duminică, 16 septembrie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 17 – 23 septembrie


Zodia/ascendentul BERBEC

Luni te va deranja opiniile cuiva important pentru tine. Poate fi un șef, profesor sau chiar gura lumii care nu vede bine ceea ce faci. Tu știi, în schimb, ce trebuie să faci pentru a-ți rotunji bugetul.
Marți și miercuri ai o susținere importantă a astrelor pentru a-ți îndeplini obiectivele în carieră, în societate, de a demonstra tuturor ceea ce poți, de ce anume ești capabil să faci pentru a-ți asigura viitorul.
Joi și vineri este posibil să intri într-o criză financiară pe care ai prevăzut-o. Știai de ea, nu este o noutate. Este indicat să apelezi la niște buni prieteni sau rude apropiate pentru a-ți oferi sprijin.
Sâmbătă și duminică te vei simți mai bine singur, în liniște sau în compania familiei, persoanelor dragi. Este un bun moment pentru a te relaxa prin meditație, ascultând muzică care să te calmeze sau să te plimbi prin natură, departe de lume. Refugiază-te într-o lume de basm și nu ai ce să regreți!

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea 9 DE BÂTE și îți spune că ești foarte speriat de ceva ce ți s-a întâmplat în trecut. Ți-e teamă ca acel lucru să nu se mai repete și această teamă te va bântui în această săptămână. Cartea îți spune că nu trebuie să îți fie frică deoarece te-ai maturizat de atunci, privești lucrurile altfel decât ai făcut-o acum ceva timp. Este inutil să umbli cu bandaj dacă nu ai o rană sângerândă! Rana ta este cicatrizată. Este timpul să te folosești de bagajul experiențelor tale trecute pentru a merge înainte fără teamă. Cartea spune că ești pregătit să înaintezi, să nu-ți mai fie teamă.

Zodia/ascendentul TAUR

Luni  vei suferi din cauza unor limitări impuse de persoane aflate la depărtare. Este posibil să primești niște vești care îți vor strica buna dispoziție. Totuși, nu sunt negative. Se poate spune, mai degrabă, de o întârziere, de un blocaj.
Marți și miercuri vei avea ocazia să faci bune schimbări în viața ta. Poate primești niște vești mult așteptate, niște confirmări din partea unor persoane sus puse sau de departe. Vei avea bune colaborări cu ceilalți, chiar dacă în unele situații nu simți asta.
Joi și vineri apar situații stresante care te vor obosi. Ești deosebit de sensibil când vine vorba de partener. Apar situații în care ți se va stârni gelozia. Cu siguranță te vei confrunta cu niște situații din trecut în care te-ai simțit dat deoparte sau chiar umilit de către partener, de societatea în care te afli, dar nu este exclus să fii și ținta unor atacuri în carieră. Lasă ca această perioadă să treacă, fără să iei decizii care te-ar putea purta spre regrete. Soluții sunt și dispui de ele: conjuncția Mercur-Soare din Fecioară te va sprijini și va fi alături de tine.
Sâmbătă și duminică sunt zile în care te vei simți mai bine. Vei petrece aceste zile în compania unor persoane care îți ridică moralul și te fac să visezi, îți oferă motive să speri că totul se va rezolva. Este un bun moment să înveți, să studiezi, să citești deoarece vei asimila acum noi informații (bune, pozitive) care te vor ajuta în viitor.

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea 4 DE MONEDE și îți spune că ții cu dinții de tot ceea ce ai, de tot în ce crezi. Ești prea atașat de persoanele dragi și prea posesiv. Ți-e frică să nu pierzi nimic din ceea ce ai acumulat până acum. Cartea te vede foarte crispat din această cauză și ești pe punctul de a-ți pierde și ultima fărâmă de fericire. Cartea îți spune să lași totul mai moale, să încerci să nu mai ai control total asupra a tot și toate. Dă-ți șansa la un respiro, la o pauză și să te bucuri de viață, de ceea ce îți oferă ea, mergi conform curentului acesteia și nu te mai forța să te opui, altfel,  mai mult vei încurca treburile spre dezamăgirea ta.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni te gândești la niște bani ce îți revin de drept. Este posibil să ai parte de niște amânări sau întârzieri. La fel, apar niște cheltuieli de care știai și pe care nu aveai cum să le eviți.
Marți și miercuri sunt posibilități de a-ți îmbunătăți relația cu familia, de a face ceva important pentru casă de care te vei simți satisfăcut. Tot acum, este bine să profiți de aceste zile pentru a te relaxa, de a fi tu cu tine în solitudine pentru a-ți oferi șansa de a clarifica unele gânduri, planuri și proiecte. În plus, credința ta, spiritualitatea îți va oferi răspunsurile la problemele tale.
Joi și vineri este nevoie să îți schimbi unele atitudini și convingeri în care ai crezut multă vreme. Trebuie să înțelegi că stilul de viață pe care l-ai avut mulți ani  nu mai este valabil, așa și filosofiile de viață după care te ghidezi. Altfel vei suferi mereu și mereu până vei reuși să te eliberezi. Atenție și la starea ta de sănătate deoarece datorită conceptelor tale accentuezi suferințele fizice și emoționale. Familia, unele rude apropiate te pot ajuta să vezi clar ce se întâmplă cu tine și să te sprijine.
Sâmbătă și duminică apar oportunități în carieră, în societate. Vei fi apreciat pentru toate eforturile tale și acest lucru îți va oferi puterea de a te transforma într-o persoană puternică. La locul de muncă dispui de multă creativitate și fantezie, așadar, dă drumul imaginației tale și las-o să lucreze!

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea PUTEREA și îți spune că îți trebuie putere interioară pentru a învinge demonii interiori cu care te confrunți. Cartea îți spune să fii blând cu tine și cu cei din jurul tău deoarece toți se confruntă cu aceleași probleme pe care le ai și tu, într-o mică sau mai mare măsură. Cartea îți spune că dispui de oportunități de a ți se îndeplini unele dorințe, proiecte și planuri de-ale tale, însă trebuie să dispui de tact și o înțelepciune acumulată prin spiritualitate.

Zodia/ascendentul RAC

Luni este posibil să apară ceva neînțelegeri cu persoanele cu care colaborezi. Cert este că în această zi nu te simți prea comfortabil în prezența unora.
Marți și miercuri te vei simți bine, invadat de atenții din partea celorlalți. La fel, și în iubire. Se pare că colaborările de orice fel prind un făgaș bun în aceste zile și, datorită acestora, îți vei rezolva o grămadă de treburi. Tot acum vei primi vești bune care te vor bucura.
Joi și vineri apar preocupări în privința banilor. Nu este o noutate pentru tine deoarece ai mai trecut prin astfel de crize, însă acum este vorba despre o nevoie absolută de a drămui fiecare bănuț. Apar niște taxe mai vechi de plătit sau trebuie să faci niște cheltuieli neprevăzute. Este posibil ca tot acest tsunami financiar să aibă de-a face și cu unele neglijențe ale partenerului.
Sâmbătă și duminică te vei simți bine. Poate vei face și o călătorie sau te vei întâlni cu persoane dragi aflate departe de tine. Cert este că vor veni niște vești bune către tine care te vor scoate din starea negativă din zilele precedente. 

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea 8 DE SPADE și îți spune că vei avea tendința de a te lăsa influențat de ceilalți. Orice părere sau gest al lor negative sau lipsite de pozitivitate, te pot dărâma destul de puternic. Cartea spune că ești foarte sensibil la părerea celorlalți despre tine și depinzi de asta. Problema este că această atitudine a ta nu îți aduce nimic bun, dimpotrivă îți descoperă slăbiciunile tale interioare și nu vei mulțumit de asta deloc. Cartea îți spune să te bazezi pe intuiția ta, dacă nu vezi nicio soluție la orizont. Ascult-o și vezi ce îți spune, ce îți șoptește.

Zodia/ascendentul LEU

Luni este posibil să fii nemulțumit de condițiile locului de muncă, de felul cum ești plătit, de anumite convingeri ale echipei cu care lucrezi. Important este să nu te lași influențat de aceste lucruri  deoarece se întrevede o bună apreciere din partea șefilor sau a persoanelor de care depinde avansarea ta.
Marți și miercuri sunt zile mai bune în care vei simți că ești apreciat pentru munca ta. La fel, și banii pot fi pe măsura dorințelor tale. Ai pe cineva important la locul de muncă care te protejează, are încredere în tine dar trebuie să-i demonstrezi ca se poate baza pe tine, că ești determinat și disciplinat în ceea ce faci. Tot acum, dacă suferi de afecțiuni medicale, tratamentele și îngrijirea personală vor da efecte pozitive.
Joi și vineri apar neînțelegeri cu ceilalți. Este posibil să iasă la iveală unele neînțelegeri mai vechi care acum să izbucnească pe nepusă masă. Poate fi vorba despre cineva din familie, dar și de la locul de muncă sau din mediul pe care îl frecventezi. Cert este că nu îți va plăcea ce auzi că se vorbește despre tine. Partenerul îți va fi alături și vei simți  iubirea și sprijinul acestuia.
Sâmbătă și duminică apare ocazia de a petrece timp în familie, de a avea timp pentru tine, de a fi în solitudine împreună cu cei dragi departe de societatea care vă deranjează. Credința, spiritualitatea poate face minuni în cazul tău acum. Poți simți cum Universul lucrează în favoarea ta. Așadar, nu neglija momentele de solitudine în care poți medita.

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea ASUL DE BÂTE și îți spune că ai toate șansele să duci la bun sfârșit un proiect important. La fel, cartea anunță un bun început, o bună schimbare în viața ta în care vei pune multă pasiune. Cert este că nu vei fi ocolit de noroc în această săptămână, în ciuda problemelor prin care treci.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni te macină o problemă sentimentală și nu înțelegi rostul. Este posibil să suferi sentimental datorită rigurozității tale în acest sector. Totuși ești bine și ai încredere în convingerile tale chiar dacă îți aduc uneori și suferință.
Marți și miercuri se pare că iubirea bate la ușa ta prin intermediul comunicării. Este posibil ca în cercul tău de prieteni să ai pe cineva care ți-a atras în mod deosebit atenția. Ai o încărcătură erotică destul de puternică. La fel, comunicarea și întâlnirile cu anturajul, împreună cu partenerul, îți poate aprinde pasiunea pentru acesta. În plus, vei avea o grămadă de realizări în aceste zile și te vei simți satisfăcut și încântat de situațiile prezente.
Joi și vineri trebuie să fii atent la starea ta de sănătate. Se pare că o problemă mai veche reapare și îți dă neplăceri. La fel, trebuie să fii atent în trafic sau să eviți alte activități care sunt periculoase deoarece există riscul unor incidente. Persoana avizată știe să prevină! În schimb este bine să te dedici muncii și căminului deoarece aici vei avea succes. Tot acum apar unele neplăceri în anturajul tău dar și cu unii colegi.
Sâmbătă și duminică sunt zile prielnice pentru colaborări. Relația cu partenerul este funcționabilă datorită faptului că ți s-a activat latura romantică și dulce care are nevoie de răspunsuri pe măsura dorințelor sale. Poate vei face și o călătorie sau o mică deplasare care te încânta mult. 

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea JUDECATA și îți spune să te aștepți la surprize plăcute. Cartea anunță că vei afla un adevăr, dar nu neplăcut, dimpotrivă, vei fi luat prin surprindere. Este posibil ca un eveniment plăcut din trecut să-l retrăiești acum. Nu te lăsa indus în eroare de denumirea cărții deoarece această judecată din tarot nu este pentru a te condamna, ci pentru a te răsplăti, pentru a te anunța de o victorie pe care ai sperat-o de multă vreme.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni vei suferi pentru niște vorbe aruncate de către cineva drag. La fel, este posibil să afli ceva neplăcut referitor la o persoană importantă pentru tine iar acest lucru să te debusoleze.
Marți și miercuri sunt zile în care va domina pacea în familie. Te vei simți bine în cuibușorul tău alături de cei dragi. Parcă puterea și determinismul lor te molipsește. Tot acum este bine să te ocupi de casă, de familie și de carieră deoarece aici se întrevede succes în aceste zile.
Joi și vineri se întrevăd probleme cu banii, apar cheltuieli neașteptate dar, atenție, și pierderi de sume importante. Se spune că distracțiile costă, așadar să nu cazi pradă cheltuielii din impuls, doar pentru că îți place ceva. Dacă ai copii, se recomandă o atenție crescută asupra acestora. Comunicarea și prietenii apropiați te vor sprijini și te vor susține în proiectele tale.
Sâmbătă și duminică, cerul tău începe să se însenineze. Apar posibilități de a primi bani sau niște răspunsuri pozitive de la locul de muncă. Tot acum, starea ta de sănătate se poate îmbunătăți deoarece sunt șanse de vindecare dacă te concentrezi asupra acesteia. Este o bună perioadă pentru recuperare și îngrijire personală.

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea MOARTEA și îți spune că ești pe punctul de a face o schimbare foarte importantă pentru tine. De obicei, cartea anunță schimbări nedorite dar necesare. O transformare majoră a propriei persoane este aproape inevitabilă. Nu este vorba neapărat de moarte fizică, ci cartea anunță o rupere a trecutului cu care te-ai obișnuit atât de mult. Este ca și atunci când dormi într-un somn adânc și, dintr-o dată, sună alarma care te aduce la realitatea în care trăiești și trebuie să te pregătești pentru o zi intensă de muncă. Cert este că după această perioadă devii o persoană mult mai puternică, disciplinată și determinată decât ai fost până acum.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni vei avea rezultate bune în colaborări, fiind pe punctul de a face o schimbare care să îți aducă un surplus de siguranță, mai ales în sectorul social. Totuși, unele persoane nu îți vor înțelege starea ta emotivă și vor confunda și vor interpreta după bunul lor plac. Nu este momentul să iei decizii drastice în carieră, deși poate vei simți că faci bine. Rezumă-te doar la discuții.
Marți și miercuri se întrevăd oportunități în colaborări. Acum este indicat să iei taurul de coarne și să arăți ce poți: este vorba de tratative, interviuri, contact social. Aici vei da roade. Nu cumva să impui reguli sau să devii rigid la locul de muncă: mai bine așteaptă și abține-te să faci ceva, lasă ca totul să curgă de la sine.
Joi și vineri. Joi este posibil să te confrunți cu o problemă din trecut sau aparținând  familiei, dar o vei rezolva prin intermediul cuiva, a unei persoane importante. Așteaptă-te la vești fulger care să te scoată din ritmul tău. Important că totul o să se termine cu bine și în favoarea ta.
Sâmbătă și duminică. Sâmbătă vei avea parte de ceva stres, s-ar putea  ca unele treburi să nu iasă așa cum vrei tu însă duminică va fi o zi relaxantă și plină de iubire, de gesturi romantice și de mici plăceri.

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea LUNA și îți spune că vei fi cuprins de temeri, îndoieli și confuzie. Nimic din ceea ce ți se prezintă în această perioadă nu este clar, așadar, nu forța nota deoarece această carte vorbește și despre o incapacitatea de a ta. Cert este că ai nevoie de ajutor, de cineva pe care să te sprijini. Nu este o carte negativă care anunță dezastre, ci doar o piedică, un obstacol, o confuzie care se vrea a fi clarificată, o amânare chiar. Se recomandă să aștepți zile mai bune pentru a lua decizii și a face unele remarci. Acum confuzia ta este la cote maxime și s-ar putea să regreți deciziile luate acum.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni limitările în cheltuieli, la accesul la bani te fac să suferi la propriu. Vei simți destul de puternic obstacolele care stau în calea fericirii tale temporare, prezente.
Este bine ca în această zi să te ocupi de muncă, să îți vezi de treaba pe care o ai de făcut, fără a te revolta în vreun fel. Nu vei rezolva nimic, dimpotrivă problemele tale vor lua amploare.
Marți și miercuri. În aceste încep să se mai limpezească treburile în sectorul tău financiar. Este posibil să primești o răsplată sau să primești niște vești bune cu privire la cariera ta, la un câștig sau să ai, pur și simplu, o reușită materială. Acum sunt binevenite tratativele sau să ceri o avansare. Tot acum se întrevede și o reușită în familie, pentru casă.
Joi și vineri. În aceste zile s-ar putea să treci prin niște probleme pe care le-ai avut în trecut. Este vorba despre anumite persoane care se tot leagă de viața ta în mod constant și nu te lasă în pace să trăiești cum vrei. Este posibil ca acum să pui capăt unor relații, colaborări cu cineva (prieten, coleg, unele rude)  care îți vede doar defectele sau cere imposibilul de la tine. În schimb, vei câștiga admirația partenerului.
Sâmbătă și duminică. Unele proiecte ce au legătură cu familia, cu căminul tău încep să dea roade. Te simți bine alături de cei dragi sau, dacă nu, singur, cu tine însuți te bucuri de liniște.

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea ASUL DE SPADE și îți spune că vei rezolva multe din problemele tale doar cu ajutorul puterii personale. Rațiunea și iscusința sunt armele perfecte pentru a reuși. Cartea îți spune că nu au ce căuta emoțiile sau alegerile, deciziile făcute cu ajutorul inimii sau a dorințelor: acestea te vor duce în altă direcție, nedorită de tine. Acum, tot ce îți trebuie este tăria de caracter: aceasta te va ajuta în această săptămână în tot ceea ce faci.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni vei simți nevoia să te ocupi de tine, să faci ceea ce îți place, de iubire, să te dedici activităților care să îți aducă sentimentul de siguranță și apartenență familiară  ție. Nu vei scăpa de unele critici venite din partea celorlalți. Totuși, astrele îți sugerează că ar trebui să iei în considerare unele opinii, nu neapărat să le dai dreptate celorlalți, ci doar să iei în calcul și varianta B.
Marți și miercuri sunt zile mai senine, mai deschise pentru tine. Ai un optimism aparte care îți dă aripi să zbori mai departe. Și relațiile cu ceilalți se îmbunătățesc.
Joi și vineri apar probleme vechi cu banii. Poate trebuie să plătești o sumă mare sau să faci niște cheltuieli neașteptate care îți vor aduce gaură în buget. Încearcă să fii mult mai sever cu tine însuți când vine vorba despre cheltuieli pentru satisfacerea dorințelor. Este o bună perioadă să te ocupi de muncă, de carieră deoarece aici se întrevede succes.
Sâmbătă și duminică petreci timpul în compania unor persoane care îți aduc bună dispoziție și încredere în tine. Tot acum, dacă participi la vreun curs sau te decizi să studiezi ceva, vei înmagazina informațiile mult mai bine decât până acum. Crește și puterea ta creativă.

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea 3 DE SPADE și îți spune că vei fi foarte sensibil din punct de vedere emoțional în această săptămână. Inima ta poate fi rănită, chiar și din orice gest venit din partea celorlalți. Este posibil să ai parte de niște pierderi, materiale sau sufletești, să te simți învins și cu inima frântă. Cartea îți spune că trebuie neapărat să faci uz de logică și rațiune, să nu te lași dominat de sentimente negative. Este ca și cum Universul îți spune că ceea ce ai în viața ta nu rezonează acum cu ființa ta. Este vorba despre nevoia de  o purificare prin suferință pentru a întâmpina frumosul ce va veni în viața ta.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni îți va fi greu să te obișnuiești cu ceva, cu anumite condiții sau reguli. Toate aceste impuneri le trăiești ca pe o suferință nu numai emoțională ci și fizică. Se pot declanșa unele afecțiuni , așadar  fii atent la starea ta de sănătate.
Marți și miercuri vei avea ocazia să te ocupi de munca, de cariera ta și să ai succes. Trebuie doar să înțelegi politica acelui în care te afli și pentru a o exploata și în favoarea ta.
Joi și vineri nu te vei simți bine în pielea ta datorită unor persoane. Se pare că ceea ce ai făcut în trecut poată să apară de o importanță majoră acum și îți creează un fel de blocaj, de obstacol. Poate că te vei simți dezorientat și cuprins de dubii cu privire la unele alegeri pe care le-ai făcut. Nu este indicat să iei decizii importante acum cu privire la carieră însă este bine ca în aceste zile să te ocupi de activități care reduc din stresul cu care te confrunți. Partenerul îți va fi alături și te va sprijini, dar nu se poate spune la fel despre membrii familiei tale care par să își schimbe rapid ideile și sar de la o extremă la cealaltă.
Sâmbătă și duminică te așteaptă o răsplată, un dar din partea cuiva sau primești un bonus. Ai ocazia să te ocupi de carieră, să o direcționezi în poziția dorită de tine. Și în cămin treburile merg bine. Problema este că nu prea ai timp de tine, dar asta nu-i o problemă din moment ce te vei simți bine așa.

Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea REGELE DE BÂTE și îți spune că vei rezolva multe din problemele tale adoptând o atitudine pozitivă, încrezătoare în propriile forțe. În plus, educația ta acum îți va fi de folos. Trebuie să încerci să găsești ceva ce îți place în activitățile pe care ești obligat să le faci. Caută să te concentrezi asupra motivului ce te-a adus în punctul în care te afli. Pentru acel motiv ești aici, așadar pune pasiune în atingerea scopului tău!

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni apar probleme cu finanțele datorită unor persoane (nu fac parte din anturajul tău) care ți-au promis că te ajută dar se pare că își urmăresc propriile scopuri. În schimb ai sprijinul unui prieten.
Marți și miercuri se pot rezolva unele probleme cu acte, documente. Dacă ai ceva de clarificat, o poți face. La fel, poți apela la persoanele cu experiență pentru a primi un ajutor, o îndrumare într-o chestiune legală.
Joi și vineri apar suferințe prin care ai mai trecut. Probabil vei suferi din cauza unui prieten, unei persoane apropiate pe care ai pierdut-o. Va trebui să îți schimbi unele convingeri și concepte în care ai crezut mereu dar acum se arată a fi destul de nepotrivite. Este nevoie să îți redefinești crezurile și să te transformi într-o persoană puternică care vrea să scape de rolul victimei. Este o bună perioadă pentru a socializa cu persoane apropiate, familiare ție. Cineva îți va ilumina drumul oferindu-ți soluții la unele probleme cu care te confrunți. Este un bun moment de a cere ajutor, în caz că ai nevoie. Atenție și la starea ta de sănătate care nu este tocmai înfloritoare.
Sâmbătă și duminică te vei simți în apele tale. Poate vei primi niște vești bune sau vei întâlni persoane care te îmbogățesc sufletește. Ai o mare putere creativă, așadar, dă drumul fanteziei! În schimb este bine să eviți să iei decizii în aceste zile deoarece reușești cu greu să vezi partea cealaltă a monedei.

 Tarotul te va călăuzi în această săptămână prin cartea 4 DE BÂTE și îți spune că, în ciuda problemelor cu care te confrunți, ai toate motivele să te simți fericit alături de persoanele dragi ție. Cartea spune că problemele tale nu sunt atât de complicate astfel încât să te simți dat deoparte de noroc, dimpotrivă, cartea vede posibilitatea de a te bucura de ceva, vei primi o veste bună sau vei sărbători ceva, o reușită importantă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu