duminică, 9 septembrie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 10 – 16 septembrie


Zodia/ascendentul BERBEC

Luni ești pregătit să duci la îndeplinire un proiect. Ești foarte motivat în ceea ce faci și vei avea toate șansele de reușită, asta dacă nu vei da înapoi din cauza temerilor ce se tot abat în mintea ta datorită unor experiențe neplăcute din trecutul tău.
Marți și miercuri sunt zile pentru colaborări, interacțiuni, proiecte în care sunt implicate și alte persoane. Este o bună perioadă pentru dezbateri și pentru a tatona terenul pe care vrei să joci. În carieră ți se cere disciplină, determinism și realism. În aceste zile este bine să te ocupi de activități care îți fac plăcere, de hobby-uri, de călătorii, de interacțiuni cu copiii tăi: ai toate șansele să fii foarte mulțumit în aceste privințe, așadar, nu le neglija, chiar dacă ai treburi mult mai importante.
Joi și vineri apar probleme în relații și cu banii. Este posibil ca de miercuri să simți astfel de efecte. Devii nemulțumit de felul cum reacționează ceilalți la propunerile tale, dar și de felul cum nu iau nicio atitudine. De fapt, se fac vinovați, în viziunea ta, și de ceea ce fac, dar și de ceea ce nu fac ceilalți. Este ca și cum intri într-o buclă în care simți că ceea ce îți plăcea odată, acum nu te mai atrage cu aceeași intensitate. Aceste zile sunt potrivite pentru a sta singur, în solitudine deoarece îți clarifici ideile, gândurile și eviți tentația de a lua decizii rapide și greșite. Este o perioadă bună pentru purificare, pentru a începe o dietă sau un tratament dar și pentru a te dedica mai bine, mai eficient muncii tale pentru a avea succesul, avansarea dorită.
Sâmbătă și duminică este posibil să îți vezi unele vise împlinite. Vei avea satisfacții destul de evidente care vin partea unor persoane care îți susțin ideile dar și din partea unor activități care îți fac plăcere. Iubirea, relația cu persoana iubită poate  avea o mare însemnătate în această perioadă. Vei primi niște vești bune de departe sau chiar tu vei face o călătorie.

 Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea EREMITUL și îți spune că a ajuns timpul să te regăsești. Nu cu ajutorul sau prin ceilalți, ci prin propria ta persoană, prin propria-ți experiență de viață. Întoarce-te în trecut și analizează-ți bine sentimentele, fricile și determinismul pe care le-ai avut cândva și revin-o în prezent: se merită să continui cu aceleași principii? Eremitul te îndeamnă să nu te bazezi pe nimeni decât pe tine. Doar tu ești capabil să duci proiectele tale la bun sfârșit dar în alt mod decât ai făcut-o până acum. Așadar, acum este momentul să îți (re)descoperi calitățile și să le  îmbunătățești pentru a te număra printre cei mai buni. Ești invitat să îți cauți și să îți găsești steaua!

Zodia/ascendentul TAUR

Luni (în prima parte a zilei) îți va merge bine și chiar te vei simți fericit. Se pare că unele din dorințele tale se împlinesc și primești răspunsurile pe care le doreai. Este bine ca în această zi să contactezi (în special în prima parte a zilei) persoanele de care depind proiectele tale.
Marți și miercuri te vei simți obosit, poate vei simți cum unele afecțiuni medicale  își amplifică simptomele. Niște vești nu prea fericite te vor debusola. Cert este că vei deveni foarte confuz în aceste zile, de aceea se recomandă să nu iei decizii importante care au legătură cu munca sau cu sănătatea ta. Este indicat să relaționezi cu persoane din anturajul tău cel mai intim, deoarece ai nevoie de sprijin din partea unor persoane care te cunosc foarte bine. Nu este nimic grav, doar că treci printr-o perioadă de tranziție în care va trebui să îți revizuiești unele concepte și filosofii de viață: se pare că trebuie să renunți să te mai ghidezi după concepte și principii care te fac să suferi. Este momentul să lucrezi la asta.
Joi și vineri se mai limpezesc apele și vei ști ce ai de făcut chiar dacă te doare. Sunt posibile unele divergențe cu unele persoane din familie dar și cu acelea de care depind avansarea ta în carieră. Vei găsi soluții iluminante și vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul, prinzând doi iepuri dintr-o dată. În iubire vei avea satisfacții și o comunicare excelentă cu persoana iubită.
Sâmbătă și duminică vei simți o teamă de viitor. Te sperie experiențele unor persoane cu care intri în contact în aceste zile și îți este teamă să ai speranțe în bine. Totuși, este bine să te concentrezi asupra familiei tale, asupra căminului tău și să iei în considerare doar ce spune familia ta. La fel, cariera îți poate aduce acum satisfacții: chiar dacă nu este ușor ceea ce faci, vei vedea rezultatele pozitive cum vin spre tine.

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea ÎMPĂRATUL și îți spune că trebuie să te disciplinezi, să alegi ceea ce vrei cu devărat de la viața ta. Cartea spune că în ultima vreme ai fost cu picioarele în două luntre, neștiind pe care să o alegi. Acum trebuie să te decizi cu privire la viitorul tău, să îți pui ținte realiste pe care să le atingi ulterior prin determinare și perseverență. Tot cartea îți spune că trebuie să devii mai autoritar în domeniile de viață care îți fug printre degete datorită faptului că nu ai curaj și îți este teamă de ceea ce cred ceilalți. Cartea spune că este timpul să îți trăiești propria viață și să îți asumi responsabilitățile faptelor tale, nu pe ale altora. Așadar: decizie, curaj și autoritate (adică să spui NU acolo unde trebuie și unde este cazul) sunt ingredientele succesului în ceea te privește. Cineva cu o atitudine dârză îți va fi model, un ghid.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni se pare că ai multe treburi de rezolvat în cămin și va trebui să te împarți și cu serviciul. Într-un final vei fi satisfăcut de rezultate din ambele sectoare.
Marți și miercuri apar niște probleme cu banii: se pare că ți se pun restricții la cheltuit, la stisfacerea unor dorințe. Este bine să ții cont de necesitatea disciplinării în bugetul tău. Dacă depinzi de niște sume de bani pe care speri să le primești, este posibil să te trezești cu amânări și întârzieri datorită unor proceduri. Așadar, în loc să te dedici shopping-ului sau călătoriilor care te vor lăsa fără bani, mai bine investește timp în studiu, învățare, citit, comunicare și alte activități care nu costă mult.
Joi și vineri este posibil să primești niște vești nu tocmai bune care te vor face să suferi și să fii nemulțumit. Te simți privat de unele bucurii și este posibil să izbucnești de nervi, mai ales la locul de muncă, descărcându-te pe persoane care nu au nicio treabă cu tine. Din partea familiei și din partea persoanelor care îți sunt apropiate vei avea idei, sugestii și soluții bune la problemele tale. Este indicat să punctezi asupra serviciului deoarece aici vei avea succes: atât timp cât Jupiter se află în acest sector, îți va oferi oportunități de care ar fi bine să profiți. După noiembrie îți va fi mai greu.
Sâmbătă și duminică apar probleme de relaționare cu familia dar și cu șefii tăi. Familia ta ți se pare prea fixată asupra unor situații cărora nu le dai prea mare importanță iar șefii ți se par că sunt cuprinși de confuzie, adică nici ei nu prea știu ce vor. Înarmează-te cu calm și dedică-te activităților care îți fac plăcere pentru a te destinde și a elimina stresul.

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea 8 DE SPADE și îți spune că vei avea tendința să te simți incapabil dar și limitat de către ceilalți. Este ca și cum te-ai simți într-o colivie în care nu îți poți întinde aripile. Cartea te avertizează că există riscul de a-i asculta pe aceștia astfel încât vei renunța la tine, la ceea ce îți place să faci, în ceea ce crezi, devenind ca o navă care naufragiază. Cartea îți spune să faci tot posibilul ca în această săptămână să nu te lași să cazi în capcanele puse de alții.

Zodia/ascendentul RAC

Luni ai posibilitatea să pui în aplicare niște soluții contra problemelor cu care te confrunți. În plus, vei avea mai multă satisfacție din activitățile care îți fac plăcere. La fel, iubirea este în aer!
Marți și miercuri vei avea parte de reușite în familie dar nu vor lipsi nici conflictele. Ți se cere să faci compromisuri pentru a aduce pacea în familie. Este o perioadă în care solitudinea îți va face bine: mai bine citește o carte decât să te iei la ceartă cu cineva din familie deoarece nu îți va aduce nimic bun. Lasă aceste rezolvări pentru zilele care urmează.
Joi și vineri sunt zile excelente pentru a te dedica acelor activități care îți sunt pe plac. Poți relua contactul cu vechi prieteni sau rude apropiate cu care ai ce discuta și de unde ai ce învăța. Dacă vrei să câștigi bani din pasiunile tale, se recomandă niște îmbunătățiri și să adaugi noutăți.
Sâmbătă și duminică sunt zile potrivite pentru a pune la punct unele chestiuni familiale. Trebuie să fii atent și la starea de sănătate: sunt posibile accentuări ale unor afecțiuni datorită stresului. Refugiază-te în muncă deoarece aici vei avea succes.

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea 4 DE BÂTE și îți spune că, în ciuda problemelor cu care te confrunți, ai motive să fii fericit împreună cu cei dragi ai tăi. Ești înconjurat de persoane care te iubesc și fac ceea ce știu ele mai bine să te simți bine, să nu simți lipsă de nimic. Cartea spune că, uneori, parcă ai un văl peste ochi care te împiedică să vezi acțiunile binevoitoare ale celor din jurul tău. Acum este momentul să apreciezi ceea ce fac aceștia pentru tine și să sărbătorești această uniune a familiei tale în care tu ești regele sau regina, după caz.

Zodia/ascendentul LEU

Luni ai posibilitatea să îți restabilești situația financiară, bineînțeles, prin muncă. Dispui de idei foarte bune care așteaptă să fie puse în practică. Nu uita că astrele nu te vor evaziv și trebuie să îți asumi anumite responsabilități.
Marți și miercuri sunt zile care se ghidează după zicala: „ori distracție, ori muncă” sau „ori la bal, ori la spital”, adică nu poți să fii cu prietenii și să muncești. Munca este importantă pentru tine în această perioadă deoarece dedicarea asupra ei îți poate aduce succes și rezultate materiale bune. Însă trebuie multă disciplină și sacrificiu de sine. Prietenii și anturajul te pot distrage de la responsabilități.
Joi și vineri apar probleme în familie sau în mediul în care trăiești. Devii nemulțumit de unele situații și nu îți place să fii luat prin surprindere de către persoanele care te înconjoară. Poate și pe bună dreptate, însă nu prea ai ce face în această perioadă decât să aștepți să treacă. În schimb, este o bună perioadă pentru a te dedica muncii deoarece reușitele în acest sector vor veni mult mai ușor acum.
Sâmbătă și duminică apar probleme financiare. Trebuie să fii atent pe ce anume cheltui banii și, în plus, să nu ai încredere în nimeni care îți oferă promisiuni că te va ajuta să faci bani ușor deoarece te minte și vrea să te ducă în eroare. 

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea 5 DE BÂTE și îți spune că în această perioadă vei fi nevoit să demonstrezi de ceea ce ești capabil să faci. Se întrevede un concurs, o concurență în care va trebui să îți etalezi abilitățile pentru a câștiga un post râvnit de multe persoane. De aceea, și această carte, te îndeamnă să nu asculți de unele „sfaturi” venite de la anumite persoane deoarece tocmai acestea doresc postul tău sau să câștige ele. Ai încredere doar în tine și nu te lăsa intimidat de nimeni. Cartea spune că ești pregătit să te iei la întrecere și să ai succes.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni ești sigur pe tine și pe ceea ce vrei să faci. Și este foarte bine deoarece ai calități și capacități bine șlefuite.
Marți și miercuri vei fi preocupat pentru situația ta materială. Apar niște cheltuieli de care ai știut de ceva vreme, poate fi vorba despre o investiție însă nu ai curajul să o faci. Munca îți oferă satisfacții și vei simți roadele sacrificiului tău.
Joi și vineri trebuie să fii atent la anturajul tău, pe cine ai în jur și îți promite marea cu sarea. Este posibil să descoperi niște prieteni falși și vei suferi pentru asta. Încearcă să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard deoarece poți strica tot ce ai muncit până acum. În plus, ești mult mai expus riscului să fii înșelat, păcălit de persoanele din jur. Concentrează-te asupra activităților care îți fac plăcere, asupra iubirii și asupra ta, având încredere în tine.
Sâmbătă și duminică este o perioadă prielnică pentru vindecare, atât spirituală cât și fizică. Grija față de tine îți va aduce beneficii asupra sănătății, în plus, solitudinea alături de cei dragi poate fi un balsam pentru sufletul tău. Este o bună perioadă pentru a te dedica familiei și muncii deoarece aici, în aceste sectoare, vei avea succes.

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea LUNA și îți spune că vei avea o perioadă plină de confuzie în care nu vei ști clar ceea ce vrei cu adevărat. Ești atât de plin de secrete încât trăiești mereu cu o teamă să nu se afle ceea ce ascunzi tu cu adevărat. Apoi, la toate acestea se adună și dorințe neîmplinite care mocnesc și îți fac mult rău sufletește. Cartea spune că îți pare rău după ceva anume și acest lucru nu îți dă pace. Cartea îți spune că, pentru a ieși cu bine din toate aceste turbulențe sufletești, este bine să începi să te ghidezi în mod absolut de propria ta intuiție, să o urmezi deoarece te va duce la locul unde trebuie să fii, fără să îți încalci felul tău de a fi. Cartea te invită să faci ordine în trecutul tău prin prezentul pe care îl trăiești acum: dacă te frământă probleme din trecut, prezentul îți oferă această șansă de a rectifica erorile pe care le-ai făcut în trecut.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni este o zi în care spiritualitatea joacă un rol important în bunăstarea ta sufletească. Ai nevoie de pace și siguranță în mediul în care te afli însă familia îți poate fi ostilă deoarece te vor disciplinat și responsabil.
Marți și miercuri apar probleme în familie sau în mediul în care trăiești: parcă ești obosit de atâtea limitări și restricții impuse. Totuși, ești nevoit să iei unele hotărâri de care nu prea ai cum să scapi. În schimb, în aceste zile este bine să te delectezi prin activități care îți fac plăcere și în conversații cu prietenii sau cu persoane apropiate cu care rezonezi și care știu să îți ridice moralul.
Joi și vineri apar probleme financiare însă nu atât de grave încât să crezi că te afli într-o criză. Apar, concomitent, șanse de câștig dar și să fii răsplătit pentru munca ta. Bineînțeles, Venus aflată în Scorpion îți sugerează să fii mai zgârcit cu tine însuți și precaut cu banii, să nu te dai impulsului de a cumpăra ceea ce-ți place ci doar ceea ce este cu adevărat necesar.
Sâmbătă și duminică sunt zile, la fel, cu bune și rele. Pe deoparte te poți bucura de sociabilitate, de prezența unor prieteni apropiați care te flatează, pe cealaltă parte vei afla de falsitatea unora dintre ei.

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea STEAUA și îți spune că niciodată nu trebuie să părăsești speranța pentru a cădea pradă disperării. Cartea îți spune că ești protejat de către divinitate, de către cineva plecat dincolo, în lumea cealaltă, indiferent dacă crezi sau nu. Este ca și cum cineva invizibil are grijă, cât de cât, de drumul peste care trebuie să pășești. Vei simți denivelări, bolovani și mărăcini, dar niciodată nu vor fi atât de mari astfel încât să  te  împiedice să mergi înainte. Această carte este denumită și cartea speranței deoarece numai ce este dincolo de stele poate înțelege sufletul uman, nevoile și tulburările acestuia. Încrede-te în destin și fii sigur că nimic nu este întâmplător.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni relațiile tale vor funcționa bine și frumos, mai puțin cele în care ceilalți vor încerca să îți pună limite, să îți dicteze ce trebuie să simți și să crezi. Această zi se caracterizează printr-o forță uriașă de protecție a familiei, a habitatului tău.
Marți și miercuri nu prea te va interesa ce spune anturajul tău. Tu vrei să înțelegi și să afli răspunsuri la problemele ce te frământă în ceea ce privește cariera și familia, căminul tău. Îți este mai bine singur, în solitudine decât în companie. Se pot revela probleme de sănătate pentru care vei fi preocupat.
Joi și vineri te vei simți foarte sigur pe tine și, poate, de aceea vor surveni certuri cu ceilalți care nu îți înțeleg atitudinea ta încăpățânată. Se pare că nu  vei fi prea deschis unor schimbări în familie sau în mediul în care trăiești dar nici  în carieră. Este indicat ca în aceste zile să te informezi, să cauți răspunsuri deoarece în aceste zile ai toate șansele să îți rezolvi multe din probleme datorită acelor informații.
Sâmbătă și duminică vei fi satisfăcut din punct de vedere financiar. Se pare că vei fi răsplătit pentru ceea ce ai muncit și asta îți va asigura familia și bunul mers al acesteia. Este posibil să ai ceva de plată și să nu te bucuri prea mult de bani. Nu este indicat să faci afaceri în aceste zile, nici să cazi la înțelegere cu cineva și nici să oferi bani (sau altceva de valoare, la care ții) cu împrumut. Există riscul să nu-i mai vezi.

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea CARUL și îți spune că ai toate șansele să reușești în tot ceea ce ți-ai propus. Cartea spune că trebuie să te înarmezi cu autocontrol și curaj. Cu aceste ingrediente vei păși către succes. Carul te îndeamnă să privești în față, spre obiectivele tale, fără să te lași prins de lucruri nesemnificative. Un erou nu se lasă influențat de nimicuri. El adoptă o strategie pentru a fi sigur de victoria sa, iar tu știi cel mai bine ce înseamnă să fii un bun strateg. Nu îți rămâne decât să pui în practică!

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni ai toate șansele să reușești în planurile pe care le ai cu privire la carieră, la serviciu, la locul de muncă. Încă nu îți este permis să faci cheltuieli sau să treci peste limitele impuse de Saturn cu privire la bugetul tău.
Marți și miercuri vei fi blocat în unele proiecte sau simți cum totul parcă merge înapoi decât face pași înainte. Îți faci griji în privința banilor dar ai, totuși, o mână de ajutor. Sunt persoane sus puse care au un interes să te ajute, așadar, cu siguranță vei avea parte de reușită cu ajutorul acestora. Nu pleca urechea la cele spuse de anturajul din care faci parte: este posibil să fii dus în eroare.
Joi și vineri sunt posibile certuri, discuții tensionate cu unii prieteni, colegi sau rude care îți știu viața. Vei suferi din cauza acestora deoarece simți că te invadează și nu te lasă în pace, nerespectându-ți alegerile și nevoia de privacy. În aceste zile este bine să te ocupi de sufletul, de ceea ce contează pentru tine și de căminul tău: aici, cu siguranță, vei avea succes în aceste zile.
Sâmbătă și duminică îți revii și ai chef de viață, de explorat mediul în care te afli, să cunoști cât mai multe. Devii sociabil și vei fi înconjurat de persoane cu care rezonezi. În plan sentimental, treburile iau direcția dorită de tine. Este bine ca în aceste zile să te implici mai mult în studiu, în cercetare, fă-ți timp să citești și să conversezi cu cât mai mulți oameni: ai mai multă putere de a asimila informații cu care rezonezi, informații care îți vor face viața mai ușoară.

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea 9 DE CUPE și îți spune că ai toate motivele să fii mulțumit de viața pe care o duci: privește în jurul și observă bine ceea ce ai acumulat, pentru ce ai muncit. Cartea spune că trebuie să fii mândru de tot ce ai realizat până acum și a venit momentul să iei o pauză și să te relaxezi în compania unor buni prieteni sau persoane care ți-au fost mereu aproape și te-au sprijinit.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni este posibil să primești vești bune în ceea ce privește situația ta financiară. Tot acum ți se impune să fii mai tolerant, altfel vei continua să suferi.
Marți și miercuri va trebui să faci niște compromisuri pentru a reuși în ceea ce ți-ai propus, mai ales în planul economic.  La fel, dacă vrei să rupi cu trecutul, acum este o bună perioadă. Cert este că ai trecut prin multe probleme în ultimul timp și acum știi exact ce vrei, adică ce să accepți și la ce să renunți.
Joi și vineri apar probleme financiare din trecut. Poate ai de plătit niște taxe care s-au acumulat în timp și tocmai acum afli de acestea. Cert este că se anunță o perioadă nefastă pentru economiile tale în aceste zile. Cel mai bine este să investești în propria persoană, să studiezi, să socializezi cu persoane capabile să îți ofere o mână de ajutor. Poate vei primi vești bune de departe.
Sâmbătă și duminică este bine să îți petreci aceste zile în solitudine, departe de tumultul societății. Dedică-te unei relaxări active făcând sport sau curățenie în casă. Aceste activități îți vor pune ordine în idei și în priorități. Spiritualitatea îți va activa niște abilități de care nici nu știai că ești capabil: spiritualitatea îți va oferi multe răspunsuri și soluții la problemele tale.

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea 5 DE SPADE și îți spune că trebuie o atenție mărită în această perioadă asupra la ceea ce vrei să faci. Cartea spune că ai tendința de a te bucura de răul ce îl provoci celuilalt, simțind  satisfacție văzându-l în suferință. Poate merită, însă pe lângă el vei suferi și tu. Cartea spune că în această situație nu va fi niciun învingător deoarece pierderea va fi de ambele tabere. O soluție ar fi propunere de pace și împăcare. La fel, cartea spune că există pericolul să fii învins de către cineva care și-a dorit mult să te vadă târându-te.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni te vei simți mai bine în solitudine decât în compania unor persoane pe care nu le cunoști. Familia și mediul în care trăiești îți vor oferi siguranța de care ai nevoie pentru moment.
Marți și miercuri vei începe activități noi, cu toate că încă nu te simți pe deplin pregătit. Unele probleme de sănătate te vor deranja, compromițându-ți activitățile. Ai posibilitatea de a socializa și de a întâlni persoane cu care rezonezi.
Joi și vineri va trebui să faci niște sacrificii pentru cariera ta. Sunt necesare unele evaluări și strategii pentru a merge mai departe. Este posibil ca unii membrii ai familiei tale să îți cam pună bețe printre roți în ceea ce privește cariera ta. Este bine să treci peste acestea și să te ocupi serios de carieră deoarece nu peste mult timp, Jupiter, nu îți va putea oferi oportunități în acest sector și în cel financiar, apoi va trebui să te descurci cu propriile tale puteri.
Sâmbătă și duminică vei întâmpina probleme economice însă va fi o bună perioadă pentru a socializa și pentru a avea întâlniri cu persoane cu care rezonezi. În plus, cineva cunoscut îți va oferi sprijin și ajutor.

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea REGELE DE SPADE și îți spune că acum, în această perioadă, este contraindicat să te ghidezi după sentimente și după ceea ce simți. Important este să te bizui pe logică și pe capacitatea de a preveni unele „ghinioane” care te cam pândesc de ceva timp. Cartea îți spune că rațiunea, fără a fi cuprinsă de sentimentalisme, te va scoate din orice problemă. Acum este momentul să-i dai crezare.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni este o zi potrivită pentru a relaționa, pentru a-ți pune la punct unele proiecte.
Marți și miercuri apar probleme cu banii. Dacă aștepți niște bani de undeva, este posibil să primești un refuz sau o amânare. Cert este că nu îndeplinești unele condiții. La fel, persoanele cu care interacționezi îți vor pune  limite și devii confuz. Nu este bine să iei decizii drastice. Mai bine concentrează-te asupra muncii, carierei și asupra familiei tale: aici vei avea succes în aceste zile.
Joi și vineri vei suferi din cauza unor persoane. Ești foarte sensibil la atitudinile celorlalți cu toate că ceilalți nu vor să te rănească. Astrele îți spun că ai, totuși, succes în societate, așadar este bine să nu cazi în plasa suferințelor, să nu pui totul la suflet. Nimeni nu vrea să te rănească, dimpotrivă, se întrevede o bună și sinceră disponibilitate a celorlalți către tine și sunt bucuroși că te au prin preajmă. Tot în aceste zile, vei primi niște vești bune de departe sau poate faci o deplasare favorabilă ție.
Sâmbătă și duminică te vei preocupa de impactul pe care îl ai asupra celorlalți, ce cred aceștia despre tine, ce influență ai asupra lor. Cu toate că ești cuprins de temeri și închipuiri negative, astrele spun că ești respectat la locul de muncă și este bine să punctezi asupra carierei în aceste zile. Tot acum, ai șanse să fii apreciat de către persoane importante, de a căror părere ții cont. Cu familia o să ai mai puțin feeling. Dacă faci un tratament medical, acum vei simți efectele pozitive: este indicat să te ocupi de starea ta de sănătate deoarece acum afecțiunile vor avea șanse de vindecare.

Tarotul te însoțește în această săptămână prin cartea ASUL DE BÂTE și îți spune că vei dispune de o mare energie și putere de a duce tot ce ți-ai propus până la capăt. Cartea te îndeamnă să nu pierzi timpul și să faci tot posibilul să acționezi. Tot acum, ai o mare încărcătură erotică și vei simți nevoia să te eliberezi: sunt șanse de trăiri pasionale alături de cineva care te atrage din punct de vedere fizic.    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu