duminică, 2 septembrie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 3 – 9 septembrie


Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii
Este o bună perioadă pentru a studia, a citi, a învăța, a relaționa deoarece acum vei asimila mult mai ușor informațiile. Ai parte de responsabilități în care se cere multă atenție la detalii, așadar, dacă muncești, nu neglija acest aspect. Nu este momentul să iei decizii drastice deoarece există riscul să regreți mai târziu. Lasă lucrurile să curgă de la sine.
Mijlocul săptămânii
Este o perioadă în care te vei simți bine în familie, ai nevoie de spațiul tău intim, fără să fii asaltat de alte persoane care nu îți cunosc obiceiurile. Este o bună perioadă de a te ocupa de sănătatea ta. Tot acum vei observa cum tratamentul pe care îl urmezi, în cazul unei afecțiuni, va da rezultate. Schimbările în casă îți vor face bine. La fel și spiritualitatea și adoptarea unui stil spiritual care ți se potrivește cel mai bine îți vor ridica moralul.
Sfârșitul săptămânii
Apar probleme cu banii și nu prea vei reuși să faci ceea ce ți-ai propus. Dacă aștepți niște acte s-ar putea să fii dezamăgit. Tot din cauza banilor apar și certurile cu ceilalți. Totuși, cineva cunoscut te va sprijini. Duminică trebuie să ai mai mare grijă de tine, să nu cazi pradă gândurilor negative. Munca îți va face bine, în plus, vei avea de câștigat.

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea PAJUL DE BÂTE și îți spune că vei primi niște vești importante de departe. Cartea spune că dispui de mult entuziasm și ești nerăbdător să realizezi anumite planuri însă trebuie să fii sigur că direcția aceasta pe care o dorești este și cea corectă, bună pentru tine. Cartea te invită să te temperezi și să analizezi bine orice auzi. În general, cartea anunță vești bune.

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii
Apare o nemulțumire, stai pe gânduri și îți faci griji de situația ta financiară. Totuși, vei avea ocazia să o îmbunătățești prin munca pe care o depui în aceste zile. În plus, vei avea idei bune în ceea ce privește administrarea casei sau achiziționezi ceva ce ți-ai dorit pentru căminul, familia ta. Cineva din familie te va ajuta financiar, dacă te afli la ananghie. De marți vei simți ceva probleme de sănătate de care ar trebui să ții cont.
Mijlocul săptămânii
Nu îți va plăcea să stai singur și vei căuta compania acelor care știu să îți ofere comfort emoțional. Vei găsi în apropierea ta. Relațiile la distanță nu prea sunt favorabile: este posibil să primești niște vești care te vor debusola. Cum am spus, de marți vor fi probleme cu sănătatea și vor continua și în această perioadă. Tot acum, vei avea o mare priză la public: socializarea îți va aduce multe beneficii, având ocazia să covingi multe persoane să se implice în acțiunile tale. Se pare că te vei ocupa cu ce îți place și vei avea satisfacții din punct de vedere emoțional. În această categorie intră, bineînțeles, și iubirea.
Sfârșitul săptămânii
Este posibil să te confrunți cu o schimbare în ritmul și în obiceiurile tale din familie sau din mediul în care trăiești. Apar complicații de relaționare cu unele persoane apropiate. Suprasolicitarea din carieră, efortul de pliere după dorințele șefilor te vor obosi mult și îți va crea stări de nervozitate pe care o vei descărca asupra celor din jurul tău. Cert este că partenerul nu îți va înțelege starea „nasoală” pe care o vei avea. Tot acum, apar șanse de a-ți îmbunătăți bugetul. Duminică apare oportunitatea de a te simți mai bine, mai în siguranță. Poate chiar vei face o mică călătorie: se întrevede contact cu persoane la/de la distanțe mari.

 Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea ASUL DE MONEDE și îți spune că vei avea numeroase propuneri sau vei avea idei de afaceri profitabile. Nu este vorba de bani acum, în această perioadă, ci pe parcurs. Vei lucra la un proiect profitabil de pe urma căruia vei fi răsplătit. Cartea anunță o perioadă de siguranță, perioadă în care este posibil să îți vezi unele dorințe împlinite. Tot acum, poate vei primi un cadou, o ofertă, o propunere care să te facă fericit. Cert este că vei simți cum ceva important va prinde contur.

Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii
Ai mai multă încredere în tine, ești plin de farmec și dornic de iubire. Te poți confrunta cu unele tensiuni în carieră și în familie. Atenție, s-ar putea să dai prea mare importanță la ceea ce cred ceilalți despre tine. Să nu cazi în această capacană, să nu îți dai valoare în funcție de părerea altora. În familie te poți confrunta cu critici venite din partea membrilor acesteia, mai ales din partea unor bărbați (tată, soț frate, bunic etc.). În schimb, în această perioadă vei avea satisfacții dacă te vei ocupa de acele activități care îți aduc bucurie: călătorii, hobby-uri, activități sportive etc. Chiar dacă există unele tensiuni în familie, asta nu va diminua dragostea: vei avea parte de dovezi de iubire.
Mijlocul săptămânii
Te vei confrunta cu lipsă de bani. Poate nu câștigi așa cum te-ai așteptat sau ți se blochează o tranzacție. Este o bună perioadă pentru a te dedica casei și muncii deoarece se întrevede succes și reușite în aceste sectoare. Miercuri, este posibil, să ai parte de o dezamăgire din partea partenerului sau din partea copiilor.
Sfârșitul săptămânii
Este bine să aprofundezi mai bine ceea ce ai studiat deoarece nu ai făcut-o cum trebuie la început. Apar probleme care să îți arate acest lucru. Nu este momentul să te pregătești de zbor dacă nu ai aprofundat lecțiile principale de zbor. Tot acum este o bună perioadă să lucrezi la stima ta de sine. Încearcă să te abții de la povestitul problemelor tale către prieteni. Aceștia nu vor face decât să pună paie pe foc. Ai puterea și idei bune să îți rezolvi singur problemele.

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea ÎMPĂRĂTEASA și îți spune că ai multe șanse de reușite în această perioadă. Cam în tot ce îți propui acum, vei avea succes. Creativitatea ta va atinge un nivel maxim, la fel și fascinația ta asupra altor persoane. Cum am spus la horoscop, este indicat să te axezi asupra propriei persoane, să îți îmbunătățești capacitățile, abilitățile, calitățile. Se anunță o perioadă fructuoasă și asta datorită ție.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii
Te vei simți bine în solitudine, departe de tumultul societății. În plus, unele cunoștințe, prieteni te vor călca pe nervi în această perioadă. Este bine ca în această perioadă să te ocupi de familie și de lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Unele idei, convingeri și concepte de-ale tale se pot dovedi eronate: îți vei da seama de asta prin faptul că îți aduc suferință. Este momentul de a-ți face un alt sistem de valori, să cauți ghidare în altă parte decât cum ai făcut-o până acum.
Mijlocul săptămânii
În această perioadă continuă atmosfera neplăcută din zilele precedente. În plus, ești foarte sensibil mai ales în relația cu partenerul, cu familia. Totuși, este o bună perioadă să înveți, să studiezi, să te informezi pentru a-ți ajusta conceptele și filosofiile de viață de care am vorbit mai sus. Tot acum, este bine să te ocupi de activitățile care îți fac plăcere. În dragoste, treburile pot merge foarte bine dacă devii sigur pe tine, adică să nu faci pe victima și să nu fii condus de toane.
Sfârșitul săptămânii
Apar probleme cu banii. Sunt posibile cheltuieli făcute datorită unor datorii. Dacă te aștepți să primești niște bani ce ți se cuvin, este posibil să ai parte de răsturnări de situație. Mai bine să te bazezi pe carieră și asupra muncii tale deoarece de aici vei avea succesul financiar. Duminică vei avea parte de întâlniri frumoase cu rude sau cu prietenii.

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea REGELE DE MONEDE și îți spune că îți vei atinge obiectivele cu ajutorul răbdării și determinării. Punctează asupra aspectului practic al vieții, asupra rezultatelor palpabile și imediate. Nu este momentul de a visa și de a crede în himere. Succesul tău depinde de felul cum ști să culegi oportunitățile imediate. Este o perioadă în care trebuie să fii cu picioarele pe pământ, să lași deoparte așteptările și iluziile că ceilalți te vor proteja. Maturizarea este cuvântul cheie pentru această săptămână.

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii
Se pare că ai serioase probleme cu banii. Dacă ai ceva planuri (întâlniri, distracții, călătorii etc.)  care necesită cheltuieli, este mai bine să te abții deoarece te așteaptă o perioadă în care chibzuința și economisirea sunt două ingrediente salvatoare ale bugetului tău. În schimb, vei avea idei strălucitoare pentru a te valoriza, pentru a vinde capacitățile tale. Așadar, nu ezita să lași CV-ul acolo unde crezi că vrei să lucrezi. Cineva cunoscut îți poate oferi indicații foarte bune.
Mijlocul săptămânii
Apar șanse de a concretiza ceva în sectorul financiar. Acum nu este indicat să asculți sugestiile prietenilor, cunoscuților. Mai bine să te bazezi pe intuiția ta, pe familia ta. Nu uita că apropierea de spiritualitate și practicarea spiritualității îți poate ilumina mintea și vei putea face alegerile corecte sufletului tău. Acum este posibil să ai parte de neclarități venite din partea colegilor și prietenilor. Nu este bine să iei decizii pe baza provocărilor acestora și nici să faci deplasări. Dacă trebuie să pleci undeva este bine să fii foarte prudent.
Sfârșitul săptămânii
Acum vei avea, mai mult decât oricând, sentimentul că nu aparții locului și perioadei unde te afli. Va fi mult mai accentuată dorința de a-ți făuri destinul departe de familie și cu un alt drum spre carieră. Se întrevăd tensiuni cu partenerul deoarece ies la suprafață chestiuni din trecut nerezolvate, neclarificate. Cert este că nu trebuie să iei decizii importante acum, ci doar să reflectezi asupra situațiilor. Duminică este posibil să primești o veste bună în ceea ce privește situația ta financiară.

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea ÎMPĂRATUL și îți spune că îți trebuie mai multă disciplină în viața ta. Cartea îți spune să îți iei viața în mâini și să demonstrezi de ceea ce ești în stare. Pentru a ajunge în poziția Împăratului trebuie să treci de anumite obstacole și teste: competența ta te va duce în vârf. La fel, o atitudine mai autoritară ți-ar putea dobândi posibilitatea de a reuși acolo unde dorești. Trebuie să fii ferm convins că asta vrei de fapt. Nu uita, disciplina, hotărârea și atitudinea decisă te vor ajuta.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii
Dacă ai întâlniri de afaceri, cu persoane importante de care depinde cariera ta, este bine să fii flexibil, adaptabil și versatil. Deschiderea te va salva din multe blocaje cu care te confrunți acum. Cert este că îți va fi greu să renunți la conceptele și filosofiile tale de viață, să renunți puțin la tine pentru a te face „frate cu dracul până treci puntea”, cum spune o vorbă străveche din popor, fapt ce te va solicita fizic, simțindu-te obosit. Relația de cuplu nu este nici ea prea strălucită, confruntându-te cu stări de paranoia, de anxietate din partea celuilalt.
Mijlocul săptămânii
Îți aduce o rază de soare. Te vei simți mult mai bine în compania celorlalți, partenerul nu ți se va mai părea stresant, dimpotrivă, veți fi mult mai ușor de acord. Cu toate că situația financiară nu îți permite să faci investiții sau să te bucuri așa cum ai dori de oportunități, vei avea o mare stimă de sine care te va propulsa în fața celorlalți, îi vei acapara și vei întâlni/cunoaște persoane importante pentru viitorul tău.
Sfârșitul săptămânii
Îți faci griji cu privire la starea ta de sănătate, la situația de la locul de muncă sau de mediul în care trăiești zi de zi. Se pare că ies la iveală situații din trecut nerezolvate, nefinalizate și trebuie să le faci față cu sacrificiu din partea ta. Le vei rezolva doar prin a fi ceva mai indiferent la nevoile celorlalți, dedicându-ți mai mult spațiu, mai mult timp,  mai multă stimă de sine și printr-o cale spirituală adecvată ție. Spiritualitatea joacă un rol important în vindecarea ta sufletească cât și fizică. Așadar, nu neglija partea nevăzută a vieții chiar dacă nu o înțelegi în mod logic.

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea PAJUL DE MONEDE și îți spune că vei avea numeroase propuneri sau vei primi vești care te pot propulsa către o carieră așa cum îți dorești. Deocamdată apar doar propunerile însă rezultatele vor veni ceva mai târziu. Important este ca în acest timp să nu stai, să începi să te interesezi cum poți vinde mai bine ceea ce ști să faci. Faptul că te pricepi la ceva anume îți va aduce bani în viitorul apropiat. Așadar punctează pe aceste abilități ale tale și perfecționează-le pentru a le putea vinde la un preț bun.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii
Este mare nevoie să ai grijă de starea sănătății tale. Apar tot felul de afecțiuni, datorită stresului, pe care trebuie să le ții în frâu. Se pare că trebuie să faci multe sacrificii pentru familie și pentru cariera ta și, datorită eforturilor tale, acestea merg spre bine însă tot efortul acesta te vlăguiește. Este nevoie să îți schimbi unele concepte și stilul de viață, să îți creezi niște repere practice care să te ajute în viața de zi cu zi, care să îți confere siguranță materială și emoțională. Tot acum trebuie să fii atent când ești pe stradă deoarece există risc de incidente neplăcute.
Mijlocul săptămânii
Vei primi vești bune în ceea ce privește cariera ta. Niște complimente din partea șefilor îți poate aduce voie bună. La fel, poți primi niște bani sau promisiunea că vei fi avansat. Cert este că acum îți dai seama că eforturile tale au meritat. Tot acum, unele persoane cu care colaborezi, chiar și partenerul de viață, îți pot părea destul de impulsive.
Sfârșitul săptămânii
Pot apare niște blocaje sau cheltuieli neprevăzute care să îți golească contul/portofelul. Este posibil să ai probleme cu unele acte de care depinde bunăstarea ta economică. Toate acestea apar acum deoarece ai lăsat mereu pe altcineva să se ocupe de acestea, pe când trebuia să le faci tu de bunăvoie, poate chiar din pasiune, în care să pui entuziasm. Duminica este bine să ți-o petreci în compania familiei sau a persoanelor de care te simți legat sufletește. La fel, spiritualitatea îți va ridica moralul și te va ajuta să îți faci ordine în gânduri și alegeri.

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea NEBUNUL și îți spune că atmosfera generală a săptămânii trecute (te invit să recitești previziunile de săptămâna care tocmai a trecut) va domina și în această perioadă. Vei fi atras de unele provocări care te vor entuziasma, curajul de a te aventura va fi mai accentuat. Problema este că nu prea vei ști să faci diferența dintre riscuri și oportunități. Este bine să asculți de cineva apropiat care te cunoaște și vede mai bine situația din exterior.

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii
Această perioadă se anunță a fi cam agitată pentru gusturile tale. Se pare că niște vești, care au legătură cu anumite sume de bani sau documente, te vor bulversa. Este posibil să ai parte de amânări sau te izbești de imposibilitatea de a face ceva momentan. În schimb, este o bună perioadă pentru a bate fierul cât este cald în carieră și în unele probleme de sănătate: munca și ideile tale vor fi apreciate de către autorități, superiori, șefi etc. La fel, în ceea ce privește sănătatea, unele tratamente își vor face efectul scontat. Îți va face bine și apropierea către spiritualitate, să practici spiritualitatea prin meditații, rugăciuni etc.
Mijlocul săptămânii
Apare o bună perioadă pentru iubire și te dedici cu drag unor activități care îți fac plăcere și îți aduc bucurie. Ai succes în activitățile sociale, vei cunoaște lume importantă pentru tine sau vei primi niște vești bune. Este posibil să faci o deplasare de care te vei bucura sau vei afla niște vești de departe. În această perioadă se recomandă atenție la sănătate. Este posibil să simți unele tensiuni în carieră, să nu ți se aprobe unele demersuri. Pentru a avea succes trebuie să fii foarte creativ și, de ce nu, chiar să joci puțin teatru, adică să nu spui ceea ce crezi cu adevărat deoarece ți-ar dăuna. Știi zicala din bătrâni: pasărea din cauza limbii ei piere.
Sfârșitul săptămânii
Ceea ce vei trăi în această perioadă va fi pentru șlefuirea personalității tale. Vei avea de-a face cu persoane care încearcă să îți demonstreze cât sunt de superioare. Este bine să te abții de la unele comentarii dacă crezi că riști. Mai bine lasă să treacă perioada asta. Sacrificiile tale vor da roadele pe care le aștepți nu peste mult timp. În schimb este o bună perioadă pentru a socializa și a ieși în lume, pentru a investi în tine, prin participarea la cursuri sau la întruniri cu persoane care te-ar putea ajuta. Relația cu partenerul merge bine însă nu te aștepta la focuri de artificii când este vorba despre intimitate.

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea 10 DE CUPE și îți spune să te aștepți la o perioadă frumoasă petrecută cu persoane dragi, la care ții cu adevărat. Este posibil să auzi o veste care să te bucure, pe tine și pe cei dragi ai tăi sau să fii invitat la o petrecere sau la o reuniune în care te vei simți bine. La fel, timpul petrecut în familie va fi ca un balsam pentru sufletul tău.  

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii
Ești nevoit să faci unele compromisuri. Este posibil să te confrunți cu unele schimbări la serviciu sau în societate, să ți se acorde responsabilități în care se cere mai multă atenție la detalii dar care îți vor aduce mai mulți bani. Acasă, în familie, te poți confrunta cu stări de anxietate din partea acesteia și nu prea vei ști cum să-i faci față. Marți vei avea parte de o întâlnire mai specială cu o persoană la fel de specială, însă nu se tratează de sentimente de iubire ci, mai degrabă, de o stimă și un respect profund.
Mijlocul săptămânii
Apar probleme cu banii. Poate aștepți bani de undeva, niște bani ce ți se cuvin. Se pare că ai multe de rezolvat în această privință, multe bătăi de cap și stres. Pregătește-te de emoții accentuate în acest sector. Cineva din familie te va sprijini.
Sfârșitul săptămânii
Problemele de sănătate nu te vor ocoli. Se pare că afecțiunile sunt accentuate de stresul pe care îl ai datorită unor persoane care sunt comode și nu vor să te ajute în niște proiecte. Atitudinea lor evazivă și nehotărâtă va provoca tot felul de blocaje care te vor scoate din „pepeni”. Este indicat ca în această perioadă să acorzi o mai mare importanță activităților care îți fac plăcere, să te ocupi de hobby-urile tale, de timpul petrecut cu persoana iubită. Toate acestea te vor face să îți revii sau să mai uiți de problemele care te apasă. Duminică vei avea idei strălucite care te vor ajuta să pui la punct niște planuri care îți vor aduce ceva bani.

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea REGELE DE BÂTE și îți spune că poți lua situațiile în mâini și să le rezolvi. Vei dispune de energie și de mare pasiune pentru a te putea dedica în voie proiectelor și planurilor tale. Cartea Regele de bâte îți arată că pentru a reuși în ceea ce îți dorești trebuie să ai pasiune, să îți placă cu adevărat ceea ce faci, altfel te minți singur și nu vei duce la bun sfârșit mai nimic.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii
Este posibil să ai parte de confruntări, neînțelegeri la locul de muncă din cauza unor colegi sau chiar din cauza unor concepte de-ale tale.  Totuși, șefii, superiorii te vor aprecia. Dacă te confrunți cu probleme în acest sector, este preferabil să fii mai deschis. În schimb te vei simți bine în familie.
Mijlocul săptămânii
Apar noi oportunități în relaționare, faci noi prietenii cu care rezonezi. Vei fi mult mai sensibil în această perioadă, iar unele atitudini din partea familiei dar și a celor cu care lucrezi, îți pot crea impresii negative. Dacă ai o idee pe care trebuie să o prezinți publicului sau dacă vrei să participi la un curs interactiv, este o bună perioadă deoarece vei simți exact când și ce trebuie să spui. În plus, asimilezi foarte bine informațiile.
Sfârșitul săptămânii
Te confrunți cu probleme financiare. Poate ai de așteptat niște bani iar aceștia sunt blocați sau amânați. Din păcate, trebuie să te bazezi doar pe ceea ce produci tu personal. În schimb, este o bună perioadă pentru a te apropia mai mult de spiritualitate și de a alege metoda spirituală potrivită pentru tine. Credința îți va da putere de a merge mai departe. Duminică este o zi în care este bine să pleci undeva sau să faci ceva ce îți place deoarece vei avea numai de câștigat.

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea 5 DE MONEDE și îți spune că vei simți mult mai acut lipsurile materiale. Cartea spune că este momentul să schimbi ceva în atitudinea ta vis-à-vis de acest sector deoarece, atitudinea pe care o ai în prezent nu îți aduce decât sărăcie și lipsuri. Dacă ai un loc de muncă, nu lăsa să îți scape postul până nu ai altceva mai sigur, indiferent dacă îți place acolo sau nu. Dacă nu muncești nicăieri și cauți de muncă, primește ceea ce ți se oferă deocamdată. Cartea te invită să ceri ajutor și să te implici mai mult fără să ai impresia că doar tu știi cel mai bine ce este de făcut. Colaborează și ai să vezi cum treburile se vor îndrepta.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii
Te cam nemulțumește lipsa banilor și din această cauză devii nervos. Nici nu reușești să te ocupi de activitățile care îți fac plăcere tot din această cauză. Relația cu partenerul, în schimb, este plină de pasiune jucăușă. Sociabilitatea îți va aduce satisfacții acum.
Mijlocul săptămânii
Apar unele probleme de sănătate și este absolut necesar să te ocupi de tine în cel mai serios mod posibil. Stai liniștit, nu vei da dovadă de egoism! Cu familia și cu persoanele din apropierea ta te vei înțelege bine. Unii colegi îți vor cam pune bețe printre roți sau, mai degrabă, nu-i suporți tu datorită modului impulsiv al lor de-a fi. Fii atent și cu prietenii deoarece aceștia îți răscolesc niște amintiri care îți vor pune piedici în bunul mers al carierei tale. Cei mai buni sfătuitori sunt familia și intuiția ta. Însă în carieră îți va merge foarte bine.
Sfârșitul săptămânii
Ai multe treburi de reglementat în relațiile tale de colaborare, dar și cu partenerul. Se pare că ai lăsat multe treburi nerezolvate, neclarificate, iar acum trebuie să le rezolvi. Dacă nu vrei să îți pierzi jobul, este indicat să te abții să fii prea clar cu șefii deoarece aceștia te vor arunca afară imediat. Mai bine așteaptă până în noiembrie și apoi vei vedea ce vei face. Din noiembrie apar oportunități pentru tine. 

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea EREMITUL și îți spune că este necesar să treci printr-o perioadă de introspecție. Se pare că ai multe treburi de rezolvat mai ales cu tine însuți deoarece de aici provin multele probleme cu care te confrunți în legătură cu ceilalți. Se pare că încă nu ți-ai găsit calea. Momentele de solitudine ți-ar putea oferi niște indicii. Caută și vei găsi! Acum este o perioadă bună să cauți cuvintele unui maestru cu care rezonezi, recitește unele cărți deoarece le vei înțelege altfel și vei asimila mesajul lor adevărat, mesaj care te va ajuta enorm.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul săptămânii
Te confrunți cu o anxietate, cu o teamă, cu nervozitate în familie, în rutina ta. Se pare că nu te poți adapta la o schimbare. Nu este o situație apăsătoare: dacă te vei forța nițel, te vei obișnui chiar foarte bine. În această perioadă, solitudinea este singura posibilitate de a-ți încărca bateriile.
Mijlocul săptămânii
Vei fi sociabil și binedispus chiar dacă întâlnești situații deloc comfortabile. Ai timp sau posibilitatea de a te ocupa și de activități care îți fac plăcere. Cu iubirea stai chiar foarte bine, n-ai de ce să te plângi. În afara problemelor materiale, financiare cu care te confrunți în ultima vreme, poți spune că o duci bine.
Sfârșitul săptămânii
Trebuie să ai mai multă grijă de tine, de persoana ta. Chiar să te răsfeți, de ce nu? Însă prin răsfățare înțelegând să îți fie bine, să aduci organismului tău ceva bun, de calitate, nu să cazi în capacana viciilor. Viciile înseamnă distrugere, nu răsfăț! Așadar, ai grijă de tine în cel mai calitativ mod posibil. Ocupă-te de cariera ta, de familia ta deoarece aici se întrevede succes. Încearcă să nu asculți sfaturile tuturor: unele sfaturi sunt menite să te ducă în eroare și să comiți greșeli. Duminică este o frumoasă zi petrecută în compania celui drag.

Tarotul te va însoți în această săptămână prin cartea 7 DE SPADE și îți spune că vei fi tentat să înșeli pe cineva care are încredere în tine. Să nu o faci deoarece vei fi prins în propria ta capacană. Cartea te avertizează să ții cont de corectitudine și să nu trădezi persoanele care nu merită. La fel, vezi că în cercul tău de prieteni se află cineva cu două fețe. Dacă îl depistezi, încearcă să stai departe de această persoană și nu-i asculta sfaturile și propunerile.




Un comentariu: