duminică, 30 septembrie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 1 – 7 octombrie




 O săptămână minunată să aveți, din partea Mihaelei (astrologie) și a Medeei (cărți oracol) 💖💖💖 


Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii
Familia va conta pentru tine și vei încerca să petreci mai mult timp cu aceasta. Tot acum vei rezolva multe probleme ce țin de buna funcționare a familiei, unele chiar și probleme materiale. Discuții vor fi însă mai mult din partea colaboratorilor tăi. Ai multe probleme de rezolvat și în carieră, fapt  ce te va face destul de confuz. Vei rezolva totul dacă îți vei găsi timp pentru a te dedica spiritualității: aceasta te va calma și vei intui mai bine ceea ce ai de făcut.
Mijlocul săptămânii
Problemele financiare nu prea te lasă să te ocupi așa cum se cuvine de activitățile care îți fac plăcere. Nu este un moment potrivit  în care să faci achiziții deoarece riști să pierzi simțul măsurii și nici să te încrezi în persoanele pe care abia le cunoști. Cel mai bine este să comunici cu persoane pe care le cunoști de mult timp și care îți sunt prieteni.
Sfârșitul săptămânii
Vei avea niște reușite în muncă sau în activitățile tale zilnice. Este posibil să te simți mult mai obosit decât de obicei și să ai nevoie de odihnă. La fel, trebuie să ai grijă mai mult de sănătatea ta.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea 6 DE SPADE că va trebui să iei o direcție, să mergi pe o anumită cale. Nu știi ce te așteaptă la destinație însă știi că trebuie să pleci pe drumul respectiv. Este momentul să schimbi macazul și să tratezi viața ta cu o altă atitudine decât cum ai făcut-o până în prezent. Cartea spune să te aștepți la noutăți în această perioadă.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea ÎNCREDERE. Relația ta are nevoie de încredere din partea ta. Nu vei aduce mai multă dragoste în cuplu dacă ești mereu suspicios. Dacă cineva vrea să te mintă și să te înșele o va face mult mai probabil dacă tu vei continua cu o asemenea atitudine. Lasă ca încrederea să își facă loc în relația ta și vei vedea că totul va merge în direcția bună pentru voi.
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea DĂRUIRII ȘI A PRIMIRII. În câteva cuvinte asta înseamnă să fii generos, să știi să dăruiești dar și să îți dezvolți arta de a primi. Contează mult să știi să răspunzi la un gest de iubire, la un surâs, la o privire... Acordă mai multă atenție gesturilor.

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii
Este posibil să fii nemulțumit de unele condiții de muncă. Vezi că prietenii și cunoștințele tale au un rol negativ asupra muncii tale: îți creează stări de nesiguranță. Nu neglija munca ta din cauza acestora deoarece ești pe un drum bun pentru tine. Mai bine ocupă-te de dezvoltarea ta personală, citind și studiind, acumulând informații.
Mijlocul săptămânii
Ești mult mai atașat de casă, de familie, chiar dacă există câteva situații divergente. Tot acum se îmbunătățește și situația financiară a familiei dar și situația locului tău de muncă.
Sfârșitul săptămânii
Vei avea timp și posibilități să te ocupi de ceea ce îți place să faci. Vei avea ocazia să faci schimbări profunde în conceptele și ideile tale, îți vei schimba stilul de viață într-un mod pozitiv care îți va asigura o situație bună în viitor.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea 3 DE BÂTE că ai ajuns la jumătatea drumului în scopurile tale și ești mulțumit de ceea ce ai realizat până acum. Mai ai încă pe atât de parcurs până la atingerea scopurilor. Se spune: „cu răbdarea treci marea”. Mai durează ceva până vei avea reușitele pe care le aspiri. Important este că te afli pe drumul potrivit ție.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea CÂT DE CURÂND și îți spune că trebuie să te decizi ceea ce vrei de la relația de cuplu. Această carte spune că tot ai tergiversat situațiile confuze din sfera ta sentimentală, neștiind ce vrei. Ei, acum trebuie să te hotărăști ceea ce vrei de fapt și trebuie să fii onest cu tine și cu cel de lângă tine.
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea SĂ AI ÎNCREDERE. Trebuie să ai încredere în tine și să nu mai asculți vocile pe care le auzi că nu ești suficient de bun în ceea ce faci. Crede în tine și vei rezolva multe din problemele cu care te confrunți.

Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii
Atenția ta se îndreaptă spre câștigurile tale materiale. Pe deoparte ești mulțumit de cât câștigi însă cheltui prea mult pe capricii sau pe ceea ce îți atrage atenția. Este bine să te concentrezi aupra familiei și asupra muncii: aici vei avea succes.
Mijlocul săptămânii
Este posibil să fii dezamăgit de unii prieteni, cunoștințe sau rude. Se pare că ești nevoit să îți schimbi unele concepte, stil de viață după care te-ai ghidat până acum. Este indicat să te ocupi de activități care îți fac plăcere și bucurie deoarece poți avea succes cu aceste activități.
Sfârșitul săptămânii
Vei petrece mai mult timp în familie și vei căuta în aceste zile comoditatea. Este bine să îți faci ordine în casă și în viață în acest week-end deoarece vei avea o altă percepție, mult mai clară pentru ceea ce ai de făcut în acest sector.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea ROATA NOROCULUI că vei avea unele schimbări în această săptămână. Sunt schimbări pozitive care vor da startul unei noi vieți, unor noi planuri și scopuri pe care vrei să le duci la îndeplinire și vei avea succes.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea BANI ȘI MUNCĂ și îți spune că, pentru tine, dragostea trece mai întâi prin stomac. Pentru a te simți în siguranță în relația ta de cuplu este nevoie să ai o siguranță materială, dar să fii și independentă din punct de vedere financiar. Dacă le ai pe acestea două, atunci și dragostea va înflori în toată splendoarea sa.
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea CĂSĂTORIEI. Poate suna ciudat însă faptul că ai  statutul de persoană căsătorită îți poate rezolva multe din problemele tale. Se pare că persoanele cu care vei intra în contact sunt influențate de această stare civilă. Probabil te vor considera o persoană serioasă, la casa ta iar asta va avea o influență majoră asupra demersurilor unor chestiuni importante. Dacă nu ești căsătorit, atunci este cazul să te gândești mult mai profund la ce înseamnă pentru tine acest statut și ce avantaj ai de pe urma acestuia.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii
Ai o intuiție extraordinară și știi ce ai de făcut pentru a-ți merge mai bine, atât ție cât și persoanelor dragi. Este o bună perioadă să investești în dezvoltarea ta personală, în studiu și în relațiile de calitate de pe urma cărora te poți alege cu un sprijin atunci când e nevoie.
Mijlocul săptămânii
Sitauția financiară nu este tocmai bună. Apar cheltuieli pe care trebuie neapărat să le faci, poate achiziționezi ceva pentru casă, pentru confortul tău sau plătești niște datorii. Cineva din familie îți va da o mână de ajutor.
Sfârșitul săptămânii
Este o bună perioadă pentru comunicare, pentru socializare și întâlniri cu prietenii. Acordând atenție mai mult cuplului, vei avea ocazia de a petrece week-end-ul în brațele celui iubit.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea 10 DE SPADE că vei fi deosebit de sensibil în această săptămână. Vei avea impresia că toți au ceva împotriva ta, însă nu este chiar așa. Ești excesiv de pretențios cu cei din jur și nu pot să se plieze după dorințele tale. Tocmai din această cauză te vei considera o victimă a acestora.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea POATE SĂ FIE PERSOANA POTRIVITĂ și îți spune că tu deja ai întâlnit persoana potrivită pentru tine. Nu trebuie să fii nemulțumit mereu de ceea ce ai lângă tine. Este om, nu este robot computerizat... Acordă mai multe sentimente de iubire și dragoste persoanei de lângă tine și asigur-o că ea/el este aleasa/alesul...
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea MĂRII. Ai nevoie de prezența mării, a apei și sunetului mării pentru a-ți liniști imensitatea emoțiilor. Dacă nu reușești să ajungi pe malul mării, atunci caută un filmuleț cu marea și sunetele ei și imaginează-ți că ești acolo. Marea va purta cu ea toate problemele tale și te vei calma instantaneu...

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii
Vei fi preocupat de unele zvonuri ce se aud pe seama ta. Se pare că unii prieteni nu sunt chiar buni prieteni. Tot acum poți fi victima unor intrigi la locul de muncă. Așadar, fii cu ochii în patru și este bine să fii puțin suspicios privitor la ceilalți. Ocupă-te de familia ta și de carieră.
Mijlocul săptămânii
În această perioadă este posibil să ai unele divergențe cu familia, cauza fiind unele cunoștințe sau prieteni cărora le ții apărarea. Nu uita că acești prieteni nu au chiar intenții curate în ceea ce te privește. Ar trebui să dai ascultare familiei tale, persoanelor cu care trăiești.
Sfârșitul săptămânii
Este o bună perioadă să te ocupi de cariera, de munca ta. Aici, în acest sector vei avea succes dacă demonstrezi că ești serios, disciplinat și atent la detalii. Tot acum este bine să ții banii în frâu, să te ocupi de economiile tale.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea 2 DE CUPE că vei cunoaște sau vei avea contact cu o persoană care te va fascina. Este posibil să te fascineze modul acesteia de a fi. La fel, nu este exclus să se activeze unele sentimente pentru aceasta. Dacă ai pe cineva, dacă formezi deja un cuplu, apariția acestei cărți poate să însemne că îți vei vedea cu alți ochi partenerul, mult mai drăgăstoși decât până acum.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea DRAGOSTE ADEVĂRATĂ și îți spune că persoana cu care formezi un cuplu este dragostea adevărată pentru tine. Nu are rost să mai cauți în alte părți ceea ce ai lângă tine. Bucurați-vă împreună de acest privilegiu al vieții! Dacă ești singur, atunci ești pe cale să întâlnești persoana potrivită ție.
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea JOCULUI. Este momentul să introduci voia bună în viața ta și să te bucuri de viață împreună cu cei dragi ai tăi. Observă lucrurile frumoase, plăcute din jurul tău care îți aduc bucurie și trăiește acea fericire.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii
Situația financiară dar și cea socială nu îți dau pace. Se pare că bugetul tău va fi afectat de unele cheltuieli pentru plata unor servicii la care apelezi de nevoie. Totuși situația locului de muncă este unul destul de bun acum. Ai puterea de a face bani.
Mijlocul săptămânii
Ești preocupat din cauza unor prieteni, cunoștințe sau rude. Este posibil să suferi din cauza acestora, să afli vești nu tocmai bune în ceea ce le privește sau chiar să afli că acestea te invidiază. Cert este că nu prea vei fi mulțumit de ceea ce se petrece în acest sector. Situația financiară se îmbunătățește, la fel și cariera este pe un drum bun.
Sfârșitul săptămânii
În această perioadă vei avea șansa să te ocupi de ceea îți place să faci, de acele activități care te fac fericit și chiar să faci din pasiunile tale un câștig dar și să îți câștigi un renume de pe urma acestora. Tot acum copiii îți vor aduce satisfacții. Cu partenerul de viață pot exista unele contraste.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea CAVALERUL DE MONEDE că acum  ești mult mai interesat de sfera materială decât orice altceva. Este posibil să apară niște vești mult așteptate, să ți se propună niște colaborări. Așteaptă, nu oferi răspunsul imediat și studiază oferta cu atenție.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea A VĂ CUNOAȘTE mai bine și îți spune că nu trebuie să te ascunzi de partener. Poate ți-e teamă de ceea ce ar putea crede partenerul despre tine dacă ar ști totul despre tine. Nu trebuie să îți fie! Dragostea adevărată vine prin cunoașterea celuilalt și acceptarea acestuia cu bune și cu rele. Nu poți iubi cu adevărat pe cineva care nu-l cunoști, nu-i așa?
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea lui CUPIDON. Dacă te vei lăsa purtat de sentimente vei rezolva multitudinea de probleme cu care te confrunți. Majoritatea problemelor sunt generate de faptul că îți ascunzi adevăratele sentimente și ajungi să te minți singur. Iată cauza angoaselor tale...

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii
Ești nevoit să faci ceva mai multe eforturi în carieră și asta te obosește și îți provoacă nervozitate. În sectorul financiar reușești să restabilești un echilibru sau chiar să căștigi ceva bani în plus.
Mijlocul săptămânii
Vine cu probleme financiare. Se pare că ai unele taxe de plătit, cheltuieli care îți destabilizează bugetul pe care cu greu îl ții la un nivel decent. În schimb, întâlnești persoane importante, potrivite pentru tine care te-ar putea ajuta atunci când ai nevoie de sprijin.
Sfârșitul săptămânii
Ai nevoie să petreci mai mult timp în solitudine, împreună cu familia. Nu prea vei avea chef de alte contacte sociale, ci vei prefera să fii lăsat în pace. Poate de aici vor apărea mici tensiuni cu anumiți prieteni.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea TURNUL că vei avea parte de unele răsturnări de situație pe care trebuie să le accepți. Este posibil ca unele planuri de-ale tale să nu meargă așa cum ți-ai propus și acum să afli răspunsul că trebuie să schimbi ceva pentru a putea merge mai departe.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea ÎNTOARCE-TE LA PROPRIA LIBERTATE și îți spune că te-ai plafonat într-o relație în care nu te-ai simțit TU, nu erai suficient de liber așa cum ești tu. Este momentul să preiei controlul asupra vieții tale.
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea ABUNDENȚEI și trebuie să te concentrezi  în această perioadă mai mult pe partea materială a vieții. Odată atrasă în viața ta, abundența va rezolva o multitudine de probleme cu care te confrunți: începând de la cele economice, până la stima de sine sau pe cele sentimentale. Începe prin a te concentra mai mult asupra carierei...

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii
Va fi dedicat cunoașterii. Vei învăța lucruri noi și îți vei dezvolta personalitatea prin intermediul unor cursuri sau ale unor cărți importante pentru tine, dar și prin anumite deplăsări pe care ești obligat să le faci. Suferi din cauza unor persoane care nu se decid și nu știu ce alegere să facă. Acestea îți cam încurcă planurile. Atenție și la starea ta de sănătate.
Mijlocul săptămânii
Ai nevoie apreciere din partea superiorilor, șefilor și vrei să-ți fie recunoscută munca însă întâlnești numai contrariul. Se pare că oboseala te-a ajuns și datorită acesteia riști să te îneci odată ajuns la mal. Nu încerca să faci schimbări importante în aceste zile.
Sfârșitul săptămânii
Ai parte de zile, în sfârșit, ceva mai plăcute pentru tine. Se pare că vei ieși în lume, vei socializa, poate și în locuri plăcute ție. Tot acum vei pune în practică ceva important ce ai învățat și îți aduce beneficii.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea LUNA că vei avea o perioadă de confuzie și de tristețe. Nu te vei simți bine în activitățile pe care desfășori. Unele persoane din jurul tău vor demonstra că nu prea le interesează de tine și de situația ta. Luna te sfătuiește să nu iei decizii importante în această săptămână și să lași ca totul să se desfășoare de la sine.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea RETRAGEREA. Cartea te sfătuiește să îți trăiești povestea de iubire alături de partener în intimitate, departe de rude, prieteni și alte persoane care v-ar putea deranja. Cartea spune că voi, tu și persoana iubită, aveți nevoie de liniște și timp doar pentru voi, altfel, situația, legătura dintre voi se poate deterioara. Așadar, petreceți mai mult timp împreună, singuri.
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea COPILULUI. Este momentul să te ocupi mai bine de copiii tăi (dacă ai), de alți copii care îți sunt prin preajmă sau de copilul tău interior. Mută-ți atenția și dăruiește  dragoste copiilor. Va funcționa ca o adevărată terapie asupra ta și faci, în același timp, copiii fericiți. Totodată, copiii îți pot oferi niște soluții extraordinare la problemele cu care te confrunți. Încearcă să le ceri părerea și vezi ce îți răspund. Încercarea moarte n-are!

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii
Te vei confrunta cu probleme financiare provenite din părți pe care nu le poți controla. Apar cheltuieli prin taxe și plăți. Este o bună perioadă pentru a fi mai retras, să te relaxezi și să te apropii de spiritualitate.
Mijlocul săptămânii
Unele persoane îți pot da de furcă: se pare că acestea nu coincid cu așteptările tale, îți pun limite. Este posibil ca acum să primești niște vești nu tocmai fericite din partea unor prieteni sau cunoștințe. Totuși, niște persoane importante, care au experiență într-un domeniu, te vor ajuta și te vor sprijini să îți rezolvi niște treburi. Starea ta de sănătate necesită o mai mare atenție.
Sfârșitul săptămânii
Apare șansa unei îmbunătățiri a bugetului și a carierei, totodată. Dacă muncești în aceste zile vei fi avantajat de aprecierele șefilor.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea EREMITUL că ai nevoie ca în această perioadă să îți clarifici multe lucruri care te privesc în mod deosebit pe tine și nu pe altcineva. Cartea spune că totul depinde tine, de felul cum înțelegi situațiile cu care te confrunți. Nu ai nevoie de sfaturi venite din exterior. Tu ești cel care știe cel mai bine ce trebuie să faci cu viața ta.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea RETRAGEREA. Cel mai bine pentru această perioadă este să te retragi împreună cu persoana iubită, departe de ochii indiscreți ale celor din jur. Cuplului tău îi va face bine timpul petrecut doar în doi, fără prezența prietenilor sau a rudelor. Dacă ești singur, cert este că acum nu este un bun moment pentru a te lega sentimental de cineva. Mai bine folosește această perioadă pentru a vă cunoaște mai bine, fără implicări sentimentale și intimități fizice.
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea INTERDICȚIEI SĂ TE MAI PREOCUPI. Nu mai da atenție îngrijorărilor deoarece totul este sub control. Universul are grijă de tine, nu te lasă de izbeliște! Îngrijorându-te, nu vei face altceva decât să atragi și mai mult situații neplăcute.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii
Apare nevoia de relaționare și vei acorda o mai mare importanță relației cu partenerul. Nu te aștepta să curgă lapte și miere în relația voastră însă tot apare ceva pozitiv care să îți aducă satisfacție. Se întrevăd, mai degrabă, probleme în colaborările cu șefii, persoane de care depinde avansarea ta.
Mijlocul săptămânii
Se pare că problemele financiare te vor copleși. Rezolvarea se va găsi tot în locul de muncă. Tot acum vei rezolva problemele cu care te confrunți aici.
Sfârșitul săptămânii
Socializarea te va scoate din colapsul în care te afli. Poți cunoaște persoane interesante în această perioadă, persoane care te vor ajuta să îți clarifici anumite idei și chiar să îți schimbi stilul de viață, în mod pozitiv.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea REGINA DE SPADE că ai nevoie de clarificări în care nu au ce căuta emoțiile și sentimentele. Îți trebuie o minte lucidă, nealterată de emoții deoarece acestea te pot duce în eroare și să alegi greșit pentru viitor. O persoană cerebrală îți va fi de mare folos în această perioadă.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea FĂ UN EFORT și îți spune că este necesar să faci animte eforturi pentru partenerul tău și merită. Asigură-l de iubirea ta prin gesturi și dovezi de dragoste. Știi cum se spune: foamea vine mâncând!
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea lui CUPIDON. Se pare că soluția la problemele pe care le ai în cuplu este chiar lipsa de demostrație a sentimentelor tale față de partener. Acesta se simte neiubit de tine. Soluția principală în această săptămână este să-i arăți partenerului iubirea ta și trebuie să o faci cât mai repede pentru a nu regreta mai târziu.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii
Se întrevăd reușite în sfera profesională, chiar un câștig destul de bun. Acum ai șansa să atingi țelurile în carieră și să obții aprecierile șefilor. Se pare că acționezi contrar conceptelor tale, fapt ce te lace să suferi, dar va trece repede. Importantă este reușita în ceea ce ți-ai propus.
Mijlocul săptămânii
Colaborările devin destul de dificile. Apar tot felul de blocaje și teste de trecut, fapt ce te fac să bați pasul pe loc. Ai o mare energie și vrei totul acum și aici. Discuțiile cu persoane neutre, care nu sunt implicate în relația ta de cuplu sau în carieră, ți-ar face mult bine.
Sfârșitul săptămânii
Este o perioadă în care ai nevoie de odihnă și de a-ți pune ordine în viață. Acum vei pune la cale niște strategii bune pentru a avansa în carieră, așadar nu pierde timpul pe fleacuri. La fel, familia te va sprijini.

Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea 10 DE MONEDE că vei avea realizări excelente în această perioadă. Vei cunoaște persoane importante care te vor ajuta, te vor sprijini în proiectele tale. Socializarea te va ajuta foarte mult.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea ALCHIMIA și spune că există o mare atracție între voi. Partenerul tău și cu tine formați un cuplu frumos și bine sudat deoarece vă cunoașteți foarte bine, cu bune și cu rele și vă acceptați așa cum sunteți. Dacă ești singur și cauți o persoană cu care să formezi un cuplu, îți vei da seama că va exista o puternică atracție față de aceasta pe care nu o poți explica în mod logic.
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea AFIRMĂRII.  Situațiile în care  ești implicat se pot rezolva cu demnitate și delicatețe însă este necesar să te arăți puternic și încrezător în capacitățile tale.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii
Ai ocazia în aceste zile să te ocupi de activități care îți fac plăcere, de hobby-uri și, de ce nu?, de iubire, de persoana iubită. Oferi și primești iubire. Vei avea și ceva probleme financiare însă nu te afectează prea tare.
Mijlocul săptămânii
Apar probleme în sectorul muncii. Vei suferi, cel mai probabil, de pe urma unor confruntări cu cu colegii tăi sau chiar din cauza unor concepte de-ale tale în care crezi. Poate a ajuns momentul să îți schimbi prisma prin care vezi de obicei lumea. Trebuie să fii atent la starea ta de sănătate deoarece organismul tău nu este în cea mai bună formă.
Sfârșitul săptămânii
Acum apar șanse să fii în compania partenerului și acorzi mai multă atenție acestuia. O mică călătorie sau o invitație undeva unde te vei simți bine, va accentua iubirea dintre voi. Dacă ești singur, acum este posibil să întâlnești pe cineva care să îți acapareze atenția.


Mesajele oracolului Medeei

Pentru activitățile zilnice, Tarotul îți spune prin cartea 6 DE BÂTE că vei avea succes în aproape tot ce vei întreprinde în aceste zile. Contează mult să ai încredere în tine și curaj de a te expune. Cert este că multe persoane îți vor aprecia calitățile și reușitele tale.
Sfera sentimentelor este ghidată de cartea SĂ DAI ATENȚIE SEMNALELOR. Se pare că vei fi atât de îndrăgostit de persoana de lângă tine încât nu reușești să vezi defectele care, de altfel, nu le-ai fi acceptat. Cartea îți spune să fii mai atent în ceea ce privește investiția sentimentelor tale.
Ghidarea și soluția la problemele tale vin din partea SINCERITATE pe care trebuie să o ai mai ales cu tine însuți. Să te întrebi dacă ceea ai acum chiar este ceea ce vrei cu adevărat și să îți răspunzi în modul cel sincer. La fel stă treaba și cu dorințele, visele tale. Sunt acestea scopurile la care aspiri cu adevărat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu