum, apar unele dezamăgiri din partea persoanelor apropiate. În schimb, se va cunoaște o îmbunătățire a situației materiale dar și a relaționării cu familia.
Duminică ești fermecător și te simți în formă pentru a călători sau pentru a socializa, pentru a cunoaște, a studia, a călători. Este un bun moment pentru a contribui la creșterea ta personală.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot CAVALERUL DE MONEDE și îți spune că îți cunoști punctele forte, capacitățile tale și știi să vinzi ceea ce ai de oferit pentru a câștiga mai mult. Ești o persoană plină de resurse, așadar asumă-ți responsabilitățile și nu vei regreta. Vei avea o perioadă plină de reușite dacă vei știi să fii cu picioarele pe pământ și cu mintea liberă de prejudecăți.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie SĂ GÂNDEȘTI CU OPTIMISM LA VIAȚA TA AMOROASĂ. Cartea iubirii îți spune că trebuie să fii încrezător că „cine este al tău, va fi pus deoparte doar pentru tine” în cazul în care ești singur acum. Dacă ești în cuplu, atunci este nevoie de a aduce doar gânduri pozitive în relația ta. Este o perioadă în care ceea ce gândești și atitudinea ta contează foarte mult, așadar nu da atenție gândurilor negative și nici neîncrederii în partener. Carpe diem! în dragoste.
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este CRED ÎN CEEA CE ÎMI SPUNE INTUIȚIA.

Zodia/ascendentul RAC

Luni începe să crească nivelul tău de a socializa, întâlnind persoane care te vor sprijini, care îți vor da vești bune în privința unor colaborări.
Marți și miercuri apar tensiuni în carieră. Ai multe responsabilități de dus și, în plus, nici nu prea ești dispus din punct de vedere emoțional: schimbările din acest sector te vor bulversa. Poate și atmosfera din familia influențează poziția ta socială din aceste zile. Problemele din familie se pot răsfrânge și în sectorul unde vrei să ai succes, afectând bunul mers al acestuia. Este indicat să nu iei decizii pe care ai putea la fine să le regreți. Mai bine fă-ți datoria și ocupă-te de muncă cum se cuvine deoarece ai șanse materiale. Secretul este să te adaptezi din mers noilor situații fără să faci crize de nervi.
Joi, vineri și sâmbătă. Joi apar niște schimbări neașteptate în ceea ce privește partea financiară. Dacă aștepți bani de undeva, așteaptă-te să fii dezamăgit sau rezultatele să nu fie tocmai așa cum ai sperat. O problemă legată de bani revine în actualitate, situație pe care o credeai rezolvată. Însă nu vei singur în aceste zile: sunt persoane influente care te pot ajuta. Nu ezita să ceri ajutor în caz de nevoie.
Duminică se anunță a fi o zi așa cum îți place ție, cu familia, departe de tot ce te-a deranjat în cursul acestei săptămâni. Sunt posibile niște revederi care o să-ți aducă bucurie cu niște rude pe care nu le-ai văzut de ceva vreme.


Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot REGELE DE BÂTE și îți spune că trebuie să fii conștient de valorile tale și în tot ceea ce faci să pui energie și pasiune. Dispui în aceste zile de  maturitate emoțională, fapt ce îți va conferi încredere în tine. O persoană de încredere se va afla lângă tine atunci când ai nevoie.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie SĂ AȘTEPȚI și se merită așteptarea. Cartea iubirii îți spune să nu te grăbești să iei decizii în ceea ce privește relația ta de iubire. Așteaptă și vezi semnele, vezi sincronicitățile care apar. Dacă ai dubii sau te îndoiești de partener, se recomandă să nu reacționezi ca și cum ai fi sigur că ceea ce simți așa și este: te poți însela dacă acționezi în pripă. La fel, dacă ești în căutarea unui partener, așteaptă puțin înainte de a te arunca în brațele sale la primul semn.
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este MĂ SIMT ATRĂGĂTOR/ATRĂGĂTOARE.

Zodia/ascendentul LEU

Luni vei avea rezolvări în muncă dar și în familie. Este posibil să primești un dar, un bonus sau ceva bani pe care nu-i aștepți.
Marți și miercuri este posibil să apară neînțelegeri cu persoanele din echipa ta. Poate niște neînțelegeri la muncă. Se pare că responsabilitățile ce îți revin se bat cap în cap cu convingerile tale. Nu este momentul să îți vină ideea de a lăsa job-ul, dacă o vei face vei regreta. Unii prieteni, colegi  îți pot promite marea cu sarea: nu-i asculta deoarece îți pot distruge buna relație cu persoane bune pentru tine. Ai răbdare și nu lua decizii.
Joi, vineri și sâmbătă există riscul ca unele colaborări să se încheie și să fii luat prin surprindere de deciziile unor persoane. Așadar, ai grijă ce anume faci în această săptămână dacă nu vrei să rămâi „pe tușă”. Cel mai bine este să te concentrezi asupra muncii tale, asupra carierei deoarece vei avea succes dacă vei face asta. Familia îți va oferi indicații de care ar fi să ții cont.
Duminică este o zi relaxantă pentru tine. Socializezi și ești plin de viață. Întâlnești persoane a căror companie îți face mult bine.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot ÎNDRĂGOSTIȚII și îți spune că vei fi pus în situația de a face unele alegeri. Rațiunea și dorința se vor bate pentru a câștiga teren în mintea și inima ta. Cartea îți spune că nu este momentul să iei decizii importante deoarece nu ești suficient pregătit pentru a face acest pas. Mintea și inima sunt mereu în contradicție, fapt ce îți va afecta buna alegere. Lasă să treacă această săptămână.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie de puțină PAUZĂ deoarece ești într-o perioadă destul de confuză. Dacă de curând ai întâlnit pe cineva, cartea iubirii îți spune că s-ar putea să simți că persoana în cauză nu este tocmai potrivită pentru tine. Iar dacă formezi un cuplu cu cineva de multă vreme, atunci această carte spune să lași ca treburile să meargă în ritmul lor, fără ca tu să le influențezi în vreun fel. Se pare că această săptămână nu este potrivită pentru a lua decizii, pentru a face alegeri în sectorul amoros.
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este ÎI ACCEPT PE CEILALȚI AȘA CUM SUNT EI.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni ești în plină ascensiune socială și vei stabili cu ușurință noi contracte, contacte și proiecte împreună cu ceilalți. Este un bun moment pentru a face carieră din pasiunile tale.
Marți și miercuri te vei confrunta cu niște limitări, cu niște piedici și din această cauză riști să pierzi încrederea în puterile tale, în tine. Poate fi vorba despre niște bani care îți trebuie neapărat pentru a întreprinde ceva și nu știi cum să-i faci rost. Eu zic să nu te descurajezi și să lași să treacă aceste zile.
Joi, vineri și sâmbătă apar conflicte la locul de muncă. Sau, în cel mai bun caz, niște schimbări la locul de muncă îți vor crea multă agitație și nesiguranță pentru viitorul tău. La fel se poate spune și despre starea de sănătate și să nu te joci cu „focul” neavând grijă de tine.  În schimb, ai posibilitatea să treci peste toate acestea cu ajutorul creativității tale, cu ceea ce știi să faci și cu disciplina tipică de care dai dovadă. Este momentul să începi pe cont propriu să te descurci deoarece ai cu ce și ești destul de pregătit.
Duminică îți revine încrederea în propriile forțe și reușești, cu sau fără ajutorul celorlalți, să te ridici. Ești apreciat de multe persoane importante pentru tine și vei ști ce ai de făcut.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot MAGUL și îți spune că vei fi capabil să realizezi multe lucruri în această perioadă. Ai capacitatea să convingi pe oricine să îți adopte ideile și să te sprijine, așadar nu îți rămâne decât să îți iei instrumentele de lucru și să te apuci de treabă.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie de SUFLETUL TĂU PERECHE și este posibil ca în această perioadă să îți dai seama cine este acea persoană. Atenție, cartea nu face referire la iubirea romantică dintre un bărbat și o femeie, ci este vorba despre feeling-ul dintre suflete, care poate fi oricine. Cartea spune că persoana care te va sprijini sau pentru care simți ceva ciudat de frumos, poate fi sufletul pereche dintr-o altă viață iar acum v-ați întâlnit pentru a continua proiectul vostru de atunci. Se anunță trăiri intense, interesante și emoționante, însă nu neapărat romantice.
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este CRED ÎN MINE ÎNSUMI ȘI ȘTIU CĂ VALOREZ.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni apare o schimbare favorabilă la locul de muncă sau în mediul unde trăiești. Este posibil să primești niște bani sau anumite sarcini care îți vor aduce mai mulți bani.
Marți și miercuri va fi o perioadă plină de contraste în care vei fi foarte schimbător, neștiind în ce anume să crezi. Ți se pun limite dar, pe deoparte,  se deschid anumite portițe care te fac bucuros, mai ales în iubire. Vei avea posibilitatea să te simți iubit și să iubești.
Joi, vineri și sâmbătă. Joi te vei confrunta cu ceva neplăcut, cu o dispută, poate pe tema banilor. Este posibil să te simți nesigur de ceva anume. Te vei simți ca și când îți fuge pământul de sub picioare. Se pare că tot lipsa banilor și problemele cu banii în general te fac să te simți nesemnificativ în fața celorlalți. Concentrează-ți atenția spre spiritualitate: ea te va face să îți clarifici ideile și prioritățile.
Duminică este o bună ocazie să investești în dezvoltarea ta persoanlă, în studiu și în citit. Să socializezi cu persoane pe măsura sufletului tău.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot MARELE PREOT și îți spune că va avea o mare importanță corectitudinea ta morală față de ceilalți dar și față de propria-ți persoană. Acum este posibil să afli multe soluționări ale problemelor tale dacă te adresezi unei persoane importante, cu experiență în domeniul care te interesează. Dacă este o persoană mai în vârstă, cu atât mai bine, deoarece are o viziune mai matură asupra  vieții.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie SĂ LAȘI ÎN URMĂ TRECUTUL și să nu te mai gândești neîncetat la ce a fost. Persoana care aparține trecutului nu mai face parte din viața ta și asta înseamnă că trebuie să înaintezi fără ea. Îți aduci aminte de soția lui Lot din legendele Bibliei? Nu putea să lase trecutul în urmă și s-a transformat într-o statuie de sare. Simbolistic vorbind, înseamnă că trecutul și privirea mereu spre ce a fost cândva în viața noastră, ne împietrește, ne țintuiește pe loc. Este valabil și pentru tine dacă nu lași trecutul în urmă. Ai nevoie să îți cureți, să îți reîmprospătezi energia.
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este ALEG ARMONIA CHIAR ȘI ATUNCI CÂND CEILALȚI AU DIFICULTĂȚI SĂ O ÎNTREȚINĂ.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni dispui de o mare creativitate și vei reuși să te ocupi de ceea ce îți place să faci. Există posibilitatea să te îndrăgostești (dacă ești singur) sau să devii mult mai romantic cu partenerul. Ai o mare înclinații către distracții și vrei să te simți bine. Nu este rău, dar să nu exagerezi.
Marți și miercuri te ocupi de locul de muncă. Socializarea nu va fi chiar o bună alegere deoarece vei întâlni persoane care vor să îți pună bețe printre roți, mai ales persoanele pe care le cunoști. O persoană mai în vârstă vrea să îți pună limite la muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea. Nervozitatea începe să își facă apariția, la fel și unele probleme de sănătate. Dedică-te muncii, căminului și nu vei regreta.
Joi, vineri și sâmbătă apar unele șanse de colaborări însă familia ta s-ar putea să nu fie de acord și, astfel, apar certuri. Totuși, ceea ce ți se propune nu este destul de  clar: sunt riscuri de a fi păcălit dacă nu ești atent. Familia îți poartă noroc, așadar ascultă și sfaturile acesteia (mai ales joi).
În aceste zile este bine să socializezi, să te ocupi de activități creative, să studiezi, să discuți cu unele persoane de încredere. Relația cu partenerul se bazează pe dispoziția ta către sensibilitate, armonie dar și o plăcută dependență de celălalt.  Unele proiecte de-ale tale vor avea succes.
Duminică este o zi excelentă pentru a o petrece departe de persoane care nu îți sunt familiare, care nu te cunosc foarte bine. Este o zi în care descoperi și descifrezi multe „secrete” de toate felurile, important este să te intereseze.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot 6 DE MONEDE și îți spune că vei avea parte de generozitate din partea unor persoane sus puse. Este bine să apelezi la solicitarea unui ajutor deoarece îți vei facilita drumul spre scopul tău. Vei fi ajutat să îți atingi țelul. Nici tu nu ești departe de a fi atins de darul generozității: ai mai multă dorință de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși decât tine. O săptămână în care predomină semnificația cuvântului „a dărui”, vei primi ceva care te va bucura dar și tu vei aduce bucurie cuiva și îți va însenina viața.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie de JOC și să fii jucăuș cu persoana iubită. Cartea iubirii îți spune că pentru a recâștiga iubirea celuilalt este nevoie ca tu să devii ca un spiriduș jucăuș și să îl atragi în jocul tău unde se află bucuria, voia bună și multă voioșie. Nu sta bosumflat și nici nu te arăta nemulțumit din orice fleac, altfel partenerul nu va dori să stea cu tine așa cum ai vrea tu, dimpotrivă va căuta tot felul de motive numai să stea departe de tine. Trezește copilul dornic de joacă  din tine!
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este ÎN FIECARE ZI SUNT PLIN DE ENERGIE ȘI ÎNFRUNT CU UȘURINȚĂ ORICE MI SE ÎNTÂMPLĂ.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni apare o schimbare favorabilă în familie sau în mediul unde îți petreci timpul liber.
Marți și miercuri ești mult mai predispus spre iubire, spre partener. Dacă ești singur , cineva îți poate atrage atenția în mod deosebit. Nu este exclus să ai probleme cu banii, să afli că trebuie o sumă de bani sau că unii bani ce ți se cuvin vor întârzia să apară. Oricum, se pare că banii câștigați de tine sunt deja programați și nu îți poți permite cheltuieli pentru a-ți satisface capriciile.
Joi, vineri și sâmbătă trebuie să ții cont că unele persoane (prieteni, colegi sau rude apropiate) îți pot crea probleme care pot să îți afecteze munca și de aici probleme cu banii. Nu uita de starea de sănătate înainte de a te lăsa influențat de unii sau de alții. Vezi că cineva este invidios pe tine și chiar este o persoană foarte apropiată ție. Așadar, dă mai multă atenție muncii, mediului în care îți desfășori activitățile zilnice deoarece aici vei avea succes. Este timpul, în aceste zile, să te distanțezi oarecum de anumite persoane și îți vei da seama de cine.
Duminică ești sociabil. Poți fi invitat undeva sau să faci o deplasare care îți va aduce  bucurie.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot 9 DE BÂTE și îți spune că te frământă ceva sau te sperie o situație anume prin care ai mai trecut. Se pare că o parte din trecut nu îți dă pace și îți trezește amintiri neplăcute. Cartea spune că nu trebuie să îți fie teamă deoarece ai trecut de faza în care erai cândva, atunci când ai pățit-o. Acum ești vindecat de rană, ai doar o cicatrice și este timpul să treci peste ceea ce a fost: te-ai maturizat și acum știi cum să faci față situației.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie de MARE ATENȚIE deoarece nu tot ceea ce strălucește este ceva valoros. Dacă nu ești atent poți cădea în capcanele care îți sunt pregătite. Așadar, dacă ai sentimente pentru cineva și ai pus persoana pe un piedestal imediat ce ai cunoscut-o, ai făcut un pas greșit. Cartea te anunță că nu este ceea ce pare a fi și, dacă nu ești atent, ai s-o pățești!
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este MĂ ELIBEREZ DE ENERGIA OBSESIVĂ ȘI MĂ FOCALIZEZ PE LATURA POZITIVĂ A VIEȚII MELE.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni este o zi numai bună pentru a socializa. În felul acesta poți găsi multe soluții bune la problemele tale deoarece cineva cu experiență te poate ajuta.
Marți și miercuri apare necesitatea unui echilibru între carieră și cămin. În aceste zile vei avea multe probleme de rezolvat. Este posibil să primești niște bani sau un ajutor important din partea cuiva.
Joi, vineri și sâmbătă iar apar probleme cu banii. Se pare că va trebui să scoți niște bani pentru a plăti ceva ce îți place foarte mult, pentru restructurări în casă sau pentru copii (dacă ai). Cert este că economic nu stai foarte bine și te-ai așteptat la asta. O persoană apropiată te va ajuta. Partenerul de viață te susține și vei simți iubirea sa.
Duminică este bine să nu asculți opiniile și sugestiile unui amic deoarece te poate duce în eroare. Este o zi în care poți face ceva pentru a câștiga respectul celorlalți sau chiar un nou job mai bun.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot DIAVOLUL și îți spune că ești conștinent de anumite patimi, pasiuni dăunătoare. Ori iubești pe cineva care îți face mai mult rău decât bine, ori ai anumite vicii care te fac să suferi. Cert este că această carte îți aduce în atenție faptul că ai anumite dependențe care sunt periculoase pentru tine și, cu certitudine, nu sunt deloc inocente. Așadar, încearcă să te sustragi de la acestea cât mai repede cu putință.
Sentimentele și emoțiile tale depind de COPII. Viața ta sentimentală este influențată de copiii tăi sau ai celui pe care îl iubești. Dacă nu ai copii, cert este că unii copii din anturajul vostru determină ritmul iubirii voastre. La fel, copiii pot împiedica desfășurarea relației tale de iubire cu partenerul, așadar, dacă vrei o viață armonioasă cu copii fericiți și împliniți, dar și cu iubirea pătimașă a iubitului/iubitei, atunci trebuie să te organizezi mai bine pentru a nu neglija pe nimeni. Greu, dar nu este imposibil.
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este ELABOREZ TRECUTUL MEU ȘI ÎL PLASEZ LA LOCUL SĂU, FĂRĂ SĂ MĂ DERANJEZE.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni ți se deschide o oportunitate de a primi bani sau un cadou consistent. Este o zi potrivită pentru a te concentra asupra muncii tale și a îndatoririlor în carieră deoarece șefii te vor observa și îți vor aprecia inițiativele.
Marți și miercuri apar niște neînțelegeri cu cei din jurul tău: fie cu colegii de muncă, fie cu prietenii. Se pare că ceva te va deranja destul de tare deoarece vei suferi. Este bine ca în aceste zile să te dedici acelor activități care îți fac plăcere și care te destind: de ce nu iubirii și relației de cuplu?
Joi, vineri și sâmbătă apar niște probleme din trecut generate de modul tău de a fi. Se pare că o anumită atitudine a ta declanșează război cu ceilalți membri ai familiei tale. În aceste zile este bine să acorzi atenție familiei și locurilor familiare deoarece vor contribui la sporirea păcii tale interioare. Ai mare nevoie de siguranță în aceste zile, așadar, lasă garda jos când vine vorba de familie și de impunerea ta asupra acesteia.
Duminică vei avea un succes care te va bucura foarte mult. Banii sunt cei care îți pot înnora cerul tău. Se pare că te confrunți cu lipsa banilor, însă nu este atât de mare încât să îți creeze probleme. Mai degrabă se vede o teamă de nesiguranță materială.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot 9 DE CUPE și îți spune că ai toate motivele să te simți stăpân pe situație chiar dacă ție, uneori, nu ți se pare că ai fi. Cartea arată că ai ajuns, după multă muncă, să fii satisfăcut de ceea ce ai. Este ca și cum ai ajuns într-o fază a împlinirii sufletești și toate acestea merită sărbătorite cu persoanele dragi care ți-au fost și îți sunt alături.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie SĂ TE GÂNDEȘTI POZITIV asupra vieții tale amoroase. Se pare că te lași prea ușor bântuit de gelozie, posesivitate și neîncredere în persoana iubită. Dacă ești singur, atunci tocmai acestea sunt care te împiedică să îți găsești pe cineva deoarece nu ai încredere nici în tine însuți. Dacă ai o relație, atunci fii pozitiv și arată-i persoanei iubite partea minunată a relației voastre care o face atât de specială.
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este ÎNDRĂZNESC SĂ FIU EU ÎNSUMI ÎN ORICE CIRCUMSTANȚĂ.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni vei fi satisfăcut. Poate o surpriză din partea cuiva va contribui la creșterea stimei de sine.
Marți și miercuri apar probleme cu banii. Este posibil să apară unele blocaje în tranzacțiile pe care le faci sau plata unor servicii pe care le-ai prestat să întârzie. La fel, este posibil chiar să auzi de o diminuare a salariului tău.  Pentru a-ți reveni din punct de vedere financiar este necesar să dovedești șefilor, superiorilor de care depinde avansarea ta, că ai inițiativă și energie. Este important să te vadă mult mai implicat în responsabilitățile pe care le ai de îndeplinit.
Joi, vineri și sâmbătă. În aceste zile vei avea de-a face cu cele două fațete ale medaliei... Una în care vei avea de suferit din cauza unor persoane care te pot răni (este vorba despre persoane care te cunosc). Iar alta în care vei avea posibilitatea de a cunoaște persoane influente, cu experiență care te pot ajuta și sprijini în proiectele tale. Trebuie să ai grijă la starea ta de sănătate. Nu este indicat ca în aceste zile să fii singur deoarece, este posibil, să fii bântuit de tot felul de gânduri care nu îți dau pace și chiar să cazi în depresie.
Duminică vei avea parte de una caldă, una rece din partea familiei. Este o zi bună pentru tine să fii cu familia însă nu trebuie să o ții la curent cu toate stările tale de teamă și anxietate: nu te vor înțelege. Discută despre altceva cu cei dragi. Doar anumite persoane sunt capabile să te înțeleagă. În plus, toată forța interioară zace deja în tine, important este să o trezești.

Mesajul cărților pentru tine, cu drag de la Medeea

Activitățile cotidiene sunt influențate de cartea din tarot 4 DE SPADE și îți spune că ești predispus la o accentuare a oboselii. Cartea spune că ai nevoie de o pauză, nu neapărat fizică, ci mentală. Poate prea îți faci mii și mii de gânduri, mii și mii de griji care îți aduc anxietate și agitație. Cartea îți spune că trebuie să fii mai nepăsător de ceea ce cred, ce fac și ceea ce simt ceilalți și trebuie să te gândești , în principal la tine, la sănătatea ta.
Sentimentele și emoțiile tale au nevoie de DRAGOSTE ȘI IUBIRE, adică meriți din plin iubire. Ai dreptul să fii tratat cu respect și cu amabilitate de către cei din jurul tău. Cartea îți spune să nu te lași influențat de către ceilalți, să nu le permiți să te jignească sau să comporte josnic cu tine. Nu meriți asta!
Fraza magică (realizată de medicul holistic Roy Martina) pe care trebuie să ți-o repeți mereu în această săptămână este SUNT MEREU FOCALIZAT DOAR PE CEEA CE ESTE POZITIV.

O săptămână minunată din partea Mihaelei (astrologie) și a Medeei (cărți oracol) 💖💖💖




Un comentariu:

  1. Top 5 Casino Restaurants Near Bryson Lake - MapYRO
    Best Casino Restaurants Near 경상남도 출장마사지 Bryson Lake. Bally's is a 익산 출장마사지 beautiful casino 거제 출장안마 hotel located in 경기도 출장안마 Bryson Lake, with an outdoor swimming pool, 문경 출장샵 restaurant,

    RăspundețiȘtergere